עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by musicalarmclock,

שלום, מחפש 4 רמקולים עם סאב למחשב. איזו חברה מומלצת? מחיר? הספק? אני לא ממש בקיא בתחום. תודה לעוזרים

2. Started by 1liran1,

יש לי מחשב עם ווינדוס XP HOME ללא מדיה סנטר ואני רוצה ליראות טלוויזה במחשב יש לי ממיר של YES שאני יכול לחבר לכרטיס חיפשתי די הרבה ולא מצאתי משהו לXP בכולם יש צורך במדיה סנטר. אני רוצה גם להקליט סרטים במידת הצורך ושאיכות הצפיה תהיה טובה וחלקה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by totbod1,

אז ככה, יש לי DVD עם חיבור USB אליו אני מחברת DOK עם הסרט. במחשב, הכתוביות הן בגודל מצוין, אבל ברגע שזה עובר לטלוויזיה הכתוביות בגודל שאפילו עם ראייה 6\6 קשה לראות. מה יכולה להיות הסיבה? יש פתרון לזה?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by yonir,

מה אתם אומרים על הטלויזיה הזאת (דגם 42LG60 / 42LG6000 ויש גם 42LG60FR שאני לא בטוח אם הוא אותו דבר), אני שואל מכל הבחינות ? תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. מה שרשום בכותרת ... לא של CREATIVE אבל תקציב גג 350 שקל ... !

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by shimon16,

שלום, הרמקולים שלי ב30 שקל החליטו לעשות לי סראונד, כל פעם רמקול אחר עובד. וגם ככה תכננתי לקנות חדשים איכותיים יותר, לפני כחודש בערך המלצתם לי לקנות את הAltec למחשב השני ואני באמת מרוצה מהסאונד שלהם. אז עכשיו תורי לקנות גם למחשב שלי אבל אין לי מקום לסאב, תליצו לי בבקשה על זוג רמקולים שיתנו איכות סאונד טובה במחיר של 200 +- (ניתן לחרוג אם באמת שווה החריגה) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש כרטיס קול + רמקולים ב950 ש''ח בעיקר למוזיקה ואחר כך סרטים בערך 60-40, חשוב שלי שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  8. Started by SuperSagi,

שלום, השאלה שלי זה אם יש הבדל מיוחד באיכות הסרטים שלי 720P/1080P במידה והם מחוברים ב-DVI2HDMI לבין חיבור HDMI2HDMI ?

9. אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית 5.1 ולחבר את הרסיבר למחשב עם כבל אופטי ללוח אם שמחשב יש לציין שכרגע כשאני מחבר אוזניות חדשות (ונבדקו ) ללוח אם אני שומע רעשים סטטים אני רוצה 5 רמקולים וסאב פלוס רסיבר (או משהו שינקה לי את הרעשים האלה ) שימוש המערכת: בעיקר סרטים (רוצה תחושה של קולנוע עד כמה שאפשר). התקציב הוא 3500 גמיש

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by BEST_VOL,

כמובן שחשבתי על הZ-5500 אבל רציתי לדעת האם במחיר שלהם יש רמקולים יותר טובים או שהם הכי טובים\משתלמים. תודה מראש, וערב טוב.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by thebenjamin,

אני מתעניין בקניית רמקולים ובאחד הדגמים רשום: Output: 5RCA Input: 8 RCA זאת מערכת 5.1 כאשר מחברים את כל הלווינים אל הסאבוופר. מה אומר המידע למעלה? אני הבנתי שיש לו 5 יציאות RCA שאותן אני מחבר לכל הלווינים ויש 8 כניסות RCA שזה בעצם חיבורים למקורות כמו מחשב,DVD וכו' עד 8 מקורות... הבנתי נכון?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. אני יביא אותם מארה"ב כניראה ב1500 ש"ח בערך שזה יוצא בערך חצי ממה שזה עולה בארץ רציתי לדעת האם יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה? וביכלל איך הרמקולים

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by kk321,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בבית עם רסיבר של YAMAHA ורמקולים של BOSTON. שמתי DVD ושמעתי ממש את האפקט של ה5.1! לאחר מכן,שמתי סרט עם AC3 שהורדתי.שומעים טוב,אבל את הרמקולים האחוריים לא שומעים כל כך ואני לא יודע למה... הסתכלתי בDVD וראיתי שיש את הסמל של DD בזמן שהסרט פועל. אז למה לא שומעים אותו דבר כמו בDVD אמיתי?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by yoni_h,

אני מחפש פיתרון סביר לשיפור איכות הסאונד בטלויזיה שבסלון כתחליף לרמקולים המובנים שלה, ובתקציב שלי הגעתי לשני המערכות הללו: COBY SOUND BAR 3-D CSMP: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11164&perur=2&t=59&c=861 קישור לאתר היצרן: http://www.cobyusa.com/?p=prod&prod_num_id=10537&pcat_id=2004 MICROLAB X16: http://www.microlab.cn/product_detail.asp?id=296&bigclassid=15&smallclassid=73 אם הייתם צריכים לבחור בין שתי אלה, במה הייתם בוחרים ולמה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. שלום אני עכישו במזרח (סין,טיוואן,קוריאה) ואני רוצה לקנות אוזניות In ear. ראיתי שיש בהמון חנויות דגמים של shure (לא מזוייפים למי שתהה). יש למישהו המלצה על דגם מסויים? אם לא שלהם אז של חברה אחרת? התקציב הוא בערך 500-600 שקל (במחירים של הארץ, פה בטח יעלה משהו כמו 25% פחות)... אם יש דגם שהוא קצת מעל התקציב אז גם בסדר!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by com,

משהו התנסה בנגנים של החברה הזו, ויכול לספר לי את התרשמותו? http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=271 תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by neshro,

אהלן, המחשב הנייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB עם המתאם וידאו NVIDIA® GeForce 8400M GS 128 MB זיכרון עם יציאת HDMI ושמע פנימי 3D Sound Blaster Pro‏ שמע ‎16‎ bit‎‏ תואם משולב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 האם הוא יוכל לתפקד כ HTPC עם תמיכה ב HD ו BlueRay?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by talevi,

מה זה HDD?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  19. טוב אני מחליט באופן סופי עכשיו: תגידו לי מה עדיף לפני שאני קונה(אני קונה מחר) 1)לוג'טק Z-680 (2350 ש'ח) Total output power: 505 Watts RMS Subwoofer power output: 188 Watts RMS Satellite speaker power output: 317 Watts RMS (4 x 62 Watts RMS, 1 x 69 Watts) Total peak power: 1000 Watts Maximum SPL: 114 dB System frequency response: 35Hz - 20kHz Input impedance: 10'000 ohms Shielded satellites for use near video monitors Surround sound effects: Hardware decoding for Dolby® Digital, DTS® and MPEG soundtracks Dolby Pro Logic II (movie and music modes) 6 channel direct Stereo x2 Stereo Source Inputs Digital optical for DVD or CD player, PlayStation®2, Xbox*, or PC sound ca…

20. Started by EranTal,

יש ברשותי מערכת ישנה של חברת Aiwa. כל מספר חודשים לא מבוטל, אני נתקל בבעיה של פתיחה לא רצוייה של המגש בעת הדלקת המערכת. כאשר אני מנסה לסגור אותו הוא נסגר אך מיד נפתח בחזרה ככה שאין באפשרותי להשתמש בתכונות ה CD של המערכת. אני יודע שזאתי בעייה גורפת במערכות מסוג זה, ורציתי לדעת אם ניתן לתקן את הבעייה ללא צורך בשירות של טכנאי מוסמך ובמידה שכן מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעייה. אשמח לתגובות מהירות. תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Raped,

שלום, ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתית לחדר. עכשיו אני מחפש משהו טוב ואני מוכן להשקיע עד 10 אלף לרמקולים+מגבר+סאב+DVD תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  22. אם אני מוציא את הכרטיס קול שלי.המחשב מזה אוטו' את הכרטיס קול המובנה שלי?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by ofcourse,

היי יש לי דיוידי שיש בו 10 סרטונים. הוא בא עם תפריט ואני מעוניין לקודד את כל הסרטונים בנפרד. יש לי את התוכנה AUTOGK ומשום מה אני לא מצליח איתה לעשות את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  24. אהלן, יש ברשותי סט חמישה רמקולים מסוג בוסטון, וסאב וופר. עברתי לא מזמן לדירה שכורה ואני לא רואה לנכון להתחיל לתלות לקדוח ולהעביר חוטים... חשבתי שיהיה נכון לרכוש שני רמקולים עומדים במקום המערכת סראונד. יש לי רסיבר מסוג ימאהה RX-V800, דגם ייחודי של ימאהה עם חמישה טרנזיסטורים נפרדים בפנים. אז שאלה ראשונה: האם יש המלצה לרמקולים קדמיים בלבד טובים שיתאימו לי גם לסרטים גם למוזיקה ושינוצלו כמה שיותר ע"י הרסיבר שברשותי? שאלה שניה: האם יש טעם להשאיר את הסאב שיהיה מחובר יחד עם הרמקולים הקדמיים? תודה מראש!! שלמה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by Sa,

התקציב הוא ככה עד 300 דולר גג. עכשיו הנקודה היא שהייתי כולי באופוריה ואמרתי בטח בוא ניקנה את ה x5l בחירגה קטנה... אך שלפתע תפסתי את עצמי... האם הווידיאו במכשיר מפצה על גודלו הנורא ? הבנתי שישנה בעיה גם בסיווג של השירים בתוך המכשיר... חשבתי לעצמי אולי אני אקנה H10 20 גיגה ואני אסגור עניין? עכשיו פה זה המקום שלכם. אני פתוח להצעות בעיקרון אני מחפש נגן שיכול להיכנס לכיס... זמן סוללה רחב... ו20 גיגה. הווידיאו הוא סתם גימיק שאני אתלהב קצת על החברה לא מעבר. ולכן הוא לא שיקול

• 10 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים