אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מערכת 5.1 עד 400 שקל בשביל מוסיקה,סרטים,משחקים... בקיצור הכל מהכל.. אני לא צריך משהו מטורף.. איכות סבירה ובס טוב.. חשבתי על creative inspire a500 שאפשר להשיג ב360-400
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
denon 3805/3806 vs yamaha 2500/2600 vs pioneer 54tx/72txv אני מתלבט בין שלושת הרסיברים האלו. המערכת תשמש אך ורק לקולנוע בייתי. הרסיבר יתחבר לרמקולים של acoustic energy (שיוחלפו בעתיד הקרוב רחוק). עיינתי קצת בביקורות והבנתי שאין על ה dsp של yamaha והם מוסיפים הרבה לסאונד בסרטים, מה שמקנה להם יתרון על המתחרים. אבל האם באמת הרסיבר הזה יותר טוב מהשאר? מה denon הבנתי פחות או יותר שהוא רסיבר all around שעושה הכל בצורה טובה מאוד שלא בהכרח נופל מה yamaha. לגבי ה pioneer לא מצאתי ביקורות שמספרות עליו הרבה, אבל אני הבנתי שיש הבדלים גדולים בין ה 54tx לבין 72txv, החל מהמנוע עיבוד שלו, עד לפיצ'רים מתקדמים. ע"פ המפרט, ה 72txv אמור להיות יותר טוב (או שני טועה) אבל למרות זאת ה 54tx עולה…
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש באפשרותי לרכוש אחד מן הדגמים הבאים בהנחה רצינית..רציתי לדעת איזה עדיף ? בלי קשר לגודל רק לאיכות ומה שכל טלוויזיה מציעה מעבר לגודל. LG 42LG80FR FULL HD LCD 42LG53FR FULL HD LCD 47LG70YR
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עד 600 שקל ,בעלות באסים איכותיים אך לא מפוצצים מדי ,שלא דורשות מגבר. אני אישית אהבתי את ה GRADO SR80 ,ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה על חנות בצפון שמוכרת את זה ,זה יהיה מעולה. תודה מראש, אנטון
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
זה הדגם החדש של הX530 כבר מוכרים אותו בארץ או עדיין לא? תמונות:
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מוד נחמד ביותר לקראייטיב זן מיקרו מישהו לקח קופסא של סוכריות מנטה ובנה קופסת מתכת יפה(מאוד...!) למיקרו.... אני מפרסם את זה כי אפשר לעשות את זה לכל מכשיר לפי הגדלים.... l הערה-יש צורך לרדת טיפה בדף.... ***הערה-נוספת*** http://www6.head-fi.org/forums/showthread.php?p=1203112#post1203112 איתן
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כרטיס PCI רגיל לא נכנס לי, בגלל קירור של הציפסט
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום ברשותי נמצאים רמקולים של BROTHER לא כתוב עליהם כמעט כלום חוץ מ BR 150 וכמה שטויות חיפשתי בגוגל ובברודר ולא מצאתי כלום זה רמקולים מאוד ישנים אני מניח יותר מ10 שנים הם מחוברים כרגע גם לרסיבר דיי מצוקמק, אבל יש להם באסים נחמדים ומגיעים לעוצמות נחמדות מאוד, אני לא מוצא כרגע את המצלמה הדיגיטלית אז יש לי תמונה טיפה רחוקה שלהם שצילמתי את החדר שלי בזמנו http://www.tomz.us/room2.jpg גם האיכות ממש לא משהו חח אני יחפש וינסה להשיג תמונה מקרוב יותר אם זה יעזור ד"א זה הרמקולים שהם בלי המסננת השחורה הזאת חח תודה מראש, תום
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. בעוד כחודש וקצת (פסח) אני טס לארה"ב ואני רוצה לקנות שם אוזניות חדשות לאייריבר שלי. הדרישות שלי מהאוזניות הם: שיגיעו לעוצמות גבוהות מאוד. שלא יהיו יותר מדי מגושמות. שאני יוכל להכניס אותם לתיק צד. שיהיו מחברה טובה ואמינה. שלא יפלט יותר מדי רעש החוצה. אני לא יודע אם אני באמת רוצה את הNoise canceling בגלל שאני אוהב לשמוע על עוצמות גבוהות במיוחד אז אני לא חושב שאני יזדקק כל כך לביטול רעשים. עכשיו התקציב שלי הוא לא ממש מוגבל אבל שיהיה יחס מחיר-השתלמות. חשבתי גם על לקנות אולי אוזניות אלחוטיות אבל אני לא ממש מבין בזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. עוד בקשה, אם אפשר שהחנויות יהיו פיזית במנהטן משום שההורים שלי סקפטים ופוחדים לשלם באינטרנט =\. תודה מראש. נדב
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים תפקוד עיקרי לסרטים יש לי רסיבר 516 של פיוניר התקציב הוא 5000 -5500 לא כולל סאב אני אשמח לקבל המלצה לסאב זול וטוב בנתיים חשבתי על JBL E80 רצפתיים סראוונד וסנטר JAMO מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מטרה - שידור תכנים ב 720P 1080P מהמחשב. תקציב: עד 700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים, כולם בתאכלס אותו הדבר מבחינת השימושיות שלהם (ז"א חיבורים, תמיכות, כו') יש לי בבית רשת בתקן N.. וזו השיטה שאני מתכוון להשתמש בה. הנה השאלות שלי: (והן מכוונות למשתמשי הסטרימרים למיניהם! תודה) האם זה נתקע לפעמים באמצע? מה קורה כאשר אני מקפיץ לדקה אחרת בסרט? הוא מוריד מחדש? לוקח לו זמן? או שזה 100% זמן אמת? בעיות ודברים שמציקים לכם.. אני אשמח לשמוע. והשאלה הגדולה: איזה סטרימר עושה את העבודה הכי טוב? בנתיים נצנץ לי ה Xtreamer משום שהוא כל כך נמכר. תודה רבה לכל העוזרים D: !
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה לרמקולים טובים? רמקולים עם איכות טובה,ששומעים בה את הסאונד לשם שינוי. רצוי רמקולים של קרייאטיב. עד 150 ש"ח לרמקולים.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאחרונה, הכרטיס קול שלי התחיל להתנהג מוזר... ב-Device Manager כתוב שהוא מחובר והכל טוב, אבל בת'כלס לא שומעים בו הרבה. או מעט. אז החלטתי לקנות אחד חדש... שתי שאלות: 1)האם ניתן לחבר כרטיס קול חדש ללוח אם בו יש כרטיס קול מובנה? והאם זה קל או מסובך לכבות את הכרטיס הישן ולהפעיל את החדש? 2)איזה כרטיס קול כדאי לקנות? לא משהו מקצועי, סתם בשביל לשמוע מוזיקה וזה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום ,אשמח לעזרה... הייתי רוצה להקים בסלון הבית סוג של מערכת שתענה על הצרכים הבאים: - יכולת לצפות סרטים ב HD ממקורות שונים - DVD, אינטרנט(גם בצפייה ישירה),USB בפורמטים שונים - יכולת לשמוע מוסיקה ולראות תמונות ממקורות שונים (DVD, אינטרנט,USB ) - יכולת לגלוש באינטרנט - יכולת להורדת תוכן מהאינטרנט ואחסון כל סוגי המדיה הנ"ל במערכת הרכיבים שיש לי כרגע: - טלוזיית LCD 42 אינץ עם חיבור HDMI (זה נראה לי החיבור החשוב,לא?) - מחשב בן כמה שנים עם כרטיס טלויזיה ישן,Hard DIsk 60G, עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N (עם כנראה MotherBoard דפוק) - DVD עם כניסת USB ללא חיבור HDMI - נתב תקן n - מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה כאמור ה MotherBoard של המחשב הישן דפוק, השאלה איך מתקדמים מכאן? מה אתם ממליצים?…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מתלבט בבחירת רמקולים יד שניה לפרה ופאור נאד--ההתלבטות בין: 1.tannoy m2 2.system audio sa505 3.bose 301 4.b&w601 לחדר במידות 4*3 מטר. בעיקר למוסיקת גאז וקלאסי. איזה מהם יהיה בחירה טובה לסאונד מפורט וטבעי?(אם יש הצעות אחרות יתקבלו בברכה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הנה עוד פירוק: http://www.easydigi.com/news/2005/1/10/news_520.htm ועוד באתר..
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אחרי שידע הוציאה את הiPodHE, אני רוצה לפרמט את הiPod ולהתחיל הכל מחדש, כולל דרייברים, כולל שירים. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז אם לא, מתנצל מראש ואנא להעביר. אני כרגע עם MCE של WIN7, הEPG מראה לי את כל הערוצים והסדרות, אך הוא מקדים את הלוח כשעתיים (למשל: מ22:35 ל20:45) יש דרך לסדר את זה? תודה מראש עריכה: נפתר בעזרת שינוי אזור זמן ושעון קיץ.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
רמקולים קצת ישנים...,אני יודע. אני מתכוון לקנות כאלה ב450-500 יד שנייה. כאמור: Creative Labs Desktop Theatre 5.1 אני רוצה דעה ואם למישהו יש סקירה,-תודה.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בכותרת.. רצוי 512 מקום .. 256 רק במקרה שזה איכותי :E בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין בעינין בשיט ולכן אני פונה אליכם לעזרה בבחירת טלוויזה LCD לסלון עד 4K. חשוב לי שתתמוך מכל הדברים החדשים (HDMI וכו...) ולא יודע מה עוד.. זה כבר התחום שלכם. דרך אגב בגלל שהטלוויזיה רחבה התמונה לא תיהייה מעוותת? ראיתי הרבה פעמים בקנונים או מכל מיני מקומות שהדמויות נראות מתוחות או משהו כזה. שמעתי שמועות שאולי בישראל יהיה שידור HD ב2008, גם אם לא ב2008 בסוף זה יהייה אז אני גם רוצה תמיכה בזה. תודה רבה. מה עם טלוויזיה הזאות? היא טובה? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4471# [br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 12:25:59 מישהו? אני מתכנן לקנות השבוע טלוויזיה...
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה אוזניות לקנות ואני ממש בדילמה... יש יותר מדי דגמים שאין לי יותר מדי מושג עליהם. ראיתי אוזניות INEAR כמו הCX300 והEP630 שממליצים עליהן כאן, ומצד שני כל מיני אוזניות קשת כמו PX100, HD497, HD205 , HD485 וכו'. אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס חזק ללא קשר לגודל רק שיהיו לא עצומות כאלה ויחסית נוחות לנשיאה. עדיפות לאטומות אבל עדיפות הכי גדולה לאיכותיות. תקציב- 300-600 ש"ח עדיפות לכמה שפחות.
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאחר בירור וקריאה בפורום ובכל מיני ביקורות, הפער הצטמצם, וכרגי אני מתלבט בין 2 רמקולים. 1. לוגיטק Z640 ב500 שקל 2. קריאטיב T5400 ב700 שקל האמת הקריאטיב חורג מהתקציב לי.תכננתי להשקיע 500,זה מספיק, אך האם ה 200 שקלים יותר שווים את ההבדל ביניהם? שימושים- בעיקר סרטים, קצת מוסיקה, לא משחק בכלל משחקים. כרטיס קול- הכרטיס שבא בלוח ASUS P4C800 E DELUX , הוא כרטיס שתומך ב 5.1. (אולי מאוחר יותר אני יקנה כרטיס אחר) אשמח אם תוכלו לצטט,וכך להתייחס לשאלות שלי: 1. האם ה 200 שקלים יותר(שהם חריגה) שווים את ההבדל ביניהם? 2. מה איכותי יותר, מבחינת שמיעה, ולסרטים? 3.בלוגיטק ראיתי שיש כפתור MATRIX, שאם לוחצים עליו, שומעים בכל ה 5, גם מוסיקה. האם זה קיים בקריאטיב?אם לא אז מה יש? 4.איז…
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ACER 5684 עם יציאת DVI , כשאר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור DVI<HDMI אני רואה לא ברור(חד) ואני לא מצליח לשים את הרזולוציה הטבעית 1366X768(גולש מהצדדים). אם מישהו נתקל באותה בעיה והצליח לתקן אותה?, אני בשמחה אוכל לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-