עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אנשים תשמעו חבר שלי רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתית אבל הוא לא מבין בזה כלום אז הוא ביקש ממני להרכיב לו מערכת אז הרכבתי לו את המערכת הבאה : רסיבר ONKYO דגם TX-SR500E נגן DVD דגם DV-S555 גם של ONKYO רמקול סנטר JAMO דגם A3-CEN 4 רממקולים JAMO דגם A-330 סאב וופר דגם A3 Sub.3 גם של JAMO כל זה בבערך 10000 ש"ח מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by RoyShefy,

משהו טוב נגיד כמו ריידון 9800P ב1300 שקל בשביל ביצועים כאלה חייתיים! יעני יותר משתלם ממשתלם ואני לא מבין הרבה ככה שאל תביאו לי 4 דגמים לבחור תנו לי מתוכם 1 שהוא הבסט יעני.... משהו סוף ב2000 שקל! תודה!!

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by eran256,

אני שוקל האם שווה בכלל לקנות מערכת קולנוע ביתית, השימושים הם: 35% מוזיקה 30% סדרות 35% סרטים כרגע אני עם מערכת של פנסוניק 2.1 SC-AK 630 איך ה DENON dht-390? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  4. שלום דוד שלי רוצא לקנות מערכת SEROUND ביתית יש לו קבר DVD הוא צריך רק רמקולים תקציב 3K-3.5K רצוי חנויות במרכז (הוא מרחובות)

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by itsik1231995,

אני צריך מערכת קולנוע ביתית 5.1 לא יקרה מידי (כמה רמקולים סטאליטים וסהב ... אני מעדיף רמקולים רציניים יותר אבל המחיר פשוט לא מאפשר) שכוללת כניסת SPDIF בשביל לחבר איליה את ממיר הYES MAX (או שיהיה HDMI כניסה ויציאה) רמקולים לטליה תודה רבה לעונים

6. Started by roeegr,

הי מישהו מכיר את המערכת הנ"ל ויכול להלל / לפסול אותה? למישהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? היא עולה 3000 ש"ח, בדיוק בתקציב שלי לרסיבר + רמקולים (אם למישהו יש הצעה טובה יותר במחיר הזה אני גם אשמח לשמוע). תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by tomerezri,

שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית ( רסיבר ו4.1 כי אני מקבל סנטר של ALPHA TECNHLOGY נראה לי שאת זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=21112 ) עבור סרטים ומשחקים לחדר בגודל 11 מ"ר. אשמח לקבל המלצות והאם התקציב מתאים לגודל החדר, או שצריך להגדילו/להקטינו. בתודה, תומר

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  8. מערכת קולנוע ביתית ב500 שח בלי חריגות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. התלבטות בין 2 מערכות 5.1 לשם חיבור למחשב בייתי לצורך משחקים וצפייה בקולנוע בייתי. הפרשי המחיר בין 2 המערכות,זניחים למדי : 1. מערכת קולנוע ביתית עם כניסה אופטית-בבמזומן ניתן להשיג אותה ב-890 שקל. SC-PT170 פנסוניק http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=26969 2. מערכת 5.1 בחיבור אנלוגי X540 של LOGITECH במחיר של 840 שקל. http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=970223-0914&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by lael,

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3043156&refid=219 זה שווה תכסף ?

11. Started by -iTaY-,

יש לי מערכת קולנוע רסיבר JVC RX-5042 ועוד חמישה רמקולים 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר של חברת peerless חיברתי אותו לממיר של YES ע"י חיבור של אדום לבן לאדום לבן, ושמעתי רק בסנטר שבחרתי באפשרות של ALL CH שמעתי בכולם. אבל שעכשיו חיברתי אותו למחשב ע"י כבל אדום לבן ל3.5 והוא מחובר לכרטיס קול מובנה של הלוחאם. שמעתי רק ברמקול הקדמי בצד שמאל ושעשיתי ALL CH אני שומע רק בצד שמאל קדמי ואחורי והסנטר. מה אפשר לעשות?? ואיזה כרטיס קול אני צריך כדי שהמערכת תתן את ההכי טוב שלה מהמחשב? וגם שאני יוכל לשמוע בכול הרמקולים.. בבקשה עזרה.תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום יש לי חדר 4 על 3.5 הכננה ל 4 רמקולים טלויים (אין אפשרות לשים רמקולים רצפתיים ותקציב שיכול לצמוח עד 5200 שח כמובן שאני מעדיף מאוד לא להגיעה לשם תציעו לי משנראה לכם יתאים תודה

13. Started by Hapoel_bs,

שלום רב, מזה תקופה ארוכה שאני מתלבט לגבי פתרון לבעיית האודיו שבחדרי, אני רוצה מערת סראונד שתהיה מחוברת למסך "LCD LG 42, אך החדר מאוד קטן ורמקולים גדולים מדי יהוו בעיה. חשבתי על 4 רמקולים של מחשב באיכות טובה אשר יחוברו לטלויזיה אך איני יודע אם הדבר יאפשר לי חווית צפייה בסרטים. כמו כן, לאן מתחברים ארבעת הרמקולים?? (אין ב-LCD ארבע יציאות לרמקולים). מצטער על הבורות בתחום, מכאן באה השאלה הזו.. תודה מראש, אלירן.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום כולם, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה יחסית בתקציב של 1000 ש"ח לכל היותר. לא צריך משהו מדהים... היא תשמש אותי רק לפלייסטיישן 3. היא תמוקם בחדר שמידותיו 4 מטר (רוחב) ו8 מטר אורך. חשוב שהיא תכלול סאב וופר טוב (למשחקי יריות call of duty mw3 למשל..) ובנוסף שתהיה אפשרות לשמוע במערכת (נראלי כניסת optical או משהו כזה)... מצאתי באינטרטנט מערכת של LG, אבל אני לא יודע אם היא מאפשרת שמיעה ברמקולים שלה.. הדגם הוא HT355SD. תודה לכל העוזרים! ארד

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by matan12369,

שלום לכל חברי הפרום. אני מעוניין לקבל את עצתכם בנוגע לבחירת מערכת קולנוע ביתית עד 20Kׁׁ( יש אופציה לחריגה עם זה מאוד משתלם). המערכת עצמה תקנה לאחר שהורי ירכשו את הדירה החדשה(שזה יכול לקחת מספר חודשים).הדרישות מערכת עצמה הם: 1:המערכת חייבת להיות 5.1 ( מערכת קלאסית לחלוטין שני רצפתים מצדי המסך, מדפים מאחורי הספה או תלוים על הקיר, סאב, וסנטר) אני לא מעוניין בשום פנים למערכת מושלבת. 2, השימושים: בעיקר סרטי פעולה אז חשוב שהיה את האפקט הקולנועי, המוזיקה עצמה שתשמע מערכת,היא מגוונות אבל לא תופסת יותר מדי מקום, המוזיקה היא: מוזיקה ישראלית( שלמה ארצי, יהודה פוליקר ועוד רבים וטובים), מוזיקה יוונית, ראפ, פופ, ורוק תוצרת הארץ וגם חול. 3,בקשר לאיכות עצמה: חשוב שהסאונד היה כמה שיו…

16. שלום אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית כולל טלוויזיה 42' מה המערכת הכי טובה עד 30 אלף שקל? תודה רז

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by רז יחזקאל,

מהי המערכת קולנוע ביתית הכי טובה כולל פלאזמה\LCD עד 30 אלף שקל? זה יהיה במרתף גדול,אני רואה הרבה סרטים,מוזיקה. תודה רז

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לרכוש מערכת קולנוע ביתית שתהייה מחוברת למחשב... שמעתי שצריך מסך שתומך באפשרות "NR" ע"מ לדאוג למסך חלק וחד של תצוגת מחשב.. איזה מסך עדיף- LCD או פלזמה? ואני גם לא ממש מבין בסראונד עם מכשיר המגבר של הרמקולים (לאן הם מתחברים וכו') אני אשמח להסברים, דגמים והצעות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. שלום לכל אנשי הפורום אני מחפש מערכת קולנוע ביתית (רסיבר ו-5 רמקולים) לאבא שלי דרישות המעכת : 1. רמקולים אלחוטים. (אם בכלל קיים הדבר) ואם אין אז רמקולי ריצפה. 2. מחיר עד 6000 שח. 3. חנות טובה שאם יש בעיה אפשר לבוא ויש עם מי לדבר. בתודה מראש הבן

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. שלום אני חדש לגמרי בכל העסק ומעוניין לקנות מערכת אודיו חדשה לסלון. כרגע יש לי טלוויזיה סוני ברוויה 32", מחוברת למחשב בHDMI- וידאו ואודיו. אני מחפש לשדרג את הסאונד. מעדיף לא סראונד- 2.1 אם אני לא טועה? האם 1,000 ש"ח זה תקציב הגיוני? אני אשמח להוציא פחות, אבל אני לא ממש יודע אם זה ריאלי. האם צריך רק רמקולים ולחבר אותם לטלוויזיה? או שצריך רמקולים ורסיבר? יש אפשרות לקנות רק רמקולים, לחבר לטלוויזיה, ואז להוסיף רסיבר מאוחר יותר? יש בזה טעם? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אז אני רוצה או את הדגם הזה Morel NOVA 850 VELVET ב-1750 או את זה Morel NOVA 5.1 ב2189 מה נראה לכם יותר כדאי _המערכת לחדר ויש לי חדר גדול משהו כמו 4 על 4 עכשיו התקציב שלי לרסיבר הוא משהו כמו 1400 שקל.. אם אתם יודעים על יד שניה של משהו טוב או פומבית אז בכיף אמממ אני מעדיף שהרסיבר יהיה ל 6.1..כי אני מאמין ששמתישהו אני ארצה להוסיף סנטר משובך דרך אגב הכל הולך להתחבר למחשב ולטלויזיה אל סי די 32 (של סוני (בראביה) אם זה משנה)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המערכת היא marantz mx-3500 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zap התקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400 ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\: יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה? ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  23. קניתי כרטיס קול מתאים עם חיבור אופטי ושום דבר לא עוזר..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by love-its-my-name,

שלום, רציתי לדעת איך אני צריך לקוון את מערכת הקולנוע הביתית שלי הכוללת חמישה רמקולים וסאבואפאר אחד. כשאני אומר "לקוון" אני מתכוון לקיוון ההגדרות של כול רמקול בנפרד המידה נקראת dB בתודה מראש, אבי. ליצטוט : הקדמי = dB הקדמי שמאלי = dB הקדמי ימני = dB האחורי שמאלי = dB האחורי ימני = dB נ.ב. אני במחשב שלי בהגדרות אצלי דרך התוכנה של הלוח אם שלי הגדרתי את כול ההגדרות על הכי גבוהה... זה אומנם לא מקוון את הרמקולים אבל זה מקוון את ... טוב הינה ככה הגדרתי - HZ : 100 , 200 . 400 , 600 , 1K , 3K , 6K , 12K , 14K , 16K. וכולם מוגדרים על העוצמה הכי גבוהה במחשב - +12dB אני הגדרתי כך את ההגדרות משום שאני מחבר את המחשב למערכת הקולנוע הביתית ואני חושב שהמנגנון…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by assafidan6,

http://netoshops.co.il/product.asp?productid=6941&CatCode=125 תיראו איך זה ותסבירו לי...!!! תודה לעוזרים...!!!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.