עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 8-Ball,

שלום לכולם, קנו לאחי אייפוד וידאו 60 ג'יגה, ויש איתו כמה בעיות, הוא העתיק שירים עם התוכנה שבאה איתו איזה 300 שירים ואחרי הניתוק מהמחשב השירים כאילו נמחקו והם לא מופיעים ברשימת השירים. יש דרך להעתיק את השירים בלי התוכנה? לאיזה תיקיה צריך להעתיק אותם? ולאיזה תיקיה את הסרטים והתוכנות? באיזה פורמטים הוא תומך? ועוד שאלה חשובה, יש איזה עידכון גרסא אולי? איך אפשר לשפר את התמיכה בעברית? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. שלום רב. קיבלתי לפני מספר ימים אייפוד דור רביעי (ClickWheel). אין לי מטען לאייפוד. יש לי רק כבל: Dock Connector to USB 2.0 + FireWire . הבעיה שיש לי מחשב יחסית ישן, עם 4 יציאות של USB אבל זה USB גרסא 1.1 . כרגע הכבל מחובר למחשב דרך ה-USB, ולאייפוד דרך הדוק קונקטור. הבעיה שכשאני מפעיל את האייפוד (הבטריה חלשה מאוד) אז המחשב דורש חיבור דרך USB HIGH-POWER (אני יודע שזה USB גרסא 2.0, אבל כפי שציינתי אין לי כזה), והאייפוד נכבה לאחר כמה זמן ומופיע עליו כזה ציור של חיבור תקע לחשמל בקיר. השאלות שלי הן כאלה (עברתי על הפורום בחיפוש מס' פעמים): 1) האם האייפוד הזה (גרסא A1059) לא יכול להיטען דרך USB 1.1 ? 2) מה הפתרון? האם הפתרון הוא לרכוש דבר כזה: http://theistore.com/ezpower.html , …

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by avizov2,

אוקיי ככה יש לי כרטיס קול o.B שושה לי פצפוצים בשמע.. לפעמים יש תיקים כאלה.. בכל מקרה מה שהיה הספיק לי.. אני רוצה לקנות כ. קול פשוט וטוב.. עדיף של חברה מוכרת כמו creative ושיהיה כמה יותר זול.. פחות מ200 ועדיף אפילו בסביבות ה100- תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  4. שלום.. רכשתי אתמול את הרמקולים.. ראיתי בzap שיש הרבה תגובות טובות.. עלה 400 שקל.. בכל מקרה יש בעיה כלשהי שאשמח לשמוע את דעתכם... רמקול ימין ורמקול שמאל.. מחוברים לסאבוופר ויש פלאג רגיל (הירוק) שאותו מחברים לסבוופאר מצד אחד ומצד שני למשחב (לשקע הירוק) עכשיו ברמקול משום מה אם מכניסים את הפלאג עד הסוף כמו שצריך.. שומעים רק ברמקול שמאל... עכשיו ע"י משיכה בכמה מילמטרים של הפלאג הירוק מהסבוופאר ניתן למצוא נקודה ששומעים בשני הרמקולים... אבל אז מדיי פעם יש בשיר "Pakim" פיצפוצים כאלה למיאית השנייה... וזה מאד מפריע לי... עכשיו אני לא יודע אם הבעיה.. בכ. קול (הוא על לוח האם.. אבל לוח אם איכותי של Asus) או שהבעיה בכבל.. או הבעיה ברמקול.. או שהבעיה בפלאג של הרמקול.. אשמח לשמוע דעתכם ב…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by t-mac,

שלום. אני מחפש נגן mp3 עם נפח לפחות 512 מגה, עדיף 1 ג'יגה עם תקציב של עד 600 עד 700 שקל פלוס מינוס. אני רוצה שיהיה לו צליל טוב, רדיו (אם אפשר גם שיהיה אפשר גם להקליט ממנו), וטייפ מהלים אם אפשר עדיף. תודה רבה לעוזרים ויום נעים לכולם!...

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by oavitzur,

כתבתי תוכנה שהופכת את ה-tags של קבצי WMA/MP3. התוכנה נמצאת להורדה ב- http://mtaginfo.bravehost.com נגן sansa תומך בעברית לקבצי WMA אבל מראה אותם הפוך. ניתן להשתמש בתוכנה שלי להפיכת השם במחשב כך שיראה נכון בנגן. mtaginfo@gmail.com ;D

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by [NOS],

http://www.dumpalink.com/media/1132485747/Animusic_-_Acoustic_Curves ארוך אבל שווה לראות ולשמוע עד הסוף!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by OZ123,

1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  9. Started by The World Champion,

לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש

10. Started by matan27,

טוב אז אתמול קניתי את הG3 1GB, אני מרוצה ממנו מאוד מאוד, הוא באמת נשמע נפלא (בהשוואה לאי פוד שיש לי) ונראה לי שהוא הולך להיות הנגן המועדף עליי בזמן הקרוב (למרות שהיעדו המקורי שלו זה ריצות..). למרות מערכת ההפעלה הקלה מאוד, לא הבנתי איך עושים פתיח אישי (רקע) ומכניסים אותו לנגן...אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים, אם צריך תוכנה וכו'.. תודה מראש, יום טוב

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by neogod,

איפה אפשר למצוא מידע על הרסיבר pioneer RONDO-2000/p? ומה דעתכם עליו? אני רוצה לקבל חוות דעת ! האם הוא איכותי? ושווה לקנות אותו מיד שניה? וכמה בערך הוא שווה??? או כל נתון אחר שאני צריך לדעת עליו!! תודה מראש קישור למגבר כשה שנמכר ב EBAY http://cgi.ebay.com.au/Pioneer-Rondo-Vintage-receiver-2000-p_W0QQitemZ5840275714QQcategoryZ3279QQcmdZViewItem

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  13. חברי הפורום שלום רב. אני אשמח אם תקדישו כמה דקות לטובת הסקר הזה שמשווה בין הרמקולים הטובים בעלי שלושה ערוצים (2.1) הרמקולים כולם עד מחיר של 1200 ש"ח ללא יוצא מן הכלל. וכולם ניתנים לרכישה בארץ ללא יוצא מן הכלל.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הכרטיס קול שיש לי כרגע מובנה . אתם חושבים שכדי שאני אנצל את איכות האוזיניות הללו אני צריך לקנות כרטיס קול ? הנה לינק לאוזניות http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05342# המטרה היא למשחק counter strike . תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by tk_mc,

תגידו... אילו נגנים יש עם מקום של 512 מגה בייט, דיי טובים, והם עד 560 שקל?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  16. 1. בקשר לאוזניות המליצו לי על SHURE E2C - מה כל כך איכותי בזה? ולא עדיף E3C ? ומה ההבדל בין שתיהם? 2. בקשר לאביזרים יש לי אייריבר H340 אבל בלי שלט, עם מטען לקיר שמיועד לשקע אירופאי (אולי לא אירופאי לא יודע בדיוק אבל כזה שלא מתאים לארץ..), ואבד לי החוט OTG מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר (ואם כן אז איפה?) להשיג שלט (הסוג עם המסך LCD), מטען קיר שמתאים למכשיר (אירופאי) ולשקעים שיש בארץ, וחוט OTG? אה, ועוד משהו.. האם יש איזה כיסוי לנגן שאפשר לקנות, שבאמת מגן על הנגן מנפילות וכו' כמו המקורי, אבל לא אטום ? (שיהיה שקוף למסך ולמקשים שיהיה אפשר ללחץ על המקשים) תודה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  17. אני בעל תקציב של 200 ש"ח בלבד [ורצוי אף פחות] ואני רוצה לקנות אוזניות כפתור איכותיות עד כמה שאפשר מה ההמלצות שלכם?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by idani1983,

דבר ראשון האם שווה לקנות את הIPOD VIDEO בארה"ב ב 300 דולר או שכבר לקנות בארץ את IAUDIO X5L במשהו כמו 380 דולר? בכול זאת יש הבדל של 80 דולר !!!!!!!!!! שאלה שניה איפה החנות הכי זולה כיום לקנות את ה IAUDIO ולאו דוקא מZAP חשוב לי רק שאני יכול ללכת ולקחת אותו ! תודהרבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by Quadro,

שלום לקהילת HWzone, אשמח לדעת אם האוזניות של Ovann טובות, איכותיות ויחזיקו זמן רב. http://www.drbyte.co.il/content.asp?prodid=269&id=14 זהו הדגם שאני מעוניין לקנות, האם שווה ? תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  20. היי, קניתי לא מזמן את הZen MicroPhoto, ולמרות שהאוזניות שמגיעות איתו חמודות (EP-480), אני רוצה להחליף למשהו רציני יותר. יש לי התלבטות בין EarBuds לבין משהו עם איכות טובה יותר, אבל שיהיה פחות נייד וישב על כל האוזן. בגלל שהתקציב לא גדול, חשבתי בעיקר על: Shure E2C Sony MDR-EX81 (או 71) Creative EP-680 Sennheiser CX-300 נכון שכל אלה הן InEar למינהן, אבל בכיף תנו המלצות לעוד סוגים. חשוב לזכור שאלה לא אוזניות שיתחברו למערכת, ולכן צריכות להיות עם התנגדות נמוכה (16 ומטה לא?). אני ואחי (האוזניות ישמשו את שנינו כנראה) לא אודיופילים ולכן לא צריך לקפוץ לסכומים מטורפים. המלצות עצות הצעות וכו' יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by The World Champion,

שלום לחברי הפורום! אני רוצה לקנות את הנגן הנ"ל, אבל החנויות ב"זאפ" לא מוצאות חן בעיניי. האם תוכלו לתת לי המלצה לחנות אמינה וטובה באזור המרכז שמוכרת את הנגן הזה? עדיפות לרשתות גדולות. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. ברצוני להזמין מחול נגן עד ג'יגה בזול, משהו כמו עד 200 ש"ח... אבל תביאו הצעות. תודה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by OZ123,

השאלה שלי היא ראיתי שכתבו פה ש-Creative Zen Vision M 30GB יותר טוב מהאיפוד אז מתי אתם משארים שהוא יגיע לחנויות כי ראיתי יש אותו באתר אחד אבל ניראה לי שאם זה יהיה גם בחנויות אז המחיר שלו ירד ויש לי עוד שאלה אם הוא לא יגיע עוד חודש לחנויות אז איזה MP3 כדי לי קינות כי עוד בערך חודש וחצי יש לי טיול שנתי ואין לי בנתיים שם מכשיר אז על מה אתם ממליצים ליקנות שהיה לו מעל 4ג'יגה ושהוא יעלה עד 1800 שקל חוץ מ-X5 ו-H340 הודעה די ארוכה אבל בבקשה תענו לי כי זה חשוב ;D

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by Scorpion17,

איך אני יודע איזה כרטיס קול יש לי דרך המחשב? אפשר לבדוק אם everest

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by SABONIS,

ראשית שלום לכולם. הממפרט שלי: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה. לוח אם Intel D845PESV. זיכרון 512+256 266 מגה הרץ. שני כוננים קשיחים, אחד של (40 ג'יגה)WD ושני של מקסטור (30 ג'יגה) סה"כ 70 ג'יגה. כרטיס קול של Creative SB Live 5.1 (לא מובנה). בזמן האחרון (חודש חודשיים אחרונים) בשעה שאני שומע סאונד ולדוגמה מפעיל אינטרנט או מפעיל אקרובט רידר או סתם לדוגמה פוטושופ, המוסיקה מתחילה לקרטע לי. לקרטע משמע הסאונד נהיה איטי ממש כמו בסלואו מושן, מתחילם להיות כל מיני רעשים ורעשי בזזז כאלה. התקנתי מחדש את הכרטיס קול, החלפתי לו דרייברים וכלום לא עזר. כעיקרון אני שומע מוסיקה דרך ווינאמפ 5 כברהחלפתי לווינאמפ 2.91, וניסיתי לשמוע גם ממדיה פלייר ושום דבר לא עזר, הקירטוע והרעשים עדיין ממשיכים בשע…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.