אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, הכותרת מבהירה את הכל, מסך 26-28 עם חיבור אנלוגי לכבלים. עד 2000 ש'ח . הנטייה הטבעית שלי היא סאמסונג (אני ממש אוהב את מוצרי החברה), מטושיבה אני סולד , ו-LG נראת אופציה נחמדה. יש המלצות? חשוב ! חיבור אנלוגי לכבלים, HDMI DVI VGA ושהטלוויזיה תהייה FullHD. זהו בערך. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר SONY w800i וקיבלתי איתו אוזניות Sony MDR-EX71. עכשיו השאלה היא כזאת: האם האוזניות יכולות לממש פוטנציאל של מכשירים(MP3) איכותיים? נגיד אני אשמע איתן באייפוד, אחר כך אעבור לX5L האם אני ארגיש הבדלים? מה ישמע יותר טוב? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך שומרים על רמקולים? מה הורס אותם? למה הם מתקלקלים עם הזמן? מגנט חזק יכול להרוס רמקולים פשוטים?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כה יצא לי לנסות 3 כלים שיוצרים את ה-Database לנגן והם: iRiver Database Creator v0.1 WINAMP plugin Tag Database Tool ו- את התוכנה שבאה ביחד עם המכשיר. הבעיה שלי היא כזאת, כשאני יוצר את ה-database בעזרת הפלאג-אין של ווינאמפ ובעזרת TDT - אני מצליח ליקרוא עברית אך איני מצליח להריץ אץ השיר. אני לוחץ על הכפתור PLAY, זה לוקח אותי למסך הראשי אבל כלום לא קורה. כשאני משתמש בתוכנה שבאה עם המכשיר, את העברית הוא לא מראה בכלל אלה "____ _____ ____" אבל מנגן בלי שום בעיה. יש למישהו מסג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב, מדיון בפורום הבנתי שכל סט של רמקולים יעודיים למחשב דוגמת אלטק לנסינג,הרמן קרדון סאונדסטיקס 2,לא ישתוו לעולם למגבר וצמד רמקולים רצפתיים. מצאתי ביד 2 2 רמקולים רצפתיים של אינפיניטי במחיר מגוחך של 300 שקל אמנם רק עם 2 אלמנטים אבל עדיין ,מציאה. 2 שאלות לי אליכם: 1.האם סט של 2 רמקולים כאלה(אין לי את הדגם) של אינפיניטי ,רצפתיים עם 2 אלמנטים בכל אחד+טוויטר עדיפים על מערכת למחשב של קריאטיב ,לוגיטק וכו' במחיר של 1200 שקל. 2.מגבר,אני יודע שהוא מגביר את המתח ועקב כך הזרם (עזבו להיכנס לחשמל יש לי מספיק באוניברסיטה)אבל מה הוא עושה עוד?האם הוא מהווה ככרטיס קול? כלומר מעביר אות נקי יותר,מעבד את האות שמתקבל אליו? אני רוצה לציין ששימוש המערכת היא רק למוזיקה ,לא מענין אותי משחקים …
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כרגע הסטריאו מחובר לי לכרטיס קול...וזה סבבה....אבל אני רוצה שגם הסטריאו וגם הטלווזיה יהיו מחוברים לכרטיס קול.... כשמשתמשים במפצל אמרו לי שהאיכות והווליום יורד גם בטלוויזיה וגם בסטריאו...יש פתרון מעשי? יש כרטיס קול שיכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקרן , בעיקר עבור הקרנת סרטי HD אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מקליט סרט מקלטת וידאו בעזרת הכרטיס טלויזיה שלי אך זה לא קשור אליו! ההקלטה נשמעת בסדר גמור אבל כשאני בודק את הקובץ המוקלט של הסרט הוא מלווה בהמון קולות פחח כאלה כמו של מגע של כבל לא טוב אך אין סיכוי שזה זה. החיבורים: Video out-->Video in Audio out--> Line in כך שאין קשר בין לכידת האודיו לכרטיס הטלויזיה. הווליום של הליין אין בהקלטה חלש מאוד על המינימום. הווליום של תוכנת ההקלטה גם הוא על המינימום. האודיו ללא ספק בסדר ואין בעיה בכבל כיוון ששומעים מצוין בזמן ההקלטה. הכרטיס קול הינו AC97 סטריאו. הכרטיס קול אחלה הוא מקליט מצוין בתוכנות אחרות רק בזאת ב-WinDVD Recorder פתאום הוא מקליט קול חרא! למה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
פעם קראתי פה שהוא לא משנה כלל שכן הרסיבר מעבד את הסאונד. האם זה נכון ? אשמח להסבר קצת מפורט יותר.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני יודע שיש לא מעט בשוק, אבל הם לא עונים על הדרישות: - נדרשים רמקולים לא רק קלים לנשיאה, אלא קומפקטיים - לכן כל אלה שדומים לכדור\קובייה\ביצה לא מתאימים. יש צורך ברמקולים דקים ומוארכים. - לא מהסוג שמגיע בבלוק אחד ונתלה על חלקו העליון של המסך! הכוונה לרמקולים שולחניים נפרדים. - בלי סוללות או חיבור חשמל - אספקת מתח דרך הUSB. - רצוי כמובן שיספקו איכות ועצמת שמע סבירות. יצא לי לראות רמקולים מבית לוג'יטק שעונים על הדרישות הללו (ואפילו כוללים נרתיק שחור וחביב לנשיאה) אבל כבר לא מוכרים אותם בשום מקום! מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתייעץ איתכם. ברצוני לקנות טלויזיה, שתהיה ה LCD הראשונה שלי. הכוונה היא לקנות FULL HD איכותית, למשל חשבתי על פיליפס 4808 עם האמבילייט. יש לי מחשב עם כרטיס מסך 9600 GT שאמור להספיק להוצאת FULL HD (אם לא תגידו בבקשה שלא ) הרעיון לחבר את המחשב וחוץ משידורי טלויזיה רגילים לנגן הכל דרכו, שזה אומר שאין לי צורך בכל הפיצ'יפקצקס כגון קורא DIVX חיבור רשת וכד. הבעיה היא שאני לא מוצר מכשירים ללא השטויות המובנות הללו שמעלות את המחיר בצורה משמעותית. אשמח לשמוע אותכם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה לאוזניות באיזור ה400 ש"ח. הן ישמשו בעיקר למשחקי מחשב החשיבות העיקרית היא סאונד מדויק ונטרול רעשים חיצוניים (מניח שעדיף אוזניות סגורות) בנוסף חשוב לי גם שיהיה לי נוח איתן גם אם הן יהיו עליי הרבה שעות. אין לי התנגדות לקנייה מחו"ל, עם דגש על כך שהמחיר הנ"ל יספיק גם למיסים ומשלוח תודה, דני.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מסך LCD של פיליפס והתכוונתי להשתמש במחשב הישן (בן 3.5 - 4 שנים). לצערי, המחשב לא מצליח להציג אפילו סרטי 720P בצורה חלקה (כמה שניות עובד ואז מגמגם , וחוזר כך). בנוסף מאוורר המעבד (שאני חושד שהוא תקול), סובל מתופעת "המטוס הממריא" ועושה רעש חזק בזמן שהסרט מגמגם (מתאמץ). מפרט המחשב: לוח אם : GIGABYTE 8I945GMF מעבד : Intel Pentium 4 3.0 זכרון : 1GB כרטיס מסך : Nvidia 8400 מערכת הפעלה - WINXP הותקנה מחדש (נקייה) הרצת הסרט בוצעה באמצעות התקנה נקיה של VLC 1) אני לא יודע אם אני צריך לצפות ממפרט כזה להריץ סרטי HD. אשמח לחוות דעת. 2) אשמח לקבל הצעות כיצד אוכל לבדוק את תקינות המאוורר. 3) אם לדעתכם כדאי לשדרג רכיב במפרט (בעלות זולה כמובן). תודה אלון
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אז ככה, כחלק מפרוייקט שאני עובד עליו והוא התקנת מחשב ברכב, אני זקוק לרדיו. ישנו מגוון מאוד מצומצם של טיונרים בחיבור USB שלצערי לא עושים את העבודה, ולכן העדפתי ללכת לכיוון כרטיס TV שמכיל טיונר שכזה. יש באפשרותי להזמין בארץ ומחו"ל. יום טוב אלי
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, 4.1 או 5.1 במחיר של 700-1000 שקל בערך... משהו בסיגנון של creative inspire אני צריך אותם בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים וסרטים... על מה אתם ממליצים? ??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם הקלטת הרצאות בשיעורים (בעיקר באוניברסיטה) באמצעות טייפ מנהלים דיגיטלי או נגן MP3 עם יכולות הקלטה? אשמח להמלצות לחיוב ולשלילה וכמו כן לשמוע על הנסיון שלכם בנושא. כולל המלצות לדגמים מסויימים ותתנו גם משקל למחיר. בתודה, טל
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום היום קניתי LCD 32 אינץ של חברת סמסונג זה הוא הגדם: http://www.maximedia.pl/?c=telewizory_lcd&p=samsung_le_32s81_b עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את המסך למחשב ?איזה כבל אני צריך לקנות ובבקשה קישורים תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפי הנתונים הם פי 5 יותר חזקים מהם.. זה באמת ככה?
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי... אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף. כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P. אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714# מה אתם אומרים? על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רכשתי היום את הX530 של Logitech, עכשיו זה רק אצלי הוא או גם אצלכם שהרמקול הקידמי - מרכזי לא עובד ממש ? כאילו אני מפעיל מוזיקה והוא היחיד שלא משמיע ממש חזק, זה רק אצלי או מה ? עריכה: בעיה בדריברים =\ מצטער אפשר למחוק. גילתי ת'בעיה שהיא לא ברמקול עצמו היא איך שהוא קשורה לדריברים ולמערכת ולתאימות בניהם =\ ולא הבנתי ממש איך מסדרים את זה... אם מישהו יודע אז בבקשה שירשום, הכ.קול שיש לי הוא המובנה עם הלוח, רשום במפרט... סודר! אפשר למחוק/לנעול וכו'....
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הכוונה שלי היא כזאת. בסרטים מסויימים, ישנם קטעים שמושמעים חלש, וישנם קטעים שמושמעים בווליום גבוה יותר. בזמן צפייה בקטעים המושמעים חלש, אני מגביר את הווליום כדי לשמוע בבירור. אך פתאום יגיע קטע בווליום גבוה, והתוצאה תהיה ווליום גבוה מדי. אני מחפש איזושהיא תוכנה, או נגן או תוסף לנגן שיאפשר לקבוע ווליום קבוע לסרט מסויים. כלומר, שבכל הקטעים בסרט, הווליום יהיה קבוע. יש לי רסיבר של DENON ובצפייה בסרטים שמקודדים עם DLOBY DIGITAL אני יכול להפעיל פונקציה שנקראית DRAMATIC COMPENSATION שעושה בדיוק את מה שהתייחסתי אליו. אני מחפש תוכנה דומה למחשב. תודה
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני צריך המלצה לטלויזית LCD בגודל 32/37 לסלון, המרחק הוא 3.40 מטרים בידיוק מקצה לקצה. אני עדיין לא סגור אם עדיף 37'' או 32'', אני זוכר שפעם ראיתי איך אפשר לדעת איזה גודל טלויזיה מתאים לפי המרחק בין הטלויזיה למיקום שאני יושב מולה. בכל מקרה, התקציב הוא כמו שאמרתי בסביבות ה4000. ההורים עשו קנייה גדולה ב"מגה" וקיבלו שובר לטלויזית LCD 37'' ב"מבצע" אך טרם יצא לי לראות אותה, מה שגם אני לא בטוח שהיא איכותית. לכן אבקש את עזרתכם: א' איזה גודל מומלץ למרחק של 3.4 מטרים? 32'' או שמה 37''? ב' מסקירה שעשיתי לפני כחודש איזה טלויזיה חברה כדאית, יצא לי לראות המלצות חמות במיוחד על החברות הבאות: LG,TOSHIBA,SHARP,SAMSUNG. אך כמובן שזה משתנה מדגם לדגם, לכן לאחר שהחלטתם מה מתאים יו…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, כל כמה זמן קופץ לי הג'וק לשדרג את מערכת האוזניות שיש לי, כרגע אני משתמש ב: juli@ > aqua head > k701 חשבתי על שידרוג למגבר, משהו שיתן סאונד פחות סטרילי מהאוזניות ושיהווה שידרוג מהמגבר הנוכחי התקציב הוא 2000 ש"ח, המגברים שחשבתי עליהם הם Vincent KHV-111, Darkvoice 336SE, EF-1. האם לדעתכם אפשר להשיג שיפור בתקציב הנ"ל (+ החלפת מנורות) או שעדיף להישאר עם האקווה? תודה מראש לכל מענה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-