אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כנסו: http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1954 יכול להיות שייצא u10 8 ג'יגה וואו עד שיצא ייקח זצן ועד שיגיע לארץ עוד יותר זמן :'(
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה ההבדלים בין AUDIGY 2 ל-AUDIGY 2 PLATINUIM ? 2. השימושים שלי במחשב הם שמיעת מוסיקה , משחקים (גיימר מושבע) וסרטים. בקיצר , הכול , לא ? אני צריך את ה-AUDIGY 2 PLATINUIM או שאני יכול להסתפק ב-AUDIGY 2 הרגיל ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול שיתאים ל רמקולים aztech 5.1 יש עליו ביקורת באתר ועים יש בטרייד זון אז יותר סבבה לא יותר מידיי 250 ככה
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחפש סאב וופר איכותי וחזק למחשב. שני הרמקולים שבאים איתו לא מעניינים אותי - יש לי שני רמקולים איכותיים גם ככה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב כמו בכותרת אני צריך המלצה ל2 כרטיסי קול למחשבים שלי. האחד זה למחשב שאני משחק עליו ככה שפחות חשוב לי איכות הקול (גם ככה היא תשתפר אני עובד עם כרטיס אונבורד) חשוב לי שיעזור לשפר את הFPS השני זה למחשב HTPC שפה הדגש הוא על סאונד ומוסיקה ולא המשחקים כי אני לא משחק עליו. אז לא צריך את כל התמיכות של המשחקים. התקציב הוא 1700 שקל בערך לשנייהם. תודה מראש CM עריכה: במחשב HTPC הכרטיס מחובר אנלוגית למגבר ומערכת 5.1
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האוזניות שמגיעות עם הנגן [גירסה אמריקקית] הם שוות משהו?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן 2 ג'יגה ג'נרי וזול כמובן ובמפרט שלו כתוב שהוא מנגן קובצי AMV אז אני רוצה לדעת אם אפשר לראות בזה נגיד פרק של סאוספארק או סדרות אנימה אחרות ושהכל ילך סבבה כי בפלאפון שלי זה גם אומר שזה מציג וידאו אבל כששמתי קטע ארוך נגיד פרק או משהו כזה אז זה הכל יצא מסנכרון עם הוידאו ולפעמים גם המכשיר נתקע אז רציתי לדעת אולי מנידיום אם יש למשהו מכשיר כזה אם זה יכול להציג פרקים שלמים הנגן שאני רוצה לקנות http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQPros2048MP4
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתי, ויש לי 3 שאלות: 1. איך אני מחבר סאבוופר לרסיבר? בסאב יש חיבור line-in (אדום ולבן), ברסיבר (דנון) יש כניסה אחת שמיועדת לסאב 2. לטלויזיה, דיוידי ורסיבר יש חיבור קומפוננט. מה עדיף לי לקשר בחיבור זה, את הטלויזיה לדיוידי או את הדיוידי לרסיבר? 3. איך אני מחבר את הרסיבר לממיר של יס? תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת 5.1 עד 400 שקל בשביל מוסיקה,סרטים,משחקים... בקיצור הכל מהכל.. אני לא צריך משהו מטורף.. איכות סבירה ובס טוב.. חשבתי על creative inspire a500 שאפשר להשיג ב360-400
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב הסיפור הוא כזה חברים, עוד שבוע שבועיים יהיה לי רשיון (בתקוה ) אבל אבא לא מוכן בשום אופן להחליף את הרדיו טייפ של האוטו לרדיו דיסק אבל מוכן לקנות נגן שיתחבר לרדיו טייפ הזה (בעזרת הקלטת המתאמת הזאתי..).. העניין הוא שמזמן הפסקתי להתעניין בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה יהיה שווה לקנות, דיסקמן רגיל? דיסקמן עם יכולת ניגון של אמפי3? מיני דיסק? או אולי נגן מבוסס האדר דיסק? מקווה שתוכלו לעזור לי..(אגב התקציב נראה לי עומד על משהו עד 700 ככה...)
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו כאן היה בזמן האחרון בדיוטי פרי וראה שם CX300? אם כן אז מה המחיר? פשוט אני נוסע ב1 לאוגוסט לפולין, ואני רוצה ת'CX300 עד אז. הזמנתי מ pompa.co.il, והם התקשרו ואמרו לי שהאזוניות לא במלאי והם מגיעות לארץ רק ב15 לאוגוסט ( :'( ) יענתו יש מצב שגם בהרבה חנויות אחרות בארץ לא יהיה אותן.... (אם מישהו מכיר חנות שיש בה את האזוניות במלאי - גם טוב!) תודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
Hi ברשותי מחשב P4 ומסך מחשב lcd 19 של ViewSonic דגם vp930 האם אני יכול לראות שידורי טלויזיה של HOT דרך המחשב באיכות סבירה ומעלה ואיזה כרטיס מתאם ממולץ בתודה מראש (חדש בנושא)
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להתחדש ברמקולים, חשבתי על הZ5500 מה אתם אומרים? התקציב שלי הוא עד 1700-1800 ש"ח, יש משהו יותר טוב במחיר הזה? ויש לי עוד שאלה, כדאי לי לקנות כרטיס קול? האם זה יהיה ממש משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719658 תודה מראש. שימושים HOT ו-קונסולת HD אני רק רוצה לדעת בכללי אם היא שווה זאת אומרת לא עושה בעיות וכו'.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן ללכת כנראה יום שני לתערוכה XCITE ואם אני כבר בתל אביב אז אני אאסוף את הH340 שלי שאמור לחזור מתיקון ואם אני כבר שם אז אני אקנה PX100 אז איפה קונים PX100?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום ובכן יש לי תיכנון למערכת סלונית תורכב מהשילוב הבא מגבר ימהה - זה המגבר הראשי יחובר לשני רמקולים קדמיים שני אחוריים ושני רמקולים צליל היקפי קדמי סהכ 6 מגבר אונקיו - (אני לוקח מחבר ) הוא יחובר לשני רמקולים רצפתיים של מטר וחצי בערך שיתפקדו כמו סאבוופר כלומר הגברת אות הבאס מיציאת הימהה. סהכ 8 רמקולים. סרטים אני אצפה אבל השימוש העיקרי זה מוזיקה יש לי את ה 1212M אבל הוא יושב במחשב אחר (בחדר עבודה) האם צריך כרטיס נוסף ? הכרטיס קול של המחשב הסלוני זה ה SOUNDSTORM של אנוידיה - מה שהיה בלוחות אנפורס 2. אם יצטרך שיפור אני אוסיף את ה JULI של ECI. ידוע לי שלמוזיקה לא צריך 8 רמקולים.אז אני בא להתייעץ האם להקים כזו מערכת בסלון. את מערך הוופרים בניתי ממגבר נוסף ורמקולים שהיו ע…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 22 " שך LG ולא חבל סתם להשאיר אותו בחדר רק בשביל המחשב שאני יכול לראותאיתו גם טלוזיה ? אני רואה בין לבין האח הגדול או ערוץ 2 באינטרנט ..אבל זה איכות חרא טילים אז איזה כרטיס טלוזויה יש לתקציב 250 שקל ,ואיך אני מחבר לאיפה דרך אגב זה ממיר של הוט !!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום , קנינו ל מזמן דיוידי חדש מדגם אפקס 861 ולאחר בערך שבועים של שימוש התצוגה התחילה לא להראות טוב כשיש פסים על המסך . אפשר לסדר את זה איך שהוא ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
microlab h600d ניסיתי בכל חנות בארץ למרות שהרמקולים נמצאים באתר , אין אותם במלאי . מישהו יודע ? איך אפשר להזמין אותם בכל זו ?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הרגע התקנתי. הם פשוט עשו עבודה נפלאה!! כל מה שרצית ואפילו יותר - כבר 3 שעות אני קורא על כל העדכונים והאפשרויות, פשוט בלי סוף!!! תענוג! ככה צריך להראות כל קושחה של נגן MP3. חבל ש IRIVER שיקרו אותנו במשך שנתיים בשביל OTP וREAL SHUFFLE (ועדיין לא הוציאו). כל הכבוד להם! (מקווה שאני לא מעלה נשכחות - בהחלט יתכן שאני קצת לא מעודכן ) כל הכבוד ROCKBOX! :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קצת חשיפה לא תזיק - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442814,00.html
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחתוך חלקים מהשיר ואני רוצה לחבר כמה שירים בייחד, עם איזה תוכנה אני מבצא את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
תקציב 400 לא קריטי 450 אני רציתי קרטיב 4.1 אבל אמרו לי שיש מלא דברים ומלא איכיות אז אני לא יודע כבר מה להחליט... אתם מבינים יד חופשית תודה. ק
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
נתחיל מהתחלה, אז ככה חבר שלי הביא לי ממיאמי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15854 במקום להביא לי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 עכשיו הכרטיס עצמו עלה לי 620 שקל אבל כמו ששמתם לב, הכרטיס השני בא עם הפאנל והשלט עכשיו אני בבעיה כי אני יכול להחזיר אותו, אבל לא בטוח שהוא ישלח שוב את החבילה השניה, כי הספק שם לא רוצה לשלוח ואני לא יודע אם להשאיר אותו , כי חשבתי שאני אוכל להשתמש בפאנל ולנצל את הכררטיס יותר ואם בכלל המחיר שווה להשאיר אותו
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-