עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ori14,

היום עשיתי סדר במחסן, ולמרבה הפלא, נגלתה לעיניי מערכת משפחתית ישנה, רק הרמקולים עבדו, וששמעתי בהם פעם הצליל שלהם היה נחמד, טוב יותר מהרמקולים שיש לי עכשיו למחשב. הדגם הוא: sw sx115, מה תפקיד החוט האדום, ומה תפקיד השחור? לאילו צריך לחבר אותם בכניסת בננה של הסאב של קריאייטיב שיש לי עכשיו לבדיקה? ובכללי, מישהו מכיר את הרמקולים, כדאי להחליף אליהם? רשום עליהם שיש התנגדות של 6 OHM, שנראה לי מוזר למדפיים מה שווי הרמקולים? דרך אגב, למדפיים יש דרייברים גדולים יותר, מה שאומר בדרך כלל יותר מגנטיות, האם יש סיכון בלשים אותם במרחק מטר מהמחשב, קרוב למסך למודמים וכולי?

2. שלום חברים יש לי כרטיס קול אודיופיל 2496 ואני מחפש תכנה חינמית שתגיד לי בזמן אמת מה התדר (44.1\96\192 KHZ ) ומה הביט (16\24 ) שיוצא מה LINE OUT רשום ב FOBAR מה תדר הקובץ המתנגן , אבל אני רוצה לדעת תכלס מה יוצא מה LINE OUT . היה לי נחמד מאוד אם היה לי איזה מוניטר קטן כזה שמראה בזמן אמת את התדר .

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  3. קניתי לא מזמן את הרמקולים הנל למרות שהסאונד נחמד אבל איכשהו הוא "כבד", לא משוחרר, אני סבור שזהוא הכרטיס קול שלי שמגביל אותם. הכרטיס הנוכחי שלי הוא כרטיס אונבורד מדגם Realtek ALC882. אני מחפש כרטיס שיגרום להבדל מורגש גם עם הרמקולים וגם עם האוזניות שלי (Altec Leansing im716). מדובר בסאונד בפורמט FLAC וMP3 בביטרייט של 320. תודה מראש. עריכה: נכון, שככתי את התקציב אך מדובר בתקציב גמיש שנע ביין 100-1000 שקלים.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. מחפש רמקולים לסרטים במיוחד למשחקים 5.1 מתפשר ל 2.1 שיהיה באס טוב חשבתי עלSonicGear או x530 מה אתם אומרים מי לוקח

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by argorny,

שלום לכולם ותודה לעוזרים, יש ברשותי אוזניות מחברת SteelSeries שרכשתי מהחנות TMS הדגם המדויק הוא: SteelSound 5Hv2 USB יש לי בעיה באוזנייה הימנית אשר צצה לא מזמן כל פעם שאני מזיז את הראש טיפה או עושה תנועה האוזנייה הימנית מפסיקה לעבוד עד שאני מרעיד את האוזניות או נוגע בכבל שמחבר לאוזנייה השמאלית קניתי את האוזניות עם אחריות ל3 שנים אבל נראה לי שהתעודה או הקבלה של האחריות לא ברשותי ועכשיו אני לא יודע אם החנות תוכל לטפל בי במיוחד שאין להם אוזניות כאלה במלאי הנוכחי מישהו יודע מה אני צריך לעשות או התנסה בחנות זו בנושאי אחריות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by xeyt,

היי, הייתי מעוניין לשמוע הצעות לנושא הנ"ל. כאמור מדובר ב- מערכת 'קולנוע ביתי 5.1 + מסך LCD גודל: 32 אינץ'. התקציב שלי הוא 4,500 - 5,000 (כמובן שהצעה יותר זולה תתקבל גם היא ) אודה מאוד לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by Ornani,

אני מוצא רק עם יציאת line in. מישהו פה יודע איפה לאפשר לקנות משדר FM (לא רק לרכב) בעל כניסת line in? תודה מראש, אורן.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. אני רוצה לקנות רמקולים למחשבים עם סאב רק בגירסא 2.1 הסכום המקס' שאני מוכן להשקיע זה 500 ש"ח מצאתי ב ZAP אלה SonicGear EVO3 רמקול למחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519660# איך הם? יש הצעות נוספות? אני צריך אותם למשחקים תודה

10. אני מחפש מערכת 5.1 עד 400 שקל בשביל מוסיקה,סרטים,משחקים... בקיצור הכל מהכל.. אני לא צריך משהו מטורף.. איכות סבירה ובס טוב.. חשבתי על creative inspire a500 שאפשר להשיג ב360-400

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by magimag,

היי אני מחפש לקנות רדיו חדש לרכב (אולי כזה שיהיה ללא דיסקים אבל עם דיסק קשיח במקום אם יש בכלל כאלו), ומחפש איזה מדריך שיסביר על הנושא. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  12. שלום, לאחרונה רכשתי מסך LCD של פיליפס והתכוונתי להשתמש במחשב הישן (בן 3.5 - 4 שנים). לצערי, המחשב לא מצליח להציג אפילו סרטי 720P בצורה חלקה (כמה שניות עובד ואז מגמגם , וחוזר כך). בנוסף מאוורר המעבד (שאני חושד שהוא תקול), סובל מתופעת "המטוס הממריא" ועושה רעש חזק בזמן שהסרט מגמגם (מתאמץ). מפרט המחשב: לוח אם : GIGABYTE 8I945GMF מעבד : Intel Pentium 4 3.0 זכרון : 1GB כרטיס מסך : Nvidia 8400 מערכת הפעלה - WINXP הותקנה מחדש (נקייה) הרצת הסרט בוצעה באמצעות התקנה נקיה של VLC 1) אני לא יודע אם אני צריך לצפות ממפרט כזה להריץ סרטי HD. אשמח לחוות דעת. 2) אשמח לקבל הצעות כיצד אוכל לבדוק את תקינות המאוורר. 3) אם לדעתכם כדאי לשדרג רכיב במפרט (בעלות זולה כמובן). תודה אלון

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. Started by dudidu08,

אהלן יש לי טלויזיה 32 אינץ' ומחשב עם כרטיס מסך 8600GT שיש לו 2 יציאות DVI יציאת DVI אחת מחוברת למסך מחשב (שכרגע אני רואה בו) וליציאה השניה חיברתי כבר DVI-HDMI מהמחשב לטלווזיה אבל אני רואה רק במחשב... איך אני עושה שאני אראה גם במחשב וגם בטלוויזיה כלומר שכפול תמונה? ושהרזולוציה במחשב תהיה הרזולוצית מסך (1680X1050) והרזולוציה לטלוויזיה תהיה של HD REDY כלומר 1360X768 בטלוווזיה? תודה על העזרה...

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  14. Started by shaikap,

האם קיים כרטיס כזה שגם יודע לשדר מהמחשב לטלויזיה?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  15. Started by vk,

לגבי הגודל בין 25-32 לסרטי HD וXBOX מרחק צפיה 3 מטר..

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

האם הוא טוב יותר מהכרטיס המובנה שיש לי כרגע? הכרטיס שאני מתעתד לרכוש מגיע עם פאנל קידמי ושלט האם ארגיש בהבדל במשחקים\סרטים וכדומה בסאונד? בקרוב אני רוכש רמקולים 2.2 כנראה של DIVOOM שמעתי אותם למרות שהם די צעצועים הסאב עושה KABOOM עצבני הסאונד שלהם אינו רע בכלל,לאחר חיבור סטליטים נורמלים יותר (עץ) הסאונד מאוזן מאוד ומתאים מאוד למשחקים \ סרטים http://64.233.183.100/translate_c?hl=en&u=http://www.hkepc.com/1785&usg=ALkJrhgYHmT06-aIhm93oH33vqme9JftOA אני מחבר לו במקום הסטליטים המעפנים שלו 2 מוניטורים של MICROLAB SOLO2 או Behringer

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  17. Creative X-Fi שלי הלך לעולמו אחרי פחות משנה ללא שום סיבה. אין לי חשק לזרוק את הפאנל הקדמי המצויין של Creative, אבל מצד שני אין לי חשק לקנות כרטיס קול נוסף של Creative. האם Auzen X-Fi Prelude יעבוד עם הפאנל? אחרי הכל הם מבוססים פחות או יותר על אותה טכנולוגיה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  18. גבוה או באיזור גובה באוזניים. תודה

19. Started by eyaffe,

התקנתי וויסטה ואני רוצה להעביר את ההגדרות של ה MV2PLAYER שיש לי ב XP . היכן נמצאים קבצי ההגדרות ?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by dbziz,

אהלן כולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב כפי שהכותרת כבר הסבירה, העניין הוא, שאני מעוניין שהרמקולים יהיו מיועדים למוסיקה, משחקים וסרטים, כאשר לפי הבנתי 2.1 יותר מתאימים למוסיקה ו5.1 והלאה לסרטים ולמשחקים, התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. מה שחשוב יותר מכל, שהם יהיו כמה שיותר איכותיים יחסית למחיר, כמובן. עשיתי סקר שוק קטן, וההתלבטויות הלכו וחזרו בין: JBL Spot,Spyro Creative T6060 Logitech X540 Altec Lansing ATP3 לשיפוטכם, אני אשמח לשמוע דעות ועצות בעניין, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  21. שלום אני רוצה לראות בטלויזיה במחשב ואני מתלטב איזה כרטיס טלויזיה לקנות אני רוצה שאני אוכל להקליט את השידורים ושאני אוכל לראות שידורי 1080p בעתיד אני מנוי של yes כרטיס הטלויזיה שחשבתי עליו: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=710 מה דעתכם האם הוא טוב? או שאפשר את הכרטיס הזה ולחסוך כמה שקלים: http://www.gigabyte.co.nz/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ProductID=2305&ProductName=GT-PTV-AF-RH תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by rubberDucky,

אז ככה, קיבלתי המלצה לסט הרמקולים האלה וגם קראתי עליהם ביקורות לא רעות בכלל, נשמע נחמד ביותר... למישהו יש את הסט הזה או מכיר איתו ויכול להגיד עליו משהו טוב או פחות טוב?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  23. אז ככה , הרסיבר שלי דיי ישן ולא כולל יציאות HDMI , לכן כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל HDMI , אני שומע סאונד דרך הרמקולים של הטלויזיה , בניגוד לזמן שאני רואה DVD או YES , שם הסאונד מגיע דרך הרמקולים של הרסיבר. השאלה שלי , באופן עקרוני , אני יכול לחבר בננה מהטלויזיה לרסיבר ואז בעצם שהסאונד שמגיע מהמחשב לטלויזיה ימשיך משם לרסיבר ?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שלום, ברשותי מחשב\מדיה סנטר מסוג ZBOX בעל כרטיס ויציאת HDMI לטלוויזיה. כשאני מנסה לראות סרט מדיסק בלוריי חוקי לגמרי אני מקבל הודעת שגיאה(בעזרת VLC). עם איזה נגן ניתן לראות את הסרט?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. Started by Holography,

אהלן וחג שמח, במקרה נתקלתי בדיל אקסטרים במכשיר הנ"ל , הרבה זמן חיפשתי מוצר כזה (ובמחיר כזה) אך לא בדיוק ברור לי איך זה עובד, בעוד שהלפטופ i3 M330 @2GB RAM מקרטע בסצינות עמוסות בסרטי 720P ובכלל לא התחלנו לדבר על 1080P... הצעצוע הנ"ל מציע לעשות את זה בצורה חלקה תמורת 32$ והביקורות אוהדות. יש פה איזה קץ' כלשהו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.