אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לחבר רמקולים של מערכת למחשב
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת: לוח GA-7VM400M-RZ הכ.קול הוא VT1617 של VIA והמחשב עבר התקנה מחודשת של בXP הורדתי את הדרייברים מאתר של VIA, הכרטיס קול עובד(יש מוסיקה) אבל המיקרופון לא בדקתי בהגדרות ושם ראיתי משהו מוזר בPLAYBACK אני יכול להוריד את הV מהשתק של המיקרופון בRECORDING אני לא יכול להוריד אותו בשום תוכנה המיקרופון לא עובד הבעיה היא לא במיקרופון כי הוא עובד נפלא במחשבים אחרים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים (5.1 או משהו..) בשביל סרטים בעיקר. הרמקולים יתחברו לרסיבר HARMAN/KARDON AVR130. תקציב בערך 1000 שקל.. אני יודע שזה לא יספיק למשהו ממש רציני אבל גם לא צריך.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני מעוניין לבנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי שתשמש לסרטים ולא פחות מזה ( אולי אפילו יותר ) למוזיקה, אני לא אאודיופיל מדופלם אך כן מרגיש ושם לב להבדלים באיכות צלילים ברמקולים וכן חשובה לי מערכת שאוכל להנות !! ממנה בשירים ממגוון רחב (דאנס, ווקאלי, שנות ה80 , וכ"ו) וכן מאיכות סאונד וסראונד כאשר אני רואה סרט( אם זה פעולה או סתם דרמה), הסלון הוא בצורת מלבן - לערך 4 רוחב על 4 או 5 אורך. אני התחלתי לעשות סקר ולקבל מידע ,באחת החנויות שהייתי בה הכין לי המוכר חבילה של מערכת קולנוע ביתי במחיר של 9K והינה הפירוט רסיבר של ONKYO דגם: 604 DVD של פיוניר דגם: SACD 696 או 969 SACD (הוא לא זכר את המספר בעלפה) רמקולים של JM-LAB (הצליל שלהם היה חם ועמוק ולא חלול - זה כששמעתי אותם …
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האוזניות האלה: 1. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=52 2. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=51 השניות ניראות לי בנויות באיכות יותר גבוה... גם אני אוהב יותר את העיצוב אבל הן יקרות ב100 ש"ח, מה כדאי?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן מזמן לגבי המערכת שרציתי לשים במחשב החדש שקניתי והמליצו לי אז לקנות את ה-G500 של Creative. אבל מאז עבר זמן, ושמתי לב שרק אתר אחד מוכר את המערכת הזאת.. ואני רוצה לפחות לקנות לה מתלים נורמלים וכל זה. אז סתם רציתי לברר שוב על המערכת, יש איזושהיא מערכת בסביבות ה-1500ש"ח שמשתווה למערכת הזאתי? אם אפשר גם לדאוג למתלים זה יהיה מעולה, אני פשוט לא ממש מבין בזה - אז אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. תודה רבה מראש, אדם
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האם למישהו יש ניסיון עם הנגן הנ"ל? או עם כאלו מאותה משפחת נגנים, רק עם נפח שונה? המאפיין החשוב לי ביותר הוא איכות השמע.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו כאן היה בזמן האחרון בדיוטי פרי וראה שם CX300? אם כן אז מה המחיר? פשוט אני נוסע ב1 לאוגוסט לפולין, ואני רוצה ת'CX300 עד אז. הזמנתי מ pompa.co.il, והם התקשרו ואמרו לי שהאזוניות לא במלאי והם מגיעות לארץ רק ב15 לאוגוסט ( :'( ) יענתו יש מצב שגם בהרבה חנויות אחרות בארץ לא יהיה אותן.... (אם מישהו מכיר חנות שיש בה את האזוניות במלאי - גם טוב!) תודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לרשום מקסימום תעבירו, לפני איזה שנה ראיתי בפורום הזה מישהו שנותן לינק למעין משדר כזה שמשדר אלחוטית גם את הסאונד וגם את התמונה לטלוויזיה בסלון... מישהו יודע משהו על איפה אפשר למצוא את זה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רמקולים למחשב עד 200 שקל למוזיקה משחקים וכל זה
