עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. עד כמה שידוע לי, כרטיס הקול הזה פשוט אלוהי בגיימינג עם אוזניות. בשביל שלא ארכוש אותו ואתאכזב מצלילו במוזיקה שלה אני מאזין, אשמח לדעת כמה הוא טוב ברוק ומטאל. אם זה משנה, לגיימינג אני משתמש באוזניות 7.1 ולמוזיקה וסרטים אני משתמש במערכת הרמקולים Audioengine A5 אגב, אשמח לנצל את ההזדמנות כדי לערוך השוואה בין Razer Megalodon לבין Razer Barracuda HP-1. אילו אוזניות עדיפות לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by yonir,

מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000 ויש גם 42LG60FR שאני לא בטוח אם הוא אותו דבר), אני שואל מכל הבחינות ? תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. יש לי מכשיר creative zen touch mp3 יום אחד אני פותח את המכשיר ..ואני רואה את כל השירים באנגלית כתובים הפוך! ניסיתי לעדכן אותו וכלום לא עוזר! דיברתי עם התמיכה של החברה והם לא יודעים! מה עושים?!

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  4. מאוד מוזר אבל רק בחלק. למשל יש לי בבית לאבא שלי מערכת של סאנסוי מערכת מאוד גדולה כמו מערכת קולנוע וגם בא האבס לא הכי חזקה.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן.. אני עם האוזניות האלו כבר כחצי שנה או יותר...אבל אף פעם לא הפעלתי אותן מעבר לשעה-שעתיים... יש טעם לעשות להן BURN IN לכל הלילה? הבנתי שהן לא נחשבות כל כך איכותיות מבחינת סאונד למרות שהוא מאוד צבוע ונוח באוזן... תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  6. אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס טלוויזיה. בעיקרון אני מעוניין להקליט תכנים מערוצי hot. אם זה חושב אז יש לי מסך 23'. תקציר: 350-400. אני הולך להזמין מpandas אז: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_282 תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי את זה, נכון שהמחיר שלו גבוה יחסית.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_2856&products_id=28582 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by wrecker,

יש לי בעיה שמשגעת אותי! בזמן שמיעת מוזיקה בווינאמפ כל כמה זמן המוזיקה מפסיקה לשניה וממשיכה, לפעמים זה קורה פעם אחת בשיר ולפעמים זה קורה מספר פעמים ככה שזה לא משהו קבוע.. אבל זה מורגש בהחלט ניסיתי להתקין דרייבר קול חדש (אני משתמש באון בורד REALTEC יש מפרט בצד) ניסיתי גם להתקין גרסאות שונות גם ווינאמפ בגרסאות שונות ישנות, חדשות, ביטלתי סקינים וכל פעם שאני חושב שפטרתי את זה זה חוזר אני כבר לא יודע מה זה יכול להיות שיגעתי את כל המחשב, ביטלתי OC שינתי זכרונות .. אני חושב לפרמט אבל אם זה לא יפתור את הבעיה אני באמת לא יודע מה עוד אפשר לעשות.. מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? :s05: תודה!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by evy,

שלום פורום אודיו, רציתי לקנות נגן שישרת אותי נאמנות בתקופת הצבא.. אז פתחתי אתר וואלה וראיתי את זה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQ1024pro_BARAK מה אתם אומרים עליו? לא אכפת לי מכוער או ממשק לא נוח או כל משהו אחר,אבל העיקר שישמיע צליל נקי ואיכותי.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  9. Started by BEST_VOL,

כמובן שחשבתי על הZ-5500 אבל רציתי לדעת האם במחיר שלהם יש רמקולים יותר טובים או שהם הכי טובים\משתלמים. תודה מראש, וערב טוב.

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by ding,

אוקי אני מעוניין בכרטיס TV ב250 ש"J בלי שום חריגה . כמה שאלות לפני: אני מעוניין לחבר סוני 2 לכרטיס זה אפשרי ואם כן הכרטיס מסך עלול להשפיע? איך בדיוק זה פועל איזה פונרציות מגיעעות עם זה יש ערוצי AV וכו'? דרישות (אני יודע שאי אפשר לבקש הרבה בכזה מחיר): 1.שלט 2.צפיה באיכות סבירה 3.הקלטה באיכות סבירה(בסביר אני מתכוון למשהו שבאמת אפשר לראות כמו YOUTUBE לא דורש DVDRIP או HD) 4.חיבור לסוני 2. זהו תציעו מה שאפשר

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. שלום אנשים, יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם ASUS M2N VM-PV וצורב LG סטדרטי אני משתמש בכרטיס המסך של לוח האם ומחבר אותו דרך יציאת DVI לטלויזיה (לכניסת HDMI) כלומר לכאורנה לפחות אני מעביר אות צפיה דיגיטאלי לטלויזיה ללא השמע. שאלתי האם אני יכול במצב כזה לראות סרטים התומכים בפורמט BLUE RAY או בפורמט מסוג HD DVD למשל באמצעות מדיות של BLUE RAY שמפצות כבר בספריו הוידאו או שזה לא יעבוד ודרושים שדרוגים? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by mimzak,

שלום חברים. חיברתי את המחשב לפלזמה עם כבל HDMI הגדרתי את הסאונד לפלזמה אבל אין סאונד מהרמקולים של המחשב איך אפשר לקבוע להוציא סאונד בשניהם יחד גם לרמקולים של המחשב וגם לפלזמה מתי שהיא במצב של אות HDMI? כרטיס קול מובנה על הלוח MA770

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. אני רוצה לקנות אוזניות טובות ו איכותיות בסביבות ה 150 ש"ח האוזניות הם בעיקר ל משחקי רשת. תודה רבה לעזורים !

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  14. אבל הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך שלי הוא twintech 8800gt 512mb שהוא נחשב של nvidia ויש לו 2 יציאות dvi ויציאה אחת svideo .שממנו יש 3 בננות של rca יוצאות. כרגע המחשב מחובר לטלוויזיה ע"י אחת הבננות rca וסאונד שנלקח מהכרטיס קול ומחובר לטלוויזיה ע"י 2 בננות rca . ניסיתי לחבר את שלושת הבננות ע"י rca לטלוויזיה אבל רואים שחור לבן מטושטש כזה וגם אחרי משחק בהגדרות כרטיס המסך לא לסדר את זה(לא ניסיתי מצב extended כמו במדריך האמת). מה שכן בהגדרות הוא זיהה את הטלוויזיה בתור רזולוציה hd 720 . אני רוצה לנסות לקנות כבל dvi ל hdmi ולחבר ככה את המחשב לטלא אבל איך אני מחבר מהמחשב לטלא כבל סאונד? השאלה אם לנסות לחבר את המחשב ע"י ה svideo ? ולנסות שוב לשחק אם ההגדרות או דרך ה dvi ? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. אוקי, הגעתי להחלטה שאני רוצה לתת שידרוג קטן למחשב שלי בנושא ההקלטות. עד עכשיו הייתי מחבר את הגיטרה שלי ל Line 6 POD ומשם מוציא Output ל Line In של כרטיס הקול שלי (On-Board רחמנא לצלן...) ומשם להקלטה בתוכנת Adobe Audition 1.5. לאחר ההחלטה הראשונית להשתדרג לקחתי מחבר שלי את ה Line 6 Toneport UX1 לנסיון והחלטתי פשוט לקנות אותו ובכך לסיים את העניין. אתמול ראיתי חבר שמשתמש ב תוכנת ההקלטות ובפלאגאין VST שנקרא Guitar Gear שעושה בעצם בדיוק מה שעושה ה Toneport רק בלי ציוד חיצוני. הרבה יותר אהבתי את האפשרות הזו. אני עכשיו מכין לי תקציב לקניית חומרה (נפרד מהתוכנה) כדי לקדם את המחשב שלי כמה רמות מעל מה שהוא עכשיו. מה אני צריך לקנות? אני צריך הקלטה של כלי אחד בכל פעם ושיהיה חיבור מובנ…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by dgolverk,

שלום, ברצוני לקנות נגן MP3 פשוט, לא משהו יקר - 300 ש"ח לכל היותר. אני רוצה שיהיה בו 512MB ושתהיה אפשרות הקלטה 100+ שעות. ברצוני לקנות דרך האינטרנט. אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by omerbr,

טוב אז לפי מה שהבנתי ההבדלים בין אוזניות "גיימינג" לבין אוזניות אחרות הם בערך....אמממ...כלום אז אני רוצה להחליף תSS 5V2 שיש לי כבר בערך שנתיים וכל שנה הם מתחילות לעשות לי בעיות מחדש ותודה רבה לחנות שממנה קניתי אותם הם מביאים לי אחריות של שנה כל פעם שהם מחליפים לי לחדשות אז זה נחמד(הם כבר נתנו לי כמה פעמיים SS 5V2 חדשות מהקופסא בחינם כי האחרות התקלקלו אחרי כמה זמן) עכשיו כעיקרון אני משחק משחקים שבהם סאונד הוא גורם מאוד חשוב ולכן מאוד חשוב לי לדעת איפה היריב נמצא(אני משחק בעיקר CS:S,CS 1.6 וכדומה) ולכן לדעת איפה האוייב נמצא לפי סאונד הוא גורם חשוב ביותר והאוזניות האלה ממלאות את התפקיד שלהם מעולה אבל כבר נמאס לי להחליף אותם כל פעם וכל פעם הם מתקלקלות שוב אני רוצה שינוי! אוזנ…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by barlevi321,

שלום לכם. רציתי לשאול מה זה בעצם HDMI ? למה הוא משמש? ואם יש מדריך לגביי זה אני אשמח לקבל .

