אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צופה הרבה בסרטים חלק צורב חלק רואה ב TV שמעל המחשב באמצעות כבל SVIDEO ושני חיבורים ימין שמאל לרמקולים ב TV (כמו שהרבה עושים) אני לא מרוצה המאיכות וזה לא קשור להגדרות וכ"ו האם כרטיס TV יוסיף יציאות כמו של הDVD ? ואני יראה חלק בלי איזה פס שחור קטנטן עקום כמו שאני רואה עכשיו תמליצו על כטיס זול שיעשה את העבודה ביעילות והאם הכרטיס גם מאפשר לצפות ב TV על גבי המחשב יש לי YES מעל המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הרמקולים מיועדים בעיקר לסרטי HD ופחות למוזיקה, הם יוצבו בחדר בגודל של 4X4 מטר, התקציב כאמור, עד 1000 שקל. כרגע האפשרויות מבדיקה קטנה באינטרנט הם: MicroLab X23 מחיר 950 שקל MicroLab FC861 מחיר 800 שקל אך לדעתכם הרמקולים יתפקדו בחדר בגודל כזה ובכללי אך הם? יש לציין שאני מאוד אוהב סאונד ובס חזקים בצפייה בסרטים (בעיקר פעולה). אם יש לכם המלצות אחרות, אני ישמח לשמוע!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, קריטריונים: - איכות. - עוצמה. - אוזניות סגורות. - טווח קליטה גדול. - מיקרופון (לא חובה). בתקציב של עד 500 ש"ח.. תודה לעוזרים. נ.ב. חיפשתי בפורום אבל רוב האשכולות שנפתחו בקשר לאוזניות אלחוטיות ללא תגובות..
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
בהתחלה ניסיתי את ה W7 שהיה בסדר אבל נתן לי מסכים כחולים ורזולוציה לא מספיק טובה מה שגם החלונות ב W7 ריצדו כל פעם שהזזתי את העכבר היום יש לי SNOW LEOPARD על אותו חומרה וזה פשוט חלום! כאילו החלפתי ממחשב פשוט למחשב על! אין ריצודים הרזולוציה מתאימה ל -1080P NATIVE! 1080P רץ בלי בעיה הכל אחרת... אותי מעניין לדעת למה כל השוני הזה? איפה מייקרוסופט לא מצליחה איםה שאפל כן...
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז התקציב שלי לא ידוע כע אני מניח שכמה מאיות, אני רוצה רמקולים שייתנו לי לחוות דברים בצורה טובה יותר, סרטים, משחקים אני לא יודע מאיפה להתחיל לסנן אני מקווה שיש לכם משהו מתאים להציע לי, מאיפה וכמה זה עולה תודה
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה לרמקולים טובים? רמקולים עם איכות טובה,ששומעים בה את הסאונד לשם שינוי. רצוי רמקולים של קרייאטיב. עד 150 ש"ח לרמקולים.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לאחרונה, הכרטיס קול שלי התחיל להתנהג מוזר... ב-Device Manager כתוב שהוא מחובר והכל טוב, אבל בת'כלס לא שומעים בו הרבה. או מעט. אז החלטתי לקנות אחד חדש... שתי שאלות: 1)האם ניתן לחבר כרטיס קול חדש ללוח אם בו יש כרטיס קול מובנה? והאם זה קל או מסובך לכבות את הכרטיס הישן ולהפעיל את החדש? 2)איזה כרטיס קול כדאי לקנות? לא משהו מקצועי, סתם בשביל לשמוע מוזיקה וזה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית, התערבתי עם מישהו... האם איכות הסאונד הסאונד טובה יותר בכונן CD או בDVD ? תודה...
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של DVD בלי חיבור מאחורה.. זה 5 קטנים ואחד גדול כל 6 הכבלים בלי חיבור, חשוף כזה.. איך אני מחבר את כל הדבר הזה למחשב? אם זה עוזר יש לי גם את הDVD
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הנה עוד פירוק: http://www.easydigi.com/news/2005/1/10/news_520.htm ועוד באתר..
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הכרטיס קול יחובר לרסיבר של הרמן קרדון AVR137 ישמש בעיקר לצפיית סרטי HD
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, התקציב שלי הוא 2000 שקל מצאתי בגבולות התקציב 2 מכשירים שדיי דומים בפרטים שלהם: Haier L32R1 http://www.kaniti.co.il/Product.asp?Pid=1245646&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap〈=HE Sharp LC-32PX5M http://www.cinemaworld-online.co.il/Product.aspx?ProductID=319 את שתי הטלויזיות אני יכול לרכוש ב 2000 ש"ח כרגע השימושים לטלויזיה יהיו צפיה מממיר ומכבלים אנלוגיים סרטי DVD / מחשב בתדירות לא גבוהה משחקים - כמעט ולא. אם אפשרי תמיד יותר טוב אני מתלבט כרגע בין שתי הדגמים האלה לא מצאתי עוד דגמים בתקציב שלי של חברות עם שם נורמאלי לא DANTAX וכו'... למישהו יש אחת הטלויזיות הנ"ל? מישהו צפה / קרא ביקורת עליהן? יש הצעות למכשיר אחר בקטגורית מחיר שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום! באתי לפורום הזה כי בשום מקום אחר לא עוזרים לי.. מקווה שכאן יעזרו =) אז ככה- אני מחפש אוזניות קשת ON TH EAR, רק למוזיקה עד 200 שקל. אני יודע שהתקציב ממש נמוך, אבל אני בסה"כ תלמיד יא שרוצה שבואטבוס אפשר יהיה לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית (ואני מבלה הרבה באטבוסים =\) אמממ בקשות מיוחדות- עמידות,נוחות, בעלות סאונד טוב (הייתי עם AKG 324P והסאונד שלהם סיפק אותי מאוד ) ושלא יהיו חמות בקיץ! ואם אפשר-מתקפלות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול מסוג Creative X-fi Platinum כמובן שאינני מסוגל לחבר בתצורה של 5.1 דרך החיבור בדיגטלי(אודות לאדיבותם של אנשי creative). כמובן שיש פתרון וגם הוא של creative (גנבים) שהוא ה-Dts-610 . והשאלות שלי הן: 1. האם כדאי לרכוש אותו או לשדרג מע' רמקולים? חשבתי על logitech z-5500? 2. האם ניתן להזמין אותו בארץ ? ואם לא איך ניתן להזמין אותו מחו"ל(בהנחה שכדאי לרכוש אותו) http://www.soundblaster.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=14191
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לשמוע שום דבר ב-fifa 2004. התקנתי לאחרונה כרטיס קול חדש.. אולי זה קשור.. בכל מקרה, אני לא יודע מה הבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אבא שלי משגע אותי לגביי מסך ולא מתחשק לי לראותו אותו עושה איזה קניה מטופשת. שוב........... אזי, אני פונה אליכם המומחים לגביי המלצה למסך טלויזיה לסלון. אין לי מה להוסיף פרט לעובדה שאני מקווה לראות יותר מתגובה אחת, אני לא יכול להסתמך על דעה של אדם אחד אולי תוהה, אז חברה להגיב לגבי דגם שאדם אחר המליץ עליו. תודה מראש לכל העונים g0vner_x3
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לאחר בירור וקריאה בפורום ובכל מיני ביקורות, הפער הצטמצם, וכרגי אני מתלבט בין 2 רמקולים. 1. לוגיטק Z640 ב500 שקל 2. קריאטיב T5400 ב700 שקל האמת הקריאטיב חורג מהתקציב לי.תכננתי להשקיע 500,זה מספיק, אך האם ה 200 שקלים יותר שווים את ההבדל ביניהם? שימושים- בעיקר סרטים, קצת מוסיקה, לא משחק בכלל משחקים. כרטיס קול- הכרטיס שבא בלוח ASUS P4C800 E DELUX , הוא כרטיס שתומך ב 5.1. (אולי מאוחר יותר אני יקנה כרטיס אחר) אשמח אם תוכלו לצטט,וכך להתייחס לשאלות שלי: 1. האם ה 200 שקלים יותר(שהם חריגה) שווים את ההבדל ביניהם? 2. מה איכותי יותר, מבחינת שמיעה, ולסרטים? 3.בלוגיטק ראיתי שיש כפתור MATRIX, שאם לוחצים עליו, שומעים בכל ה 5, גם מוסיקה. האם זה קיים בקריאטיב?אם לא אז מה יש? 4.איז…
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת של סוני מחוברת למחשב וחשבתי אולי לשים את הרמקולים על הריצפה כדי שישמעו יותר טוב.....
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית 5.1 ולחבר את הרסיבר למחשב עם כבל אופטי ללוח אם שמחשב יש לציין שכרגע כשאני מחבר אוזניות חדשות (ונבדקו ) ללוח אם אני שומע רעשים סטטים אני רוצה 5 רמקולים וסאב פלוס רסיבר (או משהו שינקה לי את הרעשים האלה ) שימוש המערכת: בעיקר סרטים (רוצה תחושה של קולנוע עד כמה שאפשר). התקציב הוא 3500 גמיש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-