עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BlackTalon,

יש לי LCD של LG בגודל 32 ומכשיר DVD זול יחסית של Pioneer. הם מחוברים עם שלושה כבלי RCA. שווה לחבר אותם עם קומפוננט במקום ה-RCA הצהוב? תיאורטית אני יודע שקומפוננט יותר איכותי מ-RCA וגם מ-S-VIDEO אבל אין לי עם זה ניסיון אז האם ההבדל יהיה באמת מורגש וישתלם כלכלית? (אני צריך קומפוננט 2 מטר) למה כולם עוברים למסכים רחבים (16:9) אם כמעט כל השידורים הם ביחס של 4:3 ? הרי זה יוצר תמונה רחבה ולא מקורית. רובכם צופים ב-4:3 על מסך 16:9 או שאתם מעדיפים שהתמונה תיהיה מתוחה? איך זה שהלאפטופ שלי, LENOVO T61 הוא בעל מסך רחב והכל נראה בו מצוין ולעומת זאת חבר שלי קנה מסך 22 רחב של סמסונג, חיבר אותו למחשב השולחני שלו והוא רואה ת'תמונה מתוחה? זה בגלל שאת הלאפטופ שלי ואת מערכת ההפעלה התאימו לעבו…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו היום ניסגרה לי הדלת על אוזניה אחת והפד שמיתלבש על האוזנייה ניקרא,ואוזנייה אחת לא פועלת יש איזה מישהו שיכול לתקן\להחליף את זה תמורת מחיר סימלי?

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  3. פה יש את שני הכרטיסים.. האם יש הבדל בכלל? בארץ לא ראיתי extreme gamer http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=209&

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. איזה רמקולים הכי טובים לתקציב הזה ואיזה רמקולים עדיפים למוזיקה מ-ה 5.1??? שיש קיום בשוק ומה אתם אומרים על הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=14090&nav=1

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  5. אז ככה ב 3000 שקל מה עדיף לקנות (בשביל מוזיקה רק מוזיקה) רסיבר + מערכת רמקולים ולחבר אותה למחשב או רמקולים למחשב ואפשר גם להמליץ לי על אחד מהם תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  6. אז ככה : יש לי מגבר שמחובר לרמקולים מערכת קולנוע בייתית אני רוצה לחבר ת'מחשב שלי למגבר ושישמעו 5.1, שאני מחבר דרך יציאה אחת מהמחשב ומחבר רק לחיבור אחד שומעים רק מהקדמיים אני צריך לקנות 3 כבלים של חיבור RCA ל 2 בננות ולחבר אותם כמו שמחברים רמקולים 5.1 לפי הכללים שהקדמיים זה בירוק, אחוררים זה בשחור\כחול וסנטר\סאב זה באדום ושאני יחבר כל אחד בהתאמה למגבר זה יצא טוב וישמעו סראונד ? בסרטיי די וי די שאני מפעיל דרך כונן DVD ישמעו גם סראונד ?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by omerbr,

טוב אז לפי מה שהבנתי ההבדלים בין אוזניות "גיימינג" לבין אוזניות אחרות הם בערך....אמממ...כלום אז אני רוצה להחליף תSS 5V2 שיש לי כבר בערך שנתיים וכל שנה הם מתחילות לעשות לי בעיות מחדש ותודה רבה לחנות שממנה קניתי אותם הם מביאים לי אחריות של שנה כל פעם שהם מחליפים לי לחדשות אז זה נחמד(הם כבר נתנו לי כמה פעמיים SS 5V2 חדשות מהקופסא בחינם כי האחרות התקלקלו אחרי כמה זמן) עכשיו כעיקרון אני משחק משחקים שבהם סאונד הוא גורם מאוד חשוב ולכן מאוד חשוב לי לדעת איפה היריב נמצא(אני משחק בעיקר CS:S,CS 1.6 וכדומה) ולכן לדעת איפה האוייב נמצא לפי סאונד הוא גורם חשוב ביותר והאוזניות האלה ממלאות את התפקיד שלהם מעולה אבל כבר נמאס לי להחליף אותם כל פעם וכל פעם הם מתקלקלות שוב אני רוצה שינוי! אוזנ…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. אם אני קונה רסיבר, אני יכול לחבר אליו איזה רמקולים שאני רוצה? גם מסוגים שונים עם ohms שונה (נניח חלק של 4 וחלק של 8)? נניח שאחד הרמקולים מוציא סאונד יותר חזק מהאחרים (כי זה לא אותו סוג) אז אפשר לשנות את זה (ספציפית לכל רמקול)? תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by evy,

שלום לחברי הפורום... אני אני צריך לתייעצו לי קניית ארבעה רמקולים לרכב . אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שיכולים להיכנס בתקציב של 200-300 ש"ח ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לשאול את השאלה הזאת (חוששני שאתם מתעסקים רק בציוד אודיו למחשב)... ויש לי שאלה: בתקציב שנתתי יש רמקולים טובים שייתנו איכות סבבה? או שזה תקציב מועט בשביל רמקולים לרכב? מקווה שתעזרו לי...תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by genia,

/

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. האם ALC889 יספיק, או שכדאי לשדרג ל-Xonar ב-350 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  12. Started by MODY69,

שלום, אני מחפש אוזיות in ear ל- H10 שלי... חשוב שיהיו עם אטימה. התקציב הוא 300 ש"ח. חשבתי על ה- CX300, מה דעתכם עליהם? האם אני ארגיש הבדל ניכר בהשוואה ל- MX400 שבאו עם הנגן?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל ipod shuffle 512mb במחיר של 95$ האם שווה לי לקנות? יש אותו בכלל בארץ? האם אתם יודעים אם הוא שווה משהו? איכות שמיעה טובה וחזקה? בקיצר האם אתם יכולים לתת לי עליו חוות דעת?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  14. שאלה קצת מוזרה, אבל שווה לנסות.. אני מעוניין לצרוב מספר קבצי וידאו (במקרה divx, אבל אם צריך נמיר ל-MPEG) על DVD כאמצעי אכסון גדול, ולסמן את הDVD כ-VCD כדי שיהיה אפשר אולי לצפות בסרטים ברצף במכשיר שתומך ב-VCD. כלומר, בואו נגיד שברשותי מספר קטעי וידאו, והם ביחד שוקלים הרבה יותר מ-700MB. במקום לצרוב אותם על מספר CD רגילים (בפורמט VCD לצפיה), אני מעוניין לצרוב אותם על DVD שהוא פשוט אמצעי שמכיל הרבה יותר מקום לאחסון. אבל אני מעוניין לצרוב את קטעי הוידאו האלה בתור tracks של VCD, כך שיהיה ניתן לצפות בהם ברצף, מתוך ה-DVD, בפורמט VCD. 1. האם ניתן לצרוב DVD כ-VCD? אני יודע שVCD מכיל תיקיות וקבצים בפורמט מיוחד. 2. האם מכשיר DVD שיודע לקרוא VCD, יוכל לקרוא גם DVD שנצרב בפורמט דומה? ט…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. מתלבט בין שני אלה . כעיקרון השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים .

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  16. Started by Access Denied,

טוב, בסוף אין רמקולים משומשים.. אבל אמא בארה"ב והציעו לה I-Trigue 3400 של קריאטיב ב-40 דולר. משהו מכיר? שווה את המחיר שלהם?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  17. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8383&perur=2&t=43&c=566 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8380&perur=2&t=43&c=566 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7647&perur=2&t=43&c=566 אלה האפשרויות שלי. חשוב לי שהכבל יהיה ארוך מספיק ולא יגביל ואם אפשר שגם לא יפריע, אפשרות.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by larry_lurex,

שלום קניתי לא מזמן טלוויזיה LCD של SHARP. הטלוויזיה מן הסתם רחבה, אבל אני לרוב העברתי אותה למצב "רגיל". באיזשהו שלב, הבחנתי שכאשר אני מעביר אותה חזרה למצב רחב, נוצר פס שחור באחד הצדדים שלא עובר. התקשרתי למעבדה, הם אמרו שאין מה לעשות והנושא עבר לראלקו (היבואנית). אחרי טרטור נאמר לי שהם לא יכולים לעשות כלום ושלא הייתי צריך להעביר אותה יותר מדי למצב רגיל כי אז זה דופק את המצב הרחב..... אתם לא חושבים שזאת חוצפה? מה אני יכול לעשות במצב כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by Nemesis,

לאחר שכבר התייאשתי וחשבתי שהמשלוח הלך לאיבוד בביורוקרטיה הברזילאית המדהימה, קיבלתי היום את המשלוח. אני לא מבין למה לוקח למשהו שלושה וחצי שבועות להגיע מארה"ב לברזיל - אבל לא משנה. בכלאופן, בהתחלה קיללתי את האוזניות קללות נמרצות במשך כרבע שעה - עד שהבנתי שצריך לדחוף אותן ממש עמוק לתוך האוזן. קצת מוזר ולא נעים בהתחלה, אבל לאחר כמה דקות מתרגלים. תחושת השקט מדהימה. לא יאמן איזה צליל הקטנטנות האלו מפיקות. יש גם הטוענים שהבאס שהאוזניות מפיקות לא מספיק חזק/נמוך - אני לא מסכים כלל וכלל. אוזניות מפורטות שלא חסר להן בצורה מוחשית משום דבר. קנייה מצויינת למחירן - מומלץ בחום. עכשיו אם רק היה לי כרטיס קול נורמלי במחשב הנייד הארור הזה...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by Forest14,

יש לי אוזניות של אודיוטכניקה ATH9000, לאחרונה 2 בעיות: 1. הצבע של הציפוי הרך של האוזניות מתחיל להתקלף. 2. הסטריאו תלוי במגע של התקע בתוך שקע האוזניות (גם בשקעים שונים)- וצריך לשחק עם התקע קצת. האם הגיע הזמן להגיד להם שלום? (חבל) או שיש איזשהו פיתרון?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by ag43,

אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. מתנה לאבא שלי, רדיו-דיסק לאוטו עדיפות לדיסק קורא MP3, למרות שהרדיו כנראה יהיה בשימוש רוב הזמן

23. שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by dotan131313,

יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.