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  19. שלום לכולם, רציתי לקנות את הSTEEL SOUND 4H אבל התקשרו אלי מהחנות ואמרו שנגמר להם ויהיה להם בעוד חודש אז אני צריך אוזניות לגיימינג חשוב שיהיה מיקרופון טוב וסאונד גם טוב (לא חייב הכי טוב בעולם אבל שלא יהיה קקי) חשבתי ללכת על ה5H שהן יותר טובות והן בערך במחיר מה אתם אומרים חשוב לציין שיש לי עד בערך השעה 5 להחליט (כי אני צריך להחליט לפני שהם נסגרים היום כי אני צריך את האוזניות בהקדם האפשרי [ללאן פארטי עם חברים שיתקיים ביום שישי]) תודה רבה למי שעוזר, עמנואל.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by xeyt,

היי, הייתי מעוניין לשמוע הצעות לנושא הנ"ל. כאמור מדובר ב- מערכת 'קולנוע ביתי 5.1 + מסך LCD גודל: 32 אינץ'. התקציב שלי הוא 4,500 - 5,000 (כמובן שהצעה יותר זולה תתקבל גם היא ) אודה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by -Tal-,

היי יש לי כרגע רמקולים של CREATIVE INSPIRE 2.1 שקניתי מלפני 5-6 שנים כבר... אני רוצה להחליף אותם במשהו חדש בסביבות 300 ש"ח.. אשמח אם תמליצו לי על רמקולים טובים תודה!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. מבקש המלצה לשני מסכים, הראשון פלזמה "42 והשני LCD "42 שניהם HDR (אין צורך ב FDH) התקציב הוא סביב ה 7,000 ש"ח עבור כל מסך. בינתיים קיבלתי את ההמלצות הללו : פלזמה "42 פנסוניק דגם PV8 כ 6,000 ש"ח פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 7,500 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG80FR כ 7,000 ש"ח LCD "42 LG Scarlet 42LG60FR כ 6,000 ש"ח LCD "42 Toshiba Regza 42XV500 כ 6,500 ש"ח אשמח לשמוע דעתכם ולקבל המלצה לפלזמה ול LCD מפי המומחים :-) (כלומר, אתם :-)) תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 18:54:10 טעות שלי !ה LCD כולם FHD, ואני לא צריך FHD, מכיוון שבגודל "42 ממרחק 3-4 מטר לא ממש רואים הבדל, מה גם שאישית לא כ"כ חשוב לי FHD. לסיכום ביניים : פלזמה למטרת צפייה בלעדית בטלויזיה, בינתיים הרלוונטי…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by tsah1982,

אני מחפש נגן mp3 טוב להקלטת הרצאות. האם יש הבדל בין הנגנים השונים או שאופציית הטייפ מנהלים היא בערך באותה איכות בכולם?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול של M-AUDIO דגם Firewire 410 (חיצוני). חיבורי היציאות הם TRS (גדול רגיל..). (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Aud_Jack.jpg/442px-Aud_Jack.jpg) אני מחפש רמקולים שלכל אחד מהם יהיה חיבור שכזה כדי שאוכל לחבר אותם בסטריאו לכרטיס קול.. הרמקולים צריכים להיות בעלי טוויטר וסאב (מובנה ברמקול) כלומר מערכת 2.0 (כמו מוניטור). מחיר בסביבות ה-1000 ש"ח. להזכיר שכרטיס הקול מחובר למחשב הנייח. המון תודה לכל מי שעוזר =] אני כבר מחפש הרבה זמן !

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

שלום לכם. לאחר שפתחתי ת'ראד פה על רמקולים בגלל בעיה. גיליתי שהבעיה היא בכרטיס קול. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה זולים ושל חברות טובות. רציתי לשאול מה דעתכםאם כבר אני קונה שיתמוך ב7.1) http://zap.co.il/model.asp?model_id=360699 - העדפה כי יש אותו בחנות בשם G-TECH שהם זולים וטובים, והם באיזור שלי. http://zap.co.il/model.asp?model_id=469868 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469869 תודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים