אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
בדקתי את הדברים הסטנדרטים, כשאני שם משחק המח מתפוצץ מרעש בסרטים אני חייב ממש להגביה ?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ידוע לי כי APPLE תצא עם הודעה בשנה הבאה בנוגע לעברית ב-iPod שלה. האם קיימים כיום נגני MP3 בתומכים בשפה העברית? ואם לא כרגע, האם ישנה הערכה מתי יעודכנו המערכות בחברות השונות ויזנקו את שפתנו אל המאה ה-21? תודה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עד לפני מספר חודשים היה לי את ה-AVC SOUL PLAYER הראשון, שנחשב לנגן מעולה. הוא הפסיק לעבוד משום מה והבנתי שלא כדאי לתקן אותו (אני לא יודע בכלל מה הבעיה...). עכשיו אני מחפש נגן חדש ומחפש המלצה על נגן ועל חנות שכדאי לקנות אותו ממנה (לא רק בארץ, אם יש הבדל מחיר משמעותי). הסתכלתי בינתיים על ה-IRIVER SLIMX IMP-550 שהמחיר שלו הוא בסביבות 150$ בחו"ל ו-1100 בארץ, שזה קצת יקר. רציתי לדעת אם יש נגן שקרוב אליו בתכונות ועולה פחות ממנו. כל המלצה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות איזהשהוא גישור בין הZ לLCD ולמחשב ביחד ולקבל עדיין אותו צליל? או עדיף לא להסתבך וללכת על מערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב העומד לרשותי הוא עד 200 ש"ח להמלצותיכם * הבחירה באוזניות היתה בעיקר בגלל הרעש של המחשב, ורעשים מסביב(איזור תעשייה וכו') אם אתם חושבים שעדיין עדיף בשבילי רמקולים- אשמח לשמוע. נדב
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קיצר יש לי Inspire2500 אז אפשר לתלות אותם על הקיר כדאי? זה ייתן שיפור בשמיעה?, ומה הגובה המומלץ שהם יעמדו מהראש שלי? ספאסיבה,תודה,דאנקה,תנקיו,שוק ראם
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו כאן היה בזמן האחרון בדיוטי פרי וראה שם CX300? אם כן אז מה המחיר? פשוט אני נוסע ב1 לאוגוסט לפולין, ואני רוצה ת'CX300 עד אז. הזמנתי מ pompa.co.il, והם התקשרו ואמרו לי שהאזוניות לא במלאי והם מגיעות לארץ רק ב15 לאוגוסט ( :'( ) יענתו יש מצב שגם בהרבה חנויות אחרות בארץ לא יהיה אותן.... (אם מישהו מכיר חנות שיש בה את האזוניות במלאי - גם טוב!) תודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
גלשתי בTGP וגיליתי שהם עשו מבצע עם באג או משהו, הם מוכרים את הסאנדיסק במחיר ממש זול,זה מה שהם אומרים לפחות http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkkFluFAAfuwTJmoi.php מה אתם אומרים ? אני לא צריך יותר מזה,וגם שמעתי מחברים שלי שהוא ממש טוב ועוד במחיר כזה הוא מציאה אם לא יגידו לי משהו אחר כנראה שאני אקנה אותו,הוא נראה דיי טוב למחיר שלו-מה שאין לי ממש
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את המערכת PIONEER HTZ 170 עכשיו היא מחוברת לטלויזיה שאני שם על מצב LINE אני שומע רק מהבאס ומשתי הרמקולים הקדמיים(יש לי 5 רמקולים ובאס) עכשין אפשר לעשות משהו כדי שישמע בכולם ? כשאני מחבר למחשב זה גם רק מהרמקולים הקדמיים ומהבאס אפשר אולי לשנות את זה במחשב עם כרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום. בעוד כחודש וקצת (פסח) אני טס לארה"ב ואני רוצה לקנות שם אוזניות חדשות לאייריבר שלי. הדרישות שלי מהאוזניות הם: שיגיעו לעוצמות גבוהות מאוד. שלא יהיו יותר מדי מגושמות. שאני יוכל להכניס אותם לתיק צד. שיהיו מחברה טובה ואמינה. שלא יפלט יותר מדי רעש החוצה. אני לא יודע אם אני באמת רוצה את הNoise canceling בגלל שאני אוהב לשמוע על עוצמות גבוהות במיוחד אז אני לא חושב שאני יזדקק כל כך לביטול רעשים. עכשיו התקציב שלי הוא לא ממש מוגבל אבל שיהיה יחס מחיר-השתלמות. חשבתי גם על לקנות אולי אוזניות אלחוטיות אבל אני לא ממש מבין בזה וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. עוד בקשה, אם אפשר שהחנויות יהיו פיזית במנהטן משום שההורים שלי סקפטים ופוחדים לשלם באינטרנט =\. תודה מראש. נדב
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קניתי טלויזית LCD חדשה (A450 של סמסונג 32 אינץ' - הבנתי שהיא שווה ביותר!) בכל מקרה יש לי מס' שאלות לגביה: 1. האם יכולים לצוץ בטלויזיה פיקסלים שרופים ואם כן אחרי כמה יש אחריות? 2. למרות שחשבתי שדי קשה לצרוב טלויזית LCD, בהוראות רשומה אזהרה שאומרת שאחרי שעתיים של תמונת סטילס קבועה התמונה יכולה להצרב במסך - נשמע הגיוני? 3. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי למסך, עד כה המחשב היה מחובר לטלויזיה הישנה שלי בעזרת כבל RCA רגיל ובטלויזיה החדשה קיים גם חיבור VGA, האם יש הבדל משמעותי באיכות שמצדיקה קניית כבל VGA? 4. אני מחבר גם PS3 לטלויזיה - מה יותר איכותי: HDMI או קומפוננט? ולאיזה חברה יש כבלים איכותיים? 5. אני יחבר את ממיר היס שלי לטלויזיה בעזרת כבל scart 2 s-video האם האיכ…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
לאחרונה, הכרטיס קול שלי התחיל להתנהג מוזר... ב-Device Manager כתוב שהוא מחובר והכל טוב, אבל בת'כלס לא שומעים בו הרבה. או מעט. אז החלטתי לקנות אחד חדש... שתי שאלות: 1)האם ניתן לחבר כרטיס קול חדש ללוח אם בו יש כרטיס קול מובנה? והאם זה קל או מסובך לכבות את הכרטיס הישן ולהפעיל את החדש? 2)איזה כרטיס קול כדאי לקנות? לא משהו מקצועי, סתם בשביל לשמוע מוזיקה וזה.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו ראיה ... שמע... ? אני מתכוננן לקנות אותן ... אני משלב אותן עים נגן IRIVER T30 ---עריכה---
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בעיה. קניתי רמקולים של ימאה לפני שלוש-שתי שנים והם גוססים. לפני חודשים שמתי לב שהם מתחילים להיהרס ושאיכות הקול ירדה באופן די קיצוני. לפני שלושה ימים שמתי לב שהם מתחילים להשיע זימזומים כתוצאה מקרינה אלקטרו מגנטית שנובעת כנראה מהמסך. ועכשיו הם משמיעים רעשים מפריעים לעתים די קרובות כתוצאה מפתיחה של קבצים. כאשר אני פותח קובץ מסוים (לא משנה איזה בין עם זאת תוכנה או קובץ טקסט) הרמקולים משמיעים זימזום חלש,כאשר אני סוגר את הקובץ הזימזום נפסק. אני חושד שזה קשור לדרייברים של כרטיס הקול המשולב בלוח האם שלי שהתקנתי מלפני כמה ימים אך אני לא בטוח. אז יש לי כמה שאלות: איך אני יכול להציל את הרמקולים שלי (סאב וופר ושניים סטריאו) לטווח הקרוב? האם כל רמקולים מושפעים כל כך מהקרינה האלק…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
http://oldi.ru/catalog/album.php?idx=9378&im=3075 או אלה ? http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php?category=EVO&idnya=48
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שיתחברו למיני דיסק ושאני יוכל לרוץ איתן בלי שיציקו לי..
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מערכת רמקולים למחשב מדגם Creative Inspire 2500 2.1 שקיבל ביקורות טובות ב"זאפ" וגם המלצות כאן. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=24891 עד הקנייה השתמשתי ברמקולים פשוטים (2.0) שהורכבו לצידי המסך. המסך סיים את חייו, ואיתו הלכו הרמקולים. הרמקולים החדשים אכן טובים, אבל יש לי איתם בעיה אחת: אני לא מצליח להתרגל לסאב-וופר שלהם. הבאסים שהוא מפיק גסים ומסיחים את הדעת. זה מפריע במיוחד בהאזנה למוזיקה. אמנם יש למערכת הזאת מחוג לקביעת עוצמת הבאס, אבל גם כשהוא על מינימום הסאב לא שותק. כשהוא לא על מינימום זו בכלל קטסטרופה. אין לי כוונה, חלילה, להטיח האשמות, כי הבעיה היא כנראה אצלי. שאר המשתמשים במחשב לא מוטרדים. בכל אופן, אני עדיין יכול להחזיר את הרמקולים לחנות, …
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה , הרסיבר שלי דיי ישן ולא כולל יציאות HDMI , לכן כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל HDMI , אני שומע סאונד דרך הרמקולים של הטלויזיה , בניגוד לזמן שאני רואה DVD או YES , שם הסאונד מגיע דרך הרמקולים של הרסיבר. השאלה שלי , באופן עקרוני , אני יכול לחבר בננה מהטלויזיה לרסיבר ואז בעצם שהסאונד שמגיע מהמחשב לטלויזיה ימשיך משם לרסיבר ?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חח אני צריך אוזניות למחשב עם מיקרופון עד 45 שקל, KSP IVORY איפה שיותר טוב
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין בעינין בשיט ולכן אני פונה אליכם לעזרה בבחירת טלוויזה LCD לסלון עד 4K. חשוב לי שתתמוך מכל הדברים החדשים (HDMI וכו...) ולא יודע מה עוד.. זה כבר התחום שלכם. דרך אגב בגלל שהטלוויזיה רחבה התמונה לא תיהייה מעוותת? ראיתי הרבה פעמים בקנונים או מכל מיני מקומות שהדמויות נראות מתוחות או משהו כזה. שמעתי שמועות שאולי בישראל יהיה שידור HD ב2008, גם אם לא ב2008 בסוף זה יהייה אז אני גם רוצה תמיכה בזה. תודה רבה. מה עם טלוויזיה הזאות? היא טובה? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4471# [br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 12:25:59 מישהו? אני מתכנן לקנות השבוע טלוויזיה...
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמציקה לי בזמן האחרון כשאני מחבר את המחשב למגבר . על ידי כבל בעל יציאה אחת מהכרטיס קול שמתפצלת לשנים(אדום , לבן ) יש לי הפרעות בסאונד הכוונה היא שיש קול רקע מעומעם לכל אורך הסרט , אבל עם אני מחבר לTV אז אין את קול הרקע המעצבן שמקשה על צפייה בסרט. האם זו בעיה במתח או בכניסה של ה AUX במגבר או שהכבל לא תקין בבקשה עזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!! נ.ב ניסיתי לחבר את הכבל גם לכניסה אחרת במגבר כמו VTR 2 וכד' הכרטיס קול הינו כרטיס קול מובנה על לוח של ASUS A8N E AMD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה. כרגע האפשרות הכי זמינה שיש לי זה לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל VGA to VGA ואת הסאונד בכבל פשוט 3.5 mm משני הצדדים , כמו של אוזניות. המרחק בין הטלויזיה למחשב דורש כבלים של 8 מטר +-. השאלה אם במרחק כזה גדול האיכות לא תפגע,גם סאונד (3.5 mm) וגם וידאו (VGA) ? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את ATP3 של Altec, ואני באמצע שיפוצים של החדר החדש שלי בגג. יש לי שאלה לגבי הסאב, יש באפשרותי לחצוב בשבילו חור בקיר בריצפה, כלומר יהיה חריץ למטה שאליו יכנס רוב הסאב (אין מספיק מקום להכניס את כולו), האם מותר לעשות את זה? זה לא יחנוק את הסאב? אני יכול לעשות את החריץ רחב יותר מהסאב וגם גבוה ממנו, מה אתם אומרים? ואם זה כדאי, אז איך למקום את הסאב עם הרוחב פנימה או עם האורך? (ד"א אני עושה את זה כי יוצא מצב שהסאב יהיה בדיוק מתחת לשולחן ואז אני אתקע בו עם הרגליים. תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-