אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, אני מחפש בשביל דוד שלי כרטיס קול שמאפשר לחבר בו זמנות גם רסיבר וגם רמקולים רגילים , הרסיבר נמצא בסלון והרמקולים בחדר, זה בשביל הנוחות שלו שלא יצטרך להחליף בין הכבלים כל הזמן. יש דבר כזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ה HD שהוט ויס מציעים זה לכול הערוצים? והאם הוא ברמה כמו באירופה?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 רמקולים של Sherwood, דגמים SP-77 BASS REFLEX SYSTEM, ועוד רמקול שמשמש גם כסאב, מחברת SEAS. ה-OUTPUT המצויין על הרמקולים של SHERWOOD עומד על 80W ו-84dB כל אחד, ועל ה-SEAS מצויין 90W והוא בא עם סאב של 10", D.TWEETWER של 1" ו-MIDRANGE של 4". רמקול אחד של SHERWOOD עושה לי בעיות כאשר הוא על ווליום גבוה לכן ה-SEAS מחובר במקומו, יוצא ככה שמחובר רמקול 1 של SHERWOOD וה-SEAS. שניהם מחוברים למגבר שהכנתי מרמקול ג'נרי שכתוב עליו שהוא מספק 360W, דרכו אני גם שולט על הווליום, ה-BASS וה-TREBLE. הבעיה היא שה-OUTPUT שהרמקולים נותנים הוא חלש (אומנם הוא די חזק אבל אין באמת הרגשה של 90dB) גם בווליום מלא, וגם ב-BASS מעל 35% הרמקול של SHERWOOD מתחיל לחרחר, האם זו בעיה של ה"מגבר" ש…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יובא מארה"ב ומוכרים אותו בגלל שמי שמוכר קנה את הX5 (הוא לא סתם אומר את זה... אני מכיר אותו..) עשכיו הוא מוכר לי אותו ב1000 שקל אחרי שהורדתי אותו מ1200 יותר מזה הוא לא מוכן לרדת הנגון מיובא מארה"ב (אם אני אקנה אני אצתרך לקנות שנאי מיוחד נכון? יש בעיות איתו? כמה הוא עולה בערך?) עכשיו שווה לי לקנות אותו או לא??? המכשיר חדש בקופסא נפתח רק לבדיקה כך הוא טוען.. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ההאם המצב של כיוון השידור יכול להתפך כלומר אם אני מחבר את השני PL מונו לשני יציאות אוזניות במגברים שונים ואז את האחד PL סטריאו לאוזניות , האם אני אשמע סטריאו באוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לאחר שהרמקולים שלי שבקו חיים אני מחפש חדשים מבית טוב טווח מחירים עד 500 ש"ח. תודה המליצו לי על Altec Lansing VS4121 מה אתם אומרים? אני שומע את כל סוגי המוזיקה חשוב לי שיהיה באס טוב ואני גם רואה סרטים במחשב אז חשוב לי גם השמיעה בסרטים. הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח אם ASUS P4P800 DELUXE
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
Hi guys/girls ;D I was looking for a 5.1 speakers with a built in amplifier for less then 300 NIS. I found those. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2381768 What do you think. are those any good, for this price I mean? I know there are much better stuff going around but I'm kinda on a low budget right now Those will be in my room mostly for games and music. Thanks
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש משהו עם שני או 4 רמקולים + סאב. שיעלה לי 500 ומטה משהו טוב לא צריך בשביל לפוצץ את הבית משהו באיכות סאונד טובה ועמיד למחשב יחסית ישן בעל כרטיס קול- Creative Sound blaster PCI אני חושב שזה 128BIT. בקיצור הוא כרטיס ישן... אז אני יודה מאוד עם קיים כזה דבר ושתתנו לי פה פרטים... כי אני עדיין עם אוזניות וקצת נמאס...
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן להשקיע ברצינות בעניין הסאונד במחשב שלי.. אמנם המחשב שלי לא חדש במיוחד (פנטיום 3) אבל אני מחליף אותו בקרוב ואני מרבה לשמוע מוסיקה כך שהחלטתי שהגיע הזמן לעלות רמה.. כרגע אני עובד עם כרטיס OB די עלוב ו- 2 רמקולים עם סאב. אני מחפש כ.קול חדש ורמקולים 4.1 (סאב ו- 4 רמקולים), לא צריך להיות משהו מפוצץ אבל שתהיה איכות טובה. אני מקווה לסגור את העסק הזה בסביבות ה- 900 שקל. ממה שראיתי רמקולים 4.1 סבירים או אפילו טובים עולים בסביבות ה 500 שקל (INSPIRE 4400) וכ.קול משהו בסביבות ה- 400.. אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על כ.קול ורמקולים. אני מחפש רמקולים עם מתלים ואם יש להם חיבור לכבלים חשופים (בלי בננה או משהו כזה) אז בכלל טוב כי אני מתכנן לקנות כבלים משלי לרמ…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כיצד אני מחבר את הלוח אם למערכת 5.1 של קולנוע ביתי ? צריך מתאמים כלשהם ? איזה חיבור? קואוקסיאלי ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי כבר כמה שנים טובות מערכת 2.1 של קליפש. (או קליפס) כבר בערך שלוש שנים הם שוכבים אצלי במחסן. הם סובלים משני קילקולים: השנאי 110 ל220 שלהם נשרף לי, מה שלא בעיה לקנות חדש. (סביבות 200 שקלים) הקילקול השני הוא שיציאה אחת של רמקולים (הסטליאט הימני) נשרף. יש רק יציאה אחת של רמקול שעובדת. אפשר לחבר את שני הרמקולים לאותו יציאה, אבל זו התפשרות רצינית על איכות. שמעתי שהבעיה הזו מאוד נפוצה עם המערכת הזו, שזה קילקול ידוע. הייתי רוצה לדעת מהי בדיוק הבעיה (איזה חלק שם נשרף\התקלקל) ומי יכול לתקן את הבעיה. אני מניח שאם אני ידע מהי הבעיה אז יהיה יותר קל לאדם שמתעסק עם האלקטרוניקה לתקן את זה. מה שכן, ההתמצאות שלי באתרי אודיו ומחשבים בעולם, והיכולת שלי לקרוא עמודים על גבי עמודים …
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אמרו זה יגיע בדצמבר וכבר עוד שבוע אנחנו בינואר מישהו יודע מתי בערך זזה אמור להגיע??
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בכוונה כתבתי מערכת שמע, ולא קולנוע ביתי, כי אני צריך בעצם רק כמה רמקולים טובים למערכת בחדר השינה לשמוע איתם מוזיקה . יש לי רסיבר טכניקס SA-gx190 שאני לא צריך להחליף (מעולה לדעתי ) .. ורמקול אחד רצפתי (אני חושב. הוא גדול ) טוב. בתקציב הנ"ל כמה ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות ? (הערה : אני לא מבין שום דבר ברמקולים עצמם , אבל כן מבין קצת בסאונד . שומע בעיקר רוק קל , ישראלי . דברים כמו ברי סחרוף )
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה לכרטיס קול, מכיוון שאין לי מושג אם אני צריך משהו יקר או משהו הרבה יותר זול. אני משתמש במערכת רמקולים 2.1 FX6021. אילו הבדלים יהיו אם אשתמש בכרטיס קול המובנה על הלוח אם, או בכרטיס קול שבא עם הלוח אם שלי (Supreme FX II - PCI-E 1x), בין אם אקנה כרטיס קול דוגמת X-Fi XtremeMusic, Xtreme Gamer Fatality או Auzentech Prelude? האם איכות השמע מהרמקולים במוזיקה ומשחקים תהיה זהה, או באיכות יותר טובה בכרטיס X-Fi לעומת הכרטיס המובנה/זה שבא עם הלוח אם שלי? אני משער שהדרייברים של כרטיסי ה X-Fi נותנים הרבה אפשרויות, האם זה ההבדל הגדול היחידי בין כרטיס מובנה וכרטיס דוגמת X-Fi? אילו אפשרויות / פיצרים קיימים בכרטיסי ה X-Fi ובדרייברים שלהם, שאין בכרטיס המובנה והאם זה…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי מערכת Logitech Z-680, ואני כרגע משתמש רק בכרטיס קול המובנה שהגיע עם הלוח אם שלי, ASUS P4P800 Deluxe. האם זה מספיק? אם לא, איזה כרטיס קול (במחיר נורמלי) כדאי לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני נכנס לאתר של יריבר לעשות עידכון קושחה אני נכנס לאתר של אירופה אני עושה support ואין שם כלום מישהו יודע מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ויתרתי על הרעיון של טלויזיה+מערכת קולנוע כרגע אני אקנה רק טלויזיה! אני רוצה בסביבות 42 אני לא יודע מה עדיף LCD או פלזה! אם אפשר הסבר מה עדיף והצעות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש אוזניות נחמדות לשימוש כללי של קצת משחקים ומוזיקה, איכות סאונד מדהימה לא חשובה לי כל כך.. העיקר שיהיו בנויות בצורה איכותית ועם סאונד סביר. EBAY, עד 40-50 דולר, ואם יש משהו מתחת לזה, גם טוב. ראיתי SONY MDR V700 ב40 דולר כולל משלוח, נראות טוב, מה אומרים ? בקשר לסטנד- אשמח לכל הצעה לאלתור משהו נחמד, אפשר גם לשים תמונות..פעמיים הרסתי אוזניות של 800 שקל בגלל שהכסא עבר עליהם אחרי שנפלו מהשולחן... לא עוד ! תודה !
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן 2 ג'יגה ג'נרי וזול כמובן ובמפרט שלו כתוב שהוא מנגן קובצי AMV אז אני רוצה לדעת אם אפשר לראות בזה נגיד פרק של סאוספארק או סדרות אנימה אחרות ושהכל ילך סבבה כי בפלאפון שלי זה גם אומר שזה מציג וידאו אבל כששמתי קטע ארוך נגיד פרק או משהו כזה אז זה הכל יצא מסנכרון עם הוידאו ולפעמים גם המכשיר נתקע אז רציתי לדעת אולי מנידיום אם יש למשהו מכשיר כזה אם זה יכול להציג פרקים שלמים הנגן שאני רוצה לקנות http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQPros2048MP4
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אח שלי נוסע לארה"ב מחר בערב(לסן פרנסיסקו אם זה יכול לעזור איכשהו מבחינת חנויות) ואני רוצה שיקנה לי שם אוזניות, המיועדות למחשב נייד. כרטיס הקול במחשב הנייד: 3D Sound Blaster Pro?, עם HD AUDIO, אם יש צורך במידע הזה מבחינת זה שכרטיס המסך עלול להגביל את האוזניות. אין לי צורך באוזניות in-ear, כי זה קצת מגביל את השימוש של האוזניות לאישי בלבד לא? אלא אם כן ממש שווה ללכת על דגם מסויים בגלל סאונד מדהים שלו. בכל מקרה חשובה לי איכות הסאונד נטו, סוג האוזניות משני. מה שגם קצת חשוב לי שהאחרים לא ישמעו את האוזניות בווליום גבוה, כי למשל באוזניות פשוטות in-ear שיש לי, זה מפריע לפעמים לאנשים שיושבים לידי ורוצים לישון ברכבת אם יש אוזניות שהן באמת קפיצת מדרגה אדירה, אז אפשר לחרוג …
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני DJ במיקצועי ואני צריך מוניטורים ואוזניות עקב תקציב דל, אני צריך יעוץ. חשבתי על אלה : http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={404EFE51-3B50-4DC3-BE17-21B626AE5077}&details_type=1&itemid={2AD63F6D-2303-4962-9A93-F526985332DA} מישהוא מכיר אותם ? עבד איתם ? יודע מה הגודל האיכות הלא יודע מה שלהם ? ובקשר לאוזניות אני צריך אוזניות עד 500 ש"ח מקילומבו . http://www.djshop.co.il/category/sennheiser תודה מראש לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם קיים היום מכשיר שניתן לקנות, לחבר לכניסה של הכבלים / לוויין (שבד"כ הממיר של הכבלים מתחבר אליה) ומאפשר לצפות בערוצים החינמיים? (11,22,10 וכו') אני לא מעוניין בפתרון מבוסס אנטנה, כיוון שאני גר באמצע העיר והקליטה אצלי די גרועה. (קניתי מכשיר שמתחבר ל-USB ואנטנה ואמור לקלוט שידורים, והוא לא הצליח למצוא אף ערוץ)
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת סאונד למחשב שתכלול רסיבר נפרד וסט רמקולים(5), בתקציב של 4000 עד 5000 שקל. כרגע יש לי כרטיס קול ASUS XONAR D2X ורמקולים של LOGITECH X530 שאותם אני רוצה להחליף. אשמח לשמוע המלצות , תודה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-