אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אני ממש בור בכל הנושא הזה ואין לי מושג אפילו איזה דברים אני צריך לקנות(רמקולים/מגבר/סאב וכו) אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי בעיקר לצפייה בסרטים/טלוויזיה ולפעמים גם קצת מוזיקה. התקציב הוא 8K אבל אפשר לחרוג עד 10K אך ורק אם התוספת במחיר תהיה שווה את זה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
האם בנגנים מסוג זה ניתן להחליף כרטיס זיכרון כל הזמן? כלומר ליצור מכרטיס זיכרון "דיסק"? תודה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברו לי YES HD. הממיר מחובר למערכת קריאטיב 5700 DIGITAL עם כבל קואקס (ניסיתי גם אופטי) ושמתי לב שהאחוריים לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברסיבר, אבל עם דיוידי רגיל האחוריים עובדים. הרסיבר מאתר אות DD ללא בעיה ולפעמים בערוץ NG HD (נשיונאל גיאוגרפיק) בחלק מהתוכניות האחוריים עובדים. מישהו נתקל בבעיה? בדקתי בהגדרות של הממיר לסאונד ויש רק אופציה של DD\PCM ובמצב PCM אין שמע כלל.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
ראיתי בחנות מערכת רמקולים 5.1 חמשת הרמקולים וגם הסאב מתחברים למין קונסולה כזאת שמאפשר שליטה על כל ערוץ וכו'... עכשיו הקונסולה הזאת מתחברת למחשב עם כבל שאני לא בדיוק יודע מה הוא ואני לא בטוח שיש לי את הכניסה הזאת בכלל במחשב היציאה הזאת דומה לחיבור ה S-VIDEO בכרטיסי המסך ולחיבורי העכבר והמקלדת (רק בצבע שחור) איזה יציאה זאת? אין לי כרטיס קול מיוחד (רק מה שעל הלוח) איך אני מחבר את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
בסוף קניתי את המיקרולב FC330, מאוד מרוצה מהקנייה. נמאס לי מהאוזניות, אז החלטתי לעבור לזוג רמקולים, עם סאבוופר בתקציב לא גבוה במיוחד. השימוש יהיה למוסיקה, ברובה מוסיקת מטאל (על כל סוגיו). כרטיס הקול מובנה על לוח האם (מצויין במפרט מחשב). עשיתי חיפוש בפורום, וקראתי קצת בסטיקיס, והרמקולים שציינתי בכותרת נראים כהכי משתלמים בתקציב (יש אחרים, אבל כבר לא מוכרים). מה דעתכם? תכלס, יש הבדל בין רמקולים של 250 ש"ח לאלה של 430 ש"ח? לפחות הבדל שאחד שהוא לא אודיופיל יוכל לשים לב אליו? אני מתלבט אם בכלל שווה לי לשים 430 ש"ח על רמקולים, כשהם בעצם גם לא יהיו שיא האיכות. ואם יש אופציות אחרות, אשמח לשמוע עריכה: אופציה נוספת, טיפה זולה יותר שמצאתי הפרש המחיר לא קריטי, עדיפות לאיכות קודם. עוד …
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחרונה, הכרטיס קול שלי התחיל להתנהג מוזר... ב-Device Manager כתוב שהוא מחובר והכל טוב, אבל בת'כלס לא שומעים בו הרבה. או מעט. אז החלטתי לקנות אחד חדש... שתי שאלות: 1)האם ניתן לחבר כרטיס קול חדש ללוח אם בו יש כרטיס קול מובנה? והאם זה קל או מסובך לכבות את הכרטיס הישן ולהפעיל את החדש? 2)איזה כרטיס קול כדאי לקנות? לא משהו מקצועי, סתם בשביל לשמוע מוזיקה וזה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מקרן של אפסון, EMP-6100 נגיד ואני שם אותו במרחק של 8 מטר מהקיר שעליו הוא אמור להקרין... יש אפשרות לדעת מראש מה יהיה גודל התמונה שאני אקבל?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה. קניתי רמקולים של ימאה לפני שלוש-שתי שנים והם גוססים. לפני חודשים שמתי לב שהם מתחילים להיהרס ושאיכות הקול ירדה באופן די קיצוני. לפני שלושה ימים שמתי לב שהם מתחילים להשיע זימזומים כתוצאה מקרינה אלקטרו מגנטית שנובעת כנראה מהמסך. ועכשיו הם משמיעים רעשים מפריעים לעתים די קרובות כתוצאה מפתיחה של קבצים. כאשר אני פותח קובץ מסוים (לא משנה איזה בין עם זאת תוכנה או קובץ טקסט) הרמקולים משמיעים זימזום חלש,כאשר אני סוגר את הקובץ הזימזום נפסק. אני חושד שזה קשור לדרייברים של כרטיס הקול המשולב בלוח האם שלי שהתקנתי מלפני כמה ימים אך אני לא בטוח. אז יש לי כמה שאלות: איך אני יכול להציל את הרמקולים שלי (סאב וופר ושניים סטריאו) לטווח הקרוב? האם כל רמקולים מושפעים כל כך מהקרינה האלק…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
החלטתי על רכישת אוזניות Shure E4C דרך Mustop. אחרי מע"מ, משלוח ומכס אשלם 1,300 ש"ח. זה 500 ש"ח זול יותר מהמחיר בארץ. (דרך ZAP) בהמשך ארכוש נגן Creative ZVM, שיחליף את נגן iAudio U2. סה"כ השקעה 3,100 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שיתחברו למיני דיסק ושאני יוכל לרוץ איתן בלי שיציקו לי..
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רכשתי היום את הX530 של Logitech, עכשיו זה רק אצלי הוא או גם אצלכם שהרמקול הקידמי - מרכזי לא עובד ממש ? כאילו אני מפעיל מוזיקה והוא היחיד שלא משמיע ממש חזק, זה רק אצלי או מה ? עריכה: בעיה בדריברים =\ מצטער אפשר למחוק. גילתי ת'בעיה שהיא לא ברמקול עצמו היא איך שהוא קשורה לדריברים ולמערכת ולתאימות בניהם =\ ולא הבנתי ממש איך מסדרים את זה... אם מישהו יודע אז בבקשה שירשום, הכ.קול שיש לי הוא המובנה עם הלוח, רשום במפרט... סודר! אפשר למחוק/לנעול וכו'....
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רמקולים קצת ישנים...,אני יודע. אני מתכוון לקנות כאלה ב450-500 יד שנייה. כאמור: Creative Labs Desktop Theatre 5.1 אני רוצה דעה ואם למישהו יש סקירה,-תודה.
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי לכולם, אז חשבתי על לקנות אוזניות כפתור עד 80 ש"ח מוכרים בצליל את הsennheiser mx350 בדיוק במחיר הזה .. איך הם? למישהו יש הצעה יותר טובה בתקציב הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ערוציים משהו איכותי למחשב שלי יש לכם המלצות בטווח מחיר ככה של עד 650 ש"ח אני מצאתי שתי מערכות נחמדות של קריאטיב מה דעתכם עליהם ומה עדיף וגם מה הבדל בינהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=607 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=6076 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
פתחתי על כך אשכול בפורום גאדג'טים, אך אף אחד לא ענה שם כבר כמה ימים. אולי מישהו מפה ידע, או לפחות ידע להגיד לי איך לברר את העניין. אני בעיצומו של סקר שוק. כבר החלטתי ב-90% ללכת על iPod 120GB, אבל אחרי שקראתי קצת על אודיו וכו', אני פתאום קצת מהסס. כמה שאלות, אני מקווה שיש למישהו מכם את התשובות מכיוון שבאתר של Apple לא מציינים את הפרטים הללו משום מה. 1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה רבה, גל
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מנוי של STING וגם סלקום. לשתי החברות הללו יש ממירי ANDROID שלהם שמשום מה אני לא מצליח לראות בהם עברית דרך VLC (גם בשינוי קידוד ל WINDOWS ISO ) . לעומתם, יש לי MI BOX (שלשה) שאין בהם שום בעיה לראות כתוביות דרך VLC . זה נראה שההגדרות זהות בכל הממירים אז מעניין אם מישהו יודע מה קורה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, הרמקולים שלי ב30 שקל החליטו לעשות לי סראונד, כל פעם רמקול אחר עובד. וגם ככה תכננתי לקנות חדשים איכותיים יותר, לפני כחודש בערך המלצתם לי לקנות את הAltec למחשב השני ואני באמת מרוצה מהסאונד שלהם. אז עכשיו תורי לקנות גם למחשב שלי אבל אין לי מקום לסאב, תליצו לי בבקשה על זוג רמקולים שיתנו איכות סאונד טובה במחיר של 200 +- (ניתן לחרוג אם באמת שווה החריגה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
LOGICFOX T5.1 * high-quality MDF cabinet * Built-in 5.1channels amplifier * Ac-3/DTS ready * Individual stereo input available * Magnetically shilded * Simulated surround effect: stereo can be converted to surround * Channel volume control:Front¢er surround and bass * Self-protection of over-voltage, overload. * Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,ECT. Output power: 30w + 15W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5 4/1" center:2*3" Front&rear: 3" Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of subwoofer: ≥50dB Separation of Satellite: ≥45dB Dimension of cabinet Subwoofer:270mmW*320mmD*190mmH center:260mmW*105mmH*95mmD Front&rear:115mmW*125mmD*130mmH Pack…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
מה שרשום למעלה: האם יש עברית לIAUDIO M3L? אם לא אז מתי תצא?
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ככה: אני עורכת סרט וקיבלתי דיסקים שהם mini dvd זה שהביא לי את זה אמר לי שהוא חיבר את המצלמה לטלויזיה ראו את מה שיש בפנים הוא לא הביא לי את המצלמה אלא רק את הדיסקים. שהכנסתי אותם למחשב כתוב לי שאין בהם כלום!! מה אני צריכה לעשות כדי להמיר שאני יוכל לעבוד עם זה? זה משהו שאני יכולה לעשות בבית או אצל מעבדת מחשבים? אני צריכה תשובה דחווף!!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאמריקה הצלחתי לחבר אותו הכל אפילו להוריד את הלוח תוכניות של יס [אני מחובר ליס] אבל בגלל שהמחשב אמריקאי והיז אירופאי אז הוא לא מקבל את הוידאו ואת האודיאו יש משהו שאני יכול לעשות? ואם לא אני יכול לקנות כזה לא יודע איך קוראים חיבור אדום צהוב לבן שיהיה אפשר לחבר אליו תיס ואז לקליט? תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני צריך די דחוף קישור לדרייבר און-בורד פשוט שיש לי, וזה באמת דחוף כי לצערי אני צריך לחזור מחר לבסיס... בכל מקרה אני לא יודע איך קוראים לצ'יפ אבל זה לוח של פנטיום 4 עם צ'יפסט של ויה (בקשר לאחרון אני לא בטוח).... אני חושב שקוראים לו AC97, ופעם השתמשתי בדרייבר שנקרא c-media. הבעיה היא שיש לדבר הזה 1001 קבצים שונים שנושאים את השם שלו ואני לא יודע איזה מהם להוריד... אז קישור ישיר לאתר יהיה נהדר וקישור ישיר לקובץ יהיה עוד יותר נהדר! אז בכל מקרה תודה רבה כבר עזרו לי פה בעבר לכן אני סומך עליכם
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-