אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אממ טוב אז הכותרת אומרת הכל אני מחפש אוזניות למשחקים בעיקר.. אממ שיתחבור לכרטיס X-FI בתקציב מקסימלי של 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
Sound Blaster X-fi Extreme או Audigy 2 ZS מי יותר איכותי למטרת משחקים ושירים?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שיהיו עם סראונד ויסננו רעש הם יחוברו לכרטיס קול שלי AUDIGY 2 VALUE או לטלוויזיה בינתיים אין תקציב קודם תביאו לי את הדגם והמחיר ואז אני אשקול אם זה יקר תודה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגם הנוסטלגי coda8 מבית kef, כמה שווה לתת על זוג רמקולים כאלו משומשים? שווה לקנות את הרמקולים הלל?ו והאם זה יתאים לשים כאלו רמקולים על הרסיבר שלי שמוציא הספק ב8 אום?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול של M-AUDIO דגם Firewire 410 (חיצוני). חיבורי היציאות הם TRS (גדול רגיל..). (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f1/Aud_Jack.jpg/442px-Aud_Jack.jpg) אני מחפש רמקולים שלכל אחד מהם יהיה חיבור שכזה כדי שאוכל לחבר אותם בסטריאו לכרטיס קול.. הרמקולים צריכים להיות בעלי טוויטר וסאב (מובנה ברמקול) כלומר מערכת 2.0 (כמו מוניטור). מחיר בסביבות ה-1000 ש"ח. להזכיר שכרטיס הקול מחובר למחשב הנייח. המון תודה לכל מי שעוזר =] אני כבר מחפש הרבה זמן !
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אממ ... כרגע יש לי מערכת ליד המחשב והיא תופסת לי יותר מדיי מקום (ואבק) וגם הסאונד לא משו אז החלטתי לקנות רמקולים .. עוד לא החלטתי איזה או כמה (2.1 או 5.1) בכל מקרה הבעיה שלי היא אם אני קונה 5.1 החדר לא יראה מגעיל עם כל החוטים על הקירות ? (איך אתם פתרתם את זה ?) השאלה השניה שלי היא .. המחשב ממוקם בפינה של החדר ואין לי מושג אם אני יוכל למקם פה רמקולים 5.1 כי המחשב ממש צמוד לקיר הפינתי יש למישהו עצות או משהו כזה ? בפינה פשוט לא יהיה אפקט נחמד לסראונד ואם החוטים והקטע הפינתי ישארו בעייתיים אני פשוט אקנה איזה 2.1 ואשים אותם ליד המחשב [move]בתודה מראש[/move] עריכה : הנה שרטוט מהיר של החדר שלי http://planet.nana.co.il/sarge9686/images/258462pic1.GIF
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נכנסתי לפה http://www.iriver.com/support/download.asp בחרתי ב-Product ב-h140 וב-Category ב-Firmware & Drivers וקיבלתי כמה עידכונים: 1 iHP-120/140 Firmware V1.40(US) 2 iHP-140 Firmware Factory V1.40(US) 3 iHP-120/140 Firmware V1.40(JP) 4 iHP-120/140 Firmware V1.40(EU) בחרתי בהתחלה בראשון ושמתי לב שהגירסה שלי השתנתה ל-1.4 אבל אני עדיין לא רואה עברית. ניסיתי אח"כ את האחרים אבל זה לא עזר לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אולי אני צריך לעשות משהו עלמנת לראות עברית?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים למחשב בסביבות 500 שקל רציתי המלצה על הרמקולים X530 של לוגיטק אני יודע שזה לא רמקולים מקצוענים אבל רציתי לדעת אם הם בסדר בשביל משחקים וסדרות וסרטים במחשב,ומוזיקה?
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
-
היי...קניתי היום את הרמקולים האלה בבאג ב300 שקל במקום ב400 שקל אמרו לי שזה מבצע..... האם לדעתכם קניתי רמקולים טובים או שרימו אותי..? המוכר בחנות ממש המליץ עליהם בטווח מחירים הזה..[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 18:30:07 מישוה מוכן לעזור עם זה? חיברתי את הרמקוליםאבל יש אור ירוק רק מהסאב ושומעים רק ממנו ומהרמקולים אין אור ירוק יש למישהו מושג ? מישהו פעם חיבר תרמקולים האלה? מישהו מוכן לעזור לי? יש אור רק מהסאב..מהרמקול הימני הראשי יש אור אבל מהשמאלי אין אור בכלל ואי שמע אין סאונד בכלל יש למישוה מושג מה הולך פה?[br]פורסם בתאריך: 29.11.2009 בשעה 19:24:20 סליחה על ההקפצה זה חשובעובד לי רק הסאב והרמקול הימני יש למישהו ניסיון עם זה? מה יכול להיות שמכרו רמקול אחד פגום או מה ? מה…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני קונה מכשיר אמ פי 3 עכשיו יש לי 3 נגנים ששמתי עין עליהם: h10 zen micro mini ipod צבע לא ממש חשוב (לפי דעתי זאת אופציה לא קשורה) בתקציב הכי קרוב זה זן מיקרו ?הוא שווה קניה?מה החסרונות והיתרונות ? זה נכון שאחרי עידכון המכשיר זמן הבטריה מתקצר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה ההבדל בן CREATIVE X-Fi Platinum לזה CREATIVE X-Fi ExtremeMusic והאם כדי ליקנות כרטיס קול ליפני שאני קונה רמקולים 0Z5500 ) או שעדיף קודם רמקולים אני כרגע בלי כרטיס אלה אוןן בורד ורמקולים סבירים +
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי פה כרטיס פריסה של DVD holywood real magic. ויש בו יציאה קואקסיאלית לחיבור לרסיבר , אבל השאלה מאיפה הכרטיס מקבל את מה שיוצא ביציאה הזאת הרי זה לא כרטיס קול. ודבר שני מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק הכרטיס הזה עושה כי גם בלי כרטיס כזה אפשר לראות דיודי במחשב. זה היה רק במחשבים חלשים נכון? המחשב שלי לא חלש אבל מה זה יכול לעזור אם אני יחבר את זה אצלי.?(המחשב שלי כתוב בחתימה) אשמח לקבל עוד פרטים על כרטיסי פריסה ומה אפשר לעשות איתם. בתודה אלדד.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מתכנן לקנות לי LCD לחדר ואני מתלבט בין 2 גדלים - 32 אינץ ו26 אינץ. אני יתחיל בכך שהתקציב שלי דל מאוד ואני קונה LCD רק בגלל שזו הטכנולוגיה החדישה וכי אין כבר CRT נורמליות וגם כי זה מתאים לי לXBOX360. ה-LCD הוא לחדר שינה והצפייה או המשחק יהיה מהמיטה במרחק של בערך 2 מטר מהקיר אבל רוב הזמן אני ירים את המיטה ככה שהמרחק יהיה אפילו קטן יותר. ראיתי כל מיני דילים זולים בחנויות כמו עולם הקולנוע ואני מדבר על טלוויזיות מאוד זולות אבל ראיתי אותן אצל מכרים ותאמת אני די אוהב את זה וזה מספיק לי וזה מה שחשוב.. אז השאלה שלי היא כזאת - האם באיכות הזו של הטלוויזיות ולפי מרחק הצפייה (2 מטר בערך) עדיף לי לחסוך עוד כמה שניתן מהכסף שגם ככה חסר לי ולקחת 26 או לגרד עוד טיפה ו…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר SONY w800i וקיבלתי איתו אוזניות Sony MDR-EX71. עכשיו השאלה היא כזאת: האם האוזניות יכולות לממש פוטנציאל של מכשירים(MP3) איכותיים? נגיד אני אשמע איתן באייפוד, אחר כך אעבור לX5L האם אני ארגיש הבדלים? מה ישמע יותר טוב? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רואה סרטים כמעט רק דרך המחשב כשהם מחוברים לטלויזיה אבל החיבור לא תומך קול אני רוצה רמקולים 5.1 באזור ה400, עד 500 גג רק עם יש הבדל משמעותי אני לא צריך עוצמה גבוהה בכלל אני שומע די חלש אין צורך לאיכות במשחקים
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מיצטער שלא עשיתי חיפוש על הנושא, כי אין לי ממש זמן חבר'ה... ההורים שלי עכשיו בארצות הברית וואלה לא יודע מה קרה להם רוצים לקנות לי נגן MP4 עכשיו אני צריך את הסוג והדגם של הנגן הכי טוב שיש לדעתכם... בעיקר מה שחשוב לי זה האיכות של המסך, אני רוצה את הנגן עם האיכות הכי טובה שיש ומסוגל להריץ את כל הסרטים גם AVI וגם DIVX וכל הסלט הזה... מבחינת איכות המוסיקה לא כזה חשוב לי כי יש לי כבר נגן MP3 של IRIVER והוא סבבה לאללה. תודה לכל העונים אני חייב בדחיפות תשובה!
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מחפש מערכת סטריאו ביתית לא מאד יקרה, שקוראת CD וצרובים וחיבור USB, ושיש בה פונקציה של "שעון מעורר" - לתכנת שתידלק בשעה מסוימת. קניתי sanyo dv1480dc שבמפרט (וגם על האריזה ) מופיע שיש פונקציה כזו - אבל זה לא עובד... אם מישהו מכיר את הסאניו הנ"ל ויודע איך מתכנתים אותה, או מכיר מערכת אחרת באותה סקלה עם יכולת תכנות - אשמח לדעת!! תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי נראה לי ממש בקרוב אני הולך לקנות אותו ורציתי לדעת כמה דברים דבר ראשון רציתי לדעת אם אפשר למחוק ממנו שירים ווידיו דרך הנגן בלי צורך במחשב (מה שנקרה "על הדרך") דבר שני רציתי לדעת אם הוא תומר בעברית בשמות של השירים ואם הוא תומך בתרגום בעברית לסרטים דבר שלישי ואחרון רציתי לדעת אם יש מגן מסך שמתאים לו ואם כן איפה אפשר למצוא אחד (עדיף בארץ אבל אפשר גם בארהב) תודה רבה....
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, הוטל עליי לעשות פרוייקט על טלוויזיות. עקב כך אני צריך לאסוף מידע רב עליהן. האם מישהו כאן יכול להפנות אותי לאתרים(לא ויקיפדיה) שבהם אני אוכל לאסוף מידע על הטלוויזיות היותר פופולריות בשוק האמריקאי, ולמצוא ביקורות מפורטות עליהן? אשמח לדעת גם כן מהם הפורומים הפופולריים(שוב, אמריקאיים) שבהם אוכל למצוא מידע ולשאול שאלות בנושא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ממה שהבנתי, הרדיו משולב באוזניות, כלומר כאשר אני אחליף את האוזניות המסופקות לא יהיה לי רדיו ?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות טלויזית 42 אינץ LCD לסלון. רציתי לדעת כמה דברים: בנתונים הבאים: בהירות \ ניגודיות \ רזולוציה וכו' כמה נתונים אלה צריכים להיות בשביל צפיה איכותית? דבר שני על איזה דגמים איכותים אתם יכולים להמליץ לי לקנות במחיר הנ''ל (כולל תמיכת HD) ? עריכה: מצאתי דגמים אלה, איך הם? פיליפס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 LG http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 הודה לעוזרים, אריאל.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-