עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BONO,

יש לי רמקולים של מערכת קולנוע ביתי, 5 רמקולים - 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר, הקדמיים בהספק 100W והאחרים פחות אם אני זוכר נכון ואני רוצה לחבר אותם למחשב כדי לראות סרטים ושיהיה עוצמה ווליום חזק יש לי כרטיס קול Hercules GTXP עכשיו אם אני לא טועה חייבים מגבר מישהו יודע איזה מגבר כדי לי להביא איזה דגם אם צריך בכלל ? לינקים אם אפשר והבעיה היא שאני לחוץ ממש בכסף כל שקל חשוב לי כמעט אז אם מישהו יכול לשלוח לי כמה דגמים אבל במחירים לנפגעי המיתון

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by Elevation,

CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  3. יש את הקריאייטיב אינספייר 2.1 שעולה 290 אבל הרמקולים נראים לי מאוד קטנים ולא יספקו את העוצמה שאני שומע בה את המוזיקה שלי. מצאתי את זה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=437 מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by zuriiii,

יש לי את המכשיר zen touch וקראתי באיזה בנטאקשן שאפשר לכוון שעור מעורר במכשיר עם איזה שיר!חרשתי תמכשיר ולא מצאתי בגרוש איך עושים את זה!עם משהו יסביר לי ממש יעזור לי! נ.ב. מה בקשר לעברית למכשיר?משהו יודע? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  5. תודה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Oprapc,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך האוזניות האלה של Maxell. תודה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. שמעתי את זה ברדיו, זה ארוך יחסית... (בלי מילים) תודה למוצא הישר!

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. Started by Kitt0s,

ככה, החלטתי לפנק את עצמי בIpod Touch 32GB :] ואני מחפש דיל משתלם.. חשבתי על אייביי מכיוון שכבר קניתי שם כמה מוצרים ובאמת ישנם מוצרים זולים יחסית.. עכשיו השאלה הנשאלת היא האם זה משתלם.. כמה מס אני צריך לשלם? ומה לגבי אחריות בארץ? מישהו כבר רכש אייפוד מאייבי?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, היום קניתי את הX540 ולמרות שאמרו שהכבלים שלהם ארוכים,הם לא מספיק ארוכים בשבילי. יש אפשרות להאריך אותם עם כבל מאריך RCA? אם כן אז איפה מוכרים כזה?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by Kataklystic,

שמעתי פה המון דברים אל זה שאוזניות יקרות לא מנצלות את הפוטנציאל שלהן בלי מגברי אוזניות או כרטיס קול מפוצץ. השאלה שלי אם אוזניות USB בעצם לא תלויות בכרטיס קול אז הם מנצלות את מלוא הפוטנציאל שלהן? או ששומעים סביר. אני מדבר על אוזניות על תווך ה550 שקל. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by dxdiag,

אז ככה יש לי מסך 22 " שך LG ולא חבל סתם להשאיר אותו בחדר רק בשביל המחשב שאני יכול לראותאיתו גם טלוזיה ? אני רואה בין לבין האח הגדול או ערוץ 2 באינטרנט ..אבל זה איכות חרא טילים אז איזה כרטיס טלוזויה יש לתקציב 250 שקל ,ואיך אני מחבר לאיפה דרך אגב זה ממיר של הוט !!

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. שלום, חבר טוב שלי קנה מחשב אתמול והוא קנה מחשב כולל מסך וגם כרטיס טלוויזיה בחיבור PCI. בימים הקרובים אני אלך אליו במטרה לחבר את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES. המסך שהוא קנה זה מסך LG 22 אינצ' דגם L226WTQ שמחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 8500GT. הכרטיס טלוויזיה הוא AVerMedia Super 007 FM. יש לציין שאין לו טלוויזיה והוא קנה את הכרטיס טלוויזיה והמסך מחשב שישמש לו בתור טלוויזיה ומסך מחשב. השאלה שלי היא איך אני מחבר לו את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. שאני מחבר את הנייד לטלויזיה כדי לראות סרט,יש כבל אחד שיכול לשמש כשמע וכdisplay? או שאני חייב 2 כבלים אחד לשמע ואחד כדי לראות תצוגה

15. Started by MiOB,

שלום חברים אני צריך לחבר מספר רב של מקורות ל-Z5500, אך ישנן רק שתי כניסות דיגיטליות. לכן חשבתי על מתג. האם המתג הבא נראה לכם איכותי? Inday S/PDIF 4x1 Digital Audio Switch האם ישנן דרכים יותר זולות לחיבור מספר מקורות שמע דיגיטליים? ישנו מוצר מכני המאפשר מספר כניסות אופטיות, אך אני צריך מתג של קואקסיאלי וגם שיהיה בעל שלט אלחוטי אינפרא-אדום. אגב, קראתי בפורומים מסוימים, כי אפשר להשתמש במפצל RCA פשוט בשביל S/PDIF קואקסיאלי, ואכן זה עובד, אך לא חף משיבושים. כלומר, לא תמיד אות דיגיטלי של מכשיר מסוים מתקבל ב-Z5500 גם כאשר שאר המקורות כבויים. ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by IG,

הי, ברשותי אוזניות של סנהייזר- MX550 עם הבקר ווליום הקטן הזה שנמצא כמה ס"מ מתחת לפיצול של האוזניות... אני מניח שכל הבקרים האלה בנויים על אותו העיקרון לכן כל דגם האוזניות לא ממש משנה... לשאלה: אני רוצה להוריד את הזבל הזה. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות בעיות מעצבנות בסגנון של פלאג לא תקין... ווליום שונה בכול אוזנייה, חוסר מגע... מעצבן. אני מתכנן להסיר אותו ולהלחים את החוטים (אולי אפילו להעריך קצת את הכבל עם הכבל של האוזניות של המיזו שיש לי), והשאלה שלי היא אם הכבלים שם הם כמו באוזניות רגילות- פלוס ומינוס לכול אוזניה או שיש לבקר הזה איזה חוט נפרד או משו...אני רוצה להיות מוכן לניתוח לפני שאני חותך תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by niv251,

לפני שנה וחצי קניתי את הרמקולים הנ"ל (יש לי עוד חצי שנה אחריות), כבר כמה חודשים יש לי בעיות מגע עם הרמקולים שצריך לנתק ולחבר בשביל שהם יעבדו כמו שצריך היום אני מנסה להפעיל את הרמקולים והסאב וופר לא עובד רק הרמקולים. ניסיתי לחבר ולנתק ופשוט כלום הכל עובד חוץ מהסאב וופר. עכשיו יש לי שני התלבטויות אולי אני יכול פשוט להחליף את הקאבל והכל יעבוד או לשלוח את הרמקולים לחנות כי עדיין יש לי אחריות. עכשיו גם באפשרות ב' יש לי כמה התלבטויות כי קניתי את הרמקולים ממש רחוק מהבית שלי, עכשיו לשלוח את הרמקולים לחנות שקניתי או ישר לקרט שזה יותר קרוב לבית שלי... תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by com,

האם יש מכס או משהו בסגנון כאשר קונים סט 2.1 למחשב מחול? ואפשר המלצה לסט שיעלה סביבות 500 ש"ח בארה"ב? (2.1 ויש לי כבר שנאי מתאים למתח של ארה"ב מסט קליפס שהה לי ומת..)

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. Started by ido-nava,

שלחתי את דודתי כשהיא נסעה לארה"ב לקנות לי כרטיס קול XtremeMusic או XtremeGamer. כשהיא חזרה היא הביאה לי את ה XtremeAudio :\ ואני מרוב טיפושתי חשבתי שזה ה Music והתקנתי את זה במחשב .. גיליתי שאין אפשרות לשים אותו במצב Gamer ואני בכלל לא שומע הבדל איתו במשחקים .. יש לי Z-5500.. מישהו מכיר את הדגם הזה קצת יותר ויכול לתת לי קצת יותר פרטים עליו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by ofeky1,

אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל שלא יהיה את השקט הזה שבין השירים?? אלא הדיסק יחולק לשירים אבל ישמעו את כל השירים רצוף בלי שקט תדה לעוזרים!! מצטער אם זה לא הפורום המתאם!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. שלום. יש לי מערכת רמקולים של 4.1 של genius . החיבורים הם בחלק האחורי של הסאב וופר: כעיקרון אני מבין שאני אמור לחבר 2 כבלים אל המחשב- אבל במחשב יש רק שקע אחד (הירוק). כרגע חיברתי את הרמקולים רק עם כבל אחד - ויוצא שבעצם 4 הרמקולים משמשים כקדמיים בלבד. מה עליי לעשות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  22. תודה רבה לעוזרים תקציב משהו עד 500 שקל פלוס מינוס המחשב שלי מחובר לרסיבר של YAMHA עם 5 רמקולים וסאב של wharfedale אם זה משנה. 5.1 אם צריך עוד נתונים רק תודיעו תודה רבה שוב

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  23. יש לי 2 חוטים מהמערכת +- אדום ולבן ובכרטיס קול יש לי שחור וירוק שזה האודיו איך אני מחבר אותם? שחור-אדום לבן-ירוק??

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by Satlan,

בכותרת.. רצוי 512 מקום .. 256 רק במקרה שזה איכותי :E בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by Chymes,

לא מצאתי בזאפ.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.