עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 8-Ball,

יש לי את ATP3 של Altec, ואני באמצע שיפוצים של החדר החדש שלי בגג. יש לי שאלה לגבי הסאב, יש באפשרותי לחצוב בשבילו חור בקיר בריצפה, כלומר יהיה חריץ למטה שאליו יכנס רוב הסאב (אין מספיק מקום להכניס את כולו), האם מותר לעשות את זה? זה לא יחנוק את הסאב? אני יכול לעשות את החריץ רחב יותר מהסאב וגם גבוה ממנו, מה אתם אומרים? ואם זה כדאי, אז איך למקום את הסאב עם הרוחב פנימה או עם האורך? (ד"א אני עושה את זה כי יוצא מצב שהסאב יהיה בדיוק מתחת לשולחן ואז אני אתקע בו עם הרגליים. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by אביה שרביט,

רציתי לשאול, כשאני מורידה סרט באימיול, והוא לא בפורמט אייטיונס (כי אין) אי אפשר לפתוח אותו עם האייטיונס, אז איך להעביר לאייפוד?

3. Started by reggie,

אני מתלבט בין שלושה נגנים : iAUDIO X5L 20GB - 1770 shekel iriver H-320 20GB - 1600 shekel iAUDIO X5 20GB - 1670 shekel כשהמאפיין הכי חשוב לי זה איכות הסאונד, זאת אומרת שלאוזניות שבאות עם הנגנים יש השפעה חשובה על בחירת הנגן. ואם בכל זאת יש נגן מאד טוב עם אוזניות לא טובות אשמח להמלצה על אוזניות איכותיות מתאימות. עוד מאפיין שישפיע על הבחירה זה תמיכה בעברית, אם יש עברית או אפשר להוסיף בעזרת עידכון אז זה יהיה מעולה. ויש לי שאלה : מה זה ROCKBOX ? תודה.

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  4. שלום,רכשתי לאחרונה את הנגן של iRIVER T60 עכשיו אני צריך אוזניות איכותיות שיהיו In Ear Monitor דגש על באס (לטראנסים ולשחורה) תקציב:300-350 תודה אבי. חשבתי בנתיים על http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523524 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. חשבתי על הALTEC LANSING ATP3 איזה עוד רמקולים שווים בדיקה באיזור המחיר(350).

6. שלום, יש לי את הרמקולים Logitech Z4i, חיברתי בשבוע שבעבר את האוזניות הסיינייזר שלי (CX400II) לפאנל שליטה על הווליום. משום מה הוא גורם לקצר באוזניות... אחרי כמה שעות אותם אוזניות עשו בעיות, כלומר, אוזנייה אחת לא עבדה לי ועשתה לפעמים רעשים. בכל מקרה, רציתי לדעת למה זה עושה קצר... והאם עדיף לחבר את האוזניות ללוח האם בככל? נ.ב. כמובן שהחלפתי את האוזניות כי יש לי אחריות וכו'...

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. אני רוצה לרכוש בקרוב רמקולים איכותיים (אפשר להגיד במיוחד) כרגע יש לי: LUXEON 4.1 ושלא תבינו לא נכון, מערכת לא רעה בכלל אך כמה איכות אפשר לקנות ב260 ש"ח?! בכל מקרה אני יכול להרשות לעצמי אפילו את 5.1 המהולל של לוג'יטק ב3000 ש"ח. אבל אני לא חושב שזה שווה את הכסף... בכל מקרה חשבתי על ADA890 או ה5.1 פרומדיה של קליפש או הלוג'יטק שאני לא זוכר את שמו... מה שכן אני רוצה מקודד שאני יוכל לראות סרטים של די טי אס או דולבי דיגיטל, אז זה גם פרמטר חשוב... אבל מה אתם ממליצים מבחינת איכות ביחס לכסף? (כמובן גם עוצמה) יש לציין שהמערכת מיועדת למשחקים, סרטים ומוזיקה אלקטרונית כבדה... תודה לכל העוזרים! נ.ב אם מדברים על קליפש תנו אופציות מאיפה לקנות בבקשה למה אני יודע שהם לא מיובאים ממש לארץ..

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by gil_k,

שלום לכולם זאת ההודעה הראשונה שלי פה, זה נראה לי פורום מקצועי , אני מקווה שיענו לי פה על השאלות אחרי שהשתדרגתי באוזניות חדשות (hd250 של סנהיזר) אני צריך המלצה לכרטיס קול, הוא ישמש למוזיקה ולמשחקים בעיקר counter_strike 1.6 חשבתי ללכת על CREATIVE X-Fi XtremeMusic מKSP ב 650 ש"ח. התקציב הוא לא יותר מ 700 שקל. האם זה כרטיס טוב ומומלץ? והאם יש לכם המלצות אחרות? תודה. גיל קדוש

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  9. מה שרשום למעלה: האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  10. עולה בערך 4000 שקל, ביקורות לא רעות והמחיר מצויין לטלויזית LCD TV בגודל 32 אינץ' ועוד של LG, המליצו לי על toshiba 32wl66 אבל היא עולה 1000 שקל יותר, זה באמת שווה את זה? הLG 32LC2: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411556 בבקשה תענו, אני רוצה להזמין בקרוב. ד"א היעוד העיקרי זה לחבר אקס בוקס 360, ואז אני רוצה שיראו איתו ממש טוב, כמובן גם לראות סרטים בHD ולחבר לממיר של HOT אבל אני כבר יודע שלא יראו משהו בHOT...

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by zniibidl,

512 Mb not more than 300 NIS 1024 Mb not more than 500 NIS thanks

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  12. קניתי אוזניות אלחוטיות של חברת LEXUS.. ובזמן שאני שם את האוזניות, אני שומע רעשים כמו של גשם כזה.. (חיברתי את האוזניות לטלויזיה.. והשתקתי אותה לגמרי). זה אמור להיות ככה?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by lidor_abo,

חברה חיברתי עם כבל 2 1 כאשר 2 rca ואחד הולך ליציאה של הכרטיס קול והקול לא עובד לי בטלויזיה איך אני מגדיר זאת? בתודה lidor_abo

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי סט רמקולים 5.1 X530 בסלון מחובר ל HTPC. אני רוצה לתלות הת הרמקולים האחוריים, האם יש דרך להאריך אותם ? מישהו עשה את זה ? והאם יש סט דומה עם רמקולים אלחוטיים ? מנו

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. Started by LORIANTA,

אתמול חיברתי את הנייד לטלויזיה והוא עבד מעולה לכמה דקות אחרי זמן מה הטלויזיה כבתה והמחשב "השתגע" והראה צבעים מוזרים (ברגע שמוציאים את הHDMI המחשב חוזר לקדמותו) ניסיתי עוד פעם לחבר לטלויזיה הבעייתית והבעיה חזרה... היה את הבעיה כבר לפני כמה שבועות ואחרי שעידכנתי את הדרייבר לכרטיס מסך היא נפסקה וחזרה שוב אתמול... אני כבר מיואש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by Bar1234,

חברים...מה קורה.....??? יש לי שאלה אולי טיפה מסובכת.... יש לי די וי די שיצא משימוש... והשאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את היציאות שיש לי מאחורה בדי וי די (יציאות הסאונד).... ולחבר אותם למחשב במקום הכרטיס קול שאני מתכנן לקנות...??? אני מודה לכל מי שיענה ויסיר לי איך לעשות זאת אם זה אפשרי.....

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by g_s,

אני נוסע מחר לניו-יורק ואני יהיה ב B&H מישהו יכול לעזור לבחור את האוזניות הטובות ביותר :s05: מכאן- http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=277&mnp=0.0&mxp=0.0&shs=&ci=1634&ac=&Submit.x=19&Submit.y=7 ההתלבטות שלי היא בין HD202 ל HD457 אם למשהו יש דעה אחרת אני ישמח לשמוע התקציב הוא 35$ תודה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. לא הממש קטנות,הרגילות...נראה לי שזה זה אם כן איזה אתם מכירים שיש לו נפח של 1GB ???

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. שלום, יש לי 4 שאלות : 1.מה ההבדלים בין הסנהייזר CX300 לאוזניות CX300-II החדשות כביכול? 2.אני מעוניין לרכוש אוזניות עם איכות שמע מצוינת ושלא יפלו לי בהליכה\ריצה כמו אוזניות כפתור(ואני לא מעוניין בקשת),שמעתי שיש כמה סוגים טובים(AKG K321 והאוזניות של סנהייזר שציינתי למעלה ועוד...) 3.אם מישהו יודע מה ההבדל בצבע של הפלאג ושל הפסים שעליו ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד אני מודע לכך שפלאג בצבע זהב טוב יותר מצבע כסף אך לא יודע במה ושפסים שחורים טובים יותר משחורים אבל שוב->לא יודע במה. 4.מהו טווח טדרים?והאם הוא הדבר המשמעותי ביותר שצריך שיהיה גבוה באוזניות.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by zion789,

שיהיו עם סראונד ויסננו רעש הם יחוברו לכרטיס קול שלי AUDIGY 2 VALUE או לטלוויזיה בינתיים אין תקציב קודם תביאו לי את הדגם והמחיר ואז אני אשקול אם זה יקר תודה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  21. לפני כחצי שנה רכשתי את המדוזה מהם. לאחר שהחלה תופעה של החלשות דרמטית באחד הצדדים ושל המיקרופון, הלכתי לממש אחריות, רק כדי לגלות שכבר לא מייצרים את האוזניות הוצע לי אוזניות חלופיות או זיכוי במחיר של המדוזה (שהוא כ440 ש"ח אם אני זוכר נכון) הארות והצעות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  22. אממ ... כרגע יש לי מערכת ליד המחשב והיא תופסת לי יותר מדיי מקום (ואבק) וגם הסאונד לא משו אז החלטתי לקנות רמקולים .. עוד לא החלטתי איזה או כמה (2.1 או 5.1) בכל מקרה הבעיה שלי היא אם אני קונה 5.1 החדר לא יראה מגעיל עם כל החוטים על הקירות ? (איך אתם פתרתם את זה ?) השאלה השניה שלי היא .. המחשב ממוקם בפינה של החדר ואין לי מושג אם אני יוכל למקם פה רמקולים 5.1 כי המחשב ממש צמוד לקיר הפינתי יש למישהו עצות או משהו כזה ? בפינה פשוט לא יהיה אפקט נחמד לסראונד ואם החוטים והקטע הפינתי ישארו בעייתיים אני פשוט אקנה איזה 2.1 ואשים אותם ליד המחשב [move]בתודה מראש[/move] עריכה : הנה שרטוט מהיר של החדר שלי http://planet.nana.co.il/sarge9686/images/258462pic1.GIF

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by TomL94,

היו לי עד לא מזמן CX500 עד שאוזניה אחת נהרסה לי ואין אחריות, בכל מקרה החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות במשהו כמו 200-300 שקל. חשבתי על להזמין מebay את הibeats של דרה, אבל אני עדיין חושב על זה, יש לכם הצעות בשבילי? אגב, חשוב לי שיהיו באסים טובים, שיהיו איכותיות סה"כ ועם העדפה לכאלה עם שלט שליטה על הווליום ושיחות (אייפון).

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by leonid87,

אני מחפש נגן של לפחות 1G עד 100$ אני קונה בניויורק, אמרו לי שיש בעיה עם נגנים מארה"ב - אי אפשר לעלות אליהם קבצים רגילים, רק mp3 בבקשה תעזרו לי לבחור משהו טוב תודה

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Sa,

התקציב הוא ככה עד 300 דולר גג. עכשיו הנקודה היא שהייתי כולי באופוריה ואמרתי בטח בוא ניקנה את ה x5l בחירגה קטנה... אך שלפתע תפסתי את עצמי... האם הווידיאו במכשיר מפצה על גודלו הנורא ? הבנתי שישנה בעיה גם בסיווג של השירים בתוך המכשיר... חשבתי לעצמי אולי אני אקנה H10 20 גיגה ואני אסגור עניין? עכשיו פה זה המקום שלכם. אני פתוח להצעות בעיקרון אני מחפש נגן שיכול להיכנס לכיס... זמן סוללה רחב... ו20 גיגה. הווידיאו הוא סתם גימיק שאני אתלהב קצת על החברה לא מעבר. ולכן הוא לא שיקול

• 10 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.