אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
תודה, ארז
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאמריקה הצלחתי לחבר אותו הכל אפילו להוריד את הלוח תוכניות של יס [אני מחובר ליס] אבל בגלל שהמחשב אמריקאי והיז אירופאי אז הוא לא מקבל את הוידאו ואת האודיאו יש משהו שאני יכול לעשות? ואם לא אני יכול לקנות כזה לא יודע איך קוראים חיבור אדום צהוב לבן שיהיה אפשר לחבר אליו תיס ואז לקליט? תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות בתקציב עד 250 שקל לנגן שלי D2 מי מהאוזניות בכותרת יתאימו לי יותר...............אם יש לכם הצעה אחרת תציעו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, ברצוני להמיר מספר DVDים למחשב, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי מומלצת. וכמוכן מה הקובץ הכי מומלץ כדי לא לאבד מהאיכות של הוידאו והסאונד? [סוג של LOSSLESS] בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
I have another Ipod-related question: eIs it possible to buy a cable with an earphon plug on one end and a "banana" on the other end, or must I improvise something? I ask this because I want to use my pod as a source with my (now fixed) amplifier. thanks a lot Jonathan
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
Whatevver that is exactly... כתוב בספר שכדי להפעיל את זה צריך ללחוץ בכפתור הימני על ההארדיסק הנייד ולעשות UPDATE DATEBASE או משהו... אבל אין לי אפשרות כזאת משום מה.. מישהו?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין כמה סוגים של אוזניות, בנייהן אוזניות פתוחות ואוזניות iem אוזנייה ראשונה Sennheiser px100 אוזנייה שנייה crossroads mylarone x3i אוזנייה שלישית crossroads bijou אוזנייה רביעית היא Etymotic Er-6i האוזניה אמורה להשתלב עם הנגן Cowon d2 עכשיו אני משתמש באוזניות reference 220 ואני לא כלכך מרוצה באוזניות אני אשתמש בעיקר בנסיעות באוטובוס ובנסיעה על סקייטבורד אני שומע מוזיקה בסגנונות של ראפ ורוק עד רוק כבד וצרחות וכאלה יש אפשרות לקנות מחו"ל (להזמין גם מאתרים שלא שולחים לארץ כי אחותי גרה ב Los Angeles) תודה מראש ויום טוב תומר כהן
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
נגן הDVD שלי (StandAlone) ישן מאוד. כשאני אני אומר ישן אני מדבר על כמה שנים טובות. בכל אופן בגלל שהוא ישן הוא לא תומך בכמעט כלום אפילו לא CD-R, שלא נדבר על DVD-R. אני מתכוון לקנות נגן חדש שתומך במדיות הקיימות היום, וגם חושב על לקנות נגן שתומך ב DIVX. יש למישהו פה נגן כזה ויכול להמליץ לי על דגם? המבחר בארץ לנגנים שתומכים בDIVX לא גדול. אני חושב על לקנות PHILIPS DVP630 או PIONEER DV-470 הסתכלתי במאגר מידע על הנגנים בVIDEOHELP אבל חלק מהתגובות שם טובות וחלק לא... אם למישהו פה יש את אחד הנגנים הנ"ל בבקשה תכתוב פה עליו ואם כדאי לקנות אותו...
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היום הנגן יפיפה שלי התפגר אחרי תשעה חודשים. זה התחיל בכך שלא הצלחתי להעביר קבצים לנגן. הוא כל הזמן התנתק. ניתקתי את הנגן בצורה מסודרת, עשיתי ריסט למחשב (חשבתי שהבעיה היא במערכת הפעלה) וניסיתי לחבר את הנגן. הפעם הוא בכלל לא זיהה את הנגן. ניתקתי עוד הפעם את המכשיר, ניסיתי להפעיל אותו והנגן לא נדלק. טוב, הוא נדלק, אבל נכבה אחרי שניה. עשיתי ריסט לנגן, אך הבעיה לא נפתרה. מחר על הבוקר אלך לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. ואם זה לא מספיק גם אוזניות Shure e2c התחילו לעשות בעיות אחרי פחות משנה. אין לי מזל. פשוט אין. ואני עוד צריך לסגור שבת שמירות. מה אעשה בלי מוזיקה בשמירה? :'(
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום ... יש לי שאלה יש לי כניסה ברסיבר לסאב לפי מה שהבנתי הסאב שיש לי הוא פסיבי אבל הרסיבר דורש אקטיבי יש אפשרות להפוך את הסאב לאקטיבי אכישהו אולי דרר חיבור מגבר קטן או משהו
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
מתלבט בין שני אלה . כעיקרון השימושים שלי הם מוזיקה ומשחקים .
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז שומעים כראוי. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המלצות לטלויזיה LCD. ללא הגבלת תקציב(כמובן אני לא מליונר אז לא להפריז). מינימום 37" בגודל. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון למחשב עכשיו הוא עובד כשאני מדבר במיקרופון שומעים ברמקולים אבל כשאני מנסה להישתמש בו במסנג'ר הוא לא פועל או כשאני מנסה להישתמש ברשמקול ... הוא מראה כאילו הוא לא מותקן במחשב אבל בעצם כשאני מדבר למיקרופון שומעים ברמקולים ... בעיה שנייה כשאני פותח סרט במדיה פלייר הוא מראה לי מצד שמאל למעלה כל מני פרטים על הקובץ תוך כדי שהוא מיתנגן וזה לא יורד משם .... תמונה לבעיה של המדיה פלייר: http://www.israup.net/images/dd8f5de97d9a9aa06a6820e1e3f62112.jpg תודה רבה ...
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
טוב אני ממש מקווה שאני יקבל תשובה עוד היום וממש בקרוב כי אני נוסע היום! אז ככה רציתי לדעת איך מחברים IRIVER H340 לרדיו באוטו ושזה ישמיע את זה? אולי יש משהו שצריך לקנות? (שיש בטוח בדיוטי פרי?)
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש באפשרותי לרכוש אחד מן הדגמים הבאים בהנחה רצינית..רציתי לדעת איזה עדיף ? בלי קשר לגודל רק לאיכות ומה שכל טלוויזיה מציעה מעבר לגודל. LG 42LG80FR FULL HD LCD 42LG53FR FULL HD LCD 47LG70YR
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה עם חיבור HDMI, ואני מעוניין לחבר לה מחשב. הבנתי שיש דרך להפוך את כניסת הHDMI לDIV. אודה לכם אם תגידו\תכתבו מאיפה ניתן להשיג את המחבר הזה(עדיך שיהייה חוט). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 32" לצורך צפיית סרטים בלבד. תקציב 3,000. תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את זה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=065 כתוב שם שזה תומך Win XP MCE, מישהו יודע אם זה עובד גם על Vista ultimate?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הסיכוי להשיג ולקנות רמקולים yamaha tss-10 ואם כן... אז מאיפה??? האם מכרו רמקולים כאלו גם בארץ רשמית בחנויות? תודה רבה לעוזרים חייב לדעת
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אם יש משהו ששווה להשקיע בשבילו עוד 100 שקל אז אין בעיה.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום אודיו או פורום תוכנה.. אם טעיתי מנהלים תעבירו יש לי קובץ בפורמט APE שאני רוצה לשמוע, המדיה פלייר לא תומך בפורמט הזה אז הורדתי ווינאמפ שתומך עם פאץ' אבל אני יכול לשמוע את כל השירים בתור שיר אחד ארוך, אין חילוק בין השירים כמו שאמור להיות..? איך אני מפריד את הקובץ לכל שיר בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא כזאת. בסרטים מסויימים, ישנם קטעים שמושמעים חלש, וישנם קטעים שמושמעים בווליום גבוה יותר. בזמן צפייה בקטעים המושמעים חלש, אני מגביר את הווליום כדי לשמוע בבירור. אך פתאום יגיע קטע בווליום גבוה, והתוצאה תהיה ווליום גבוה מדי. אני מחפש איזושהיא תוכנה, או נגן או תוסף לנגן שיאפשר לקבוע ווליום קבוע לסרט מסויים. כלומר, שבכל הקטעים בסרט, הווליום יהיה קבוע. יש לי רסיבר של DENON ובצפייה בסרטים שמקודדים עם DLOBY DIGITAL אני יכול להפעיל פונקציה שנקראית DRAMATIC COMPENSATION שעושה בדיוק את מה שהתייחסתי אליו. אני מחפש תוכנה דומה למחשב. תודה
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-