אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
בוקר טוב לכולם... אז ככה.... כרגע יש לי בחדר את הרמקולים ATP3 שאיתם אני רואה טלויזיה/ משחק בפס2/ שומע מוסיקה. אין לי כוונה לחבר אותם למחשב, אלא אם כן אני יקנה זוג רמקולים חדשים. בכל מקרה, אני בן אדם שאוהב מוסיקה, במיוחד אלקטרונית (האוס וטראנס בעיקר), בשביל זה אני צריך רמקולים ממש טובים כל עוד התקציב מאפשר . פעם אחרונה שקניתי זה היה את הATP3, עכשיו אני חושב אם כדאי לשדרג את החדר ברמקולים חדשים. חיפשתי רמקולים בתקציב (עד 600... אפילו לא) והיחידים שמצאתי "ראויים" הם הAL 2100 קרייטיב ולוג'יטק. ה2100 נראים הכי מתיאים כין אין לי צורך ב5.1 או 4.1, אני צריך 2.1 וזהו. השאלה הגדולה בעצם היא האם יש הבדל מורגש בין הATP3 לבין ה2100? אם כן איך הוא מתבטא? עריכה: עכשיו ש…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הArchos AV500 כבר יצא כי אם כן מישהו יכול לתת לי לינק מהר בבקשה כי אני חייב לקנות את זה כי דוד שלי בא לארץ!!??
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב העומד לרשותי הוא עד 200 ש"ח להמלצותיכם * הבחירה באוזניות היתה בעיקר בגלל הרעש של המחשב, ורעשים מסביב(איזור תעשייה וכו') אם אתם חושבים שעדיין עדיף בשבילי רמקולים- אשמח לשמוע. נדב
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שני וגי הipod, אז מי מהם יותר טוב ובמה? ואיפה אני יכול לקנות אותם?לינקים? ואם יש לכם המלצות נוספות לנגנים בטווח מחירים הזה אשמח לשמוע אותם... תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מוד נחמד ביותר לקראייטיב זן מיקרו מישהו לקח קופסא של סוכריות מנטה ובנה קופסת מתכת יפה(מאוד...!) למיקרו.... אני מפרסם את זה כי אפשר לעשות את זה לכל מכשיר לפי הגדלים.... l הערה-יש צורך לרדת טיפה בדף.... ***הערה-נוספת*** http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?p=1203112#post1203112 איתן
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שאני רואה תפרטים של הסרט (החוקי) שהורדתי כתוב שם AC3 1)מה זה אומר? 2)בכמה רמקולים זה תומך? שאלה שניה ייש לי סרט ב AC3 ואני רוצה שתיהיה לו תמיכה במערכת של 5.1 איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ערוציים משהו איכותי למחשב שלי יש לכם המלצות בטווח מחיר ככה של עד 650 ש"ח אני מצאתי שתי מערכות נחמדות של קריאטיב מה דעתכם עליהם ומה עדיף וגם מה הבדל בינהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=607 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=6076 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מגבר ONKYO TX-82 שלא תומך 5.1 אני שומע מוזיקה, לא ממש רואה סרטים או משחק משחקים. (למען האמת יש לי זלמן 5.1 בשביל זה) והוא רוצה לתת לי מגבר של קנווד לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הוא מאחד החדשים... תומך פרו-לוג'יק 2 ו-DTS ו-AC3 וכמובן 5.1 אהה בנתיים יש לי 2 רמקולים אולי אני יקנה מערכת רמקולים 5.1 ככה משהו נחמד לא מפוצץ יש לי כרגע 2 רמקולים JBL TLX-6
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.iriverrussia.com/products/audio/hdd/h-300/
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, 4.1 או 5.1 במחיר של 700-1000 שקל בערך... משהו בסיגנון של creative inspire אני צריך אותם בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים וסרטים... על מה אתם ממליצים? ??? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
2000 לרסיבר 2000 לרמקולים מיועד לסרטים ולמוסיקה עם דגש על סרטים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אחד האנשים שיותר הדהימו אותי בתעשיית האנדר הוא ג'יימס הולדן. הבחור מ UK ופרץ את דרכו בגיל 19 בשנת 2000 עם הטראק ששבה את ליבם הרבה תקליטנים בעולם, Horizons. הטראק עבר גם עיבוד מאוד מוצלח ע"י ההרכב האיכותי Way Out West (ניק וורן וג'ודי וויסטרנוף) והוא מדהים לא פחות. עכשיו שיחרר לא מזמן גירסת דיפ האוס אפליפטית ל Miss Jane - Fine Day עם הווקאלז של Kirsty Hawkshaw (הלהיט הגדול מ99', היה מושמע לרוב בגירסתו של ATB). Kirsty Hawkshaw - Fine Day (James Holden Remix) כמו כן, יש גם את : Eternity, One For You, Into The Dawn, Nothing To Hold ועוד רבים ואיכותיים... מומלץ בחום!!!
-
ראיתי אצל פנדה (pandas.co.il) ב208 שקל, אבל אני לא ממש מתלהב לקנות מהם. בדקתי ב-4 חנויות ולאף אחד לא היה במלאי. איזה חנות היא הכי טובה ואמינה בירושלים לדעתכם? (שמוכרים את הכרטיס הזה) התקציב שלי הוא עד 230 שקל.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מחפש מערכת סטריאו ביתית לא מאד יקרה, שקוראת CD וצרובים וחיבור USB, ושיש בה פונקציה של "שעון מעורר" - לתכנת שתידלק בשעה מסוימת. קניתי sanyo dv1480dc שבמפרט (וגם על האריזה ) מופיע שיש פונקציה כזו - אבל זה לא עובד... אם מישהו מכיר את הסאניו הנ"ל ויודע איך מתכנתים אותה, או מכיר מערכת אחרת באותה סקלה עם יכולת תכנות - אשמח לדעת!! תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות in ear בסביבות ה100 שקל, יש איזשהו דגם ספיפצי שכדאי לי לחפש?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
ראיתי את אלה: Platinum Audio V12 Platinum Audio USC9980 Platinum Audio RD9990 מה אתם אומרים? ועל איזה עוד מגברים לרכב אתם ממליצים עד 400 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי אוזניות אלחוטיות של חברת LEXUS.. ובזמן שאני שם את האוזניות, אני שומע רעשים כמו של גשם כזה.. (חיברתי את האוזניות לטלויזיה.. והשתקתי אותה לגמרי). זה אמור להיות ככה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה. כרגע האפשרות הכי זמינה שיש לי זה לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל VGA to VGA ואת הסאונד בכבל פשוט 3.5 mm משני הצדדים , כמו של אוזניות. המרחק בין הטלויזיה למחשב דורש כבלים של 8 מטר +-. השאלה אם במרחק כזה גדול האיכות לא תפגע,גם סאונד (3.5 mm) וגם וידאו (VGA) ? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מערכת ש…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות איכותיות במיוחד, מטרתן היא למשחקים וגם למוזיקה, התקציב הוא עד 1000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם יש יתרון למעבד 4 ליבות להרצת hd האם בכרטיב 9800 gfיש מאיץ חומרה שאלה קצת מטומטמת-איך משיגים upscaling-זה קשור לחומרה או תוכנה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בתקציב עד 300 ש"ח יד שניה יהיה מצויין אם למישהו יש כאן ורוצה למכור. ואם לא אז יש המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-