אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום. בעוד כחודש וקצת (פסח) אני טס לארה"ב ואני רוצה לקנות שם אוזניות חדשות לאייריבר שלי. הדרישות שלי מהאוזניות הם: שיגיעו לעוצמות גבוהות מאוד. שלא יהיו יותר מדי מגושמות. שאני יוכל להכניס אותם לתיק צד. שיהיו מחברה טובה ואמינה. שלא יפלט יותר מדי רעש החוצה. אני לא יודע אם אני באמת רוצה את הNoise canceling בגלל שאני אוהב לשמוע על עוצמות גבוהות במיוחד אז אני לא חושב שאני יזדקק כל כך לביטול רעשים. עכשיו התקציב שלי הוא לא ממש מוגבל אבל שיהיה יחס מחיר-השתלמות. חשבתי גם על לקנות אולי אוזניות אלחוטיות אבל אני לא ממש מבין בזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. עוד בקשה, אם אפשר שהחנויות יהיו פיזית במנהטן משום שההורים שלי סקפטים ופוחדים לשלם באינטרנט =\. תודה מראש. נדב
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני עובר דירה לדירה חדשה. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה דקה (יש לי CRT 29 של טושיבה) , מגבר ורמקולים. רציתי לבקש עזרה עם רכישת המגבר והרמקולים. יש כל כך הרבה מבחר שאני דיי אבוד. התקציב הוא 4500 ש"ח סה"כ. למגבר יתחברו: 1. DVD 2. yes max HD 3. מתישהו ארצה לרכוש גם סטרימר. 4. רמקולים בסראונד. 5. פלזמה דקה לא 3D. רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים וסדרות. אולי קצת מוזיקה. מישהו יכול להמליץ על רסיבר וסט רמקולים? אשמח גם לקבל הסבר על התכונות החשובות של רסיבר בימים אלה ...... DLNA ???? וכאלה אני בטוח שעוד אנשים ייהנו מההסבר :-). תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי סט רמקולים של LOGITECH Z560 אבל אצלי מחוברים רק 2 רמקולים ולא 4, סאב כמובן יש לי, בהגדרות של הכרטיס יש לי את אפשרויות כמו בתמונה: http://imageshack.us/f/3/unledhbf.jpg/ ב-Audio Channek יש לי את אפשרויות 2, 4, 6, 8 ב-Simple Rate יש לי את האפשרויות PCM 44.1KHz, 48KHz, 96KHz ו-192KHz ב-Analog Out יש לי את האפשרויות 2 Speakers, 4 Speakers, 5.1 Speakers, 7.1 Speakers, FP Headphones ו-FP 2 S Speakers על מה לשים את כל הנ"ל ? למה אין לי 2.1 ?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן חברה. כמו שהנכם רואים, אני מחפש את אחד מדגמי האוזניות הנ"ל. הבנתי שלשניהם יש איכות מצויינת יחסית לאוזניות קלות וניידות- והם יהוו שיפור לעומת האוזניות שקיבלתי מ-Creative עם המובו 1.5. עכשיו, שאלתי היא, איפה אוכל למצוא את אחד מהדגמים בארץ בלבד- עדיף באזור המרכז. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בתקציב של 120 ש"ח. עדיפות ל-IN EAR. השימוש הוא 100% מוזיקה. בלי חריגה. צריך את האיכות הכי טובה שאפשר (שיתאים למוזיקת בלאק\דת' מטאל...הרבה תופים, גיטרות וכדו'). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר שהכרטיס יוציא סאונד מהיציאה האנלוגית ומהיציאה הדיגיטלית(אופטית) בו זמנית ביחד, כך שאוכל לחבר 2 אמצעים? (למשל רמקולים לאנלוגי, וחיבור מיני דיסק לאופטי לשם הקלטה) מה שקורה נכון לעתה זה שאפשר בדרייבר של הכרטיס להגדיר האם הסאונד יצא ביצאה אנלוגית או דיגיטלית(בבחירה של אחד מהם- לא יוצא סאונד באמצעי השני, כך שלמשל בהקלטה דיגיטלית עם המיני דיסק לא אוכל לשמוע את הסאונד ברמקולים המחוברים אנלוגית ולהפך) האם זאת מגבלה ידועה בכרטיס מובנה זה?(Realtek High Definition audio) או שיש סיכוי לסדר את העניין? בכל אופן במידה ולא אפשרי, האם כרטיסי קריאייטיב X-fi יכולים לאפשר יציאה אנלוגית/דיגיטלית בו"ז?(שמתי עין על X-fi Platinum- עם הפאנל החיצוני המרשים למרות שסה"כ אני מרוצ…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן את המערכת MX-530 של Logitech והרמקולים האחוריים קצרים מידי. מישהו יודע אילו כבלים ניתן לרכוש על מנת להאריך? אני צריך 7 מטר לכל רמקול, האם זה יפגע באיכות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר של ימאהה(אני משתמש ברמקולים 5.1) דרך כבל קואקסילי די איכותי שקניתי. יש לי במחשב גם יציאה אופטית וגם כניסה כזאת במגבר. השאלה שלי האם יהיה איזהשהוא הבדל שבגללו שווה לחבר עם כבל אופטי מהמחשב למגבר או להשאיר את הקואקס?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול עם יציאה אופטית..ומצאתי כזה רק שהוא דורש סלוט של PCI-E ואין לי אחד כזה פנוי מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול שיש בו יציאה אופטית והוא יכול להיות על סלוט רגיל.. הכרטיס צריך להיות במחיר של עד 300 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אוקי אמ.. המחשב שלי הוא p4 2.8 הבעיה שיש לי כרטיס מסך ישן, ג'פורס 4... והמסך שלי הוא phiplips אז עכשיו. כעיקרון אני מעונין לקנות xbox 360 כאשר תצא הגירסה החדשה.. רציתי לדעת אם יש מצב שיש מסך LCD בגודל של 21 אינצ' HD שאני יוכל להחבר עליו גם XBOX וגם את המחשב. ואיזה כרטיס מסך אני יצתרך? או שעדיף כבר לקנות מסך גדול 32 אינצ', ולהישאר אם שלי, כי אני בסדר גמור איתו....?