עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by simla101,

אני רוצה להזמין אוזניות (נאמר e2c של shure) ולא איכפת לי להזמין מחול... השאלה הגדולה איזה חנויות (ששולחות לארץ) יש לעניין?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by ilai,

רכשתי מכשיר IAUDIO U3 שבא עם תוכנה jetaudio 6.2.6 הבעיה היא שאי אפשר להמיר סרטים בתוכנה ,פשוט לא קורה כלום והתוכנה נתקעת,(הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עוזר) האם משהו נתקל בבעיה הזאת? האם התוכנה הזאת אמורה להמיר סרטים או שצריך לרכוש תוספת לתוכנה בתשלום? נ.ב מצאתי תוכנה מקבילה של jetaudio 6.2.6 באינטרנט שמוגדרת כחינמית אבל ניתן להמיר בה סרטים רק עד 30 שניות!! משהו??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש ושמתי בו את הכרטיס טלויזיה הזה: RJ PCI TV CARD איך אני מחבר את הטלויזיה והממיר(ממיר של HOT) למחשב? בתמונה יש את היציאות של הכרטיס טלויזיה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. בהנחה שיש כמה קבצי אודיו, באותה איכות, באותו אורך, באותו פורמט וכו', אבל מה שהם מייצגים (כלומר, המוזיקה/דיבור/וואטאבר) שונים, נגיד קובץ רוק כבד וקובץ של דיבור חלש (מצטער על הדוגמאות המעפנות, זה מה שהיה לי בראש...), האם יהיה הבדל בגודל הקובץ? במלים אחרות, האם גודל הקובץ נקבע רק על פי הפרמטרים הנ"ל או גם לפי התוכן שלו? לפי דעתי התוכן לא משנה, אני צודק? עריכה: עכשיו חשבתי על עוד משהו- אותו דבר אמור להיות נכון לכל סוג של מדיה (נגיד סרטים) נכון?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by OR007,

השאלה מופנית יותר לאנשים שיש להם את הנגן. לפי מה שהבנתי הנגן אינו תומך בתיקיות, כלומר השירים מסודרים אוטומטית לפי סדר אלפביתי, מישהו יכול לאשר או לשלול ? זה נתון די משמעותי, במיוחד לאור העובדה שלא מעט שירים נכנסים שם..

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by BONO,

יש לי רמקולים של מערכת קולנוע ביתי, 5 רמקולים - 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר, הקדמיים בהספק 100W והאחרים פחות אם אני זוכר נכון ואני רוצה לחבר אותם למחשב כדי לראות סרטים ושיהיה עוצמה ווליום חזק יש לי כרטיס קול Hercules GTXP עכשיו אם אני לא טועה חייבים מגבר מישהו יודע איזה מגבר כדי לי להביא איזה דגם אם צריך בכלל ? לינקים אם אפשר והבעיה היא שאני לחוץ ממש בכסף כל שקל חשוב לי כמעט אז אם מישהו יכול לשלוח לי כמה דגמים אבל במחירים לנפגעי המיתון

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. אני מחפש משהו עם שני או 4 רמקולים + סאב. שיעלה לי 500 ומטה משהו טוב לא צריך בשביל לפוצץ את הבית משהו באיכות סאונד טובה ועמיד למחשב יחסית ישן בעל כרטיס קול- Creative Sound blaster PCI אני חושב שזה 128BIT. בקיצור הוא כרטיס ישן... אז אני יודה מאוד עם קיים כזה דבר ושתתנו לי פה פרטים... כי אני עדיין עם אוזניות וקצת נמאס...

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שלום..רציתי לדעת איזה רמקולים עדיפים: 210 של לוג'יטק או 230 של לוגי'אטק או atp3 ? ועוד שאלה: איך הסט של מייקרוספט ויירלס דסקופ 1000 ? יש יותר טובים ממנו עד 200? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by SuperSagi,

שלום, השאלה שלי זה אם יש הבדל מיוחד באיכות הסרטים שלי 720P/1080P במידה והם מחוברים ב-DVI2HDMI לבין חיבור HDMI2HDMI ?

11. Started by Elevation,

CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. אני רוצה לרכוש בקרוב רמקולים איכותיים (אפשר להגיד במיוחד) כרגע יש לי: LUXEON 4.1 ושלא תבינו לא נכון, מערכת לא רעה בכלל אך כמה איכות אפשר לקנות ב260 ש"ח?! בכל מקרה אני יכול להרשות לעצמי אפילו את 5.1 המהולל של לוג'יטק ב3000 ש"ח. אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף... בכל מקרה חשבתי על ADA890 או ה5.1 פרומדיה של קליפש או הלוג'יטק שאני לא זוכר את שמו... מה שכן אני רוצה מקודד שאני יוכל לראות סרטים של די טי אס או דולבי דיגיטל, אז זה גם פרמטר חשוב... אבל מה אתם ממליצים מבחינת איכות ביחס לכסף? (כמובן גם עוצמה) יש לציין שהמערכת מיועדת למשחקים, סרטים ומוזיקה אלקטרונית כבדה... תודה לכל העוזרים! נ.ב אם מדברים על קליפש תנו אופציות מאיפה לקנות בבקשה למה אני יודע שהם לא מיובאים ממש לארץ..

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by gil_k,

שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי פה, זה נראה לי פורום מקצועי , אני מקווה שיענו לי פה על השאלות אחרי שהשתדרגתי באוזניות חדשות (hd250 של סנהיזר) אני צריך המלצה לכרטיס קול, הוא ישמש למוזיקה ולמשחקים בעיקר counter_strike 1.6 חשבתי ללכת על CREATIVE X-Fi XtremeMusic מKSP ב 650 ש"ח. התקציב הוא לא יותר מ 700 שקל. האם זה כרטיס טוב ומומלץ? והאם יש לכם המלצות אחרות? תודה. גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  14. קניתי מחשב מאמריקה הצלחתי לחבר אותו הכל אפילו להוריד את הלוח תוכניות של יס [אני מחובר ליס] אבל בגלל שהמחשב אמריקאי והיז אירופאי אז הוא לא מקבל את הוידאו ואת האודיאו יש משהו שאני יכול לעשות? ואם לא אני יכול לקנות כזה לא יודע איך קוראים חיבור אדום צהוב לבן שיהיה אפשר לחבר אליו תיס ואז לקליט? תודה רבה מראש

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by ofirng,

http://www.gamaoffice.co.il/products/110538 זה הטלויזיה לחדר.. יש לי תקציב עד 2500 אם תוכל לתת לי משהו יותר טוב במחיר הזה אשמח לקבל

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  16. שמעתי את זה ברדיו, זה ארוך יחסית... (בלי מילים) תודה למוצא הישר!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. התקציב: 500-1000 שקל .. - עדיף כמה שפחות המטרה: בעיקר מוזיקה , אבל גם משחקים דגשים: חייבים להיות 5.1 (לפחות) , וגם עוצמתיים - אני אוהב לשמוע מויזקה בווליום גבוהה חשבתי על אלו: Genius SW-5.1 Home Theater Deluxe 5.1 http://www.genius-europe.com/english/surround/sw51ht.htm אני יודע שאין לךכם דעה ממש טובה לגבי גניוס - בגלל זה בכל מה שקשור לרמקולים האלו - בבקשה רק מי ששמע אותם להגיב אליהם .. מי שלא שיתן המלצות לרמקולים אחרים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  18. Started by gbox,

בס"ד שלום רב לאבא שלי יש י'ום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת אודיאו במחיר של עד 800 שקל מערכת סיטראו קטנה מעץ יפה ואיכותית או נגן MP3 עם רמקולים בנוסף מה עדיף ואם כן איזה דגם וחברה? תודה רבה לכולם

• 10 תגובות
    • 725 צפיות
  19. בעיקר למוזיקה וסרטים. אני שואל כי אני מחפש מע' רמוקלים לסלון. שמעתי הרבה רמקולים למחשב באיכות טובה ולהפתעתי הם נשמעים טוב יותר מרמקולים רגילים לסלון. האם זה באמת ככה? האם אני יכול לחבר אותם לTV ולDVD והם יעבדו טוב? תודה, אלון.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by ag43,

יש לי כבר ארבע רמקולים (מסך + מערכת) ואני מחפש דרך זולה להוסיף סנטר וסאב. יש דרך לקנות רק את הרמקולים האלו?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. Started by Sharon_B,

אהלן חברה. אני מתכנן לקנות אוזניות במימים הקרובים. אני מאוד מתלבט בין ה Siberia V2 USB לבין ה 7H USB החדשות שהגיעו. יש למישהו חוות דעת כבר בקשר ל 7H ? אשמח לעזרה, שרון.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. מצטער אבל אנלא מבין בגרוש בסאונד ושטויות כאלו אז תדברו אליי בתור בנאדם פשוט ולא אחד שמבין. היום הגיע המקרן שקנינו ה EpsonTW200, מכיוון שאנו רוצים להנות ממנו בצורה רצינית החלטנו לקנות גם רמקולים לכל יחדית שידור אליה הוא מתחבר. למחשב - חשבתי על ה ATP3 או על ADA800 תלוי בתקציב. לטלוויזיה אנלא יודע מה זה דורש ואילו סוג דברים. תציעו דברים בתקציבים שונים תציעו נגיד את הדברים ששוה ב1000 שקל ואת הדברים שווה ב2000 שקל וכו' קיימת אפשרות לחבר תמערכת לטלוויזיה ? ואז להוסיף עוד רמקולים כדי ליצור תחוויה המלאה ? ועכשיו לנושא קצת אחר,האוזניות הפשוטות של אפל לא משהו בא לי משהו חדש,תקציב נמוך - 100 - 150 אנלא אשלם יותר מזה על אוזניות. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by someone,

Whatevver that is exactly... כתוב בספר שכדי להפעיל את זה צריך ללחוץ בכפתור הימני על ההארדיסק הנייד ולעשות UPDATE DATEBASE או משהו... אבל אין לי אפשרות כזאת משום מה.. מישהו?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by eliran-bason,

מעוניין בכרטיס קול,רמקולים ומיקרופון בשביל קריוקי ברשותי כרטיס קול מובנה של רילטק ורמקולים בתצורת 2.1 של ג'יניוס מדגם sw j2.1 500 ומיקרופון של pro-luxe udm-328 משום מה לא שומעים איכותי וחזק האם יש טעם להשקיע בכרטיס קול רמקולים ומיקרופון? תודה על העזרה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by Hayabusa,

השימושים הם למוזיקה והרבה. http://tms.co.il/product/3495 http://tms.co.il/product/5594 http://tms.co.il/product/5885 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7540&perur=2&t=9&c=199 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8550 או כול דגם אחר בתחום של עד 550 שקל ושנמכר בחנות בנתניה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים