עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Haflo,

לא נראה לי שזה המקום הנכון לפרסם את ההודעה אך לא מצאתי מקום הולם יותר... ??? מישהו מכיר או יודע על אתרים העוסקים ב-Digital Video - DivX, Xvid, Mpeg4, DVD Rip, אני מחפש את הדרך הטובה ביותר לבצע DVD Rip לפורמט דיגיטלי באיכות הגבוהה ביותר...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by OneWingedAngel,

עומדים להביא לי בקרוב את ה H320 מגרמניה. האם אני צריך לדאוג שמא התפריטים והממשק יהיו בגרמנית? תודה

3. הנה עוד פירוק: http://www.easydigi.com/news/2005/1/10/news_520.htm ועוד באתר..

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by gal1,

יש לי מערכת של AIWA מלפני איזה 7 שנים בערך עכשיו מאחורה יש לי 3 חיבורי בננות ליד חיבור אחד כתוב - SUPER WOOFER וליד שני החיבורים האחרים כתוב - SURROUND SPEAKERS עכשיו רציתי לדעת מה הם החיבורים האלו ואם אלו חיבורים לרמקולים איך הם אמורים להתחבר לחיבור של בננות משום שלרמקולים יש חיבור של 2 חוטים כאלה. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by FDisk,

Hi guys/girls ;D I was looking for a 5.1 speakers with a built in amplifier for less then 300 NIS. I found those. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2381768 What do you think. are those any good, for this price I mean? I know there are much better stuff going around but I'm kinda on a low budget right now Those will be in my room mostly for games and music. Thanks

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  6. וגם רצית לדעת איך איכות הרמקולים תודה.

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by hagay,

היי היום קיבלתי את הרמקולים creative inspire 5200 ויש לי כרטיס קול live 5.1 ואני חושב שיש איתו בעיה.. חיברתי את השלושה חיבורים מהסאב לכרטיס קול לפי ההוראות שלהם ושמעתי בשני הרמקולים הקידמיים ומהסאב.. אבל מהסנטר לא שמעתי ומהאחורים גם לא.. הסתכלתי מאחורי המחשב ושיחקתי עם החיבורים שנכנסים לכרטיס ושמתי לב שיש יציאה בצבע ירוק ושאני מחבר את הכבל של הרמקולים האחוריים שומעים רק מהם ומהסאב.. ושהחלפתי וחיברתי את הכבל של הרמקולים הקידמיים שוב שמעו רק מהקדמיים .. ניסיתי להכניס ליציאות האחרות בכרטיס אבל רק מהיציאה הזו שומעים......... מה יכול להיות הבעיה...????

8. Started by 1nstall,

היי המישפחה שלי צריכה לקנות מחליף דיסקים שיתחבר לרדיו-טייפ המקורי של הרכב (קווליר 96') אז חשבנו לקנות את הדגם הבאה: SONY CDX-565MXRF http://www.xplodsony.com/products/?CATEGORY=Changers&MD=CDX-565MXRF אבל אמרו לי שצריך שיהיה לו FM כדי להיתחבר לרדיו המקורי, האם זה נכון? האם אתם ממליצים על מחליף דיסקים אחר בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה מערכת 2.1 כדי? http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?country_code=il&region=europe&pID=FX6021 http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?pID=621&region=europe&country_code=il או ה-ATP3 המ]ורסמים או הגירסה החדשה שלהם שלפי דעתי מכוערת וסתם הורסת!! :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  10. יש לי קריאייטיב מובו כזה: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4908 יש לכם מושג אם אפשר לקנות לו שלט? (יש לו חיבור) המקשים ממש לא נוחים אם כן - כמה עולה ואיפה יש?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום. ברשותי אוזניות Sennheiser HD497 הנפלאות. כרגע בעבודה במחשב אני משתמש בהם בצירוף עם הכרטיס קול O/B על ה ASUS A7V8X הציפ מתוצרת realtek. למרות שאיכות השמע עדיין טובה יותר מה ATP3 (ציינתי שהאוזניות מדהימות?) אפשר לשמוע שיש די הרבה harmonic distortion יחסית ליצאות סאונד אחרות (דיסקמן, מערכת סטריאו). השאלה שלי היא פשוט איזה כרטיס קול שווה לקנות בשביל צליל יותר צלול. אין לי צורך כרגע בפיצרים נוספים...

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  12. שלום יש לי פה כרטיס פריסה של DVD holywood real magic. ויש בו יציאה קואקסיאלית לחיבור לרסיבר , אבל השאלה מאיפה הכרטיס מקבל את מה שיוצא ביציאה הזאת הרי זה לא כרטיס קול. ודבר שני מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק הכרטיס הזה עושה כי גם בלי כרטיס כזה אפשר לראות דיודי במחשב. זה היה רק במחשבים חלשים נכון? המחשב שלי לא חלש אבל מה זה יכול לעזור אם אני יחבר את זה אצלי.?(המחשב שלי כתוב בחתימה) אשמח לקבל עוד פרטים על כרטיסי פריסה ומה אפשר לעשות איתם. בתודה אלדד.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  13. אוקיי, קיבלתי כל מיני דברים אתמול טלויזיה עם יציאת SVIDEO שלידה שני ערוצים לסאונד, יציאה לאנטנה, שני כניסות מרובות שינים (על אחת כתוב AV IN ועל השניה כתוב PERITELEVISON משו כזה, ועוד שני חיבורים של TV IN בצד הטלויזיה (אדום צהוב לבן) וידאו לא הכי חדש, יציאת TV IN וOUT, וויציאת צהוב לבן אודם (צא"ל מעכשו P: )IN ו OUT בדיוידי יש לי בערך את כל היציאות שקימות נראה לי חח , אופטית, צא"ל out, ועוד כל מיני שאין לי מושג o_O coxical וכאלה והממיר של יאס, האלה האפורים הבונגילות האלה שיש להם מאחורה שני חיבורי שיניים גדולים, חיבור כזה כמו של כ.מסך ועוד כל מיני דברים איך אני מקפנג את הכל בצורה הטובה ביותר? בתכלס זה היה מחובר לי אבל רק מהממיר לטלויזיה הישנה שלי ואין לי כח לטכנאי שיתחיל לקמ…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. אהלן אני מתכנן לקנות שבוע הבא את הASUS XONAR ESSENCE STX ויש לי מיקרולאב סולו 6C אני חושש מאוד שאני אבזבז סתם כל כך הרבה כסף למרות שבפורומים בחו"ל אני רואה שכולם אומרים שזה עולם אחר לגמרי ואין מה להשוות. חיברתי את האייפוד טאצ (דור שני) והמחשב ביחד לרמקולים (יש 2 כניסות), וניגנתי את אותו השיר בדיוק באותו הזמן. שניהם על ווליום מלא ועל העוצמה שלטתי רק מהרמקולים ככה שלשניהם הייתה גם בדיוק אותה העוצמה. כשקפצתי בין המחשב לאייפוד לא היה ממש שום הבדל שבעולם בצליל. אני עכשיו מתחיל די לחשוש, כי מצד אחד ידעתי שלאייפוד יש יציאה שנחשבת ברמה מצויינת ומצד שני יש לי לוח P55M-UD2 שדווקא אמור להיות לו כרטיס קול גרוע, ואני לא שומע ביניהם שום הבדל. אז יתכן שהם אכן אמורים להשמע אותו דב…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Jenia24,

שלום אני מחפש כרטיס קול + רמקולים ב950 ש''ח בעיקר למוזיקה ואחר כך סרטים בערך 60-40, חשוב שלי שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. מתנה לאבא שלי, רדיו-דיסק לאוטו עדיפות לדיסק קורא MP3, למרות שהרדיו כנראה יהיה בשימוש רוב הזמן

17. Started by MightYaad,

אני מחפש טלויזיה שתשמש לי גם כמסך מחשב (למשחקים סרטים ועבודה משרדית) וגם כטלויזיה.... המרחק צפיה עומד על 2 מטר הגודל שאני רוצה הוא 32" עם Full HD אני לא ממש יודע איזה מסך עדיף...אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים במחיר הזה... עדיף שהמחיר ישאף כמה שיותר לכיוון ה2000 ש"ח ולא מעבר... הטלויזיה ששמתי עליה עין בינתיים היא Samsung LA32B530

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by Mr.B,

מה דעתכם על הטלויזיה הזו? 32 אינצ' http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=167#descriptionDiv השימוש בעיקר הוא לתכני מחשב ותכני טלויזיה של הוט אך העיקר שוב הוא תכני מחשב (יחובר בHD) והטלויזיה השניה שאני מחפש היא 47 אינצ' ומעלה, התקציב הוא עד 6 אלף מרחק צפייה די גדול(5-7 מטרים) אשמח מאוד לקבל לתשובות בר

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  19. שלום, יש לי טלוויזיה עם כניסה אחת של HDMI, עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בשביל שאוכל לראות כמו שצריך על מסך גדול. הבעיה היא כזאת, יש חיבור אחת והאם קיים מפצל HDMI? ראיתי מספר מפצלים בeBay אבל אני לא יודע אם הם פועלים הפוך ממה שאני רוצה. יש מפצלים שמחברים למכשיר שמוציא וידיאו ל2 מסכים, מה שאני מעוניין זה כמובן הפוך - חיבור 2 מכשירים שמוציאים וידיאו לטלוויזיה אחת. בטלוויזיה הישנה (שלא היה לי HD) הממיר היה מחובר בS-VIDEO לטלוויזיה והמחשב היה מחובר עם DVI. עכשיו בטלוויזיה החדשה יש לי רק חיבור HDMI אחד ואני מעוניין להשתמש בו בממיר (אהמ*מודניאל*אהמ) אלא אם כן יש לכם שיטות אחרות שאני יוכל להשתמש בהם, יש לי אפשרות להזמין דברים דרך EBAY... רק שלא יגיע לעשרות דולרים.. …

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by geniaXP,

יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by vincecarter,

אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי למרות שאני לא מחפש מסך מחשב אלא טלויזיה. אני עובר לגור ביחידת דיור ואני זקוק לטלויזיית 32 אינץ לסלון. ( המרחק בין הטיוי לספה יהיה לא יותר מ3 מטרים) מחיפוש בזאפ יש לי 3 אפשרויות: Panasonic Viera THL32C10 במחיר 1860 LG 32LD460 במחיר 1600 Samsung LA32C530 שהוא נראה לי הכי טוב מכיוון שמצאתי בחנות אחת בזאפ שנמכרת ב 1790 ובכל שאר החנויות ב 2500 כלומר היא היקרה מבין ה 3. נראה לי ההבדל במחירים נובע ממשך האחריות. השימוש בטלויזיה יהיה חיבור רגיל לYES וכמובן שאני חייב חיבור לכונן נייד על מנת לצפות בסרטים ( עם כתוביות בעיברית!!!) באיכות גבוהה מבלי לחבר למחשב. בכל מקרה התקציב שלי בסביבות 1800 ולא שקל יותר, אז אם יש דגם של טלויזיה שפספתי שאני אשמח…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. כפי שמצויין בכותרת. אני מעוניין בזוג רמקולים (2.0 - סטריאו) בסכום שלא עולה על 500 ש"ח עם צליל מאוזן ומפורט עד כמה שניתן לסחוט מהסכום הזה. (חשבתי על המייקרולאב סולו 5C או על הקריאייטיב T20 שקיבלו ביקורות חמות למדי. לצערי לא יצא לי לשמוע אף לא אחד מהם) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  23. הרעיון הוא כזה: יש לי מגבר שמתחברים אליו רמקלים אבל רמקולים עם RCA אחד, אז אני קימבנתי את זה ולקחתי חיבור RCA כזה: חתכתי לו את שתי הראשים(האדום והלבן) וחיברתי אליו את שתי הכבלים של הרמקול(כבלים פתוחים). עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה כבל, מישהו יודע איפה מוכרים כבלים כאלה? עדיף באזור ראשל"צ-רחובות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by KingRaptor,

אני מתלבט אם לקנות streamer כדי שאוכל לראות סרטי HD מהמחשב על הטלוויזיה. 1. קיימים גם מכשירי DVD עם תמיכה ב-USB, אולי עדיף לקנות זיכרון מהיר ופשוט לחבר ל-DVD? 2. רציתי לדעת אם מכשירי ה-streamer שיש בשוק מספקים את מה שהם מבטיחים המפרט http://www.xtreamer.net/xtreamerpro/specs.aspx או http://www.xtreamer.net/xtreamer/specs.aspx השאלה אם הוא תומך ב-1080p ברשת: Video Aspect Ratio..: 16/9 (1920x1080) Audio Codec.........: DTS Audio BitRate.......: 1536 kbit/sec Audio Channels......: 5.1 channels Subtitles...........: English Source..............: Blu-Ray File Size...........: 17.15 GB DXVA compliant......: Yes

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by Trin1ty,

שלום , ברשותי זוג הרמקולים המעולים ( ! ) harmon kardon soundsticks 2 , אך כרטיס קול מובנה של המערכת . קראתי כמה ביקורות באינטרנט על רמקולים וכדו' והבנתי שכשיש רמקולים כאלה , כרטיס קול חובה לקנות . אז ככה : עד300 ש''ח , אפשר חריגה קטנה . חנות עדיפה : KSP רמת גן שימושים : משחקים וסרטים, מוסיקה בעיקר . תודה : )

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.