עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מתנה ליום הולדת אוזניות אלחוטיות עד 500+ הכי טוב שיש בשוק במחיר הזה ? למרחק של 3-4 מטרים , לצפייה בטלוויזיה שמחוברת למחשב (HT)שתהיה איכות טובה ואם יש משהו ב600+ וההבדלים הם שווים את זה תציינו זאת , תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. תומך ב i3 תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. יכול להשיק כסף,מעדיף לא לקנות מחו"ל כי אין לי כח לזה אני עובד במקום רועש(המון אנשים),רוצה משהו שיראה טוב ושיכנס אל תוך האוזן ממש.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by liho,

אני קונה מכשיר אמ פי 3 עכשיו יש לי 3 נגנים ששמתי עין עליהם: h10 zen micro mini ipod צבע לא ממש חשוב (לפי דעתי זאת אופציה לא קשורה) בתקציב הכי קרוב זה זן מיקרו ?הוא שווה קניה?מה החסרונות והיתרונות ? זה נכון שאחרי עידכון המכשיר זמן הבטריה מתקצר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by rafi121,

שלום יש לי כרטיס Pinnacle pctv רגיל(בן שלוש בערך). התוכנה-תוכנת pctv vision. יש אפשרות לשמירת קלטות וידיאו אנלוגיות כ- mpeg2 אבל הקובץ=הסרט יוצא איטי מדי ובאיכות ירודה.מצליח יפה רק בשמירה כ -mpeg1. האם זה יעזור אם אשדרג את התוכנה? נראה לי שהסיבה שלא מצליח לשמור באיכות טובה היא בגלל מגבלת החומרה של הכרטיס. האם אני צודק? אם לא- איפה אני יכול להוריד גירסה מתקדמת יותר של התוכנה הנ"ל (לא מוגבלת בזמן)? ואם לא ידוע לך איפה- אז איפה אפשר להוריד תוכנה (לא מוגבלת בזמן)שתדע לשמור כ-MPEG מודרני ותעבוד עם הכרטיס שלי? האם כדאי לשמור כפורמט אחר שיתאים גם למחשב וגם למכשירי DVD? איזה פורמט(כולל גרסת פורמט), איפה התוכנה והאם תעבוד עם הכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. Started by 11GnR,

יש לי רסיבר קצת ישן אבל טוב , RX-V995 , מה גם שיש לו כניסות אופטיות ויש לי רק כרטיס קול מובנה , אז זה יהיה גם יתרון לא להשתמש בכרטיס קול שלי ... חשבתי לפרק את הרמקולים ולהוציא מהחור של הפורט או משהו כבלים שהולכים ישר לרמקול, ולנתק את מה שמחובר אליהם כרגע כמובן... הרעיון הזה אמור להיות טוב, או שיש אזשהו אקולייזר או סתם התאמה בין המגבר (מעבר לעכבה) שמפשיעה על הצליל?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by powersoul,

אהלן, אני מחפש אוזניות אטומות שאפשר להסתובב אותן ברחוב מבלי שיחשבו שנפלתי מהחלל... ראיתי את ה px-200 אבל שמעתי מהרבה אנשים שאין להן כמעט באס. לכן ראיתי את ה K26P, והן ניראות לי אוזניות מעולות. יש למשהוא מושג אם פשר להשיג אותן בארץ?, אם לא בארץ אז בחו"ל עם מחיר סביר למשלוח ולא פי שתיים מהמחיר של האוזניות?. תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by ProzacH,

היי, יש לי אייפוד ננו, ופירמטתי אותו (ז"א פירמוא, לא דרך ה IPOD UPDATE ) עכשיו הוא לא עולה........ אמממ אופס ? זה משהו שלא הייתי צריך לעשות ? מה אני עושה? תודה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  9. כרגע הסטריאו מחובר לי לכרטיס קול...וזה סבבה....אבל אני רוצה שגם הסטריאו וגם הטלווזיה יהיו מחוברים לכרטיס קול.... כשמשתמשים במפצל אמרו לי שהאיכות והווליום יורד גם בטלוויזיה וגם בסטריאו...יש פתרון מעשי? יש כרטיס קול שיכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by Green,

היי נראה לי ממש בקרוב אני הולך לקנות אותו ורציתי לדעת כמה דברים דבר ראשון רציתי לדעת אם אפשר למחוק ממנו שירים ווידיו דרך הנגן בלי צורך במחשב (מה שנקרה "על הדרך") דבר שני רציתי לדעת אם הוא תומר בעברית בשמות של השירים ואם הוא תומך בתרגום בעברית לסרטים דבר שלישי ואחרון רציתי לדעת אם יש מגן מסך שמתאים לו ואם כן איפה אפשר למצוא אחד (עדיף בארץ אבל אפשר גם בארהב) תודה רבה....

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by powersoul,

רציתי לדעת אם זה באמת נכון שב px-200 אין כמעט באס?, אני פשוט רוצה לקנות אותן...

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

שלום, קניתי טלויזיה עם חיבור HDMI, ואני מעוניין לחבר לה מחשב. הבנתי שיש דרך להפוך את כניסת הHDMI לDIV. אודה לכם אם תגידו\תכתבו מאיפה ניתן להשיג את המחבר הזה(עדיך שיהייה חוט). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by shai-z,

שלום לכם יש לי iPod קורא הכל יש לי שתי שאלות אחת למה הiPod לא קורא לי את השירים שאני שם בעברית?? והשניה איך מכניסים סרטים לטוח הiPod ? ואם אפשר בפירוט

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

Where can i buy those speakers ? I saw just the 7.1 set. BTW, This set (megaworks 2.1 THX) recommended ? Thanks!

15. Started by Chymes,

היום ראיתי את הנגן בארקדיה וחשבתי לקנות אותו ממספר סיבות: http://iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=imp1000&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0 א. אני צריך נגן MP3 איכותי לשמירות ב. אני צריך נגן Xvid לחדר בצבא השאלה הנשאלת - האם זה שווה את המחיר? מה אתם חושבים? (1400 ש"ח כולל משלוח)

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by ben060,

האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי המישפחה שלי צריכה לקנות מחליף דיסקים שיתחבר לרדיו-טייפ המקורי של הרכב (קווליר 96') אז חשבנו לקנות את הדגם הבאה: SONY CDX-565MXRF http://www.xplodsony.com/products/?CATEGORY=Changers&MD=CDX-565MXRF אבל אמרו לי שצריך שיהיה לו FM כדי להיתחבר לרדיו המקורי, האם זה נכון? האם אתם ממליצים על מחליף דיסקים אחר בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. יש לי מקרן של אפסון, EMP-6100 נגיד ואני שם אותו במרחק של 8 מטר מהקיר שעליו הוא אמור להקרין... יש אפשרות לדעת מראש מה יהיה גודל התמונה שאני אקבל?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by at,

רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם הקלטת הרצאות בשיעורים (בעיקר באוניברסיטה) באמצעות טייפ מנהלים דיגיטלי או נגן MP3 עם יכולות הקלטה? אשמח להמלצות לחיוב ולשלילה וכמו כן לשמוע על הנסיון שלכם בנושא. כולל המלצות לדגמים מסויימים ותתנו גם משקל למחיר. בתודה, טל

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by hal,

מתלבט בבחירת רמקולים יד שניה לפרה ופאור נאד--ההתלבטות בין: 1.tannoy m2 2.system audio sa505 3.bose 301 4.b&w601 לחדר במידות 4*3 מטר. בעיקר למוסיקת גאז וקלאסי. איזה מהם יהיה בחירה טובה לסאונד מפורט וטבעי?(אם יש הצעות אחרות יתקבלו בברכה) תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  21. כפי שמצויין בכותרת. אני מעוניין בזוג רמקולים (2.0 - סטריאו) בסכום שלא עולה על 500 ש"ח עם צליל מאוזן ומפורט עד כמה שניתן לסחוט מהסכום הזה. (חשבתי על המייקרולאב סולו 5C או על הקריאייטיב T20 שקיבלו ביקורות חמות למדי. לצערי לא יצא לי לשמוע אף לא אחד מהם) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. הנה עוד פירוק: http://www.easydigi.com/news/2005/1/10/news_520.htm ועוד באתר..

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by BlackShadow,

אחרי שידע הוציאה את הiPodHE, אני רוצה לפרמט את הiPod ולהתחיל הכל מחדש, כולל דרייברים, כולל שירים. איך אני עושה את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  24. כחלק מעיצוב הסלון החדש, וכניסת הHTPC למקום, אני זקוק לפיתרון יצירתי בתחום האודיו. אני מעוניין בצמד רמקולים, עדיפות ללא סאב, מחוסר מקום (ואין מה לדבר על 5.1 ). סטלייטים יכולים להיות פיתרון, אך אני מעדיף רמקולים עם דרייברים בגודל נורמלי בכדי לכפר על חוסר הבס. הרמקולים צריכים להיות קטנים יחסית. כיוון שהם ינוחו על מדפון קטנטן מתחת למסך. בכדי לחסוך מקום נוסף - עדיפות שיהיו בעלי הגברה פנימית אקטיבית בכדי לחסוך את המגבר. כמה שזה קשה - הנטייה היא לכיוון הSQ ולא SPL. דגש על סרטים, ומעט משחקים. שלט אלחוטי- יתרון. ממשק חיבור? מה שיש, יש לי לא מעט כרטיסים (ואני צריך לקבל החלטה את מי לחבר למחשב, כנראה ניסוי וטעייה) הזמנה מחו"ל? ממש אין בעיה. תקציב? 1000 ש"ח. תודה רבה עריכה…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by musicalarmclock,

שלום, מחפש 4 רמקולים עם סאב למחשב. איזו חברה מומלצת? מחיר? הספק? אני לא ממש בקיא בתחום. תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים