אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אנא המליצו לי על אוזניות קשת טובות עם בקרת עוצמה וכבל של מטר לפחות. למחשב... עד 300 שקל (עדיף פחות)
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את הנייד לטלויזיה והוא עבד מעולה לכמה דקות אחרי זמן מה הטלויזיה כבתה והמחשב "השתגע" והראה צבעים מוזרים (ברגע שמוציאים את הHDMI המחשב חוזר לקדמותו) ניסיתי עוד פעם לחבר לטלויזיה הבעייתית והבעיה חזרה... היה את הבעיה כבר לפני כמה שבועות ואחרי שעידכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך היא נפסקה וחזרה שוב אתמול... אני כבר מיואש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אהלן.. אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב 2.1 שיועדו למוזיקה בעיקר. הטווח הוא 500-600 שקל ,אם אפשר אז גם קישורים לחנויות שמוכרות את המוצרים שהמלצתם.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה עם הרמקולים שלי, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה\ להגיד לי מה הסיבה לכך... אז ככה, שאני שומע מוזיקה, אני בדר"כ אוהב לשמוע חזק ושאני מגביר אותם לרמה בינונית, פיצוצים קטנים מתחילים לבקוע מהרמקולים, ואני בכלל לא מגביר עד המקסימום! צירוף תמונה: רעיונות כלשהם? :-[ תודה מראש, DrowNz.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ראיתי אצל פנדה (pandas.co.il) ב208 שקל, אבל אני לא ממש מתלהב לקנות מהם. בדקתי ב-4 חנויות ולאף אחד לא היה במלאי. איזה חנות היא הכי טובה ואמינה בירושלים לדעתכם? (שמוכרים את הכרטיס הזה) התקציב שלי הוא עד 230 שקל.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי לכולם שמעתי שאי אפשר לשמוע ב- ADA890 בארבעת הרמקולים במוסיקה?!?! זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אממ ... כרגע יש לי מערכת ליד המחשב והיא תופסת לי יותר מדיי מקום (ואבק) וגם הסאונד לא משו אז החלטתי לקנות רמקולים .. עוד לא החלטתי איזה או כמה (2.1 או 5.1) בכל מקרה הבעיה שלי היא אם אני קונה 5.1 החדר לא יראה מגעיל עם כל החוטים על הקירות ? (איך אתם פתרתם את זה ?) השאלה השניה שלי היא .. המחשב ממוקם בפינה של החדר ואין לי מושג אם אני יוכל למקם פה רמקולים 5.1 כי המחשב ממש צמוד לקיר הפינתי יש למישהו עצות או משהו כזה ? בפינה פשוט לא יהיה אפקט נחמד לסראונד ואם החוטים והקטע הפינתי ישארו בעייתיים אני פשוט אקנה איזה 2.1 ואשים אותם ליד המחשב [move]בתודה מראש[/move] עריכה : הנה שרטוט מהיר של החדר שלי http://planet.nana.co.il/sarge9686/images/258462pic1.GIF
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מתנה ליום הולדת אוזניות אלחוטיות עד 500+ הכי טוב שיש בשוק במחיר הזה ? למרחק של 3-4 מטרים , לצפייה בטלוויזיה שמחוברת למחשב (HT)שתהיה איכות טובה ואם יש משהו ב600+ וההבדלים הם שווים את זה תציינו זאת , תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היו לי עד לא מזמן CX500 עד שאוזניה אחת נהרסה לי ואין אחריות, בכל מקרה החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות במשהו כמו 200-300 שקל. חשבתי על להזמין מebay את הibeats של דרה, אבל אני עדיין חושב על זה, יש לכם הצעות בשבילי? אגב, חשוב לי שיהיו באסים טובים, שיהיו איכותיות סה"כ ועם העדפה לכאלה עם שלט שליטה על הווליום ושיחות (אייפון).
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני מחפש המלצות לרמקולים למחשב 5.1 עם סאב + שלט שליטה בווליום (כמו בX-540) טווח מחיר של 500-600 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הממ, טוב הכותרת די אומרת את הכל. על הpower adapter רשום AC input- 100-240V, , בהיותי חסר ידע בנושא אני מעדיף לשאול מאשר לצלות את האיי פוד. פשוט הבנתי שכאשר האיי פוד נטען דרך הFirewire ההארד דיסק שלו מסתובב וזה מקצר את אורך החיים שלו. (האיי פוד הוא איי פוד 10 ג'יגה דור שלישי. גם רשום output- 12V-1.0A, אם זה משנה משהו)
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יש ברשותי רדיו דיסק ישן בבית שלא מסוגל לקרא צרובים. האם ישנה איזה שהיא אפשרות לצרוב בשיטה כל שהיא כך שהוא יזהה את הדיסק כדיסק מקורי?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היום עשיתי סדר במחסן, ולמרבה הפלא, נגלתה לעיניי מערכת משפחתית ישנה, רק הרמקולים עבדו, וששמעתי בהם פעם הצליל שלהם היה נחמד, טוב יותר מהרמקולים שיש לי עכשיו למחשב. הדגם הוא: sw sx115, מה תפקיד החוט האדום, ומה תפקיד השחור? לאילו צריך לחבר אותם בכניסת בננה של הסאב של קריאייטיב שיש לי עכשיו לבדיקה? ובכללי, מישהו מכיר את הרמקולים, כדאי להחליף אליהם? רשום עליהם שיש התנגדות של 6 OHM, שנראה לי מוזר למדפיים מה שווי הרמקולים? דרך אגב, למדפיים יש דרייברים גדולים יותר, מה שאומר בדרך כלל יותר מגנטיות, האם יש סיכון בלשים אותם במרחק מטר מהמחשב, קרוב למסך למודמים וכולי?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מה ההבדל בן CREATIVE X-Fi Platinum לזה CREATIVE X-Fi ExtremeMusic והאם כדי ליקנות כרטיס קול ליפני שאני קונה רמקולים 0Z5500 ) או שעדיף קודם רמקולים אני כרגע בלי כרטיס אלה אוןן בורד ורמקולים סבירים +
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהאוזניות הנוכחיות שלי ( steelsound 5h usb) נדפקו לחלוטין, אני שוקל אם לקנות את האוזניות של חברת רייזר Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset ואת הכרטיס קול שלהם Razer Barracuda AC-1 Gaming Audio Card. לפי מה שאני הבנתי האוזניות האלו והכרטיס קול יספקו לי סאונד מעולה עבור גיימינג, אבל אני עדיין מבקש התייעצות עם מי שמבין ובעניין ויכול להגיד לי אם אני אקבל איכות שמיעה טובה עם הציוד הזה, או שבאותו המחיר אני אוכל להשיג ציוד אחר עם סאונד טוב יותר. בנוסף, רציתי לשאול אם אני אקבל איכות סראונד אמיתית באוזניות האלה ביחד עם הכרטיס קול, או שזה רק "סראונד מדומה" כמו ברוב ברוב האוזניותשל ה 5.1 תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
שלום, על ידי איזה כבל אני מחבר יציאת שמע דיגיטלית מהמחשב כאשר יש לי רק יציאת שמע אחת לאוזניות (שתומכת ב- S/PDIF)? לאן אני מחבר- למגבר? לטלויזיה?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן. אני מכין "תשתית" לרמקולים שאני הולך לקבל, ואוזניות שאני מתכנן לקנות. קניתי ממשתמש שפירסם בלוח היד 2 באתר כרטיס קול של קראייטיב מדגם אודיגי 2. חיברתי אותו הכול עובד טוב ושומעים מעולה, כרגע מחוברים אליו Klipsch ProMedia 2.1/אוזניות של סנהייזר מדגם PX100. בצד יש לי כבר מגבר סטריאו של חברת Carver, ובהמשך יגיעו אליי זוג מדפיים של אינפיניטי ומתוכננת קניה של אוזניות ב100$ בערך. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס יש לו יציאה כתומה דיגיטאלית, האם בהאזנה למקור אודיו כלשהו Wav/Flac/Mp3 יש לה חשיבות כלשהי? לקליפש כמובן אין כניסה דיגיטאלית וגם לא למגבר סטריאו. כרגע מה שמחובר, מחובר לכניסה הירוקה הרגילה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן 2 ג'יגה ג'נרי וזול כמובן ובמפרט שלו כתוב שהוא מנגן קובצי AMV אז אני רוצה לדעת אם אפשר לראות בזה נגיד פרק של סאוספארק או סדרות אנימה אחרות ושהכל ילך סבבה כי בפלאפון שלי זה גם אומר שזה מציג וידאו אבל כששמתי קטע ארוך נגיד פרק או משהו כזה אז זה הכל יצא מסנכרון עם הוידאו ולפעמים גם המכשיר נתקע אז רציתי לדעת אולי מנידיום אם יש למשהו מכשיר כזה אם זה יכול להציג פרקים שלמים הנגן שאני רוצה לקנות http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQPros2048MP4
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מערכת רמקולים 5.1 מחברת Cambridge SoundWorks השייכת ל Creative המערכת מדגם MegaWorks 550 THX עכשיו שני בעיות קטנות , 1. החיבור לחשמל הוא לא חיבור ישראלי הוא חיבור עם שני פינים ארוכים וכתוב עליו In 230V אני חושב שזה חיבור אמריקאי אבל אני לא בטוח בכך . איפה אפשר להשיג טרנספורמטור לחיבור כזה ? 2. החיבור לשלט של המערכת חסר (אין לי אפשרות להשיג את הבנאדם ) איפה אפשר להשיג את השלט הזה למערכת? (כי בלי החלק הזה , המערכת לא יכולה לפעול) לינק למערכת http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240&nav=1 תודה .
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
פעם קראתי פה שהוא לא משנה כלל שכן הרסיבר מעבד את הסאונד. האם זה נכון ? אשמח להסבר קצת מפורט יותר.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש אוזניות כמו שציינתי בכותרת לצורכי מוזיקה התלבטתי בהתחלה לגבי sms street dj או beats יש לי חבר אחד עם כזה, וחבר אחר עם כהוא.. שניהם wired, שניהם מאד מרוצים מהרכישה שלהם. באופן אישי קצת יותר התרשמתי מהסטריט דיג'י. עכשיו, אני מתלבט אם לרכוש wireless כי אני שוקל להשתמש בזה גם לטלויזיה וגם לגיטרה חשמלית וזה יכול להיות מאד שימושי במצבים האלה. השאלה היא, מה המחיר אותו אני משלם (מבחינת כסף ומבחינת איכות הסאונד) עבור wireless על פני wired. על איזו טכנולוגיה זה עובד החיבור האלחוטי כאן (עד איזה טווח זה מגיע, האם יש דילאיי, או כל חסרון אחר) על מי מהם אתם ממליצים, או בכלל אם יש כיוון אחר להמלצה כלשהי אני אשמח לשמוע. תודה יובל
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי היום קיבלתי את הרמקולים creative inspire 5200 ויש לי כרטיס קול live 5.1 ואני חושב שיש איתו בעיה.. חיברתי את השלושה חיבורים מהסאב לכרטיס קול לפי ההוראות שלהם ושמעתי בשני הרמקולים הקידמיים ומהסאב.. אבל מהסנטר לא שמעתי ומהאחורים גם לא.. הסתכלתי מאחורי המחשב ושיחקתי עם החיבורים שנכנסים לכרטיס ושמתי לב שיש יציאה בצבע ירוק ושאני מחבר את הכבל של הרמקולים האחוריים שומעים רק מהם ומהסאב.. ושהחלפתי וחיברתי את הכבל של הרמקולים הקידמיים שוב שמעו רק מהקדמיים .. ניסיתי להכניס ליציאות האחרות בכרטיס אבל רק מהיציאה הזו שומעים......... מה יכול להיות הבעיה...????
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אני יודע שיש לא מעט בשוק, אבל הם לא עונים על הדרישות: - נדרשים רמקולים לא רק קלים לנשיאה, אלא קומפקטיים - לכן כל אלה שדומים לכדור\קובייה\ביצה לא מתאימים. יש צורך ברמקולים דקים ומוארכים. - לא מהסוג שמגיע בבלוק אחד ונתלה על חלקו העליון של המסך! הכוונה לרמקולים שולחניים נפרדים. - בלי סוללות או חיבור חשמל - אספקת מתח דרך הUSB. - רצוי כמובן שיספקו איכות ועצמת שמע סבירות. יצא לי לראות רמקולים מבית לוג'יטק שעונים על הדרישות הללו (ואפילו כוללים נרתיק שחור וחביב לנשיאה) אבל כבר לא מוכרים אותם בשום מקום! מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-