אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי משגע אותי לגביי מסך ולא מתחשק לי לראותו אותו עושה איזה קניה מטופשת. שוב........... אזי, אני פונה אליכם המומחים לגביי המלצה למסך טלויזיה לסלון. אין לי מה להוסיף פרט לעובדה שאני מקווה לראות יותר מתגובה אחת, אני לא יכול להסתמך על דעה של אדם אחד אולי תוהה, אז חברה להגיב לגבי דגם שאדם אחר המליץ עליו. תודה מראש לכל העונים g0vner_x3
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נתחיל מהתחלה, אז ככה חבר שלי הביא לי ממיאמי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15854 במקום להביא לי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 עכשיו הכרטיס עצמו עלה לי 620 שקל אבל כמו ששמתם לב, הכרטיס השני בא עם הפאנל והשלט עכשיו אני בבעיה כי אני יכול להחזיר אותו, אבל לא בטוח שהוא ישלח שוב את החבילה השניה, כי הספק שם לא רוצה לשלוח ואני לא יודע אם להשאיר אותו , כי חשבתי שאני אוכל להשתמש בפאנל ולנצל את הכררטיס יותר ואם בכלל המחיר שווה להשאיר אותו
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הייי ברצוני לקבל דעות לגבי דגם מסויים של מערכת 2.1 של altec. הדגם עליו מדובר הינו Altec Lansing XA2021. לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=10002 אשמח לקבל דעות לגביו. שימושים עיקריים משחקים ומוזיקה......
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בfirewire בh10? יש איזושהי דרך, קומבינה או משהו כזה? . יכול להיות שאני סתם שואל פה עכשיו, אבל תמיד שווה לשאול...
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
איך אני מוריד את הדרייבר של הכרטיס קול ... לפחות לדעת את שמו ..
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן ויסורים סוף סוף יש לי מגבר שאני בניתי שעובד כהלכה (האמת שאנטולי עזר). קבלו את המיני 3 המגבר עצמו מאוד לטעמי ,מגבר מאוד כייפי ,פאנצי,טוב למוסיקה קיצבית-אם כי מוסיף באס ל81dj שלי שממש לא צריך את זה חחח. מצליח אפילו להניע את ה701 בצורה סבירה שמאוד מפתיע למגבר שמונע ע"י סוללה 9v .
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם. יש לי לוח אם של EPOX דגם 8KDA3J קניתי מסך 24 אינץ למחשב ועכשיו אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזיה, רצי לדעת איזה כרטיס טלויזה יכול להתחבר ללוח אם זה. אשמח גם לקבל המלצות לגבי כרטיסי טלויזיה. תודה רבה ויום טוב, אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, בקיץ אני והמשפחה נוסעים לחול. עקב כך ישנה דרישה למצלמת וידאו ול DVD מקליט שבו תתבצע ההמרה ל DVD . אשמח להמלצות שלכם. התקציב הוא 2000-2500 בערך, אבל אם יש זול יותר וטוב אז אין בעיה . תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית בבית עם רסיבר של YAMAHA ורמקולים של BOSTON. שמתי DVD ושמעתי ממש את האפקט של ה5.1! לאחר מכן,שמתי סרט עם AC3 שהורדתי.שומעים טוב,אבל את הרמקולים האחוריים לא שומעים כל כך ואני לא יודע למה... הסתכלתי בDVD וראיתי שיש את הסמל של DD בזמן שהסרט פועל. אז למה לא שומעים אותו דבר כמו בDVD אמיתי?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי HWzone . אני בהתלבטות בין הרמקולים FX6021 ו MX5021 של Altec Lansing . אני מחפש רמקולים איכותיים עם באס קצת פאנצ'י (לא כמו הZ2300 שיש לאחי הגדול שלדעתי הבאס קצת לא מדוייק ויותר מידי עמוק.) שישמעו איכותי ובעוצמה. אני שומע רוק,האוס,היפהופ,ראפ וטראנס. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה רמקולים לקנות ,בימים הקרובים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס קול אודיופיל 2496 ואני מחפש תכנה חינמית שתגיד לי בזמן אמת מה התדר (44.1\96\192 KHZ ) ומה הביט (16\24 ) שיוצא מה LINE OUT רשום ב FOBAR מה תדר הקובץ המתנגן , אבל אני רוצה לדעת תכלס מה יוצא מה LINE OUT . היה לי נחמד מאוד אם היה לי איזה מוניטר קטן כזה שמראה בזמן אמת את התדר .
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני עכישו במזרח (סין,טיוואן,קוריאה) ואני רוצה לקנות אוזניות In ear. ראיתי שיש בהמון חנויות דגמים של shure (לא מזוייפים למי שתהה). יש למישהו המלצה על דגם מסויים? אם לא שלהם אז של חברה אחרת? התקציב הוא בערך 500-600 שקל (במחירים של הארץ, פה בטח יעלה משהו כמו 25% פחות)... אם יש דגם שהוא קצת מעל התקציב אז גם בסדר!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
לפני בערך חודש קניתי איפוד ננו אחד הנגנים הטובים. עכשיו יש בעייה אחת - האוזניות שלו גרועות, אבל ממש גרועות תוך פחות משבועיים הם נהרסו לי וגם בווליום נמוך אני שומע פלוצים באוזניים. חיברתי את האיפוד לSennheiser HD437 שלי וההבדל עצום אין לך מושג כמה חזק טוב יותר שומעים! הבעייה עם האוזניות האלה שהם ענקיות ולא נכנסות לכיס אז אני לא יכול להסתובב איתם בלי לקחת איתי תיק. בקיצור: אני מחפש את נאוזניות הטובות ביותר שיכולות להיכנס לכיס בתקציב של 500 אפשר לחרוג קצת. חיפשתי בעצמי ומצאתי שני דגמים שנראו לי 1) Sennheiser PX200 שעולות 450 שקל http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207# 2) Sure E2c שעולות 600 שקל http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html#t…
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היום אני מזמין נגן MP3 יש לי 3 אפשרויות: Apple iPod mini Rio Carbon Creative Zen Micro רציתי לדעת מה ממש משנה בנגנים האלה חוץ מ1GB יותר שיש לCarbon ולZen Micro תודה. עריכה: עכשיו ראיתי שיש את הiPod 4th gen 20GB ב20$ יותר האם זה שווה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האם יש יתרון למעבד 4 ליבות להרצת hd האם בכרטיב 9800 gfיש מאיץ חומרה שאלה קצת מטומטמת-איך משיגים upscaling-זה קשור לחומרה או תוכנה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
boston acoustcis ms 4000 שמעתי אתמול בשקם אלקטריק וזה נשמע ממש טוב אבל המחיר שם היה 2000 שקלים ובאינטרנט 1500 אז אני לא יודע אם זה טוב לא מצאתי חוות דעת בשום מקום מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קודם כל הרמקולים האלו מדהימים באיכותם ועוצמתם .. ומכיוון שעוד לא סידרתי אותם כ 5.1 (בגלל שעוד לא קניתי תעלות וכו') אני עוד לא יודע באמת מה הם שווים עכשיו יש לי שאלה .. חיברתי אותם לכ.קול של הלוח אם (8.1) של גיגהביט עד שאני יקנה כ.קול נורמלי, סידרתי בהגדרות של הוינדאוס כ 5.1 וגם בהגדרות של הלוח אם (תוכנה הנקראת SOUND MAN) וברמקולים הקדמיים שומעים חלש מאד .. מאד. למישהו יש מושג למה ? וב Control Center של הרמקולים אני משנה ל STERIO DOLBY וכו' והאפקט היחיד שעובד הוא 6CH Direct .. למה ? תודה, עידו.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היום עשיתי סדר במחסן, ולמרבה הפלא, נגלתה לעיניי מערכת משפחתית ישנה, רק הרמקולים עבדו, וששמעתי בהם פעם הצליל שלהם היה נחמד, טוב יותר מהרמקולים שיש לי עכשיו למחשב. הדגם הוא: sw sx115, מה תפקיד החוט האדום, ומה תפקיד השחור? לאילו צריך לחבר אותם בכניסת בננה של הסאב של קריאייטיב שיש לי עכשיו לבדיקה? ובכללי, מישהו מכיר את הרמקולים, כדאי להחליף אליהם? רשום עליהם שיש התנגדות של 6 OHM, שנראה לי מוזר למדפיים מה שווי הרמקולים? דרך אגב, למדפיים יש דרייברים גדולים יותר, מה שאומר בדרך כלל יותר מגנטיות, האם יש סיכון בלשים אותם במרחק מטר מהמחשב, קרוב למסך למודמים וכולי?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ו…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי סט חמישה רמקולים מסוג בוסטון, וסאב וופר. עברתי לא מזמן לדירה שכורה ואני לא רואה לנכון להתחיל לתלות לקדוח ולהעביר חוטים... חשבתי שיהיה נכון לרכוש שני רמקולים עומדים במקום המערכת סראונד. יש לי רסיבר מסוג ימאהה RX-V800, דגם ייחודי של ימאהה עם חמישה טרנזיסטורים נפרדים בפנים. אז שאלה ראשונה: האם יש המלצה לרמקולים קדמיים בלבד טובים שיתאימו לי גם לסרטים גם למוזיקה ושינוצלו כמה שיותר ע"י הרסיבר שברשותי? שאלה שניה: האם יש טעם להשאיר את הסאב שיהיה מחובר יחד עם הרמקולים הקדמיים? תודה מראש!! שלמה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן 2 ג'יגה ג'נרי וזול כמובן ובמפרט שלו כתוב שהוא מנגן קובצי AMV אז אני רוצה לדעת אם אפשר לראות בזה נגיד פרק של סאוספארק או סדרות אנימה אחרות ושהכל ילך סבבה כי בפלאפון שלי זה גם אומר שזה מציג וידאו אבל כששמתי קטע ארוך נגיד פרק או משהו כזה אז זה הכל יצא מסנכרון עם הוידאו ולפעמים גם המכשיר נתקע אז רציתי לדעת אולי מנידיום אם יש למשהו מכשיר כזה אם זה יכול להציג פרקים שלמים הנגן שאני רוצה לקנות http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQPros2048MP4
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear). התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה. בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מישהו מוכן להגיד לי מה ההבדל בי שתי האוזניות האלו? http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51LP_Fontopia_Earphone.html http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51SP_Fontopia_Earphone.html איתן
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
טלווזיה Toshiba 42 LCD אני מחבר אותה עם כבל HDMI למחשב. אם אני רוצה לעבור לשידור של המחשב אני מעביר עם השלט של הטלווזיה ל-HDMI1, אם אני רוצה לחזור לטלוויזיה מן הסתם TV, עכשיו במידה והמחשב נשאר דולק, ואני מעביר רגע לטלווזיה וחוזר, אז יש כגמה דברים שחוזרים כאילו לברירת מחדל, לדוגמא HERTZ שאני משנה במחשב זה חוזר חזרה, סאונד נעלם, כלומר אם אני נמצא בתוך משחק מעביר רגע לטלווזיה וחוזר למחשב לא שומעים כלום, כלומר צריך לצאת מהמשמחק ולהיכנס שוב (גם קובץ ומסיקה מפסיק לפעול ברגעל שאני יוצא ממצב HDMI) ובנוסף גם אם אני משנה את תצוגת המסך עם השלט של הטלוויזיה נניח מ-WIDE ל-SUPER LIVE או משהו כזה. רציתי לדעת אם זה רק אצלי, ואם לא אז איך אפשר לשמור דברים כאלה ? (בחיבור VGA רגיל, לא הייתי…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-