אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חשוב תמיכה ב FHD מעדיף פלזמה מאשר LCD כי רוב השימוש זה טלווזיה חברות מועדפות sony SHARP HITCHI LG NEC
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא בפורום המתאים אבל זה מה שהכי נראה לי. הקו טלפון שלי מחובר למודם כרגיל. יש לי מיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אוכל להשתמש בו ככלי דיבור בטלפון. זאת אומרת, שאני רוצה שאת שיחות הטלפון שלי אני ידבר למיקרופון ואשמע דרך הרמקולים של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
בתקציב עד 300 ש"ח יד שניה יהיה מצויין אם למישהו יש כאן ורוצה למכור. ואם לא אז יש המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הטלויזיה הזו? 32 אינצ' http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=167#descriptionDiv השימוש בעיקר הוא לתכני מחשב ותכני טלויזיה של הוט אך העיקר שוב הוא תכני מחשב (יחובר בHD) והטלויזיה השניה שאני מחפש היא 47 אינצ' ומעלה, התקציב הוא עד 6 אלף מרחק צפייה די גדול(5-7 מטרים) אשמח מאוד לקבל לתשובות בר
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתחדש ברמקולים, חשבתי על הZ5500 מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא עד 1700-1800 ש"ח, יש משהו יותר טוב במחיר הזה? ויש לי עוד שאלה, כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה יהיה ממש משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ונמאס לי מהאוזניות שמקבלים עם האייפוד אז אני צריך ייעוץ לקניית אוזניות. אני רוצה אוזניות IN EAR, בתקציב עד 40 דולר, שישמעו כמה שיותר נקי, אך בשרני ו"חיי", אני שומע מטאל וזו מוזיקה עמוסה וחשוב מאוד שישמעו כמה שיותר נקי. תודה ואם יש המלצות לחנויות מומלצות בארה"ב, אני אשמח. וד"א, חשבתי על JBL Reference 220, איך הן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372399 מה שעתכם עליהם? שווה לקנות אותם?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לחתוך את ההתחלה של השיר אם למישהו יש לינק אז אני אשמח, או שיתן לי שם של התוכנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הרגע התקנתי. הם פשוט עשו עבודה נפלאה!! כל מה שרצית ואפילו יותר - כבר 3 שעות אני קורא על כל העדכונים והאפשרויות, פשוט בלי סוף!!! תענוג! ככה צריך להראות כל קושחה של נגן MP3. חבל ש IRIVER שיקרו אותנו במשך שנתיים בשביל OTP וREAL SHUFFLE (ועדיין לא הוציאו). כל הכבוד להם! (מקווה שאני לא מעלה נשכחות - בהחלט יתכן שאני קצת לא מעודכן ) כל הכבוד ROCKBOX! :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
חברים יקרים . לאחרונה (שנתיים שלוש) התנסתי בכמה כבלים לא איכותיים במיוחד לחיבור ה NOTEBOK שלי לרסיבר כאשר אני צופה בסרטים . המחשב מתחבר עם כבל HDMI ובנוסף כבל PL על RCA . הכבלים שהיה לי נסיון איתם עד כה היו בסדר גודל מחירים של 80-100 ש"ח. לכבל אחד הראש של ה PL היה יוצא מההברגה והכבלי הנחושת היו נקרעים מההלחמה (אם למשהו זה מוכר אולי). הכבל השני הגיע מ חנות בשם IVORY והכבל משום מה עשה בעיות של רחשים . המערכת שלי זה : 2 רמקולים של MOREL http://www.morelhifi.com/products/home_sat_components_sp1.html סאב של MOREL http://www.elkol.com/?CategoryID=401&ArticleID=1170 רסיבר של KENWOOD . כיום אני בחיפושים אחר כבל ראוי שאוכל לחבר באמצעותו את ה NOTEBOOK שלי למערכת שמע שלי ככ…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רמקולים באיזור 200-300 ש"ח שיתחברו למחשב וישמשו למוזיקה, סרטים וכאלה.. (לא משחקים, בשביל זה יש לי אזניות). אני לא מחפש משהו מטורף, לא הולך להשתמש בזה יורת מדי ככה רק מדי פעם, אבל אם אני קונה חשוב לי לקנות משהו סבבה ולא סתם. דרך אגב אני לא מחפש סאב או משהו רק שני רמקולים פשוטים. אז אפשר המלצות..
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את כרטיס הקול (Creative SoundBlaster Audigy 4 SE) ומערכת הרמקולים (Creative Inspire T3030) שלי ולקנות משהו יותר טוב שיתחבר לכרטיס הקול המובנה של לוח האם במקום. השאלה היא האם זה משתלם, וניתן יהיה לקנות משהו שיתן שיפור משמעותי באיכות הסאונד (לא שיפור מדהים, אבל לפחות עליית מדרגה) מהכסף שארוויח מהמכירה. השימוש העיקרי הוא מוזיקה (בעיקר מטאל).
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין בעינין בשיט ולכן אני פונה אליכם לעזרה בבחירת טלוויזה LCD לסלון עד 4K. חשוב לי שתתמוך מכל הדברים החדשים (HDMI וכו...) ולא יודע מה עוד.. זה כבר התחום שלכם. דרך אגב בגלל שהטלוויזיה רחבה התמונה לא תיהייה מעוותת? ראיתי הרבה פעמים בקנונים או מכל מיני מקומות שהדמויות נראות מתוחות או משהו כזה. שמעתי שמועות שאולי בישראל יהיה שידור HD ב2008, גם אם לא ב2008 בסוף זה יהייה אז אני גם רוצה תמיכה בזה. תודה רבה. מה עם טלוויזיה הזאות? היא טובה? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4471# [br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 12:25:59 מישהו? אני מתכנן לקנות השבוע טלוויזיה...
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה דברים חשובים שאדע ? איפה אני יכול לקרוא ביקורות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהאשכול מתאים לפורום זה, לכן סליחה מראש אם לא מתאים. שלום לכולם, לא מזמן תכננתי להכריב מחשב HTPC פשוט כדי לצפות בסרטים בטלוויזיה בסלון (Sony Trinitron 29inch). אבל, כרגע נזכרתי במכשיר מעניין המאפשר שידור סאונד ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, מדובר ב-Conceptronic AirBridge Wireless Cinema Set ומחירו 370 ש"ח. ישנן שתי בעיות - האחת, היא שאני לא אוהב מכשירים אלחוטיים, מכיוון שבד"כ הם נוטים לעשות לא מעט בעיות. השניה, היא שאני לא בטוח האם הטלוויזיה שלי בסלון בכלל מתאימה ל-HTPC. לא פעם שמעתי שבטלוויזיות רגילות הרזולוציה היא על הפנים, אבל השאלה היא עד כמה והאם ה-MX440 שלי יספיק לעבודה זו?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, צד ימין פתאום נהיה חלש יותר.הבנתי ששזה כתוצאה מסתימה של שעוות אוזניים . היבואן נמצא בחיפה,אני ברמת גן,וייקח לזה מלא זמן להגיע לשם. יש למישהו המלצהעל מישהו יותר קרוב שיפתור את הבעיה? או אפילו אם אפשר לפתור לבד? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מכשיר creative zen touch mp3 יום אחד אני פותח את המכשיר ..ואני רואה את כל השירים באנגלית כתובים הפוך! ניסיתי לעדכן אותו וכלום לא עוזר! דיברתי עם התמיכה של החברה והם לא יודעים! מה עושים?!
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את הלוח Asus P5b Deluxe אשר מגיע עם הכרטיס קול המובנה ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio. יש ברשותי כרטיס Audigy 2 ZS מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מי מהכרטיסים טוב יותר? ההיגיון אומר לי שה-Audigy טוב יותר אבל אני לא בטוח ב-100 אחוז... שאלה נוספת, האם יש טעם להתקין את שניהם? האם יש יתרונות/שימוש למחשב עם שני כרטיסי קול? תודה, מיכה
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן.. אני עם האוזניות האלו כבר כחצי שנה או יותר...אבל אף פעם לא הפעלתי אותן מעבר לשעה-שעתיים... יש טעם לעשות להן BURN IN לכל הלילה? הבנתי שהן לא נחשבות כל כך איכותיות מבחינת סאונד למרות שהוא מאוד צבוע ונוח באוזן... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס קול + רמקולים ב950 ש''ח בעיקר למוזיקה ואחר כך סרטים בערך 60-40, חשוב שלי שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
הייי ברצוני לקבל דעות לגבי דגם מסויים של מערכת 2.1 של altec. הדגם עליו מדובר הינו Altec Lansing XA2021. לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=10002 אשמח לקבל דעות לגביו. שימושים עיקריים משחקים ומוזיקה......
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, קניתי מיד שניה רסיבר מדגם pioneer vsx 322 k, ראיתי מפרסומי עבר פה שיש לו אפשרות של 4K PASSTHROUGH (המכשיר עצמו לא תומך ב-4K) מישהו מכיר את הדגם ויכול לאשר לי שזה קיים ואיך מבצעים את זה? שאלה נוספת - אני מרגיש שהרסיבר נותן הרבה הרבה יותר דגש לרמקול הסנטר בהשוואה לרמקולי הצד (שגדולים יותר ונראים איכותיים יותר) ניסיתי לעשות כיול אבל אני חושב שזה משהו בהגדרת הפורמט הקולי..אשמח לעזרה, קצת חדש בתחום
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-