עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by manticore,

יש לי כרטיס קול מובנה וATP3 של ALTEC איזה הגדרות סאונד מומלצות למערכת כזאת ואיזה אפשרות סאונד כדאי לבחור במשחקים כי לא מופיע שם אפשרות של 2.1 תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  2. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לקנות אוזניות באמזון,חשוב לי שהקניה תהיה משתלמת אילו חברות ודגמים מומלצים? בינתיים בדקתי שם Shure Se210 שעולות בארץ-800 ושם 350! ואת הSe115 שיותר מתאים לתקציבי. חברות אחרות שבדקתי(Sennheiser ו-etymotic) לא היו בהפרש כ"כ משמעותי (אז אין טעם לקנותם בחו"ל-אין אחריות ויותר מסובך לקנות), הבעיה היא שהתחום תדרים בסנהייזר מתאים הרבה יותר(נמוך מ22 הרץ) מבShure,אבל הם הרבה פחות משתלמים לקנייה בחו"ל, למשל אם משווים את הSe 210 של שור (25Hz – 18.5kHz) לie 6 של סנהייזר(10 – 18000 Hz) (בארץ מחירם די זהה ובאמזון הם בהבדל שקרוב ל50$!),האם יש משהו אם תחום תדרים נמוך מ22 אבל יותר משלם?והאם זה באמת הבדל משמעותי? האם אני בכלל צודק בכך שאני מחפש אוזניות עם תחום תדרים מתחת…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  3. זאת בעצם השאלה... אני רוצה ליצור קבצים שיהיו כמו גרסאות ה instrumental שאפשר להוריד באימיול. תודה. נדב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. בשביל לפתוח את המולטיזון צריך ללחוץ על שתי הכפתורים של הכונן בתחילת ההתחול המחשב. משום מה זה הפסיק לעבוד. יש דרך אחרת לעקוף את זה, אולי איזה תוכנה יכולה לפתור את המצב?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. Started by alons,

הי, אני מתלבט בין PS3 לXBOX LIVE כשהמטרה היא לא רק משחקים (גם) אלה גם לניהול והזרמת מדיה מהמחשב לטלוויזיה. שקלתי APPLTTV כי אני כרגע על ITUNES, אבל להבנתי אי אפשר לגשת לחלק גדול מהמדיה על המחשב והפורמט הוא לא HD. אשמח לעצה טובה, אלון

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. Started by mccartney,

היי! למישהו יש WD TV MINI והצליח להריץ דרכו סרטים בפורמט DVD, כלומר, להעתיק סרט DVD לספרייה, ולהריץ על הסטרימר הנ"ל? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. שלום , אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון בתקציב של עד 1200 שקלים. אם אפשר תמליצו לי על מערכות טובות.... ( נ.ב. ראיתי השבוע בעיתון ממון מערכות והמערכת Sony DAV-DZ30 קיבלה ביקורת מאוד טובה לתקציב שלה..חוץ מזה שיציאת הUSB שלה לא מציגה סרטים ...אלא רק בדיסקים אבל אפשר לחבר DVD.. אז...מה אתם אומרים עליה..גם מאוד התרשמתי ממנה) תודה.. ;D

8. Started by ras81,

שלום יש לי בלוח אם כניסה (בלוח עצמו) של INTERNAL AUDIO CD IN, מה זה? מה זה נותו אם אני מחבר את הCD לזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ykg,

היי, המרחק אצלי בסלון הוא בערך 2.6 מטר, הבנתי שזה הגדול המומלץ. מה דעתכם? אשמח לשמוע על המלצה למסך בכוונה לא כתבתי תקציב כי אני לא יודע כמה אמור לעלות מסך סביר. מה שחשוב לי זה בעיקר נוחות שימוש, לפחות 3 יציאות HDMI וכמובן תמונה טובה. האם ישנה חשיבות לכך שהטלויזיה תהיה LED? אם כן בכמה זה מייקר את העסק כמה תעלה לי הדרישה שהטלוזיה תהיה SMARTTV? ככלל אצבע אני אגיע שאני מתכוון להוציא באזור ה4500 אבל אם תגידו שזה נמוך בטירוף אעלה את התקציב.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by axon,

שמעתי שבחים רבים היש אמת בדבר ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763847Philips 40PFL8605H LED 2 ) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762583 מבחינת איכות תמונה כמובן !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אם מחברים ישירות הכוונה, כי לממיר הרגיל אני צריך כרטיס טלוויזיה כדי לחבר, ופה אני פשוט מעביר כבל DVI-HDMI בין בניהם ויש לי תמונה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, ברשותי מכשיר X5L שקצת התקלקל (שומעים רק רדיו.. השאר לא שומעים כלום אלא בתנוחות מוזרות של המכשיר..) קניתי אותו מבאג, שנותנים אחריות לשנה.. אבל הקטע הוא שקניתי אותו ב08/01/06.. שקצת עבר לפני חודש.. אז מה אני עושה? אני יכול להביא אותו לבאג והם יתקנו לי? בתשלום אפילו? או שאני צריך ליצור קשר עם היבואן?!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. Started by fenix5545,

מחפש טלוויזיה עד 2000 ש"ח אני יודע שזה קשה למצוא חייב FHD ולפחות 2 כניסות HDMI אני מעדיף שתיהיה גם כן כניסת USB אני רוצה רמקולים כמה שיותר טובים וכמובן גודל הכי גדול שאפשרי בתקציב הקטן הזה בנתיים זה ניראה לי 32 אפשר לחרוג ממש בקטנה תודה רבה יש לי עוד שאלה יש לי מגבר\רסיבר ישן של technics וכשאני מחבר אותו למחשב או משו אחר אז הוא מוציא סאונד רק בצד שמאל גם אם אני מנתק את הרמקול השמאלי אז לא יהיה סאונד בכלל וניסיתי לשחק אם הכיוון שיש על המגבר\רסיבר עצמו לא עוזר עכשיו היה לו שלט (עם קולט שמתחבר למגבר) יכול להיות שעשו אז משו בשלט בהגדרות או לא יודע מה ואז זה נשער ככה? או שיש משו אחר שיכול להיות אולי ספק?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gyver,

אני הגעתי למסקנה שאין טעם לכסוך עד שנה הבאה ל5.1 ואז ליקנות כ.קול נורמלי, אני אקנה 4.1 טוב ועוד חודש כ.קול נורמלי. לגבי כ.קול אני רוצה ליקנות CREATIVE LIVE 5.1 אלה אם תשכנעו אותי אחרת.אני מיתכוון ליקנות אותו ב150-200 גג אני ממש מיתלבת בין שני המערכות, אומרים Z-540 יותר איכותיים אבל אני לא שמעתי הבדל ממש גדול למרות שיש בינו לCREATIVE 4400אני אקנה את אחת מהן ב500 (יש צדק בעולם)אבל אני ממש מיתלבט איזו מהן??? בבקשה עזרו לי אני אבוד אני רוצה ליקנות בהקדם האפשרי אני אקנה עד סוף החודש כניראה מקסימום חודש הבא בתודה THE GYVER

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by פיני1805,

שלום אנשים! אני צריך עזרה במציאת עדכון קושחה לDVD קורא DVIX של פנסוניק דגם SC-PT150. הוא לא קורא לי תרגום בסרטים כאשר התרגום לא מובנה. עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  17. אני לא יודע אם אפשר לשאול פה אבל תיכף נראה אני צריך המלצה לרמקולים לא למחשב אלא למגבר יענו רמקולים רגילים לפי מה שראיתי בה בשיראל כמו תמיד עולה המון כסף אח שלי עוד חודשיים טס לקנדה כדאי לחכות ולהגיד לי שישלח לי משם משו טוב ? או שיש משו נורמאלי ויותר בתקציב הזה בכול מקרה אני צריך לחכות שהוא יטוס לקנדה ואז אני אקח לו תמגבר .... חחחח

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  18. יש לי רמקולים של strom בעברית סערה חסר לי רק מגבר עם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב דגם חדש דגם נחמד אני ישמח תודה לעוזרים וגם סבופר טוב אני ישמח לדגם ואם אפשר שהחניות יהיו כמו שיותר קרובות לדרום לאזור באר שבע וכדומה וגם עם זה מהאינטרנט זה גם טוב שבת שלום

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. Started by stingeR-,

עד לפני יומיים השתמשתי במחשב הישן עם ה SOUND BLASTER PCI128 אבל שלשום אחרי איזושהיא בעיה המחשב הפסיק לשדר דרך הכרטיס קול הרגיל והתחיל לשדר דרך הAC97 מה שמוזר כאן זה שהוא עדיין מזהה אותו בוינדוס כSOUND BLASTER 128 אבל הוא משדר מהAC 97 שמאז שקניתי את המחשב לא היה בכלל בשימוש... וגם שומעים אותו דבר... אבל אני רוצה את הPCI128

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  20. שלום לכולם! ברשותי טלויזיה 32" עם חיבורים COMPOSITE,COMPONENT,HDMI,VGA. ללא חיבור SCART וללא חיבור SVIDEO עכשיו יש לי ממיר יס רגיל קטן כזה...ששם יש רק חיבורים COMPOSITE ו SCART....כרגע חיברתי בכבל COMPOSITE רגיל והאיכות סבירה... השאלה שלי האם אני ישיג איכות יותר טובה באחד מהקומבינציות הבאות: חיבור בין ממיר לטלויזיה דרך כבל COMPOSITE "מוזהב" או חיבור כבל SCART TO COMPOSITE מוזהב (צד אחד סקארט זכר מוזהב צד שני בננות RCA מזהבות). או שיהיה אותה איכות כמו עם כבל RCA רגיל (לא מוזהב)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  21. Started by י.לוי,

שלום חברים לאחר שקניתי את הנגן IRIVER H10 אני לא בדיוק מצליח לגרום לתוכנה , שמגיעה איתו, להמיר את קבצי ה-WAV לקבצי MP3. התוכנה ממירה לי את הקבצים ל-WMA. האם מישהו יודע איך ממירים את קבצי ה-WAV ל-MP3 בעזרת התוכנה המסופקת עם המכשיר? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. Started by EAD,

שלום רציתי לשאול לגבי האוזניות האלו, האם הן טובות? הם אוכל להפעיל אותן במצב של 5.1 עם כרטיס קול כמו הקראטיב XFI או האוזנטאק החדש עם שבב הXFI Auzentech Auzen X-Fi Prelude 7.1 ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם וחג שמח! אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שלושה סוגים: נגן מבוסס דיסקים (צרובי MP3), נגן מבוסס זיכרון (או דיסק קשיח קטן), או מיני דיסק. אם למישהו יש רעיון או תשובה, אני אשמח לקבל גם דגם ספציפי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  25. זוג רמקולים טובים למחשב כולל סאבוופר בתקציב של 400-300 ש''ח נכון זה תקציב נמוך מאוד אבל אני לא מחפש רמקולים מטורפים רק שיהיו איכותים כמה שאפשר בתקציב הזה, אשמח להמלצמה תודה! לא חייב להשתגע עכשיו על רמקולים משהו בתקציב שנתתי שיספק את הסחורה כמה שאפשר, השימושים העיקרים לרמקולים זה סרטים ומוזיקת דאבסטאפ קטלניית יאהההההההה!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.