עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי אשמח לקבל חוות דעת על שני הדגמים הנ"ל או דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה ולשיחות דרך האינטרנט בחדרי צ'אט קוליים ותוכנת כגון סקייפ תודה חזי

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by HaPorezHaBozez,

שלום! באתי לפורום הזה כי בשום מקום אחר לא עוזרים לי.. מקווה שכאן יעזרו =) אז ככה- אני מחפש אוזניות קשת ON TH EAR, רק למוזיקה עד 200 שקל. אני יודע שהתקציב ממש נמוך, אבל אני בסה"כ תלמיד יא שרוצה שבואטבוס אפשר יהיה לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית (ואני מבלה הרבה באטבוסים =\) אמממ בקשות מיוחדות- עמידות,נוחות, בעלות סאונד טוב (הייתי עם AKG 324P והסאונד שלהם סיפק אותי מאוד ) ושלא יהיו חמות בקיץ! ואם אפשר-מתקפלות. תודה!

3. שלום לכם. אז ככה יש לי רסיבר של PIONEER VSX-D508 רמקולים קדמיים של JBL (לא זוכר דגם אבל רצפתיים) רמקול סנטר וזוג אחוריים של ADC. הקנייה הייתי לפני כ 4שנים. היה לי עד לפני חודשיים לוח אם של אפוקס עם כרטיס קול של ערכת השבבים של NIVIDA2. איתו הייתי מעביר לרסיבר 5.1 ערוצים. (דרך 3 כבלי RCA). לאחר שנשרף קניתי לבנתיים לוח אם של אסרוק בעל כרטיס קול של ערכת השבבים SIS. זה לא משהו. אין לי איך להפוך את הכרטיס קול שבו ל 6 ערוצים (להפוך את הליין אין והMIC ליציאות). אז יש איזה תוכנה שאני יוכל לשלוט איתה על זה? קיבלתי תוכנה פשוטה ולא עוזרת בכלום עם התקנת הדריברים. C-MEDIA. עם האפוקס הייתה תוכנה ממש נוחה וטובה. לפי מה שקראתי פה יש שינוי אדיר בין כרטיס קול מובנה לכרטיס קול נפרד. אני שומע…

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום! אני לא מבין בעינין בשיט ולכן אני פונה אליכם לעזרה בבחירת טלוויזה LCD לסלון עד 4K. חשוב לי שתתמוך מכל הדברים החדשים (HDMI וכו...) ולא יודע מה עוד.. זה כבר התחום שלכם. דרך אגב בגלל שהטלוויזיה רחבה התמונה לא תיהייה מעוותת? ראיתי הרבה פעמים בקנונים או מכל מיני מקומות שהדמויות נראות מתוחות או משהו כזה. שמעתי שמועות שאולי בישראל יהיה שידור HD ב2008, גם אם לא ב2008 בסוף זה יהייה אז אני גם רוצה תמיכה בזה. תודה רבה. מה עם טלוויזיה הזאות? היא טובה? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4471# [br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 12:25:59 מישהו? אני מתכנן לקנות השבוע טלוויזיה...

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by alex28,

אין קול בסרט אבל יש תמונה אך אני פותר את בעיה סתם שירים אני שומע

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by scylla,

אני מתלבט איזה אוזניות לקנות ואני ממש בדילמה... יש יותר מדי דגמים שאין לי יותר מדי מושג עליהם. ראיתי אוזניות INEAR כמו הCX300 והEP630 שממליצים עליהן כאן, ומצד שני כל מיני אוזניות קשת כמו PX100, HD497, HD205 , HD485 וכו'. אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס חזק ללא קשר לגודל רק שיהיו לא עצומות כאלה ויחסית נוחות לנשיאה. עדיפות לאטומות אבל עדיפות הכי גדולה לאיכותיות. תקציב- 300-600 ש"ח עדיפות לכמה שפחות.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by reggie,

אני מתלבט בין שלושה נגנים : iAUDIO X5L 20GB - 1770 shekel iriver H-320 20GB - 1600 shekel iAUDIO X5 20GB - 1670 shekel כשהמאפיין הכי חשוב לי זה איכות הסאונד, זאת אומרת שלאוזניות שבאות עם הנגנים יש השפעה חשובה על בחירת הנגן. ואם בכל זאת יש נגן מאד טוב עם אוזניות לא טובות אשמח להמלצה על אוזניות איכותיות מתאימות. עוד מאפיין שישפיע על הבחירה זה תמיכה בעברית, אם יש עברית או אפשר להוסיף בעזרת עידכון אז זה יהיה מעולה. ויש לי שאלה : מה זה ROCKBOX ? תודה.

• 11 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שלום..רציתי לדעת איזה רמקולים עדיפים: 210 של לוג'יטק או 230 של לוגי'אטק או atp3 ? ועוד שאלה: איך הסט של מייקרוספט ויירלס דסקופ 1000 ? יש יותר טובים ממנו עד 200? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by liran2003,

המרחק צפייה הוא כ-4 מטר +- איזה גודל כדאי לבחור?

10. שלום לכולם. לאחרונה התחילו להשמע לי רעשי רקע מוזרים ביותר ב X530, גם כאשר אני לא עושה כלום עם המחשב. לדוגמא אני מקליד וזה עושה רעש, או יושב על המיטה ופתאום מגיעים רעשים, סוגר את הדלת זה עושה רעש, וזה הגיע למצב בלתי נסבל! עוד שניה אני מפרק את הרמקולים ושובר אותם. לפני שאני עושה את זה, יש מה לעשות? בהתחלה זה היה מן "פאקים ( PACIM )" כאלה, זה בכלל לא הפריע לי, אבל עכשיו זה עושה רעש, מציק ביותר! ללכת לממש אחריות?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  11. אני רוצה לרכוש בקרוב רמקולים איכותיים (אפשר להגיד במיוחד) כרגע יש לי: LUXEON 4.1 ושלא תבינו לא נכון, מערכת לא רעה בכלל אך כמה איכות אפשר לקנות ב260 ש"ח?! בכל מקרה אני יכול להרשות לעצמי אפילו את 5.1 המהולל של לוג'יטק ב3000 ש"ח. אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף... בכל מקרה חשבתי על ADA890 או ה5.1 פרומדיה של קליפש או הלוג'יטק שאני לא זוכר את שמו... מה שכן אני רוצה מקודד שאני יוכל לראות סרטים של די טי אס או דולבי דיגיטל, אז זה גם פרמטר חשוב... אבל מה אתם ממליצים מבחינת איכות ביחס לכסף? (כמובן גם עוצמה) יש לציין שהמערכת מיועדת למשחקים, סרטים ומוזיקה אלקטרונית כבדה... תודה לכל העוזרים! נ.ב אם מדברים על קליפש תנו אופציות מאיפה לקנות בבקשה למה אני יודע שהם לא מיובאים ממש לארץ..

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. מה שרשום למעלה: האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי מגבר ONKYO TX-82 שלא תומך 5.1 אני שומע מוזיקה, לא ממש רואה סרטים או משחק משחקים. (למען האמת יש לי זלמן 5.1 בשביל זה) והוא רוצה לתת לי מגבר של קנווד לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הוא מאחד החדשים... תומך פרו-לוג'יק 2 ו-DTS ו-AC3 וכמובן 5.1 אהה בנתיים יש לי 2 רמקולים אולי אני יקנה מערכת רמקולים 5.1 ככה משהו נחמד לא מפוצץ יש לי כרגע 2 רמקולים JBL TLX-6

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by Buffer,

היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  15. שלום אני מחפש רמקולים פשוטים עד 200 ש"ח בשביל אמא שלי , לשימושים פשוטים כמו skype , youtube וכו' , את הרמקולים אני אקנה בK.S.P אז אם אפשר להמליץ לי על משהו משם אני אשמח

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב\מדיה סנטר מסוג ZBOX בעל כרטיס ויציאת HDMI לטלוויזיה. כשאני מנסה לראות סרט מדיסק בלוריי חוקי לגמרי אני מקבל הודעת שגיאה(בעזרת VLC). עם איזה נגן ניתן לראות את הסרט?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. מצטער אבל אנלא מבין בגרוש בסאונד ושטויות כאלו אז תדברו אליי בתור בנאדם פשוט ולא אחד שמבין. היום הגיע המקרן שקנינו ה EpsonTW200, מכיוון שאנו רוצים להנות ממנו בצורה רצינית החלטנו לקנות גם רמקולים לכל יחדית שידור אליה הוא מתחבר. למחשב - חשבתי על ה ATP3 או על ADA800 תלוי בתקציב. לטלוויזיה אנלא יודע מה זה דורש ואילו סוג דברים. תציעו דברים בתקציבים שונים תציעו נגיד את הדברים ששוה ב1000 שקל ואת הדברים שווה ב2000 שקל וכו' קיימת אפשרות לחבר תמערכת לטלוויזיה ? ואז להוסיף עוד רמקולים כדי ליצור תחוויה המלאה ? ועכשיו לנושא קצת אחר,האוזניות הפשוטות של אפל לא משהו בא לי משהו חדש,תקציב נמוך - 100 - 150 אנלא אשלם יותר מזה על אוזניות. תודה לכם

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. Started by g_s,

אני נוסע מחר לניו-יורק ואני יהיה ב B&H מישהו יכול לעזור לבחור את האוזניות הטובות ביותר :s05: מכאן- http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=277&mnp=0.0&mxp=0.0&shs=&ci=1634&ac=&Submit.x=19&Submit.y=7 ההתלבטות שלי היא בין HD202 ל HD457 אם למשהו יש דעה אחרת אני ישמח לשמוע התקציב הוא 35$ תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by itayalter,

אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. שלום כולם. ברשותי מערכת רמקולים + סאבוופר של Creative. המערכת די ישנה אבל היא משרתת אותי כשורה מספר שנים. אתמול שמתי לב שהווליום של הרמקול השמאלי-קדמי ממש חרישי לעומת הווליום של כל הרמקולים האחרים. המוזר הוא שכשאני פותח וסוגר את הרמקולים, עוצמת הווליום של הרמקול תקינה לזמן מה אך לבסוף נהפך שוב לכמעט בלתי-נשמע. בדקתי את החיבורים, הכנסתי והוצאתי ואני עדיין נתקל בבעיה. הדרייברים של כרטיס הקול מעודכנים. האם הסימפטום ידוע? האם אפשר לתקן? תודה בהקדם לכל המגיבים.

21. Started by Pac Pac Chick,

יש לי מערכת Logitech Z-680, ואני כרגע משתמש רק בכרטיס קול המובנה שהגיע עם הלוח אם שלי, ASUS P4P800 Deluxe. האם זה מספיק? אם לא, איזה כרטיס קול (במחיר נורמלי) כדאי לי לקנות?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. אז ככה . כרטיס הקול בלוח אם שלי תומך עד 7.1 (דרך 4 יציאות אנלוגיות) וגם כולל שני יציאות דיגיטליות (אופטית וקואקסיאלית) - הלוח אם הוא GIGABYTE P35DS3L . הבנתי מקצת קריאה שבשביל לקבל סראונד אמיתי מממשחקים עדיף לחבר אנלוגית (ברשותי Z5500 שהם 5.1) ולעומת זאת בסרטים שהם מן הסתם AC3 או DTS ו-DD צריך לחבר דיגיטלית כדי שהסראונד יעבור כמו שצריך . כמו כן אני יודע שהממשק הפופולרי במשחקים לסראונד הוא EAX (מתוצרת CREATIVE) . רציתי לדעת : 1. האם אני צודק בזה שכדי לקבל סראונד אמיתי ממשחקים עדיף לחבר אנלוגית ולא דיגיטלית ? 2. האם גם ללא כרטיס קול שתומך ב-EAX ניתן לקבל סראונד במשחקים ? 3. האם כרטיס הקול RAZER BARACUDA AC1 כמו שהוא יכול לקודד סטריאו לסראונד (לדוגמא בסרטים) יכול לעשות אותו …

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. Started by eliran-bason,

מעוניין בכרטיס קול,רמקולים ומיקרופון בשביל קריוקי ברשותי כרטיס קול מובנה של רילטק ורמקולים בתצורת 2.1 של ג'יניוס מדגם sw j2.1 500 ומיקרופון של pro-luxe udm-328 משום מה לא שומעים איכותי וחזק האם יש טעם להשקיע בכרטיס קול רמקולים ומיקרופון? תודה על העזרה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by vourt,

היי, יש לי נגן MP3 שלא מצליח לקרא קבצי MP3 בעברית. זה לא משנה אם שיניתי את שם הקובץ לאנגלית, כנראה יש עדיין סימנים שנשארים בתוך הקובץ. האם יש איזושהי דרך ל'נקות' את הקובץ שלא יהיה בו מידע בכלל?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  25. אני נכנס לאתר של יריבר לעשות עידכון קושחה אני נכנס לאתר של אירופה אני עושה support ואין שם כלום מישהו יודע מה קרה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים