אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מה ההבדל בן CREATIVE X-Fi Platinum לזה CREATIVE X-Fi ExtremeMusic והאם כדי ליקנות כרטיס קול ליפני שאני קונה רמקולים 0Z5500 ) או שעדיף קודם רמקולים אני כרגע בלי כרטיס אלה אוןן בורד ורמקולים סבירים +
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות אטומות שאפשר להסתובב אותן ברחוב מבלי שיחשבו שנפלתי מהחלל... ראיתי את ה px-200 אבל שמעתי מהרבה אנשים שאין להן כמעט באס. לכן ראיתי את ה K26P, והן ניראות לי אוזניות מעולות. יש למשהוא מושג אם פשר להשיג אותן בארץ?, אם לא בארץ אז בחו"ל עם מחיר סביר למשלוח ולא פי שתיים מהמחיר של האוזניות?. תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear). התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה. בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות LCD, מעדיף 42, FHD, לשימושי YESMAX, PS3, ומחשב, חשוב שיהיה HDMI, כמה שיותר יותר טוב, ורציתי לדעת איך זו: Tohsiba 42X3000..אני רוצה אותה, היא בתקציב שלי ( 8-9K) ההתלבטות היחידה היא איך לחבר אותה, כי אני לא בטוח אם יש לה SCART או אין לה, ואם אין לה, איך לחבר אותה, והאם זה משנה? כי הבנתי שיהיו בעיות בשינויי יחסים, 16:9 ל3:4, אני אצטרך לשנות ידנית.. בכל אופן, באיזה אופן אוכל לחבר אותה בצורה הטובה ביותר, האם יש לה SCART, והאם יש תחליפים אחרים? אפשר להגיד 50 50 לSD ולHD.. תקציב 8-9K אני מזכיר, 42, תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ב350 שקל הם קנייה נכונה? כי אני מחפש אוזניות במחיר הזה למוזיקה (היפהופ, האוס, והרבה דאנס) (בארץ). הSennheiser HD 200 הם הכי ממומלצות שראיתי וגם ראיתי שהמחיר שלהם מגיע על ל550 שלק בחנויות אחרות, אני מצאתי ב350. מה דעתכם? עריכה : כבר 2 אתרים מצאתי שמוכרים אותם ב 550-600 שקל.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, אחרי סקירת מאמרים רבים גיבשתי דעה, ופתחתי אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=517580.new#new תודה רבה, והמשך יום נעים (:
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בכל הדלקה נשאר הרבה זמן עם הכיתוב MuVo2, לאחר מכן נכנס לRecovery Mode ששם לחיצה על כל אפשרות רושמת Media Error. עם החזקה על Menu והכנסת הסוללה הוא נכנס לRecovery Mode ישר, יש אפשרות למחוק, לפרמט (בלי הודעת שגיאה) אך עם הדלקה של הנגן מחדש קורה אותו דבר מה שרשמתי למעלה. לחיצה על Connect To PC פשוט תוקעת אותו במקרה הזה. מי שמכיר את הנגן, הבעיה יכולה להיות בגלל שכרטיס הCF נדפק בכלשהי צורה? אם הבעיה אכן בכרטיס הCF, במקרה של החלפת כרטיס, עד איזה גודל כרטיס CF הנגן יכול לתמוך? תודה. ע: אין לי קורא כרטיסים, אם היה הייתי בודק את הכרטיס.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניות באיזור ה400 ש"ח. הן ישמשו בעיקר למשחקי מחשב החשיבות העיקרית היא סאונד מדויק ונטרול רעשים חיצוניים (מניח שעדיף אוזניות סגורות) בנוסף חשוב לי גם שיהיה לי נוח איתן גם אם הן יהיו עליי הרבה שעות. אין לי התנגדות לקנייה מחו"ל, עם דגש על כך שהמחיר הנ"ל יספיק גם למיסים ומשלוח תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
בהתחלה ניסיתי את ה W7 שהיה בסדר אבל נתן לי מסכים כחולים ורזולוציה לא מספיק טובה מה שגם החלונות ב W7 ריצדו כל פעם שהזזתי את העכבר היום יש לי SNOW LEOPARD על אותו חומרה וזה פשוט חלום! כאילו החלפתי ממחשב פשוט למחשב על! אין ריצודים הרזולוציה מתאימה ל -1080P NATIVE! 1080P רץ בלי בעיה הכל אחרת... אותי מעניין לדעת למה כל השוני הזה? איפה מייקרוסופט לא מצליחה איםה שאפל כן...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מערכת רמקולים 5.1 חמשת הרמקולים וגם הסאב מתחברים למין קונסולה כזאת שמאפשר שליטה על כל ערוץ וכו'... עכשיו הקונסולה הזאת מתחברת למחשב עם כבל שאני לא בדיוק יודע מה הוא ואני לא בטוח שיש לי את הכניסה הזאת בכלל במחשב היציאה הזאת דומה לחיבור ה S-VIDEO בכרטיסי המסך ולחיבורי העכבר והמקלדת (רק בצבע שחור) איזה יציאה זאת? אין לי כרטיס קול מיוחד (רק מה שעל הלוח) איך אני מחבר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלוויזית LCD בעלת 42-40 אינצ', שתשמש בעיקר למשחקים בPS3 וסרטי HD פה ושם. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הדגמים הבאים: LG 42LH50 Philips 8404H Sony KDL40W5500 מישהו יכול להמליץ על אחת מהן או דגם אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה יותר ויותר דגמים של אוזניות אטומות בחנויות השונות. החלטתי גם לקנות זוג אוזניות כאלה, בעיקר בגלל הבריאות, ואני מבקש את המלצתכם לדגם ספציפי. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הבאים אז אני חושב שעדיף משם. התקציב הוא כ 50$, אין לי ממש מושג כמה אוזניות איכותיות כאלה עולים אבל אפשר למצוא משהו טוב ב50$ ? זהו אני מניח.. אם זה משנה הם יהיו בשימוש עם מיני דיסק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות שבוע הבא את הASUS XONAR ESSENCE STX ויש לי מיקרולאב סולו 6C אני חושש מאוד שאני אבזבז סתם כל כך הרבה כסף למרות שבפורומים בחו"ל אני רואה שכולם אומרים שזה עולם אחר לגמרי ואין מה להשוות. חיברתי את האייפוד טאצ (דור שני) והמחשב ביחד לרמקולים (יש 2 כניסות), וניגנתי את אותו השיר בדיוק באותו הזמן. שניהם על ווליום מלא ועל העוצמה שלטתי רק מהרמקולים ככה שלשניהם הייתה גם בדיוק אותה העוצמה. כשקפצתי בין המחשב לאייפוד לא היה ממש שום הבדל שבעולם בצליל. אני עכשיו מתחיל די לחשוש, כי מצד אחד ידעתי שלאייפוד יש יציאה שנחשבת ברמה מצויינת ומצד שני יש לי לוח P55M-UD2 שדווקא אמור להיות לו כרטיס קול גרוע, ואני לא שומע ביניהם שום הבדל. אז יתכן שהם אכן אמורים להשמע אותו דב…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רכשתי היום את הX530 של Logitech, עכשיו זה רק אצלי הוא או גם אצלכם שהרמקול הקידמי - מרכזי לא עובד ממש ? כאילו אני מפעיל מוזיקה והוא היחיד שלא משמיע ממש חזק, זה רק אצלי או מה ? עריכה: בעיה בדריברים =\ מצטער אפשר למחוק. גילתי ת'בעיה שהיא לא ברמקול עצמו היא איך שהוא קשורה לדריברים ולמערכת ולתאימות בניהם =\ ולא הבנתי ממש איך מסדרים את זה... אם מישהו יודע אז בבקשה שירשום, הכ.קול שיש לי הוא המובנה עם הלוח, רשום במפרט... סודר! אפשר למחוק/לנעול וכו'....
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא כזאת. בסרטים מסויימים, ישנם קטעים שמושמעים חלש, וישנם קטעים שמושמעים בווליום גבוה יותר. בזמן צפייה בקטעים המושמעים חלש, אני מגביר את הווליום כדי לשמוע בבירור. אך פתאום יגיע קטע בווליום גבוה, והתוצאה תהיה ווליום גבוה מדי. אני מחפש איזושהיא תוכנה, או נגן או תוסף לנגן שיאפשר לקבוע ווליום קבוע לסרט מסויים. כלומר, שבכל הקטעים בסרט, הווליום יהיה קבוע. יש לי רסיבר של DENON ובצפייה בסרטים שמקודדים עם DLOBY DIGITAL אני יכול להפעיל פונקציה שנקראית DRAMATIC COMPENSATION שעושה בדיוק את מה שהתייחסתי אליו. אני מחפש תוכנה דומה למחשב. תודה
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קראתי פה..וגם קצת במקומות אחרים ויצאתי דיי מבולבל.. אני חושב כנראה ללכת על האיפוד או על הiriver ihp120.. אם אני לא טועה שמעתי גם שאין ממש אפשרות להחליף בטריה לאיפוד, רציתי לדעת אם זה גם נכון לגבי האיריבר.. ואם יש לשניהם או אחד מהם אפשרות לחיבור סוללה חיצונית..(למרות שזה לא כ"כ נוח).. אם תוכלו גם לחוות דעתכם לגבי אמינות, עדינות, וכו' אשמח מאוד... אם אפשר גם התרשמות כללית (או לא) שלכם..ו\או המלצה על נגן אחר(?)
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, מחפש 4 רמקולים עם סאב למחשב. איזו חברה מומלצת? מחיר? הספק? אני לא ממש בקיא בתחום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל חוות דעת על שני הדגמים הנ"ל או דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה ולשיחות דרך האינטרנט בחדרי צ'אט קוליים ותוכנת כגון סקייפ תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם ..אחותי נמצאת כרגע בקונטיקט מרחק של כשעה נסיעה מניו יורק סיטי ציידתי אותה ב450 דולר והדרכתי אותה לקנות לי IRIVER H-10 6 גיגה + בטריה נטענת נוספת + עריסה (CRADLE) + שלט + בעודף אוזניות ספורט מתקפלות של סוני http://zap.co.il/model.asp?model_id=35863 ועכשי כמה שאלות בבקשה ... 1. האם מישהו מכיר אולי כתובת של חנות בני יורק והסביבה שבה מוכרים את הH-10 בגירסא של 6 גיגה 2. האם בניו יורק מוכרים נגנים עם חיבור לחשמל בארץ 3. האם שווה בכלל לקנות את הגירסא האמריקנית כי שמעתי שיש איתה מלא בעיות 4. מה דעתכם על האזניות האלה?!?...אני מחפש אך ורק אזניות של SONY בדגם שמתקפל האם אתם יכולים להמליץ על דגם אחר של סוני בתודה מראש גדיץ
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היה לי את ה MX550 והם נגנבו לאחותי באוטובוס. אתמול חברה שלי הפתיעה אותי עם MX 360 - שאני משער פחות טובות - הן זולות בבערך 100 שקל. היא קנתה אותן בצליל אבל אני לא מוצא אותן בזאפ ואני לא כ"כ מוצא עליהן תיעוד באינטרנט. מישהו מכיר את האוזניות האלו? איך הן בהשוואה ל-550?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.photoone.co.il/product.asp?pID=68&cID=13 any reviews available ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-