עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש ברשותי את ה mzn 10 של סוני האם אני יוכל להשתמש במינידיסקים החדשים בנגן שלי? ???

2. Started by assaf118,

השאלה היא האם הוא מתחבר אל המערכת שבאוטו.. ואם זה תלוי אז אנא פרטו בנושא.. תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. אהלן הכל בכותרת. מחפש כרטיס קול שיתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר להוציא קצת מיץ מהאוזניות הנ"ל. מחפש המלצות טובות בטווח המחירים הנ"ל, או ששווה להמתין לחודש הבא לחסוך קצת ולקנות את ה INDIGO? רק שהוא עולה בערך אלפייה..

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  4. Started by Ev,

יש לי בסלון 5.1 + רסיבר, ואני רוצה לחבר עוד זוג רמקולים במרפסת ולשמוע את המוזיקה לסירוגין רק בסלון/ רק במרפסת / גם וגם. מה אני צריך לקנות בשביל זה (בנוסף לזוג רמקולים )? איזה מפסק או מתג לאודיו? אשמח להמלצות על משהו ספציפי.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. Started by re5pect,

יום אחרי שהתקנתי את הפירמואר החדש לH10 הפסקתי לשמוע את הצד הימיני. אחרי כמה בדיקות מול מקורות אודיו שונים הגעתי למסקנה שזה החוט של האוזניה הימינית(החיבור בין החוט והקונקטור) פתחתי רק את הפקק הזה של הקונקטור, איך אפשר להגיע למגעים?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. אני נמצא בחו"ל ... בינתיים אירגנתי לי מסך LCD ומחשב HTPC (לשימוש כאן !!) ..... עכשיו במסע חיפושים אחרי מערכת קולנוע ביתי (ברמה טובה .... אני לא אודיופיל/וידיאופיל .... ואין לי כוונות לרכוש בלו ריי בזמן הקרוב). מחיפוש בחנויות וכן משיטוט ברחבי האינטרנט היגעתי למסקנה שאולי מערכת SAMSUNG HT-TXQ120 תתאים לצרכי (סאונד, מגוון חיבורים) ...... אך לא היתה לי ממש הזדמנות לבדוק אותה לעומק מבחינת הביצועים. אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל באופן אישי (שמע וראה) ..... אודה על חוות דעת .... גם אשמח לשמוע על אלטרנטיבות. מחירה של המערכת הנ"ל כאן הוא כ - 2500 ש"ח תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  7. Started by baaa,

אני רוצה לקנות מערכת רמקולים של 2.1. התקציב שלי עומד על בערך 600 שקל לרמקולים וכ- 550 שקל לכרטיס סאונד. בנושא הרמקולים חשבתי על Creative Inspire T2900 או על Altec Lancing ATP3. מישהו ניסה אותם ויכול לומר מי מהם יותר טוב, או מערכת אחרת שלא הזכרתי פה? אני כרגע משתמש ברמקולים ג'נריים שמחוברים ישירות ללוח אם שלי (Abit nForce 2). האם אני יכול לחבר גם מערכת 2.1 ללוח אם? עדיף לקנות כרטיס סאונד במקום החיבור שכרגע על הלוח אם? אם כן, על איזה כרטיס סאונד אתם ממליצים? בתודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  8. Started by Stastyle,

שלום. אני מחפש אוזניות INEAR. תקציב: 70$. סגנונות האזנה: מטאל, רוק, אקוסטי. איביי: +++ בעדיפות. מקור: MP3, WAV. ההאזנה דרך פלאפון גלקסי ונגן COWON. תודה!

9. Started by Etus,

שלום לכולם קניתי לפני בערך שנה מערכת 2.1 למחשב של Altec Lansing דגם VS4121. אני מאוד מרוצה מהמערכת, אבל מאז לפני כמה שבועות היא לא עובדת טוב. חיבור ה- Input שנמצא בסאבוופר, שדרכו אני מתחבר מהמערכת למחשב, נשבר. אני צריך לשחק המון עם הכבל כדי לקבל סאונד טוב, אבל זה לא עובד טוב. לפעמים הבאס נעלם ולפעמים אני שומע רק מרמקול אחד. אני לא רוצה להשתמש באחריות כי אני צריך לשלוח לחברה את המערכת, ורק המשלוח של הסאב לחו"ל יעלה יותר ממערכת חדשה. למישהו איך רעיון איך לסדר את הבעיה, או אולי מכיר מקום שיכול לתקן את זה באזור הצפון(חיפה)? חיפשתי בגוגל ובדפי זהב ומצאתי מעבדות תיקון לרמקולים, אבל אצל אף אחד לא היה רשום שהם מתקנים Altec Lansing. תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  10. Started by itsik1231995,

אני צריך מערכת קולנוע ביתית 5.1 לא יקרה מידי (כמה רמקולים סטאליטים וסהב ... אני מעדיף רמקולים רציניים יותר אבל המחיר פשוט לא מאפשר) שכוללת כניסת SPDIF בשביל לחבר איליה את ממיר הYES MAX (או שיהיה HDMI כניסה ויציאה) רמקולים לטליה תודה רבה לעונים

11. Started by Gevat,

שלום, בבעלותי המערכת הנ"ל, והכפתור שמשמש ככפתור ההדלקה והאקוולייזר הפסיק לעבוד. הפעולה של האקוולייזר עובדת (סיבוב) אבל הכפתור נשאר על מצב דלוק (לחיצה). אם למישהו יש חלקי חילוף רלוונטים או יודע איפה להשיג חלקים אשמח אם ישמיע קולו. נ.ב. 1: הרמקולים כבר אינם באחריות ולכן אינני שולח אותם לתיקון, ובמעבדת היבואן לא מביאים חלקי חילוף ספציפים אלא רק מקבלים את הרמקולים לבדיקה בתשלום. נ.ב. 2: על הכפתור יש כיתוב: B2K ו- 9C2. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  12. Started by ZiVa2Ri,

למה בכרטיסי קול של 7.1 יש 4 יציאות ולא 7 או 8 יציאות, ואיך מחברים למגבר 7.1 ? והאם ניתן לחבר למגבר 5.1?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by dragon772,

אני מתלבט בין 2 המסכים האילו, הLG עולה יותר והם בערך אותו מפרט רק ש ב LG יש כניסת USB שב SAMSUNG אין, אבל מצד שני ראיתי מלא ביקורות טובות על ה SAMSUNG. למישהו יש מושג וידע לגבי שניהם שיכול להגיד לי מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  14. יש רמקולים Logitech® X-530 זה טוב?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by SHELA,

איך מקליטים מוסיקה מהאינטרנט למחשב, ישירות דרך כרטיס הקול, או בכלל. דרך התקן ו/או תוכנה? תודה.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. Started by שמואלל,

שלום, רציתי בבקשה את עזרתכם שתייעצו לי איזה טלוויזיה לרכוש בטווח המחירים 2000 אם יש משו ששוה תחריגה אז בסדר. הטלוויזיה כמובן צריכה להיות LCd ושהטלוויזיה תתמוך גם במחשב, ושיהיה אפשר לחבר אותה גם לDVD, הגדול שתהיה כמה יותר גדולה, בעיקרון היא אמורה לשמש את אחי הקטן . תודה רבה לכל העוזרים

17. Started by Yossi1981,

היי. אני מחפש זוג רמקולים פשוטים למחשב. הדרישות: 1. לא חייב להיות 2.1 , אני לא אוהב על הרבה בס אם יש משהו איכותי ללא SUB כך שהמחיר יותר זול מבחינתי זה מעולה. 2. לא צריך עוצמה גבוהה במיוחד . 3. חשוב מאוד שטווח התדרים יהיה גדול ושישמעו תדרים נמוכים או גבוהים בצורה חדה וברורה. 4. אני מאזין הרבה ל-DREAM THEATER. 5. משחק במשחקים , איכות הסאונד במשחקים לא חשובה במיוחד. 6. 100-200 ש"ח , עדיפות לכיוון ה-100 (אימרו לי אם אני חיי בסרט בקשר למחיר) האם הדגם הבא של ALTEC LANCING יעשה את העבודה? BXR1121, 2.1

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. מעצבן אותי לזרוק אוזניות שעוד שומעים בצד אחד חח יותר אני לא קונה אוזיניות קטנות שנכנסות לאוזן כולם חיות על זמן שאול וקצר עד שמשהו מת או נשבר זקוק להמלצות על אוזניות קשת בטווח מחיר 200 עד 400 שח אין לי מושג באוזניות מה שכן אני לא רוצה מיקרופון עלייהם ושישמעו סבבה סך הכל אם אפשר לחסוך אז אין בעיה מסתכל כרגע באייבורי יש להם 6 דפים של אוזניות אבל סתם באלימינציה מתוך נסיון בתהליכי אלימינציה צמצמתי לאלו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9479 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7510 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7515 מה אני מקבל בהבדל של 200 שקל בין הסוני ליקרות?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. מבקש המלצה לנייד עבור אודיו דו-ערוצי (סטראו),שקט שקט ואיכותי עם אפשרויות נוחות לחיבור מזרימדיה או הרדיסק חיצוני או כל רעיון חדש אחר לשם שימוש בנייד כמקור למוסיקה תודה עידו

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  20. Started by avraham711,

שלום, אשמח לקבל המלצה לאזניות ביתיות למוזיקה, גיימינג וכו.. בתקציב של עד 100 שקל מעדיף אוזניות שיכסו לי את רוב האוזן או את כולה. אזניות נוחות שאוכל לשבת איתם כמה שעות ואין צורך במיקרופון עם האזניות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by masterb,

מבקש מידע על המכשיר http://zap.co.il/model.asp?model_id=36665&gsid=10-4 לא מאתר אותו באתר של LG רק ב- http://www.videohelp.com/dvdplayers.php?DVDnameid=4245&Search=Searchcomments וגם שם אין יותר מדי פרטים ניתן לשידרוג ? כתוביות ? ד"א נקנה במכרז ב- 450 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  22. Started by Matan Dvash,

שלום לכולם, אני צריך יעוץ בנושא שכנראה עלה כאן יותר מידי פעמים, יש לי דירה קטנה ואני רוצה להוסיף מערכת שמע איכותית לטלווזיה, השימוש העיקרי של המערכת הוא לסרטים/סדרות אך מדי פעם אני גם אשתמש בה למוזיקה, המערכת לא תצא מהדירה ולכן אין צורך במשהו נייד, אני משתגע מהמדריכים שיש באינטרנט ובתור איש שיווק אני מודע לזה שרוב מה שכותבים זה נטו כדי לקדם מוצר מסויים. חשבתי על זוג מוניטורים באיכות טובה או מקרן קול עם סאב, חשובה לי מאוד איכות השמע והעוצמה פחות קריטית לי כי אני לא מתכוון להגיע לווליום גבוה מידי רציתי לשאול אם קיימת אפשרות לחבר יותר מ2 מוניטורים או לחלופין להוסיף רמקולים למקרן קול במידת הצורך כדי ליצור שמיעה הקפית הסיבה שאני לא הולך על מערכת קולנוע…

23. Started by להב,

אני לא יודע למה , אבל שאני רואה סרט במחשב שמקודד בפורמט AC3 , בזוג רמקולים סטריאו , הסאונד מאוד חלש ויש רעשי רקע. האים יש משהוא שאני יכול לעשות כדי לבטל את הרעשים?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1

• 1 תגובה
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.