עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Satlan,

בכותרת.. רצוי 512 מקום .. 256 רק במקרה שזה איכותי :E בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by Rap_Game,

קניתי טלווזייה SAMSUNG LCD LA40D503 FULL HD לפני שבועיים 40" . עכשיו חיפשתי בחוברת שלה והפכתי את האינטרנט בחיפוש אחר מידע עליה. ולא מצאתי כלום! אני פשוט לא כ"כ מבין בטלוויזיות, ורציתי לדעת כמה דברים אם תואילו בבקשה לעזור לי .. - איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תראה את הביצועים הטובים ביותר? - האם היא קוראת קבצי avi ? mkv? ואיך? כי חיברתי את הדיסק און קי שלי וזה קלט רק קבצי mp3 וקבצי תמונה. - האם אני חייב סטרימר בשביל לראות סרטים כמו שצריך ב HD ? - אם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם ה HDMI היא תציג פול HD ? אני פשוט בור בכל נושא הטלוויזיות. תודה מראש וסליחה על החפירה !

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by totbod1,

אז ככה, יש לי DVD עם חיבור USB אליו אני מחברת DOK עם הסרט. במחשב, הכתוביות הן בגודל מצוין, אבל ברגע שזה עובר לטלוויזיה הכתוביות בגודל שאפילו עם ראייה 6\6 קשה לראות. מה יכולה להיות הסיבה? יש פתרון לזה?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  4. בהנחה שיש כמה קבצי אודיו, באותה איכות, באותו אורך, באותו פורמט וכו', אבל מה שהם מייצגים (כלומר, המוזיקה/דיבור/וואטאבר) שונים, נגיד קובץ רוק כבד וקובץ של דיבור חלש (מצטער על הדוגמאות המעפנות, זה מה שהיה לי בראש...), האם יהיה הבדל בגודל הקובץ? במלים אחרות, האם גודל הקובץ נקבע רק על פי הפרמטרים הנ"ל או גם לפי התוכן שלו? לפי דעתי התוכן לא משנה, אני צודק? עריכה: עכשיו חשבתי על עוד משהו- אותו דבר אמור להיות נכון לכל סוג של מדיה (נגיד סרטים) נכון?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by FDisk,

Hi guys/girls ;D I was looking for a 5.1 speakers with a built in amplifier for less then 300 NIS. I found those. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2381768 What do you think. are those any good, for this price I mean? I know there are much better stuff going around but I'm kinda on a low budget right now Those will be in my room mostly for games and music. Thanks

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by gofmarat,

השאלה שלי היא, מה צורך יותר כוח עיבוד, קובץ MKV 1080P או סרט בלוריי שרץ על המחשב עם כונן בלוריי וPOWERDVD?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. קניתי מחשב מאמריקה הצלחתי לחבר אותו הכל אפילו להוריד את הלוח תוכניות של יס [אני מחובר ליס] אבל בגלל שהמחשב אמריקאי והיז אירופאי אז הוא לא מקבל את הוידאו ואת האודיאו יש משהו שאני יכול לעשות? ואם לא אני יכול לקנות כזה לא יודע איך קוראים חיבור אדום צהוב לבן שיהיה אפשר לחבר אליו תיס ואז לקליט? תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by J S Bach,

היי, ברצוני להמיר מספר DVDים למחשב, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי מומלצת. וכמוכן מה הקובץ הכי מומלץ כדי לא לאבד מהאיכות של הוידאו והסאונד? [סוג של LOSSLESS] בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by thebestof2005,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות של חברת koss דגם ksc6. רציתי לדעת אם האושניות טובות ושוות את הכסף {85ש"ח} אני גם רוצה לדעת היכן ניתן לקנות אותם. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. שמתי לב שיש אפשרות בהגדרות של הממיר שהוא יתן לי תמונה במקום 4:3 שיתן 16:9 מה זה אומר לגבי הרזולוציה? היא משתנה למסך רחב? כאילו במקום 768*576 אני יקבל רזולוציה רחבה? כי זה לא מה שאני רואה בתאכלס מול המסך, אני רק רואה שזה מותח את התמונה ושאני מקליט ב Winfast PVR2 הוא מקליט לי על 768*576. האם צריך להתקשר להוט שיגדירו את זה אצלהם?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by o07,

כמו שכתוב יש לי בעיה ברמקולים 5.1 של לוג'יטק. אני חושב שזאת בעיה, היא התחילה לפני חודש וקניתי תרמקולים לפני חצי שנה+. הבעיה היא כמו שמעבירים מכשיר נייד עם קרינה (פלאפון) ליד רמקולים ויש כזה רעש... אצלי זה קורה רק ברמקול האמצעי (Center) ואפילו בלי שיש לידו פלאפון או כל סוג אחר של מכשיר עם קרינה... אותה סביבת עבודה. זו בעיה מוכרת ברמקולים אילו או שמשהו פה מוזר??? ואיך אני פותר אותה?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. שלום חברים יש לי כרטיס קול אודיופיל 2496 ואני מחפש תכנה חינמית שתגיד לי בזמן אמת מה התדר (44.1\96\192 KHZ ) ומה הביט (16\24 ) שיוצא מה LINE OUT רשום ב FOBAR מה תדר הקובץ המתנגן , אבל אני רוצה לדעת תכלס מה יוצא מה LINE OUT . היה לי נחמד מאוד אם היה לי איזה מוניטר קטן כזה שמראה בזמן אמת את התדר .

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by MaC_MaN,

כך אני מחפש רמקולים עד 500 ש"ח מחנויות בעלות סניפים רבים (ksp, ivory, bug וכו). לא מפריע לי 2.1, 4.1, 5.1 כל עוד זה לא משהו מהשוק שיהרס תוך יומיים או שאני ישמע כאילו אני באסלה העדפה ל4.1 תודה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by OfirN73,

ברשותי זוג רמקולים מדגם Altec Lansing ATP3, ובנוסף כרטיס קול מדגם Creative SoundBlaster Live! 5.1. האם החלפתו ל-M-Audio Revolution 5.1 כדאית? האם אני ארגיש את השיפור באופן ניכר והאם אכן זה שווה את הוצאת הסכום כסף הלא מבוטל (לטעמי)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אהלן.. אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב 2.1 שיועדו למוזיקה בעיקר. הטווח הוא 500-600 שקל ,אם אפשר אז גם קישורים לחנויות שמוכרות את המוצרים שהמלצתם.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by Gosha,

קניתי מבחור שהיה בארה"ב ipod 5gb לפני מספר חודשים. ידעתי שבעיה גדולה יכולה לצוץ כשקונים ipod יד שנייה והיא עניין היישנות הבטרייה. בפרוספקט שקיבלתי היה רשום שהדגם הזה של הipod יכול לעבוד עד ל-10 שעות ברצף ושלי מצליח לסחוב מקסימום 5 שעות ללא תאורה ומשחקים. בינתיים זה לא כל כך נורא, אבל אולי בעוד חצי שנה הבטריה לא תעבוד יותר משעתיים (אני משתמש בו דיי הרבה ומטעין אותו בהתאם). בדקתי באינטרנט וראיתי שמוכרים בטריות עם סט מיוחד של מברגים לפתיחת המארז אך המשלוח עולה יותר מהמוצר, אם בכלל יש משלוח לארץ. ולכן, רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר חנות או יבואן שיכול להציע לי את הבטריה+הסט. תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. שלום לכולם, ראיתי מספרי נגני MP3, שיש להם אופציה להציג את המילים של השיר. ויש לי כמה שאלות: 1)איך זה עובד ? 2)האם צריך לצרף קובץ טקסט לנגן (כאשר מעבירים את השירים) ? 3)האם בכל השירים האופציה קיימת, או רק בחלק ? 4)למי שיש את הנגן, זה עובד בצורה טובה ? תודה רבה לעוזרים.

18. Started by Hayabusa,

השימושים הם למוזיקה והרבה. http://tms.co.il/product/3495 http://tms.co.il/product/5594 http://tms.co.il/product/5885 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7540&perur=2&t=9&c=199 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8550 או כול דגם אחר בתחום של עד 550 שקל ושנמכר בחנות בנתניה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  19. Started by MrCheese,

הממ, טוב הכותרת די אומרת את הכל. על הpower adapter רשום AC input- 100-240V, , בהיותי חסר ידע בנושא אני מעדיף לשאול מאשר לצלות את האיי פוד. פשוט הבנתי שכאשר האיי פוד נטען דרך הFirewire ההארד דיסק שלו מסתובב וזה מקצר את אורך החיים שלו. (האיי פוד הוא איי פוד 10 ג'יגה דור שלישי. גם רשום output- 12V-1.0A, אם זה משנה משהו)

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  20. Started by yanro,

שלום, על ידי איזה כבל אני מחבר יציאת שמע דיגיטלית מהמחשב כאשר יש לי רק יציאת שמע אחת לאוזניות (שתומכת ב- S/PDIF)? לאן אני מחבר- למגבר? לטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by rubberDucky,

אז ככה, קיבלתי המלצה לסט הרמקולים האלה וגם קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, נשמע נחמד ביותר... למישהו יש את הסט הזה או מכיר איתו ויכול להגיד עליו משהו טוב או פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. לאחר 6 שנות שירות סבירות, ה Audigy 2 ZS החליט שהוא מתפגר, ככל הנראה... כעת אני עם האונברוד שעל הג'יגהבייט (כפי שמצויין במפרט). בלוח בקרה של הדרייבר, במקום Equalizer נורמלי יש Presets מסריחים שכמעט ולא משנים דבר - איכות הסאונד מזעזעת. למישו יש Equalizer צד ג' שהוא ממליץ עליו?... רצוי אחד שמשפיע גלובאלית (גם במשחקים) ויכול להטען עם ה Startup. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. מה שלומכם? אז ככה תראו מה מצאתי בביקורת של הIPOD "אפשר להוריד ממצלמה דיגיטאלית ישר לאיי פוד מה שמקל על המשתמש אם ניגמר לו הכרטיס זיכרון במצלמה הדיגיטאלית." האם זה נכון? איך זה פועל איזה כבל ומאיפה? תודה רבה.. אם זה נכון זו עוד תכונה שאפשר לציין ליתרונות האייפוד.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by hagay,

היי היום קיבלתי את הרמקולים creative inspire 5200 ויש לי כרטיס קול live 5.1 ואני חושב שיש איתו בעיה.. חיברתי את השלושה חיבורים מהסאב לכרטיס קול לפי ההוראות שלהם ושמעתי בשני הרמקולים הקידמיים ומהסאב.. אבל מהסנטר לא שמעתי ומהאחורים גם לא.. הסתכלתי מאחורי המחשב ושיחקתי עם החיבורים שנכנסים לכרטיס ושמתי לב שיש יציאה בצבע ירוק ושאני מחבר את הכבל של הרמקולים האחוריים שומעים רק מהם ומהסאב.. ושהחלפתי וחיברתי את הכבל של הרמקולים הקידמיים שוב שמעו רק מהקדמיים .. ניסיתי להכניס ליציאות האחרות בכרטיס אבל רק מהיציאה הזו שומעים......... מה יכול להיות הבעיה...????

25. Started by dudidu08,

אהלן יש לי טלויזיה 32 אינץ' ומחשב עם כרטיס מסך 8600GT שיש לו 2 יציאות DVI יציאת DVI אחת מחוברת למסך מחשב (שכרגע אני רואה בו) וליציאה השניה חיברתי כבר DVI-HDMI מהמחשב לטלווזיה אבל אני רואה רק במחשב... איך אני עושה שאני אראה גם במחשב וגם בטלוויזיה כלומר שכפול תמונה? ושהרזולוציה במחשב תהיה הרזולוצית מסך (1680X1050) והרזולוציה לטלוויזיה תהיה של HD REDY כלומר 1360X768 בטלוווזיה? תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.