עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם. ברצוני לקנות טלויזיה, שתהיה ה LCD הראשונה שלי. הכוונה היא לקנות FULL HD איכותית, למשל חשבתי על פיליפס 4808 עם האמבילייט. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9600 GT שאמור להספיק להוצאת FULL HD (אם לא תגידו בבקשה שלא ) הרעיון לחבר את המחשב וחוץ משידורי טלויזיה רגילים לנגן הכל דרכו, שזה אומר שאין לי צורך בכל הפיצ'יפקצקס כגון קורא DIVX חיבור רשת וכד. הבעיה היא שאני לא מוצר מכשירים ללא השטויות המובנות הללו שמעלות את המחיר בצורה משמעותית. אשמח לשמוע אותכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  2. :s05: :s05: שלום רב! יש ברשותי מקרן קול של YAMAHA, דיוידי, מחשב וטלוויזיה רציתי לחבר את המחשב למקרן ולשמוע בו סראונד בכרטיס קול ( שאני לא בטוח בכלל איזה דגם הוא, אבל הוא בטח ישן רצח, כרטיס של Creative sound blaster PCI, ES1371,ES1373) יש ארבע כניסות, אחת שחורה אחריה ירוקה, אדומה וכחולה.. אני משתמש בירוקה ומחבר אותה לרמקולים.. עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הכרטיס קול למקרן סאונד, ולשמוע סראונד. למקרן יש את הכניסות הבאות: יש איזשהי דרך לחבר בינהם, ולשמוע סראונד? ועוד שאלה אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, עם כרטיס קול של gigabyte 965P-S3 רציתי לדעת איך מתבצע החיבור שם ואיזה חיבור יש לכרטיס קול. טוב עכשיו עוד שאלות שאני לא מבין בהן כ"כ.. מה ההבדל בין חיבו…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by sgsg,

זה DVD טוב? איזה פורמטים הוא יכול לקרוא?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מתכנן ללכת כנראה יום שני לתערוכה XCITE ואם אני כבר בתל אביב אז אני אאסוף את הH340 שלי שאמור לחזור מתיקון ואם אני כבר שם אז אני אקנה PX100 אז איפה קונים PX100?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  5. ראיתי שהם מוצעים ב JAB TECH ואני חם עליהם! שאלה האם למישהו היה ניסיון אתם ויוכל להמליץ? או מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם בארץ?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  6. יש שמועות לגבי הנושא, גם אני חושב שדיברו על זה בכמה מגזיני מחשבים וכו'. שהשנה (כלומר ב2009) יצא השבב החדש. מישהו יודע יותר על זה? מוכן לשפוך פה עוד מידע בבקשה ?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  7. החלטתי על רכישת אוזניות Shure E4C דרך Mustop. אחרי מע"מ, משלוח ומכס אשלם 1,300 ש"ח. זה 500 ש"ח זול יותר מהמחיר בארץ. (דרך ZAP) בהמשך ארכוש נגן Creative ZVM, שיחליף את נגן iAudio U2. סה"כ השקעה 3,100 ש"ח. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  8. הכרטיס קול יחובר לרסיבר של הרמן קרדון AVR137 ישמש בעיקר לצפיית סרטי HD

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by n0va,

קראתי פה..וגם קצת במקומות אחרים ויצאתי דיי מבולבל.. אני חושב כנראה ללכת על האיפוד או על הiriver ihp120.. אם אני לא טועה שמעתי גם שאין ממש אפשרות להחליף בטריה לאיפוד, רציתי לדעת אם זה גם נכון לגבי האיריבר.. ואם יש לשניהם או אחד מהם אפשרות לחיבור סוללה חיצונית..(למרות שזה לא כ"כ נוח).. אם תוכלו גם לחוות דעתכם לגבי אמינות, עדינות, וכו' אשמח מאוד... אם אפשר גם התרשמות כללית (או לא) שלכם..ו\או המלצה על נגן אחר(?)

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by Oprapc,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך האוזניות האלה של Maxell. תודה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. תודה

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by whitemonkey,

שלום לכולם, כל כמה זמן קופץ לי הג'וק לשדרג את מערכת האוזניות שיש לי, כרגע אני משתמש ב: juli@ > aqua head > k701 חשבתי על שידרוג למגבר, משהו שיתן סאונד פחות סטרילי מהאוזניות ושיהווה שידרוג מהמגבר הנוכחי התקציב הוא 2000 ש"ח, המגברים שחשבתי עליהם הם Vincent KHV-111, Darkvoice 336SE, EF-1. האם לדעתכם אפשר להשיג שיפור בתקציב הנ"ל (+ החלפת מנורות) או שעדיף להישאר עם האקווה? תודה מראש לכל מענה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. אני הולך לקנות מערכת 5 רמקולים ואין לי ממש מקום ל3 רמקולים מקדימה, האם זה משנה אם הרמקול סנטר יהיה בקיר האחורי בין שני הרמקולים האחוריים או שהוא יהיה מקדימה בין שני הרמקולים הקידמיים? אם זה יהרוס לי את הסראונד או שזה לא משנה? תתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי SM5.1 דיגיטלי...... הסאונד בסדר והכל אבל אני חושב עכשיו לקראת Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS לי יש כרטיס קול 16 ביט והאודיג'י 24 ביט בתכלס אני ארגיש שיוני משמעותי בסאונד?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Elevation,

CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Satlan,

חברים יש לי קובץ MID ואני רוצה רק מהשנייה ה12 מה עושים?

