אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מגבר ONKYO TX-82 שלא תומך 5.1 אני שומע מוזיקה, לא ממש רואה סרטים או משחק משחקים. (למען האמת יש לי זלמן 5.1 בשביל זה) והוא רוצה לתת לי מגבר של קנווד לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הוא מאחד החדשים... תומך פרו-לוג'יק 2 ו-DTS ו-AC3 וכמובן 5.1 אהה בנתיים יש לי 2 רמקולים אולי אני יקנה מערכת רמקולים 5.1 ככה משהו נחמד לא מפוצץ יש לי כרגע 2 רמקולים JBL TLX-6
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עולה בערך 4000 שקל, ביקורות לא רעות והמחיר מצויין לטלויזית LCD TV בגודל 32 אינץ' ועוד של LG, המליצו לי על toshiba 32wl66 אבל היא עולה 1000 שקל יותר, זה באמת שווה את זה? הLG 32LC2: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411556 בבקשה תענו, אני רוצה להזמין בקרוב. ד"א היעוד העיקרי זה לחבר אקס בוקס 360, ואז אני רוצה שיראו איתו ממש טוב, כמובן גם לראות סרטים בHD ולחבר לממיר של HOT אבל אני כבר יודע שלא יראו משהו בHOT...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
אבל הבעיה היא כזאת. הכרטיס מסך שלי הוא twintech 8800gt 512mb שהוא נחשב של nvidia ויש לו 2 יציאות dvi ויציאה אחת svideo .שממנו יש 3 בננות של rca יוצאות. כרגע המחשב מחובר לטלוויזיה ע"י אחת הבננות rca וסאונד שנלקח מהכרטיס קול ומחובר לטלוויזיה ע"י 2 בננות rca . ניסיתי לחבר את שלושת הבננות ע"י rca לטלוויזיה אבל רואים שחור לבן מטושטש כזה וגם אחרי משחק בהגדרות כרטיס המסך לא לסדר את זה(לא ניסיתי מצב extended כמו במדריך האמת). מה שכן בהגדרות הוא זיהה את הטלוויזיה בתור רזולוציה hd 720 . אני רוצה לנסות לקנות כבל dvi ל hdmi ולחבר ככה את המחשב לטלא אבל איך אני מחבר מהמחשב לטלא כבל סאונד? השאלה אם לנסות לחבר את המחשב ע"י ה svideo ? ולנסות שוב לשחק אם ההגדרות או דרך ה dvi ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כרטיס קול אודיופיל 2496 ואני מחפש תכנה חינמית שתגיד לי בזמן אמת מה התדר (44.1\96\192 KHZ ) ומה הביט (16\24 ) שיוצא מה LINE OUT רשום ב FOBAR מה תדר הקובץ המתנגן , אבל אני רוצה לדעת תכלס מה יוצא מה LINE OUT . היה לי נחמד מאוד אם היה לי איזה מוניטר קטן כזה שמראה בזמן אמת את התדר .
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות עם מיקרופון בתקציב של עד 300 שקל. המטרה של האוזניות זה בעיקר לדיבור בסקייפ, במסנג'ר. אני צריך שיהיה מיקרופון איכותי ושישמעו אותי חזק ואיכותי וגם שישמעו באוזניות חזק. לפעמים אולי אני ישמע גם מוזיקה בהן אבל בדרך כלל אני שומע ברמקולים את כל שאר הדברים ובאוזניות אני רק מדבר ושומע את הסקייפ. אני צריך את האוזניות מחנות KSP בחיפה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב כפי שהכותרת כבר הסבירה, העניין הוא, שאני מעוניין שהרמקולים יהיו מיועדים למוסיקה, משחקים וסרטים, כאשר לפי הבנתי 2.1 יותר מתאימים למוסיקה ו5.1 והלאה לסרטים ולמשחקים, התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. מה שחשוב יותר מכל, שהם יהיו כמה שיותר איכותיים יחסית למחיר, כמובן. עשיתי סקר שוק קטן, וההתלבטויות הלכו וחזרו בין: JBL Spot,Spyro Creative T6060 Logitech X540 Altec Lansing ATP3 לשיפוטכם, אני אשמח לשמוע דעות ועצות בעניין, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אני מחליט באופן סופי עכשיו: תגידו לי מה עדיף לפני שאני קונה(אני קונה מחר) 1)לוג'טק Z-680 (2350 ש'ח) Total output power: 505 Watts RMS Subwoofer power output: 188 Watts RMS Satellite speaker power output: 317 Watts RMS (4 x 62 Watts RMS, 1 x 69 Watts) Total peak power: 1000 Watts Maximum SPL: 114 dB System frequency response: 35Hz - 20kHz Input impedance: 10'000 ohms Shielded satellites for use near video monitors Surround sound effects: Hardware decoding for Dolby® Digital, DTS® and MPEG soundtracks Dolby Pro Logic II (movie and music modes) 6 channel direct Stereo x2 Stereo Source Inputs Digital optical for DVD or CD player, PlayStation®2, Xbox*, or PC sound ca…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין לנייד אותם כך שיעבדו על סוללות אז הרמקולים היו מחוברים לחשמל עם ספק פנימי שעובד על 230V\50HZ 9V\1.2A האם 2 סוללות של AA נטענות בהספק של 2500 NAH כל אחד עם זרם 1.2 אמור להחזיק אותם? תודה ויום טוב אולי סירטון כשאסיים :]
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אחי הביא לי את המערכת שלו HARMAN kardon 7500 ושאני מחבר את האוזניות הוא רושם לי אוזניות חוברו אבל מוציא לי את השמע דרך הרמקולים אני מאמין שזה איזה הגדרה מישהו יודע איך אני מסדר את זה???
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כנסו: http://dapreview.net/comment.php?comment.news.1954 יכול להיות שייצא u10 8 ג'יגה וואו עד שיצא ייקח זצן ועד שיגיע לארץ עוד יותר זמן :'(
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול: 1. על הלוח אם 2. קריאטיב ליב עכשיו , יש לי יציאה מקדימה לאזניות שהיא מחוברת לכטיס השני ! הכל טוב עד פה עכשיו אני רוצה לעשות שאני יוכל גם לחבר מאחורה לקריאטיב ואז להשתמש ב2 ערוצים שונים (בתוכנה) כדי לשמוע בערוץ אחד את האוזניות ובשני את הרמקולים ! זה אפשרי? או שאפשר רק יציאה אחת לאוזניות במחשב ? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי למרות שאני לא מחפש מסך מחשב אלא טלויזיה. אני עובר לגור ביחידת דיור ואני זקוק לטלויזיית 32 אינץ לסלון. ( המרחק בין הטיוי לספה יהיה לא יותר מ3 מטרים) מחיפוש בזאפ יש לי 3 אפשרויות: Panasonic Viera THL32C10 במחיר 1860 LG 32LD460 במחיר 1600 Samsung LA32C530 שהוא נראה לי הכי טוב מכיוון שמצאתי בחנות אחת בזאפ שנמכרת ב 1790 ובכל שאר החנויות ב 2500 כלומר היא היקרה מבין ה 3. נראה לי ההבדל במחירים נובע ממשך האחריות. השימוש בטלויזיה יהיה חיבור רגיל לYES וכמובן שאני חייב חיבור לכונן נייד על מנת לצפות בסרטים ( עם כתוביות בעיברית!!!) באיכות גבוהה מבלי לחבר למחשב. בכל מקרה התקציב שלי בסביבות 1800 ולא שקל יותר, אז אם יש דגם של טלויזיה שפספתי שאני אשמח…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין למכור זוג רמקולים בני 15 שנה לערך של Wharfedale שהיו חלק ממערכת של חמישה. אשמח להערכת מחיר בכמה אפשר למכור?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה ההבדלים בין AUDIGY 2 ל-AUDIGY 2 PLATINUIM ? 2. השימושים שלי במחשב הם שמיעת מוסיקה , משחקים (גיימר מושבע) וסרטים. בקיצר , הכול , לא ? אני צריך את ה-AUDIGY 2 PLATINUIM או שאני יכול להסתפק ב-AUDIGY 2 הרגיל ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
קודם כל הרמקולים האלו מדהימים באיכותם ועוצמתם .. ומכיוון שעוד לא סידרתי אותם כ 5.1 (בגלל שעוד לא קניתי תעלות וכו') אני עוד לא יודע באמת מה הם שווים עכשיו יש לי שאלה .. חיברתי אותם לכ.קול של הלוח אם (8.1) של גיגהביט עד שאני יקנה כ.קול נורמלי, סידרתי בהגדרות של הוינדאוס כ 5.1 וגם בהגדרות של הלוח אם (תוכנה הנקראת SOUND MAN) וברמקולים הקדמיים שומעים חלש מאד .. מאד. למישהו יש מושג למה ? וב Control Center של הרמקולים אני משנה ל STERIO DOLBY וכו' והאפקט היחיד שעובד הוא 6CH Direct .. למה ? תודה, עידו.
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי לכולם! ברצוני לרכוש סט רמקולים איכותי במחיר שכתוב בכותרת. בעיקרון השימוש ברמקולים יהיה הרבה מאוד מוזיקה אלקטרונית (אם זה משנה), לכן אני זקוק לרמת איכות גבוהה וכן סאונד גבוה. לא משנה לי מספר הרמקולים שיהיה בערכה אך כמובן מועדף שיהיה באס איכותי... ממש קשה לי לבחור בין מספר רב של ערכות הקיימות ברשת ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת הרמקולים העדיפים ביותר לתקציב שהבאתי. תודה מראש אלכס פלדמן
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לגבי הגודל בין 25-32 לסרטי HD וXBOX מרחק צפיה 3 מטר..
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי רסיבר קצת ישן אבל טוב , RX-V995 , מה גם שיש לו כניסות אופטיות ויש לי רק כרטיס קול מובנה , אז זה יהיה גם יתרון לא להשתמש בכרטיס קול שלי ... חשבתי לפרק את הרמקולים ולהוציא מהחור של הפורט או משהו כבלים שהולכים ישר לרמקול, ולנתק את מה שמחובר אליהם כרגע כמובן... הרעיון הזה אמור להיות טוב, או שיש אזשהו אקולייזר או סתם התאמה בין המגבר (מעבר לעכבה) שמפשיעה על הצליל?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים אני בונה HTPC שמטרתו (בנושא זה) בעיקר סרטים אבל בהחלט גם הזרמת מוזיקה. נאמר לי שאם איני אודיאופולית גמורה אין טעם להתקין כרטיס קול נפרד ואוכל בהחלט להשתמש בכרטיס הקול OB היות וכעת כרטיסי הקול בהחלט טובים. עדיין לא נסגרתי סופית על המעבד אבל יש שני לוחות אם על הפרק למעבד אינטל לוח GA-P35-DS3 http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2627&ProductName=GA-P35-DS3 למעבד AMD לוח:GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 לשניהם OB כרטיס ALC 889A שהבנתי שהוא כרטיס אייכותי ומתקדם יחסית. אולם נאמר לי שבניגוד למשל ללוח GA-P35-DQ6 http://www.gig…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב כמו בכותרת אני צריך המלצה ל2 כרטיסי קול למחשבים שלי. האחד זה למחשב שאני משחק עליו ככה שפחות חשוב לי איכות הקול (גם ככה היא תשתפר אני עובד עם כרטיס אונבורד) חשוב לי שיעזור לשפר את הFPS השני זה למחשב HTPC שפה הדגש הוא על סאונד ומוסיקה ולא המשחקים כי אני לא משחק עליו. אז לא צריך את כל התמיכות של המשחקים. התקציב הוא 1700 שקל בערך לשנייהם. תודה מראש CM עריכה: במחשב HTPC הכרטיס מחובר אנלוגית למגבר ומערכת 5.1
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16552 הוא גם נראה יפה יותר מסתם מארז תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האוזניות שמגיעות עם הנגן [גירסה אמריקקית] הם שוות משהו?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתי, ויש לי 3 שאלות: 1. איך אני מחבר סאבוופר לרסיבר? בסאב יש חיבור line-in (אדום ולבן), ברסיבר (דנון) יש כניסה אחת שמיועדת לסאב 2. לטלויזיה, דיוידי ורסיבר יש חיבור קומפוננט. מה עדיף לי לקשר בחיבור זה, את הטלויזיה לדיוידי או את הדיוידי לרסיבר? 3. איך אני מחבר את הרסיבר לממיר של יס? תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-