עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לכולם רציתי להתייעץ לגבי רמקולים 5.1 (יותר למשחקים וסרטים) אני יודע שיש ביקורות טובות על ה X530 השאלה שלי מתי אמורים להגיע לארץ ה X540 ואם יש מצב שהם יעלו בסביבות ה500 שקל ? ואם בכלל יהיה הבדל משמעותי מה X530 או ללכת על הX530<?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by liran2001,

זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by asaf999,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות טלוויזית פלזמה חדשה לסלון בתקציב של 20K~ העיקר הוא ערוצי הטלווזיה הרגילים (10,11,22), ועל סרטי HD, כמו כן גם מתוכנן HTPC (לא נכלל בתקציב הזה) , כך שחשוב שיהיו מנגנונים נגד צריבה וכל הנוגע בדבר. מרחק הישיבה הוא בערך 3-3.5 מטר. המקום מואר בצורה סטנדרטית, כמו בית רגיל. חשוב לי שהטלוויזיה תיהיה באיכות טובה, מחברה מכורת, שתציג קשת רחבה של צבעים. הדגש הוא על האיכות ופחות על הגודל. - אני לא נעול על פלזמה אולם אמרו לי שהיא עדיפה על שידורי טלוויזיה רגילם. - הטלוויזיה הולכת להטלות על הקיר (אם זה חשוב בכלל). 1) איזה גודל עדיף? תחילה רציתי לקחת 50' אבל בגלל מרחק ישבתי אני לא בטוח שזה יהיה רעיון טוב, לכן אסתפק ב- 42' לפחות! (תקנו אותי אם אני טועה)…

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  4. ראיתי הרבה המלצות וחשבתי לרשום פה הודעה, אולי יצא סוג חדש אני יודע.... מערכת 2.1 למחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה, שיהיו רמקולים עוצמתיים ואיכותיים , תקציב עד 900 ש"ח...

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  5. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, אבל גם אם הוא נמוך מדי אשמח לדעת האם באופן כללי ניתן להשיג סט כזה בארץ. החיווט כבר משגע אותי :-\

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  6. מפרט טכני: תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

סודר...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  8. נשבר הזין מהמערכת הזאת! (מערכת קולנוע ביתית משולבת שמוכרים\מכרו בדיוטי פרי) קוראת DIVX, אבל לא תומכת בכתוביות בעברית. לא שיחררו עדכון קושחה לסדר את זה, ועכשיו, אחרי שמתי דגש במיוחד בלפטופ החדש שלי על יציאת קול דיגיטלית, מתברר שאין למערכת הזו שום סוג של כניסה דיגיטלית! היתכן? אני אנצל את התר'ד כדי לשאול עוד מספר שאלות: א. יש מתאם בין אופטי 3.5 מ"מ ל RCA דיגיטלי? ב. חיברתי בכבל S-VIDEO (הכי מעפן למען האמת) את הנייד למערכת, היתה הפרעה קולית והתמונה זוועה. אני יודע שזה הכבל, אבל השאלה היא האם כבל טוב יתן תמונה טובה + לכל הפחות? מישהו אמר לי שאם S VIDEO לא רואים נקי ממש עם שום כבל.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

מישהו יודע איפה אני יכול לראות את הטלויזיה הזאת בכפר סבא או באיזור?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by amiros,

יש לי dvd pioneer HTZ 161 איך אני רואה בו עם תרגום עברי ולא עם התרגום ג'יבריש ???

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת מה הסיכוי להשיג ולקנות רמקולים yamaha tss-10 ואם כן... אז מאיפה??? האם מכרו רמקולים כאלו גם בארץ רשמית בחנויות? תודה רבה לעוזרים חייב לדעת

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני מחפש רדיו דיסק לרכב עד 1000 שח', דרישות שיהיו ברדיו דיסק: USB - חובה, וכמובן קורא MP3 =]. יש לי מגבר מהדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=18292 שני קומפוננטים מאחור, וארבע רמקולים 2 WAY בשאר הדלתות ברכב JBL. אודה לכם מראש!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by joniar,

קניתי DVD חדש אני מחפש רמקולים במחיר הנ"ל... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. אם מישהו מוצא את הת'רד או יכול לתת פה הסבר קצר וקולע על ההבדלים בין 720P\1080i\1080P אני זוכר שמישהו כתב ש1080I עובד בצורה שונה, משהו עם העברת FPS מסוים בהרץ מסוים. לא זוכר...... חיפשתי שעה בפורום ולא מצאתי אז בגלל זה פתחתי הודעה. תודה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. מחפש אוזניות נחמדות לשימוש כללי של קצת משחקים ומוזיקה, איכות סאונד מדהימה לא חשובה לי כל כך.. העיקר שיהיו בנויות בצורה איכותית ועם סאונד סביר. EBAY, עד 40-50 דולר, ואם יש משהו מתחת לזה, גם טוב. ראיתי SONY MDR V700 ב40 דולר כולל משלוח, נראות טוב, מה אומרים ? בקשר לסטנד- אשמח לכל הצעה לאלתור משהו נחמד, אפשר גם לשים תמונות..פעמיים הרסתי אוזניות של 800 שקל בגלל שהכסא עבר עליהם אחרי שנפלו מהשולחן... לא עוד ! תודה !

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Internal,

שלום יש לי בעיה מעצבנת יש לי את המגבר הזה, והוא פצצה אבל יש בעיה כל פעם שאני מכניס כרטיס יוסבי הוא פשוט קופא וזהו אני צריך להוציא מהחשמל ואז להדליק שוב עם היוסבי בפנים אז הוא עובד אני לא מבין מאיפה נובעת הבעיה???

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  17. Started by BlackTalon,

יש לי LCD של LG בגודל 32 ומכשיר DVD זול יחסית של Pioneer. הם מחוברים עם שלושה כבלי RCA. שווה לחבר אותם עם קומפוננט במקום ה-RCA הצהוב? תיאורטית אני יודע שקומפוננט יותר איכותי מ-RCA וגם מ-S-VIDEO אבל אין לי עם זה ניסיון אז האם ההבדל יהיה באמת מורגש וישתלם כלכלית? (אני צריך קומפוננט 2 מטר) למה כולם עוברים למסכים רחבים (16:9) אם כמעט כל השידורים הם ביחס של 4:3 ? הרי זה יוצר תמונה רחבה ולא מקורית. רובכם צופים ב-4:3 על מסך 16:9 או שאתם מעדיפים שהתמונה תיהיה מתוחה? איך זה שהלאפטופ שלי, LENOVO T61 הוא בעל מסך רחב והכל נראה בו מצוין ולעומת זאת חבר שלי קנה מסך 22 רחב של סמסונג, חיבר אותו למחשב השולחני שלו והוא רואה ת'תמונה מתוחה? זה בגלל שאת הלאפטופ שלי ואת מערכת ההפעלה התאימו לעבו…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. היי אנשים. לאחרונה קיבלתי הצעה מהחברה ממנה רציתי לרכוש את רוב חלקי המחשב, ביניהם ה-X-240, לרכוש דווקא את ה-Z-2300. ההפרש בין 2 המערכות עומד על 650 ש"ח. המערכת תתחבר לכרטיס הקול SupremeFX X-Fi ותשמש אך ורק לשמיעת מוסיקה, כדוגמאת רוק ומטאל. הייתי שמח לדעת מה דעתכם בנושא. האם כדאי לי להוסיף את ההפרש או שאוותר מכיוון שהבדל האיכות לא יהיה קריטי? קראתי המון ביקורות מדהימות על ה-Z-2300.. תודה רבה מראש, לילה טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. שלום חברה אני רוצה לקנות TV LCD אבל אני מתבאס עם האיכות תמונה שתהיה בחיבור עם YES ראיתי בתצוגה של החנויות שהאיכות תמונה לא משהו המוכרים מבטיחים שבבית התמונה תהיה יותר טובה... מישהו יכול להדריך אותי איזה TV לקנות ועם איזה סוג של כבל לחבר לממיר של YES? תקציב עד 4000 שקל חשבתי לקנות TV TOSHIBA REGZA 32 אינצ בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by noambaum,

ראיתי את אלו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/8247?osCsid=6fa213e2e322bc4516b736a1d879869e מישהו מכיר ?

21. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!

22. שלום רב לכולם. בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלויזית LCD חדשה אך לא יודע איזה. התקציב עומד על 5000 ש"ח עם חריגה של עוד 200 ש"ח. הדרישה היא 40 אינטש וכמובן Full HD. מרחק הצפיה יהיה עד 3 מטר ולרוב היא תשמש לצפיה ב-Yes ממיר רגיל (אלא אם כן אתם ממליצים לשנות לYes HD) וכמובן סרטי HD ומשחקי xbox360. על מה הייתם ממליצים ??? אני פוזל קצת לעבר שלושת ההבאות : Toshiba Regza 42XV550 LCD או Sony KDL40S5500 או Sony Bravia KDL40V4000E LCD תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  23. שלום חברים אשמח לעצה או המלצה, ברשותי אוזניות ultrasone hfi 780 a שאיתם אני משתמש למשחקים ומע" 2.1 של altec lansing רציתי להוסיף מיקרופון טוב ומסנן רעשים כדי שתהיה לי את האפשרות לדבר במשחקים, יש לציין כי אני משתמש גם באוזניות וגם ברמקולים, חשבתי על logitech usb mic שמתומחר ב120 ש"ח וכולל סינון רעשים, כמעט קניתי אוזניות לגיימינג אבל הבנתי שהם אף פעם לא ישמעו כמו האוזניות שברשותי,מה גם שיש להם מחיר מפוצץ ומוגזם. לכן אשמח להמלצה על מיקרופון שיתאים לשימושים שלי ויוכל לעמוד מול רמקולים בלי לחרבש את הסאונד תודה מראש לכולכם

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. הרמקולים מיועדים בעיקר לסרטי HD ופחות למוזיקה, הם יוצבו בחדר בגודל של 4X4 מטר, התקציב כאמור, עד 1000 שקל. כרגע האפשרויות מבדיקה קטנה באינטרנט הם: MicroLab X23 מחיר 950 שקל MicroLab FC861 מחיר 800 שקל אך לדעתכם הרמקולים יתפקדו בחדר בגודל כזה ובכללי אך הם? יש לציין שאני מאוד אוהב סאונד ובס חזקים בצפייה בסרטים (בעיקר פעולה). אם יש לכם המלצות אחרות, אני ישמח לשמוע!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  25. אני מחפש שמע בגובה הזה. כמובן שאשר ליצור בתוכנה מה שרוצים, אבל זה נשמע על הפנים. בטוח יש איזה שיר או סוג כל שהוא של מוזיקה אפילו ציוץ ציפורים בתדר הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.