אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אחרי שחיכיתי שבוע ולא ממש היתיחסו אלי בפורום של ציטד הקפי אני הבנתי שאני אמור לשאול את השאלות שלי פה: אז בסופו של דבר המליץ לי משתמש אחד לקחת את FC330 של MICROLAB שזה 2.1 ולא 2.0 כמו שרציתי בהתחלה, ואת האמת אני בסוף חושב כן לקחת מערכת רמקולים של2.1 אבל מה אתם ממליצים? אני אישית אף פעם לא קניתי MICROLAB ואני לא יודע עד כמה הם אמינים לאורך זמן והאם יהיו להם אותם בעיות כמו שיש לי כרגע. בנתיים אני מצאתי כמה מערכות לא רעות בכלל לדעתי PHILIPS SPA5300 MICROLAB M880 LOGITECH Z523 CREATIVE INSPIRE S2 וכמובן FC330 שהמליצו לי מקודם
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה קורה אחים? אני טס עוד שבועיים לארה"ב, ונמאס לי מהאוזניות שמקבלים עם האייפוד אז אני צריך ייעוץ לקניית אוזניות. אני רוצה אוזניות IN EAR, בתקציב עד 40 דולר, שישמעו כמה שיותר נקי, אך בשרני ו"חיי", אני שומע מטאל וזו מוזיקה עמוסה וחשוב מאוד שישמעו כמה שיותר נקי. תודה ואם יש המלצות לחנויות מומלצות בארה"ב, אני אשמח. וד"א, חשבתי על JBL Reference 220, איך הן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום נדפק לי הכרטיס קול במחשב ואני מחפש כרטיס קול חדש מישהו מכיר משהו מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אחרי שנה מתישה של עבודה באורנג' ימח שמם החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי במסך טלוויזיה חדש. אחרי המון המון ביקורים בחנויות חשמל שהמוכרים שם רק יותר בילבלו אותי מאשר לעזור לי לבחור הצלחתי להיסגר רק על כמה דברים. 1. מסך LED - הוא פשוט הרבה יותר טוב. 2. 37 אינץ - כי הוא אמור להכנס בתא של 90 סמ רוחב על 60 סמ גובה. 3. שיקרא סרטים דרך USB בפורמט MKV עם כתוביות SRT בעברית ולא ישבש\יהפוך אותם ושלא יעשה בעיות דיליי עם הסאונד\תמונה. התקציב די חופשי, אבל אין לי מה לעשות עם טלוויזיות תלת מימד וכאלה. ועוד שאלה אחת סתם כי אני בור במסכי טלוויזיה לצערי . היום , הטלויזיות החדשות עם החיבור לאינטרנט\אפליקציות וכ"ו מגיעות עם סטרימר מובנה בתוכם ? כלומר אני יכול להתחבר עם המ…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
קניתי טלווזייה SAMSUNG LCD LA40D503 FULL HD לפני שבועיים 40" . עכשיו חיפשתי בחוברת שלה והפכתי את האינטרנט בחיפוש אחר מידע עליה. ולא מצאתי כלום! אני פשוט לא כ"כ מבין בטלוויזיות, ורציתי לדעת כמה דברים אם תואילו בבקשה לעזור לי .. - איך אני מגדיר אותה כדי שהיא תראה את הביצועים הטובים ביותר? - האם היא קוראת קבצי avi ? mkv? ואיך? כי חיברתי את הדיסק און קי שלי וזה קלט רק קבצי mp3 וקבצי תמונה. - האם אני חייב סטרימר בשביל לראות סרטים כמו שצריך ב HD ? - אם אני מחבר את המחשב לטלוויזיה עם ה HDMI היא תציג פול HD ? אני פשוט בור בכל נושא הטלוויזיות. תודה מראש וסליחה על החפירה !
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למערכת קולנוע חשוב שתהיה עם רמקולים גדולים עם מגבר והכל והכי חשוב צבע כסף יש בתקציב עד 1500 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה? מצאתי עליו ביקורת בהשוואה למסך סמסונג205BW והסמסונג היה טוב יותר בכמה דברים... http://www.pureoverclock.com/article637-11.html הנה עוד ביקורת עליו: http://www.prad.de/en/monitore/review-dell-2007wfp.html#introduction כדאי לקחת את ה DELL או אולי בכלל לקחת את הSAMSUNG 203B ( זה לא זה המביקורת)? מישהו שמע עליו? ומה עם ה CHI MEI 20" .... חוסך 600 ש"ח מה DELL... בבקשה להעביר בטעות שמתי בפורום הלא מתאים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות לנגן הmp3 שלי והבנתי ממספר מקומות שונים ברשת שהPX100 הן בחירה טובה מאוד. ראיתי שלSennheiser יש דגם נוסף של אוזניות, הPMX100 שנראות אידיאליות באותה מידה, אם לא יותר. נראה שהנתונים הטכניים זהים והשמות גם הם קרובים מאוד, כך שנותרת רק השאלה האם מדובר בעצם באוזניות זהות מבחינת הרכיבים והצליל או שמה יש הבדל איכות כלשהו ביניהן. התקציב שלי הוא גמיש, עד ל500~ ש''ח. אבל איני מעוניין באוזניות IEM כי ממה שהבנתי בשביל לקנות אוזניות כאלו בעלות איכות קול מספקת צריך לשלם סכומים אסטרונומיים, מה גם שאני חושש מהאפשרות שהן יזיקו לשמיעה יותר מאוזניות היושבות "מחוץ" לאוזן. כך שבמקרה וישנו זוג אוזניות אחר ועדיף על פני הSennheiser PX100 / PMX100, אשמח מאוד לשמוע עליו.…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שבת שלום, אני מחפש טלוויזיה לסבתא שלי. מצאתי טלוויזיה ממש זולה של AOC 27 אינץ: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode= מכיוון שהטלוויזיה היא לסבתא, היא לא צריכה להיות משוכללת או עם פונקציות מיוחדות. מה דעתכם על כל חברות הזבל שיש רק בארץ? האם הטלווזיות האלה שוות משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
בכוונה כתבתי מערכת שמע, ולא קולנוע ביתי, כי אני צריך בעצם רק כמה רמקולים טובים למערכת בחדר השינה לשמוע איתם מוזיקה . יש לי רסיבר טכניקס SA-gx190 שאני לא צריך להחליף (מעולה לדעתי ) .. ורמקול אחד רצפתי (אני חושב. הוא גדול ) טוב. בתקציב הנ"ל כמה ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות ? (הערה : אני לא מבין שום דבר ברמקולים עצמם , אבל כן מבין קצת בסאונד . שומע בעיקר רוק קל , ישראלי . דברים כמו ברי סחרוף )
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת רמקולים למחשב 5.1 של creative דגם sbs 560 יש לי בעיה ששומעים ממש טוב מהרמקולים הקדמיים מהסנטר ומהסאב אך מהרמקולים האחוריים שומעים נורא חלש יחסית, האם יש דרך להגדיר איזה עוצמה תיהיה לכל רמקול ביחס לאחרים? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי להתעניין בנגן חדש והגעתי למסקנה שלמרות שאני יודע את כל החסרונות שיש באייפוד ווידאו(ובאייפודים בכלל) אני מעוניין באחד... עכשיו אני יודע שתתחילו לספר בסופו של דבר על חסרונותיו,אני רוצה לשמוע על יתרונות שיש בו למה אני הולך להנות ממנו אם אני אקנה... המחיר של האייפוד ווידאו כיום הוא 1700 ש"ח 300 ש"ח פחות מהzvm.... 1.מה הם יתרונותיו של האייפוד ווידאו על מתחריו? 2.האם התוכנה שלו באמת בלתי נסבלת כמו שאומרים? 3.עברית יש עברית מלאה לאייפוד,של היצרן? 4.כיצד הייתם מגדירים את איכות השמע שלו? 5.כיצד הייתם מגדירים את איכות הווידאו שלו? 6.האם ה-ZV:M באמת שווה את ה2000 ש"ח ובמה מתבטאים יתרונותיו על האייפוד ווידאו ובמה מרגישים את החסרונות שלו(כלומר גודל נוחות שימוש תוכנה זמנ…
