עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי אוזניות אלחוטיות של חברת LEXUS.. ובזמן שאני שם את האוזניות, אני שומע רעשים כמו של גשם כזה.. (חיברתי את האוזניות לטלויזיה.. והשתקתי אותה לגמרי). זה אמור להיות ככה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. קניתי אוזניות אלה לפני כמה ימים ספורים. הסאונד מדהים! כל צליל חד כתער. הבעיה מתחילה עם הבאס. כאשר אני שומע מוזיקה הבאס לא רע , אבל כאשר אני מצמיד אותם עם הידיים לאוזניים הבאס עולה ב-50 אחוז לפחות ונשמע מדהים! ממש כאילו אני במסיבה... יש אולי איזה טריק לפתור את העניין הזה? כלומר .. יש כאן בריחה של לפחות 50 אחוז לדעתי.... אולי המציאו איזה מתקן שמחזיק את האוזניות צמודות לאוזניים או משהו כזה.. או אולי זה בקטע בריאותי לא לדפוק את האוזניים... סה"כ אני שומע מוזיקה אלקטרונית ואני מאוד אוהב באס

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. מחפש רמקולים לסרטים במיוחד למשחקים 5.1 מתפשר ל 2.1 שיהיה באס טוב חשבתי עלSonicGear או x530 מה אתם אומרים מי לוקח

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by emilio07,

שלום חבר'ה, אני כרגע עושה שיפוצים בחדר שלי ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. יש לציין שאני חובב מוסיקה גדול ומאוד חשובה לי איכות השמיעה. אני יודע שהייתם ממליצים ללכת על משהו יותר יקר, אבל מה לעשות שיש לי תקציב. אבקש מכם המלצה על דגם טוב. אני מאוד רוצה 5.1, אבל לא מעט אמרו לי שעדיף 2.1. רציתי גם, אם תוכלו, להסביר לי בקצרה מה היתרונות של כל אחד מהם. ועוד משהו קטן, ראיתי רמקולים 2.1 של harman kadron , השקופים, רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר כי הם תפסו אותי בענק במראה שלהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום חברים אשמח לעצה או המלצה, ברשותי אוזניות ultrasone hfi 780 a שאיתם אני משתמש למשחקים ומע" 2.1 של altec lansing רציתי להוסיף מיקרופון טוב ומסנן רעשים כדי שתהיה לי את האפשרות לדבר במשחקים, יש לציין כי אני משתמש גם באוזניות וגם ברמקולים, חשבתי על logitech usb mic שמתומחר ב120 ש"ח וכולל סינון רעשים, כמעט קניתי אוזניות לגיימינג אבל הבנתי שהם אף פעם לא ישמעו כמו האוזניות שברשותי,מה גם שיש להם מחיר מפוצץ ומוגזם. לכן אשמח להמלצה על מיקרופון שיתאים לשימושים שלי ויוכל לעמוד מול רמקולים בלי לחרבש את הסאונד תודה מראש לכולכם

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. אהלן.. אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב 2.1 שיועדו למוזיקה בעיקר. הטווח הוא 500-600 שקל ,אם אפשר אז גם קישורים לחנויות שמוכרות את המוצרים שהמלצתם.

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום אני מחפש רמקולים לאי פוד/רמקולים שאפשר לחבר עליהם את האי פוד.. (מה צריך שהיה ברמקול בשביל שיוכל להתחבר ישירות לIPOD?) אפשר שהיה מחובר לחשמל עד 200$ אני יכול לקנות גם בבלגיה/ארצות הברית/דיוטי פרי.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by MasterDK,

אני רואה בהרבה מפרטים של לוחות אם דברים כמו 5.1 audio channel 6 audio channel הבנתי שזה קשור לכרטיס קול. מה זה בדיוק איך מפרשים/מבינים את זה?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  9. שלום לכולם, ראיתי מספרי נגני MP3, שיש להם אופציה להציג את המילים של השיר. ויש לי כמה שאלות: 1)איך זה עובד ? 2)האם צריך לצרף קובץ טקסט לנגן (כאשר מעבירים את השירים) ? 3)האם בכל השירים האופציה קיימת, או רק בחלק ? 4)למי שיש את הנגן, זה עובד בצורה טובה ? תודה רבה לעוזרים.

10. Started by wow,

נכנסתי לפה http://www.iriver.com/support/download.asp בחרתי ב-Product ב-h140 וב-Category ב-Firmware & Drivers וקיבלתי כמה עידכונים: 1 iHP-120/140 Firmware V1.40(US) 2 iHP-140 Firmware Factory V1.40(US) 3 iHP-120/140 Firmware V1.40(JP) 4 iHP-120/140 Firmware V1.40(EU) בחרתי בהתחלה בראשון ושמתי לב שהגירסה שלי השתנתה ל-1.4 אבל אני עדיין לא רואה עברית. ניסיתי אח"כ את האחרים אבל זה לא עזר לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אולי אני צריך לעשות משהו עלמנת לראות עברית?

11. Started by vincecarter,

אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי למרות שאני לא מחפש מסך מחשב אלא טלויזיה. אני עובר לגור ביחידת דיור ואני זקוק לטלויזיית 32 אינץ לסלון. ( המרחק בין הטיוי לספה יהיה לא יותר מ3 מטרים) מחיפוש בזאפ יש לי 3 אפשרויות: Panasonic Viera THL32C10 במחיר 1860 LG 32LD460 במחיר 1600 Samsung LA32C530 שהוא נראה לי הכי טוב מכיוון שמצאתי בחנות אחת בזאפ שנמכרת ב 1790 ובכל שאר החנויות ב 2500 כלומר היא היקרה מבין ה 3. נראה לי ההבדל במחירים נובע ממשך האחריות. השימוש בטלויזיה יהיה חיבור רגיל לYES וכמובן שאני חייב חיבור לכונן נייד על מנת לצפות בסרטים ( עם כתוביות בעיברית!!!) באיכות גבוהה מבלי לחבר למחשב. בכל מקרה התקציב שלי בסביבות 1800 ולא שקל יותר, אז אם יש דגם של טלויזיה שפספתי שאני אשמח…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  12. Started by מנחם,

יש לי לוח אם של msi: neo p965 עם שבב אודיו realtek 883 7.1. בארון יש לי sblive! value. הרמקולים: altec lansing sx6021 (2.1( מה עדיף: להמשיך להשתמש במה שהגיע עם המחשב, או להוציא את הלייב מהפנסיה? חיפשתי קצת בגוגל וזה לא היה חד משמעי.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. אהלן, יש ברשותי סט חמישה רמקולים מסוג בוסטון, וסאב וופר. עברתי לא מזמן לדירה שכורה ואני לא רואה לנכון להתחיל לתלות לקדוח ולהעביר חוטים... חשבתי שיהיה נכון לרכוש שני רמקולים עומדים במקום המערכת סראונד. יש לי רסיבר מסוג ימאהה RX-V800, דגם ייחודי של ימאהה עם חמישה טרנזיסטורים נפרדים בפנים. אז שאלה ראשונה: האם יש המלצה לרמקולים קדמיים בלבד טובים שיתאימו לי גם לסרטים גם למוזיקה ושינוצלו כמה שיותר ע"י הרסיבר שברשותי? שאלה שניה: האם יש טעם להשאיר את הסאב שיהיה מחובר יחד עם הרמקולים הקדמיים? תודה מראש!! שלמה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי עכשיו מערכת סטאריו ישנה אבל ממש טובה של sharp [cd-bp1500] ורציתי לקנות עוד מערכת ולחבר את שניהם ביחד למחשב. אז השאלה עם זה יעבוד עם אני יחבר את המערכת הישנה כאחוריים ואת החדשה שיש לה סאב לקידמית? ואיך המערכת הזאת? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=453277 כניראה אקנה אותה. לחבר שלי יש את ה630 שזה הדגם הקודם שלה וזאת אחלה של מערכת וגם שמעתי את זאת [הדגם החדש] בחנות והיא הייתה ממש טובה לדעתי.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. תודה רבה לעוזרים תקציב משהו עד 500 שקל פלוס מינוס המחשב שלי מחובר לרסיבר של YAMHA עם 5 רמקולים וסאב של wharfedale אם זה משנה. 5.1 אם צריך עוד נתונים רק תודיעו תודה רבה שוב

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by chilik,

שלום! לפני כמה רגעים גלשתי לי באביזרי אייפוד ושמתי לב לדבר שקוראים לו ihome נכנסתי לאתר שלהם ושם כתוב שכמה חנויות בארץ כמו ביגבוקס, באג וכדו'. ולעומת זאת נכנסתי לאתרים של אותם החנויות ולא מוזכר שום דבר על מוצריה של חברת ihome. האם תוכלו לעזור לי? קישור:http://www.ihomeintl.com/whereToBuy.asp?country_id=100010&product_id=10015 ישי

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. יש את הקריאייטיב אינספייר 2.1 שעולה 290 אבל הרמקולים נראים לי מאוד קטנים ולא יספקו את העוצמה שאני שומע בה את המוזיקה שלי. מצאתי את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  18. איזה עדכון להוריד יש כמה ? זה דופק ת'מכשיר ? http://www.hebpod.info/ לא עובד או שאולי זה רק אצלי

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by Lioriiii,

שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by MacGyver,

מישהו מוכן להגיד לי מה ההבדל בי שתי האוזניות האלו? http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51LP_Fontopia_Earphone.html http://www.audiocubes.com/category/Earphones_Earbuds/product/Sony_MDR-EX51SP_Fontopia_Earphone.html איתן

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  21. הרמקולים מיועדים בעיקר לסרטי HD ופחות למוזיקה, הם יוצבו בחדר בגודל של 4X4 מטר, התקציב כאמור, עד 1000 שקל. כרגע האפשרויות מבדיקה קטנה באינטרנט הם: MicroLab X23 מחיר 950 שקל MicroLab FC861 מחיר 800 שקל אך לדעתכם הרמקולים יתפקדו בחדר בגודל כזה ובכללי אך הם? יש לציין שאני מאוד אוהב סאונד ובס חזקים בצפייה בסרטים (בעיקר פעולה). אם יש לכם המלצות אחרות, אני ישמח לשמוע!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. :s05: :s05: שלום רב! יש ברשותי מקרן קול של YAMAHA, דיוידי, מחשב וטלוויזיה רציתי לחבר את המחשב למקרן ולשמוע בו סראונד בכרטיס קול ( שאני לא בטוח בכלל איזה דגם הוא, אבל הוא בטח ישן רצח, כרטיס של Creative sound blaster PCI, ES1371,ES1373) יש ארבע כניסות, אחת שחורה אחריה ירוקה, אדומה וכחולה.. אני משתמש בירוקה ומחבר אותה לרמקולים.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הכרטיס קול למקרן סאונד, ולשמוע סראונד. למקרן יש את הכניסות הבאות: יש איזשהי דרך לחבר בינהם, ולשמוע סראונד? ועוד שאלה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, עם כרטיס קול של gigabyte 965P-S3 רציתי לדעת איך מתבצע החיבור שם ואיזה חיבור יש לכרטיס קול. טוב עכשיו עוד שאלות שאני לא מבין בהן כ"כ.. מה ההבדל בין חיבו…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by pcmaster,

מצטער אם זה לא בפורום המתאים אבל זה מה שהכי נראה לי. הקו טלפון שלי מחובר למודם כרגיל. יש לי מיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אוכל להשתמש בו ככלי דיבור בטלפון. זאת אומרת, שאני רוצה שאת שיחות הטלפון שלי אני ידבר למיקרופון ואשמע דרך הרמקולים של המחשב.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. שלום.. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, קריטריונים: - איכות. - עוצמה. - אוזניות סגורות. - טווח קליטה גדול. - מיקרופון (לא חובה). בתקציב של עד 500 ש"ח.. תודה לעוזרים. נ.ב. חיפשתי בפורום אבל רוב האשכולות שנפתחו בקשר לאוזניות אלחוטיות ללא תגובות..

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מתכנן ללכת כנראה יום שני לתערוכה XCITE ואם אני כבר בתל אביב אז אני אאסוף את הH340 שלי שאמור לחזור מתיקון ואם אני כבר שם אז אני אקנה PX100 אז איפה קונים PX100?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים