עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liorper,

היציאה של הכרטיס מסך שלי הי dvi לכן קניתי קבל שבצד אחד dvi ומצד שני hdmi לחיבור של הטלזויה. כאשר חיברתי בינהים לאחר מספר דקות זה עושה רעש של קצר ....רעש חזק....היה פה טכנאי של חברת ח.י. הוא דיבר עם המעבדה שם ושני טכנאים אמרו אותו דבר : שצריך לשנות בהגדרות של הכרטיס מסך שלא לא יחפש סאונד ... שהבעיה בהגדרות של הכרטיס מסך .... אם מישהו יוכל לעזור לי איך לשנות תהגדרה הזאת אני אודה לו מאוד..... תודה מראש .... ד.א. הכרטיס מסך שלי הוא של nvidia geforce 880 gt הטלזויה היא :lg 32 30r

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by omri_ro,

מישהו אולי יודע אם ניתן לקנות קופסא (ריקה) לאכסון אוזניות כפתור (כזאת שניתן לסובב עליה את החוט שלהם, חלק מהאוזניות נמכרות אם קופסא כזו) מקווה שהבהרתי את עצמי

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by J0n1,

האוזניות הבאות הינן אוזניות שיש להעביר אותן מעל העורף? או שאורך האוזניות שוות כמו לדוגמא באוזניות של האייפוד או כל אוזניות ג'נריות אחרות. http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=5658082 האוזניות הן Shure E2C אאל"ט

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by eladh16,

שלום יש לי כרטיס טלוויזהי ישן, כרטיס פנימי יושב על pci. יש לו כניסה לאנטנה. דרך אגב קוראים לסוג הכניסה הזאת BNC? בקיצור השאלה שלי היא האם האנטנה הזאת - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5287 יכולה לקלוט שידוי טלווזיה בישראל ברמה טובה? אם כן איזה ערוצים אני יקלוט? רשום באתר למטה באיזה תדר mhz היא תומכת. שאלה קטנה לסיום, באיזה תדר(mhz) משודר אות טלויזיה לאנטנה? והאם אני יכול לחבר את האנטנה הזאת ישירות לטלויזה(לא לכרטיס טלויזיה) ולקלוט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by D-M-X,

מישהו יודע איך אפשר לקנות נגן בארהב לדומגה ולשלוח אותו לארץ בתשלום? בבקשה תביאו גם לינקים

6. Started by Cha0stAlker,

שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות IE עד 80$, אשר ירכשו באיביי או אמזון. אני מתכנן להאזין למוסיקת רוק בעיקר ומעט למוסיקה קלאסית, בסביבות כמו אוטובוס או כיתה. לכן אני צריך שתהיה אטימת צלילי רקע מסוימת (אולם לא אטימה מוחלטת, על מנת שאני אשמע את המורה קוראת לי : ). כמו כן, חשוב לי מאוד שהסביבה לא תשמע את המוסיקה על מנת שזה לא יפריע בשיעור (כלומר, אוזניות סגורות). כדי שתבינו מעט יותר לעומק איזה סוג של צליל אני אוהב, אציין כי כרגע יש לי Audio Technica AD700 ואני מאוד אוהב את הצליל, חוץ מזה שחסר לי מעט באס. תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by matvey99,

שלום בקרוב אני רוצה לקנות את האוזניות 3H של STEELSOUND , עכשיו יש לי כרטיס קול רגיל על המחשב (מובנה) ואני מחפש כרטיס קול שיתן לי כמה שיותר איכות מהאוזניות האלו. ראיתי שה XFI ממש טוב למשחקים שזו המטרה שלי אבל הכרטיס הזה מאוד יקר ואני פשוט לא יכול להרשות לעצמי להוציא 600 שקל על כרטיס קול. אז בבקשה תמליצו לי על כרטיס "יחסית" טוב שיתן לי כמה שיותר איכות סאונד. תקציב : 200 שקל . תודה יש לי כרגע משהוREALTEK AC97 ולא יודע אם זה קשור אבל יש לי AGP

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by aga123,

שלום,אני מעוניין לקנות LCD מתצוגה עד 1500 שקל,HD READY 32 אינץ,אשמח לעזרה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by blackcoma,

יש לי Creative Inspire 4400 - רמקולים 4.1 מבית קריאטיב, יש להם שלט ווליום המחובר בכבל לסאב וופר, לשלט יש נורית שנכבית כשמכבים את הרמקולים אבל עכשיו אפילו שמכבים אותם היא עדיין דולקת, מה קורה פה ? אני בטוח שזו לא בעיה שרק הנורה דולקת אלא זה וודאי שגם הרמקולים מקבלים חשמל באותו רגע בגלל שמתי שאני מוציא אותם מהחשמל כשהם אמורים להיות כבויים הם עושים את הרעש שרמקולים פועלים עושים כשמוציאים אותם מהחשמל. יכול להיות שמשהו נדפק במגעים בשלט ? יש דרך לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי אוזניות של סוני מדגם Sony MDR-EX71 Fontopia כדי לשמוע מוזיקה (קישור לתמונה [ענקית] http://www.avland.co.uk/sony/mdrex71/mdrex712lrg.jpg ) אי אפשר לשחק איתן במחשב. המחשב שלי בבית מחובר למערכת 5.1 דרך רסיבר של סוני (STR-DB840) ואני שומע את כל המשחקים והסרטים שלי - מעולה! אני צריך את עזרתכם בבחירת אוזניות שידמו כמה שיותר את המערכת הזו. הנקודה היא לא ה- 5.1 אלא עוצמת הבסים ועומק הסאונד. אני אשתמש באוזניות כדי לא להרעיש ולהעיר את דיירי הבית (אבל עדיין ארצה להנות מהסאונד של Half Life 2 ) וגם במסיבת הרשת הקרובה (יום שישי). התקציב עומד על כ- 250 ~ 300 ש"ח. כל עזרה תתקבל בברכה. תודה HF

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כבר 2 זוגות של אוזניות נהרסו לי:( כבר לא בתקופת האחריות... הזוג הראשון היה MDR-EX71 אוזנית שמאל הפסיקה לעבוד. הזוג השני היה EP-630 אותו דבר שם הבעייה הייתה כנראה קרע או משהו בסגנון, בין החוט עצמו לחיבור של ה 3.5mm. אני מתכנן לקנות cx400 או cx300, מה אני יכול לעשות שזה לא יקרה לי עוד פעם? אולי להדביק משהו\איכשהו? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by ELiA,

יש לי נגן iriver מדגם H10 5 ג'יגה שנקנה לפני פחות משנה במשרדיה ולפני כמה ימים הוא פשוט לא נדלק ניסיתי כבר לחבר אותו למטען לכל הלילה ועדיין לא נדלק למישהו מושג איפה אפשר להשתמש באחריות?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  13. שלום כולם בקרוב אקנה מחשב חדש (יאי מזל טוב לי) יחד עם מסך 27" מתוצרת DELL (לא חושב שיש יותר מדי דגמים כאלו) שאהיה מעוניין לחבר גם לממיר הדיגיטאלי שלי (HOT). אשמח לקבל מידע על החיבורים של המסך. כלומר, אחרי שאחבר אותו גם לממיר וגם למחשב, איזה כפתור או פעולה כלשהי קובעים מה המסך מציג - את המחשב או את הממיר? אשמח גם לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיהיה מיועד להקלטות מאותו ממיר, התקציב אינו מוגדר. כמה שיעלה אחד טוב אני מוכן לשלם. אין צורך ביותר מדי פיצ'רים חוץ מההקלטה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by nir_ofer,

אני צריך המלצה לDVD איכותי המיועד גם כ-CD למערכת סטריאו התקציב הוא 1000 שח עם דגש על איכות צליל טובה ככל שניתן תודה ניר

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by Dog23,

מה דעתכם על השילוב שלי? Ipod Nano 4 GB + Senhheiser HD202 והכל במחיר מגניב של 1300 ש"ח כולל 3 נרתיקי סיליקון! האם זו מציאה או סתם לא משהו מיוחד? והאם האוזניות ישתלבו טוב עם האיפוד לדעתכם? תודה לכם העוזרים

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  16. היי, נמצא בארה"ב עוד שבועיים ובמקום לקנות בארץ את Morel MT2 שהם 5 רמקולים קטנים שיחוברו למגבר Denon 1912 חושב לקנות שם רמקולים משודרגים יותר רק דבר נוסף חשוב... שיהיו בצבע לבן! את הסאב בגלל גודלו ומשקלו אקנה בארץ, כנראה שהוא יהיה PSW10 של Morel אשמח להמלצה או כל טיפ בנושא תודה!

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by user1552,

אני צריך עזרה? יש כאן מישהו שיכול לנתח לי קובץ ולהגיד לי אם מדובר בקול אמיתי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. אני משתמש עכשיו ב2 הרמקולים של המערכת סטריאו שלי שהם טובים לדעתי אבל הם לא משהו מדהים, חיברתי אותה למחשב. יש לי בינתיים כרטיס קול די ישן Creative Vibra 128 ויש לי כסף לשדרג אותו. יש לי בחירה בין: Hercules Fortissimo III 7.1- 300NIS Creative SoundBlaster Live 5.1DE- 217NIS שווה לי לקחת משהו מאלה ואיזה אתם ממליצים? אני יודע שההרקולס יותר טוב אבל האם זה מצדיק את ההבדל במחיר, יש לי 2 רמקולים די בסדר. אני ירגיש בהבדל בכלל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shuy,

האם הם באות עם מגבר חיצוני? כלומר, כשאני רוצה לשמוע בעזרת אוזניות (רגילות) אני מחבר אותם ליציאת האוזיות בריסיבר שכידוע, מגבירה את האות, עכשיו, את האוזניות האלה אני אצטרך (כשיהיה לי אותם) לחבר ישירות לכ.הקול מהסיבה הפשוטה שאין לרסיבר שלי (ולשום רסיבר שאני מכיר) יציאה לאוזניות 5.1, עד כמה שאני יודע היציאות בכ.הקול לא מוגברות בשום צורה ומשודרות AS-IS, השאלה שלי האם זה יספיק?(יציאות לא מוגברות של כ.הקול), או שלחילופין ישנו מגבר שמגיע עם כל העניין הזה? או שיש עוד אפשרות שלא חשבתי עליה... אני אשמח לקבל דעות מאנשים שיש להם נסיון עם האוזניות הנ"ל. תודה!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by Bose,

אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי עד 1500 שח ואם היא ממש שווה את זה הוא מוכן להתגמש עד 2000 שח, במקרה הצורך אפשר לוותר על DVD מכיוון שכבר יש לו. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Tzion,

יש לי טלויזיה שיש בה רק כניסת קומפוזיט (הצהובה הזאת) וחיבור סקארט (21 פינים) ובDVD יש גם קומפוזיט, גם סקארט וגם קומפננט מה הצורה הכי איכותית לחבר את הDVD לטלוויזיה? אני מניח שדרך חיבורי קמפוזיט זה הכי איכותי.. אבל אם אני לדוגמא מחבר את הDVD לרסיבר עם חיבורי קומפוננט ואת הרסיבר לטלויזיה דרך חיבור קומפוזיט זה יתן לי איכות תמונה כמו של קומפוננט?

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by g191181,

מישהו יודע אם אפשר להשיג את זה בארץ digidesign r1 controller ??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. שלום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247965.0 כנסו^^ אני מבקש מכל מי שיש לו ציוד אאודיו או נגנים וכו' תביאו נראה נשווה נשמע וכו' מצפה לראותכם.. ב12.00 ב4.4

24. Started by Matan D,

שלום, 1. אני צריך אוזניות ( +מיקרופון מובנה) למשחק counter strike 1.6 התקציב הוא בערך בין 100-180 שיהיו איכותיות עם אחריות מינימום שנה 2. לפני מספר חודשים קניתי רמקולים 2.1 ובאחד הרמקולים השתבש משהו .. יש לי אחריות עליהם ורציתי לדעת אם בחנות שקניתי ממנה אני יכול לקבל זיכוי עליהם ולהוסיף למשהו יותר טוב במקום? תודה לכל העוזרים ! ! ! 8)

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  25. שלום אני צריך נגן MP3 solid state בעיקר לספורט (אופניים/הליכה/ריצה/מכון כושר), מראש אני פוסל נגנים מבוססי CD למניהם שכן גם עם 120 ש' הם יקפצו לבסוף (והרי אני לא ארוץ 2 דקות בלבד). נגני הרדיסק מפתים מאוד, ויתכן אף שהאיכותיים ביניהם לא יקפצו (כמו ה iPod) אולם אני חושש לחיי המוצר (שהרי ההרדיסק ללא ספק ימות, ומוקדם מן המאוחר). חשבתי על DMB Plus של MPIO (קישור). הוא מקביל בתכונותיו לנומד-2 של קריאטיב רק זול ממנו בהרבה, כולל מקודד MP3 (בניגוד לנומד שרק מקליט בווייב) ומכיל כפול זיכרון (128MB מול 64MB). דבר אחר (בלי קשר) שמפריע לי ב iPod הוא חיסרון של רדיו, אולם עם 1,000 שירים לבחירתי אני בספק אם ארגיש זאת. למישהו יש אותו? באותו טווח מחיר יש הצעות טובות יותר? מה דעתכם עליו?…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.