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
משהו אולי יודע איך אני עושה עידכון לדיוידי של סמסונג שיקרא DIVX????? דגם:DVD-E136B
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום.! יש לי בעיה... אני לא שומע כלום מהרמקולים. אני לא יודע מה קרה אבל פתאום אני שם שיר או מהשו כזסה ולא שומעים כלום. בדקתי ולא השתקתי כלום מהמקלדת או מבקרת השמע. יכול להיות שיש מקום אחר שבטעות השתקתי ממנו? מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים לחדר שינה קטן. תקציב: עד 1,200 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה.. בכל מקרה מה שהיה הספיק לי.. אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creative ושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200 ועדיף אפילו בסביבות ה100- תודה
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חברים יש לי קובץ MID ואני רוצה רק מהשנייה ה12 מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
היי חברה, אני מחבר מסך TV למחשב בחיבור VGA (ז"א כמו מסך רגיל) רק שהוא אומר לי שזה GENERIC MONITOR מה שאומר שאני לא יכול לשנות רזולוציה או משהו. WIN XP 9600 GT GEFORCE. יש לכם מוסג איך אני גורם לWIN לזהו את המסך כמסך רגיל כדי שאני יוכל לשנות רזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחפש אוזניות לגיימינג, ומוזיקה, חשבתי על הסיבריה V2.. מה דעתכם?? האם יש הצעות טובות יותר בתקציב הנ"ל?? יש אפשרות להזמין מארה"ב כך שיצא פחות מ-100$ כולל משלוח??
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. תקציב 350+-. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים ניידים, לא משהו יקר, עד 60 דולר\250 שקל. אין לי בעיה להזמין מחול. אני לא מצפה לפוצץ תשכונע עם רמקולים בגודל אפונה רצוי מאד שיפעל על סוללות AA. תודה(:
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני עובר דירה לדירה חדשה. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה דקה (יש לי CRT 29 של טושיבה) , מגבר ורמקולים. רציתי לבקש עזרה עם רכישת המגבר והרמקולים. יש כל כך הרבה מבחר שאני דיי אבוד. התקציב הוא 4500 ש"ח סה"כ. למגבר יתחברו: 1. DVD 2. yes max HD 3. מתישהו ארצה לרכוש גם סטרימר. 4. רמקולים בסראונד. 5. פלזמה דקה לא 3D. רוב השימוש יהיה צפייה בסרטים וסדרות. אולי קצת מוזיקה. מישהו יכול להמליץ על רסיבר וסט רמקולים? אשמח גם לקבל הסבר על התכונות החשובות של רסיבר בימים אלה ...... DLNA ???? וכאלה אני בטוח שעוד אנשים ייהנו מההסבר :-). תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עם מיקרופון למשחקים ומוזיקה. חשוב שיהיו נוחות כי אני אשים אותם עלי להרבה זמן. עדיף שיהיו בסביבות 250 שח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אחרי שקניתי רמקולים Z5500 של לוגיטק, הגעתי למסקנה שכרטיס הקול במחשב הנייד שלי פשוט מבזבז אותם. אחרי בדיקה קצרה בשוק המקומי ראיתי שבעצם למחשבים ניידים אין הרבה פתרונות USB. שללתי באופן אוטומטי את הכרטיסים הבסיסיים מאחר ואין להם תמיכה ביציאות דיגיטליות ולכן לא הרווחתי פה שום דבר. בעצם נשארתי עם שני דגמים: Creative SB Live 24bit USB Creative SB Audigy 2 NX נכון, יש גם את דגם ה-ZS בתצורת PCMCIA למחשבים ניידים, אבל הוא גם מקפיץ את המחיר וגם אני לא אוכל להשתמש בו אחר כך במחשב רגיל אז אני מבקש לא לזרוק הצעות עליו. למי שמעוניין, טבלה שמשווה בין הדגמים הניידים של קריאטיב אפשר למצוא פה: http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
400-500 שקל הטווח. בבקשה עזרה,אין לי מושג מאיפה להשיג דברים כאלה בכלל...
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-