עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם, ראיתי מספרי נגני MP3, שיש להם אופציה להציג את המילים של השיר. ויש לי כמה שאלות: 1)איך זה עובד ? 2)האם צריך לצרף קובץ טקסט לנגן (כאשר מעבירים את השירים) ? 3)האם בכל השירים האופציה קיימת, או רק בחלק ? 4)למי שיש את הנגן, זה עובד בצורה טובה ? תודה רבה לעוזרים.

2. Started by lipa,

איזה דברים חשובים שאדע ? איפה אני יכול לקרוא ביקורות ? תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by turtleman,

נגן הDVD שלי (StandAlone) ישן מאוד. כשאני אני אומר ישן אני מדבר על כמה שנים טובות. בכל אופן בגלל שהוא ישן הוא לא תומך בכמעט כלום אפילו לא CD-R, שלא נדבר על DVD-R. אני מתכוון לקנות נגן חדש שתומך במדיות הקיימות היום, וגם חושב על לקנות נגן שתומך ב DIVX. יש למישהו פה נגן כזה ויכול להמליץ לי על דגם? המבחר בארץ לנגנים שתומכים בDIVX לא גדול. אני חושב על לקנות PHILIPS DVP630 או PIONEER DV-470 הסתכלתי במאגר מידע על הנגנים בVIDEOHELP אבל חלק מהתגובות שם טובות וחלק לא... אם למישהו פה יש את אחד הנגנים הנ"ל בבקשה תכתוב פה עליו ואם כדאי לקנות אותו...

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  4. מאוד מוזר אבל רק בחלק. למשל יש לי בבית לאבא שלי מערכת של סאנסוי מערכת מאוד גדולה כמו מערכת קולנוע וגם בא האבס לא הכי חזקה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מתכנן ללכת כנראה יום שני לתערוכה XCITE ואם אני כבר בתל אביב אז אני אאסוף את הH340 שלי שאמור לחזור מתיקון ואם אני כבר שם אז אני אקנה PX100 אז איפה קונים PX100?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. כרגע הסטריאו מחובר לי לכרטיס קול...וזה סבבה....אבל אני רוצה שגם הסטריאו וגם הטלווזיה יהיו מחוברים לכרטיס קול.... כשמשתמשים במפצל אמרו לי שהאיכות והווליום יורד גם בטלוויזיה וגם בסטריאו...יש פתרון מעשי? יש כרטיס קול שיכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by Bug,

יש לי שאלה קצת טיפשית, התערבתי עם מישהו... האם איכות הסאונד הסאונד טובה יותר בכונן CD או בDVD ? תודה...

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  8. אני רוצה לחתוך חלקים מהשיר ואני רוצה לחבר כמה שירים בייחד, עם איזה תוכנה אני מבצא את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  9. Started by de money,

LOGICFOX T5.1 * high-quality MDF cabinet * Built-in 5.1channels amplifier * Ac-3/DTS ready * Individual stereo input available * Magnetically shilded * Simulated surround effect: stereo can be converted to surround * Channel volume control:Front&center surround and bass * Self-protection of over-voltage, overload. * Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,ECT. Output power: 30w + 15W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5 4/1" center:2*3" Front&rear: 3" Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of subwoofer: ≥50dB Separation of Satellite: ≥45dB Dimension of cabinet Subwoofer:270mmW*320mmD*190mmH center:260mmW*105mmH*95mmD Front&rear:115mmW*125mmD*130mmH Pack…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. היי לכולם שמעתי שאי אפשר לשמוע ב- ADA890 בארבעת הרמקולים במוסיקה?!?! זה נכון?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  11. מארז המחשב ממוקם במקום סגור, שהגישה לחלק האחורי שלו די קשה. אז במקום להחליף כל פעם את חיבור האוזניות בחיבור הרמקולים ולהיפך, אני רוצה לקנות מפצל (אם קיים) שגם האוזניות וגם הרמקולים יהיו מחוברים, ובלילה (כשאשתמש באוזניות) אני פשוט אכבה את הרמקולים בכפתור ההפלעה שלהם. יש מפצך או משהו דומה למה שאני מבקש כאן?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by .AloN,

לאחרונה אני רואה יותר ויותר דגמים של אוזניות אטומות בחנויות השונות. החלטתי גם לקנות זוג אוזניות כאלה, בעיקר בגלל הבריאות, ואני מבקש את המלצתכם לדגם ספציפי. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בשבועיים הבאים אז אני חושב שעדיף משם. התקציב הוא כ 50$, אין לי ממש מושג כמה אוזניות איכותיות כאלה עולים אבל אפשר למצוא משהו טוב ב50$ ? זהו אני מניח.. אם זה משנה הם יהיו בשימוש עם מיני דיסק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by maorbe,

אני מחפש אוזניות איכותיות בעיקר לשירים וגם למשחקים בסביבות 150 שקל ותוכלו גם להגיד לי אם האוזניות האלה נראות לכם: http://www.radio-electric.co.il/products/23580

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by DrDeath,

מישהו ניסה אותם? שוות קנייה? אני מחפש אזניות איכותיות לנסיעות במחיר נורמלי, הבנתי שאלה האזניות שאני מחפש אך רציתי לקבל תגובות נוספות לפני שאני רוכש. אם כן, איפה הכי כדאי לקנות? הנה הלינק: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05176?Open&print=# שמתי לב שה-RANGE שלה מגיע רק עד 18,000Hz, זה נחשב טוב או שאני ארגיש בהבדל נניח אם זה היה 20,000?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  15. שבת שלום לכולם. אני שבוע הבא מתכוון לרכוש מחשב, ואני כמובן צריך רמקולים. התקציב שלי לרמקולים לא גבוה במיוחד, רק 300 שקל. הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי שתי מערכות שקרצו לי, ורציתי להתעייץ איתכם. המערכות הן: Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=Zap מערכת מבית טוב, נתונים יחסית בסדר ומחיר סבבה. או מערכת רמקולים 5.1 ערוצים למערכת קולנוע תוצרת SUNKYO דגם: SK-9802 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3694# השימוש שאני מתכוון לעשות עם הרמקולים זה לא ביג דיל, סה"כ לשמוע מוזיקה, סרטים ולשחק. (הרמקולים יחוברו למחשב) איזה מבין המערכות עדיפה? איזו מערכת תתן איכות שמיעה טובה יותר? איז…

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by hwforcer,

For those who sad for Pandora limited the access from israel to it's services. http://www.last.fm Is Better, Free and usable from whole world wide! Enjoy!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  17. הממ שלום לכל העוזרים בהמוניכם, רציתי לדעת אם יש מתאם\חיבור שאליו אני מחבר את האוזניות ולאחר מכן ליציאת על הכרטיס קול לשיפור איכות השמיעה באוזניות, קיים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. יש לי מערכת של סוני מחוברת למחשב וחשבתי אולי לשים את הרמקולים על הריצפה כדי שישמעו יותר טוב.....

19. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תמיכה בעברית בנגן הנל.. עשיתי חיפוש ולפי הטרדים הישנים הבנתי שאין רציתי לדעת אם השתנה משהו..?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by miki20008,

אני מחפש כרטיס קול שיתאים ל רמקולים aztech 5.1 יש עליו ביקורת באתר ועים יש בטרייד זון אז יותר סבבה לא יותר מידיי 250 ככה

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by spotash,

יש לי סרט/סדרה על המחשב באיכות HDTV. איך אני יכול לראות אותו על הטלויזיה שלי? אני צריך צורב HD-DVD או BLUE-RAY? אני צריך DVD שיודע לנגן HDTV? אני צריך טלויזיה שתומכת HDTV? אני לא מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by yuraxp,

בוקר טוב, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 וחשבתי על אלו,קראתי ביקורות והבנתי שהסאב שלהם מצוין אבל הרמקולים פחות,כדי לדעת עד כמה פחות,היו לי בעבר X530 האם המערכת הזאת הרבה יותר איכותית? או שיש בחיר של של 890 שקל משהו יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=17509

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  23. שלום אני מחפש רמקולים לאי פוד/רמקולים שאפשר לחבר עליהם את האי פוד.. (מה צריך שהיה ברמקול בשביל שיוכל להתחבר ישירות לIPOD?) אפשר שהיה מחובר לחשמל עד 200$ אני יכול לקנות גם בבלגיה/ארצות הברית/דיוטי פרי.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by g_s,

התגלגלו לידי האוזניות האלו... http://www.bose.com/controller?event=VIEW_PRODUCT_PAGE_EVENT&product=qc2_headphones_index השאלה שלי היא בכמה אני יכול למכור אותם? * לא השתמשתי בהם בכלל, חדשות לגמרי

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by ag43,

שאלתי את השאלה הזו בגאדגטים ושלחו אותי לכאן: אני מחפש נגן MP3 ורמקולים למישהי שמלמדת ריקוד לילדים. דרישות: רמקולים ניידים שיהיה אפשר לשמוע אותם בחדר מלא ילדים קטנים שעושים רעש ונגן ידידותי מומלץ בעברית. התקציב כנראה לא יהיה גבוה והבעיה העיקרית שלי זה הרמקולים (נגנים אני מכיר). אשמח להמלצה על רמקולים ניידים בעלי עוצמה מספקת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.