עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה, הגיע הזמן לנגן MP3 חדש ואיכותי הפעם(מחברה מובילה , ולא מחברה זולה ולא ידועה כלל בשוק, שאחר כך עושה בעיות),לאחר שהקודם נדפקו בו האוזניות ואין מצב להחליף אותן כי החיבור קטן מדי ולא מאפשר תמיכה באוזניות רגילות ויום-יומיות,וחוץ מזה הנגן קוטע שיר כמעט כל שנייה בזמן הליכה. אבל לא נכנס לזה, בקיצור, שמתי עין על הנגן הבא: SanDisk Sansa Clip קראתי המון ביקורות חיוביות עליו, והוא נראה מצוין וכמובן הכי חשוב - בעל תג מחיר עוד יותר מצוין P: ברצוני לקנות את גרסת ה2GB, האם אתם ממליצים לי על נגן זה? אם אתם בעלי נגן זה שתפו כאן חוויות לגביו... כמו כן, אני בכל הזדמנות שאני יוצא מהבית אני עם MP3, אז נגן זה יתאים לי מבחינת תאימות להליכה וריצה,ומבחינת הקליפס(שזה קריטי כי …

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by alon83438,

הן אוזניות in-ear ומוכרים אותן בבאג. מישהו ניסה את האוזניות האלה? איךהן בהשוואה לCX300?\ תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך המלצה לטלויזיה, השימוש העיקרי יהיה לצפות בסרטים\תוכניות מהמחשב יש לי כרטיס מסך http://www.bfgtech.com/bfgr88640gtseeoce.aspx BFG GeForce 8800 GTS 640MB Video Adapter) חשבתי על SAMSUNG סידרה 6 40 אינץ' אך כל המלצה אחרת תתקבל בברכה.... אני מחפש משהו איכותי שגם עוד שנה שנתיים יהיה סבבה, יש לי YES מבחינת כבלים ללא ערוצי HD. בנוסף הייתי רוצה לדעת איך ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלויזיה DVI? מה לגבי הסאונד... המרחק הוא 7 מטר בערך איזה כבלים אני צריך? עוד שאלה למה בעצם עדיף לקנות LCD ולא פלזמה? תודה מראש לכל העונים ומצטער אם לא פירסמתי במקום הנכון.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by ELDAD-A,

שלום יש לי רסיבר של קנווד דגם KRF-V7030D-S שזה דגם לא הכי חדש אבל מאוד חזק וגם הוא לא מהרסיברים הפשוטים זה מגבר ברמה די טובה. הוא נותן 5*140 RMS ב-8 OHM ,וב6 OHM הוא נותן 180 RMS בערך, ואני משתמש ברמקולים של וורפידל ATALANTIC-400 150RMS 6 OHM רמקולים מעולים מספיקים לי יש להם שתי וופרים 8 אינץ' וטוויטר . הרסיבר מחובר למחשב עם אודיוג'י 2 בחיבור קואקסיאלי על 96KHZ איפלו שהרסיבר שלי לא הכי חדש הוא תומך בכניסה 24 BIT 96 KHZ. עכשיו למי שמכיר את וורפידל הרמקולים שלהם אוהבים באס והבאס אצלי על 10+ DB והטרבל על +4 DB. וגם אם אני מגביר עד הסוף במוזיקה בסטיראו (אני פוחד על הרמקולים) שומעים נקי. השאלה האם זה טוב ככה או שכדאי להוסיף עוד טרבל? איך אתם מכוונים אצלכם ברסיבר? או שזה כ…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by HFDO5,

שלום, התקציב שלי הוא 2000 שקל מצאתי בגבולות התקציב 2 מכשירים שדיי דומים בפרטים שלהם: Haier L32R1 http://www.kaniti.co.il/Product.asp?Pid=1245646&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap〈=HE Sharp LC-32PX5M http://www.cinemaworld-online.co.il/Product.aspx?ProductID=319 את שתי הטלויזיות אני יכול לרכוש ב 2000 ש"ח כרגע השימושים לטלויזיה יהיו צפיה מממיר ומכבלים אנלוגיים סרטי DVD / מחשב בתדירות לא גבוהה משחקים - כמעט ולא. אם אפשרי תמיד יותר טוב אני מתלבט כרגע בין שתי הדגמים האלה לא מצאתי עוד דגמים בתקציב שלי של חברות עם שם נורמאלי לא DANTAX וכו'... למישהו יש אחת הטלויזיות הנ"ל? מישהו צפה / קרא ביקורת עליהן? יש הצעות למכשיר אחר בקטגורית מחיר שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. Started by n0va,

קראתי פה..וגם קצת במקומות אחרים ויצאתי דיי מבולבל.. אני חושב כנראה ללכת על האיפוד או על הiriver ihp120.. אם אני לא טועה שמעתי גם שאין ממש אפשרות להחליף בטריה לאיפוד, רציתי לדעת אם זה גם נכון לגבי האיריבר.. ואם יש לשניהם או אחד מהם אפשרות לחיבור סוללה חיצונית..(למרות שזה לא כ"כ נוח).. אם תוכלו גם לחוות דעתכם לגבי אמינות, עדינות, וכו' אשמח מאוד... אם אפשר גם התרשמות כללית (או לא) שלכם..ו\או המלצה על נגן אחר(?)

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by ofirr,

כותרת. אשמח לשמוע מי מבין ההבאים עדיף (בעיקר לשימוש משרדי - בעיקר שירים, לאחר מכן סרטים ולאחר מכן משחקים). R10 - מחיר: 100 ש"ח R20 - מחיר: 140 ש"ח S200 - מחיר: 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  8. שלום לכולם ..אחותי נמצאת כרגע בקונטיקט מרחק של כשעה נסיעה מניו יורק סיטי ציידתי אותה ב450 דולר והדרכתי אותה לקנות לי IRIVER H-10 6 גיגה + בטריה נטענת נוספת + עריסה (CRADLE) + שלט + בעודף אוזניות ספורט מתקפלות של סוני http://zap.co.il/model.asp?model_id=35863 ועכשי כמה שאלות בבקשה ... 1. האם מישהו מכיר אולי כתובת של חנות בני יורק והסביבה שבה מוכרים את הH-10 בגירסא של 6 גיגה 2. האם בניו יורק מוכרים נגנים עם חיבור לחשמל בארץ 3. האם שווה בכלל לקנות את הגירסא האמריקנית כי שמעתי שיש איתה מלא בעיות 4. מה דעתכם על האזניות האלה?!?...אני מחפש אך ורק אזניות של SONY בדגם שמתקפל האם אתם יכולים להמליץ על דגם אחר של סוני בתודה מראש גדיץ

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by simla101,

אני רוצה להזמין אוזניות (נאמר e2c של shure) ולא איכפת לי להזמין מחול... השאלה הגדולה איזה חנויות (ששולחות לארץ) יש לעניין?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by שמעון 17,

אנשים אני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלויזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9250 PRO ,ויש לי כבל אני יכול לחבר עם הכבל הזה? עם כן אני צריך תוכנה כול שהיא ? אני ישמח עם יעזרו לי בנושא זה חשוב. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  11. מחפש רמקולי מדף במחיר סביר (אני יודע שהאיכותיים עולים הרבה אבל זה התקציב). כרגע אני עם סאטאליטים של אינפיניטי ורסיבר הרמן/קרדון ומחפש זוג רמקולים שישפר את הסאונד במוזיקה. לבינתיים חיברתי רמקולי איווה של מערכת מיני שנותנים שיפור קל . מה דעתכם על הדגמים הבאים (האם הם מתאימים לקידמיים או אחוריים ומה איכותם): http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6937593&type=1&product=1&=]] http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=GRAND-4&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=9&aff=zap

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by reggie,

אני מתלבט בין שלושה נגנים : iAUDIO X5L 20GB - 1770 shekel iriver H-320 20GB - 1600 shekel iAUDIO X5 20GB - 1670 shekel כשהמאפיין הכי חשוב לי זה איכות הסאונד, זאת אומרת שלאוזניות שבאות עם הנגנים יש השפעה חשובה על בחירת הנגן. ואם בכל זאת יש נגן מאד טוב עם אוזניות לא טובות אשמח להמלצה על אוזניות איכותיות מתאימות. עוד מאפיין שישפיע על הבחירה זה תמיכה בעברית, אם יש עברית או אפשר להוסיף בעזרת עידכון אז זה יהיה מעולה. ויש לי שאלה : מה זה ROCKBOX ? תודה.

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by miki_9,

אני מחפש סאב וופר למחשב שיאפשר לי שליטה על-5 רמקולים (5.1) מחיר בין-500 ל-700 שקל (אפשרות לחריגה קלה) עדיפות לצבע שחור

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by BONO,

יש לי רמקולים של מערכת קולנוע ביתי, 5 רמקולים - 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר, הקדמיים בהספק 100W והאחרים פחות אם אני זוכר נכון ואני רוצה לחבר אותם למחשב כדי לראות סרטים ושיהיה עוצמה ווליום חזק יש לי כרטיס קול Hercules GTXP עכשיו אם אני לא טועה חייבים מגבר מישהו יודע איזה מגבר כדי לי להביא איזה דגם אם צריך בכלל ? לינקים אם אפשר והבעיה היא שאני לחוץ ממש בכסף כל שקל חשוב לי כמעט אז אם מישהו יכול לשלוח לי כמה דגמים אבל במחירים לנפגעי המיתון

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. שלום, קניתי לא ממזמן את המחשב הנ"ל, מחשב מאד חזק עם ליבה כפולה. סרטי HD מעט מקרטעים לי, במיוחד אם אני מחבר את המחשב לטלוויזה (סוני, LCD, 40 אינץ) בעזרת כניסת HDMI. איזה חבילת מקודדים כדי לי להוריד? אולי אין לי תוכנה מתאימה להקרין סרטים בWINDOWS 7? יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה....

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  16. יש לי מערכת של סוני מחוברת למחשב וחשבתי אולי לשים את הרמקולים על הריצפה כדי שישמעו יותר טוב.....

17. יש לי בעיה עם האודיו במחשב שהתחיל כשהחלפתי את הcodecs pack אני לא בטוח שזה הגורם לבעיה אבל זה קרה לאחר ההחלפה. הבעיה גורמת לכך שאני לא יכול לשמוע במחשב כלום (חוץ מאודיו של הווינדוס-לדוגמא הצליל של הפעלת המחשב). בנוסף הוא נותן לי הודעות שגיאה לדברים מסוימים(http://img243.imageshack.us/img243/5629/150015001488151315015jb.png). יש איזה דרך לפתור את הבעיה?(נסיתי להחזיר אתת חבילת הקודקים הקודמת אבל הבעיה משכה)

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  18. עולה בערך 4000 שקל, ביקורות לא רעות והמחיר מצויין לטלויזית LCD TV בגודל 32 אינץ' ועוד של LG, המליצו לי על toshiba 32wl66 אבל היא עולה 1000 שקל יותר, זה באמת שווה את זה? הLG 32LC2: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411556 בבקשה תענו, אני רוצה להזמין בקרוב. ד"א היעוד העיקרי זה לחבר אקס בוקס 360, ואז אני רוצה שיראו איתו ממש טוב, כמובן גם לראות סרטים בHD ולחבר לממיר של HOT אבל אני כבר יודע שלא יראו משהו בHOT...

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי סט רמקולים 5.1 X530 בסלון מחובר ל HTPC. אני רוצה לתלות הת הרמקולים האחוריים, האם יש דרך להאריך אותם ? מישהו עשה את זה ? והאם יש סט דומה עם רמקולים אלחוטיים ? מנו

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. Started by ATI POWNZ,

שלום קניתי מלפני כמה ימים רמקולים חדשים, של לוג'טק, וכתוב בחוברת שהסאב כוחו 7 RMS?? זה טוב חזק? . מצטער אבל אני לא מבין בתחום. תודה רבה לתושמת לבכם.

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  21. אני רוצה לקנות אוזניות טובות ו איכותיות בסביבות ה 150 ש"ח האוזניות הם בעיקר ל משחקי רשת. תודה רבה לעזורים !

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  22. שלום חברים יש לי כרטיס קול אודיופיל 2496 ואני מחפש תכנה חינמית שתגיד לי בזמן אמת מה התדר (44.1\96\192 KHZ ) ומה הביט (16\24 ) שיוצא מה LINE OUT רשום ב FOBAR מה תדר הקובץ המתנגן , אבל אני רוצה לדעת תכלס מה יוצא מה LINE OUT . היה לי נחמד מאוד אם היה לי איזה מוניטר קטן כזה שמראה בזמן אמת את התדר .

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  23. שלום, אז קניתי טלויזיה טובה. UE46D8000 של סמסונג. היא טלויזית תלת מימד והייתי מעוניין להוריד סרטים. יש לה חיבור USB ואמרו לי שאפשר לנגן עליה סרטים, למשל MKV או DIVX. מה לגבי קבצי ISO? אני יודע שאם אני מוריד משחקים, אני צריך לטעון את הקבצים הלאה לאנשהו (או לצרוב) ורק אז אפשר להשתמש בהם כאילו הם היו דיסק רגיל. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי.. יש למישהו נסיון בזה?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by kikkler,

מישהו מכיר את חברת כרטיסי הקול הזאת?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. Started by BlackDiablo,

היום אני מזמין נגן MP3 יש לי 3 אפשרויות: Apple iPod mini Rio Carbon Creative Zen Micro רציתי לדעת מה ממש משנה בנגנים האלה חוץ מ1GB יותר שיש לCarbon ולZen Micro תודה. עריכה: עכשיו ראיתי שיש את הiPod 4th gen 20GB ב20$ יותר האם זה שווה את זה ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים