עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות LCD שהעיקר שלה זה סרטים וסדרות.... הLCD תתחבר רק למחשב והכל דרך המחשב... אז אני חייב שיראו טוב במחשב....וגם אני רוצה לתלות אותה על הקיר...אז אני חייב שהיהיו איזה חיבורים מיוחדים מאחורה? אז ככה הדגם שנראה לי מתאים זה LA32R81B... השאלה האם הוא מתחבר מאחורה לקיר...ושאלה שניה...יש דגם יותר טוב בתקציב..?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by udi,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הטלויזיה הנ"ל LED PHILIPS 40PFL8605H http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=145 האם משהו יכול לתת לי חוות דעת עליה או לפחות לתת לי דגמים של סמסונג או LG באותה איכות בתודה מראש אודי

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  3. אהלן, לאחר שהזוג הישן שלי מהדגם הזה לא מראה תקווה (התברר שאחי הקטן הפיל אותו הקופיף הזה וכנראה שבקו חיים), אני מעוניין לקנות דגם חדש..זאת לאחר שאת הזוג הקודם הביאו לי מתנה מחו"ל. ראיתי בזאפ שהמחיר שלהם הזול ביותר הוא 560 שקל בערך אך את האתר ספציפית עצמו אני לא מכיר. יש לכם מקום טוב יותר לקנות? או שאפשר ללכת על האתר ההוא... תודה!

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  4. Started by yarz,

התקציב שלי הוא בסביבות ה750 שקל מוכן לקנות גם יד שניה ולא מתכוון להזמין מחו"ל אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות משהו חזק חשוב לי באסים מטורפים ואיכות צליל בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  5. היי, אני מעוניין להוציא סכום נכבד על סט אוזניות מלא שכולל אוזניות ומגבר אוזניות (וכמובן DAC במידה וזה לא משולב בתוך המגבר). אני לא מבין גדול מדי, אבל אני כן מאוד מאריך סאונד טוב ואיכותי ולכן אני רוצה להשקיע. נכון להיום, יש לי אוזניות סבירות Sennheiser HD555 שמחוברות לרסיבר שהוא בכלל נועד למערכת קולנוע ביתית של Denon. הרסיבר מחובר עם חיבור אופטי למחשב, והרסיבר בעצם זה שמגביר לי את האוזניות וכמובן זה שממיר את הסאונד עם ה-DAC המובנה. התקציב שלי מאוד נע. אני מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אם "לא תהיה ברירה" אוציא הרבה יותר. לכן נכון לעכשיו, ממה שחקרתי באינטרנט (יש כמות גדולה מדי שלי מגברים ו-DACים), הגעתי למסקנה שההתלבטות שלי הולכת כך: בתחום האוזניות --- או Sennheiser HD650 או S…

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אני לא מרוצה כלל מהאוזנית זלמן 5.1 שקניתי לפני מספר ימים. אני מעוניין לחליף אותם בעד אוזניות רגילות עד סכום של 300 ש"ח. חשוב לי שהאוזניות יתמכו בבאסים גבוהים וצליל נקי ביותר,היות ואני חובב אלקטרוני. ניסיתי לשחק עם האוזנית האמריקס ארמי על סאראונד 5.1 והשמיעה ממש לא טובה,לעומת זאת,בחרתי בדרייבר באפשרות של,אוזנית, והפעלתי את ה CMSS והשמיעה הרבה הרבה הרבה יותר טובה. עריכה: דבר חשוב נוסף ששכתי לציין הוא,שהאוזניות יעטפו את כל האוזניים(זה פשוט לא נוח לי שהם נמצאות על האוזניים עצמם ולא נתמכות על-ידי הראש)

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. חשבתי לקנות אוזניות שינצלו יותר את הנגן שלי ושיחליפו חלקית את הcx300 שלי.הפעם אני לא דואג לגודל של האוזניות ולא אלך על אוזניות 3 גרם IEM אלא על משהו אחר .חשבתי על הSennheiser PX 100 שקראתי עליהם ב - www.headphone.com ורציתי לשמוע מה אנשים אומרים עליהם בהשוואה לאוזניות אחרות באותו טווח מחירים.אשמח לקבל הצעות אחרות. כמו כן האם זה יהיה שינוי משמעותי לקנות אותם בהשוואה ל CX300?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  8. לאחותי בקרוב יש יומלדת, והבנתי שהיא דיי מעוניינת באוזניות קצת יותר איכותיות מכל הזבל שיש לכולם בדרך כלל. התקציב הוא בסביבות ה100 ש"ח, הוא קצת גמיש. אחותי לא אודיופילית, היא רק רוצה אוזניות שיוכלו להשמיע בצורה סבירה ונעימה, משהו שייתן תמורה למחיר, ושהיא תוכל להרגיש בהבדל באיכות בין האוזניות הקטנות שמקבלים מתנה לבין האוזניות שאני אקנה לה. מחכה להמלצות :-)

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים מחברות שונות. אני ממש לא מבין בסוגי אוזניות למיניהם , אני אשמח אם תעזרו לי להחליט מה לקנות. הדגמים: JVC - http://www.220v.co.il/site/productspec.asp?id=1421 ZALMAN - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4415

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות למיני דיסק שלי בסכום של 100-200 לא כולל משלוח. (אפשר טיפה לחרוג). ראיתי כמה דגמים אבל אין לי מושג על מה ללכת יש את ה Sennheiser HD-202 Panasonic HT225 Koss UR20 Koss TD61 אני לא מחפש אוזניות שניכנסות לאוזן. אני מחפש אוזניות כמו הדגמים האלו.. אם יש לכם עוד דגמים ששוים אנא הציעו אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. היי אני מעוניין לקנות אוזניות לשימוש הנ"ל התקציב בגדול עד סביב 500 (עדיף עד 300, אבל אם יש משהו משוגע נגיד..) בגדול היום אני עם akg q350 עם הפלאפון (מקור המוזיקה העיקרי שלי) ובמחשב אני עם Tt eSPORTS SHOCK בגדול אני כבר מזמן רוצה אוזניות קשר נוחות שאני אוכל להסתובב איתן גם מחוץ לבית (אני כל יום שעה וחצי+ של נסיעות) יש לי אוזנים + ראש דיי גדולים, נכון להיום האוזניות מחשב שלי לא מאוד נוחות לי אחרי שימוש מאסיבי... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות. אני הולך לשתמש בזה לשמיעת מוזיקה ודיבור בסלולר מידי פעם, לכן חשוב לי שיהיה איזשהו 'שלט שליטה' (כמו באוזניות של האייפון, למשל). לא איכפת לי, במידת הצורך, גם לרכוש חלק נוסף שייתן לי את השלט הזה. מה צריך? -מעדיף את הגדולות (שמכסות את האוזניים). -סאונד איכותי במיוחד. -בס איכותי במיוחד. -מה לעשות..... עיצוב חשוב -תקציב כמובן כמה שפחות, אבל פתוח. נגיד עד 800 שקל כזה. ההתלבטות שלי, היא גם אם להזמין מחו"ל (ebay או משהו כזה) או לקנות בארץ. לי זה לא קריטי, השאלה מה אתם ממליצים בעניין הזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות אוזניות סגורות אטומות גדולות. אני לא רוצה לקנות משהו יקר מדי (מעל ל 250) כי בסה"כ אני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם. אם יש לכם איזו עיצה או המלצה על דגם מסויים אני אשמח מאד. נ.ב אני רוצה לקנות מחנויות בארץ... :-[ תודה מראש

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by slipknot94,

אהלן בעבר קניתי את האוזניות Sennheiser HD205 והשתמשתי בהן תקופה אבל תמיד אחרי איזה חצי שעה של שימוש בהן כאבו לי האוזניים והראש כי האוזניות מאוד לוחצות למרות שניסיתי לסדר ולכוון אותן. חבר שלי הביא לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 שהאמת הן ממש נוחות אבל הוא הביא לי אותן עם בעיה כנראה במגעים שגורמת לזה שבאוזן ימין לא שומעים לפעמים ויש רשרושים וזה ממש יכול להציק. בא לי להתחדש באוזניות חדשות והכי חשוב לי שיהיו מאוד נוחות לשימוש של כמה שעות שלא יילחצו וכמובן עם איכות טובה ושיהיה בסביבות 250-350 ש"ח אשמח להצעות תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by LittleNicky,

אהלן, אני רוצה לקנות בימים הקרובים אוזניות למחשב הנייד ולגלקסי 2, חשוב לי שיהיו all-rounder כאלה כי אני רוצה להשתמש בהן גם למוזיקה, סרטים\סדרות ומשחקים. מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך (כמו אורך של סרט לדוגמה), שיהיה סאונד איכותי וברור ואם יש אפשרות שיהיו מתקפלות כדי שיהיה יותר קל להסתובב איתן. בינתיים המליצו לי על http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9480 איך הן לפי דעתכם? יכולות להתאים לי? אם לא אז בבקשה להציע לי משהו אחר, תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם בגלל כדאי לי לקנות איזה PX 200 או MDR-Q33LP SONY או MX-300 לא אהבתי את הצורה של הPX....אבל האם האוזניות באמת שוות כל כך? אם למישהו יש עוד הצעות לאוזניות ואני מעדיף כמה שיותר קטנות ונוחות אז שיציע ובאמת כדאי לי להחליף את האוזניות שבאות עם הIRIVER? או שהם טובות מספיק? אני אוהב צליל נקי וטוב, באסים טובים ואיכות אתם חושבים שאוזניות הIRIVER יספקו את זה? או לקנות אוזניות אחרות?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לחבר לHTC EVO 3D אוזנייות השאלה איזה? אני מוכן להשקיע עד 3000 בשביל לקבל איכות גבוה מאוד, אבל כמובן יש גם למחיר שיקול ואם יש משהו שווה בפחות כסף אז למה לא מצאתי עד עכשיו שני אוזניות שאני שומע הרבה דברים טובים עליהם: monster beats - studio tour monster beats אני מודע להבדלי מחירים אבל עדיין לא שמעתי אותם אז אני לא יודע מה אני מחליט. דבר שני האיכות שמע בפלאפון הזה לא הכי טובה (לא כמו באיפון בו נגיד ככה), מה לקנות בשביל להגביר את האוזניות או להזרים מוזיקה?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  18. קודם כל, שמחתי לראות שיש פורום עברי עם אנשים שמבינים בתחום ואודיופילים כמו שצריך! בקיצור, אחרי שקניתי כרטיס קול (Line 6 UX2) להקלטות החלטתי שזה לא ריאלי לעבוד עם האוזניות ב50 שקל שלי(כולל מיקרופון עוד!) וזה הזמן להשתדרג! (במיוחד לרגל המאורע החשוב שקורה בעשירי לחודש הנוכחי - כניסתה של המשכורת) אז.... תקציב: בעקרון בסביבות ה300 שקל, מעדיף פחות(250 ככה יהיה לי נוח מאוד) אבל יכול גם יותר אם משהו חדשני ופורץ גבולות מחכה לי ב50 שקלים יותר דרישות: האוזניות האלה מיועדות להיות מולטי-טאלנט. גיימינג, מוזיקה, הקלטות, הכל! מה שצריך! הדבר היחידי שאני כנראה לא אעשה זה לנייד אותם, כי אני רוצה אוזניות גדולות ונוחות, וזה לא בא ביד אחת עם ניידות (אולי אני אקנה גם איזה אין-איר נחמדות לאייפון…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני רוצה להתחיל לחזור לשמוע מוזיקה בדיסקמן שלי [כן כן אין לי מכשיר MP3] והאוזניות הקודמות שלי נשברו אין לי יותר מידי כסף להשקיע, וגם ראיתי אוזניות ב-80 שקל שהאיכות שלהן ממש מוצאת חן בעיניי אז אני חושב שזה דיי בסדר אני לא רוצה אוזניות קטנות InEar כאלה [ממש לא נוח לי] וזה יכול לחרוג טיפה מהתקציב [רק לא יותר מידי] חשבתי על אלה: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&details_type=1&itemid={34C74A69-5252-4310-A2A5-6523A486F278} Sennheiser HD-201 שמעתי דברים טובים על החברה הזאת, השאלה האם האוזניות טובות ושוות את המחיר? או שאני יכול להשיג אוזניות יותר טובות במחיר דומה? וגם קראתי פה בפורום ש-AdamZuf המליץ על הKoss PortaPros ואמר ש…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום. אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה, בעיקרון לנגן IAudio X5.. האוזניות שמגיעות איתו צורמות באוזניים אם מעלים את הווליום מעל 25 ככה אם אקווליזר וזה מעצבן.. אז אני רוצה אוזניות שיישמעו טוב גם עם אקווליזר עד 200 ש"ח עם חריגה, אני יכול להתפשר בשביל איכות.. אה, כן, כמעט שכחתי - רצוי מאוד שהאוזניות יהיו זמינות בנתניה, זה די בעייתי בשבילי להזמין מהאינטרנט כי זה כרוך בכרטיס אשראי ואבא שלי אמר שהאוזניות אני מממן אחרי הנגן... :] תודה רבה לעוזרים, אופיר

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Pioneer DEH2950MP - רדיו דיסק קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו - רמקולים קדמיים זוג רמקוליםו6x9ואינטשוJBLוCS3196ו -אחוריים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491825 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=23401 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=417684 מדובר בתקציב 2000 שח. אני שומע מוזיקה לא מהכבדים רוצה לשמוע איכותי וגבוהה. התענינתי במגבר אבל כרגע החלטתי להשקיע בשאר אולי בשלב מאוחר יותר לצרף מגבר. מה אתם חושבים על המפרט? האם כדאי לשנות משהו? אם מישהו מכיר את הדגמים..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בס"ד שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32' של SAMSUNG דגם LA32D403 ראה כאן. רציתי לשמוע מכם ביקורת עליה, ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1. הרמקולים שלה הם רק 5watt, זה קריטי? 2. איך התמיכה שלה בסרטים, כי באינטרנט ראיתי תגובות חלוקות. חשוב לציין, מציעים לי אותה במחיר של 1300 ש"ח + אחריות לשלוש שנים. אם למישהו יש הצעה אחרת באיזור מחיר זה ושלוש שנים אחריות, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  23. אני רוצה לקנות טלוויזיה שהיא גם מסך מחשב, יש לי תקציב של עד 3000 שקל מחפש משהו באזור ה-2000 יש לכם הצעות ?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. בעיקרון הטווח הוא 3000-4000 הטלויזיה היא לסבתא שלי והמטרה היא נוחות ולא רק איכות צפיה כי היא לא רואה HD וזה רק מחובר לכבלים, אפילו לא לDVD.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  25. שלום אני יודע שזה אמור להיות למסכי מחשב,אבל אני מקווה שיוכלו לעזור לי גם לגבי טלויזיה. אני רוצה לקנות טלויזית 32" - למטבח. הטווח מחירים הוא 1,000-,2000 ש"ח, האם יש טלויזיות יותר טובות מאחרות? מבחינת ניגודיות,רזולוציה וכו'? אשמח לחוות דעת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים