עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Lioriiii,

שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

Where can i buy those speakers ? I saw just the 7.1 set. BTW, This set (megaworks 2.1 THX) recommended ? Thanks!

3. שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם. ברצוני לקנות טלויזיה, שתהיה ה LCD הראשונה שלי. הכוונה היא לקנות FULL HD איכותית, למשל חשבתי על פיליפס 4808 עם האמבילייט. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9600 GT שאמור להספיק להוצאת FULL HD (אם לא תגידו בבקשה שלא ) הרעיון לחבר את המחשב וחוץ משידורי טלויזיה רגילים לנגן הכל דרכו, שזה אומר שאין לי צורך בכל הפיצ'יפקצקס כגון קורא DIVX חיבור רשת וכד. הבעיה היא שאני לא מוצר מכשירים ללא השטויות המובנות הללו שמעלות את המחיר בצורה משמעותית. אשמח לשמוע אותכם תודה רבה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by Chymes,

היום ראיתי את הנגן בארקדיה וחשבתי לקנות אותו ממספר סיבות: http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=imp1000&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0 א. אני צריך נגן MP3 איכותי לשמירות ב. אני צריך נגן Xvid לחדר בצבא השאלה הנשאלת - האם זה שווה את המחיר? מה אתם חושבים? (1400 ש"ח כולל משלוח)

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. שלום לכולם , יש לי לוח אם של ABIT דגם-NF7S2 .ואני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (עם האור האדום). ויש לי מערכת 5.1.הכל בשביל לראות סרטים על מסך הטלויזיה. רציתי לדעת האם סרטים שהם בפורמט AC3 צריך לשנות משהו בהגדרות המחשב או בהגדרות של הנגנים (כמו השמעת הסרט בנגן של המחשב כמונו/סטריאו/2רמקולים קדמיים ו-2 אחוריים/או משהו אחר) או שלא צריך בכלל לגעת בכלום וזה עובר אוטומטית להשמעה בפורמט AC3 כל עוד מותקן אצלי במחשב פילטר AC3 ? בכל מקרה הייתי רוצה לדעת מי יכול לעזור אולי תמיכה טכנית של יבואן ABIT בישראל אשמח לעזרה מכל סוג שהוא ,תודה.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  6. אז ככה, כחלק מפרוייקט שאני עובד עליו והוא התקנת מחשב ברכב, אני זקוק לרדיו. ישנו מגוון מאוד מצומצם של טיונרים בחיבור USB שלצערי לא עושים את העבודה, ולכן העדפתי ללכת לכיוון כרטיס TV שמכיל טיונר שכזה. יש באפשרותי להזמין בארץ ומחו"ל. יום טוב אלי

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by לד,

אני רוצה המלצה למערכת קולנוע חשוב שתהיה עם רמקולים גדולים עם מגבר והכל והכי חשוב צבע כסף יש בתקציב עד 1500 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by WarSoul,

שלום , קנינו ל מזמן דיוידי חדש מדגם אפקס 861 ולאחר בערך שבועים של שימוש התצוגה התחילה לא להראות טוב כשיש פסים על המסך . אפשר לסדר את זה איך שהוא ?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, 4.1 או 5.1 במחיר של 700-1000 שקל בערך... משהו בסיגנון של creative inspire אני צריך אותם בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים וסרטים... על מה אתם ממליצים? ??? תודה מראש!

10. Started by at,

רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם הקלטת הרצאות בשיעורים (בעיקר באוניברסיטה) באמצעות טייפ מנהלים דיגיטלי או נגן MP3 עם יכולות הקלטה? אשמח להמלצות לחיוב ולשלילה וכמו כן לשמוע על הנסיון שלכם בנושא. כולל המלצות לדגמים מסויימים ותתנו גם משקל למחיר. בתודה, טל

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by Bug,

יש לי שאלה קצת טיפשית, התערבתי עם מישהו... האם איכות הסאונד הסאונד טובה יותר בכונן CD או בDVD ? תודה...

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by moshe12,

יש לי רמקולים של DVD בלי חיבור מאחורה.. זה 5 קטנים ואחד גדול כל 6 הכבלים בלי חיבור, חשוף כזה.. איך אני מחבר את כל הדבר הזה למחשב? אם זה עוזר יש לי גם את הDVD

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום, חבר טוב שלי קנה מחשב אתמול והוא קנה מחשב כולל מסך וגם כרטיס טלוויזיה בחיבור PCI. בימים הקרובים אני אלך אליו במטרה לחבר את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES. המסך שהוא קנה זה מסך LG 22 אינצ' דגם L226WTQ שמחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 8500GT. הכרטיס טלוויזיה הוא AVerMedia Super 007 FM. יש לציין שאין לו טלוויזיה והוא קנה את הכרטיס טלוויזיה והמסך מחשב שישמש לו בתור טלוויזיה ומסך מחשב. השאלה שלי היא איך אני מחבר לו את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  14. הנה עוד פירוק: http://www.easydigi.com/news/2005/1/10/news_520.htm ועוד באתר..

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Oprapc,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך האוזניות האלה של Maxell. תודה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח. ישנן 2 חברות מרכזיות בבחירה: LOGITECH ו- CREATIVE קיבלתי רשימה אפשרית של דגמים ורק ממנה אני יכול לקנות! [glow=red,2,300]LOGITECH[/glow]--- s200/r20/x240 [glow=red,2,300]CREATIVE[/glow]---sbs a200/sbs a300/sbs 350/m2600 אני משתמש ברמקולים בדרך כלל למשחקים ולמוזיקה. חשובה לי הנגישות לכפתורי ההגברה וכן לאיכות הצליל שמופק. המבחר גדול ואין לי מושג במה אבחר. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. מופיע לי איזה ארור שאני ניכנס להתקנה [br]פורסם בתאריך: 19.06.2007 בשעה 18:16:58 הינה תמונה http://img530.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501nr3.jpg

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  18. אנשים יקרים, יש לי כרטיס InnoAX Audio Extreme 5.1 ומסיבה ממש לא ברורה אני לא מצליח להפעיל את הרמקולים האחוריים... חיברתי למקום הנכון, הגדרתי כמו שצריך (נראה לי ב-Windows) ובכל זאת... דממה. רעיונות? (מעבר ללהכניס לחשמל / להדליק את הרמקולים, כי את זה כבר הצלחתי לבצע בהצלחה...)

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by Satlan,

בכותרת.. רצוי 512 מקום .. 256 רק במקרה שזה איכותי :E בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by asaf-g,

היי אני לא מצליח לשמוע שום דבר ב-fifa 2004. התקנתי לאחרונה כרטיס קול חדש.. אולי זה קשור.. בכל מקרה, אני לא יודע מה הבעיה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  21. אבא שלי משגע אותי לגביי מסך ולא מתחשק לי לראותו אותו עושה איזה קניה מטופשת. שוב........... אזי, אני פונה אליכם המומחים לגביי המלצה למסך טלויזיה לסלון. אין לי מה להוסיף פרט לעובדה שאני מקווה לראות יותר מתגובה אחת, אני לא יכול להסתמך על דעה של אדם אחד אולי תוהה, אז חברה להגיב לגבי דגם שאדם אחר המליץ עליו. תודה מראש לכל העונים g0vner_x3

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by Roshos,

לאחרונה התחלתי להתעניין בנגן חדש והגעתי למסקנה שלמרות שאני יודע את כל החסרונות שיש באייפוד ווידאו(ובאייפודים בכלל) אני מעוניין באחד... עכשיו אני יודע שתתחילו לספר בסופו של דבר על חסרונותיו,אני רוצה לשמוע על יתרונות שיש בו למה אני הולך להנות ממנו אם אני אקנה... המחיר של האייפוד ווידאו כיום הוא 1700 ש"ח 300 ש"ח פחות מהzvm.... 1.מה הם יתרונותיו של האייפוד ווידאו על מתחריו? 2.האם התוכנה שלו באמת בלתי נסבלת כמו שאומרים? 3.עברית יש עברית מלאה לאייפוד,של היצרן? 4.כיצד הייתם מגדירים את איכות השמע שלו? 5.כיצד הייתם מגדירים את איכות הווידאו שלו? 6.האם ה-ZV:M באמת שווה את ה2000 ש"ח ובמה מתבטאים יתרונותיו על האייפוד ווידאו ובמה מרגישים את החסרונות שלו(כלומר גודל נוחות שימוש תוכנה זמנ…

• 13 תגובות
    • 696 צפיות
  23. יש לי את ה megaworks של קראטיב והרמקול השמאלי אחורי לא עובד לי. אני יודע שהבעיה היא לא ברמקול עצמו ולא בכרטיס קול, אז זה כנראה החיבור בסאב. מישהו יודע איפה ניתן לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  24. איך אני מוריד את הדרייבר של הכרטיס קול ... לפחות לדעת את שמו ..

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  25. יש לי מערכת של סוני מחוברת למחשב וחשבתי אולי לשים את הרמקולים על הריצפה כדי שישמעו יותר טוב.....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.