עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האם יש זליגת אור? איך רואים בשידורים רגילים יחסית לlcd אחרים? (שואל בגלל שאין 21pin) אם ההתרשמות הכללית? ואיכן קניתם ומה המחיר? האם יש לכם המלצות לlcd אחרים בתקציב (4000-4500) שיותר טובים?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by barak_11,

אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי... אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף. כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P. אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714# מה אתם אומרים? על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  3. היי לכולם... יש לי בעייה.. שהיה לי הוינדוס XP גם הייתה לי את הבעייה הזו שמעו אך ורק בצד ימין אבל בבדיקה זה היה ככה: חיברתי אוזניות שמעו רק בצד ימין גם בטסט של הריאלטק שמכוון על אוזניות חיברתי עוד זוג אוזניות אותו הדבר חיברתי את ה- ATP3 שלי היה על מצב רמקולים 2.1 שמעו רק בצד ימין חיברתי את המיקרולאב X23 שלי שמעו בכל הרמקולים חוץ מהרמקול הקדמי שמאלי שלי ( עכשיו על מצב 5.1 ) עכשיו במיקרולאב כמו כל השאר בסרט ובמוסיקה שומעים אך ורק בצד ימין ( רק בטסט שומעים בצד שמל מאחורה אבל במוסיקה ובסרטים לא שומעים ) ניסיתי לעדכן דרייבר להכי חדש... פירמטתי את המשב לויסטה 64 ביט אולטימייט ( מקורי כמו ה- XP ) התקנתי הכול כמו שצריך עכשיו זאת אותה הבעייה כולל העדכון דרייבר... ( יש לציין שהכו…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  4. אני משחק במחשב וזה, פתאום הרמקולים החליט שכל הזמן הם יהיו על עוצמת השמע הכי גבוהה.. אי אפשר להוריד ולהגביה רק תדליק תרמקולים ותשמע על העוצמה הכי גבוהה.. איזה עצביםם!! עכשיו צריך להגביר ולהנמיך דרך בקרת העוצמה במחשב... מישו יודע איך זה קרה? הרמקולים לא קבלו מכה או משהו..מזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by idanaz,

שלום לכולם יש לי בעיה שמציקה לי בזמן האחרון כשאני מחבר את המחשב למגבר . על ידי כבל בעל יציאה אחת מהכרטיס קול שמתפצלת לשנים(אדום , לבן ) יש לי הפרעות בסאונד הכוונה היא שיש קול רקע מעומעם לכל אורך הסרט , אבל עם אני מחבר לTV אז אין את קול הרקע המעצבן שמקשה על צפייה בסרט. האם זו בעיה במתח או בכניסה של ה AUX במגבר או שהכבל לא תקין בבקשה עזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!! נ.ב ניסיתי לחבר את הכבל גם לכניסה אחרת במגבר כמו VTR 2 וכד' הכרטיס קול הינו כרטיס קול מובנה על לוח של ASUS A8N E AMD תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  6. יש לי קריאייטיב מובו כזה: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4908 יש לכם מושג אם אפשר לקנות לו שלט? (יש לו חיבור) המקשים ממש לא נוחים אם כן - כמה עולה ואיפה יש?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by 8-Ball,

יש לי את ATP3 של Altec, ואני באמצע שיפוצים של החדר החדש שלי בגג. יש לי שאלה לגבי הסאב, יש באפשרותי לחצוב בשבילו חור בקיר בריצפה, כלומר יהיה חריץ למטה שאליו יכנס רוב הסאב (אין מספיק מקום להכניס את כולו), האם מותר לעשות את זה? זה לא יחנוק את הסאב? אני יכול לעשות את החריץ רחב יותר מהסאב וגם גבוה ממנו, מה אתם אומרים? ואם זה כדאי, אז איך למקום את הסאב עם הרוחב פנימה או עם האורך? (ד"א אני עושה את זה כי יוצא מצב שהסאב יהיה בדיוק מתחת לשולחן ואז אני אתקע בו עם הרגליים. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  8. כבר יצא לי לשמוע כמה אוזניות , ועתה אני מחפש אוזניות שיהיו קפיצת מדרגה משמעותית מן RP-21, SEN HD485 וAKG K518. מיועדות להאזנה מן מחשב בייתי, תחומי מוזיקה שלרוב שומע: האוס, טראנס,דאנס, פופ ושחורה. העדפה לצליל חם וכיפי לשמיעה, דגש על תחום הבאס, במה רחבה ככל הניתן. העדפה לאוזניות ללא צורך בהגברה יעודית, וקיימת אפשרות ליד שניה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by reggie,

אני מתלבט בין שלושה נגנים : iAUDIO X5L 20GB - 1770 shekel iriver H-320 20GB - 1600 shekel iAUDIO X5 20GB - 1670 shekel כשהמאפיין הכי חשוב לי זה איכות הסאונד, זאת אומרת שלאוזניות שבאות עם הנגנים יש השפעה חשובה על בחירת הנגן. ואם בכל זאת יש נגן מאד טוב עם אוזניות לא טובות אשמח להמלצה על אוזניות איכותיות מתאימות. עוד מאפיין שישפיע על הבחירה זה תמיכה בעברית, אם יש עברית או אפשר להוסיף בעזרת עידכון אז זה יהיה מעולה. ויש לי שאלה : מה זה ROCKBOX ? תודה.

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  10. שלום,רכשתי לאחרונה את הנגן של iRIVER T60 עכשיו אני צריך אוזניות איכותיות שיהיו In Ear Monitor דגש על באס (לטראנסים ולשחורה) תקציב:300-350 תודה אבי. חשבתי בנתיים על http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523524 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. שלום, החלטתי לפנק את עצמי מסך חדש, (ViewSonic 930B תודה ששאלתם), והחלטתי להתחדש גם ברמקולים. כיום יש לי 2.1 בשימוש (labtec® pulse 485 http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=18,contentid=694,crid2=22) שהם בסדר, אבל הם לא באיכות שאני רוצה. אני אוהב את הסאונד של הATP3, אבל אני רוצה שקע כניסה לאוזניות מעל השולחן (אבל אני יכול לקנות גם מדיה האב ולפתור את הבעיה). מה אתם אומרים? נערך השימוש העיקרי שלי ברמקולים זה מוסיקה. נערך2 ראיתי בשFAQ ממליצים על הATP3, אבל מדברים עם על ה2421 (שלא ראיתי בשום מקום) ועל ה4121, אבל האם הוא יותר טוב מהATP3?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכום חיברתי את ההמחשה שלי עם כבל קוקסיאל למערכת קולנוע ביתי שלי(מגבר יאמהה 496 עם 5 רמקולים B&W) הריסיבר לא תומך פרו לוגיק 2 אבל בשאר כן פרו לוגיק DTS וכו ישנה אפשרות ב AC3FILTER לכוון את השמע ל פרו לוגיק 2 השאלה שלי היא האם ניתן יהיה לשמוע את החלוקה נכון כי תאורתית הסאונד שיוצא הינו פרו לוגיק 2 מהמחשב! באיזה מצב הריסיבר אמור לעמוד פרו לוגיק או משהו אחר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  13. היי אז ככה: 1. יש לי מגבר Rockford Fosgate בן זו*ה, בעל הספק של 400W. (עדיין לא מחובר) 2. פנל קנווד רדיו-דיסק הכי חדש, בעל הספק של 4X50 (אבל זה לא ממש משנה) 3. רמקולים קדמיים + 2 טוויטרים (קומפוננט) של pioneer טובים (בסביבות ה65RMS נקי) בעקרון אני רוצה להשלים את זה עם עוד זוג אחוריים של pioneer בהספק של 330W או 360W. אם היה כסף אז כמובן, שכבר כל העניין היה סגור עם מערכת רמקולים קומפלט של סרווין וגה(אבל אין מה לעשות): את המגבר קיבלתי ב"ירושה" מהאוטו הקודם של אבא שלי, הוא החליט שהוא לא רוצהכזה דבר באוטו, אך לצערי הרמקולים הדמיים והאחרוניים הכל עם האוטו אז חשבתי שאולי משהו פה, שומע ברמקולים מסויימיםבאוטו ויכול להמליץ לי על משהו. גם על סאב, אבל לא פיצוצי. מה שאני ב…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  14. אני מחפש אוזניות חדשות עם מיקרופון בתקציב של עד 300 שקל. המטרה של האוזניות זה בעיקר לדיבור בסקייפ, במסנג'ר. אני צריך שיהיה מיקרופון איכותי ושישמעו אותי חזק ואיכותי וגם שישמעו באוזניות חזק. לפעמים אולי אני ישמע גם מוזיקה בהן אבל בדרך כלל אני שומע ברמקולים את כל שאר הדברים ובאוזניות אני רק מדבר ושומע את הסקייפ. אני צריך את האוזניות מחנות KSP בחיפה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by ArZi17,

יש לי רמקולים בהרכב של 5.1 של חברת Hemilton שנקנו לפני 3 שנים בקירוב ועד עכשיו עבדו כמו גדולים. יש לי סאב ועוד 5 רמקולים שמתחברים בעצם לסאב שיש בו שליטה על הווליום. אבל לא יודע מה קרה לפני כמה ימים הבחנתי בשינוי בסאונד וכשבדקתי את זה גיליתי שהחיבור בסאב של הרמקול האחורי ימני לא פעיל... רציתי לשאול אם יש לי אפשרות לתקן את זה לבד או שאני חייב ללכת לחנות? ואם חנות אז כמה בממוצע זה יעלה לי? תודה מראש:]

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by itayze,

תקציב : 900 ש"ח ( מקס 1000 ש"ח , אבל לא שקל יותר ,עדיפות לכמה שפחות ) מה חשוב שיהיה בו : יקרא mp3 .... אם אפשר להמליץ על דגם שניתן להזמינו מהאינטנרט ...

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  17. בעיקרון אני משאיר על הווליום הכי גבוה דרך הוינדוס ופשוט מנמיך ומגביר את הווליום של הרמקולים דרך השלט,עכשיו השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורה כלשהי ברמקולים עצמם? תודה מראש לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

אחי הביא לי את המערכת שלו HARMAN kardon 7500 ושאני מחבר את האוזניות הוא רושם לי אוזניות חוברו אבל מוציא לי את השמע דרך הרמקולים אני מאמין שזה איזה הגדרה מישהו יודע איך אני מסדר את זה???

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  19. האוזניות היחידות שראיתי הן של מוטורולה ולוג'יטק האם יש איכות בשוק האוזניות BT? כרגע יש לי Siennhizer MX550 (לא יודע כרגע איך רושמים נכון) ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני רוצה להפתר מהחוט, יש משהו שירצה אותי ויחליף אותן? (לא חייב בארץ, מוכן להזמין מחו"ל אבל עדיף בארץ)

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. היי לכולם! ברצוני לרכוש סט רמקולים איכותי במחיר שכתוב בכותרת. בעיקרון השימוש ברמקולים יהיה הרבה מאוד מוזיקה אלקטרונית (אם זה משנה), לכן אני זקוק לרמת איכות גבוהה וכן סאונד גבוה. לא משנה לי מספר הרמקולים שיהיה בערכה אך כמובן מועדף שיהיה באס איכותי... ממש קשה לי לבחור בין מספר רב של ערכות הקיימות ברשת ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת הרמקולים העדיפים ביותר לתקציב שהבאתי. תודה מראש אלכס פלדמן

• 12 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by ShakedB,

אני מעוניין לקנות מארה"ב רמקולים למחשב. שימושים: משחקים מוזיקה וסרטים. תקציב משהו כמו 200$ לא כולל משלוח. הערות נוספות אפשרות לקנייה מארה"ב, רמקולים אחוריים אלחוטיים. חשבתי על הZ5500 (האחוריים אלחוטיים?) אבל זה לא יותר מידי בשביל חדר 4X3? וכל כמה זמן מחליפים בטריות לרמקולים בערך?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by yanro,

שלום לכולם, מחפש מערכת סראונד עד 3000 שקל, כרגע חשבתי על מגבר הרנן-קרדון AVR130, ורמקולים BOSTON MS4000, המערכת גם לקולנוע ביתי אך לא פחות חשוב מזה- למוסיקה. יש לי בעיית מקום די רצינית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  23. שאלה בכותרת... ועוד 2: 1. האם אפשרי(או מומלץ) לקנות אוזניות באיביי? 2. מה הדרך הכי טובה לשמור על האוזניות? לנתק אותם כל פעם מהנגן? לקבל אותם? פשוט אצל הזוג האחרון שלי, אוזנייה אחת הפסיקה לעבוד פתאום ורציתי לדעת אם יש דרך למנוע את זה או שזה פשוט "בלאי" (זה היה של סוני). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  24. אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  25. לא מזמן קניתי טלוויזית LCD 32 אינץ'. ברצוני לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים שהורדתי.... איך אני עושה את זה? יש לי כרטס משסך GFORCE 6100 עם שני חיבורי DVI ועוד איזה כניסה שכתוב בה ווידיאו... פעם הייתי מסתדר איתו כשהיה לי מסך CRT ישן.... היום כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עם יציאת ווידיאו אחת ואודיו אחת (זה כל מה שיש לי) אני מקבל תמונה בשחור לבן... עכשיו יש בטלוויזיה כניסת HDMI/DVI IN אם אני קונה כבל DVI TO HDMI זה מסדר לי את הבעייה? או שאולי צריך להחליף כרטיס מסך? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים