עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Overkiller,

אהלן! לפניי כשנתיים קיבלתי ציוד ישן [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383102.0] ששימש אותי עד כה מעט מאוד, ולכן החלטתי שאני מעוניין למכור את המערכת המדוברת. מה דעתכם? איך לבצע את תהליך המכירה? כיצד למצב את המחירים? האם אתם מכירים היכן אפשר לאמוד את הציוד הזה?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. יום טוב לכולם, אני חדש בפורום ורציתי להתיעץ לגבי רמקולים למחשב שישמשו בעיקר למוזיקה מסוגים שונים ולפעמים סרטים. חשבתי בעיקר בכיוון הסולו 6סי כי חשוב לי צלילים עמוקים ונעימים לאוזן עם באס שחמיאה למוזיקה ולא שולט אלה, אבל בימים האחרונים עלה לי רעיון, יש לי שני רמקולים של מערכת סטריאו של סוני משנת 97 שעדיין עובדים מצוין (רק המערכת עצמה הפסיקה לעבוד לא מזמן), חשבתי אולי יותר שווה לי לקנות מגבר או משהו כזה שאני אחבר למחשב ולמגבר לחבר את הרמקולים. תודה מראש על העזרה, קוסטה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by aleXtazi,

יש לי אפשרות לקנות את ה CX300 ב 215 שקל חדשות מהחנות באוזניות שיש לי עכשיו סתם איזה מהשהו מאעפן יש לי בקיקים גרר גרר קיצור כבר גוססות אז חשבתי על האוזניות האלה מה אומרים שווה במחיר הזה? מה שהבנתי זה יוצא לי הכי זול בארץ

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by Lirans,

היי ברצוני לרכוש נגן mp3 מסוג disk on key ורציתי לשאול איזה מבין שלוש הנגנים הבאים הכי טוב? (וגם מי במקום שני ושלישי) ללא התייחסות למחיר. http://www.radio-electric.co.il/product.asp?productid=51 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2902352 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901063 רציתי בנוסף גם לבקש - אם למישהו כבר יש ניסיון מנגן מסוג זה, האם תוכלו לכתוב כמה מילים כביקורת על הנגן וכמה זמן הוא ברשותכם. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  5. מבקש המלצה לרמקולים לצפייה בסרטים למחשב נייח - במחיר 100 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by maxshuk,

שלום לכולם, הבאתי לחברה שלי מערכת סראונד 5.1 למחשב אבל מסתבר שיש לה כרטיס קול onboard דיי עלוב. קניתי לה כרטיס קול ולפני שאני מתקין אותו, רציתי להתייעץ עם המומחים: למרות שהוא כרטיס plug & play, האם צריך קודם לבטל את הכרטיס קול שבא עם הלוח אם (למשל דרך ה-bios)? או שהוא יחליף (יעשה מה שנקרא supersede) את הכרטיס הקודם? במידה וצריך, אשמח לדעת איך עושים את זה. אם ישנם עוד דגשים שכדי לציין, אנא אל תהססו. בתודה מראש, ליאור

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. יש לי אפשרות לקנות תמגבר הזה sony דגם str db830 המגבר ניראה אליפות השמיעה שלו הכל מהכל אבל קצת ישן מ2002 ורציתי לשאול למי שבאמת מבין במגברים עם שווה לקנות תמגבר הזה או להתחדש באחד מהחדשים של השנה 2010 2011!.. בעיקרון אני רק שומע מוסיקה מהמחשב וסרטים פה ושם ..!הוא רוצה על המגבר הזה בין 900-ל800 שקל שווה? לי בקשה תעזרו לי אני בדילמה חבל על הזמןןן!! זה תמונות הרסיבר? http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php?pID=590&imgID=0&XTCsid=3h4ql59jf7j45srhkbnmic7pj7

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by SuB,

שלום! יש לי מינידיסק, מדגם MZR 700PC, שאני מוכר כרגע, ואני רוצה להחליף אותו לנגן MP3, כדי שאני יוכל להעתיק בשיטת "העתק הדבק", וגם מעוד מספר סיבות. רציתי שתעזרו לי לבחור את הקנייה הטובה ביותר בסכום של עד 750 ש"ח. התכונות שאני צריך שהוא יכלול: -הקלטה (באמצעות רמקול פנימי/ באמצעות LINE IN שאליו יתחבר מיקרופון) -128 MB זיכרון פנימי, רצוי מאוד עם אפשרות להרחבה. -שלט (לא חובה חובה, אבל אני נורא אוהב את הקטע עוד מהמיני-דיסק) -בטרייה נטענת (חשוב לי מאוד) + שנאי -מסך תצוגה על המכשיר הנה כמה דברים שכנראה אני יבחר מהם: Creative Nomad MuVo 128MB Mp3 Player / USB Flash - יש בו תצוגה ?! Evolution EV-128 XF AMF Digital MP3 Player - לא מכיר, אולי מישהו ימליץ אם הוא מכיר Samsung YP-N30S Y…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by master af,

שלום לכולם, עוד כשבוע יגיעו לי רמקולים סרווין VE-12 ורציתי לדעת האם רסיבר ONKYO TX-NR509 יתאים להם, האם הוא מספיק חזק כדי לדחוף כאלה רמקולים...? שימוש עיקרי: 50% קולנוע ביתי, 50% להפציץ טראנסים. בסלון 4X7 מטר, אני אוהב להרגיש את הבאסים בעצמות... הרסיבר כבר אצלי בבית עלה 2300 ש'ח מתצוגה. והרמקולים 3300. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by avishay amar,

אני מחפש אוזניות on ear, באזור המאה שקל (במחירי ebay, אם זו קנייה בחנות אז עד מאתיים). חשוב לי שהן יהיו נוחות (אם אפשר כאלה שמתכווננות) ובאיכות יחסית טובה (של סאונד ובידוד). אם מישהו מכם מכיר דגם ממש טוב במחיר קצת יותר גבוהה- אני אשמח לקבל הצעות, בתנאי שזה דגם שממש נותן תמורה למחיר. קישורים והצעות כלליות יתקבלו בברכה ותודה!

11. Started by Elico A,

על הכרטיס מסך שלי יש חיבור RCA, ויש לי חיבור RCA גם בטלויזיה. רציתי לשאול אם הכבל שאני מחבר איתו את ה- DVD לטלויזיה (כבל RCA, צהוב, אדום, לבן) יכול לשמש אותי גם כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. מחכה לתשובה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. עדיף בסביבות 250 או יותר זול... כבר נימס לי מהרמקולים שלי ב 50 שח שאני בקושי יכול להגביר כי אז לא שומעים כלום... תנו עצות לרמקולים איכותיים.... תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by zeevru,

למגבר שלי - ימהאה RX-V550, יש מספר כניסות אופטיות, ביניהן אחת לDVD, וכניסה קואקסיאלית אחת, ל-CD. לDVD שלי -פיוניר DV-410V יש יציאת אודיו אנאלוגית, יציאת אודיו קואקסיאלי ויציאת HDMI (וגם וידאו קומפוננט אבל זה לא שייך לשאלה הזאת). מכאן, שהדרך הדיגיטאלית היחידה לחבר את האודיו של הDVD למגבר היא בקואקס. אבל מאחר וזו כניסת CD של המגבר, זה סטריאו רגיל ולא 6.1 שהמגבר תומך בכניסות האופטיות. פתרון אחד שמצאתי הוא ממיר SPDIF / TOSLINK, ויש כאלה בחו"ל, בעלות נמוכה יחסית. האם פתרון כזה הוא סביר מבחינת איכות הצליל? האם שימוש ביציאת HDMI והמרתו לאופטי זו גם אופציה? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by matan007,

שלום, מעוניין ברסיבר חדש בתקציב עד 3500 ש"ח. שייתמוך בכל הפורמטים העדכניים. ברשותי ההרכב הבא כרגע: ידמיים peerless lord 15 אחוריים peerless sr 377 סנטר קדמי/אחורי (יש לי 2) peerless gold ct 650 סאב אקטיבי fidek fsw 312-ex רסיבר (נוכחי) yamaha rx v640 מעדיף קנייה מאמזון ארה"ב/גרמניה כדי לחסוך. עדכנו מה משתלם כיום?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מעבד amd 4800X2 2GB זיכרון ATI 2900XT - כרטיס מסך. האם אני יכול פשוט לחבר את הטיים דק או הפטיפון או הוידאו לכרטיס המסך ולבצע לכידה ? עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by homart,

שלום, אתמול קיבלתי נגן DVDDIVX שאמור לקרוא כתוביות בעברית כקובץ נפרד והוא גם עושה את זה , הבעייה שהוא מציג את הכתוביות בגופן מאוד מאוד קטן ואי אפשר כמעט לקרוא... יש למישהו רעיון?? זה הDVD http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2935692

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה שאיכשהו מה שאני שומע באוזניות מגיע גם למיקרופון שלי, כך שמי שאני מדבר איתו דרך המיקרופון שומע בעצם את מה שאני שומע. יש דרך לבטל את זה? אני משתמש ב- SB Audigy 2 ו- Senn HD 485 אם זה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by CASIOMAN,

אהלן, אני משתמש במחשב כמחשב רגיל אך הוא גם מחובר לטלויזיה באמצעות HDMI אני עם win7 ובהגדרות שמע יש לי אפשרות להחליף בין הרמקולים לבין ה spdif וכך אני שומע מהטלויזיה עד כאן הכל ברור עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשמוע בשניהם יחד אותו דבר? אני יודע שאפשר במקביל לשמוע שני דברים שונים אך אני לא מוצא דרך ששניהם ישמיעו אותו הדבר

19. Started by anarchio,

כבר ניסיתי הכל ואני די נואש, יש לי חיבור vga במחשב ו rca בטלויזיה (טלויזיה יחסית ישנה כפי שאפשר להבין) אני לא מצליח לחבר אותם בשום צורה ולגרום לצג המחשב לעבוד גם על הטלויזיה..... אם למישהו יש רעיונות שלא כוללים קניית ממיר ב200 ש"ח אני אשמח לשמוע ולהחכים.....תודה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dans41,

היי אני מחפש מעיין סטרימר כלשהו אבל שיהיה מיועד למצב לא מקוון כדי לראות סרטים מדיסק קשיח חיצוני. הוא מתוכנן ליהיות מוצב במקום בלי אינטרנט, לדעתי עדיף שיהיה עליו kodi או לפחות אפשרות להוריד ושיריץ חלק תוכן mkv. אני מניח שהרבה מכשירים יודעים לעשות את זה ולכן אני מחפש עלות תועלת גבוהה, ט אם יש אפשרות להריץ משחקים או אימולטורים גם כדי. אין תקציב מוגדר אני מניח ש500 ש"ח יספיקו לזה Sent from my A0001 using Tapatalk

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. השאלה מופיעה בנושא. תודה על כל מידע.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by andrey66,

שלום חברים, החלטתי להשתדרג ולפנק את עצמי אחרי שהלך לי הבס ברמקולים ולתקן את זה עולה כמו לקנות חדש אז ככה אני רוצה רמקולים ואוזניות עד 1000 שקל ביחד (אפשר לחרוג ל1300 אם זה משפר משמעותית את האיכות), אין לי מושג במה עדיף להשקיע יותר חשבתי לקנות רמקולים 5.1 שהיו למשחקים (אני לא כזה גיימר מטורף) ולסרטים ולקנות בנפרד אוזניות שהיו למוזיקה, אני מעדיף אוזניות קשת שיכסו לי את כול האוזן, העוצמה לא כזאת חשובה אני שומע רוק ומטאל ככה שהבאס יותר חשוב לי מעוצה (אני עדיין לא חירש) תודה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by nathan14,

שלום, קניתי LCD 26 אינטץ' של LG ואני רוצה לראות את המחשב בטלויזיה. קניתי כבל שמצד אחד יש לו יציאת S VIDEO ומצד שני שתי יציאות שאני מניח שאחד מהם אמור להתחבר לוידאו ואחד לאודיו (כאלה כמו של הדיוידי). ניסיתי לחבר את הS VIDEO לטלויזיה ואחד מהאחרים למחשב - לא עבד. ניסיתי לחבר את הS VIDEO למחשב ואחד מהאחרים לטלויזיה - גם לא עבד. (אגב הגדרתי בכרטיס מסך CLONE שיראו העתק של המחשב בטלויזיה) מה עושים?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  24. אהלן חבר'ה! כבר הרבה זמן שאני מת להרכיב מערכת איכותית ברכב... ויש לי כבר את הכסף...[תקציב=כ-2000 ש"ח לרדיו דיסק+רמקולים לכל הרכב] אבל אין לי ידע בנושא! מבחינתי אם הייתי שומע אצל מישהו-מערכת מסויימת-אם הייתי אוהב אותה הייתי רץ לקנות בלי לחשוב פעמיים...אך אין לי חברים שמשקיעים ממש במערכת לצערי. אני בעקרון צריך : [glow=red,2,300]1.[/glow]רדיו דיסק [עדיף שלא יהיה כולו כסוף כי הכל באוטו שחור אצלי]-הבנתי שכדאי ללכת על PIONEER... שיקרא MP3 + WMA ושיהיו לו כמה שיותר מאפיינים כמו RDS..אקולייזר..קליטת רדיו מצויינת ומותאמת לארץ![הבנתי שלא כולם ככה]... שהעברת שירים תהיה מהירה...[הבנתי שהרבה נגנים של פיוניר לא מעבירים מהר ויש DELAY]...שיהיה שלט..שהפאנל לא יהיה מסובך לפירוק והרכבה[נו…

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון) התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זה תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.