עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מעוניין לצפות בפלייסטיישין שלי דרך מסך המחשב. מישהו יכול להסביר לי איזו חומרה כדאי לי ואיזו תוכנה (אם בכלל) אני עלול להזדקק ? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. כיצד ניתן להגביר את הקול (VOICE) בסרטים? משום מה הוא מאוד חלש אצלי. אני יודע שבפילטר AC3 יש אפשרות להגביר את הVOICE וזה באמת עוזר...אבל מה עושים כשמדובר בסרטים עם סאונד בפורמט MP3?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by emilio07,

שלום חבר'ה, אני כרגע עושה שיפוצים בחדר שלי ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. יש לציין שאני חובב מוסיקה גדול ומאוד חשובה לי איכות השמיעה. אני יודע שהייתם ממליצים ללכת על משהו יותר יקר, אבל מה לעשות שיש לי תקציב. אבקש מכם המלצה על דגם טוב. אני מאוד רוצה 5.1, אבל לא מעט אמרו לי שעדיף 2.1. רציתי גם, אם תוכלו, להסביר לי בקצרה מה היתרונות של כל אחד מהם. ועוד משהו קטן, ראיתי רמקולים 2.1 של harman kadron , השקופים, רציתי לדעת האם הם שווים את המחיר כי הם תפסו אותי בענק במראה שלהם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by MegA^Mf,

לאחרונה הכרטיס קול 7.1 און בורד מזייף לי ... הוא מורח שירים לפי הפעולה שאני מבצע במחשב אם זה טוען דף בFF , אז כאילו השיר נמרח עד שנגמר לטעון (זה רציני)... חשבתי אולי זה בגלל שהכנתי יצאת SPDIF ומשהו נהרס אבל הכל יציב ותקין ... הבנתי שאם אני אקנה כרטיס קול זה גם כנראה יפתור לי תבעיה ויתן לי איכות גבוה יותר בסאונד ... המחשב מחובר ל2 רסיברים SHERWOOD 5.1 עם BOSTON , MS 8000S וDENON 1905 , סט KEF Q משהו ... האם הכרטיס : CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 במחיר של 290 ש"ח או שיש משהו בטווח שהוא משתלם יותר למערכות ... יכול לעשות לי תחיים קלים ? תודה מראש ..

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by zombie,

יש לי רמקולים מבית JBL דגם CREATURE 2 השאלה אם אני יכול לקנות את אותו דגם ולהוסיף אותו לקיימים?ואם כן אז גם יהיה סראוונד סאוונד? תודה רבה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by dbziz,

אהלן כולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב כפי שהכותרת כבר הסבירה, העניין הוא, שאני מעוניין שהרמקולים יהיו מיועדים למוסיקה, משחקים וסרטים, כאשר לפי הבנתי 2.1 יותר מתאימים למוסיקה ו5.1 והלאה לסרטים ולמשחקים, התקציב שלי עומד על 500 ש"ח. מה שחשוב יותר מכל, שהם יהיו כמה שיותר איכותיים יחסית למחיר, כמובן. עשיתי סקר שוק קטן, וההתלבטויות הלכו וחזרו בין: JBL Spot,Spyro Creative T6060 Logitech X540 Altec Lansing ATP3 לשיפוטכם, אני אשמח לשמוע דעות ועצות בעניין, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Chymes,

מצאתי את הנגן הזה בזאפ ב-850 ש"ח. שווה או לא שווה? למישהו יש ניסיון עם הנגן / חברה? נ.ב שמעתי שמועה ש-KISS מייצרים בדנמרק. מישהו יכול לאמת או להפריח את השמועה?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by Roshos,

בדקתי עם היבואן של קריאטיב ובדקתי בכמה חנויות ונאמר לי שיש משלוחים של הנגן שאמורים להגיע לחנויות ובערך בשבועיים הקרובים כבר נוכל לקנות אותו המחיר נע בכיוון של 2100 ש"ח +/- סוף כל סוף מעט אושר... :jump1:

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by someone,

על הדגם של ה20GB והUSB 2 אם למישהו יש? (זה מה שנמכר בארץ) אולי למי שיש יכול להעלות קצת תמונות ולספר על המכשיר? ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי זה לא מוצא משהו מוגדר... תודה מראש בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  10. אני צריך המלצה למקרן , בעיקר עבור הקרנת סרטי HD אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by orith,

:s05: אני מאוד אוהבת מוזיקה ורוצה לקנות מערכת לחדר שלי. התקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח. אני בעיקר שומעת מוזיקה דרך המחשב ואני פשוט סובלת עם הרמקולים של המחשב שלי. עכשיו השאלה היא: מה ההבדל בין מערכת סטריאו למערכת קולנוע ביתית? מלבד כמובן העובדה שעם מערכת קולנוע ביתית אפשר לראות סרטים. האם היא טובה מספיק/עדיפה על מערכת סטיראו?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  12. Started by NeptuneMB,

שלום רב, אני מחפש רדיו דיסק לרכב עד 1000 שח', דרישות שיהיו ברדיו דיסק: USB - חובה, וכמובן קורא MP3 =]. יש לי מגבר מהדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=18292 שני קומפוננטים מאחור, וארבע רמקולים 2 WAY בשאר הדלתות ברכב JBL. אודה לכם מראש!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  13. אני מחפש מערכת 5.1 עד 400 שקל בשביל מוסיקה,סרטים,משחקים... בקיצור הכל מהכל.. אני לא צריך משהו מטורף.. איכות סבירה ובס טוב.. חשבתי על creative inspire a500 שאפשר להשיג ב360-400

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by WarMachine,

טוב הסיפור הוא כזה חברים, עוד שבוע שבועיים יהיה לי רשיון (בתקוה ) אבל אבא לא מוכן בשום אופן להחליף את הרדיו טייפ של האוטו לרדיו דיסק אבל מוכן לקנות נגן שיתחבר לרדיו טייפ הזה (בעזרת הקלטת המתאמת הזאתי..).. העניין הוא שמזמן הפסקתי להתעניין בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה יהיה שווה לקנות, דיסקמן רגיל? דיסקמן עם יכולת ניגון של אמפי3? מיני דיסק? או אולי נגן מבוסס האדר דיסק? מקווה שתוכלו לעזור לי..(אגב התקציב נראה לי עומד על משהו עד 700 ככה...)

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by YAHOOGEEK,

יש לי רמקולים 2.1 של LOGITECH ואוזניות עם חיבור USB גם של LOGITECH, אני מעוניין שהאוזניות תמיד ישארו מחוברות וכמובן גם הרמקולים, איך אני יכול להגדיר שבאמצעות כפתור או משהו אני יוכל לבחור בין לשמוע באוזניות או ברמקולים? כמו כן באוזניות תמיד מה שאמורים לשמוע בצד שמאל אני שומע בצד ימין של האוזניות, בדיוק ההפך. במיוחד במשחקים תודה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. האם האופציה היחידה לקבלת סאונד איכותי היא הz5500? אני משוכנע שמערכת סראונד עם רסיבר והכל ב2000 שקל תביא סאונד ברמה של הפאלפון שלי אז לפי מה שראיתי פה מומלץ ללכת על מערכת high end של מחשב האם עדיין ההמלצה על z5500 תקפה או שצצו אופציות חדשות ? האם יש תקלות ואי סיפוק מהמערכת של לוג'יטק ?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by giladoX,

אהלן, מחפש מערכת 2.1 למחשב ביתי (מטרות גיימינג וצפייה בסרטי FHD). ברשותי מסך 23'. תקציב כולל למערכת הוא כ 600 שח. מעדיף רמקולים לוויינים על פני רמקולים עומדים על הרצפה. תודה מראש, גלעד.

18. Started by Track,

אני יודע שהאזניות CX300 של החברה מזויפות הרבה, אבל מה עם הHD555 או HD595? אני לא בטוח איפה לקנות אותם. תודה

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by Mortar,

אני ואבא שלי רוצים לעשות מוד קטן לרמקול ולהוציא ממנו יציאה לאוזניות, כבר עשינו דבר כזה בעבר בטלויזיה ובכל אופן עוד לא סגור מה אנחנו הולכים לעשות אבל מה שבטוח זה שצריך לפתוח את אחד מהרמקולים הקטנים להתסכל ולהחליט מה עושים. יש רק בעיה קטנה... לא מצאנו ברגים בדקנו מאחורי המדבקות הקטנות ברגליים של הרמקול אבל גם שם אין כלום... יציקה זה בטוח לא... אז איך לעזאזל אפשר לפתוח אותם ? יכול להיות שהדביקו את זה ככה שלא יוכלו לפתוח אותם בכלל ? אין לי גם בעיה לפתוח אותם בכוח ולהדביק מחדש אבל אני לא רוצה שהפאנל ישבר :-\ אם למישהו יש רעיון... או נסיון... תודה.

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  20. שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לחתוך את ההתחלה של השיר אם למישהו יש לינק אז אני אשמח, או שיתן לי שם של התוכנה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  21. שלום, קניתי רמקולים עם סאב CREATIVE SBS 2.1 370 ויש לי כרטיס קול CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE VALUE שקניתי לפני 5 שנים. הצלחתי להפעיל את רמקולים עם סאב, גם הצלחתי להתחבר לטלויזיה בעזרת חיבור 2 יציאות אודיו מממיר YES לכניסה כחולה בכרטיס קול ויציאה ירוקה שייך לרמקול עם סאב. יש לי כמה שאלות: 1. כשאזנתי למוסיקה שקטה עם עוצמה בנונית-נמוכה, אחרי שעה אני מרגיש שהאוזניים שלי נסתמו כמו שמרגישים בטיסה, מה עליי לעשות כדי שלא ארגיש "סתימות". הרמקולים נמצאים בחדרי שאורכו החדר 10 מ"ר. 2. איך מגדירים "צליל נקי"? מכוון שאין לי ניסיון עם רמקולים מיוחדים עם סאב, אשמח לקבל מדריך שימוש ברמקולים עם סאב. במיוחד מקומות מתאימים לרמקולים, טיפול וניקוי רמקולים ותוכנות שליטה ברמקולים עם קטרוגיית להתא…

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by hal,

מתלבט בבחירת רמקולים יד שניה לפרה ופאור נאד--ההתלבטות בין: 1.tannoy m2 2.system audio sa505 3.bose 301 4.b&w601 לחדר במידות 4*3 מטר. בעיקר למוסיקת גאז וקלאסי. איזה מהם יהיה בחירה טובה לסאונד מפורט וטבעי?(אם יש הצעות אחרות יתקבלו בברכה) תודה.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by LU20,

חברה חייב עזרתכם בנוגע לרכישת כרטיס קול... הכרטיס הראשון הוא Audigy 2 NX מאפיינים- כרטיס חיצוני 96KHZ 7.1 ערוצים קישור- http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 עם שלט עולה כ 800 שקל בארץ הכרטיס השני הוא audigy 2 ZS מאפיינים- כרטיס פנימי 192KH 7.1 ערוצים קישור-http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=4915 ללא שלט עולה כ 600 שקל בארץ אוקיי, נגיד שכסף כאן הוא פקטור..מה כדאי?ההבדל היחיד שאני רואה הוא של- ZS יש 192KHZ ואילו ל NX יש 96KHZ בלבד!! אני רוצה את הכרטיס בעיקר למוזיקה, משחקי במחשב, ובמיוחד לסרטים שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב, ואני אקנה בעתיד גם סט רמקולים למחשב של 7.1 ו…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by psyco,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז אם לא, מתנצל מראש ואנא להעביר. אני כרגע עם MCE של WIN7, הEPG מראה לי את כל הערוצים והסדרות, אך הוא מקדים את הלוח כשעתיים (למשל: מ22:35 ל20:45) יש דרך לסדר את זה? תודה מראש עריכה: נפתר בעזרת שינוי אזור זמן ושעון קיץ.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by lowdez,

שלום חברים, אני מחפש לקנות רמקולים למחשב בתצורת 2.1, אחרי חיפושים מעמיקים והרבה התלבטויות, הנה האפשרויות: JBL Creature Altec Lansing 4121 Altec Lansing 2421 Logitech X240 או לקנות מEBAY את הATP3 של Altec Lansing שזה סיפור ואני מעדיף להמנע ממנו. כעיקרון אני מוכן לשים על רמקולים באיזור ה400 שקל מינוס. אני מחפש משהו בשביל סרטים, סדרות ומוזיקה (מטאל כבד) אם למישהו יש המלצה לאחד מהדגמים, או לדגם אחר, אני אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים