עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  2. Started by noamusic,

היום יותר מתמיד, הציוד זמין יותר וזול יותר ונפתחת האפשרות לאמנים בכל גיל ומכל ז'אנר ,ליצור ולייצר מוזיקה מכל סוג, בזמן הפרטי שלנו ובמקום בו אנחנו מרגישים הכי נוח בלי להתפשר על איכות. מורה מנוסה מפיק ומעבד מוזיקלי, המלמד גם בביס למוסיקה,עם הרבה מאוד המלצות. מלמד את תוכנת הקיובייס יצירה,הקלטות מיקס ומאסטרינג בבית התלמיד או באולפן באופן יסודי ומקצועי! כולל הבאת המחשב למצב אופטימלי להקלטה ועבודה מקצועית ונכונה. תמיכה בתוכנות ושידרוג המחשב. התאמת השיעורים לרמת התלמיד ולז'אנר שבו הוא עוסק. עריכות ,סמפולים, עיבוד,סטיילינג לפי ז'אנרים, מיקס ומאסטרינג. עבודה לפי סטנדרטים מקצועיים ביותר הנחות בחנויות על שדרוג ציוד ויעוץ מקצועי. ותמיכה טלפונית 24 שעות ביממה!! (כולל פורום) בי…

3. שלום, ברשותי מחשב\מדיה סנטר מסוג ZBOX בעל כרטיס ויציאת HDMI לטלוויזיה. כשאני מנסה לראות סרט מדיסק בלוריי חוקי לגמרי אני מקבל הודעת שגיאה(בעזרת VLC). עם איזה נגן ניתן לראות את הסרט?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by MaC_MaN,

כך אני מחפש רמקולים עד 500 ש"ח מחנויות בעלות סניפים רבים (ksp, ivory, bug וכו). לא מפריע לי 2.1, 4.1, 5.1 כל עוד זה לא משהו מהשוק שיהרס תוך יומיים או שאני ישמע כאילו אני באסלה העדפה ל4.1 תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  5. שלום, אז קניתי טלויזיה טובה. UE46D8000 של סמסונג. היא טלויזית תלת מימד והייתי מעוניין להוריד סרטים. יש לה חיבור USB ואמרו לי שאפשר לנגן עליה סרטים, למשל MKV או DIVX. מה לגבי קבצי ISO? אני יודע שאם אני מוריד משחקים, אני צריך לטעון את הקבצים הלאה לאנשהו (או לצרוב) ורק אז אפשר להשתמש בהם כאילו הם היו דיסק רגיל. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי.. יש למישהו נסיון בזה?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  6. 400-500 שקל הטווח. בבקשה עזרה,אין לי מושג מאיפה להשיג דברים כאלה בכלל...

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by sagime,

שלום, יש לי SOUNDBAR מהסוג המצוין למעלה. בחודשים האחרונים אחד השכנים מתחבר אליו ללא רשות דרך BT (לא יודעים מי מהשכנים כמובן) המכשיר משנת 2016 בערך ובעבר באמת היה ניתן להתחבר אליו באופן חופשי - ללא דרך להגדיר משהו סיסמא או להכניס למצב PAIRING לפני מספר שבועות ביצעתי עידכון קושחה לפני כחודש ומאז מכשיר חדש יכול להתחבר אליו (ללא סיסמא) רק כאשר הוא במוד BT - נבדק עם אייפון שהיה מחובר בעבר ל SOUNDBAR על אף האמור - מי שכבר התחבר למכשיר יכול להתחבר ללא בעיה גם כשהמכשיר לא במוד BT ויתרה מכך - זה גורם לניתוק שאר ה INPUTS ובגלל זה זה מפריע לנו למהלך הצפיה בטלוויזיה. כל ההוראות של סמסונג בדבר מחיקה של מכשירים קיימים מהצד של ה SOUNDBA…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. לא הממש קטנות,הרגילות...נראה לי שזה זה אם כן איזה אתם מכירים שיש לו נפח של 1GB ???

