עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by x-boy_24,

שלום יש לי דיוידי רגיל בסלון והיה לי רמקולים של קראיטיב Inspire 2.1 2500 במחשב אז קניתי לי 5.1 למחשב ואת ה2.1 חיברתי לטלויזיה כי אם כמובן יותר טובים מרמקולים של טלויזיה ויש לי דיוידי שאין לו חיבור יואסבי ויש לי המון זכרונות פלאש בבית אז השאלה שלי זה אם אפשר לעשות איזשהו קומבינה ולחבר יואסבי לדיוידי תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by contA-,

קראתי את הביקורת על המדוזה (שלפי דעתי היתה מעולה ) ויש כמה מושגים מתוכה שאני לא מכיר ואני אשמח אם תוכלו לפרש אותם: "...אומנם הווקאלים הנשיים.." "...ה-Medusa עומדות במשימה בכבוד. מעבר לעובדה שקיים דרייבר נפרד לערוץ הקדמי ולערוץ האחורי.." "..הצלילים הקטנים שמשלימים את השירים השונים.." "..בתחום הצלילים הגבוהים הייתה מפיקה צליל מאוזן" בבקשה תפרשו את המושגים המובלטים. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by dbx22,

שלום אני מנגן בגיטרה חשמלית דרך מכשיר אפקטים שנקרא POD XT. אני רוצה לקנות אוזניות שיתאימו לי בשביל שאני יחבר אותם לכניסת האוזניות במכשיר האפקטים. חשבתי על הסנהייזר 202,201,457 מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות נוספות לאוזניות בתחום המחירים שלהם? עריכה: שכחתי לציין שהן ישמשו אותי כמובן גם לשמיעת מוסיקה, בעיקר מטאל.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by niv251,

לפני שנה וחצי קניתי את הרמקולים הנ"ל (יש לי עוד חצי שנה אחריות), כבר כמה חודשים יש לי בעיות מגע עם הרמקולים שצריך לנתק ולחבר בשביל שהם יעבדו כמו שצריך היום אני מנסה להפעיל את הרמקולים והסאב וופר לא עובד רק הרמקולים. ניסיתי לחבר ולנתק ופשוט כלום הכל עובד חוץ מהסאב וופר. עכשיו יש לי שני התלבטויות אולי אני יכול פשוט להחליף את הקאבל והכל יעבוד או לשלוח את הרמקולים לחנות כי עדיין יש לי אחריות. עכשיו גם באפשרות ב' יש לי כמה התלבטויות כי קניתי את הרמקולים ממש רחוק מהבית שלי, עכשיו לשלוח את הרמקולים לחנות שקניתי או ישר לקרט שזה יותר קרוב לבית שלי... תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by swg,

לאחרונה אני חווה מין סדרה של רשרושים ברמקולים, כאשר אני מאזין למוזיקה. זה מעצבן וזה נשמע כמו מין שקיות כאלה שזזות,אבל ממש מעצבן. יש לי מערכת Panasoic Ak-Sc520. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. אני צריך כרטיס קול עם יציאה אופטית..ומצאתי כזה רק שהוא דורש סלוט של PCI-E ואין לי אחד כזה פנוי מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול שיש בו יציאה אופטית והוא יכול להיות על סלוט רגיל.. הכרטיס צריך להיות במחיר של עד 300 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב!, הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה!(קצת סרטים ומשחקים), אני גם רוצה כרטיס קול טוב לרמקולים. אני רוצה להשקיע עד 2000 ש"ח בשניהם. יש כמה רמקולים שאני מתלבט ביניהם: 1. ALTEC LANSING MX5021 2. ALTEC LANSING FX6021 3.LOGITECH Z2300 אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 1500 ש"ח. איזה רמקולים כדאי משלושת אלה? יש רמקולים יותר טובים במחיר הזה ? ובכרטיס קול בסביבות 500 ש"ח, אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב עד 500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול 2 שאלות: 1. אם מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על אוזניות טובות למחשב שאפשר לשמוע סאונד חד וחלק וחזק. 2. מה אתם אומרים על האוזניות של CREATIVE, האם כדאי לרכוש אוזניות שלהם או עדיף חברה אחרת. תודה רבה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by שמעון 17,

אנשים אני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלויזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9250 PRO ,ויש לי כבל אני יכול לחבר עם הכבל הזה? עם כן אני צריך תוכנה כול שהיא ? אני ישמח עם יעזרו לי בנושא זה חשוב. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by yonir,

מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000 ויש גם 42LG60FR שאני לא בטוח אם הוא אותו דבר), אני שואל מכל הבחינות ? תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by Lyor,

קניתי היום את HD555 רציתי לדעת יותר בקשר לBURN IN: כמה זמן לעשות, איזה מוזיקה עדיף להשמיע באותו הזמן, ואיפה הכי כדאי? (נגן MP3 או רסיבר למשל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. Started by nazgull,

היי, אני מעוניין באוזניות קשת לפלאפון בתקציב של 200-250 גג. אשמח לקבל המלצות לדגמים ולחנויות. תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by biotarack,

אמא שלי קבלה הצעה ממגה לקנות את המכשיר i.Beat 120 של חברת trekstor במחיר של 399 שח.. כדאי? הנה העמוד מהאתר של החברה: http://www.trekstor.de/en/produkte/mp3-player/ibeat-120.html

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by MatrixDevil,

היי חברה, אני מחבר מסך TV למחשב בחיבור VGA (ז"א כמו מסך רגיל) רק שהוא אומר לי שזה GENERIC MONITOR מה שאומר שאני לא יכול לשנות רזולוציה או משהו. WIN XP 9600 GT GEFORCE. יש לכם מוסג איך אני גורם לWIN לזהו את המסך כמסך רגיל כדי שאני יוכל לשנות רזולוציה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by thebenjamin,

אני מתעניין בקניית רמקולים ובאחד הדגמים רשום: Output: 5RCA Input: 8 RCA זאת מערכת 5.1 כאשר מחברים את כל הלווינים אל הסאבוופר. מה אומר המידע למעלה? אני הבנתי שיש לו 5 יציאות RCA שאותן אני מחבר לכל הלווינים ויש 8 כניסות RCA שזה בעצם חיבורים למקורות כמו מחשב,DVD וכו' עד 8 מקורות... הבנתי נכון?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by mimzak,

שלום חברים. חיברתי את המחשב לפלזמה עם כבל HDMI הגדרתי את הסאונד לפלזמה אבל אין סאונד מהרמקולים של המחשב איך אפשר לקבוע להוציא סאונד בשניהם יחד גם לרמקולים של המחשב וגם לפלזמה מתי שהיא במצב של אות HDMI? כרטיס קול מובנה על הלוח MA770

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. Started by Monopoly,

אני מתלבט בין האוזניות האלה: 1. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=52 2. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=51 השניות ניראות לי בנויות באיכות יותר גבוה... גם אני אוהב יותר את העיצוב אבל הן יקרות ב100 ש"ח, מה כדאי?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  19. אני רוצה לקנות אוזניות טובות ו איכותיות בסביבות ה 150 ש"ח האוזניות הם בעיקר ל משחקי רשת. תודה רבה לעזורים !

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  20. אוקי, הגעתי להחלטה שאני רוצה לתת שידרוג קטן למחשב שלי בנושא ההקלטות. עד עכשיו הייתי מחבר את הגיטרה שלי ל Line 6 POD ומשם מוציא Output ל Line In של כרטיס הקול שלי (On-Board רחמנא לצלן...) ומשם להקלטה בתוכנת Adobe Audition 1.5. לאחר ההחלטה הראשונית להשתדרג לקחתי מחבר שלי את ה Line 6 Toneport UX1 לנסיון והחלטתי פשוט לקנות אותו ובכך לסיים את העניין. אתמול ראיתי חבר שמשתמש ב תוכנת ההקלטות ובפלאגאין VST שנקרא Guitar Gear שעושה בעצם בדיוק מה שעושה ה Toneport רק בלי ציוד חיצוני. הרבה יותר אהבתי את האפשרות הזו. אני עכשיו מכין לי תקציב לקניית חומרה (נפרד מהתוכנה) כדי לקדם את המחשב שלי כמה רמות מעל מה שהוא עכשיו. מה אני צריך לקנות? אני צריך הקלטה של כלי אחד בכל פעם ושיהיה חיבור מובנ…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. היי, אני מתלבטת בין שני הכרטיסים האלה: http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?TY=item&ST=1&IT=42229&CT=4915 של קראייטיב ויש לי בנייד יציאת expresscard אז אין בעיה לקנות או http://web.hoh.de/hoh/(S(fxyr4o45e3iogwji4i0fap55))/default.aspx?IT=56574&CT=6720&TY=2&ST=1 xonar בגרסת usb תודה מראש, פרנסי

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by omerbr,

טוב אז לפי מה שהבנתי ההבדלים בין אוזניות "גיימינג" לבין אוזניות אחרות הם בערך....אמממ...כלום אז אני רוצה להחליף תSS 5V2 שיש לי כבר בערך שנתיים וכל שנה הם מתחילות לעשות לי בעיות מחדש ותודה רבה לחנות שממנה קניתי אותם הם מביאים לי אחריות של שנה כל פעם שהם מחליפים לי לחדשות אז זה נחמד(הם כבר נתנו לי כמה פעמיים SS 5V2 חדשות מהקופסא בחינם כי האחרות התקלקלו אחרי כמה זמן) עכשיו כעיקרון אני משחק משחקים שבהם סאונד הוא גורם מאוד חשוב ולכן מאוד חשוב לי לדעת איפה היריב נמצא(אני משחק בעיקר CS:S,CS 1.6 וכדומה) ולכן לדעת איפה האוייב נמצא לפי סאונד הוא גורם חשוב ביותר והאוזניות האלה ממלאות את התפקיד שלהם מעולה אבל כבר נמאס לי להחליף אותם כל פעם וכל פעם הם מתקלקלות שוב אני רוצה שינוי! אוזנ…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול מה זה בעצם HDMI ? למה הוא משמש? ואם יש מדריך לגביי זה אני אשמח לקבל .

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by gombn,

יש לי לוח M של ABIT IC7 ואני מעוניין לקנות רמקולים של ALTEC ATP3 2.1 חשוב לציין שכרטיס הקול שלי מובנה האם בסדר מבחינת איכות הקול כמו כן מישהו יכול להגיד איפה המבצע המדובר ש ADA880 תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים