אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, מבקש המלצה לאוזניות באיזור ה400 ש"ח. הן ישמשו בעיקר למשחקי מחשב החשיבות העיקרית היא סאונד מדויק ונטרול רעשים חיצוניים (מניח שעדיף אוזניות סגורות) בנוסף חשוב לי גם שיהיה לי נוח איתן גם אם הן יהיו עליי הרבה שעות. אין לי התנגדות לקנייה מחו"ל, עם דגש על כך שהמחיר הנ"ל יספיק גם למיסים ומשלוח תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
בהתחלה ניסיתי את ה W7 שהיה בסדר אבל נתן לי מסכים כחולים ורזולוציה לא מספיק טובה מה שגם החלונות ב W7 ריצדו כל פעם שהזזתי את העכבר היום יש לי SNOW LEOPARD על אותו חומרה וזה פשוט חלום! כאילו החלפתי ממחשב פשוט למחשב על! אין ריצודים הרזולוציה מתאימה ל -1080P NATIVE! 1080P רץ בלי בעיה הכל אחרת... אותי מעניין לדעת למה כל השוני הזה? איפה מייקרוסופט לא מצליחה איםה שאפל כן...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הדגמים הם : VS4121 ו - VS2621 של Altec lansing ו Microlabs m880 מה העדיף בניהם מה שאני רוצה לדעת העצם איזה מהם "יחנק" פחות בווליום גבוה לפי התכונות שלהם הם פחות או יותר זהים אך השאלה נותרת מה "יותר טוב"
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני מחפש המלצות לרמקולים למחשב 5.1 עם סאב + שלט שליטה בווליום (כמו בX-540) טווח מחיר של 500-600 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את הנייד לטלויזיה והוא עבד מעולה לכמה דקות אחרי זמן מה הטלויזיה כבתה והמחשב "השתגע" והראה צבעים מוזרים (ברגע שמוציאים את הHDMI המחשב חוזר לקדמותו) ניסיתי עוד פעם לחבר לטלויזיה הבעייתית והבעיה חזרה... היה את הבעיה כבר לפני כמה שבועות ואחרי שעידכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך היא נפסקה וחזרה שוב אתמול... אני כבר מיואש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
Creative X-Fi Fatality FPS Creative X-Fi Titanium 7.1 תודה .
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אהלן.. אני עם האוזניות האלו כבר כחצי שנה או יותר...אבל אף פעם לא הפעלתי אותן מעבר לשעה-שעתיים... יש טעם לעשות להן BURN IN לכל הלילה? הבנתי שהן לא נחשבות כל כך איכותיות מבחינת סאונד למרות שהוא מאוד צבוע ונוח באוזן... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי לאחר שנתיים בשימוש עם HD280 אני רוצה לשדרג. השימושים שלי הם בעיקר: משחקי רשת (team fortress2 , counter strike) ומוסיקה. יש לי כרטיס קול creative fatality champion pro. חשבתי על BayerD DT990 משומשות (במחיר של 1100-1300) או ATH-A900 . השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ורוב האוזניות גיימינג לא משו ממה שאני קורא באינטרנט. כדאי לי להשקיע במגבר ? יש לכם הצעות לזוג מסויים ??? ראיתי DT990 עם כיסוי כוס שחור ועם כיסוי כוס כסוף מה ההבדל ? תודה לעוזרים !!!
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אהלן.. אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב 2.1 שיועדו למוזיקה בעיקר. הטווח הוא 500-600 שקל ,אם אפשר אז גם קישורים לחנויות שמוכרות את המוצרים שהמלצתם.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את זה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=065 כתוב שם שזה תומך Win XP MCE, מישהו יודע אם זה עובד גם על Vista ultimate?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם אנשי HWzone . אני בהתלבטות בין הרמקולים FX6021 ו MX5021 של Altec Lansing . אני מחפש רמקולים איכותיים עם באס קצת פאנצ'י (לא כמו הZ2300 שיש לאחי הגדול שלדעתי הבאס קצת לא מדוייק ויותר מידי עמוק.) שישמעו איכותי ובעוצמה. אני שומע רוק,האוס,היפהופ,ראפ וטראנס. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה רמקולים לקנות ,בימים הקרובים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברו לי YES HD. הממיר מחובר למערכת קריאטיב 5700 DIGITAL עם כבל קואקס (ניסיתי גם אופטי) ושמתי לב שהאחוריים לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברסיבר, אבל עם דיוידי רגיל האחוריים עובדים. הרסיבר מאתר אות DD ללא בעיה ולפעמים בערוץ NG HD (נשיונאל גיאוגרפיק) בחלק מהתוכניות האחוריים עובדים. מישהו נתקל בבעיה? בדקתי בהגדרות של הממיר לסאונד ויש רק אופציה של DD\PCM ובמצב PCM אין שמע כלל.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מחפש סאב וופר איכותי וחזק למחשב. שני הרמקולים שבאים איתו לא מעניינים אותי - יש לי שני רמקולים איכותיים גם ככה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין לנייד אותם כך שיעבדו על סוללות אז הרמקולים היו מחוברים לחשמל עם ספק פנימי שעובד על 230V\50HZ 9V\1.2A האם 2 סוללות של AA נטענות בהספק של 2500 NAH כל אחד עם זרם 1.2 אמור להחזיק אותם? תודה ויום טוב אולי סירטון כשאסיים :]
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץ כולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PAL התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדר רק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHS רציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיה אולי COMPONENT או משהו דומה.... אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטה ויום טוב שיהיה לכולנו ;D
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות בתקציב עד 250 שקל לנגן שלי D2 מי מהאוזניות בכותרת יתאימו לי יותר...............אם יש לכם הצעה אחרת תציעו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית בבית עם רסיבר של YAMAHA ורמקולים של BOSTON. שמתי DVD ושמעתי ממש את האפקט של ה5.1! לאחר מכן,שמתי סרט עם AC3 שהורדתי.שומעים טוב,אבל את הרמקולים האחוריים לא שומעים כל כך ואני לא יודע למה... הסתכלתי בDVD וראיתי שיש את הסמל של DD בזמן שהסרט פועל. אז למה לא שומעים אותו דבר כמו בDVD אמיתי?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, קריטריונים: - איכות. - עוצמה. - אוזניות סגורות. - טווח קליטה גדול. - מיקרופון (לא חובה). בתקציב של עד 500 ש"ח.. תודה לעוזרים. נ.ב. חיפשתי בפורום אבל רוב האשכולות שנפתחו בקשר לאוזניות אלחוטיות ללא תגובות..
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני עובר בעוד כחודשיים אני עובר לדירה חדשה וואני קונה מחשב HTPC שהוא יהיה מחובר לטלויזיה בסלון .. בנוסף אני רוצה לחבר גם את המסך (המסך הרגיל 22 אינץ') של המחשב והוא יהיה במרחק של 8M מהמחשב. כאילו טלויזיה HDMI ומחשב VGA. אבא שלי הכין לי צינור שאני יוכל להעביר את הכבל אבל כמובן הצינור דק מידי ורק הכבל עצמו עובר שם, הראש(יצאה) לא עובר.. יש למישהו פתרון ?? אני חשבתי אולי להעביר את הכבל ולחבר בעצמי את הראש לכבל זה אפשרי ? ואם כן, איך אני עושה את זה ? תודה מראש, קובי
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שמתי לב שיש אפשרות בהגדרות של הממיר שהוא יתן לי תמונה במקום 4:3 שיתן 16:9 מה זה אומר לגבי הרזולוציה? היא משתנה למסך רחב? כאילו במקום 768*576 אני יקבל רזולוציה רחבה? כי זה לא מה שאני רואה בתאכלס מול המסך, אני רק רואה שזה מותח את התמונה ושאני מקליט ב Winfast PVR2 הוא מקליט לי על 768*576. האם צריך להתקשר להוט שיגדירו את זה אצלהם?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקרן , בעיקר עבור הקרנת סרטי HD אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, מה צורך יותר כוח עיבוד, קובץ MKV 1080P או סרט בלוריי שרץ על המחשב עם כונן בלוריי וPOWERDVD?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רכשתי מערכת Logitech Z5500. בטלוויזיה אני צופה ממיטה, כך שגובה הצפיה הוא כמטר. כרגע הגובה של הרמקולים האחוריים הוא כמטר וחצי וכך גם הרמקולים הקדמיים. האם יש טעם להגביה את הרמקולים הקדמיים לגובה של 2.5 (לתקרה)? מישהו פעם אמר לי שהרמקולים אמורים להיות צמודים לתקרה ולא באמצע הקיר. האם זה משנה שהגובה של הרמקולים הקדמיים והאחוריים שונה? אין לי אפשרות להגביה את הרמקולים האחוריים מעבר למטר וחצי. תודה..
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
I have another Ipod-related question: eIs it possible to buy a cable with an earphon plug on one end and a "banana" on the other end, or must I improvise something? I ask this because I want to use my pod as a source with my (now fixed) amplifier. thanks a lot Jonathan
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-