עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כבר יצא לי לשמוע כמה אוזניות , ועתה אני מחפש אוזניות שיהיו קפיצת מדרגה משמעותית מן RP-21, SEN HD485 וAKG K518. מיועדות להאזנה מן מחשב בייתי, תחומי מוזיקה שלרוב שומע: האוס, טראנס,דאנס, פופ ושחורה. העדפה לצליל חם וכיפי לשמיעה, דגש על תחום הבאס, במה רחבה ככל הניתן. העדפה לאוזניות ללא צורך בהגברה יעודית, וקיימת אפשרות ליד שניה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. גבוה או באיזור גובה באוזניים. תודה

3. שלום..רציתי לדעת איזה רמקולים עדיפים: 210 של לוג'יטק או 230 של לוגי'אטק או atp3 ? ועוד שאלה: איך הסט של מייקרוספט ויירלס דסקופ 1000 ? יש יותר טובים ממנו עד 200? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  4. התקלקל להם הDVD כל הDVD היום עם אותן התכונות...קשה לי להחליט על איזה מכשיר / חברה / דגם אתם ממליצים ? למשל אני מצאתי את שני אלו >>> ודוקא הזול יותר ניראה מתאים ליותר פורמטים האם זה נכון? DVD APEX דגם: DVX-811 מחיר 294 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 DVD PIONEER דגם: DV393 מחיר 400 ש"ח (12 תשלומים) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 תודה מראש!!1

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  5. שלום לכולם ברצוני לרכוש אוזניות In Ear. תקציב: 550שח בכרטיס וויזה נטען - אם הזמנה מחול. סוג מוזיקה: Classic Rock, Metal, Industrial. נקודות החשובות לי: -אטימה כמה שיותר טובה -איכות הצליל כמה שיותר טובה - הצלילים הנמוכים בעדיפות הכי גבהה. -שהיו ניידות, כלומר שלא היו בעלות התנגדות גבהה מדיי ככה ש אייפוד שאפל החדש יסחב לפחות ל 5 שעות מוסיקה. - עדיף שיהיו מהארץ אבל אם יש אפשרות טובה יותר מחו"ל אז זאת לא בעיה אפשר להזמין. - המוסיקה תיהיה מקודדת ב MP3 בביטרייט של 320KBPS. היו לי כמה אפשרויות אבל אני בחפש דעה של מישהו מנוסה יותר ממני. Altec Lansing Im716 Altec Lansing Im616 Altec Lansing UHP 336 Ultimate Ears Super.Fi 3 (חדשות) Ultimate Ears Super.Fi 5 (משומשות באיביי) ועוד שאלה…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי מגבר ONKYO TX-82 שלא תומך 5.1 אני שומע מוזיקה, לא ממש רואה סרטים או משחק משחקים. (למען האמת יש לי זלמן 5.1 בשביל זה) והוא רוצה לתת לי מגבר של קנווד לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הוא מאחד החדשים... תומך פרו-לוג'יק 2 ו-DTS ו-AC3 וכמובן 5.1 אהה בנתיים יש לי 2 רמקולים אולי אני יקנה מערכת רמקולים 5.1 ככה משהו נחמד לא מפוצץ יש לי כרגע 2 רמקולים JBL TLX-6

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכום חיברתי את ההמחשה שלי עם כבל קוקסיאל למערכת קולנוע ביתי שלי(מגבר יאמהה 496 עם 5 רמקולים B&W) הריסיבר לא תומך פרו לוגיק 2 אבל בשאר כן פרו לוגיק DTS וכו ישנה אפשרות ב AC3FILTER לכוון את השמע ל פרו לוגיק 2 השאלה שלי היא האם ניתן יהיה לשמוע את החלוקה נכון כי תאורתית הסאונד שיוצא הינו פרו לוגיק 2 מהמחשב! באיזה מצב הריסיבר אמור לעמוד פרו לוגיק או משהו אחר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תמיכה בעברית בנגן הנל.. עשיתי חיפוש ולפי הטרדים הישנים הבנתי שאין רציתי לדעת אם השתנה משהו..?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by composite,

שלום. אני מעוניין בסט של 2.1. התפלגות השימוש היא בערך כזו: 60% משחקים, 40% מוזיקה. תקציב: לא יותר מ- 2000 ש"ח. כיוון שאני משחק הרבה הייתי משקיע בסראונד, אבל אין לי מקום בחדר להרבה רמקולים (אין לי איפה להציב אותם מאחור ומהצדדים, ולא רוצה כבלים רצים בחדר). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by guy shapira,

שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 (השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה (רוק), אבל גם סרטים ומשחקים, ומהתבוננות בפורום הבנתי ש- 2.1 הכי יתאים לי) התקציב שלי הוא 600 ש"ח +-. רציתי לדעת אם יש באיזשהו אתר את רשימת הרמקולים שיש בדיוטי פרי ואת מחירם. גם בגלל ירידת הדולר, חשבתי אולי לקנות את הרמקולים באמזון או בחנות דומה בארה"ב (אני לא יגיע לשם, אני צריך בהזמנה) ולכן אשמח לשמות של חנויות דומות (אם המחירים או השירות שם יותר טוב מאמזון) וכמה יעלה לי סך הכל להזמין משם (כלומר, כולל המשלוח וכו'..). והאם המחירים שם יהיו יותר זולים מהדיוטי פרי. הסתכלתי בעיקר על הדגמים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320- altec lansing fx4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275- altec lansing …

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים בסביבות אלף שקל עם חריגה של עד 300 ככה...הרמקולים הם למטרות בעיקר של שמיעת מוזיקה, אך פה ושם גם למשחקים וסרטים. הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=31325 מעניינים אותי אבל יש שם ביקורת אחת שקוטלת אותם לחלוטין, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  12. Started by MOFRA,

שלום אנא המליצו לי על אוזניות קשת טובות עם בקרת עוצמה וכבל של מטר לפחות. למחשב... עד 300 שקל (עדיף פחות)

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  13. טוב אז ככה ביום ראשון אני נוסע לאילת... עכשיו אני רוצה המלצה לאוזניות טובות בסביבות ה200 שקל... הנגן שלי: iriver h340

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  14. אני מחפש אוזניות חדשות עם מיקרופון בתקציב של עד 300 שקל. המטרה של האוזניות זה בעיקר לדיבור בסקייפ, במסנג'ר. אני צריך שיהיה מיקרופון איכותי ושישמעו אותי חזק ואיכותי וגם שישמעו באוזניות חזק. לפעמים אולי אני ישמע גם מוזיקה בהן אבל בדרך כלל אני שומע ברמקולים את כל שאר הדברים ובאוזניות אני רק מדבר ושומע את הסקייפ. אני צריך את האוזניות מחנות KSP בחיפה.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by g_s,

אני נוסע מחר לניו-יורק ואני יהיה ב B&H מישהו יכול לעזור לבחור את האוזניות הטובות ביותר :s05: מכאן- http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=277&mnp=0.0&mxp=0.0&shs=&ci=1634&ac=&Submit.x=19&Submit.y=7 ההתלבטות שלי היא בין HD202 ל HD457 אם למשהו יש דעה אחרת אני ישמח לשמוע התקציב הוא 35$ תודה

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  16. שלום, יש לי מסך 19' של LG מסוג L1960TR ואנחנו מחוברים לHOT ואני רוצה לשם כרטיס טלויזיה שיהיה פשוט וזול, העיקר שיראו סבבה.. אבל לא גרוע מידי..אני לא מחפש עם תוכנות עריכה או הקלטה וכאלה.. כי ההפרשי מחירים שראיתי גבוהים בIVORY‏: https://www.ivory.co.il/Category.asp?q=%EB%F8%E8%E9%F1+%E8%EC%E5%E5%E9%E6%E9%E4 1. מה ההבדל בעצם בין ה150-200 ל600 שקל שם?? האם גם ה150 מספיק טוב ועושה את העבודה? 2. מה ההבדל בין כרטיס טלוויזיה חיצוני לפנימי? 3. מסובך להרכיב כרטיס מסך פנימי? תודה רבהה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by itayalter,

אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  18. שלום כולם. ברשותי מערכת רמקולים + סאבוופר של Creative. המערכת די ישנה אבל היא משרתת אותי כשורה מספר שנים. אתמול שמתי לב שהווליום של הרמקול השמאלי-קדמי ממש חרישי לעומת הווליום של כל הרמקולים האחרים. המוזר הוא שכשאני פותח וסוגר את הרמקולים, עוצמת הווליום של הרמקול תקינה לזמן מה אך לבסוף נהפך שוב לכמעט בלתי-נשמע. בדקתי את החיבורים, הכנסתי והוצאתי ואני עדיין נתקל בבעיה. הדרייברים של כרטיס הקול מעודכנים. האם הסימפטום ידוע? האם אפשר לתקן? תודה בהקדם לכל המגיבים.

19. בעיקרון אני משאיר על הווליום הכי גבוה דרך הוינדוס ופשוט מנמיך ומגביר את הווליום של הרמקולים דרך השלט,עכשיו השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורה כלשהי ברמקולים עצמם? תודה מראש לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by hagai-,

מישהו מכיר את המכשיר ויש לו דעה עליו? שמתי עליו עין בעקבות הגודל המזערי שלו והמשקל (28 גר' ללא בטריה), כמו כן הוא מסוגל לנגן במשך 12 שעות בעזרת סוללת AAA אחת בלבד.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. שימושם העיקרי יהיה לפי סדר העדיפויות הבא: 1.משחקים 2.מוזיקה 3.סרטים כרגע יש שתיים שמאוד משכו תשומת ליבי והם 1. ALTEC LANSING MX5021 2.LOGITECH Z-2300 BLACK 2.1 אני מחפש עוצמה אבל איכות חשובה באותה מידה....

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by parker8,

יש בידי כבל RCA 2 MINI-PL מחובר למערכת סטריאן עם טייפ... איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  23. אחים שלי כמה זמן זה טעינה ראשונית של {Ipod 20 gb{g4? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by IdolAdmin,

אני עושה כבר זמן מה סקר לגבי נגני הרד דיסק ולא משנה מה הגעתי אל האיריבר 340 אז רציתי לרשום מה אני יודע עליו ולדעת מה אני לא יודע... אז 40 ג'יגה זה הגודל שאני צריך אז אין בעיות עם זה... חיבור מצלמות אל הנגן מאוד יעיל בשבילי במקום לקנות נגן אחר ולקנות מתאם לכרטיסי זיכרון... בהתחלה לא חיפשתי מסך צבעוני אבל אם כבר יש אז הוא ישמש גם לסרטים ואני מבין שבשביל לראות סרט חייבים לקודד אותו שיתאים...יענתו אם אני מוריד סרט איך שהוא מהאינטרנט ומעלה למכשיר הוא לא פשוט יציג לי את זה בזום אווט...יענתו יקבץ את הסרט, מה שלא פוגע באיכות הסרט בדר"כ? והאם יש אם הזמן עם העידכונים של המכשיר הוא יוכל להראות באיכות יותר טובה או שזה כבר תלוי בחומרה של המכשיר? והאם זה ככה גם עם תמונות? אני יכול לראו…

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  25. אהלן אני מעוניין לרכוש אוזניות כמו שציינתי בכותרת לצורכי מוזיקה התלבטתי בהתחלה לגבי sms street dj או beats יש לי חבר אחד עם כזה, וחבר אחר עם כהוא.. שניהם wired, שניהם מאד מרוצים מהרכישה שלהם. באופן אישי קצת יותר התרשמתי מהסטריט דיג'י. עכשיו, אני מתלבט אם לרכוש wireless כי אני שוקל להשתמש בזה גם לטלויזיה וגם לגיטרה חשמלית וזה יכול להיות מאד שימושי במצבים האלה. השאלה היא, מה המחיר אותו אני משלם (מבחינת כסף ומבחינת איכות הסאונד) עבור wireless על פני wired. על איזו טכנולוגיה זה עובד החיבור האלחוטי כאן (עד איזה טווח זה מגיע, האם יש דילאיי, או כל חסרון אחר) על מי מהם אתם ממליצים, או בכלל אם יש כיוון אחר להמלצה כלשהי אני אשמח לשמוע. תודה יובל

• 0 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים