עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Access Denied,

טוב, בסוף אין רמקולים משומשים.. אבל אמא בארה"ב והציעו לה I-Trigue 3400 של קריאטיב ב-40 דולר. משהו מכיר? שווה את המחיר שלהם?

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  2. אהלן, יש ברשותי סט חמישה רמקולים מסוג בוסטון, וסאב וופר. עברתי לא מזמן לדירה שכורה ואני לא רואה לנכון להתחיל לתלות לקדוח ולהעביר חוטים... חשבתי שיהיה נכון לרכוש שני רמקולים עומדים במקום המערכת סראונד. יש לי רסיבר מסוג ימאהה RX-V800, דגם ייחודי של ימאהה עם חמישה טרנזיסטורים נפרדים בפנים. אז שאלה ראשונה: האם יש המלצה לרמקולים קדמיים בלבד טובים שיתאימו לי גם לסרטים גם למוזיקה ושינוצלו כמה שיותר ע"י הרסיבר שברשותי? שאלה שניה: האם יש טעם להשאיר את הסאב שיהיה מחובר יחד עם הרמקולים הקדמיים? תודה מראש!! שלמה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  3. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16552 הוא גם נראה יפה יותר מסתם מארז תודה רבה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by Kataklystic,

שמעתי פה המון דברים אל זה שאוזניות יקרות לא מנצלות את הפוטנציאל שלהן בלי מגברי אוזניות או כרטיס קול מפוצץ. השאלה שלי אם אוזניות USB בעצם לא תלויות בכרטיס קול אז הם מנצלות את מלוא הפוטנציאל שלהן? או ששומעים סביר. אני מדבר על אוזניות על תווך ה550 שקל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. שלום, אני עובר בעוד כחודשיים אני עובר לדירה חדשה וואני קונה מחשב HTPC שהוא יהיה מחובר לטלויזיה בסלון .. בנוסף אני רוצה לחבר גם את המסך (המסך הרגיל 22 אינץ') של המחשב והוא יהיה במרחק של 8M מהמחשב. כאילו טלויזיה HDMI ומחשב VGA. אבא שלי הכין לי צינור שאני יוכל להעביר את הכבל אבל כמובן הצינור דק מידי ורק הכבל עצמו עובר שם, הראש(יצאה) לא עובר.. יש למישהו פתרון ?? אני חשבתי אולי להעביר את הכבל ולחבר בעצמי את הראש לכבל זה אפשרי ? ואם כן, איך אני עושה את זה ? תודה מראש, קובי

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. לילה טוב לכולם, יש לי רמקולים 5.1 של חברה לא ממש מוכרת, אבל זה לא ממש הנקודה. אז ככה- המערכת משימעה מוזיקה מצויין רק שאת הבסים לא שומעים, הסאב וופר לא מוציא את הבסים משום מה, הוא מחובר כראוי ועובדה שהסטנר עובד (שניהם מתחברים על אותו כבל) בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות וזה מרגיז אותי שהסאב לא עובד. שחיברתי את המערכת למחשב נייד (שבו יש רק כניסה אחת לרמוקלים חיצוניים) אז חיברתי ללאפטופ שלי את הכבל של הסנטר והסאבוופר ושמתי שיר עם בסים-ושמעו את הבסים מצויין. עכשיו שכל ה5.1 מחוברים-אני לא שומע את הסאב. האם אפשר דרך המחשב איפשהו להגביה את עצמת הסאב? (חוץ מדרך volume consrol) יש תמונה של התכנה שאיתה אני מכוון את הרמוקלים. אשמח לעזרה, ולדעת למה שחיברתי את הסאבוופר+והסנטר למחשב הניי…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  7. ואיזה סוג מומלץ למשחקי רשת וscipe ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by jorgito,

אהלן! יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו ב DVD (של LG - חלק ממערכת שלמה) - אני מנגן דרך החיבור USB מדיסק און קי ולפעמים כשאני מנגן קבצי AVI הסאונד מפגר אחרי התמונה - זה לא קורה בכל סרט אבל לפעמים זה מופיע וזה ממש מציק, מה גם שכשאני מנגן את אותו הקובץ במחשב אין שום בעיה... יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אהלן, למסירה 2 רמקולי וינטאג' של סוני, אחד תקין, השני היה תקין עד אתמול (אין לי מושג מה הבעיה ולמען האמת לא אכפת לי). כל העניין (אני והרמקולים) נמצאים בכרמיאל, מי שמוכן לבוא לקחת הם שלו (בצבע חום, רשת בחום שחור). אני אחכה כמה ימים, ביום שלישי הם עפים לפח אם אפחד לא לוקח. מי שרוצה נא לשלוח לי ה"פ, נתאם כבר שם ונחליף טלפונים שיהיה בכיף - פרסמתי גם באגורה, כל הקודם... אה... לוקח את הרמקולים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  10. יש לי את הרמקולים LOGITECH Z5300 רמקולים עצבניים http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=71 הכרטיס קול בעיקר למוזיקה ואז למשחקים וסרטים התקציב 350 - 400 ש"ח איך הכרטיס קול AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 הוא יותר טוב מה CREATIVE AUDIGY 2 ZS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. Started by eyal00,

שלום, היום קניתי את הX540 ולמרות שאמרו שהכבלים שלהם ארוכים,הם לא מספיק ארוכים בשבילי. יש אפשרות להאריך אותם עם כבל מאריך RCA? אם כן אז איפה מוכרים כזה?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by overload,

ב350 שקל הם קנייה נכונה? כי אני מחפש אוזניות במחיר הזה למוזיקה (היפהופ, האוס, והרבה דאנס) (בארץ). הSennheiser HD 200 הם הכי ממומלצות שראיתי וגם ראיתי שהמחיר שלהם מגיע על ל550 שלק בחנויות אחרות, אני מצאתי ב350. מה דעתכם? עריכה : כבר 2 אתרים מצאתי שמוכרים אותם ב 550-600 שקל.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by ido-nava,

שלחתי את דודתי כשהיא נסעה לארה"ב לקנות לי כרטיס קול XtremeMusic או XtremeGamer. כשהיא חזרה היא הביאה לי את ה XtremeAudio :\ ואני מרוב טיפושתי חשבתי שזה ה Music והתקנתי את זה במחשב .. גיליתי שאין אפשרות לשים אותו במצב Gamer ואני בכלל לא שומע הבדל איתו במשחקים .. יש לי Z-5500.. מישהו מכיר את הדגם הזה קצת יותר ויכול לתת לי קצת יותר פרטים עליו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by ZUMARA1,

טוב אני מעוניין ליקנות את הDVD הזה כי לפי מה שהבנתי הוא הכי טוב צריך רק ליצרוב את הכתובוית עם הסרק ולא להדביק יש לו את כל הקודקים הכי חדשים וכ'ו אז רציתי לדעת אם זה נכון אני צריך חוות דעת איך הוא ואיך מעדכנים אותו תודה?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by Os.Master,

חשוב תמיכה ב FHD מעדיף פלזמה מאשר LCD כי רוב השימוש זה טלווזיה חברות מועדפות sony SHARP HITCHI LG NEC

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by yuraxp,

שלום לכולם ניסיתי לחפש פוסט דומה לזה אבל לא מצאתי,השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן באוזניות כפתור נגיד בסביבות ה150 שקל לשמוע בסים כמו באוזניות דיג'י כמו למשל האוזניות האלה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2316&scat=308&tcat=,שאותם מאוד אהבתי. או שכפתור מיועדות יותר למוסיקת פופ וכשיש מוסיקת טרנס הם נחנקות?

17. שלום לכולם... אני בדיוק קונה מחשב ואני מחפש סראונד טוב למחשב שתקציב של אזור ה 800 ש"ח על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. כל פיתרון יתקבל בברכה. יש לי DVD XORO415 והחיבור האופתי לא עובד מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותו???????????????

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by Internal,

היי אנשים אני מחפש אוזניות טובות להקשיב למוזיקה ולסרטים. אין לי מושג מה מחירי האוזניות להיום ומה מומלץ , אף פעם לא לא ניסיתי. אז אני ישמח לשמוע לעצותכם.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by D-M-X,

כמה אמור לקחת FIRMWARE UPGRADE? ואיזה עדיף?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by D-M-X,

1.מתי כבר יגע לארץ הPMP? 2.כמה יעלה? 3.שווה לקנות אותו או שיש למישהו הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. אני מחפש רמקולים טובים למחשב שישפרו לי את המשחקים שאני משחק בהם ושיכניסו אותי אל אוירה של המשחק התקציב שלהם הוא 500-200 עם זה עוזר ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% - משחקים 25% - סרטים 25% - מוזיקה תודה למי שעוזר באמת מגיע לו כפיים

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by intel suck,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372399 מה שעתכם עליהם? שווה לקנות אותם?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by GTI,

אני רוצה לקנות רסיבר מה אתם על הsherwood הזה ואם זאת חברה טובה תודה מראש צריך תגובה מהר אם אפשר !

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by alon83438,

הן אוזניות in-ear ומוכרים אותן בבאג. מישהו ניסה את האוזניות האלה? איךהן בהשוואה לCX300?\ תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.