עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MightYaad,

ראיתי את אלה: Platinum Audio V12 Platinum Audio USC9980 Platinum Audio RD9990 מה אתם אומרים? ועל איזה עוד מגברים לרכב אתם ממליצים עד 400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום, אני צריך די דחוף קישור לדרייבר און-בורד פשוט שיש לי, וזה באמת דחוף כי לצערי אני צריך לחזור מחר לבסיס... בכל מקרה אני לא יודע איך קוראים לצ'יפ אבל זה לוח של פנטיום 4 עם צ'יפסט של ויה (בקשר לאחרון אני לא בטוח).... אני חושב שקוראים לו AC97, ופעם השתמשתי בדרייבר שנקרא c-media. הבעיה היא שיש לדבר הזה 1001 קבצים שונים שנושאים את השם שלו ואני לא יודע איזה מהם להוריד... אז קישור ישיר לאתר יהיה נהדר וקישור ישיר לקובץ יהיה עוד יותר נהדר! אז בכל מקרה תודה רבה כבר עזרו לי פה בעבר לכן אני סומך עליכם

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  3. יש לי בעיה עם האודיו במחשב שהתחיל כשהחלפתי את הcodecs pack אני לא בטוח שזה הגורם לבעיה אבל זה קרה לאחר ההחלפה. הבעיה גורמת לכך שאני לא יכול לשמוע במחשב כלום (חוץ מאודיו של הווינדוס-לדוגמא הצליל של הפעלת המחשב). בנוסף הוא נותן לי הודעות שגיאה לדברים מסוימים(http://img243.imageshack.us/img243/5629/150015001488151315015jb.png). יש איזה דרך לפתור את הבעיה?(נסיתי להחזיר אתת חבילת הקודקים הקודמת אבל הבעיה משכה)

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  4. הדגמים הם : VS4121 ו - VS2621 של Altec lansing ו Microlabs m880 מה העדיף בניהם מה שאני רוצה לדעת העצם איזה מהם "יחנק" פחות בווליום גבוה לפי התכונות שלהם הם פחות או יותר זהים אך השאלה נותרת מה "יותר טוב"

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by meidan,

היי, מישהו יכול להמליץ על מעמדים לרמקולים מדפיים גדולים (Kef IQ3) בסביבות ה- 500 ש"ח? חשוב שלא יהיו פחות מ- 60 ס"מ גובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. Started by galz,

קראתי את הביקורת הזאת באתר http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=muvo2 ונראה שהוא דיי מרוצה מהמכשיר. עכשיו, לא מצאתי בארץ אותו בשום מקום, מה שכן מצאתי זה http://www.pch.co.il/docs/pd685923409.htm או זה http://www.pch.co.il/docs/pd539868175.htm השאלות שלי הן: האם הראשון הוא אותו דבר בדיוק כמו בביקרות, רק עם פחות מקום אכסון? והאם הזן טוב? כי המחיר ביניהם דיי קטן וזה הבדל של כמעט 30 ג'יגה... אם מישהו יכול להביא לי ביקורות טובות על אחד מהם אני אשמח מאד. תודה.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by Buffer,

היי, חיברתי את המחשב שלי למסך ה-LCD עם כבל HDMI, וסאונד דרך RCA סטריאו רגיל. התקנתי את הקודקים של CCCP, אבל עכשיו אין לי סאונד דרך הכרטיס קול. אם אני מחבר את האוזניות BT, אז שומעים בלי בעיה, אבל בכרטיס קול אין סאונד בכלל. אני משתגע פה שעות, יש לקודקים האלה אין סוף בעיות. כל עזרה תתקבל בברכה, אור. עריכה: טוב קבלו ביטול, חיברתי אוזניות רגילות לחיבור שאליו מחובר הסמך ויש סאונד. אז כנראה שהבעיה במסך(חיבור או הגדרות). בהגדרות עברתי כבר על הכל וזה נראה בסדר. בחיבור חיברתי שם כבל אחד מיותר וזה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא הבעיה. אני אסביר מה הכבל המיותר(אולי מישהו ידע להגיד משהו בנושא): לחיבור HDMI יש חיבור אודיו שבא על חשבון אחד החיבורים של מכשיר אחר. כלומר, יש חיבורים …

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  8. שלום, אז קניתי טלויזיה טובה. UE46D8000 של סמסונג. היא טלויזית תלת מימד והייתי מעוניין להוריד סרטים. יש לה חיבור USB ואמרו לי שאפשר לנגן עליה סרטים, למשל MKV או DIVX. מה לגבי קבצי ISO? אני יודע שאם אני מוריד משחקים, אני צריך לטעון את הקבצים הלאה לאנשהו (או לצרוב) ורק אז אפשר להשתמש בהם כאילו הם היו דיסק רגיל. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי.. יש למישהו נסיון בזה?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. כשהיה לי את הXP יכולתי לשנות את העוצמה של כל רמקול (יש לי רמקולים של מחשב בתור קדמיים ומערכת סטריאו בתור אחוריים) עשיתי כך שהקדמיים ייתנו חצי מהעוצה שהם נותנים ועוד כמה דברים, אבל עכשיו אין לי את כל האפשרויות האלה. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by Bar1234,

חברים...מה קורה.....??? יש לי שאלה אולי טיפה מסובכת.... יש לי די וי די שיצא משימוש... והשאלה שלי היא האם אני יכול לקחת את היציאות שיש לי מאחורה בדי וי די (יציאות הסאונד).... ולחבר אותם למחשב במקום הכרטיס קול שאני מתכנן לקנות...??? אני מודה לכל מי שיענה ויסיר לי איך לעשות זאת אם זה אפשרי.....

• 12 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by g_s,

אני נוסע מחר לניו-יורק ואני יהיה ב B&H מישהו יכול לעזור לבחור את האוזניות הטובות ביותר :s05: מכאן- http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=277&mnp=0.0&mxp=0.0&shs=&ci=1634&ac=&Submit.x=19&Submit.y=7 ההתלבטות שלי היא בין HD202 ל HD457 אם למשהו יש דעה אחרת אני ישמח לשמוע התקציב הוא 35$ תודה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by turtleman,

נגן הDVD שלי (StandAlone) ישן מאוד. כשאני אני אומר ישן אני מדבר על כמה שנים טובות. בכל אופן בגלל שהוא ישן הוא לא תומך בכמעט כלום אפילו לא CD-R, שלא נדבר על DVD-R. אני מתכוון לקנות נגן חדש שתומך במדיות הקיימות היום, וגם חושב על לקנות נגן שתומך ב DIVX. יש למישהו פה נגן כזה ויכול להמליץ לי על דגם? המבחר בארץ לנגנים שתומכים בDIVX לא גדול. אני חושב על לקנות PHILIPS DVP630 או PIONEER DV-470 הסתכלתי במאגר מידע על הנגנים בVIDEOHELP אבל חלק מהתגובות שם טובות וחלק לא... אם למישהו פה יש את אחד הנגנים הנ"ל בבקשה תכתוב פה עליו ואם כדאי לקנות אותו...

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by Gosha,

קניתי מבחור שהיה בארה"ב ipod 5gb לפני מספר חודשים. ידעתי שבעיה גדולה יכולה לצוץ כשקונים ipod יד שנייה והיא עניין היישנות הבטרייה. בפרוספקט שקיבלתי היה רשום שהדגם הזה של הipod יכול לעבוד עד ל-10 שעות ברצף ושלי מצליח לסחוב מקסימום 5 שעות ללא תאורה ומשחקים. בינתיים זה לא כל כך נורא, אבל אולי בעוד חצי שנה הבטריה לא תעבוד יותר משעתיים (אני משתמש בו דיי הרבה ומטעין אותו בהתאם). בדקתי באינטרנט וראיתי שמוכרים בטריות עם סט מיוחד של מברגים לפתיחת המארז אך המשלוח עולה יותר מהמוצר, אם בכלל יש משלוח לארץ. ולכן, רציתי לדעת אם מישהו מכם מכיר חנות או יבואן שיכול להציע לי את הבטריה+הסט. תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by KindaLost,

שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. אממ ... כרגע יש לי מערכת ליד המחשב והיא תופסת לי יותר מדיי מקום (ואבק) וגם הסאונד לא משו אז החלטתי לקנות רמקולים .. עוד לא החלטתי איזה או כמה (2.1 או 5.1) בכל מקרה הבעיה שלי היא אם אני קונה 5.1 החדר לא יראה מגעיל עם כל החוטים על הקירות ? (איך אתם פתרתם את זה ?) השאלה השניה שלי היא .. המחשב ממוקם בפינה של החדר ואין לי מושג אם אני יוכל למקם פה רמקולים 5.1 כי המחשב ממש צמוד לקיר הפינתי יש למישהו עצות או משהו כזה ? בפינה פשוט לא יהיה אפקט נחמד לסראונד ואם החוטים והקטע הפינתי ישארו בעייתיים אני פשוט אקנה איזה 2.1 ואשים אותם ליד המחשב [move]בתודה מראש[/move] עריכה : הנה שרטוט מהיר של החדר שלי http://planet.nana.co.il/sarge9686/images/258462pic1.GIF

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by ironman405,

אני מעוניין ברמקולים למחשב בסביבות 500 שקל רציתי המלצה על הרמקולים X530 של לוגיטק אני יודע שזה לא רמקולים מקצוענים אבל רציתי לדעת אם הם בסדר בשביל משחקים וסדרות וסרטים במחשב,ומוזיקה?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by (iriver H10),

http://www.mvix.co.il/

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by liho,

אני קונה מכשיר אמ פי 3 עכשיו יש לי 3 נגנים ששמתי עין עליהם: h10 zen micro mini ipod צבע לא ממש חשוב (לפי דעתי זאת אופציה לא קשורה) בתקציב הכי קרוב זה זן מיקרו ?הוא שווה קניה?מה החסרונות והיתרונות ? זה נכון שאחרי עידכון המכשיר זמן הבטריה מתקצר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, מכיוון שהאוזניות הנוכחיות שלי ( steelsound 5h usb) נדפקו לחלוטין, אני שוקל אם לקנות את האוזניות של חברת רייזר Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset ואת הכרטיס קול שלהם Razer Barracuda AC-1 Gaming Audio Card. לפי מה שאני הבנתי האוזניות האלו והכרטיס קול יספקו לי סאונד מעולה עבור גיימינג, אבל אני עדיין מבקש התייעצות עם מי שמבין ובעניין ויכול להגיד לי אם אני אקבל איכות שמיעה טובה עם הציוד הזה, או שבאותו המחיר אני אוכל להשיג ציוד אחר עם סאונד טוב יותר. בנוסף, רציתי לשאול אם אני אקבל איכות סראונד אמיתית באוזניות האלה ביחד עם הכרטיס קול, או שזה רק "סראונד מדומה" כמו ברוב ברוב האוזניותשל ה 5.1 תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  20. יש לי את המפרט שבצד.. כרטיס המסך ללא מפענח HD - G80 וסרטי HD (48,720,1080) מקרטעים לי עם קודקים אחרונים בארבעה נגנים שונים - Jet Audio , wmp, Crytal Player, Media Player Classic. הגיוני?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. בעיה רצינית שכבר מתחילה להרגיז בקשר לרמקולים\סאונד או איך שתקראו לזה. הרמקולים עובדים, פתאום אחרי שבוע הם מפסיקים לעבוד למשך שבוע! אחרי שבוע שוב חוזרים לעבוד! ואז שוב מפסיקים לשבוע! וכך הלאה.. בעיה מאוד מעצבנת אבל אפשר עוד איכשהו להסתדר! בנוסף לזה, זה גורם לעוד בעיה! בזמן שהם מפסיקים לעבוד אז גם הסרטונים שאני רואה במחשב (מדיה פלייר\דיוקס\קוויק טיים ועוד..) הם דפוקים כי שאני רואה סירטון אז הוא מקפיא את התמונה באמצע אבל הוא ממשיך לרוץ... מי שעוזר אני מנשק לו את הרגליים כי פשוט זה בלתי ניסבל כבר!

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  22. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by FARKASH7,

אהלן. אני מכין "תשתית" לרמקולים שאני הולך לקבל, ואוזניות שאני מתכנן לקנות. קניתי ממשתמש שפירסם בלוח היד 2 באתר כרטיס קול של קראייטיב מדגם אודיגי 2. חיברתי אותו הכול עובד טוב ושומעים מעולה, כרגע מחוברים אליו Klipsch ProMedia 2.1/אוזניות של סנהייזר מדגם PX100. בצד יש לי כבר מגבר סטריאו של חברת Carver, ובהמשך יגיעו אליי זוג מדפיים של אינפיניטי ומתוכננת קניה של אוזניות ב100$ בערך. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס יש לו יציאה כתומה דיגיטאלית, האם בהאזנה למקור אודיו כלשהו Wav/Flac/Mp3 יש לה חשיבות כלשהי? לקליפש כמובן אין כניסה דיגיטאלית וגם לא למגבר סטריאו. כרגע מה שמחובר, מחובר לכניסה הירוקה הרגילה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by faza,

אני מחפש כרטיס קול (לא חיצוני) עם יציאה אופטית מרובעת שתתאים לכבל אופטי שמתחבר אלי למגבר. אין בעיית מחיר אבל צריך שיהיה לו לפחות 5.1 (עדיף 7.1) עם ex ac2 dts רצוי מאד איכותי. מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים