אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
-
רצי לדעת עם אפשר בכלל למצוא כרטיס קול למשחקים צפיה בסרטים ושמיעת מוסיקה ב 500 ש"ח +- שהוא לפחות סביר מבחינת ביצועים (24 ביט 192 קצב דגימה) עדיף חיצוני (עם יש מצב במחיר הזה) והאם בכלל יש הבדל מהותי בין כרטיס קול כזה מול הכרטיס שבא עם הלוח אם (ASUS P5K)
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה לקנות TV LCD אבל אני מתבאס עם האיכות תמונה שתהיה בחיבור עם YES ראיתי בתצוגה של החנויות שהאיכות תמונה לא משהו המוכרים מבטיחים שבבית התמונה תהיה יותר טובה... מישהו יכול להדריך אותי איזה TV לקנות ועם איזה סוג של כבל לחבר לממיר של YES? תקציב עד 4000 שקל חשבתי לקנות TV TOSHIBA REGZA 32 אינצ בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי לכולם מה שלומכם? אני מבקש לשמוע מה דעתכם על טלוויזיה LG מפרט טכני: טלוויזיה "LCD 32 זמן תגובה (רענון): ms5 זווית צפייה °178 יחס ניגודיות דינאמית 1:40,000 בהירות 500cd/m² רזולוציה 1366x768p שיטת שידור: PAL/SECAM-BG/DK , PAL-I , NTSC-M וידאו וצפיה: Quick Menu תפריט מהיר ונוח לשינוי הגדרות בסיס בלחיצת כפתור. AV MODE כפתור ניווט מהיר בין 3 מצבי תמונה Cinema/ Sport/ Game מעבד תמונה DCTi מעבד דיגיטלי המעלה את רמת הצבעים. מעבד וידאו ® המעלה את רמת הניגודיות ואת עומק הצבעים. תיקון פורמט צפייה: Just Scan/Original/4:3/16:9/14:9/Zoom1/Zoom2 מצבי תמונה: Cable, Vivid, Standard, Cinema, Sport, Game, User1, User2 PIP - תמונה בתוך תמונה/מסך חצוי (…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מכשיר creative zen touch mp3 יום אחד אני פותח את המכשיר ..ואני רואה את כל השירים באנגלית כתובים הפוך! ניסיתי לעדכן אותו וכלום לא עוזר! דיברתי עם התמיכה של החברה והם לא יודעים! מה עושים?!
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי היום את HD555 רציתי לדעת יותר בקשר לBURN IN: כמה זמן לעשות, איזה מוזיקה עדיף להשמיע באותו הזמן, ואיפה הכי כדאי? (נגן MP3 או רסיבר למשל). תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
http://www.photoone.co.il/product.asp?pID=68&cID=13 any reviews available ?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7954039&type=1&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 שווה?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, רציתי לקנות נגן שישרת אותי נאמנות בתקופת הצבא.. אז פתחתי אתר וואלה וראיתי את זה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQ1024pro_BARAK מה אתם אומרים עליו? לא אכפת לי מכוער או ממשק לא נוח או כל משהו אחר,אבל העיקר שישמיע צליל נקי ואיכותי.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי פה, זה נראה לי פורום מקצועי , אני מקווה שיענו לי פה על השאלות אחרי שהשתדרגתי באוזניות חדשות (hd250 של סנהיזר) אני צריך המלצה לכרטיס קול, הוא ישמש למוזיקה ולמשחקים בעיקר counter_strike 1.6 חשבתי ללכת על CREATIVE X-Fi XtremeMusic מKSP ב 650 ש"ח. התקציב הוא לא יותר מ 700 שקל. האם זה כרטיס טוב ומומלץ? והאם יש לכם המלצות אחרות? תודה. גיל קדוש
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב של בכבל DVI TO HDMI לטלוויזיה הבעיה היא שהתמונה חתוכה ב-2 ס"מ בערך בכל צד (בצדדים ולמלעלה למטה) השאלה אם יש שיטה למתוח אולי תתמונה. הטלוויזיה שאצלי כרגע היא 37 אינצ' של BENQ דגם: SK3731 יש לי כרטיס מסך רידון 4850HD
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי כבר ארבע רמקולים (מסך + מערכת) ואני מחפש דרך זולה להוסיף סנטר וסאב. יש דרך לקנות רק את הרמקולים האלו?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני מתכנן לקנות אוזניות במימים הקרובים. אני מאוד מתלבט בין ה Siberia V2 USB לבין ה 7H USB החדשות שהגיעו. יש למישהו חוות דעת כבר בקשר ל 7H ? אשמח לעזרה, שרון.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות שמתאימות לרוק ולא ידעתי מה לבחור אז באתי לכאן כדי שתעזרו לי אני מבקש שמי שמציע אוזניות גם יתן חנות מאיפה אפשר לקנות אפשר גם מח"ול אבל עדיף שישלחו לארץ תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול חיצוני שמתחבר למחשב נייד שליaudigy nx2 חיברתי את הרמקולים דרך ה spdif החיבור עם האור האדום עכשיו שאני שומע שיר ושם ברסיבר של הרמקולים setreoX2 שומעים יותר באחורים מאשר בקידמיים למרות שבבאלנס זה באמצע ושאני שם pro logic2 music אז שומעים רק מהסנטר ומשני הקדמיים גם שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך המחשב שהוא משמיע צליל כל פעם מרמקול אחר ולראות אם הם מחוברים טוב אז הוא אומר רק את השניים הקידמיים בלי הסנטר אבל אם אני רואה סרט אז כן שומעים בכולם למה פעם שומעים באלה ופעם באלה במקום שכל פעם ישמעו מכולם וגם בבדיקה צריכים לשמוע מכולם ושומעים רק מהקידמיים למרות שזה מכוון במחשב על 5.1 תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היא משגעת אותי כל היום שזה מה שהיא רוצה. תמליצו לי בבקשה מה לקנות=]
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש נגן של לפחות 1G עד 100$ אני קונה בניויורק, אמרו לי שיש בעיה עם נגנים מארה"ב - אי אפשר לעלות אליהם קבצים רגילים, רק mp3 בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב תודה
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה מערכת 2.1 כדי? http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?country_code=il®ion=europe&pID=FX6021 http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?pID=621®ion=europe&country_code=il או ה-ATP3 המ]ורסמים או הגירסה החדשה שלהם שלפי דעתי מכוערת וסתם הורסת!! :-\ :-\
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לפני מספר ימים רמקולים של Logitech מדגם Z5300 ואיתו כרטיס קול פשוט של Creative Live 5.1. כאשר אני בודק עם כל רמקול משמיע את הצליל הנכון דרך ההגדרות של הכרטיס קול הכל תקין וכל רמקול מדייק. כאשר אני רואה סרטים ה- Center כלל לא משמיע קול , כל הרמקולים האחרים משמיים אותו שליל.. לא ברור לי יש לי את הסרט מוצאים את נמו ושם יש THX Optimizer ויש בדיקה בדיוק כמו שיש לכרטיס קול, ושם הרמקולים לא עובדים בדיוק כמו שהם צריכים, מישהו יכול להסביר את זה? אולי יש Dvd player מסויק שהוא 5.1? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
קצת מבולבל מכל העניין הזה של FULL HD או HD Ready מה עדיף מה ההבדלים בשימושים אני יושב משהו כמו 3 מטר מהמסך אם זה משנה העדפה למסך של 32" מעבר לזה שבאמת אין לי מושג מה עוד לשאול תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש גודל 42 שימושים ופרטים נוספים: 1. סרטי SD (הכוונה לDVD,DVDRIP ) 2. לחבר לWD HD TV 3. סרטי HD (לא חובה FULL HD ) 4. מרחק 3.5 מטר 5. PS2 6. ממש בא לי לקנות WII בהמשך 7. לא אכפת דגם טיפה פחות טוב אבל אחריות 3 שנים ויבואן טוב 8.שאלה נוספת שיש לי מחובר לי למחשב 1G HD נייד של WD אפשר לחבר אותו ישירות לWD HDTV או צריך PC ?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים בעיקר לסרטי HD ופחות למוזיקה, הם יוצבו בחדר בגודל של 4X4 מטר, התקציב כאמור, עד 1000 שקל. כרגע האפשרויות מבדיקה קטנה באינטרנט הם: MicroLab X23 מחיר 950 שקל MicroLab FC861 מחיר 800 שקל אך לדעתכם הרמקולים יתפקדו בחדר בגודל כזה ובכללי אך הם? יש לציין שאני מאוד אוהב סאונד ובס חזקים בצפייה בסרטים (בעיקר פעולה). אם יש לכם המלצות אחרות, אני ישמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היום בדקתי את תיבת הדואר מבין כל עלוני הפרסום אני רואה את הפתק מהדואר שהאוזניות הגיעו, והדבר שהפתיע אותי היה שהפתק היה בתיבת הדואר הוא מה 10.3 והיום ה 17 לחודש משלוח מהיר ביותר של alessandro למעשה כתוב על הקופסה שהם שלחו לי את האוזניות באותו היום שהזמנתי אות, משלוח מהיר . עכשיו לאוזניות, ממה שיצא לי לשמוע אותם הם נשמעות מעולה ;D אני לא ממש אודיאפיל ואני לא ממש יכול לעשות עליהם חוות דעת מקצועית (האוזניות שיש לי זה KSC-75 וסוני IEM לא מוצלחות), אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שהן אוזניות נהדרות אני לא מרגיש שחסר בס, פירוט טוב, רק אין במה ממש רחבה אבל זה לא מפריע. ובקשר לנוחות, אני שם אותם כבר חצי שעה על הראש והם דיי נוחות. גיל.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, הבעיה: כשאני מצלם וידיאו עם המצלמה שלי האיכות תמונה טובה (HD) אבל איכות הקלטת הסאונד לא משהו ויש גם בעיה במקומות כמו ים וכו' שיש רוח והרעש של הרוח מוקלט ולא מבינים מה אני אומר בצילום הוידיאו. אז אני מחפש נגן MP3 או מכשיר דיגיטלי קטן כלשהו שאפשר לחבר לו מיקרופון חיצוני. המיקרופון יהיה מיקרופון קטן שאפשר לחבר על על החולצה ולא ישימו לב שהוא עליי. יש לי חבר שעשה את זה עם אייפון והאיכות יצאה מדהימה ובלי רעשים חיצוניים כמו רוח וכו' אבל אין לי אייפון. אני מחפש משהו קטן, זול אבל עם הקלטה יחסית איכותית. ראיתי שלכל הנגני MP3 יש מיקרופון מובנה אבל לא מצאתי נגן שיש לו חיבור למיקרופון חיצוני. תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-