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת רמקולים של 4.1 של genius . החיבורים הם בחלק האחורי של הסאב וופר: כעיקרון אני מבין שאני אמור לחבר 2 כבלים אל המחשב- אבל במחשב יש רק שקע אחד (הירוק). כרגע חיברתי את הרמקולים רק עם כבל אחד - ויוצא שבעצם 4 הרמקולים משמשים כקדמיים בלבד. מה עליי לעשות? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen-tuch-20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 מישהו מכיר את האתר הזה? למישהו יש ניסיון עם האתר? בארה"ב זה אמור לעלות משהו כמו 250 דולר מבחינתי זה הנגן שהכי מתאים לי ומקבלים אחריות לשנה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם בדיון קודם שאלתי פה על חיבור דיגיטלי של מחשב לרסיבר Denon, ולא עניתם לי יותר מידי אבל בכל מקרה תודה למי שענה. הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות כרטיס קול נורמלי עם יציאה דיגיטלית או קוקסיאלית כדי לחבר לרסיבר שלי. מצאתי כרטיס קול לא יקר (מה שהתקציב מאפשר לי): Creative Audigy 2 Value אתם חושבים שהוא שווה משהו? הוא ישפר לי הרבה (יש לי כרטיס על הלוח אם, קודק ASC650, או משהו כזה...)? יש לו יציאה קוקסיאלית או דיגיטלית?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קניתי היום את HD555 רציתי לדעת יותר בקשר לBURN IN: כמה זמן לעשות, איזה מוזיקה עדיף להשמיע באותו הזמן, ואיפה הכי כדאי? (נגן MP3 או רסיבר למשל). תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך לחבר מספר רב של מקורות ל-Z5500, אך ישנן רק שתי כניסות דיגיטליות. לכן חשבתי על מתג. האם המתג הבא נראה לכם איכותי? Inday S/PDIF 4x1 Digital Audio Switch האם ישנן דרכים יותר זולות לחיבור מספר מקורות שמע דיגיטליים? ישנו מוצר מכני המאפשר מספר כניסות אופטיות, אך אני צריך מתג של קואקסיאלי וגם שיהיה בעל שלט אלחוטי אינפרא-אדום. אגב, קראתי בפורומים מסוימים, כי אפשר להשתמש במפצל RCA פשוט בשביל S/PDIF קואקסיאלי, ואכן זה עובד, אך לא חף משיבושים. כלומר, לא תמיד אות דיגיטלי של מכשיר מסוים מתקבל ב-Z5500 גם כאשר שאר המקורות כבויים. ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב200+- ש"ח אבל אני לא מבין ממש בעניין. חשבתי אולי לקנות את הסנהייזר HD 202 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הלינק הבא מציג תמונת מסך מהמכשיר החדש של איריבר Iriver H10. יכול להיות שהמכשירים הקודמים יזכו גם לעיברית...נחכה ונראה...
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש אוזניות In Ear טובות שיהיו אטומות לגמרי לרעשים מבחוץ וכמובן איכות שמע טובה. התקציב שלי הוא 150ש"ח אפשר למתוח עד 200ש"ח אם זה ממש מצדיק את זה אני אישית מעדיף לרכוש אותם במקום ולא לחכות למשלוח או לחילופין הזמנה ברשת (קצת דחוף חחח)... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אם אני לא טועה הוא יצא כבר לפני זמן מה אבל עדיין לא ראיתי שמוכרים אותו בעולם... יש למישהו פרטים עליו ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה דעתכם לפתוח דיון כללי על רמקולים שבו יהיו מוצגות המערכות הטובות ביותר (2.1, 5.1 , 7.1) , כמו בפורום תצוגה עם ה-lcd ...זה יהיה נחמד וימנע הרבה דיונים. אנא הביעו דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי חברה, אני מחבר מסך TV למחשב בחיבור VGA (ז"א כמו מסך רגיל) רק שהוא אומר לי שזה GENERIC MONITOR מה שאומר שאני לא יכול לשנות רזולוציה או משהו. WIN XP 9600 GT GEFORCE. יש לכם מוסג איך אני גורם לWIN לזהו את המסך כמסך רגיל כדי שאני יוכל לשנות רזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
פה יש את שני הכרטיסים.. האם יש הבדל בכלל? בארץ לא ראיתי extreme gamer http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=209&
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. אני רוצה לקנות מסך LCD לחדר. מרחק צפיה - 2.5 מטר. המסך מיועד לתליה על הקיר כך שכמה שיהיה יותר דק כך יותר טוב. כמובן שיכלול רמקולים. כמובן FULL HD צריך שיהיו לו חיבורי RCA בנוסף לכל הרגילים. רוב הזמן אני צופה בסרטים בחושך או בתאורה מאד חלשה. המטרה : צפיה בסרטים DIV-X , אני מניח שאחרי שיהיה לי אותו אוריד גם סרטי HD. לעיתים רחוקות שידורי כבלים. חיבור USB שגם יודע לקרוא DIV-X יכול להיות נחמד ביותר. תודה רבה על הייעוץ.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-