אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים תמונה והכל אבל לא שומעים מהטלויזיה ... שומעים מהמחשב ובטלויזיה שומעים רק בומים כאלה בבקשה עזרה לא יודע כבר מה לעשות ..
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תאוזניות האלו מה אתם אומרים???? sennheiser MX 51 http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={BD682A21-0B3E-4C84-8EA9-0DAB0134A9B2} איך הנתונים טכניים שלו טובים? http://www.style-your-sound.com/oss2/data/pdf/SpecSheet_Street_US.pdf יהיו מספיק טובים בשביל iaudio u3 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
לרציניים ולמבינים בלבד!!! ******************************************************************* ******************************************************************* ******************************************************************* עריכה מנהלתית: המכירה אסורה על דפי הפורום, אם אתה רוצה אתה יכול לגשת לאזור המכירות באתר שנקרא טרייד זון. ההודעה הזאת תישאר פה לכמה זמן עד שמספיק אנשים יראו ואז תימחק. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מערכת סטריאו חדשה לחדר השינה שלי. התקציב גמיש. אם למישהו יש ניסיון עם מערכת טובה, אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש, החלטתי גם לשים מערכת 2.1 התקציב לרמקולים די פתוח. כלומר חשבתי להוציא 400 שקל על הATP3. אבל עם יש מערכת שעולה 200 שקל יותר וממש ממש יותר טובה אז סבבה. עכשיו אני אשתמש בזה פחות לגיימינג ויותר לסרטים סדרוצ וקצת מוזיקה, הווליום לא יהיה מטורף, וגם לא חשוב לי במיוחד הבאס, אלא שאני אוכל להבין בעיקר דיבור(בסרטים או בסדרות). לא נראה לי בחדר שלי יש מקום ליותר מ2.1 (מה שווה 5.1 אם הרמקולים לא יהיו מאחורי...) מה אתם ממליצים לי? איך הATP3? האם הוא OVERKILL למטרותי? ומה בכלליות אני צריך לחפש?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
נשבר הזין מהמערכת הזאת! (מערכת קולנוע ביתית משולבת שמוכרים\מכרו בדיוטי פרי) קוראת DIVX, אבל לא תומכת בכתוביות בעברית. לא שיחררו עדכון קושחה לסדר את זה, ועכשיו, אחרי שמתי דגש במיוחד בלפטופ החדש שלי על יציאת קול דיגיטלית, מתברר שאין למערכת הזו שום סוג של כניסה דיגיטלית! היתכן? אני אנצל את התר'ד כדי לשאול עוד מספר שאלות: א. יש מתאם בין אופטי 3.5 מ"מ ל RCA דיגיטלי? ב. חיברתי בכבל S-VIDEO (הכי מעפן למען האמת) את הנייד למערכת, היתה הפרעה קולית והתמונה זוועה. אני יודע שזה הכבל, אבל השאלה היא האם כבל טוב יתן תמונה טובה + לכל הפחות? מישהו אמר לי שאם S VIDEO לא רואים נקי ממש עם שום כבל.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- (ועדיין, אם אפשר לקצץ, מה טוב) הן צריכות להיות בצורת קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(:
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש עם כרטיס ATI 5850 שחיברתי דרך HDMI לרסיבר וממנו לטלוויזיה וזאת על מנת להינות מהאודיו כשאני רואה סרטים דרך המחשב וכשאני משחק בPS3. לרסיבר הנ"ל יש אופציה להראות את התפריטים על גבי מסך הטלוויזיה (שזה מאוד נוח!). לפני כמה זמן התקנתי את הדרייברים האחרונים של המסך והכל עבד כמו שצריך, אח"כ קרה משהו והמערכת נתקעה או משו כזה והיה צורך לעשות ריסטרט. אחרי שעשה ריסטרט המסך לא מראה כלום ואני רואה שהרסיבר מנסה כאילו לתפוס את האות שיוצא מהמחשב ולא מצליח ואז רושם לכמה שניות VIDEO FORMAT NOT SUPPORTED ומנסה לתפוס את האות שוב פעם, למרות שלפני הריסטרט הכל עבד תקין. הבעיה נעלמת רק כאשר אני מדליק את ה-BYPASS ברסיבר אבל אז אין לי אפשרות לראות את התפריט על מסך הטלוויז…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי שני רמקולים ישנים למדי של pansonic שאני מאוד אוהב את הצליל שלהם. העניין הוא שאין להם מגבר אלא רק יציאת אודיו. השאלה אם אפשר לקנות מגבר פשוט (e bay או משהו) ולחבר אליהם ככה שיהיה להם ספק כוח חיצוני והווליום יהיה גבוה יותר. ההתנגדות שלהם היא 8 OHM וב"input power" כתוב (8W (din) 12W (music רציתי לדעת איך אפשרי לעשות חיבור כזה ומה צריך להיות עוצמת המגבר ( ואולי עוד דברים שצריך לדעת....) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות (עדיף עם Mic) בעיקר לתחום של מוזיקה ומשחקים(CSS), בטווח מחירים של 100-150 ש"ח. אני לא כ"כ מבין בנושא אז באתי לקבל עצות פה. הנה כמה המלצות שקיבלתי או שאני מצאתי: JVC HAG11 http://zap.co.il/model.asp?model_id=523619 SONY MDRXD100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=372732 Sennheiser HD201 http://zap.co.il/model.asp?model_id=353086 PLANTRONICS Audio 360 Multi-Performance Headset (זה הכי נראה לי) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 Logitech® Precision PC Gaming Headset http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2969 מה דעתכם? מה הכי טוב? יש משהו אחר במחיר שמתאים למה שאני מבקש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אחרי חיפושים נרחבים כאן בפורום ובכלל ברשת התייאשתי הבעיה שלי היא כזאת, יש לי מערכת הפעלה WINXP-SP2 רכשתי השבוע כ. מסך מדגם Leadtek - Winfast PX9500 GT בעל 3 יציאות - VGA, DVI ו-HDMI חיברתי את המסך מחשב שלי (LG L1972H) ליציאת הDVI (עם כבל של DVI כמובן) ואת מסך הטלוויזיה (Toshiba regza AV3500 , 32 אינץ') ליציאת ה-HDMI (עם כבל HDMI כמובן). אני מצליח להגיע למצב שאני רואה מסך כפול (CLONE MODE) זה בעיקרון המצב היחיד שהמאפיינים של כ.המסך נותנים לי לעבור אליו ולא ברור לי למה אין לי SPAN, DUALVIEW וכו... ולא היה אכפת לי אבל הבעיה היא שאני לא יכול להגיע למצב שתמיד עבדתי איתו שמבצע לי סוג של ZOOM על הוידאו שמוצג למסך המשני שזה הטלוויזיה שלי. מה שקורה שאני צריך להגדיל את החל…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי את ה SB3 והייתי רוצה לדעת האם המכשיר הזה יכול לשמש כמשדר סאונד מהמשחקים, סרטים, אינטרנט וכו' ואם כן איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום כולם! קניתי מחשב חדש וחשבתי שכדאי לי להתחדש גם ברמקולים חדשים אז... עכשיו יש לי מערכת LG LM-M140 שקיבלתי עם המקרר של LG שקניתי... והם סבירים יחסית למשו חינם הם טובים, פחות טובים לדעתי מסוני שהייתה לי... עכשיו אני רוצה מערכת חדשה שגם אותה אני יחבר למחשב וזה בעיקר למוזיקה... והשאלה שלי האם יש מערכת שהמגבר שלה הוא מגבר מנורות? ואם לא אז על איזה מערכת אתם יכולים להמלי. לי בתקציב של 2.5K? עמית
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16552 הוא גם נראה יפה יותר מסתם מארז תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לכם הצעות לנגני MP3 אמינים, הנפח לא חשוב כ"כ (העיקר שיהיה מעל 4 גיגה) לא חובה איפוד תקציב: בערך 200$ צרכים: ניגון מוזיקה סוללה שלא נגמרת אחרי 30 שניות וזה מה שהכי חשוב, וכמובן, שלא יהיה יקר מדי. עריכה: הכל נקנה בחו"ל אני טס לפלורידה בעוד חודש.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני מחפש קייס לאוזניות. חשוב לי שהוא יהיה קשיח יחסית אבל רך מבפנים למקרה והוא יפול האוזניות ישארו שלמות. לא ממש יודע מה התקציב, אל תתפרעו יותר מידי. לגבי עיצוב לא כזה אכפת לי, עדיפות לצבע שחור העיקר שיראה נורמלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 400 ש"ח. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
כרטיס: Creativ sound blaster live value רמקולים: כעקרון זה חבילת 4.1 של 4 רמקולים + סאב. את השניים הקדמיים החלפתי ב2 רמקולים ממערכת ישנה שהם רמקולים גדולים וטובים יותר. בעיה: שמתי לב שפתאום השירה נשמעת חלושה יותר זאת אומרת המילים בשירים על רקע המוזיקה נשמעות חלשות יותר. עכשיו זה לא שהפעלתי איזה פלאג אין של קריוקי... אני ממש ממש לא בקטע וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות בזמן האחרון וניסיתי לשמוע דרך כמה תוכנות (וינאמפ 3 ומדיה פלייר) ואני מקבל את אותה תופעה... מישהו יכול להסביר או יותר טוב להציע פתרון ????????? המחשב זה המערכת שלי !!!!!!!!! May all be happy and full of love ארז עריכה: עליתי חלקית על הבעיה... הכרטיס מוציא כאילו רק ערוץ אחד (שמאל) וזו הסיבה שאני שומע רק חלק מהסא…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני מתכוון ל bundle של audiohq ו playcenter ועוד .., איפה אני יכול להשיג אותם כי באתר של creative אין .
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום רב, מדיון בפורום הבנתי שכל סט של רמקולים יעודיים למחשב דוגמת אלטק לנסינג,הרמן קרדון סאונדסטיקס 2,לא ישתוו לעולם למגבר וצמד רמקולים רצפתיים. מצאתי ביד 2 2 רמקולים רצפתיים של אינפיניטי במחיר מגוחך של 300 שקל אמנם רק עם 2 אלמנטים אבל עדיין ,מציאה. 2 שאלות לי אליכם: 1.האם סט של 2 רמקולים כאלה(אין לי את הדגם) של אינפיניטי ,רצפתיים עם 2 אלמנטים בכל אחד+טוויטר עדיפים על מערכת למחשב של קריאטיב ,לוגיטק וכו' במחיר של 1200 שקל. 2.מגבר,אני יודע שהוא מגביר את המתח ועקב כך הזרם (עזבו להיכנס לחשמל יש לי מספיק באוניברסיטה)אבל מה הוא עושה עוד?האם הוא מהווה ככרטיס קול? כלומר מעביר אות נקי יותר,מעבד את האות שמתקבל אליו? אני רוצה לציין ששימוש המערכת היא רק למוזיקה ,לא מענין אותי משחקים …
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי GRADO SR80 כמו שידוע אלה הן אוזניות פתוחות,זאת אומרת ניתן לשמוע די חזק מבחוץ מה שבעצם בן אדם הלובש את האוזניות שומע אז רציתי לשאול אם יש איזה משהו שיכול להפחית את הרעש החיצוני בלי לפגוע באיכות של הצליל עצמו?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות רמקול נייד פשוט, שיכלול זוג רמקולים 5״,מגבר וסוללה lead acid. די סטנדרטי.. המגבר שברשותי מבוסס על הta2024 אם אני לא טועה, 15W לערוץ. הרמקולים שאני רוצה לקנות הם זוג מורל. טמפו 5 אינץ׳. השאלה שלי היא האם הנתונית שלהם יתאימו לשימוש עם המגבר? יספיקו לזמן סביר בווליום ממוצע עד גבוה? אני לא רוצה להתעסק בכל מיני דברים כמו קרוס אובר, האם הרמקולים יספקו לשמיעה נעימה? תודה
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
חזרתי מארה"ב וקניתי את האוזניות הנ"ל koss ur 40 מה אומרים? בחירה מוצלחת? הכבל שלהם קצר מדי למחשב- האם שימוש בכבל מאריך יפחית את האיכות?! התוכנית היתה לקנותsennheiser px100 אבל לא מצאתי אותן בפחות מ-55 דולר שנראה לי מוגזם עליהן... בנוסף מה חושבים על האוזניות sennheiser mx550 לשימוש עם נגן mp3!? נדב
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קניתי היום מיקרופון חדש וגם ביקשתי אחד מחבר שלי (בשביל לבדוק איזה יותר איכותי) ונתקלתי בבעיה מפגרת למדי - אני לא יכול לחבר את המיקרופון, כלומר אני יכול- אבל אני לא יכול להקליט שום דבר ופשוט כלום! תעזרו לי בבקשה! תגידו לי למה לחבר ואיך ומה צריך להגדיר....
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי HTPC שעובד נהדר אבל יש לי כמות גדולה של סרטים ואני מתחיל לאבד שליטה מחפש המלצה לתוכנה טובה לניהול ספריית סרטים ב-HTPC
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-