עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Asafalfa,

סודר...

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Torn,

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל... כרגע אני עובד עם מערכת מיני של פנסוניק שמחוברת למחשב, ושומעים סבבה אבל זה לא מספק אותי כי אני רוצה צליל היקפי ונקי. אז מה שאני מחפש זה רמקולים שיהיו 5.1, וכרטיס קול שיהיה תואם להם. התקציב יכול לעלות עוד קצת למעלה, אבל עדיף שלא תגובות והמלצות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. קניתי אוזניות אלחוטיות של חברת LEXUS.. ובזמן שאני שם את האוזניות, אני שומע רעשים כמו של גשם כזה.. (חיברתי את האוזניות לטלויזיה.. והשתקתי אותה לגמרי). זה אמור להיות ככה?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by lior322,

אני נכנס לתפריט מוזיקה איך אני מדפדף בתיקיות? זהו הסתדרתי תודה בכל זאת

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  5. שלום, ברשותי מחשב\מדיה סנטר מסוג ZBOX בעל כרטיס ויציאת HDMI לטלוויזיה. כשאני מנסה לראות סרט מדיסק בלוריי חוקי לגמרי אני מקבל הודעת שגיאה(בעזרת VLC). עם איזה נגן ניתן לראות את הסרט?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by dan9,

היי (הפעם אמרתי נלך על כרטיס אחר של יגרום להרבה בעיות כמו הWINTV PVR 150 כנראה שזה לא היה נכון ממש) יש לי בעיה מאד מאד מעצבנת שלא הצלחתי לפתור!! אחרי שירקתי דם והתקנתי VISTA על הHTPC שלי והכל עובד בסדר נותרה לי בעיה בצפית TV שזה הדבר הכי חשוב לי בHTPC!! אני משתמש בAVerTV Super 007 http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22 וכאשר אני צופה בTV אני מקבל תמונה עם פסים עדינם שנמרחים וקפיצות של ריאלי בסאונד... בדקתי את זה גם בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס וגם שם זה קורה! אני משתמש בדריבר האחרון ואפילו ניסיתי אחד לפניו.... לדעתי זו לא בעיה של הדריבר אלה משהוא אחר במערכת יש לכם מושג כיון אני ממש עובד עצות :'( אנה עזרו לי בבקשה....

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  7. מצטער אבל אנלא מבין בגרוש בסאונד ושטויות כאלו אז תדברו אליי בתור בנאדם פשוט ולא אחד שמבין. היום הגיע המקרן שקנינו ה EpsonTW200, מכיוון שאנו רוצים להנות ממנו בצורה רצינית החלטנו לקנות גם רמקולים לכל יחדית שידור אליה הוא מתחבר. למחשב - חשבתי על ה ATP3 או על ADA800 תלוי בתקציב. לטלוויזיה אנלא יודע מה זה דורש ואילו סוג דברים. תציעו דברים בתקציבים שונים תציעו נגיד את הדברים ששוה ב1000 שקל ואת הדברים שווה ב2000 שקל וכו' קיימת אפשרות לחבר תמערכת לטלוויזיה ? ואז להוסיף עוד רמקולים כדי ליצור תחוויה המלאה ? ועכשיו לנושא קצת אחר,האוזניות הפשוטות של אפל לא משהו בא לי משהו חדש,תקציב נמוך - 100 - 150 אנלא אשלם יותר מזה על אוזניות. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by MaC_MaN,

כך אני מחפש רמקולים עד 500 ש"ח מחנויות בעלות סניפים רבים (ksp, ivory, bug וכו). לא מפריע לי 2.1, 4.1, 5.1 כל עוד זה לא משהו מהשוק שיהרס תוך יומיים או שאני ישמע כאילו אני באסלה העדפה ל4.1 תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  9. שלום אני מחפש רמקולים לאי פוד/רמקולים שאפשר לחבר עליהם את האי פוד.. (מה צריך שהיה ברמקול בשביל שיוכל להתחבר ישירות לIPOD?) אפשר שהיה מחובר לחשמל עד 200$ אני יכול לקנות גם בבלגיה/ארצות הברית/דיוטי פרי.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by MagimiX,

יש לי 2 כרטיסי קול: 1. על הלוח אם 2. קריאטיב ליב עכשיו , יש לי יציאה מקדימה לאזניות שהיא מחוברת לכטיס השני ! הכל טוב עד פה עכשיו אני רוצה לעשות שאני יוכל גם לחבר מאחורה לקריאטיב ואז להשתמש ב2 ערוצים שונים (בתוכנה) כדי לשמוע בערוץ אחד את האוזניות ובשני את הרמקולים ! זה אפשרי? או שאפשר רק יציאה אחת לאוזניות במחשב ? תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. Started by Tchr0,

יש לי במחשב בעיה שכל פעם שהוא בא להשמיע סאונד כלשהו הוא עושה מסך כחול לחצי שניה ואז עושה ריסט. מדובר בכרטיס OB שעל לוח אם asus a8n sli למה זה קורה ואיך אפשר לפתור תתקלה?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  12. היי לכולם! ברצוני לרכוש סט רמקולים איכותי במחיר שכתוב בכותרת. בעיקרון השימוש ברמקולים יהיה הרבה מאוד מוזיקה אלקטרונית (אם זה משנה), לכן אני זקוק לרמת איכות גבוהה וכן סאונד גבוה. לא משנה לי מספר הרמקולים שיהיה בערכה אך כמובן מועדף שיהיה באס איכותי... ממש קשה לי לבחור בין מספר רב של ערכות הקיימות ברשת ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת הרמקולים העדיפים ביותר לתקציב שהבאתי. תודה מראש אלכס פלדמן

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by guygln,

שלום לכולם! אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר כלשהו, כאשר המטרה היא בעיקר משחקים (סרטים אני רואה בסלון). יש לי סאונד בלסטר אודיג'י 1. השאלה שלי, איזה רסיבר אני צריך כדי לקבל את אפקט ה-EAX במשחקים. יש לי בבית רסיבר ימהה ישן שהוא רק פרולוג'יק עם הכנה ל-DTS ו AC3 (שש כניסות אנלוגיות), הוא יכול להתאים? ואיך בכלל מעבירים את ה-EAX לרסיבר?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by autogun,

שלום לכולם, עד כה יצא לי לנסות 3 כלים שיוצרים את ה-Database לנגן והם: iRiver Database Creator v0.1 WINAMP plugin Tag Database Tool ו- את התוכנה שבאה ביחד עם המכשיר. הבעיה שלי היא כזאת, כשאני יוצר את ה-database בעזרת הפלאג-אין של ווינאמפ ובעזרת TDT - אני מצליח ליקרוא עברית אך איני מצליח להריץ אץ השיר. אני לוחץ על הכפתור PLAY, זה לוקח אותי למסך הראשי אבל כלום לא קורה. כשאני משתמש בתוכנה שבאה עם המכשיר, את העברית הוא לא מראה בכלל אלה "____ _____ ____" אבל מנגן בלי שום בעיה. יש למישהו מסג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. בעיה רצינית שכבר מתחילה להרגיז בקשר לרמקולים\סאונד או איך שתקראו לזה. הרמקולים עובדים, פתאום אחרי שבוע הם מפסיקים לעבוד למשך שבוע! אחרי שבוע שוב חוזרים לעבוד! ואז שוב מפסיקים לשבוע! וכך הלאה.. בעיה מאוד מעצבנת אבל אפשר עוד איכשהו להסתדר! בנוסף לזה, זה גורם לעוד בעיה! בזמן שהם מפסיקים לעבוד אז גם הסרטונים שאני רואה במחשב (מדיה פלייר\דיוקס\קוויק טיים ועוד..) הם דפוקים כי שאני רואה סירטון אז הוא מקפיא את התמונה באמצע אבל הוא ממשיך לרוץ... מי שעוזר אני מנשק לו את הרגליים כי פשוט זה בלתי ניסבל כבר!

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  16. כרגע יש לי כרטיס קול ממש מצויין שנמצא על הלוח NF7-SL לא הייתי מרוצה משום כרטיס קול בצורה כזאת על שום לוח אם והיו לי המון לוחות. עכשיו אני מעוניין להחליף את המערכת ל AMD 64 BIT ואני מתכוון לרכוש את הלוח הנ"ל EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb שיש עליו כ"ק channel Onboard sound from Realtek ALC850 Audio with Digital SPDIF and Automatic Jack Sensing feature 8 השאלה שלי האם הכרטיס הזה של REALTEK יכול להשוות באיכות הקול ל SOUNDSTORM שלי ? וממש לא איכפת לי שהוא 8 ערוצים ה 5.1 שלי מספיק לי מעל ומעבר.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. Started by sagioto,

היי, רכשתי את הטלויזיה בנידון ורציתי לדעת מה חושבים עליה? אולי יש לכם טיפים לגביה? איך הכי עדיף לחבר ממיר של YES? ובכלל אם יש לכם משהו שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by Drek Boy,

אני חושב לקנות בקרוב sennheiser hd280 pro וכדי להוציא מהם איכות טובה יותר לקנות כרטיס קול למחשב אני לא מתכנן תקציב גדול לכרטיס חשבתי על creative x-fi שנמכר בארץ בהרבה דגמים ושאלתי היא מה ההבדל מבחינת איכות הצליל בין כרטיס creative שעולה 250 ל350? אני לא צריך את כל התכונות של הסראונד והטכנולוגיה בכרטיסים אמורה להיות זהה ככה שמה ההבדל בינהם? האם אני אהיה מרוצה מהאיכות של הקרטיס הזול יותר http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot זה למטרת משחקים ומוסיקה... לא בהגזמה לא גיימר או אודיופיל

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by Noririco,

איזה טלויזיה 32 לקנות ? כמובן FULL HD היא תתחבר גם למחשב כמסך נוסף. משהו באיכות גבוהה בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by noise,

שלום לכולם, בטח רובכם מכירים את הרעש הסטטי והמעצבן שבוקע מהרמקולים. אצלי יש כבל של 4-5 מטר PL->RSA שיוצא מהמחשב (סידרתי שלא יהיה בכלל מגע עם חוטים אחרים) ועובד בדרכו למערכת, תחילה הוא היה עובר יחד עם עוד כבלים - אך מכיון שהשתגעתי מהרעש הסטטי אז פירקתי את הכל ואת הכבל של הסאונד העברתי מתחת לשטיח. אז אומנם הצלחתי למזער את הרעש הסטטי - משהו זמני עד הפעם הבאה שזה יחזור שוב ואני אזיז אותו טיפה וזה הסתדר.. אבל עדיין יש מעט רעש סטטים... מה דעתכם הסיבה? העם יש צורך ואולי שווה לעשות הארקה ידנית למחשב? כלומר לחבר לאחד מברגי המארז חוט חשמל שיתחבר לריצפה. חשוב לציין המחשב מונח על שטיח... תודה לעוזרים אחלה יום

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  21. Started by shai-z,

שלום לכם יש לי iPod קורא הכל יש לי שתי שאלות אחת למה הiPod לא קורא לי את השירים שאני שם בעברית?? והשניה איך מכניסים סרטים לטוח הiPod ? ואם אפשר בפירוט

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by stingeR-,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה במחשב שמשמש אותי במקום טלוויזיה(גם ככה המסך מספיק גדול לטעמי ככה שלמה לא להשתמש בו כטלוויזיה) עכשיו אני משתמש בו על מנת לצפות בערוצים דרך ממיר של יס שמחובר אליו בקומפוננט והסאונד מהממיר מחובר לLINE IN של הכרטיס קול וככה אני שומע ורואה.. אבל בהקלטה אין לי שום אפשרות להקליט בWIDE(יש לי אפשרות לצפות בWIDE אבל לאחר הקלטה אין לי אפשרות לצפות בהקלטה ביחס של 16:10/9... לכן אני מבקש תוכנת VIDEO CAPTURE עדכנית שיודעת להקליט בWIDE(אפילו ממקור שלא משדר ב16:10) וגם יודעת לקחת את האודיו מהLINE IN של הכרטיס טלוויזיה(כן - יש גם אחד כזה) שכחתי לציין שאני משתמש בWINDVR 3.0

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by Ram23,

אני מקווה שזה המקום הנכון להתייעץ בו מבחינת הפורום.. מה עדיף לרכוש,LCD 32" שלטושיבה מסדרת רגזה או את הדגם המקביל של LG,סקארלט? הבנתי שלטושיבה יש 9MS ויחס של 1:30000 לעומתה,לLG יש 5MS ויחס של 1:50000 זה נראה לי וואחד הבדל! השימוש הוא גם כמסך מחשב לכל דבר כמובן,HD,משחקים ושאר ירקות. מה לקחת?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by The UnKnown,

Where can i buy those speakers ? I saw just the 7.1 set. BTW, This set (megaworks 2.1 THX) recommended ? Thanks!

25. Started by RON_Xxx,

איפה אני יכול להשיג וכמה זה עולה?.. יש לי את האוזניות

• 4 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים