אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום רב לאבא שלי יש י'ום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת אודיאו במחיר של עד 800 שקל מערכת סיטראו קטנה מעץ יפה ואיכותית או נגן MP3 עם רמקולים בנוסף מה עדיף ואם כן איזה דגם וחברה? תודה רבה לכולם
-
- 10 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חברה חיברתי עם כבל 2 1 כאשר 2 rca ואחד הולך ליציאה של הכרטיס קול והקול לא עובד לי בטלויזיה איך אני מגדיר זאת? בתודה lidor_abo
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי אז ככה: 1. יש לי מגבר Rockford Fosgate בן זו*ה, בעל הספק של 400W. (עדיין לא מחובר) 2. פנל קנווד רדיו-דיסק הכי חדש, בעל הספק של 4X50 (אבל זה לא ממש משנה) 3. רמקולים קדמיים + 2 טוויטרים (קומפוננט) של pioneer טובים (בסביבות ה65RMS נקי) בעקרון אני רוצה להשלים את זה עם עוד זוג אחוריים של pioneer בהספק של 330W או 360W. אם היה כסף אז כמובן, שכבר כל העניין היה סגור עם מערכת רמקולים קומפלט של סרווין וגה(אבל אין מה לעשות): את המגבר קיבלתי ב"ירושה" מהאוטו הקודם של אבא שלי, הוא החליט שהוא לא רוצהכזה דבר באוטו, אך לצערי הרמקולים הדמיים והאחרוניים הכל עם האוטו אז חשבתי שאולי משהו פה, שומע ברמקולים מסויימיםבאוטו ויכול להמליץ לי על משהו. גם על סאב, אבל לא פיצוצי. מה שאני ב…
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מצטער אבל אנלא מבין בגרוש בסאונד ושטויות כאלו אז תדברו אליי בתור בנאדם פשוט ולא אחד שמבין. היום הגיע המקרן שקנינו ה EpsonTW200, מכיוון שאנו רוצים להנות ממנו בצורה רצינית החלטנו לקנות גם רמקולים לכל יחדית שידור אליה הוא מתחבר. למחשב - חשבתי על ה ATP3 או על ADA800 תלוי בתקציב. לטלוויזיה אנלא יודע מה זה דורש ואילו סוג דברים. תציעו דברים בתקציבים שונים תציעו נגיד את הדברים ששוה ב1000 שקל ואת הדברים שווה ב2000 שקל וכו' קיימת אפשרות לחבר תמערכת לטלוויזיה ? ואז להוסיף עוד רמקולים כדי ליצור תחוויה המלאה ? ועכשיו לנושא קצת אחר,האוזניות הפשוטות של אפל לא משהו בא לי משהו חדש,תקציב נמוך - 100 - 150 אנלא אשלם יותר מזה על אוזניות. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצפות בפלייסטיישין שלי דרך מסך המחשב. מישהו יכול להסביר לי איזו חומרה כדאי לי ואיזו תוכנה (אם בכלל) אני עלול להזדקק ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום! אני חדש באתר הזה ומקווה להשתלב. - יש לי בעיה די מעצבנת; קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-253377142.htm. ואני משתמש בכרטיס קול המובנה עליו, התקנתי את הדרייברים, חיברתי את הרמקולים(4.1) והגדרתי אותם כ4.1, וכשניסיתי לשמוע משהו הוא בא בליווי הד מטורף, ואני לא יודע איך להנמיך את ההד? תודה רבה לעוזר או לעוזרים! (או לעוזרת?) נ.ב- שאלתי את אותה שאלה בפורום אחר אבל לא ענו לי, אז החלטתי לשאול אתכם, כי אתם פורום יותר מקצועי.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני נוסע מחר לניו-יורק ואני יהיה ב B&H מישהו יכול לעזור לבחור את האוזניות הטובות ביותר :s05: מכאן- http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=277&mnp=0.0&mxp=0.0&shs=&ci=1634&ac=&Submit.x=19&Submit.y=7 ההתלבטות שלי היא בין HD202 ל HD457 אם למשהו יש דעה אחרת אני ישמח לשמוע התקציב הוא 35$ תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, יש לי 4 שאלות : 1.מה ההבדלים בין הסנהייזר CX300 לאוזניות CX300-II החדשות כביכול? 2.אני מעוניין לרכוש אוזניות עם איכות שמע מצוינת ושלא יפלו לי בהליכה\ריצה כמו אוזניות כפתור(ואני לא מעוניין בקשת),שמעתי שיש כמה סוגים טובים(AKG K321 והאוזניות של סנהייזר שציינתי למעלה ועוד...) 3.אם מישהו יודע מה ההבדל בצבע של הפלאג ושל הפסים שעליו ויכול לעזור לי אני אודה לו מאוד אני מודע לכך שפלאג בצבע זהב טוב יותר מצבע כסף אך לא יודע במה ושפסים שחורים טובים יותר משחורים אבל שוב->לא יודע במה. 4.מהו טווח טדרים?והאם הוא הדבר המשמעותי ביותר שצריך שיהיה גבוה באוזניות.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים לאי פוד/רמקולים שאפשר לחבר עליהם את האי פוד.. (מה צריך שהיה ברמקול בשביל שיוכל להתחבר ישירות לIPOD?) אפשר שהיה מחובר לחשמל עד 200$ אני יכול לקנות גם בבלגיה/ארצות הברית/דיוטי פרי.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההתרון של מיני דיסק על כל נגן אחר..? כלומר למה לי לקנות מיני דיסק ב 600 שח אם אני יכול לקנות נגן MP3 ב חצי מחיר? הדבר היחיד שהאבתי במיני דיסק זה העיצוב... מתאים לסטייל שלי. ---- מצאתי את זה... מוצא חן בעיני. זה וגם זה תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? Tongue) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס ה…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של msi: neo p965 עם שבב אודיו realtek 883 7.1. בארון יש לי sblive! value. הרמקולים: altec lansing sx6021 (2.1( מה עדיף: להמשיך להשתמש במה שהגיע עם המחשב, או להוציא את הלייב מהפנסיה? חיפשתי קצת בגוגל וזה לא היה חד משמעי.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק מוסיקה מדיסק מקורי שיש לי הגדרתי בתוכנה שיעתיק לי בפורמט MP3 320kbs.. אחרי העתקה לא כל השירים יוצאים טוב וחלק ניתקעים באמצע.. למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צהריים טובים, הכותרת מבהירה את הכל, מסך 26-28 עם חיבור אנלוגי לכבלים. עד 2000 ש'ח . הנטייה הטבעית שלי היא סאמסונג (אני ממש אוהב את מוצרי החברה), מטושיבה אני סולד , ו-LG נראת אופציה נחמדה. יש המלצות? חשוב ! חיבור אנלוגי לכבלים, HDMI DVI VGA ושהטלוויזיה תהייה FullHD. זהו בערך. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 וחשבתי על אלו,קראתי ביקורות והבנתי שהסאב שלהם מצוין אבל הרמקולים פחות,כדי לדעת עד כמה פחות,היו לי בעבר X530 האם המערכת הזאת הרבה יותר איכותית? או שיש בחיר של של 890 שקל משהו יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=17509
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר SONY w800i וקיבלתי איתו אוזניות Sony MDR-EX71. עכשיו השאלה היא כזאת: האם האוזניות יכולות לממש פוטנציאל של מכשירים(MP3) איכותיים? נגיד אני אשמע איתן באייפוד, אחר כך אעבור לX5L האם אני ארגיש הבדלים? מה ישמע יותר טוב? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
איך שומרים על רמקולים? מה הורס אותם? למה הם מתקלקלים עם הזמן? מגנט חזק יכול להרוס רמקולים פשוטים?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב, מדיון בפורום הבנתי שכל סט של רמקולים יעודיים למחשב דוגמת אלטק לנסינג,הרמן קרדון סאונדסטיקס 2,לא ישתוו לעולם למגבר וצמד רמקולים רצפתיים. מצאתי ביד 2 2 רמקולים רצפתיים של אינפיניטי במחיר מגוחך של 300 שקל אמנם רק עם 2 אלמנטים אבל עדיין ,מציאה. 2 שאלות לי אליכם: 1.האם סט של 2 רמקולים כאלה(אין לי את הדגם) של אינפיניטי ,רצפתיים עם 2 אלמנטים בכל אחד+טוויטר עדיפים על מערכת למחשב של קריאטיב ,לוגיטק וכו' במחיר של 1200 שקל. 2.מגבר,אני יודע שהוא מגביר את המתח ועקב כך הזרם (עזבו להיכנס לחשמל יש לי מספיק באוניברסיטה)אבל מה הוא עושה עוד?האם הוא מהווה ככרטיס קול? כלומר מעביר אות נקי יותר,מעבד את האות שמתקבל אליו? אני רוצה לציין ששימוש המערכת היא רק למוזיקה ,לא מענין אותי משחקים …
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
:s05: אני מאוד אוהבת מוזיקה ורוצה לקנות מערכת לחדר שלי. התקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח. אני בעיקר שומעת מוזיקה דרך המחשב ואני פשוט סובלת עם הרמקולים של המחשב שלי. עכשיו השאלה היא: מה ההבדל בין מערכת סטריאו למערכת קולנוע ביתית? מלבד כמובן העובדה שעם מערכת קולנוע ביתית אפשר לראות סרטים. האם היא טובה מספיק/עדיפה על מערכת סטיראו?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה רגעים גלשתי לי באביזרי אייפוד ושמתי לב לדבר שקוראים לו ihome נכנסתי לאתר שלהם ושם כתוב שכמה חנויות בארץ כמו ביגבוקס, באג וכדו'. ולעומת זאת נכנסתי לאתרים של אותם החנויות ולא מוזכר שום דבר על מוצריה של חברת ihome. האם תוכלו לעזור לי? קישור:http://www.ihomeintl.com/whereToBuy.asp?country_id=100010&product_id=10015 ישי
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול (לא חיצוני) עם יציאה אופטית מרובעת שתתאים לכבל אופטי שמתחבר אלי למגבר. אין בעיית מחיר אבל צריך שיהיה לו לפחות 5.1 (עדיף 7.1) עם ex ac2 dts רצוי מאד איכותי. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה באמת נכון שב px-200 אין כמעט באס?, אני פשוט רוצה לקנות אותן...
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ממה שהבנתי, הרדיו משולב באוזניות, כלומר כאשר אני אחליף את האוזניות המסופקות לא יהיה לי רדיו ?
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-