אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך אוזניות לנגן שלי, באיזור ה-200 שקל פלוס-מינוס. הדרישה הראשונה והחשובה ביותר שלי מהן היא שהן יהיו עמידות, וזאת לאחר שהשקעתי בעבר בכמה אוזניות in-ear כמו CX300 (ועוד 3 אחרות) וכולן החזיקו מספר חודשים ואז נקרעו או התקלקלו. אז כנראה שאני צריך אוזניות קשת, עם כבל חזק כאמור ועמידות גבוהה. חשוב גם שהן יהיו סגורות ונוחות (ואיכותיות, מן הסתם). איזה דגם ממולץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות,ביעקר למשחקים בסביבות 300-350 ש"ח,לא חייב להיות 5.1 איבנתי שזה לא ממש מורגש,ישמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מבין בזה תודה.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אלו האפשרויות הכי טובות שמצאתי: Altec Lansing 121IE http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=347373 Eacan E-510 http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=501317 Logitech X-210 http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=378922 Logitech S-200 http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=415490 Creative SBS370 http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=24889 Creative SBS A300 http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=593804 איזה מהם הכי עדיף ולמה?? כולם עולים עד 240 בערך. ומה דעתכם על הX-230?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אז ככה התחתי להישתכלל בחיים והבאתי I POD עכשיו הח** הזה לא עובד לי ויש מצב שזה בגלל משהו שאני עשיתי הכנסתי את זה ל-USB והיה רשום לי אם אני רוצה לאתחל את המכשיר אמרתי כן זה איתחל שמתי שירים ולא בא לזה להשמיע לי וכל מה שזה מראה לי זה תיקיה עם אות קריאה אליה וסימן של תפוח עכשיו איך אני מתקן את הח** הזה לעזאזל תודה לעוזרים עידן
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס קול שישמש אותי בעיקר למוזיקה וינצל את הרמקולים קריאטיב t20 הכי טוב שיש בסביבות ה300 שקל תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. ברשותי אוזניות Sennheiser HD497 הנפלאות. כרגע בעבודה במחשב אני משתמש בהם בצירוף עם הכרטיס קול O/B על ה ASUS A7V8X הציפ מתוצרת realtek. למרות שאיכות השמע עדיין טובה יותר מה ATP3 (ציינתי שהאוזניות מדהימות?) אפשר לשמוע שיש די הרבה harmonic distortion יחסית ליצאות סאונד אחרות (דיסקמן, מערכת סטריאו). השאלה שלי היא פשוט איזה כרטיס קול שווה לקנות בשביל צליל יותר צלול. אין לי צורך כרגע בפיצרים נוספים...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, ברצוני להמיר מספר DVDים למחשב, ורציתי לדעת מה התוכנה הכי מומלצת. וכמוכן מה הקובץ הכי מומלץ כדי לא לאבד מהאיכות של הוידאו והסאונד? [סוג של LOSSLESS] בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם ישנה חסימה של ווליום בIRIVER H10 20GB?- האם זה רק באירופאי קיים או בשניהם? תודה ענקית, מתכנן רכישה.
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים הבאים TEAC X20 2.1 מחירם: 135 ש"ח האם שווה להשקיע בהם??? ואם לא תנו קישור לרמקולים טובים אחרים באותו סדר גודל של מחיר..... תודה.......
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אנא המליצו לי על אוזניות קשת טובות עם בקרת עוצמה וכבל של מטר לפחות. למחשב... עד 300 שקל (עדיף פחות)
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין בקנייה של מערכת קולנוע לחדר TV , אך כאשר זה דורש קנייה של ריסבר ורמוקלים אכותיים זה יוצא סכום גבוה מידי בשבילי. ואז חשבתי אם אפשר למשל לקנות את הרמקולים SOLO 7 שלפי מה שראיתי בתמונות מתחברות עם החיבור האדום ולהבן של הבננה - ולחבר אותם ישירות לטלוויזיה. האם זה אפשרי? אם כן ישמעו טוב כמו שצריך או שזה לא יפיק את מייטב התועלת במצב כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה עם הרמקולים שלי, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה\ להגיד לי מה הסיבה לכך... אז ככה, שאני שומע מוזיקה, אני בדר"כ אוהב לשמוע חזק ושאני מגביר אותם לרמה בינונית, פיצוצים קטנים מתחילים לבקוע מהרמקולים, ואני בכלל לא מגביר עד המקסימום! צירוף תמונה: רעיונות כלשהם? :-[ תודה מראש, DrowNz.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אממ טוב אז הכותרת אומרת הכל אני מחפש אוזניות למשחקים בעיקר.. אממ שיתחבור לכרטיס X-FI בתקציב מקסימלי של 600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מדבר על הדגם הנוסטלגי coda8 מבית kef, כמה שווה לתת על זוג רמקולים כאלו משומשים? שווה לקנות את הרמקולים הלל?ו והאם זה יתאים לשים כאלו רמקולים על הרסיבר שלי שמוציא הספק ב8 אום?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מערכת Logitech Z-680, ואני כרגע משתמש רק בכרטיס קול המובנה שהגיע עם הלוח אם שלי, ASUS P4P800 Deluxe. האם זה מספיק? אם לא, איזה כרטיס קול (במחיר נורמלי) כדאי לי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשתי את המדוזה מהם. לאחר שהחלה תופעה של החלשות דרמטית באחד הצדדים ושל המיקרופון, הלכתי לממש אחריות, רק כדי לגלות שכבר לא מייצרים את האוזניות הוצע לי אוזניות חלופיות או זיכוי במחיר של המדוזה (שהוא כ440 ש"ח אם אני זוכר נכון) הארות והצעות יתקבלו בברכה
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לפני כמה זמן המליצו לי על U3 או G3 או U2 בכל מקרה הסתכלתי עליהם קצת ולפי מה שראיתי כתוב שם כל הזמן משהו על חיי סוללה או משהו כזה שזה 50 שעות, זה אומר שאחרי כמה זמן הלכה הסוללה וזהו? אי אפשר לעשות יותר כלום על המכשיר?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
1. מה ההבדלים בין AUDIGY 2 ל-AUDIGY 2 PLATINUIM ? 2. השימושים שלי במחשב הם שמיעת מוסיקה , משחקים (גיימר מושבע) וסרטים. בקיצר , הכול , לא ? אני צריך את ה-AUDIGY 2 PLATINUIM או שאני יכול להסתפק ב-AUDIGY 2 הרגיל ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מה קורה ששני איקולזירים ומעלה מופעלים בבת אחת(לא משנה כרגע אם זה במחשב, אוטו .....)? לדוגמא האיקולזיר של התוכנה של הרמקולים עובדים ושל הWINAMP ושל הנגן שמחובר למחשב וממנו שומעים...
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהאוזניות הנוכחיות שלי ( steelsound 5h usb) נדפקו לחלוטין, אני שוקל אם לקנות את האוזניות של חברת רייזר Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset ואת הכרטיס קול שלהם Razer Barracuda AC-1 Gaming Audio Card. לפי מה שאני הבנתי האוזניות האלו והכרטיס קול יספקו לי סאונד מעולה עבור גיימינג, אבל אני עדיין מבקש התייעצות עם מי שמבין ובעניין ויכול להגיד לי אם אני אקבל איכות שמיעה טובה עם הציוד הזה, או שבאותו המחיר אני אוכל להשיג ציוד אחר עם סאונד טוב יותר. בנוסף, רציתי לשאול אם אני אקבל איכות סראונד אמיתית באוזניות האלה ביחד עם הכרטיס קול, או שזה רק "סראונד מדומה" כמו ברוב ברוב האוזניותשל ה 5.1 תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי פה כרטיס פריסה של DVD holywood real magic. ויש בו יציאה קואקסיאלית לחיבור לרסיבר , אבל השאלה מאיפה הכרטיס מקבל את מה שיוצא ביציאה הזאת הרי זה לא כרטיס קול. ודבר שני מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק הכרטיס הזה עושה כי גם בלי כרטיס כזה אפשר לראות דיודי במחשב. זה היה רק במחשבים חלשים נכון? המחשב שלי לא חלש אבל מה זה יכול לעזור אם אני יחבר את זה אצלי.?(המחשב שלי כתוב בחתימה) אשמח לקבל עוד פרטים על כרטיסי פריסה ומה אפשר לעשות איתם. בתודה אלדד.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-