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. לפני כחצי שנה רכשתי את המדוזה מהם. לאחר שהחלה תופעה של החלשות דרמטית באחד הצדדים ושל המיקרופון, הלכתי לממש אחריות, רק כדי לגלות שכבר לא מייצרים את האוזניות הוצע לי אוזניות חלופיות או זיכוי במחיר של המדוזה (שהוא כ440 ש"ח אם אני זוכר נכון) הארות והצעות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  10. אז ככה . כרטיס הקול בלוח אם שלי תומך עד 7.1 (דרך 4 יציאות אנלוגיות) וגם כולל שני יציאות דיגיטליות (אופטית וקואקסיאלית) - הלוח אם הוא GIGABYTE P35DS3L . הבנתי מקצת קריאה שבשביל לקבל סראונד אמיתי מממשחקים עדיף לחבר אנלוגית (ברשותי Z5500 שהם 5.1) ולעומת זאת בסרטים שהם מן הסתם AC3 או DTS ו-DD צריך לחבר דיגיטלית כדי שהסראונד יעבור כמו שצריך . כמו כן אני יודע שהממשק הפופולרי במשחקים לסראונד הוא EAX (מתוצרת CREATIVE) . רציתי לדעת : 1. האם אני צודק בזה שכדי לקבל סראונד אמיתי ממשחקים עדיף לחבר אנלוגית ולא דיגיטלית ? 2. האם גם ללא כרטיס קול שתומך ב-EAX ניתן לקבל סראונד במשחקים ? 3. האם כרטיס הקול RAZER BARACUDA AC1 כמו שהוא יכול לקודד סטריאו לסראונד (לדוגמא בסרטים) יכול לעשות אותו …

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. Started by Hayabusa,

השימושים הם למוזיקה והרבה. http://tms.co.il/product/3495 http://tms.co.il/product/5594 http://tms.co.il/product/5885 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7540&perur=2&t=9&c=199 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8550 או כול דגם אחר בתחום של עד 550 שקל ושנמכר בחנות בנתניה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. שלום יש לי מערכת רמקולים למחשב 5.1 של creative דגם sbs 560 יש לי בעיה ששומעים ממש טוב מהרמקולים הקדמיים מהסנטר ומהסאב אך מהרמקולים האחוריים שומעים נורא חלש יחסית, האם יש דרך להגדיר איזה עוצמה תיהיה לכל רמקול ביחס לאחרים? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by shkaf,

בעקרון זה נגן לרכב אבל מביני עניין בנגנים יעזרו גם כאן בעקרון העניין הוא כזה אני מעוניין לשדרג נגן דיסקים לרכב מבחינת העניין הכספי אני מוכן להשקיע עד 1200 שקל, שואף עד 900 שקל לגבי החברה די נסגרתי על PIONEER לדעתי מעלים מחיר על השם של החברה אבל זה שווה את זה בינתיים לפי מה שחיפשתי התלהבתי מן הDEH-P4800MP שלהם במחיר של 800 שקל ברכב יש לי 2 רמקולים 9*6 של PIONEER בעלי 250 W ועוד 4 טוויטרים קטנים מחפש מכשיר שימשוך אותם בלי מגבר לדעתי הhttp://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069880_291048449_tab=D,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent יעשה את העבודה המלצות?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום יש לי פה כרטיס פריסה של DVD holywood real magic. ויש בו יציאה קואקסיאלית לחיבור לרסיבר , אבל השאלה מאיפה הכרטיס מקבל את מה שיוצא ביציאה הזאת הרי זה לא כרטיס קול. ודבר שני מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק הכרטיס הזה עושה כי גם בלי כרטיס כזה אפשר לראות דיודי במחשב. זה היה רק במחשבים חלשים נכון? המחשב שלי לא חלש אבל מה זה יכול לעזור אם אני יחבר את זה אצלי.?(המחשב שלי כתוב בחתימה) אשמח לקבל עוד פרטים על כרטיסי פריסה ומה אפשר לעשות איתם. בתודה אלדד.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by vourt,

היי, יש לי נגן MP3 שלא מצליח לקרא קבצי MP3 בעברית. זה לא משנה אם שיניתי את שם הקובץ לאנגלית, כנראה יש עדיין סימנים שנשארים בתוך הקובץ. האם יש איזושהי דרך ל'נקות' את הקובץ שלא יהיה בו מידע בכלל?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by leonid87,

אני מחפש נגן של לפחות 1G עד 100$ אני קונה בניויורק, אמרו לי שיש בעיה עם נגנים מארה"ב - אי אפשר לעלות אליהם קבצים רגילים, רק mp3 בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב תודה

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by autogun,

שלום לכולם, עד כה יצא לי לנסות 3 כלים שיוצרים את ה-Database לנגן והם: iRiver Database Creator v0.1 WINAMP plugin Tag Database Tool ו- את התוכנה שבאה ביחד עם המכשיר. הבעיה שלי היא כזאת, כשאני יוצר את ה-database בעזרת הפלאג-אין של ווינאמפ ובעזרת TDT - אני מצליח ליקרוא עברית אך איני מצליח להריץ אץ השיר. אני לוחץ על הכפתור PLAY, זה לוקח אותי למסך הראשי אבל כלום לא קורה. כשאני משתמש בתוכנה שבאה עם המכשיר, את העברית הוא לא מראה בכלל אלה "____ _____ ____" אבל מנגן בלי שום בעיה. יש למישהו מסג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by OutLawZ,

מיצטער שלא עשיתי חיפוש על הנושא, כי אין לי ממש זמן חבר'ה... ההורים שלי עכשיו בארצות הברית וואלה לא יודע מה קרה להם רוצים לקנות לי נגן MP4 עכשיו אני צריך את הסוג והדגם של הנגן הכי טוב שיש לדעתכם... בעיקר מה שחשוב לי זה האיכות של המסך, אני רוצה את הנגן עם האיכות הכי טובה שיש ומסוגל להריץ את כל הסרטים גם AVI וגם DIVX וכל הסלט הזה... מבחינת איכות המוסיקה לא כזה חשוב לי כי יש לי כבר נגן MP3 של IRIVER והוא סבבה לאללה. תודה לכל העונים אני חייב בדחיפות תשובה!

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  19. אני מקליט סרט מקלטת וידאו בעזרת הכרטיס טלויזיה שלי אך זה לא קשור אליו! ההקלטה נשמעת בסדר גמור אבל כשאני בודק את הקובץ המוקלט של הסרט הוא מלווה בהמון קולות פחח כאלה כמו של מגע של כבל לא טוב אך אין סיכוי שזה זה. החיבורים: Video out-->Video in Audio out--> Line in כך שאין קשר בין לכידת האודיו לכרטיס הטלויזיה. הווליום של הליין אין בהקלטה חלש מאוד על המינימום. הווליום של תוכנת ההקלטה גם הוא על המינימום. האודיו ללא ספק בסדר ואין בעיה בכבל כיוון ששומעים מצוין בזמן ההקלטה. הכרטיס קול הינו AC97 סטריאו. הכרטיס קול אחלה הוא מקליט מצוין בתוכנות אחרות רק בזאת ב-WinDVD Recorder פתאום הוא מקליט קול חרא! למה?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. Started by dudidu08,

אהלן יש לי טלויזיה 32 אינץ' ומחשב עם כרטיס מסך 8600GT שיש לו 2 יציאות DVI יציאת DVI אחת מחוברת למסך מחשב (שכרגע אני רואה בו) וליציאה השניה חיברתי כבר DVI-HDMI מהמחשב לטלווזיה אבל אני רואה רק במחשב... איך אני עושה שאני אראה גם במחשב וגם בטלוויזיה כלומר שכפול תמונה? ושהרזולוציה במחשב תהיה הרזולוצית מסך (1680X1050) והרזולוציה לטלוויזיה תהיה של HD REDY כלומר 1360X768 בטלוווזיה? תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by Ornani,

אני מוצא רק עם יציאת line in. מישהו פה יודע איפה לאפשר לקנות משדר FM (לא רק לרכב) בעל כניסת line in? תודה מראש, אורן.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. איזה עדכון להוריד יש כמה ? זה דופק ת'מכשיר ? http://www.hebpod.info/ לא עובד או שאולי זה רק אצלי

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  23. זה הדגם החדש של הX530 כבר מוכרים אותו בארץ או עדיין לא? תמונות:

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by MacGyver,

מוד נחמד ביותר לקראייטיב זן מיקרו מישהו לקח קופסא של סוכריות מנטה ובנה קופסת מתכת יפה(מאוד...!) למיקרו.... אני מפרסם את זה כי אפשר לעשות את זה לכל מכשיר לפי הגדלים.... l הערה-יש צורך לרדת טיפה בדף.... ***הערה-נוספת*** http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?p=1203112#post1203112 איתן

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by nadav275,

שלום החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב העומד לרשותי הוא עד 200 ש"ח להמלצותיכם * הבחירה באוזניות היתה בעיקר בגלל הרעש של המחשב, ורעשים מסביב(איזור תעשייה וכו') אם אתם חושבים שעדיין עדיף בשבילי רמקולים- אשמח לשמוע. נדב

• 6 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.