עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מאוד מוזר אבל רק בחלק. למשל יש לי בבית לאבא שלי מערכת של סאנסוי מערכת מאוד גדולה כמו מערכת קולנוע וגם בא האבס לא הכי חזקה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  2. יש לי מערכת סטריאו של JVC קצת ישנה אבל די חזקה ושומעים די טוב. הבעיה שזה סטריאו ו2 המרוקים תלוים מאחורי(מפריע אבל לא ממש) אני אוהב לשמע "מכל החדר" יעני בסראונד מוזיקה מכמה רמקולים 4 נניח. חבר שלי קנה דיוידי+רמקולים בדיוטי של לג'י ודווקא שומעים מצוין והבאס טוב ודי מפתיע. חשבתי לקנות גם כזה אבל חבל על המערכת הטובה שיש לי. למישהו יש רעיון מה לעשות המגבר של המערכת ה-120*2 וכל רמקול כמובן 120 וואט,אז זה קצת בעיה להוסיף עוד 2 רמקולים. ולקנות מגבר ועוד 2 רמקולים זה גם כבר מספיק כסף לקנות את המערכת של lg וזהו.... בעעעע. נ.ב אני רוצה סטלייטים+סאב עקרונית

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by swg,

האם ניתן להשתמש בfirewire בh10? יש איזושהי דרך, קומבינה או משהו כזה? . יכול להיות שאני סתם שואל פה עכשיו, אבל תמיד שווה לשאול...

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  4. אם אני לא טועה הוא יצא כבר לפני זמן מה אבל עדיין לא ראיתי שמוכרים אותו בעולם... יש למישהו פרטים עליו ?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  5. מה יותר טוב אני יודע שה x-fi יותר חדש אבל לפטינום יש פאנל חיצוני ... אני צריך את זה לעריכה בavid ולמשחקים תודה..

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  6. קניתי אוזניות אלה לפני כמה ימים ספורים. הסאונד מדהים! כל צליל חד כתער. הבעיה מתחילה עם הבאס. כאשר אני שומע מוזיקה הבאס לא רע , אבל כאשר אני מצמיד אותם עם הידיים לאוזניים הבאס עולה ב-50 אחוז לפחות ונשמע מדהים! ממש כאילו אני במסיבה... יש אולי איזה טריק לפתור את העניין הזה? כלומר .. יש כאן בריחה של לפחות 50 אחוז לדעתי.... אולי המציאו איזה מתקן שמחזיק את האוזניות צמודות לאוזניים או משהו כזה.. או אולי זה בקטע בריאותי לא לדפוק את האוזניים... סה"כ אני שומע מוזיקה אלקטרונית ואני מאוד אוהב באס

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by ben060,

שלום, בקיץ אני והמשפחה נוסעים לחול. עקב כך ישנה דרישה למצלמת וידאו ול DVD מקליט שבו תתבצע ההמרה ל DVD . אשמח להמלצות שלכם. התקציב הוא 2000-2500 בערך, אבל אם יש זול יותר וטוב אז אין בעיה . תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by asta,

המתאם הזה שניקנה ב-office depo עובד מצויין עם טייפ מנהלים דרך כניסת ה-mic in , אבל כשחיברתי אותו למחשב וניסיתי להקליט דרך כניסת ה-line in של כרטיס הקול ( soundstorm המובנה על לוח האם nf7-sl v-2 ) התוצאה היתה שרק אחד בלבד מהמשוחחים הוקלט ואילו המשוחח השני בכלל לא נישמע בהקלטה. חשבתי אולי שהכניסה של ה-line in נידפקה ,אולם כשניסיתי להקליט מיציאת האוזניות של רדיו , ההקלטה יצאה תקינה . לכן הסקתי שאולי צורת החיבור בין המתאם לכרטיס הקול אינה נכונה משום שעושה רושם שכול הרכיבים תקינים לחלוטין. הקיצר אם אתם יודעים ,מהי הדרך הנכונה לחיבור , אנא תרשמו את הדרך הנכונה לחיבור כאן. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  9. Started by RayZ,

איך האוזניות EH150 של סנסהייזר? מישהו התנסה בהן\יש לו אותן ויכול לתת חוות דעת? אני צעד לפני קניה וחשבתי שאולי כדאי בכל זאת לעצור לבירור בפעם האחרונה. בהתחלה רציתי ללכת על ה-EH202 אבל החלטתי שלא אחרי שקראתי המון ביקורות על האיכות של הדגם הזה... (אני לא מאלה שיותר מדי באס באוזניים על חשבון השאר עושה להם את זה.) (אני מחפש אוזניות נורמליות אחרי המון כושלות עד היום, לתוהים למה הבירור המעמיק.) תודה.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by Gosha,

קניתי מבחור שהיה בארה"ב ipod 5gb לפני מספר חודשים. ידעתי שבעיה גדולה יכולה לצוץ כשקונים ipod יד שנייה והיא עניין היישנות הבטרייה. בפרוספקט שקיבלתי היה רשום שהדגם הזה של הipod יכול לעבוד עד ל-10 שעות ברצף ושלי מצליח לסחוב מקסימום 5 שעות ללא תאורה ומשחקים. בינתיים זה לא כל כך נורא, אבל אולי בעוד חצי שנה הבטריה לא תעבוד יותר משעתיים (אני משתמש בו דיי הרבה ומטעין אותו בהתאם). בדקתי באינטרנט וראיתי שמוכרים בטריות עם סט מיוחד של מברגים לפתיחת המארז אך המשלוח עולה יותר מהמוצר, אם בכלל יש משלוח לארץ. ולכן, רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר חנות או יבואן שיכול להציע לי את הבטריה+הסט. תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

אמרו לי שדיסק קונקי זה גם לMP3 אפשר לשמור בו קבצים גם לשמוע אני רוצה אפשרות להכניס 30 שירים או 20 ככה כמה מקום צריך בשביל זה וכמה יעלה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by vl2,

יש לי שאלה האים CREATIVE SBS 330 הרמקולים האלו טובים תודה למי שיענה ;D

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  13. שלום רב, ברשותי SEN HD485 דיי מרוצה מהן, אבל מתעניין בשידרוג... מחפש אוזניות עם פירוט צליל יותר טוב,במה רחבה ,ניידות, סגורות ונוחות. עוד עניין, התנגדות נמוכה ככל הניתן...כך שיהיה ניתן לשמוע בהם בנגני MP3. תקציב, עד 800 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שימושם העיקרי יהיה לפי סדר העדיפויות הבא: 1.משחקים 2.מוזיקה 3.סרטים כרגע יש שתיים שמאוד משכו תשומת ליבי והם 1. ALTEC LANSING MX5021 2.LOGITECH Z-2300 BLACK 2.1 אני מחפש עוצמה אבל איכות חשובה באותה מידה....

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  15. שלום! אבקש המלצה של כרטיס קול למוזיקה ולמשחקים בעיקר בסביבות ה250-300 ש"ח גג. ד"א אם זה משנה - יש לי רמקולים T6060 5.1 תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by Equalizer23,

היי, אני צריך המלצה לאוזניות in-ear (אם אני לא טועה במינוח). משהו בין 200 ל-350 ש"ח ושכמובן יהיו הכי טובות שאני יכול במחיר. אני שומע בעיקר ג'אז\רוק\מטאל אז כנראה שדגש על בס אני לא צריך. יש לי נגן iAudio X5 (עשרים ג'יגה עם וידאו) שמריץ גם FLAC אם זה משנה. בנוסף אני מעדיף לקנות בארץ (אחריות ופחות סיבוכים). תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. שלום לכולם,אני צריך המלצה לרמקולים למחשב/טלווזיה בעל אופציות של 2 ערוצים. כלומר שיהיה מעין רסיבר לבין 2 מצבים של טלווזיה ומחשב. שכן המעבר צריך להיות פשוט ובלי לנתק כבלים וכדו'. עדיפות לשלט אלחוטי. ראיתי שכתוב במפרט הטכני: *Multi-way Inputs, suitable for connection either to PC or VCD, CD and TV, etc. פה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=700 אבל אינני מכיר את החברה. ראיתי גם את זה שנראה טוב אבל לא כתוב את שיש לו multi-way (שאני בכלל לא בטוח שזה מה שאני צריך) http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by diableo,

בהתחלה חשבתי ללכת על t3000 במקום atp3..בגלל הסיבה שיש שם חיבור לאוזניות... אולי כשאני חושב על זה בעצם מתי יצא לי בכלל גם להשתמש ברמקולים וגם באוזניות?~... בעקרון יש מפצל..אבל אולם, הוא מקטין את איכות השמיעה ומשבש את איכות הרמקולים\אוזניות. עכשיו כאשר ניתנה לי האפשרות לקנייה בדיוטי פרי ביום ה-12.10 אח שלי טס (-ככה שזה דחוף מאוד) יוצא לי להתלבט לגבי האם כדי ללכת על fx 5021 או על fx 6021....( -שניהם עולים 200 דולר) או אולי בגלל המחיר המופקע יחסית של השניים ובגלל העיצוב היפה יותר של לחשוב אולי על JBL Creature Active 2.1 -(מאה ועשר דולר). http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=232 עכשיו לפי מה שהבנתי גודל החדר ומיקום הרמקולים ואופן השימוש לוקח חלק בשיפוט -איז…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by eranx,

מה המצב? רציתי לדעת אם יש לכם דגמים של פטיפונים שתוכלו להמליץ לי עליהם... (ANTOLI?) כרגע מהחדשים ממליצים לי על ה PRO-JECT DEBUT III אומנם הרבה אנשים חלוקים בדעתם לגבי הדגם הזה של הפטיפון. לגבי פטיפונים ישנים, מצאתי ביד 2 כמה וכמה פטיפונים מעניינים אך איני מכיר ולו אחד מהם. אני מעדיף פטיפון SEMI-AUTO שהמחט מתרוממת בסוף התקליט שכן אני לרוב נרדם עם המוסיקה. אבל גם ידני לגמרי זה בסדר. יש לי קדם מגבר. אשמח להמלצות. תודה!

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  21. Started by blackcoma,

קניתי לפני שבועיים את סט הרמקולים Creative Inspire 2500 2.1, והכל היה סבבה, אחרי שהחלפתי מקום לסאבוופר, הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים כל פעם שאני מדליק אותו ( למשך 3 שניות ככה, בומים אקראיים מהסאב ואז מפסיק, ופועל כרגיל ) גם אחרי שהחזרתי אותו למקום המקורי. מישהו מכיר את הבעיה ויודע ממה היא יכולה לנבוע ? בזמן שיש את הרעשים, אם אני מנתק את ה - Audio Input ישירות מהסאב, הם נפסקים, הרעשים קורים לא משנה מה מחובר אליו בקצה השני. הצילו ! ( נ.ב. בדגמים עם יותר רמקולים( 5200 או 4400 ) , אם מורידים את הווליום מתחת ל - מינימום זה מכבה את הרמקולים, פה אין את האופציה הזו, וכפתור הכיבוי הוא רק בסאבוופר, האם אני צריך להתכופף מתחת לשולחן כל פעם כדי לכבות את הרמקולים או לשים אותם על מי…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by most,

אני צריך אוזניות בתקציב של 120 ש"ח. עדיפות ל-IN EAR. השימוש הוא 100% מוזיקה. בלי חריגה. צריך את האיכות הכי טובה שאפשר (שיתאים למוזיקת בלאק\דת' מטאל...הרבה תופים, גיטרות וכדו'). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  23. Started by emperor,

שלום, רכשתי לא מזמן את המערכת MX-530 של Logitech והרמקולים האחוריים קצרים מידי. מישהו יודע אילו כבלים ניתן לרכוש על מנת להאריך? אני צריך 7 מטר לכל רמקול, האם זה יפגע באיכות? תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  24. Started by eranisra,

כרגע המחשב שלי מחובר לרסיבר של ימאהה(אני משתמש ברמקולים 5.1) דרך כבל קואקסילי די איכותי שקניתי. יש לי במחשב גם יציאה אופטית וגם כניסה כזאת במגבר. השאלה שלי האם יהיה איזהשהוא הבדל שבגללו שווה לחבר עם כבל אופטי מהמחשב למגבר או להשאיר את הקואקס?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  25. Started by contA-,

קראתי את הביקורת על המדוזה (שלפי דעתי היתה מעולה ) ויש כמה מושגים מתוכה שאני לא מכיר ואני אשמח אם תוכלו לפרש אותם: "...אומנם הווקאלים הנשיים.." "...ה-Medusa עומדות במשימה בכבוד. מעבר לעובדה שקיים דרייבר נפרד לערוץ הקדמי ולערוץ האחורי.." "..הצלילים הקטנים שמשלימים את השירים השונים.." "..בתחום הצלילים הגבוהים הייתה מפיקה צליל מאוזן" בבקשה תפרשו את המושגים המובלטים. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.