אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שבכל הטלויזיות היותר חדשות, יש משהו מוזר בלי קשר לקובץ, בכל הערוצים וגם כשרואים סרט מדיסק און קי או דיסק.. התמונה רצה מהר מידי. הזמן של הסרט יהיה אותו זמן כמובן, אבל הדמויות והכל נראה חלק מדי, כאילו הצילום דוקומנטרי קצת קשה לי להסביר. בכללי משהו השתנה בתמונה, התזוזות של האובייקטים בסרט/בטלוויזיה נראה מהר מדי, אמיתי מדי.. כאילו צולם במצלמה ביתית פשוט באיכות טובה ואני אומר את זה בשלילה כמובן, בכלל לא אהבתי את זה. האם זה בעצם מה שמאפיין טלוויזיות LED ולכן כדאי לי לקנות פלזמה/LCD? ממה זה נובע? מה העניין עם הLED (חבר הציע לי לקנות דרך מישהו LED של סמסונג 32", ב-1500 שקלים, לא יודע על הדגם, פוחד שזה זיוף)? תודה!
-
- 6 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה לרמקולים מדפיים למערכת בתקציב הנ"ל. עכשיו פחות חשוב לי האיכות קול של הרמקול(יש לי פירלס עכשיו והם מצוינים לי). אני צריך שיהיה חזק כמה שאפשר למה אני שומע חזק. פחות חשוב הצלילים הנמוכים כי יש לי סאב 12' שעושה את העבודה הקשה. הרמקולים הולכים להתחבר לרסיבר ימאהה RX-V 430
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
פשוט תמיד קורה או שהאיזור ליד המחבר נדפק או שאחת האוזניות מפסיקים לשמוע בה, בד"כ מגעים שקרובים אליה שנקרעים
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
לפני כחודשייים החלפתי כרטיס קול לESI Juli@ כאשר חיברתי את הכרטיס לא היו בעיות אך במשך הזמן חוותי כמה התרסקויות עם מסכים כחולים ושמתי לב שרשום Juliat.sys ככה שאני יודע שזה מהכרטיס עשיתי פורמט והבעיות נמשכו לפני כשבוע עשיתי פורמט והיום היה לי עוד התרסקות ובכלל אני חווה הרבה האטות במערכת מאז שהחלפתי כרטיס קול.. בדקתי את הכרטיס על מערכת אחרת והמחשב לא התרסק כך שאני יודע שהבעיה אינה מהכרטיס אלה התנגשות בין דרייברים האם ידוע על בעיה זו הלוח אם שלי הוא DFI NF4 ULTRA-D LP מעבד 3500+ 939.. זיכרון CRUCIAL 512*2 בלי אובר קלוק בלי כלום.. כרטיס מסך X850XT אם זה משפיע על משהו..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הטלויזיה הישנה בסלון התקלקלה, ואני רוצה להחליף אותה. בעוד כחצי שנה אעבור דירה ולסלון החדש שיהיה גדול בהרבה אקנה טלויזיה גדולה יותר ואת זאת אעביר לחדר שינה. מרחק צפיה: 3.5 מטרים בסלון, המרחק בחדר שינה לאחר מכן יהיה כ-3 מטרים. גודל באינצ'ים: בין 37 ל-42 אינץ' (לא בטוח אם זה יותר מדי גדול בשביל החדר שינה, שם הטלויזיה תבלה את רוב חייה). טווח מחירים: סביבות ה 3000 ש"ח. מוכן לחרוג ב200-300 ש"ח, אם ההפרש שווה את המחיר. שימושים: 1. חיבור למחשב נייד בחיבור HDMI לצורך משחקים. 2. חיבור לWii (סוג החיבור הוא בננה או קומפוננט) 3. חיבור לממיר רגיל של HOT 4. מעוניין שתהיה האפשרות לנגן סרטים דרך זיכרון נייד כמו דיסק חיצוני או דיסק-און-קי. 5. אני לא מתכוון לחבר לטלויזיה רמקולים או מערכת קו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמורת 3500 ... יקר , זול .. שווה ?!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הגעתי לשלב שבו אני מחליף את הטלוויזיה הישנה בחדר השינה שלנו. עד היום היתה לנו טלוויזיה 20" שקנינו בסקאל ב-200$ לפני כ-10 שנים שעבדה מצויין. אני מחפש טלוויזיה שאפשר לראות איתה תכני HOT/YES בממיר HD, סרטי DVD ואם אפשר גם Disk on key עם סרטים בכלל טוב. הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב בחדר חשוך ממרחק של כ-3 מטרים בשכיבה מהמיטה. תקציב לרכישה כ-2,500 ש"ח. ראיתי המלצות בפורום לסוני EX302/BX300 ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל בין הדגמים פרט לעיצוב וכמות הכניסות? 2. האם צריך 32" או שזה קטן/גדול מדי? 3. האם מספיק HD Ready או שצריך Full HD? ובעקבות כל השאלות לעיל האם מומלץ מכשיר אחר בכלל? תודה. רוני
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או כל סטנד אחר של רמקולים לווייניים מישהו מכיר סטנדים איכותיים ומאיפה אפשר להשיג? אפילו להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל בעיקר לשמיעת מוסיקה, האם הם באמת איכותיות כמו שאומרים עליהן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, בהתאם להמלצת חברי הפורום רכשתי רמקולים של פיליפס (SPA 1301) יחד עם המחשב החדש. הרמקולים עצמם נהדרים אבל גיליתי בעיה קטנה: הם חסרים שקע חיבור לאוזניות. הרמקולים של המחשב הישן שלי הם פשוטים הרבה יותר ויש להם שקע כזה. אז איך אוכל לחבר אוזניות לרמקולים החדשים? בעיה נוספת (נראה לי שהיא קטנה יותר) היא שאני רוצה לחבר את הרמקולים החדשים לשני המחשבים, החדש והישן, ופשוט לזרוק/לתת את הרמקולים הישנים. זה אומר שאני זקוק לאיזה כבל מפצל עם מתג שיתחבר לשני המחשבים מצד אחד, לרמקולים מצד שני והמתג שבאמצע ישלוט מאיזה מחשב תשמע המוסיקה. איך קוראים לכבל שכזה ואיפה משיגים אותו? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
JVC RX5032 - רסיבר JBL SCS146 - רמקולים HP VP6311 - מקרן Apex DVX811 - מכשיר דיוידי מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
המלצות? בכל טווח מחיר? מה הן האוזניות הכי הכי מושלמות לכל מיני משחקי BLACK OPS וכאלו?
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
שלום המרחק בין המחשב למגבר הוא 7 מטר. המגבר והרמקולים חדשים ואיכותיים מאוד (מעל 10000 ש"ח) האם יש כבל אופטי באורך כזה ? אם כן, איפה אפשר לקנות ? אם לא, האם כבל קאוקסלי איכותי יהיה טוב, ואיפה אפשר למצוא כבל באורך כזה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת פתרון לתליית האוזניות שלי (קשת גדולות) ליד המחשב.. מי שיש לו סטנד או משהו מקורי שקנה או הכין למטרה זו - שימליץ ו/או יצרף תמונה בבקשה... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY NFORCE 4 SLI DR ורציתי לדעת אך הכרטיס קול שלו מבחינת איכות סאונד ופגיעה ב FPS לאומת CREATIVE LIVE 7.1 24BIT ?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
התחדשתי לי באוזניות של Speed Link Home Editon (תודה) ובזמן שאני שומע מוזיקה אני כל הזמן שומע קיטועים מעצבנים, אני לא חושב שהבעיה היא באוזניות מאחר וניסיתי אותן עם מכשיר אחר (ושמעו ממש פצצה), אני חושב שהבעיה היא בכרטיס קול המובנה אבל לא בטוח (לוח האם שלי הוא D945GNT של Intel), השאלה היא האם יש מה לעשות (כמו למשל להוסיף כרטיס קול או משהו אחר)?
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חזק המאפשר לי להפעיל כמה מדיות במקביל השאלה שלי אם אני יכול לשדר לטלויזיה בסלון (קומה למטה) שידורי HTPC רגילים עם תוכנה והכל אשר יופעלו במחשב הקיים בחדר ובמקביל לעבוד על המחשב כאשר התוכנה מוסתרת? לדוגמא: לראות סרט למטה ולגלוש באינטרנט למעלה כאשר אותו מחשב מבצע את הפעולה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עם 4 ג'יגה זיכרון... כדי לחבר את הממיר של הוט... מסך t260 שלט יהיה נחמד וגם אופצייה להקליט תוכניות מן הסתם שיהיו לו חיבורים לממיר (scart,composite,s.video.)
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסרט הראשון שהכנסתי לנגן היה בסדר, עבד ועדיין עובד טוב. לפעמים הוא רושם לי "Not Support Skipping" אבל אחרי זה מראה את הסרט. עכשיו, הבעיה: הכנסתי סרט לנגןצ (Honey למי שרוצה לדעת) והוא רושם לי: "Not Support Skipping" ולא מראה את הסרט. גם אחרי מספר נסיונות זה לא עוזר. כמו כן לפני שהכנסתי את הסרט הזה אחי ניסה להכניס את הסרט, יותר נכון הופעה, של Linkin Park בטקסס וזה הראה לו אותו דבר. אולי מישהו יודע מה הבעיה\פתרון ? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את הרמקולים ויש לי כמה שאלות(סורי על החפירה): 1. סיימתם להשתמש במחשב בסוף היום, אתם מכבים אותם מאחורה? זה בסדר להשאיר אותם דולקים? 2. הכבל שקיבלתי שמחבר בין הרמקולים לא מפסיק ארוך, איזה כבל מומלץ לקנות(עדיף מEBAY)? 3. בהמשך לסעיף 2, בכל הביקורות שראיתי הכבלים מגיעים מגולפים, אצלי הם הגיעו חשופים למחצית, הייתי אמור להוריד גם את השכבת פלסטיק הדקה נכון?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להמליץ על שלט טוב למחשב? sunwave-smr 140? אני משתמש בXP , מדיה סנטר של MEDIA PORTAL (מומלץ). בעיה קטנה, המחשב יושב ממש לידי , כלומר 180 מעלות מהספה, והטלויזיה כמובן ממול.., האם אני אצטרף להעביר כבל מעריך כדי שהמקלט IR יהיה ממש ממול, או שהוא יעבוד גם מהצד? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש אוזניות למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר כאלה שלא מחממות אבל את האוזניים על מה אתם ממליצים ? שמעתי סנהייסר HD205 לא רעה . PX100 כנ"ל
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום , קראתי רבות כאן בפורום על הATP3 והבנתי שהוא פחות או יותר חביב הפורום. כרגע למחשב שלי מחובר רסיבר של JVC אשר אליו מחוברים שני רמקולים של חברת KODA (כן כן מה לעשות...) שומעים לפי דעתי די סביר והמטרה העיקרית היא מוזיקה . רציתי לדעת האם רמקולים של ALTEC LANSING יתנו לי תוצאה טובה יותר ? ושאלה נוספת האם ניתן איכשהוא לחבר אותם למחשב דרך הרסיבר או שהחיבור הוא ישירות אל כרטיס הקול בלבד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום יש לי LCD טושיבה 32 אינץ' וחיברתי את המחשב דרך HDMI לטלויזיה רואים מעולה עד עכשיו שמעתי דרך הרמקולים של המחשב עכשיו, אם אני רואה סרט מהמחשב על הLCD (שמחובר דרך כבל HDMI) ואני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הLCD במצב הזה איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
עברתי צעד צעד אחר ההוראות של ידע, התקנתי את העדכון הכי חדש של Apple, וניסיתי להריץ את המעדכן של ידע אך הוא אמר שהוא חייב את 2005-10-12.. למרות שאני עדכנתי לגרסה של 2005-11-17, אבל קיבלתי שגיעה של "הקובץ לא מוכר".. טוב נו אז חיפשתי בגוגול את הגרסה של 2005-10-12 ועכשיו זה מוריד אותה.. נקווה מאוד שלא ניתקל בבעיות.. אבל זה קצת דפוק שזה אפשרי רק לגרסה הזאת לא?!? טוב נו.. ישראלים ** עריכה - טוב נו, הורדתי גרסה יותר ישנה ועדכנתי וזה עובד אבל שאלה קטנה.. אני צריך שהIpodHe יעבוד כל פעם שאני רוצה להעביר שירים בעברית? אה ועוד כמה שאלות... אני מתעניין בנגן IAUDIO X5L או ב IRIVER H340.. (בטוח לא IPOD - המדובר לא שלי) עכשיו עזבו בנתיים את הצד של האודיו.. (כי אני בטוח שאני לא יש…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-