עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roes,

1. יצאו משחקי EAX5 ? 2. אם לא : ידוע מתי יצאו? (אם אפשר גם איזה משחקים מתוכננים לו) 3. אם כן : ההבדל בין EAX5 ל EAX4 גדול ואפשר להבחין בו? 4. אם יש לי כרטיס EAX4 אז הוא יפעיל משחקי EAX5 ב EAX4 או כמו כרטיס רגיל(ללא EAX)?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי לוח אם של ABIT דגם-NF7S2 .ואני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (עם האור האדום). ויש לי מערכת 5.1.הכל בשביל לראות סרטים על מסך הטלויזיה. רציתי לדעת האם סרטים שהם בפורמט AC3 צריך לשנות משהו בהגדרות המחשב או בהגדרות של הנגנים (כמו השמעת הסרט בנגן של המחשב כמונו/סטריאו/2רמקולים קדמיים ו-2 אחוריים/או משהו אחר) או שלא צריך בכלל לגעת בכלום וזה עובר אוטומטית להשמעה בפורמט AC3 כל עוד מותקן אצלי במחשב פילטר AC3 ? בכל מקרה הייתי רוצה לדעת מי יכול לעזור אולי תמיכה טכנית של יבואן ABIT בישראל אשמח לעזרה מכל סוג שהוא ,תודה.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by geniaXP,

יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by לד,

אני רוצה המלצה למערכת קולנוע חשוב שתהיה עם רמקולים גדולים עם מגבר והכל והכי חשוב צבע כסף יש בתקציב עד 1500 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  5. שלום לא ראיתי שום תופס לפי מה שהבנתי יש פה המון אנשים שמבינים בסאונד יותר מכל מקום אחר ואני צריך את עזרתכם אז רציתי לשאול על אוזניות שיהיו טובות למשחקים בתקציב 500 ש"ח חריגה של 50 ש"ח רק אם זה באמת שווה את זה אני רוצה שהאוזניות יהיו נוחות זה גם דיי חשוב לי אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח האם Realteck אני מאוד מקווה שזה לא כל כך יהרוס לי את הסאונד קנייה מחו"ל זה גם בסדר וסתם שאלה: לSennheiser יש אחריות ארצית? תודה ענקית לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. שלום, חבר טוב שלי קנה מחשב אתמול והוא קנה מחשב כולל מסך וגם כרטיס טלוויזיה בחיבור PCI. בימים הקרובים אני אלך אליו במטרה לחבר את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES. המסך שהוא קנה זה מסך LG 22 אינצ' דגם L226WTQ שמחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 8500GT. הכרטיס טלוויזיה הוא AVerMedia Super 007 FM. יש לציין שאין לו טלוויזיה והוא קנה את הכרטיס טלוויזיה והמסך מחשב שישמש לו בתור טלוויזיה ומסך מחשב. השאלה שלי היא איך אני מחבר לו את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by shaikap,

האם קיים כרטיס כזה שגם יודע לשדר מהמחשב לטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  9. Started by exWeL1,

רציתי ליקנות siberia v2 כי הרבה אמרו לי ליקנות ושזה שווה. מצאתי את הsiberia v2 אחרי הרבה חיפושים בtms ובבאג. tms 340 וbug 400 בבאג סתם יקר אז קניתי מtms. הזמנתי הייתי מאושר שזה יגיע לדלת שלי עוד 4 ימים, חיכיתי 4 ימים לא הגיע, התקשרתי, מתברר שהם פשוט החליטו לבטל את ההזמנה שלי בלי להגיד כלום כי אין את זה במלאי (דיברתי עם מוכר בחנות ליפני זה כדי לוודא את זה לפני הקנייה). נקודה למחשבה אם אתם באים להזמין מtms... ראיתי הרבה תגובות טובות מאנשים שקנו מהם ועיצבן אותי מה שהם עשו. אני לא מצליח לימצוא שום מקום אחר בארץ ליקנות ממנו. 2 שאלות: א. יש למישהו עצה לאוזניות עם מיקרופון (לגיימינג) אחרות? ב. אם הן בכל זאת הכי מומלצות, מישהוא יודע אולי על עוד חנות בארץ שמוכרת אותם ויש לה …

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. מה שרשום בכותרת ... לא של CREATIVE אבל תקציב גג 350 שקל ... !

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  11. אני מחפש רמקולים לרכב עד 1000 ש"ח מה ממליצים?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by Roshos,

לאחרונה התחלתי להתעניין בנגן חדש והגעתי למסקנה שלמרות שאני יודע את כל החסרונות שיש באייפוד ווידאו(ובאייפודים בכלל) אני מעוניין באחד... עכשיו אני יודע שתתחילו לספר בסופו של דבר על חסרונותיו,אני רוצה לשמוע על יתרונות שיש בו למה אני הולך להנות ממנו אם אני אקנה... המחיר של האייפוד ווידאו כיום הוא 1700 ש"ח 300 ש"ח פחות מהzvm.... 1.מה הם יתרונותיו של האייפוד ווידאו על מתחריו? 2.האם התוכנה שלו באמת בלתי נסבלת כמו שאומרים? 3.עברית יש עברית מלאה לאייפוד,של היצרן? 4.כיצד הייתם מגדירים את איכות השמע שלו? 5.כיצד הייתם מגדירים את איכות הווידאו שלו? 6.האם ה-ZV:M באמת שווה את ה2000 ש"ח ובמה מתבטאים יתרונותיו על האייפוד ווידאו ובמה מרגישים את החסרונות שלו(כלומר גודל נוחות שימוש תוכנה זמנ…

• 13 תגובות
    • 703 צפיות
  13. יש לי את ה megaworks של קראטיב והרמקול השמאלי אחורי לא עובד לי. אני יודע שהבעיה היא לא ברמקול עצמו ולא בכרטיס קול, אז זה כנראה החיבור בסאב. מישהו יודע איפה ניתן לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by ag43,

שאלתי את השאלה הזו בגאדגטים ושלחו אותי לכאן: אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by MightYaad,

ראיתי את אלה: Platinum Audio V12 Platinum Audio USC9980 Platinum Audio RD9990 מה אתם אומרים? ועל איזה עוד מגברים לרכב אתם ממליצים עד 400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. שלום אני קונה מחשב חדש עם כרטיס קול טוב ורציתי גם רמקולים עם סאב טוב אני לא יודע איזה פרטים אתם צריכים לדעת אז תשאלו בסביבות ה300-500 ש"ח ככה 2.1 4.1 5.1 7.1 לא משנה לי מה העיקר שישמעו טוב ואיכותי. אני לא צריך מגבר כי בכרטיס קול שקניתי Creative SB Audigy 2 ZS Platinium Pro ;D ;D ;D יש כבר מגבר נכון? כאילו, מה זה מגבר בעצם? רק כל החיבורים בקופסא נכון?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. שלום. ברשותי אוזניות Sennheiser HD497 הנפלאות. כרגע בעבודה במחשב אני משתמש בהם בצירוף עם הכרטיס קול O/B על ה ASUS A7V8X הציפ מתוצרת realtek. למרות שאיכות השמע עדיין טובה יותר מה ATP3 (ציינתי שהאוזניות מדהימות?) אפשר לשמוע שיש די הרבה harmonic distortion יחסית ליצאות סאונד אחרות (דיסקמן, מערכת סטריאו). השאלה שלי היא פשוט איזה כרטיס קול שווה לקנות בשביל צליל יותר צלול. אין לי צורך כרגע בפיצרים נוספים...

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  18. אמרו זה יגיע בדצמבר וכבר עוד שבוע אנחנו בינואר מישהו יודע מתי בערך זזה אמור להגיע??

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. קניתי אוזניות אלה לפני כמה ימים ספורים. הסאונד מדהים! כל צליל חד כתער. הבעיה מתחילה עם הבאס. כאשר אני שומע מוזיקה הבאס לא רע , אבל כאשר אני מצמיד אותם עם הידיים לאוזניים הבאס עולה ב-50 אחוז לפחות ונשמע מדהים! ממש כאילו אני במסיבה... יש אולי איזה טריק לפתור את העניין הזה? כלומר .. יש כאן בריחה של לפחות 50 אחוז לדעתי.... אולי המציאו איזה מתקן שמחזיק את האוזניות צמודות לאוזניים או משהו כזה.. או אולי זה בקטע בריאותי לא לדפוק את האוזניים... סה"כ אני שומע מוזיקה אלקטרונית ואני מאוד אוהב באס

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by galz,

קראתי את הביקורת הזאת באתר http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=muvo2 ונראה שהוא דיי מרוצה מהמכשיר. עכשיו, לא מצאתי בארץ אותו בשום מקום, מה שכן מצאתי זה http://www.pch.co.il/docs/pd685923409.htm או זה http://www.pch.co.il/docs/pd539868175.htm השאלות שלי הן: האם הראשון הוא אותו דבר בדיוק כמו בביקרות, רק עם פחות מקום אכסון? והאם הזן טוב? כי המחיר ביניהם דיי קטן וזה הבדל של כמעט 30 ג'יגה... אם מישהו יכול להביא לי ביקורות טובות על אחד מהם אני אשמח מאד. תודה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  21. שלום אנשים, יש ברשותי מחשב עם לוח אם מדגם ASUS M2N VM-PV וצורב LG סטדרטי אני משתמש בכרטיס המסך של לוח האם ומחבר אותו דרך יציאת DVI לטלויזיה (לכניסת HDMI) כלומר לכאורנה לפחות אני מעביר אות צפיה דיגיטאלי לטלויזיה ללא השמע. שאלתי האם אני יכול במצב כזה לראות סרטים התומכים בפורמט BLUE RAY או בפורמט מסוג HD DVD למשל באמצעות מדיות של BLUE RAY שמפצות כבר בספריו הוידאו או שזה לא יעבוד ודרושים שדרוגים? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by chilik,

שלום ממצב? משפחתי קונה לאחותי נגן מבית איידיו ששם דגמו הוא g3. פתאום אני מגלה שיש לג'י 3 כל מיני צבעים. אז שאלותי היא: איזה צבע יש ל512 מגה? והאם אפשר כל צבע שאתה בוחר? ומה צבע של כל נפח?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. שלום אני מחפש רמקולים פשוטים עד 200 ש"ח בשביל אמא שלי , לשימושים פשוטים כמו skype , youtube וכו' , את הרמקולים אני אקנה בK.S.P אז אם אפשר להמליץ לי על משהו משם אני אשמח

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. Started by Rockaved,

שלום לכם אנשי HWzone . אני בהתלבטות בין הרמקולים FX6021 ו MX5021 של Altec Lansing . אני מחפש רמקולים איכותיים עם באס קצת פאנצ'י (לא כמו הZ2300 שיש לאחי הגדול שלדעתי הבאס קצת לא מדוייק ויותר מידי עמוק.) שישמעו איכותי ובעוצמה. אני שומע רוק,האוס,היפהופ,ראפ וטראנס. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה רמקולים לקנות ,בימים הקרובים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. לפני בערך חודש קניתי איפוד ננו אחד הנגנים הטובים. עכשיו יש בעייה אחת - האוזניות שלו גרועות, אבל ממש גרועות תוך פחות משבועיים הם נהרסו לי וגם בווליום נמוך אני שומע פלוצים באוזניים. חיברתי את האיפוד לSennheiser HD437 שלי וההבדל עצום אין לך מושג כמה חזק טוב יותר שומעים! הבעייה עם האוזניות האלה שהם ענקיות ולא נכנסות לכיס אז אני לא יכול להסתובב איתם בלי לקחת איתי תיק. בקיצור: אני מחפש את נאוזניות הטובות ביותר שיכולות להיכנס לכיס בתקציב של 500 אפשר לחרוג קצת. חיפשתי בעצמי ומצאתי שני דגמים שנראו לי 1) Sennheiser PX200 שעולות 450 שקל http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207# 2) Sure E2c שעולות 600 שקל http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html#t…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.