אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש כרטיס קול (לא חיצוני) עם יציאה אופטית מרובעת שתתאים לכבל אופטי שמתחבר אלי למגבר. אין בעיית מחיר אבל צריך שיהיה לו לפחות 5.1 (עדיף 7.1) עם ex ac2 dts רצוי מאד איכותי. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לרכוש אוזניות כמו שציינתי בכותרת לצורכי מוזיקה התלבטתי בהתחלה לגבי sms street dj או beats יש לי חבר אחד עם כזה, וחבר אחר עם כהוא.. שניהם wired, שניהם מאד מרוצים מהרכישה שלהם. באופן אישי קצת יותר התרשמתי מהסטריט דיג'י. עכשיו, אני מתלבט אם לרכוש wireless כי אני שוקל להשתמש בזה גם לטלויזיה וגם לגיטרה חשמלית וזה יכול להיות מאד שימושי במצבים האלה. השאלה היא, מה המחיר אותו אני משלם (מבחינת כסף ומבחינת איכות הסאונד) עבור wireless על פני wired. על איזו טכנולוגיה זה עובד החיבור האלחוטי כאן (עד איזה טווח זה מגיע, האם יש דילאיי, או כל חסרון אחר) על מי מהם אתם ממליצים, או בכלל אם יש כיוון אחר להמלצה כלשהי אני אשמח לשמוע. תודה יובל
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כרטיס PCI רגיל לא נכנס לי, בגלל קירור של הציפסט
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב העומד לרשותי הוא עד 200 ש"ח להמלצותיכם * הבחירה באוזניות היתה בעיקר בגלל הרעש של המחשב, ורעשים מסביב(איזור תעשייה וכו') אם אתם חושבים שעדיין עדיף בשבילי רמקולים- אשמח לשמוע. נדב
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום שלום! כרגע יש לי בסלון HTPC שמחובר לטלוויזיה (איזה כיף לשמוע מוזיקה ככה), הייתי רוצה לצרף אליו מגבר ושני רמקולים כדיי לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל נראה לי שקצת איבדתי את הדרך בנוגע לציוד שאני צריך, אם אפשר לקבל עצה אני ממש אשמח. אני מקשיב בעיקר לרוק ואופרה (אני יודע סגנונות שונים לחלוטין..אולי אפשר למצוא משהו באמצע?). בכל מקרה, התקצב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחרגה קטנה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברו לי YES HD. הממיר מחובר למערכת קריאטיב 5700 DIGITAL עם כבל קואקס (ניסיתי גם אופטי) ושמתי לב שהאחוריים לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברסיבר, אבל עם דיוידי רגיל האחוריים עובדים. הרסיבר מאתר אות DD ללא בעיה ולפעמים בערוץ NG HD (נשיונאל גיאוגרפיק) בחלק מהתוכניות האחוריים עובדים. מישהו נתקל בבעיה? בדקתי בהגדרות של הממיר לסאונד ויש רק אופציה של DD\PCM ובמצב PCM אין שמע כלל.
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח, במקרה נתקלתי בדיל אקסטרים במכשיר הנ"ל , הרבה זמן חיפשתי מוצר כזה (ובמחיר כזה) אך לא בדיוק ברור לי איך זה עובד, בעוד שהלפטופ i3 M330 @2GB RAM מקרטע בסצינות עמוסות בסרטי 720P ובכלל לא התחלנו לדבר על 1080P... הצעצוע הנ"ל מציע לעשות את זה בצורה חלקה תמורת 32$ והביקורות אוהדות. יש פה איזה קץ' כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הלך לי הרסיבר הישן ואני צריך המלצה לרסיבר זול (2.5k) וטוב תומך ב-5.1 או יותר וכולל יציאה אופטית ויציאת hdmi לא כולל רמקולם וכ'ו אני חושב על ה-RXV463 של Yamaha או ה-TXSR507 של Onkyo תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
תומך בהיי דפנישן ופשוט לתפעול אני משתמש עם דיסק קשיח נייד
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלוויזית LCD בעלת 42-40 אינצ', שתשמש בעיקר למשחקים בPS3 וסרטי HD פה ושם. ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הדגמים הבאים: LG 42LH50 Philips 8404H Sony KDL40W5500 מישהו יכול להמליץ על אחת מהן או דגם אחר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים תפקוד עיקרי לסרטים יש לי רסיבר 516 של פיוניר התקציב הוא 5000 -5500 לא כולל סאב אני אשמח לקבל המלצה לסאב זול וטוב בנתיים חשבתי על JBL E80 רצפתיים סראוונד וסנטר JAMO מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לחתוך את ההתחלה של השיר אם למישהו יש לינק אז אני אשמח, או שיתן לי שם של התוכנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני בעל SANSA e140 מאושר. עם הנגגן באו אוזניות ממש זולות כאלה, שנכנסו לתוך האוזן ומסביב היה גומי כזה שחסם צלילים אחרים, אני חושב קוראים לזה BUDD. האיכות הייתה בינונית ומטה, אבל מה, הם חסמו כמעט כל צליל אחר. למה זה טוב אתם שואלים? למכון כושר. בכלל לא מעניין אותי האיכות של המוזיקה במכון, אבל אני לא רוצה לשמוע בווליום מטורף כמו שאני צריך אם אוזניות שאין להם תגומי הזה... על מה אתם ממליצים? וכמו שאמרתי האיכות לא ממש חשובה, אם כבר הנוחות יותר חשובה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי הנגני פלאש האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31145 הוא 256 מגה אבל סתכלו על ההפרש הענקי הזה במחיר איך זה הגיוני?? בנוסף לזה גם שמעתי שהוא נגן מאוד איכותי מצד שני יש את זה שהוא 512 מגה והאיכות שלו דיי סבירה http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=141 אבל בגלל המחיר הזול המוזר של הפוקסדה אני ממש מתלבט מה אתם אומרים כדאי?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
http://www.iriverrussia.com/products/audio/hdd/h-300/
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות שבוע הבא את הASUS XONAR ESSENCE STX ויש לי מיקרולאב סולו 6C אני חושש מאוד שאני אבזבז סתם כל כך הרבה כסף למרות שבפורומים בחו"ל אני רואה שכולם אומרים שזה עולם אחר לגמרי ואין מה להשוות. חיברתי את האייפוד טאצ (דור שני) והמחשב ביחד לרמקולים (יש 2 כניסות), וניגנתי את אותו השיר בדיוק באותו הזמן. שניהם על ווליום מלא ועל העוצמה שלטתי רק מהרמקולים ככה שלשניהם הייתה גם בדיוק אותה העוצמה. כשקפצתי בין המחשב לאייפוד לא היה ממש שום הבדל שבעולם בצליל. אני עכשיו מתחיל די לחשוש, כי מצד אחד ידעתי שלאייפוד יש יציאה שנחשבת ברמה מצויינת ומצד שני יש לי לוח P55M-UD2 שדווקא אמור להיות לו כרטיס קול גרוע, ואני לא שומע ביניהם שום הבדל. אז יתכן שהם אכן אמורים להשמע אותו דב…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות שיתחברו למיני דיסק ושאני יוכל לרוץ איתן בלי שיציקו לי..
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, מחפש 4 רמקולים עם סאב למחשב. איזו חברה מומלצת? מחיר? הספק? אני לא ממש בקיא בתחום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אחרי שנה מתישה של עבודה באורנג' ימח שמם החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי במסך טלוויזיה חדש. אחרי המון המון ביקורים בחנויות חשמל שהמוכרים שם רק יותר בילבלו אותי מאשר לעזור לי לבחור הצלחתי להיסגר רק על כמה דברים. 1. מסך LED - הוא פשוט הרבה יותר טוב. 2. 37 אינץ - כי הוא אמור להכנס בתא של 90 סמ רוחב על 60 סמ גובה. 3. שיקרא סרטים דרך USB בפורמט MKV עם כתוביות SRT בעברית ולא ישבש\יהפוך אותם ושלא יעשה בעיות דיליי עם הסאונד\תמונה. התקציב די חופשי, אבל אין לי מה לעשות עם טלוויזיות תלת מימד וכאלה. ועוד שאלה אחת סתם כי אני בור במסכי טלוויזיה לצערי . היום , הטלויזיות החדשות עם החיבור לאינטרנט\אפליקציות וכ"ו מגיעות עם סטרימר מובנה בתוכם ? כלומר אני יכול להתחבר עם המ…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
יובא מארה"ב ומוכרים אותו בגלל שמי שמוכר קנה את הX5 (הוא לא סתם אומר את זה... אני מכיר אותו..) עשכיו הוא מוכר לי אותו ב1000 שקל אחרי שהורדתי אותו מ1200 יותר מזה הוא לא מוכן לרדת הנגון מיובא מארה"ב (אם אני אקנה אני אצתרך לקנות שנאי מיוחד נכון? יש בעיות איתו? כמה הוא עולה בערך?) עכשיו שווה לי לקנות אותו או לא??? המכשיר חדש בקופסא נפתח רק לבדיקה כך הוא טוען.. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ערוציים משהו איכותי למחשב שלי יש לכם המלצות בטווח מחיר ככה של עד 650 ש"ח אני מצאתי שתי מערכות נחמדות של קריאטיב מה דעתכם עליהם ומה עדיף וגם מה הבדל בינהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=607 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=6076 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי קריאייטיב מובו כזה: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4908 יש לכם מושג אם אפשר לקנות לו שלט? (יש לו חיבור) המקשים ממש לא נוחים אם כן - כמה עולה ואיפה יש?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היה לי את ה MX550 והם נגנבו לאחותי באוטובוס. אתמול חברה שלי הפתיעה אותי עם MX 360 - שאני משער פחות טובות - הן זולות בבערך 100 שקל. היא קנתה אותן בצליל אבל אני לא מוצא אותן בזאפ ואני לא כ"כ מוצא עליהן תיעוד באינטרנט. מישהו מכיר את האוזניות האלו? איך הן בהשוואה ל-550?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-