אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך 4 רמקולים שיחוברו למחשב לצורך מוסיקת רקע במסעדה. אין צורך ברמקולים מפוצצים מכיוון שהם יהיו על ווליום נמוך. אין לי מושג אם צריך רסיבר או לא, בכל מקרה אני צריך רמקולים עם אפשרות לחיווט (צריך כבלים ארוכים). כמובן שעדיף במחיר נמוך יותר (כמה הוצאות יש בפתיחת מסעדה...) כל שקל חיסכון יהיה בונוס!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הדגם שלו : itt br 5020 . חשבתי אולי לעדכן לו קושחה אבל לא מצאתי. יש עיצות?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קיבלתי היום לוח חדש GIGABYTE GA-P35-DS3L - חיברתי אותו למארז, פה הלכתי לאיבוד. יש שני כבלים שאפשר לחבר ללוח, 1. AC 97 2. HD AUDIO כשמאחד מהם יוצאים חמש זרועות נוספים שאין לי מושג איפה לחבר אותם. כדי להוסיף על הבלבול, יש על הלוח שקע בשביל SPIDIF, אבל דווקא לזה אין לי חוט. מה עושים פה בכל הכבלאידה הזו? איזה מהנ"ל אני אמור לחבר בכלל ושיהיה לי SPDIF בפרט? ניר.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להשמיש רמקולים ישנים של סוני שזרוקים לי בבית, ולחבר אותם לטלוויזית לד. מהי הדרך המומלצת לחבר אותם? הדגם של הטלוויזיה: LG 47SL90 http://www.lg.com/us/tvs/lg-47SL90-led-lcd-tv הדגם של הרמקולים: SONY SS-GRX8 לא הצלחתי למצוא קישור באתר של סוני. צירפתי תמונות של החיבורים שיוצאים מהרמקולים. אני מנחש שיהיה צורך באיזשהו מתאם כי זה לא חיבור סטנדרטי. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצות? הציעו לי את ה- SOLO 6C שנראים לי גדולים מדיי לחדר עבודה הקטן שיש לי.... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המליצו לי על מפרט כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ושלחו אותי לפורם הזה כדי לחפש כרטיס טלויזיה. אני לא צריך לערוך או משהו כזה. רק לחבר את הממיר של הוט למחשב. אני בחלק הזה מבין קצת פחות ולכן אני אשמח גם להסבר של כמה מילים על הכרטיס. (היה לי שני מסכים מחוברים למחשב שאחד מהם יוסט מדי פעם לצפיה בטלויזיה) תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
רמקולים חמודים כאלה, רצוי שתהיה כניסה לאוזניות ומיקרופון... אני די מבין בזה, עכשיו חשבתי ללכת על ה Altec Lansing VS2421 ב310 שקל מ KSP. שמעתי שיש בעיות עם הכיוון איתם ( ששומעים ברמקול ימין יותר חזק מרמקול שמאל ודברים כאלה ) מישהו יכול להצדיק ? יש אופציות יותר טובות במחיר ? תודה :-*
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד היו ברשותי רמקולים חסרי שם, חסרי מותג.. אותם רמקולים שאפשר לקנות ב20 שקל בכל חנות ולמרבה הפתעתי, הזוג האחרון שהיה ברשותי, החזיק מעמד כמעט 4 שנים ונשמע מצויין גם ביחס לכמה מותגים שראיתי אצל חברים אחד הרמקולים מת.. אין לי מושג מה הסיבה, אבל היא גם פחות מעניינת כרגע.. אני יכול לחיות עם הרמקול הנותר גם עוד 10 שנים, אבל חשבתי להשתדרג.. יש ברשותי מערכת סטריאו ישנה של סוני, היא נחשבה דיי יוקרתית בתקופת הרכישה (כ-5 שנים אחורה) אז חשבתי לחבר את המערכת למחשב כך שתשמש אותי כרמקולים.. 2 הרמקולים נראים ונשמעים מצויין (ממה שאני זוכר), אבל המערכת עצמה [אם אינני טועה, המגבר] מסרבת לפעול.. הכבלים שיוצאים מהרמקולים הם חוטי חשמל רגילים, לא משו שאפשר פשוט לחבר למחשב.. יצא לי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש נגן שיתמוך לי בפורמט Evo, מיספר סרטים אינם עובדים לי מקורם הוא חלקם Blu-Ray וחלקם Hd-Dvd ניסתי את כול הנגנים האלה. Wmp Vlc Zoom Player Mpc PowerDvd RealPlayer כול אלה לא עבדו. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מה דעתכם עליהן? איך שומעים בהן? מוכר באחת החנויות אמר לי שהן המחליפות של K324P אבל מבדיקה באינטרנט הבנתי שהן לא המחליפות שלהן ושהן הרבה פחות טובות. אותו כנ"ל על דגם K330 שגם בו אומרים ששומעים לא משהו. יש לי נגן COWON D2, שווה להשקיע בK321? אם לא, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג K324?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אם פלאפון יושב ליד הרמקולים יש מן רעש מוזר כזה... רציתי לדעת עם זה יכול לפגוע ברמקול או באיכות הסאונד?? תודה
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בימים האחרונים היה לי ויכוח קשה עם אנשים שונים בבסיס בקשר לאיכות סאונד בנגנים. הם טוענים שאיכות סאונד תלויה בעיקר באוזניות ובאיכות הקובץ ובגלל זה אין טעם להשקיע סכומים אסטרונומים בנגני "פוזה" כמו אירייב, איאודיו, ריו וכל השאר.בדיסקמן, הם טוענים, בכלל אין הבדל. לטענתם, דיסקמן לנקו ב-200 ש"ח מנגן באותה איכות כמו דיסקמן אירייב ב-800 ש"ח. אם זה נכון, מה טעם לשלם תוספת ניכרת בשביל נגן מבית אירייב? למה אתם לא קונים סתם מכשיר ג'נרי וחוסכים מאות שקלים? ובכלל, במה תלויה איכות סאונד?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
מחפש מע, 5.1 לXBOX360 שלי יש לו רק יציאה אופטית לסראונד... עד 800 עדיף פחות.... תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש בכבל הזה: VGA HD AV Cable (למרות שהוא נועד למכשיר ה-XBOX-360) כדי לחבר דרך יציאת הVGA במחשב הנייד שלי אל כניסת HDMI בטלויזיה על מנת לראות תכני HD ?? אם לא ניתן באיזה דרךה הכי טובה יש לי כן להעביר תכני HD באיכות האופטימלית דרך יציאת VGA במחשב נייד ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם רציתי לשתף אתכם , אולי יש כאלה שזה יעניין אותם אבל הם לא מסתכנים בלפרק. הדקודר: והסב , בנוי בצורה מעניינת מאוד כשהרכיב החיצוני הוא פסיבי ואין לו מגנט:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס קול איכות כמה שאפשר בתקציב הנ"ל בין 200-300 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות טובות למוזיקה ומשחקים, מחיר עד 400 - 450 שקלים. שיהיו עם איכות טובה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
מישהו אולי יודע כמה הם עולות בערך בארץ??? ושאלה נוספת, הייתםפ ממליצים להסתובב איתם בחוץ עם נגן?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מתכנן להביא כרטיס קול חדש שימושים יהיו למשחקים בעיקר אבל גם לסרטי HD (5.1) ומוזיקה (שאני שומע כל עוד אני לא משחק הכרטיס יחובר לz-5500 עכשיו ההטלבתות היא בין : X-Fi XtremeGamer Fatal1ty-770 ASUS Sound Card Xonar D2X -1000 Auzentech X-Fi Prelude 7.1 -1100 Razer Barracuda AC-1 7.1-1200 המחירים בארץ די גבוהים מח"ול לא יודע כמה שווה להביא במיוחד בגלל החוסר באחריות השאלה אם כל הכרטיסים היקרים נותנים משהו ששווה את ההשקעה מעבר לX-fi של קרייאטיב (חוץ מencoder DD )
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו המלצה על רדיו דיסק לרכב? וכמה זה עולה בערך? כולל התקנה? אני מחפש רדיו שינגן MP3+ usb. תודה.... תקציב 500-600 שח.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני קונה במחסני חשמל מערכת 5.1 רסיבר 5.1 קדמיים ריצפתיים אחוריים מדפיים / ריצפתיים סנטר סהב וואפר החדר עצמו הוא מיקלת יחובר לטלוויזה 42" FHD מחשב / DVD / ממיר YES HD אני הילך יקשיב למה שיש להם שם ויקנה אם יש דגמים מסויימים שטובים במיוחד יותר מהאחרים או שלהפך יש דגמים שאני צריל להיזהר מהם אז השמח אם תידעו אותי התקציב לא מוגדר אבל לא מוגזם תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז אם לא, מתנצל מראש ואנא להעביר. אני כרגע עם MCE של WIN7, הEPG מראה לי את כל הערוצים והסדרות, אך הוא מקדים את הלוח כשעתיים (למשל: מ22:35 ל20:45) יש דרך לסדר את זה? תודה מראש עריכה: נפתר בעזרת שינוי אזור זמן ושעון קיץ.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-