אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איזה עדכון להוריד יש כמה ? זה דופק ת'מכשיר ? http://www.hebpod.info/ לא עובד או שאולי זה רק אצלי
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב אני מעוניין ליקנות את הDVD הזה כי לפי מה שהבנתי הוא הכי טוב צריך רק ליצרוב את הכתובוית עם הסרק ולא להדביק יש לו את כל הקודקים הכי חדשים וכ'ו אז רציתי לדעת אם זה נכון אני צריך חוות דעת איך הוא ואיך מעדכנים אותו תודה?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. בעוד כחודש וקצת (פסח) אני טס לארה"ב ואני רוצה לקנות שם אוזניות חדשות לאייריבר שלי. הדרישות שלי מהאוזניות הם: שיגיעו לעוצמות גבוהות מאוד. שלא יהיו יותר מדי מגושמות. שאני יוכל להכניס אותם לתיק צד. שיהיו מחברה טובה ואמינה. שלא יפלט יותר מדי רעש החוצה. אני לא יודע אם אני באמת רוצה את הNoise canceling בגלל שאני אוהב לשמוע על עוצמות גבוהות במיוחד אז אני לא חושב שאני יזדקק כל כך לביטול רעשים. עכשיו התקציב שלי הוא לא ממש מוגבל אבל שיהיה יחס מחיר-השתלמות. חשבתי גם על לקנות אולי אוזניות אלחוטיות אבל אני לא ממש מבין בזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. עוד בקשה, אם אפשר שהחנויות יהיו פיזית במנהטן משום שההורים שלי סקפטים ופוחדים לשלם באינטרנט =\. תודה מראש. נדב
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מערכת רמקולים 5.1 חמשת הרמקולים וגם הסאב מתחברים למין קונסולה כזאת שמאפשר שליטה על כל ערוץ וכו'... עכשיו הקונסולה הזאת מתחברת למחשב עם כבל שאני לא בדיוק יודע מה הוא ואני לא בטוח שיש לי את הכניסה הזאת בכלל במחשב היציאה הזאת דומה לחיבור ה S-VIDEO בכרטיסי המסך ולחיבורי העכבר והמקלדת (רק בצבע שחור) איזה יציאה זאת? אין לי כרטיס קול מיוחד (רק מה שעל הלוח) איך אני מחבר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים תפקוד עיקרי לסרטים יש לי רסיבר 516 של פיוניר התקציב הוא 5000 -5500 לא כולל סאב אני אשמח לקבל המלצה לסאב זול וטוב בנתיים חשבתי על JBL E80 רצפתיים סראוונד וסנטר JAMO מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לא ראיתי שום תופס לפי מה שהבנתי יש פה המון אנשים שמבינים בסאונד יותר מכל מקום אחר ואני צריך את עזרתכם אז רציתי לשאול על אוזניות שיהיו טובות למשחקים בתקציב 500 ש"ח חריגה של 50 ש"ח רק אם זה באמת שווה את זה אני רוצה שהאוזניות יהיו נוחות זה גם דיי חשוב לי אני משתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח האם Realteck אני מאוד מקווה שזה לא כל כך יהרוס לי את הסאונד קנייה מחו"ל זה גם בסדר וסתם שאלה: לSennheiser יש אחריות ארצית? תודה ענקית לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טיפשית, התערבתי עם מישהו... האם איכות הסאונד הסאונד טובה יותר בכונן CD או בDVD ? תודה...
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות שבוע הבא את הASUS XONAR ESSENCE STX ויש לי מיקרולאב סולו 6C אני חושש מאוד שאני אבזבז סתם כל כך הרבה כסף למרות שבפורומים בחו"ל אני רואה שכולם אומרים שזה עולם אחר לגמרי ואין מה להשוות. חיברתי את האייפוד טאצ (דור שני) והמחשב ביחד לרמקולים (יש 2 כניסות), וניגנתי את אותו השיר בדיוק באותו הזמן. שניהם על ווליום מלא ועל העוצמה שלטתי רק מהרמקולים ככה שלשניהם הייתה גם בדיוק אותה העוצמה. כשקפצתי בין המחשב לאייפוד לא היה ממש שום הבדל שבעולם בצליל. אני עכשיו מתחיל די לחשוש, כי מצד אחד ידעתי שלאייפוד יש יציאה שנחשבת ברמה מצויינת ומצד שני יש לי לוח P55M-UD2 שדווקא אמור להיות לו כרטיס קול גרוע, ואני לא שומע ביניהם שום הבדל. אז יתכן שהם אכן אמורים להשמע אותו דב…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מופיע לי איזה ארור שאני ניכנס להתקנה [br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 18:16:58 הינה תמונה http://img530.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501nr3.jpg
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ה HD שהוט ויס מציעים זה לכול הערוצים? והאם הוא ברמה כמו באירופה?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם ..אחותי נמצאת כרגע בקונטיקט מרחק של כשעה נסיעה מניו יורק סיטי ציידתי אותה ב450 דולר והדרכתי אותה לקנות לי IRIVER H-10 6 גיגה + בטריה נטענת נוספת + עריסה (CRADLE) + שלט + בעודף אוזניות ספורט מתקפלות של סוני http://zap.co.il/model.asp?model_id=35863 ועכשי כמה שאלות בבקשה ... 1. האם מישהו מכיר אולי כתובת של חנות בני יורק והסביבה שבה מוכרים את הH-10 בגירסא של 6 גיגה 2. האם בניו יורק מוכרים נגנים עם חיבור לחשמל בארץ 3. האם שווה בכלל לקנות את הגירסא האמריקנית כי שמעתי שיש איתה מלא בעיות 4. מה דעתכם על האזניות האלה?!?...אני מחפש אך ורק אזניות של SONY בדגם שמתקפל האם אתם יכולים להמליץ על דגם אחר של סוני בתודה מראש גדיץ
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
בכותרת.. רצוי 512 מקום .. 256 רק במקרה שזה איכותי :E בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
השאלה מופנית יותר לאנשים שיש להם את הנגן. לפי מה שהבנתי הנגן אינו תומך בתיקיות, כלומר השירים מסודרים אוטומטית לפי סדר אלפביתי, מישהו יכול לאשר או לשלול ? זה נתון די משמעותי, במיוחד לאור העובדה שלא מעט שירים נכנסים שם..
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
רציתי לשאול, כשאני מורידה סרט באימיול, והוא לא בפורמט אייטיונס (כי אין) אי אפשר לפתוח אותו עם האייטיונס, אז איך להעביר לאייפוד?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.photoone.co.il/product.asp?pID=68&cID=13 any reviews available ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של מערכת קולנוע ביתי, 5 רמקולים - 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר, הקדמיים בהספק 100W והאחרים פחות אם אני זוכר נכון ואני רוצה לחבר אותם למחשב כדי לראות סרטים ושיהיה עוצמה ווליום חזק יש לי כרטיס קול Hercules GTXP עכשיו אם אני לא טועה חייבים מגבר מישהו יודע איזה מגבר כדי לי להביא איזה דגם אם צריך בכלל ? לינקים אם אפשר והבעיה היא שאני לחוץ ממש בכסף כל שקל חשוב לי כמעט אז אם מישהו יכול לשלוח לי כמה דגמים אבל במחירים לנפגעי המיתון
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש משהו עם שני או 4 רמקולים + סאב. שיעלה לי 500 ומטה משהו טוב לא צריך בשביל לפוצץ את הבית משהו באיכות סאונד טובה ועמיד למחשב יחסית ישן בעל כרטיס קול- Creative Sound blaster PCI אני חושב שזה 128BIT. בקיצור הוא כרטיס ישן... אז אני יודה מאוד עם קיים כזה דבר ושתתנו לי פה פרטים... כי אני עדיין עם אוזניות וקצת נמאס...
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית 5.1 ולחבר את הרסיבר למחשב עם כבל אופטי ללוח אם שמחשב יש לציין שכרגע כשאני מחבר אוזניות חדשות (ונבדקו ) ללוח אם אני שומע רעשים סטטים אני רוצה 5 רמקולים וסאב פלוס רסיבר (או משהו שינקה לי את הרעשים האלה ) שימוש המערכת: בעיקר סרטים (רוצה תחושה של קולנוע עד כמה שאפשר). התקציב הוא 3500 גמיש
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
CS21 מישהו שמע עליהם? הם טובים? שווים משהו? האם כדאי לי להעדיף את זה על ה: vs3151 (שהוא 5.1). ומה עם האוזניות של אלטק? איזו שהיא מהן יותר טובה מה HD280? (בהנחה שהן 64 OM, כמובן....). תודה רבה למשיב!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אמרו זה יגיע בדצמבר וכבר עוד שבוע אנחנו בינואר מישהו יודע מתי בערך זזה אמור להגיע??
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקציב: 500-1000 שקל .. - עדיף כמה שפחות המטרה: בעיקר מוזיקה , אבל גם משחקים דגשים: חייבים להיות 5.1 (לפחות) , וגם עוצמתיים - אני אוהב לשמוע מויזקה בווליום גבוהה חשבתי על אלו: Genius SW-5.1 Home Theater Deluxe 5.1 http://www.genius-europe.com/english/surround/sw51ht.htm אני יודע שאין לךכם דעה ממש טובה לגבי גניוס - בגלל זה בכל מה שקשור לרמקולים האלו - בבקשה רק מי ששמע אותם להגיב אליהם .. מי שלא שיתן המלצות לרמקולים אחרים תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אוקיי, קיבלתי כל מיני דברים אתמול טלויזיה עם יציאת SVIDEO שלידה שני ערוצים לסאונד, יציאה לאנטנה, שני כניסות מרובות שינים (על אחת כתוב AV IN ועל השניה כתוב PERITELEVISON משו כזה, ועוד שני חיבורים של TV IN בצד הטלויזיה (אדום צהוב לבן) וידאו לא הכי חדש, יציאת TV IN וOUT, וויציאת צהוב לבן אודם (צא"ל מעכשו P: )IN ו OUT בדיוידי יש לי בערך את כל היציאות שקימות נראה לי חח , אופטית, צא"ל out, ועוד כל מיני שאין לי מושג o_O coxical וכאלה והממיר של יאס, האלה האפורים הבונגילות האלה שיש להם מאחורה שני חיבורי שיניים גדולים, חיבור כזה כמו של כ.מסך ועוד כל מיני דברים איך אני מקפנג את הכל בצורה הטובה ביותר? בתכלס זה היה מחובר לי אבל רק מהממיר לטלויזיה הישנה שלי ואין לי כח לטכנאי שיתחיל לקמ…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-