17. קניתי מחשב מאמריקה הצלחתי לחבר אותו הכל אפילו להוריד את הלוח תוכניות של יס [אני מחובר ליס] אבל בגלל שהמחשב אמריקאי והיז אירופאי אז הוא לא מקבל את הוידאו ואת האודיאו יש משהו שאני יכול לעשות? ואם לא אני יכול לקנות כזה לא יודע איך קוראים חיבור אדום צהוב לבן שיהיה אפשר לחבר אליו תיס ואז לקליט? תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by ofirng,

http://www.gamaoffice.co.il/products/110538 זה הטלויזיה לחדר.. יש לי תקציב עד 2500 אם תוכל לתת לי משהו יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by Torn,

התקציב שלי הוא עד 1000 שקל... כרגע אני עובד עם מערכת מיני של פנסוניק שמחוברת למחשב, ושומעים סבבה אבל זה לא מספק אותי כי אני רוצה צליל היקפי ונקי. אז מה שאני מחפש זה רמקולים שיהיו 5.1, וכרטיס קול שיהיה תואם להם. התקציב יכול לעלות עוד קצת למעלה, אבל עדיף שלא תגובות והמלצות יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Froze,

אהלן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים בקרוב, לחיבור לקונסולה ולמחשב ביחוד למשחקים וגם למוזיקה. כיום אני מחבר את הרמקולים לקונסולה בעזרת כבל AVI עם מתאם לכבל של הרמקול (הקונסולה מחוברת ב HDMI לטלויזיה שהיא ללא רמקולים). חשבתי בעיקר על VS2421וAltec Lansing http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 אשמח לחוות דעתכם

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. קניתי אוזניות אלה לפני כמה ימים ספורים. הסאונד מדהים! כל צליל חד כתער. הבעיה מתחילה עם הבאס. כאשר אני שומע מוזיקה הבאס לא רע , אבל כאשר אני מצמיד אותם עם הידיים לאוזניים הבאס עולה ב-50 אחוז לפחות ונשמע מדהים! ממש כאילו אני במסיבה... יש אולי איזה טריק לפתור את העניין הזה? כלומר .. יש כאן בריחה של לפחות 50 אחוז לדעתי.... אולי המציאו איזה מתקן שמחזיק את האוזניות צמודות לאוזניים או משהו כזה.. או אולי זה בקטע בריאותי לא לדפוק את האוזניים... סה"כ אני שומע מוזיקה אלקטרונית ואני מאוד אוהב באס

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by noamusic,

היום יותר מתמיד, הציוד זמין יותר וזול יותר ונפתחת האפשרות לאמנים בכל גיל ומכל ז'אנר ,ליצור ולייצר מוזיקה מכל סוג, בזמן הפרטי שלנו ובמקום בו אנחנו מרגישים הכי נוח בלי להתפשר על איכות. מורה מנוסה מפיק ומעבד מוזיקלי, המלמד גם בביס למוסיקה,עם הרבה מאוד המלצות. מלמד את תוכנת הקיובייס יצירה,הקלטות מיקס ומאסטרינג בבית התלמיד או באולפן באופן יסודי ומקצועי! כולל הבאת המחשב למצב אופטימלי להקלטה ועבודה מקצועית ונכונה. תמיכה בתוכנות ושידרוג המחשב. התאמת השיעורים לרמת התלמיד ולז'אנר שבו הוא עוסק. עריכות ,סמפולים, עיבוד,סטיילינג לפי ז'אנרים, מיקס ומאסטרינג. עבודה לפי סטנדרטים מקצועיים ביותר הנחות בחנויות על שדרוג ציוד ויעוץ מקצועי. ותמיכה טלפונית 24 שעות ביממה!! (כולל פורום) בי…

23. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אני מתכנן לקנות אוזניות במימים הקרובים. אני מאוד מתלבט בין ה Siberia V2 USB לבין ה 7H USB החדשות שהגיעו. יש למישהו חוות דעת כבר בקשר ל 7H ? אשמח לעזרה, שרון.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by OfirN73,

ברשותי זוג רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3, ובנוסף כרטיס קול מדגם Creative SoundBlaster Live! 5.1. האם החלפתו ל-M-Audio Revolution 5.1 כדאית? האם אני ארגיש את השיפור באופן ניכר והאם אכן זה שווה את הוצאת הסכום כסף הלא מבוטל (לטעמי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by someone,

Whatevver that is exactly... כתוב בספר שכדי להפעיל את זה צריך ללחוץ בכפתור הימני על ההארדיסק הנייד ולעשות UPDATE DATEBASE או משהו... אבל אין לי אפשרות כזאת משום מה.. מישהו?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים