אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת סטריאו של JVC קצת ישנה אבל די חזקה ושומעים די טוב. הבעיה שזה סטריאו ו2 המרוקים תלוים מאחורי(מפריע אבל לא ממש) אני אוהב לשמע "מכל החדר" יעני בסראונד מוזיקה מכמה רמקולים 4 נניח. חבר שלי קנה דיוידי+רמקולים בדיוטי של לג'י ודווקא שומעים מצוין והבאס טוב ודי מפתיע. חשבתי לקנות גם כזה אבל חבל על המערכת הטובה שיש לי. למישהו יש רעיון מה לעשות המגבר של המערכת ה-120*2 וכל רמקול כמובן 120 וואט,אז זה קצת בעיה להוסיף עוד 2 רמקולים. ולקנות מגבר ועוד 2 רמקולים זה גם כבר מספיק כסף לקנות את המערכת של lg וזהו.... בעעעע. נ.ב אני רוצה סטלייטים+סאב עקרונית
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות. האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
קניתי היום pioneer dv 383 במטרה לצפות בסרטי DIVX עם כתוביות בעברית בידיעה שהדבר אפשרי / רק חבל שלא נאמר לי שהמכשיר מציג עברית בכתב מראה : ( האם יש פתרון על ידי עדכון למכשיר / הגדרות מיוחדות מבלי להפוך את תוכן קבצי ה SRT / SUB ... בתודה מראש לעוזרים התבאסה לי כל השבת : (
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר. הבנתי שיש למחשב יציאת SPIDF אבל היא לא יציאה DEDICATED אלא היא אותה יציאה של S-VIDEO. השאלה איך אני מוציא את האודיו הדיגיטלי מהS-VIDEO , או בקיצור איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הS-VIDEO לרסיבר שלי בשביל להעביר קול בסראונד. אשמח גם שתגידו לאן בדיוק אני מחבר ברסיבר עצמו, כי יש שם איזה מיליון חיבורים ככה שאני לא בטוח. תודה
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בfirewire בh10? יש איזושהי דרך, קומבינה או משהו כזה? . יכול להיות שאני סתם שואל פה עכשיו, אבל תמיד שווה לשאול...
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחילו להשמע לי רעשי רקע מוזרים ביותר ב X530, גם כאשר אני לא עושה כלום עם המחשב. לדוגמא אני מקליד וזה עושה רעש, או יושב על המיטה ופתאום מגיעים רעשים, סוגר את הדלת זה עושה רעש, וזה הגיע למצב בלתי נסבל! עוד שניה אני מפרק את הרמקולים ושובר אותם. לפני שאני עושה את זה, יש מה לעשות? בהתחלה זה היה מן "פאקים ( PACIM )" כאלה, זה בכלל לא הפריע לי, אבל עכשיו זה עושה רעש, מציק ביותר! ללכת לממש אחריות?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
iAudio U3 - 1.21 beta Firmware " - supports Hebrew language when displaying ID3-tag. " http://download.cowon.com/data/C08/U3_FW_1.21b.zip ( נלקח מ http://www.iaudiophile.net/news.php )
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני משפץ מכונת משחק (ארקייד) ישנה ורוצה להשתמש בטלויזיה ישנה למסך. יש לי כרטיס ישן שמוציא Svideo, ואני מניח שהייתי יכול לחבר אותו דרך טרנסקודר אבל הם מאוד יקרים. האם יש כרטיס זול ופשוט שמשדר לי במקום דרך VGA למסך, אות אנאלוגי לטלויזה הישנה (בננה רגילה, BNC אני חושב שזה נקרא)? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות בעיקר לשירים וגם למשחקים בסביבות 150 שקל ותוכלו גם להגיד לי אם האוזניות האלה נראות לכם: http://www.radio-electric.co.il/products/23580
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי Creative SB Live! יש בו 5 כניסות....5 צבעים שונים....(אין לי מצלמה אז אני לא יכול לצלם) יש לי אוזניות סראונד של זלמן ואני לא יודע לאן לחבר....מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היום יותר מתמיד, הציוד זמין יותר וזול יותר ונפתחת האפשרות לאמנים בכל גיל ומכל ז'אנר ,ליצור ולייצר מוזיקה מכל סוג, בזמן הפרטי שלנו ובמקום בו אנחנו מרגישים הכי נוח בלי להתפשר על איכות. מורה מנוסה מפיק ומעבד מוזיקלי, המלמד גם בביס למוסיקה,עם הרבה מאוד המלצות. מלמד את תוכנת הקיובייס יצירה,הקלטות מיקס ומאסטרינג בבית התלמיד או באולפן באופן יסודי ומקצועי! כולל הבאת המחשב למצב אופטימלי להקלטה ועבודה מקצועית ונכונה. תמיכה בתוכנות ושידרוג המחשב. התאמת השיעורים לרמת התלמיד ולז'אנר שבו הוא עוסק. עריכות ,סמפולים, עיבוד,סטיילינג לפי ז'אנרים, מיקס ומאסטרינג. עבודה לפי סטנדרטים מקצועיים ביותר הנחות בחנויות על שדרוג ציוד ויעוץ מקצועי. ותמיכה טלפונית 24 שעות ביממה!! (כולל פורום) בי…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לפני בערך חודש קניתי איפוד ננו אחד הנגנים הטובים. עכשיו יש בעייה אחת - האוזניות שלו גרועות, אבל ממש גרועות תוך פחות משבועיים הם נהרסו לי וגם בווליום נמוך אני שומע פלוצים באוזניים. חיברתי את האיפוד לSennheiser HD437 שלי וההבדל עצום אין לך מושג כמה חזק טוב יותר שומעים! הבעייה עם האוזניות האלה שהם ענקיות ולא נכנסות לכיס אז אני לא יכול להסתובב איתם בלי לקחת איתי תיק. בקיצור: אני מחפש את נאוזניות הטובות ביותר שיכולות להיכנס לכיס בתקציב של 500 אפשר לחרוג קצת. חיפשתי בעצמי ומצאתי שני דגמים שנראו לי 1) Sennheiser PX200 שעולות 450 שקל http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207# 2) Sure E2c שעולות 600 שקל http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html#t…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היום אני מזמין נגן MP3 יש לי 3 אפשרויות: Apple iPod mini Rio Carbon Creative Zen Micro רציתי לדעת מה ממש משנה בנגנים האלה חוץ מ1GB יותר שיש לCarbon ולZen Micro תודה. עריכה: עכשיו ראיתי שיש את הiPod 4th gen 20GB ב20$ יותר האם זה שווה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי אצל פנדה (pandas.co.il) ב208 שקל, אבל אני לא ממש מתלהב לקנות מהם. בדקתי ב-4 חנויות ולאף אחד לא היה במלאי. איזה חנות היא הכי טובה ואמינה בירושלים לדעתכם? (שמוכרים את הכרטיס הזה) התקציב שלי הוא עד 230 שקל.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום כולם. ברשותי מערכת רמקולים + סאבוופר של Creative. המערכת די ישנה אבל היא משרתת אותי כשורה מספר שנים. אתמול שמתי לב שהווליום של הרמקול השמאלי-קדמי ממש חרישי לעומת הווליום של כל הרמקולים האחרים. המוזר הוא שכשאני פותח וסוגר את הרמקולים, עוצמת הווליום של הרמקול תקינה לזמן מה אך לבסוף נהפך שוב לכמעט בלתי-נשמע. בדקתי את החיבורים, הכנסתי והוצאתי ואני עדיין נתקל בבעיה. הדרייברים של כרטיס הקול מעודכנים. האם הסימפטום ידוע? האם אפשר לתקן? תודה בהקדם לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צרבתי סרט וכתוביות באותו שם כשמנגן בdvd מציג לי את הכתוביות הפוך יש איזה תוכנה שיודעת להפוך את הכתוביות?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שימושם העיקרי יהיה לפי סדר העדיפויות הבא: 1.משחקים 2.מוזיקה 3.סרטים כרגע יש שתיים שמאוד משכו תשומת ליבי והם 1. ALTEC LANSING MX5021 2.LOGITECH Z-2300 BLACK 2.1 אני מחפש עוצמה אבל איכות חשובה באותה מידה....
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי...קניתי היום את הרמקולים האלה בבאג ב300 שקל במקום ב400 שקל אמרו לי שזה מבצע..... האם לדעתכם קניתי רמקולים טובים או שרימו אותי..? המוכר בחנות ממש המליץ עליהם בטווח מחירים הזה..[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 18:30:07 מישוה מוכן לעזור עם זה? חיברתי את הרמקוליםאבל יש אור ירוק רק מהסאב ושומעים רק ממנו ומהרמקולים אין אור ירוק יש למישהו מושג ? מישהו פעם חיבר תרמקולים האלה? מישהו מוכן לעזור לי? יש אור רק מהסאב..מהרמקול הימני הראשי יש אור אבל מהשמאלי אין אור בכלל ואי שמע אין סאונד בכלל יש למישוה מושג מה הולך פה?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 19:24:20 סליחה על ההקפצה זה חשובעובד לי רק הסאב והרמקול הימני יש למישהו ניסיון עם זה? מה יכול להיות שמכרו רמקול אחד פגום או מה ? מה…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני שבוע הבא מתכוון לרכוש מחשב, ואני כמובן צריך רמקולים. התקציב שלי לרמקולים לא גבוה במיוחד, רק 300 שקל. הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי שתי מערכות שקרצו לי, ורציתי להתעייץ איתכם. המערכות הן: Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=Zap מערכת מבית טוב, נתונים יחסית בסדר ומחיר סבבה. או מערכת רמקולים 5.1 ערוצים למערכת קולנוע תוצרת SUNKYO דגם: SK-9802 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3694# השימוש שאני מתכוון לעשות עם הרמקולים זה לא ביג דיל, סה"כ לשמוע מוזיקה, סרטים ולשחק. (הרמקולים יחוברו למחשב) איזה מבין המערכות עדיפה? איזו מערכת תתן איכות שמיעה טובה יותר? איז…
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מחפש סאב וופר איכותי וחזק למחשב. שני הרמקולים שבאים איתו לא מעניינים אותי - יש לי שני רמקולים איכותיים גם ככה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עד כה יצא לי לנסות 3 כלים שיוצרים את ה-Database לנגן והם: iRiver Database Creator v0.1 WINAMP plugin Tag Database Tool ו- את התוכנה שבאה ביחד עם המכשיר. הבעיה שלי היא כזאת, כשאני יוצר את ה-database בעזרת הפלאג-אין של ווינאמפ ובעזרת TDT - אני מצליח ליקרוא עברית אך איני מצליח להריץ אץ השיר. אני לוחץ על הכפתור PLAY, זה לוקח אותי למסך הראשי אבל כלום לא קורה. כשאני משתמש בתוכנה שבאה עם המכשיר, את העברית הוא לא מראה בכלל אלה "____ _____ ____" אבל מנגן בלי שום בעיה. יש למישהו מסג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב, מדיון בפורום הבנתי שכל סט של רמקולים יעודיים למחשב דוגמת אלטק לנסינג,הרמן קרדון סאונדסטיקס 2,לא ישתוו לעולם למגבר וצמד רמקולים רצפתיים. מצאתי ביד 2 2 רמקולים רצפתיים של אינפיניטי במחיר מגוחך של 300 שקל אמנם רק עם 2 אלמנטים אבל עדיין ,מציאה. 2 שאלות לי אליכם: 1.האם סט של 2 רמקולים כאלה(אין לי את הדגם) של אינפיניטי ,רצפתיים עם 2 אלמנטים בכל אחד+טוויטר עדיפים על מערכת למחשב של קריאטיב ,לוגיטק וכו' במחיר של 1200 שקל. 2.מגבר,אני יודע שהוא מגביר את המתח ועקב כך הזרם (עזבו להיכנס לחשמל יש לי מספיק באוניברסיטה)אבל מה הוא עושה עוד?האם הוא מהווה ככרטיס קול? כלומר מעביר אות נקי יותר,מעבד את האות שמתקבל אליו? אני רוצה לציין ששימוש המערכת היא רק למוזיקה ,לא מענין אותי משחקים …
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-