עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by D-M-X,

איך מוחקים שירים דרך ITUNES מהשאפל?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. הי, אני מעוניין לקנות LCD, מעדיף 42, FHD, לשימושי YESMAX, PS3, ומחשב, חשוב שיהיה HDMI, כמה שיותר יותר טוב, ורציתי לדעת איך זו: Tohsiba 42X3000..אני רוצה אותה, היא בתקציב שלי ( 8-9K) ההתלבטות היחידה היא איך לחבר אותה, כי אני לא בטוח אם יש לה SCART או אין לה, ואם אין לה, איך לחבר אותה, והאם זה משנה? כי הבנתי שיהיו בעיות בשינויי יחסים, 16:9 ל3:4, אני אצטרך לשנות ידנית.. בכל אופן, באיזה אופן אוכל לחבר אותה בצורה הטובה ביותר, האם יש לה SCART, והאם יש תחליפים אחרים? אפשר להגיד 50 50 לSD ולHD.. תקציב 8-9K אני מזכיר, 42, תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by jorgito,

אהלן! יש לי בעיה בניגון קבצי וידאו ב DVD (של LG - חלק ממערכת שלמה) - אני מנגן דרך החיבור USB מדיסק און קי ולפעמים כשאני מנגן קבצי AVI הסאונד מפגר אחרי התמונה - זה לא קורה בכל סרט אבל לפעמים זה מופיע וזה ממש מציק, מה גם שכשאני מנגן את אותו הקובץ במחשב אין שום בעיה... יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזו ?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by sdfzxc,

האם זה בעייתי ? האם הציוד (הנגן / רמקולים) יכולים להרס / לקבל נזק תמידי כתוצאה מעומס ? אני מדבר על חיבור של נגן דוגמת IPOD/ARCHOS/IRIVER/RIO וכאלו לרמקולים של מחשב (אבל עם סאב ומגבר).

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by Natishapiro,

אהלן, אחרי סקירת מאמרים רבים גיבשתי דעה, ופתחתי אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=517580.new#new תודה רבה, והמשך יום נעים (:

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by Xodarap,

שלום שלום! כרגע יש לי בסלון HTPC שמחובר לטלוויזיה (איזה כיף לשמוע מוזיקה ככה), הייתי רוצה לצרף אליו מגבר ושני רמקולים כדיי לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל נראה לי שקצת איבדתי את הדרך בנוגע לציוד שאני צריך, אם אפשר לקבל עצה אני ממש אשמח. אני מקשיב בעיקר לרוק ואופרה (אני יודע סגנונות שונים לחלוטין..אולי אפשר למצוא משהו באמצע?). בכל מקרה, התקצב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחרגה קטנה, תודה!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by Ashand,

בהתחלה ניסיתי את ה W7 שהיה בסדר אבל נתן לי מסכים כחולים ורזולוציה לא מספיק טובה מה שגם החלונות ב W7 ריצדו כל פעם שהזזתי את העכבר היום יש לי SNOW LEOPARD על אותו חומרה וזה פשוט חלום! כאילו החלפתי ממחשב פשוט למחשב על! אין ריצודים הרזולוציה מתאימה ל -1080P NATIVE! 1080P רץ בלי בעיה הכל אחרת... אותי מעניין לדעת למה כל השוני הזה? איפה מייקרוסופט לא מצליחה איםה שאפל כן...

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  8. אני רוצה לקנות רמקולים למחשבים עם סאב רק בגירסא 2.1 הסכום המקס' שאני מוכן להשקיע זה 500 ש"ח מצאתי ב ZAP אלה SonicGear EVO3 רמקול למחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519660# איך הם? יש הצעות נוספות? אני צריך אותם למשחקים תודה

9. אז ככה, כחלק מפרוייקט שאני עובד עליו והוא התקנת מחשב ברכב, אני זקוק לרדיו. ישנו מגוון מאוד מצומצם של טיונרים בחיבור USB שלצערי לא עושים את העבודה, ולכן העדפתי ללכת לכיוון כרטיס TV שמכיל טיונר שכזה. יש באפשרותי להזמין בארץ ומחו"ל. יום טוב אלי

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by geniaXP,

יש לי חדר בגודל 10.5 מ"ר. עכשיו אני משתמש בזוג רמקולים פשוטים(מהסוג שעולה 80~ שקל). הייתי רוצה לקנות רמקולים טובים שישמשו אותי בעיקר במשחקים ומוזיקה. קראתי פה באתר שהX13 ממש טובים, האם הם משתלמים עבורי(יחסית למחיר הגבוה)? יחסית לחדר? כמה גדול יהיה השיפור בשימושים שלי?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by RayZ,

מישהו יכול לתת המלצה לרמקולים טובים? רמקולים עם איכות טובה,ששומעים בה את הסאונד לשם שינוי. רצוי רמקולים של קרייאטיב. עד 150 ש"ח לרמקולים.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  12. שלום אני קיבלתי מתיקון ארוך ומפותל את המערכת וינטאג' שלי פישר 304.יש לי לוח אם עם כרטיס AC -97 וכרטיס קול 1212M של EMU אני מתכנן לפצל את המחשב ליחידת HTPC (שיתבסס על מחשב אחר עם ה 1212M) והמחשב הראשי יחובר עם כרטיס פשוט 4.1 והסיבה לכך היא שאני רוצה הפרדה מוחלטת של הערוצים.המגבר בעל כניסות מרובעות - כלומר קדמי ימין שמאל אחורי ימין שמאל. אני מחפש כרטיס קול בסיסי לא קריאטיב עם קדמי ואחורי. תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. Started by yossi126,

קצת חשיפה לא תזיק - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3442814,00.html

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  14. הכוונה שלי היא כזאת. בסרטים מסויימים, ישנם קטעים שמושמעים חלש, וישנם קטעים שמושמעים בווליום גבוה יותר. בזמן צפייה בקטעים המושמעים חלש, אני מגביר את הווליום כדי לשמוע בבירור. אך פתאום יגיע קטע בווליום גבוה, והתוצאה תהיה ווליום גבוה מדי. אני מחפש איזושהיא תוכנה, או נגן או תוסף לנגן שיאפשר לקבוע ווליום קבוע לסרט מסויים. כלומר, שבכל הקטעים בסרט, הווליום יהיה קבוע. יש לי רסיבר של DENON ובצפייה בסרטים שמקודדים עם DLOBY DIGITAL אני יכול להפעיל פונקציה שנקראית DRAMATIC COMPENSATION שעושה בדיוק את מה שהתייחסתי אליו. אני מחפש תוכנה דומה למחשב. תודה

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שלום לכולם ! אחרי שנה מתישה של עבודה באורנג' ימח שמם החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי במסך טלוויזיה חדש. אחרי המון המון ביקורים בחנויות חשמל שהמוכרים שם רק יותר בילבלו אותי מאשר לעזור לי לבחור הצלחתי להיסגר רק על כמה דברים. 1. מסך LED - הוא פשוט הרבה יותר טוב. 2. 37 אינץ - כי הוא אמור להכנס בתא של 90 סמ רוחב על 60 סמ גובה. 3. שיקרא סרטים דרך USB בפורמט MKV עם כתוביות SRT בעברית ולא ישבש\יהפוך אותם ושלא יעשה בעיות דיליי עם הסאונד\תמונה. התקציב די חופשי, אבל אין לי מה לעשות עם טלוויזיות תלת מימד וכאלה. ועוד שאלה אחת סתם כי אני בור במסכי טלוויזיה לצערי . היום , הטלויזיות החדשות עם החיבור לאינטרנט\אפליקציות וכ"ו מגיעות עם סטרימר מובנה בתוכם ? כלומר אני יכול להתחבר עם המ…

16. שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. שלום אני רוצה לראות בטלויזיה במחשב ואני מתלטב איזה כרטיס טלויזיה לקנות אני רוצה שאני אוכל להקליט את השידורים ושאני אוכל לראות שידורי 1080p בעתיד אני מנוי של yes כרטיס הטלויזיה שחשבתי עליו: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=710 מה דעתכם האם הוא טוב? או שאפשר את הכרטיס הזה ולחסוך כמה שקלים: http://www.gigabyte.co.nz/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. בהנחה שיש כמה קבצי אודיו, באותה איכות, באותו אורך, באותו פורמט וכו', אבל מה שהם מייצגים (כלומר, המוזיקה/דיבור/וואטאבר) שונים, נגיד קובץ רוק כבד וקובץ של דיבור חלש (מצטער על הדוגמאות המעפנות, זה מה שהיה לי בראש...), האם יהיה הבדל בגודל הקובץ? במלים אחרות, האם גודל הקובץ נקבע רק על פי הפרמטרים הנ"ל או גם לפי התוכן שלו? לפי דעתי התוכן לא משנה, אני צודק? עריכה: עכשיו חשבתי על עוד משהו- אותו דבר אמור להיות נכון לכל סוג של מדיה (נגיד סרטים) נכון?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by FDisk,

Hi guys/girls ;D I was looking for a 5.1 speakers with a built in amplifier for less then 300 NIS. I found those. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2381768 What do you think. are those any good, for this price I mean? I know there are much better stuff going around but I'm kinda on a low budget right now Those will be in my room mostly for games and music. Thanks

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  20. לאחר בירור וקריאה בפורום ובכל מיני ביקורות, הפער הצטמצם, וכרגי אני מתלבט בין 2 רמקולים. 1. לוגיטק Z640 ב500 שקל 2. קריאטיב T5400 ב700 שקל האמת הקריאטיב חורג מהתקציב לי.תכננתי להשקיע 500,זה מספיק, אך האם ה 200 שקלים יותר שווים את ההבדל ביניהם? שימושים- בעיקר סרטים, קצת מוסיקה, לא משחק בכלל משחקים. כרטיס קול- הכרטיס שבא בלוח ASUS P4C800 E DELUX , הוא כרטיס שתומך ב 5.1. (אולי מאוחר יותר אני יקנה כרטיס אחר) אשמח אם תוכלו לצטט,וכך להתייחס לשאלות שלי: 1. האם ה 200 שקלים יותר(שהם חריגה) שווים את ההבדל ביניהם? 2. מה איכותי יותר, מבחינת שמיעה, ולסרטים? 3.בלוגיטק ראיתי שיש כפתור MATRIX, שאם לוחצים עליו, שומעים בכל ה 5, גם מוסיקה. האם זה קיים בקריאטיב?אם לא אז מה יש? 4.איז…

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by din707b,

שלום אנשים, לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות. האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. Started by AngelDust,

קניתי היום pioneer dv 383 במטרה לצפות בסרטי DIVX עם כתוביות בעברית בידיעה שהדבר אפשרי / רק חבל שלא נאמר לי שהמכשיר מציג עברית בכתב מראה : ( האם יש פתרון על ידי עדכון למכשיר / הגדרות מיוחדות מבלי להפוך את תוכן קבצי ה SRT / SUB ... בתודה מראש לעוזרים התבאסה לי כל השבת : (

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  23. iAudio U3 - 1.21 beta Firmware " - supports Hebrew language when displaying ID3-tag. " http://download.cowon.com/data/C08/U3_FW_1.21b.zip ( נלקח מ http://www.iaudiophile.net/news.php )

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. מחפש Headset טוב, עד 350 ש"ח. יהיה בעיקר בשימוש לפגישות עבודה, כך שצריך להיות עם צליל ברור ומיקרופון טוב. אני נדרש להיות עם עוד כמה אנשים בחדר, כך שאם יש בכלל פיצ'ר רלוונטי שיאפשר למיקרופון לסנן את הרעשים האלה, זה יכול לעזור. מדי פעם חוטא בגיימינג - בהיבט הזה אין דרישה לאיכות סאונד מהממת, אבל זה nice to have.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by MightYaad,

ראיתי את אלה: Platinum Audio V12 Platinum Audio USC9980 Platinum Audio RD9990 מה אתם אומרים? ועל איזה עוד מגברים לרכב אתם ממליצים עד 400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים