עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיפשתי ב-5 חנויות ולא מצאתי

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. השימושים העיקריים שלי זה משחקי מחשב מידי פעם, ושמיעת מוזיקה לעיתים רחוקות. זה בעיקר משמש אותי במצבים שצריך לשמור על שקט בבית כי מישהו לומד. אני טס בימים הקרובים לחו"ל ורציתי לקנות בשדה אוזניות או לחילופין לקנות מחר ב KSP או חנות אחרת. אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  3. Started by GanJaval,

אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. אהלן חברה. עוד כ3 חודשים נאי טס לדרום אמריקה לכחצי שנה, ואמרו לי שכדאי לי מאוד לקנות נגן MP3 שעובד על בטריות, כך שאוכל להחליף אותן כשיגמרו (הרי שם יש נסיעות של 16 שעות בכיף..). מישהו מכיר נגנים כאלה טובים? אולי אפילו יש למישהו פה למכור לי? הנגנים היחידים מהסגנון הזה שאני מכיר הם כמו הישנים ישנים הראשונים עם מסך קטנצ'יק השבירים האלה עם איזה 4 גיגה זיכרון... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by KEIS,

שלום אנשים השבוע קניתי מערכת 5.1 חדשה רסיבר: pioneer 423k רמקולים: srs 33 בהתחלה הרכבתי רק את הרמקולים הקידמיים והסנטר, את האחוריים השארתי לאח"כ. חיברתי את הכל והסאונד חלומי. אתמול תליתי את האחוריים. הבעיה שאני לא מצליח לקבל מהם סאונד בכלל. חיברתי אותם כמו שצריך, בדיוק כמו הקידמיים. ההשארה שלי שצריך להגדיר את הרסיבר ל5 חלקים. אין לי מושג איך לעשות את זה. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את את המערכת . הוא אמר לי שאני צריך לקבל על המסך את התפריט של פיוניר ואני לא מצליח להגיע למסך הזה. בחוברת הדרכה אומרים לחבר את הממיר לBD ואז ללחוץ על 'RECIVER' בשלט ואז התפריט אמור להפתח. אבל שאני עושה את זה שום דבר לא קורה. בחייאת אם יש מישהו שמבין ויכול לכוון אותי ... תודה שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Hr44,

אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

אני מחפש שלט כמו הrm-mz4r רק שמתאים לחיבור אוזניות סטנדרטי איפה אפשר אפשר למצוא?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. Started by wolfman,

i have the p5e motherboard and i use the spdif out port to connect my computer to my reciver. i have windows vista and when i enter the spdif interface properties i can't choose more the 2 channels. if i test the std audio it work and i can hear with my 5.1 speaker that are connected to my reciver.if i choose the speaker instead then i can select 5.1 speaker.in the soundmax blackhawk program is the same thing i can select 5.1 speakers in the speakers selection but in the spdif interface i can only select stereo speaker or head phones. how do i set the spdif to 5.1 speaker so i can hear with all my speakers in my computer games?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. Started by nyop,

קניתי היום בשעה טובה מסך LCD טושיבה 32 אינץ' עוד לא בדקתי לעומק את המכשיר אבל ישר בהתחלה חיברתי אותו אל המחשב והכל עבד יפה עד ש... הפעלתי מחדש את המחשב והמחשב לא זיהה יותר את המסך איך פותרים את זה ?!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. מישהו יודע אם אפשר להשתמש zen media center בתור כונן נייד שאפשר להעביר עליו דברים חוץ ממוזיקה וסרטים????

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  11. Started by alon27,

שלום, קניתי כבל 3.5mm זכר משני הצדדים באורך של 3 מטר, חיברתי אותו מצד אחד גם לפלאפון וגם למחשב (שניהם זיהו את הכבל) ובצד השני לכניסת הAUDIO IN בטלוויזיה, העברתי למצב VGA בטלוויזיה (la32c530 של סמסונג) ואין שום אודיו! שיחקתי עם ההגדרות, בדקתי את הכבל בין מחשב למסך מחשב והוא עבד, חיפשתי בעזרה למשתמש אבל כלום לא עזר ואין לי אודיו. איך מסדרים את זה ומה הבעיה פה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  12. Started by mor424,

רציתי למכור משהו והבנתי שאסור אז זה במקום הזה שמותר...

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  13. Started by swg,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות IPOD מחו"ל מהאתר הזה ואת הדגם הזה: http://www.compu-america.com/Cart.asp?CatID=0 ורציתי לדעת מה קורה בעניין האחריות של המכשיר אם הוא מתקלקל בארץ. האם יש אחריות ללא תשלום בארת כמו כל מוצר שקונים בארץ.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. Started by D-M-X,

איך מוחקים שירים דרך ITUNES מהשאפל?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  15. Started by hell,

אני יושע שהנושא כבר ניתחן ממש עשרות/מאות פעמים, אבל אני לא מצאתי שום מידע נורמלי.אני חשבתי על משהו נורמלי כמו www.enternet.co.il/Product.asp...=56&aff=zap ,אני חושב שזה שפוי במחיר יחסית ל"איכות". אני ממש אשמח אם מישהו יתן דעות או יציע משהו אחר,בבקשה תענו אני די לחוץ בנושא כי יש לי אח קטן בן 2 ולאימא שלי מישפחתון אז אני חיי על אוזניות ולא יכול לצייץ יותר מפעמים ביום.אני ממש מבקש תעזרו לי ואני מבין שאולי לרוב האנשים יותר נוח לעבוד אם אוזניות איכותיות+מיקרופון רגיל אבל לי אין תקציב למשהו איכותי ואני גם חושב שזה יהיה בלגן אם החוטים! דרך הגב שמעתי שיש לכמה אנשים בעיה מוזרה שביגלל שהמיקרופון קרוב מידי לאוזניות הוא עושה רעשים מוזרים ולא ניתן לנהל שיחה/לדבר ברור מה הסיכוים לז…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by Nevo24,

מה אתם אומרים על האוזניות האלה? יתאימו למשחקים ומוזיקה במחשב וגם מוזיקה בMP3? (דגש על המוזיקה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. יש ברשותי מצלמת וידאו אנלוגית של סוני HI8, בעלת יציאות RCA וSVIDEO. אני מעוניין להמיר את הקלטות אל המחשב - יש לי יציאת FIREWIRE במחשב. בתודה מראש, אריאל.

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  18. Started by אסף ב,

שלום אני מתלבט בין 2 טלויזיות LCD מה לקנות? LG 32LC41: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=581928 או Samsung LA32S81B: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576888 חשוב לי שהיא תתחבר טוב למחשב ותהיה חדה כי רוב השימושים שלי יהיו בתצוגה מהמחשב תודה

19. יש לי ת'atp3 ורמקולים של טלויזיה טושיבה (משו בומבה ). את הסאב של ה-atp3 אני מחבר ליציאה הירוקה בכרטיס קול (SB 5.1 Live!) ואת הרמקולים של הטלויזיה, שאין בהם סאב, אני מחבר ליציאה השחורה. ברשותי עוד זוג רמקולים שאני יכול לחבר אחד מהם. לאיזו יציאה לחבר את הרמקול הנוסף?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  20. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש לחבר מערכת 2.1 או 2 שתשמש בעיקר למוזיקה (היפ הופ) אני חשבתי על הבאות http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7142 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אשמח להמלצות נוספות בתודה, דור.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

שלום,חודש הבא יש לי יום הולדת 18 ואני מקבל 500 שח,אז אני רוצה לקנות אוזניות טובות ושהיה דגש על נוחות ושהטרבל יהיה טוב,כי כיום יש לי אוזניות של לוגיטק ושומעים בהם זוועה. תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  22. האוזניות ישמשו לגיימינג, מוזיקה וסרטים נדרש מיקרופון. ההגבלה ל - 75$ היא בגלל הגבלת המכס בארץ, אם מישהו מכיר איזה דיל טוב שרץ עכשיו באינטרנט אני ישמח פשוט לא מצליח למצוא...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Dadude,

אני מחפש תוכנה שבא אני יוכל להגדיר את עוצמת הקול לרמקולים האחוריים והקדמיים לחוד יש לי AUDIGY ואין לי את זה בתוכנות של הכרטיס ולא על השלט כמו בחלק ממערכות הרמקולים .

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  24. Started by eran256,

אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה לצורך הקלטת סדרות ותוכניות מהמיר(HOT)... איזה כרטיס מומלץ לשימושים הנ"ל. תקציב נניח 200-400. שאלה נוספת, האם אפשר להקליט כמו בהוט מג'יק, מהבחינה שאתה מסמן סדרות והוא מקליט אותם באופן קבוע גם עם השידורים אינם קבועים? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  25. מישהו מכיר שמות של זמרים או שירים... אז בבקשה....

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.