-
- 13 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש נגן של לפחות 1G עד 100$ אני קונה בניויורק, אמרו לי שיש בעיה עם נגנים מארה"ב - אי אפשר לעלות אליהם קבצים רגילים, רק mp3 בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב תודה
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
denon 3805/3806 vs yamaha 2500/2600 vs pioneer 54tx/72txv אני מתלבט בין שלושת הרסיברים האלו. המערכת תשמש אך ורק לקולנוע בייתי. הרסיבר יתחבר לרמקולים של acoustic energy (שיוחלפו בעתיד הקרוב רחוק). עיינתי קצת בביקורות והבנתי שאין על ה dsp של yamaha והם מוסיפים הרבה לסאונד בסרטים, מה שמקנה להם יתרון על המתחרים. אבל האם באמת הרסיבר הזה יותר טוב מהשאר? מה denon הבנתי פחות או יותר שהוא רסיבר all around שעושה הכל בצורה טובה מאוד שלא בהכרח נופל מה yamaha. לגבי ה pioneer לא מצאתי ביקורות שמספרות עליו הרבה, אבל אני הבנתי שיש הבדלים גדולים בין ה 54tx לבין 72txv, החל מהמנוע עיבוד שלו, עד לפיצ'רים מתקדמים. ע"פ המפרט, ה 72txv אמור להיות יותר טוב (או שני טועה) אבל למרות זאת ה 54tx עולה…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה שלומכם? אז ככה תראו מה מצאתי בביקורת של הIPOD "אפשר להוריד ממצלמה דיגיטאלית ישר לאיי פוד מה שמקל על המשתמש אם ניגמר לו הכרטיס זיכרון במצלמה הדיגיטאלית." האם זה נכון? איך זה פועל איזה כבל ומאיפה? תודה רבה.. אם זה נכון זו עוד תכונה שאפשר לציין ליתרונות האייפוד.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נתחיל מהתחלה, אז ככה חבר שלי הביא לי ממיאמי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15854 במקום להביא לי את הכרטיס הזה http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 עכשיו הכרטיס עצמו עלה לי 620 שקל אבל כמו ששמתם לב, הכרטיס השני בא עם הפאנל והשלט עכשיו אני בבעיה כי אני יכול להחזיר אותו, אבל לא בטוח שהוא ישלח שוב את החבילה השניה, כי הספק שם לא רוצה לשלוח ואני לא יודע אם להשאיר אותו , כי חשבתי שאני אוכל להשתמש בפאנל ולנצל את הכררטיס יותר ואם בכלל המחיר שווה להשאיר אותו
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
http://oldi.ru/catalog/album.php?idx=9378&im=3075 או אלה ? http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php?category=EVO&idnya=48
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן להשקיע ברצינות בעניין הסאונד במחשב שלי.. אמנם המחשב שלי לא חדש במיוחד (פנטיום 3) אבל אני מחליף אותו בקרוב ואני מרבה לשמוע מוסיקה כך שהחלטתי שהגיע הזמן לעלות רמה.. כרגע אני עובד עם כרטיס OB די עלוב ו- 2 רמקולים עם סאב. אני מחפש כ.קול חדש ורמקולים 4.1 (סאב ו- 4 רמקולים), לא צריך להיות משהו מפוצץ אבל שתהיה איכות טובה. אני מקווה לסגור את העסק הזה בסביבות ה- 900 שקל. ממה שראיתי רמקולים 4.1 סבירים או אפילו טובים עולים בסביבות ה 500 שקל (INSPIRE 4400) וכ.קול משהו בסביבות ה- 400.. אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על כ.קול ורמקולים. אני מחפש רמקולים עם מתלים ואם יש להם חיבור לכבלים חשופים (בלי בננה או משהו כזה) אז בכלל טוב כי אני מתכנן לקנות כבלים משלי לרמ…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי אז ככה: 1. יש לי מגבר Rockford Fosgate בן זו*ה, בעל הספק של 400W. (עדיין לא מחובר) 2. פנל קנווד רדיו-דיסק הכי חדש, בעל הספק של 4X50 (אבל זה לא ממש משנה) 3. רמקולים קדמיים + 2 טוויטרים (קומפוננט) של pioneer טובים (בסביבות ה65RMS נקי) בעקרון אני רוצה להשלים את זה עם עוד זוג אחוריים של pioneer בהספק של 330W או 360W. אם היה כסף אז כמובן, שכבר כל העניין היה סגור עם מערכת רמקולים קומפלט של סרווין וגה(אבל אין מה לעשות): את המגבר קיבלתי ב"ירושה" מהאוטו הקודם של אבא שלי, הוא החליט שהוא לא רוצהכזה דבר באוטו, אך לצערי הרמקולים הדמיים והאחרוניים הכל עם האוטו אז חשבתי שאולי משהו פה, שומע ברמקולים מסויימיםבאוטו ויכול להמליץ לי על משהו. גם על סאב, אבל לא פיצוצי. מה שאני ב…
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי הנגני פלאש האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31145 הוא 256 מגה אבל סתכלו על ההפרש הענקי הזה במחיר איך זה הגיוני?? בנוסף לזה גם שמעתי שהוא נגן מאוד איכותי מצד שני יש את זה שהוא 512 מגה והאיכות שלו דיי סבירה http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=141 אבל בגלל המחיר הזול המוזר של הפוקסדה אני ממש מתלבט מה אתם אומרים כדאי?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
טוב חבר'ה כל מי שמשרת ליד אילת וגר בצפון חייב שיהיה לו דיסקמן לנסיעות הארוכות.... והיום סופסוף אם לא יהיה שלג אני הולך לקנות, אז תעזרו לי בבקשה לבחור דגם וגם אוזניות... אז ככה: דיסקמן כמובן כי זה מה שיש לרוב ואני אוכל להחליף דיסקים עם חברים, וחוץ מזה לא צריך יותר... חייב שיקרא MP3 כי אני לא רוצה להיסחב עם הרבה דיסקים... התקציב הוא מקסימום בלחץ 400 שקל. אני חשבתי על PANASONIC SLSX-430. לא שאני יודע עליו משהו, פשוט היו עליו ביקורות טובות מאוד בזאפ (והרבה גם) והמחיר שלו ממש נוח... בקשר לאוזניות, שוב באמת שאני לא מבין בזה.. חשבתי על KOSS P9 וגם פה הבחירה הייתי משיקולי תקציב והמלצות... בעיקרון אם למישהו יש המלצות לדגמים אחרים אז בבקשה תכתבו. התקציב הוא עד 400 לדיסקמן ועד 20…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כרטיס קול במחשב של קריאטיב אודיו ג'י 1, ואני רוצה להחליף אותו לחדש שלהם .....אותו אחד שעשו עליו ביקורת באתר..... השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע בו או שכדאי יותר לקנות מגבר חדש??
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
רמקולים קצת ישנים...,אני יודע. אני מתכוון לקנות כאלה ב450-500 יד שנייה. כאמור: Creative Labs Desktop Theatre 5.1 אני רוצה דעה ואם למישהו יש סקירה,-תודה.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב אני מחליט באופן סופי עכשיו: תגידו לי מה עדיף לפני שאני קונה(אני קונה מחר) 1)לוג'טק Z-680 (2350 ש'ח) Total output power: 505 Watts RMS Subwoofer power output: 188 Watts RMS Satellite speaker power output: 317 Watts RMS (4 x 62 Watts RMS, 1 x 69 Watts) Total peak power: 1000 Watts Maximum SPL: 114 dB System frequency response: 35Hz - 20kHz Input impedance: 10'000 ohms Shielded satellites for use near video monitors Surround sound effects: Hardware decoding for Dolby® Digital, DTS® and MPEG soundtracks Dolby Pro Logic II (movie and music modes) 6 channel direct Stereo x2 Stereo Source Inputs Digital optical for DVD or CD player, PlayStation®2, Xbox*, or PC sound ca…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-