אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים, יש ברשותי אוזניות מחברת SteelSeries שרכשתי מהחנות TMS הדגם המדויק הוא: SteelSound 5Hv2 USB יש לי בעיה באוזנייה הימנית אשר צצה לא מזמן כל פעם שאני מזיז את הראש טיפה או עושה תנועה האוזנייה הימנית מפסיקה לעבוד עד שאני מרעיד את האוזניות או נוגע בכבל שמחבר לאוזנייה השמאלית קניתי את האוזניות עם אחריות ל3 שנים אבל נראה לי שהתעודה או הקבלה של האחריות לא ברשותי ועכשיו אני לא יודע אם החנות תוכל לטפל בי במיוחד שאין להם אוזניות כאלה במלאי הנוכחי מישהו יודע מה אני צריך לעשות או התנסה בחנות זו בנושאי אחריות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי לוח KT4AV של MSI עם AC97 של REALTEK 5.1 OB ויש לי מהמחשב הישן SB PCI 128 איזה מן הכרטיסים יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי נגן DVD עם כניסת USB, ברשותי DOK של 8G, הייתי רוצה להעתיק DVD'S ולנגן אותם כ DVD, הייתי רוצה הכוונה כיצד ניתן לעשות זאת מאחר וסתם העתקה של הספריות מה PC לא הניבה את התוצאה המבוקשת. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, מחפש 4 רמקולים עם סאב למחשב. איזו חברה מומלצת? מחיר? הספק? אני לא ממש בקיא בתחום. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
ה HD שהוט ויס מציעים זה לכול הערוצים? והאם הוא ברמה כמו באירופה?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני רואה טלוזיה במחשב עם הסאב וופר עושה זימזום מה הבעיה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש אוזניות לנגן הmp3 שלי והבנתי ממספר מקומות שונים ברשת שהPX100 הן בחירה טובה מאוד. ראיתי שלSennheiser יש דגם נוסף של אוזניות, הPMX100 שנראות אידיאליות באותה מידה, אם לא יותר. נראה שהנתונים הטכניים זהים והשמות גם הם קרובים מאוד, כך שנותרת רק השאלה האם מדובר בעצם באוזניות זהות מבחינת הרכיבים והצליל או שמה יש הבדל איכות כלשהו ביניהן. התקציב שלי הוא גמיש, עד ל500~ ש''ח. אבל איני מעוניין באוזניות IEM כי ממה שהבנתי בשביל לקנות אוזניות כאלו בעלות איכות קול מספקת צריך לשלם סכומים אסטרונומיים, מה גם שאני חושש מהאפשרות שהן יזיקו לשמיעה יותר מאוזניות היושבות "מחוץ" לאוזן. כך שבמקרה וישנו זוג אוזניות אחר ועדיף על פני הSennheiser PX100 / PMX100, אשמח מאוד לשמוע עליו.…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
2000 לרסיבר 2000 לרמקולים מיועד לסרטים ולמוסיקה עם דגש על סרטים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
צריך המלצה לטלוויזיה לדודה שלי..26"..מרחק צפיה לא יותר מ2.5 מטר לכן מספיק 26" לראות בעיקר שידורי יס ואולי סרטים צריך שיהיה אפשרות גם לתליה עם זרוע וגם לשים על שולחן או משהו.. ע"פ מה שהבנתי עד כה אני צריך lcd שתהיה hdready אך אני לא יוגע איזה דגם טוב.. אשמח לקבל עזרה ודעה על מה שאמרתי עד עכשיו..
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים... אני מרכיב סוף סוף את השרת/מחשב-מדיה שלי. כעקרון החלקים הם שאריות של שידרוגי עבר - מעבד E2200, לוח אם עם ציפסט 630 של nvidia, זיכרון 1GB - שנראה לי שיספיק ל-UBNTU המארז הוא Laguna של Enermax (לפי הצורך מאוורר 80 מ"מ ישודרג בעתיד) ואני ממתין עדיין למאוורר LP (של AC) ומתאם WiFi חיצוני (USB). ברשותי כרגע שלט אלגנטי ואיכותי של ארקאם שהגיע עם נגן הדיסקים שלי. הייתי מעונין לשמוע על אפשרויות שיאפשרו לי להשתמש בשלט לשליטה במחשב תחת אובנטו (בעזרת LIRC או תוכנה אחרת ומקלט IR כזה או אחר), מעדיף תשובות של בעלי ניסיון בעניין. תוספת - התקציב מוגבל מאוד, אני גם יכול להזמין מ-EBAY אם זה משתלם יותר
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היה לי את ה MX550 והם נגנבו לאחותי באוטובוס. אתמול חברה שלי הפתיעה אותי עם MX 360 - שאני משער פחות טובות - הן זולות בבערך 100 שקל. היא קנתה אותן בצליל אבל אני לא מוצא אותן בזאפ ואני לא כ"כ מוצא עליהן תיעוד באינטרנט. מישהו מכיר את האוזניות האלו? איך הן בהשוואה ל-550?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שמחובר לLCD ואני רוצה לחבר אליו רמקולים 5.1 , הם ישמשו בעיקר לסרטים וגם למוסיקה. ראיתי את ה X540 אבל לא מצאתי מידע עליו בפורום משום מה. יש המלצות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן להשקיע ברצינות בעניין הסאונד במחשב שלי.. אמנם המחשב שלי לא חדש במיוחד (פנטיום 3) אבל אני מחליף אותו בקרוב ואני מרבה לשמוע מוסיקה כך שהחלטתי שהגיע הזמן לעלות רמה.. כרגע אני עובד עם כרטיס OB די עלוב ו- 2 רמקולים עם סאב. אני מחפש כ.קול חדש ורמקולים 4.1 (סאב ו- 4 רמקולים), לא צריך להיות משהו מפוצץ אבל שתהיה איכות טובה. אני מקווה לסגור את העסק הזה בסביבות ה- 900 שקל. ממה שראיתי רמקולים 4.1 סבירים או אפילו טובים עולים בסביבות ה 500 שקל (INSPIRE 4400) וכ.קול משהו בסביבות ה- 400.. אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על כ.קול ורמקולים. אני מחפש רמקולים עם מתלים ואם יש להם חיבור לכבלים חשופים (בלי בננה או משהו כזה) אז בכלל טוב כי אני מתכנן לקנות כבלים משלי לרמ…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אנשים, לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות. האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
קניתי היום pioneer dv 383 במטרה לצפות בסרטי DIVX עם כתוביות בעברית בידיעה שהדבר אפשרי / רק חבל שלא נאמר לי שהמכשיר מציג עברית בכתב מראה : ( האם יש פתרון על ידי עדכון למכשיר / הגדרות מיוחדות מבלי להפוך את תוכן קבצי ה SRT / SUB ... בתודה מראש לעוזרים התבאסה לי כל השבת : (
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האודיו במחשב שהתחיל כשהחלפתי את הcodecs pack אני לא בטוח שזה הגורם לבעיה אבל זה קרה לאחר ההחלפה. הבעיה גורמת לכך שאני לא יכול לשמוע במחשב כלום (חוץ מאודיו של הווינדוס-לדוגמא הצליל של הפעלת המחשב). בנוסף הוא נותן לי הודעות שגיאה לדברים מסוימים(http://img243.imageshack.us/img243/5629/150015001488151315015jb.png). יש איזה דרך לפתור את הבעיה?(נסיתי להחזיר אתת חבילת הקודקים הקודמת אבל הבעיה משכה)
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לפנק את עצמי מסך חדש, (ViewSonic 930B תודה ששאלתם), והחלטתי להתחדש גם ברמקולים. כיום יש לי 2.1 בשימוש (labtec® pulse 485 http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=18,contentid=694,crid2=22) שהם בסדר, אבל הם לא באיכות שאני רוצה. אני אוהב את הסאונד של הATP3, אבל אני רוצה שקע כניסה לאוזניות מעל השולחן (אבל אני יכול לקנות גם מדיה האב ולפתור את הבעיה). מה אתם אומרים? נערך השימוש העיקרי שלי ברמקולים זה מוסיקה. נערך2 ראיתי בשFAQ ממליצים על הATP3, אבל מדברים עם על ה2421 (שלא ראיתי בשום מקום) ועל ה4121, אבל האם הוא יותר טוב מהATP3?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הרמקולים הנל למרות שהסאונד נחמד אבל איכשהו הוא "כבד", לא משוחרר, אני סבור שזהוא הכרטיס קול שלי שמגביל אותם. הכרטיס הנוכחי שלי הוא כרטיס אונבורד מדגם Realtek ALC882. אני מחפש כרטיס שיגרום להבדל מורגש גם עם הרמקולים וגם עם האוזניות שלי (Altec Leansing im716). מדובר בסאונד בפורמט FLAC וMP3 בביטרייט של 320. תודה מראש. עריכה: נכון, שככתי את התקציב אך מדובר בתקציב גמיש שנע ביין 100-1000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בהיותי בחו'ל (צרפת אם זה משנה) רכשתי לעצמי IPOD 15GB. המוכר בצרפת שאל אותי אם יש לי חיבור פייר וויר. ואני ברוב טיפשותי והתלהבותי מהקניה. ישר אמרתי כן כן ברור שיש לי. ואתם יודעים את ההמשך... ואם לא .. אז אין לי חיבור פייר וייר...!!! איך אני מחבר את האייפוד למחשב ? ועוד שאלה... שהייתי אצל חבר שהיה לו פיירוויר והורדתי ממנו שירים למכשיר. עכשיו , השירים בעברית שהורדתי מופיעים בג'יבריש... איך אני מסדר שזה יראה אותם בעברית ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב של בכבל DVI TO HDMI לטלוויזיה הבעיה היא שהתמונה חתוכה ב-2 ס"מ בערך בכל צד (בצדדים ולמלעלה למטה) השאלה אם יש שיטה למתוח אולי תתמונה. הטלוויזיה שאצלי כרגע היא 37 אינצ' של BENQ דגם: SK3731 יש לי כרטיס מסך רידון 4850HD
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מצאתי דרך זאפ שני מכשירים נגן MASTER MP3 1GB נגן MP3 איכותי 1 ג'יגה,כולל רדיו 20 תחנות,מסך LCD מואר,טייפ מנהלים. נגן MP3 +טייפ וזיכרון 1GB+רדיו PROSOUND FM מישהו מכיר את הנגנים האלא ? כדאי לקנות משהו כזה? עריכה: לא שמתי לב שזה באכסון אם אפשר , להעביר לאודיו
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי ל TV היא רגילה ללא שום חיבור DV או משהו יש לה מולטיסיסטם רגיל עכשיו למחשב יש את כלל החיבורים האפשריים! האם ניתן לעשות זאת ? אם כן כיצד? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
תקציב : 900 ש"ח ( מקס 1000 ש"ח , אבל לא שקל יותר ,עדיפות לכמה שפחות ) מה חשוב שיהיה בו : יקרא mp3 .... אם אפשר להמליץ על דגם שניתן להזמינו מהאינטנרט ...
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-