עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי מגבר ONKYO TX-82 שלא תומך 5.1 אני שומע מוזיקה, לא ממש רואה סרטים או משחק משחקים. (למען האמת יש לי זלמן 5.1 בשביל זה) והוא רוצה לתת לי מגבר של קנווד לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הוא מאחד החדשים... תומך פרו-לוג'יק 2 ו-DTS ו-AC3 וכמובן 5.1 אהה בנתיים יש לי 2 רמקולים אולי אני יקנה מערכת רמקולים 5.1 ככה משהו נחמד לא מפוצץ יש לי כרגע 2 רמקולים JBL TLX-6

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by Asafalfa,

סודר...

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by Buffer,

היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!

5. Started by nnfyrbsnss,

יש לי מערכת של SHARP וברמקולים יש באס, שני טווטרים קטנים שכתוב שהם Super Tweeter יש טויטר גדול יותר רגיל ויש רדיאטור פאסיבי ועכשיו בטעות הכנסתי את הטוויטרים פנימה ולאט לאט עם שירים הוצאתי קצת אבל לא מספיק, אז אני מחפש צליל שיפעיל את הטוויטר ואז הוא יצא החוצה. הדגם של הרמקולים CP-E700 המערכת: CD-E700 המערכת מחוברת למחשב יש לה מחליף דיסקים של 3 דאבל קסטה ורדיו תמונות: תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  6. אני מחפש אוזניות חדשות עם מיקרופון בתקציב של עד 300 שקל. המטרה של האוזניות זה בעיקר לדיבור בסקייפ, במסנג'ר. אני צריך שיהיה מיקרופון איכותי ושישמעו אותי חזק ואיכותי וגם שישמעו באוזניות חזק. לפעמים אולי אני ישמע גם מוזיקה בהן אבל בדרך כלל אני שומע ברמקולים את כל שאר הדברים ובאוזניות אני רק מדבר ושומע את הסקייפ. אני צריך את האוזניות מחנות KSP בחיפה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by alia,

האם יש יתרון למעבד 4 ליבות להרצת hd האם בכרטיב 9800 gfיש מאיץ חומרה שאלה קצת מטומטמת-איך משיגים upscaling-זה קשור לחומרה או תוכנה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by xeyt,

היי, הייתי מעוניין לשמוע הצעות לנושא הנ"ל. כאמור מדובר ב- מערכת 'קולנוע ביתי 5.1 + מסך LCD גודל: 32 אינץ'. התקציב שלי הוא 4,500 - 5,000 (כמובן שהצעה יותר זולה תתקבל גם היא ) אודה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  9. ראיתי אצל פנדה (pandas.co.il) ב208 שקל, אבל אני לא ממש מתלהב לקנות מהם. בדקתי ב-4 חנויות ולאף אחד לא היה במלאי. איזה חנות היא הכי טובה ואמינה בירושלים לדעתכם? (שמוכרים את הכרטיס הזה) התקציב שלי הוא עד 230 שקל.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by MagimiX,

יש לי 2 כרטיסי קול: 1. על הלוח אם 2. קריאטיב ליב עכשיו , יש לי יציאה מקדימה לאזניות שהיא מחוברת לכטיס השני ! הכל טוב עד פה עכשיו אני רוצה לעשות שאני יוכל גם לחבר מאחורה לקריאטיב ואז להשתמש ב2 ערוצים שונים (בתוכנה) כדי לשמוע בערוץ אחד את האוזניות ובשני את הרמקולים ! זה אפשרי? או שאפשר רק יציאה אחת לאוזניות במחשב ? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. Started by vincecarter,

אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי למרות שאני לא מחפש מסך מחשב אלא טלויזיה. אני עובר לגור ביחידת דיור ואני זקוק לטלויזיית 32 אינץ לסלון. ( המרחק בין הטיוי לספה יהיה לא יותר מ3 מטרים) מחיפוש בזאפ יש לי 3 אפשרויות: Panasonic Viera THL32C10 במחיר 1860 LG 32LD460 במחיר 1600 Samsung LA32C530 שהוא נראה לי הכי טוב מכיוון שמצאתי בחנות אחת בזאפ שנמכרת ב 1790 ובכל שאר החנויות ב 2500 כלומר היא היקרה מבין ה 3. נראה לי ההבדל במחירים נובע ממשך האחריות. השימוש בטלויזיה יהיה חיבור רגיל לYES וכמובן שאני חייב חיבור לכונן נייד על מנת לצפות בסרטים ( עם כתוביות בעיברית!!!) באיכות גבוהה מבלי לחבר למחשב. בכל מקרה התקציב שלי בסביבות 1800 ולא שקל יותר, אז אם יש דגם של טלויזיה שפספתי שאני אשמח…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים? אני מחפש המלצות לרמקולים למחשב 5.1 עם סאב + שלט שליטה בווליום (כמו בX-540) טווח מחיר של 500-600 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  13. יש לי לוח אם:gigabyte k8ns ועליו יש מובנה כרטיס קול... התקנתי את הדריבר שמסופק עם האריזה של הלוח אבל קורא לי הרבה פעמים שמתי שאני משחק המחשב נתקע ומופיע מסך כחול ואמרו לי שזו בעה בדריבר של הכרטיס קול... חיפשתי באתר של gigabyte דריברים ולא מצאתי מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון לדריבר או לתת לי דרך אחרת לסדר את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by vk,

לגבי הגודל בין 25-32 לסרטי HD וXBOX מרחק צפיה 3 מטר..

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  15. כותרת...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה מערכת 2.1 כדי? http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?country_code=il&region=europe&pID=FX6021 http://www.alteclansing.com/product_details_intl.asp?pID=621&region=europe&country_code=il או ה-ATP3 המ]ורסמים או הגירסה החדשה שלהם שלפי דעתי מכוערת וסתם הורסת!! :-\ :-\

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  17. תודה רבה לעוזרים תקציב משהו עד 500 שקל פלוס מינוס המחשב שלי מחובר לרסיבר של YAMHA עם 5 רמקולים וסאב של wharfedale אם זה משנה. 5.1 אם צריך עוד נתונים רק תודיעו תודה רבה שוב

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  18. קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1 מחברת Cambridge SoundWorks השייכת ל Creative המערכת מדגם MegaWorks 550 THX עכשיו שני בעיות קטנות , 1. החיבור לחשמל הוא לא חיבור ישראלי הוא חיבור עם שני פינים ארוכים וכתוב עליו In 230V אני חושב שזה חיבור אמריקאי אבל אני לא בטוח בכך . איפה אפשר להשיג טרנספורמטור לחיבור כזה ? 2. החיבור לשלט של המערכת חסר (אין לי אפשרות להשיג את הבנאדם ) איפה אפשר להשיג את השלט הזה למערכת? (כי בלי החלק הזה , המערכת לא יכולה לפעול) לינק למערכת http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240&nav=1 תודה .

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by OneWingedAngel,

עומדים להביא לי בקרוב את ה H320 מגרמניה. האם אני צריך לדאוג שמא התפריטים והממשק יהיו בגרמנית? תודה

20. Started by Ornani,

אני מוצא רק עם יציאת line in. מישהו פה יודע איפה לאפשר לקנות משדר FM (לא רק לרכב) בעל כניסת line in? תודה מראש, אורן.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by idank23,

לגבי הטלוויזיה הזו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ah.aspx?ai=2526110 האם טלוויזיה זו כשהיא מחוברת למחשב מסוגלת להקרין סרטים מהמחשב באיכות טובה? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by ilai,

האם dvd שיש לו יציאת usb אומר שאפשר לחבר אליו נגן mp3 ולראות דרכו סרטים כשהוא מחובר לdvd ? משהו ניסה?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by guy25,

איפה אני משיג את הכבל הזה??? מישהו מכיר מקום ממש טוב לקנות כבלים,מקום שהמבחר גדול בו??

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by pcmaster,

מצטער אם זה לא בפורום המתאים אבל זה מה שהכי נראה לי. הקו טלפון שלי מחובר למודם כרגיל. יש לי מיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אוכל להשתמש בו ככלי דיבור בטלפון. זאת אומרת, שאני רוצה שאת שיחות הטלפון שלי אני ידבר למיקרופון ואשמע דרך הרמקולים של המחשב.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  25. טלווזיה Toshiba 42 LCD אני מחבר אותה עם כבל HDMI למחשב. אם אני רוצה לעבור לשידור של המחשב אני מעביר עם השלט של הטלווזיה ל-HDMI1, אם אני רוצה לחזור לטלוויזיה מן הסתם TV, עכשיו במידה והמחשב נשאר דולק, ואני מעביר רגע לטלווזיה וחוזר, אז יש כגמה דברים שחוזרים כאילו לברירת מחדל, לדוגמא HERTZ שאני משנה במחשב זה חוזר חזרה, סאונד נעלם, כלומר אם אני נמצא בתוך משחק מעביר רגע לטלווזיה וחוזר למחשב לא שומעים כלום, כלומר צריך לצאת מהמשמחק ולהיכנס שוב (גם קובץ ומסיקה מפסיק לפעול ברגעל שאני יוצא ממצב HDMI) ובנוסף גם אם אני משנה את תצוגת המסך עם השלט של הטלוויזיה נניח מ-WIDE ל-SUPER LIVE או משהו כזה. רציתי לדעת אם זה רק אצלי, ואם לא אז איך אפשר לשמור דברים כאלה ? (בחיבור VGA רגיל, לא הייתי…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.