אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכולם, יש לי רמקולים 5.1 של חברה לא ממש מוכרת, אבל זה לא ממש הנקודה. אז ככה- המערכת משימעה מוזיקה מצויין רק שאת הבסים לא שומעים, הסאב וופר לא מוציא את הבסים משום מה, הוא מחובר כראוי ועובדה שהסטנר עובד (שניהם מתחברים על אותו כבל) בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות וזה מרגיז אותי שהסאב לא עובד. שחיברתי את המערכת למחשב נייד (שבו יש רק כניסה אחת לרמוקלים חיצוניים) אז חיברתי ללאפטופ שלי את הכבל של הסנטר והסאבוופר ושמתי שיר עם בסים-ושמעו את הבסים מצויין. עכשיו שכל ה5.1 מחוברים-אני לא שומע את הסאב. האם אפשר דרך המחשב איפשהו להגביה את עצמת הסאב? (חוץ מדרך volume consrol) יש תמונה של התכנה שאיתה אני מכוון את הרמוקלים. אשמח לעזרה, ולדעת למה שחיברתי את הסאבוופר+והסנטר למחשב הניי…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה שלומכם? אז ככה תראו מה מצאתי בביקורת של הIPOD "אפשר להוריד ממצלמה דיגיטאלית ישר לאיי פוד מה שמקל על המשתמש אם ניגמר לו הכרטיס זיכרון במצלמה הדיגיטאלית." האם זה נכון? איך זה פועל איזה כבל ומאיפה? תודה רבה.. אם זה נכון זו עוד תכונה שאפשר לציין ליתרונות האייפוד.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עומדים להביא לי בקרוב את ה H320 מגרמניה. האם אני צריך לדאוג שמא התפריטים והממשק יהיו בגרמנית? תודה
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, בטח רובכם מכירים את הרעש הסטטי והמעצבן שבוקע מהרמקולים. אצלי יש כבל של 4-5 מטר PL->RSA שיוצא מהמחשב (סידרתי שלא יהיה בכלל מגע עם חוטים אחרים) ועובד בדרכו למערכת, תחילה הוא היה עובר יחד עם עוד כבלים - אך מכיון שהשתגעתי מהרעש הסטטי אז פירקתי את הכל ואת הכבל של הסאונד העברתי מתחת לשטיח. אז אומנם הצלחתי למזער את הרעש הסטטי - משהו זמני עד הפעם הבאה שזה יחזור שוב ואני אזיז אותו טיפה וזה הסתדר.. אבל עדיין יש מעט רעש סטטים... מה דעתכם הסיבה? העם יש צורך ואולי שווה לעשות הארקה ידנית למחשב? כלומר לחבר לאחד מברגי המארז חוט חשמל שיתחבר לריצפה. חשוב לציין המחשב מונח על שטיח... תודה לעוזרים אחלה יום
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם dvd שיש לו יציאת usb אומר שאפשר לחבר אליו נגן mp3 ולראות דרכו סרטים כשהוא מחובר לdvd ? משהו ניסה?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה עם חיבור HDMI, ואני מעוניין לחבר לה מחשב. הבנתי שיש דרך להפוך את כניסת הHDMI לDIV. אודה לכם אם תגידו\תכתבו מאיפה ניתן להשיג את המחבר הזה(עדיך שיהייה חוט). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלחתי את דודתי כשהיא נסעה לארה"ב לקנות לי כרטיס קול XtremeMusic או XtremeGamer. כשהיא חזרה היא הביאה לי את ה XtremeAudio :\ ואני מרוב טיפושתי חשבתי שזה ה Music והתקנתי את זה במחשב .. גיליתי שאין אפשרות לשים אותו במצב Gamer ואני בכלל לא שומע הבדל איתו במשחקים .. יש לי Z-5500.. מישהו מכיר את הדגם הזה קצת יותר ויכול לתת לי קצת יותר פרטים עליו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים בעיקר לסרטי HD ופחות למוזיקה, הם יוצבו בחדר בגודל של 4X4 מטר, התקציב כאמור, עד 1000 שקל. כרגע האפשרויות מבדיקה קטנה באינטרנט הם: MicroLab X23 מחיר 950 שקל MicroLab FC861 מחיר 800 שקל אך לדעתכם הרמקולים יתפקדו בחדר בגודל כזה ובכללי אך הם? יש לציין שאני מאוד אוהב סאונד ובס חזקים בצפייה בסרטים (בעיקר פעולה). אם יש לכם המלצות אחרות, אני ישמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בדיוק קונה מחשב ואני מחפש סראונד טוב למחשב שתקציב של אזור ה 800 ש"ח על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, קריטריונים: - איכות. - עוצמה. - אוזניות סגורות. - טווח קליטה גדול. - מיקרופון (לא חובה). בתקציב של עד 500 ש"ח.. תודה לעוזרים. נ.ב. חיפשתי בפורום אבל רוב האשכולות שנפתחו בקשר לאוזניות אלחוטיות ללא תגובות..
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי המישפחה שלי צריכה לקנות מחליף דיסקים שיתחבר לרדיו-טייפ המקורי של הרכב (קווליר 96') אז חשבנו לקנות את הדגם הבאה: SONY CDX-565MXRF http://www.xplodsony.com/products/?CATEGORY=Changers&MD=CDX-565MXRF אבל אמרו לי שצריך שיהיה לו FM כדי להיתחבר לרדיו המקורי, האם זה נכון? האם אתם ממליצים על מחליף דיסקים אחר בתקציב הזה?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר מה אתם על הsherwood הזה ואם זאת חברה טובה תודה מראש צריך תגובה מהר אם אפשר !
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הן אוזניות in-ear ומוכרים אותן בבאג. מישהו ניסה את האוזניות האלה? איךהן בהשוואה לCX300?\ תודה ויום טוב!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לחתוך חלקים מהשיר ואני רוצה לחבר כמה שירים בייחד, עם איזה תוכנה אני מבצא את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הכרטיס קול יחובר לרסיבר של הרמן קרדון AVR137 ישמש בעיקר לצפיית סרטי HD
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כחלק מעיצוב הסלון החדש, וכניסת הHTPC למקום, אני זקוק לפיתרון יצירתי בתחום האודיו. אני מעוניין בצמד רמקולים, עדיפות ללא סאב, מחוסר מקום (ואין מה לדבר על 5.1 ). סטלייטים יכולים להיות פיתרון, אך אני מעדיף רמקולים עם דרייברים בגודל נורמלי בכדי לכפר על חוסר הבס. הרמקולים צריכים להיות קטנים יחסית. כיוון שהם ינוחו על מדפון קטנטן מתחת למסך. בכדי לחסוך מקום נוסף - עדיפות שיהיו בעלי הגברה פנימית אקטיבית בכדי לחסוך את המגבר. כמה שזה קשה - הנטייה היא לכיוון הSQ ולא SPL. דגש על סרטים, ומעט משחקים. שלט אלחוטי- יתרון. ממשק חיבור? מה שיש, יש לי לא מעט כרטיסים (ואני צריך לקבל החלטה את מי לחבר למחשב, כנראה ניסוי וטעייה) הזמנה מחו"ל? ממש אין בעיה. תקציב? 1000 ש"ח. תודה רבה עריכה…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, אני צריך המלצה לטלויזית LCD בגודל 32/37 לסלון, המרחק הוא 3.40 מטרים בידיוק מקצה לקצה. אני עדיין לא סגור אם עדיף 37'' או 32'', אני זוכר שפעם ראיתי איך אפשר לדעת איזה גודל טלויזיה מתאים לפי המרחק בין הטלויזיה למיקום שאני יושב מולה. בכל מקרה, התקציב הוא כמו שאמרתי בסביבות ה4000. ההורים עשו קנייה גדולה ב"מגה" וקיבלו שובר לטלויזית LCD 37'' ב"מבצע" אך טרם יצא לי לראות אותה, מה שגם אני לא בטוח שהיא איכותית. לכן אבקש את עזרתכם: א' איזה גודל מומלץ למרחק של 3.4 מטרים? 32'' או שמה 37''? ב' מסקירה שעשיתי לפני כחודש איזה טלויזיה חברה כדאית, יצא לי לראות המלצות חמות במיוחד על החברות הבאות: LG,TOSHIBA,SHARP,SAMSUNG. אך כמובן שזה משתנה מדגם לדגם, לכן לאחר שהחלטתם מה מתאים יו…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות גדולות (כאלה שמכסות את כל האוזן) עם קשת מאחורי הראש ולא מעל (כדי שלא יהרוס לי את הגל)? חובה חנות [glow=red,2,300]בארץ[/glow] (עדיף בחיפה) שמוכרת עד 400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בהנחה שיש כמה קבצי אודיו, באותה איכות, באותו אורך, באותו פורמט וכו', אבל מה שהם מייצגים (כלומר, המוזיקה/דיבור/וואטאבר) שונים, נגיד קובץ רוק כבד וקובץ של דיבור חלש (מצטער על הדוגמאות המעפנות, זה מה שהיה לי בראש...), האם יהיה הבדל בגודל הקובץ? במלים אחרות, האם גודל הקובץ נקבע רק על פי הפרמטרים הנ"ל או גם לפי התוכן שלו? לפי דעתי התוכן לא משנה, אני צודק? עריכה: עכשיו חשבתי על עוד משהו- אותו דבר אמור להיות נכון לכל סוג של מדיה (נגיד סרטים) נכון?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מערכת 5 רמקולים ואין לי ממש מקום ל3 רמקולים מקדימה, האם זה משנה אם הרמקול סנטר יהיה בקיר האחורי בין שני הרמקולים האחוריים או שהוא יהיה מקדימה בין שני הרמקולים הקידמיים? אם זה יהרוס לי את הסראונד או שזה לא משנה? תתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
Hi guys/girls ;D I was looking for a 5.1 speakers with a built in amplifier for less then 300 NIS. I found those. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2381768 What do you think. are those any good, for this price I mean? I know there are much better stuff going around but I'm kinda on a low budget right now Those will be in my room mostly for games and music. Thanks
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
נתחיל מהתחלה, אז ככה חבר שלי הביא לי ממיאמי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15854 במקום להביא לי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 עכשיו הכרטיס עצמו עלה לי 620 שקל אבל כמו ששמתם לב, הכרטיס השני בא עם הפאנל והשלט עכשיו אני בבעיה כי אני יכול להחזיר אותו, אבל לא בטוח שהוא ישלח שוב את החבילה השניה, כי הספק שם לא רוצה לשלוח ואני לא יודע אם להשאיר אותו , כי חשבתי שאני אוכל להשתמש בפאנל ולנצל את הכררטיס יותר ואם בכלל המחיר שווה להשאיר אותו
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מה צורך יותר כוח עיבוד, קובץ MKV 1080P או סרט בלוריי שרץ על המחשב עם כונן בלוריי וPOWERDVD?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד עכשיו היה לי כרטיס קול creative live value ct4670 מהדור הראשון, XP זיהה אותו אוטומטית ולאחר מכן התקנתי את הדריברים מהאתר של קריאייטיב. השבוע התקנתי כרטיס קול קצת יותר חדש: creative live! ct4670 (יציאות מוזהבות + יציאה דיגיטלית) ה XP עשה בעיות עם הזיהוי שלו ולאחר מכן הוא זיהה אותו כ creative live value ct4670 (הכרטיס הקודם) הסרתי דרייברים והתקנתי כמה פעמים ושום דבר לא עזר הכרטיס עדיין מזוהה ככרטיס הישן, ככה אני לא יכול להשתמש ביציאה הדיגיטלית ואולי גם איכות הקול נפגמת קצת בגלל זיהוי לא נכון. איך אני יכול לפתור את הבעיה ולהגדיר את הדרייבר הנכון עבור הכרטיס.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-