אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש חבילת מקודדים שנראית לי מצויין CCCP : מהם ההגדרות הכי טובות למחשב חלש? (המינימלי ביותר ל HD ) בנתיים הגדרתי ש: FFDSHOW VIDEO לא יקרא H.264 FFDSHOW AUDIO לא יקרא AC3 מה עוד נראה לכם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקציב של כ-1000 שקל ואני מעוניין לקנות DVD, מגבר אוזניות, ואוזניות. אני שומע בעיקר מטאל על סוגיו. אם אפשר גם שיהיה אפשר להשתמש באוזניות לספורט, אני אשמח! תודה עריכה: מה עם grado sr80?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בעיה רצינית שכבר מתחילה להרגיז בקשר לרמקולים\סאונד או איך שתקראו לזה. הרמקולים עובדים, פתאום אחרי שבוע הם מפסיקים לעבוד למשך שבוע! אחרי שבוע שוב חוזרים לעבוד! ואז שוב מפסיקים לשבוע! וכך הלאה.. בעיה מאוד מעצבנת אבל אפשר עוד איכשהו להסתדר! בנוסף לזה, זה גורם לעוד בעיה! בזמן שהם מפסיקים לעבוד אז גם הסרטונים שאני רואה במחשב (מדיה פלייר\דיוקס\קוויק טיים ועוד..) הם דפוקים כי שאני רואה סירטון אז הוא מקפיא את התמונה באמצע אבל הוא ממשיך לרוץ... מי שעוזר אני מנשק לו את הרגליים כי פשוט זה בלתי ניסבל כבר!
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם , המרחק צפייה בסלוני הוא בין 3-3.5 מטר לכן אני מתלבט בין הגדלים הנ"ל. התקציב הוא בערך 5500 ש"ח מה שכן הוא יכול להשתנות בהתאם ליחס בין הביצועים למחיר המומלץ ביותר. כלומר אם ישנה טלוויזה ממולצת בכמה מאות שקלים לכאן או לכאן אז אשמח לשמוע עליה. אני מחפש טלוויזת lcd הכוללת FULLHD.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
האם האופציה היחידה לקבלת סאונד איכותי היא הz5500? אני משוכנע שמערכת סראונד עם רסיבר והכל ב2000 שקל תביא סאונד ברמה של הפאלפון שלי אז לפי מה שראיתי פה מומלץ ללכת על מערכת high end של מחשב האם עדיין ההמלצה על z5500 תקפה או שצצו אופציות חדשות ? האם יש תקלות ואי סיפוק מהמערכת של לוג'יטק ?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, הבעיה: כשאני מצלם וידיאו עם המצלמה שלי האיכות תמונה טובה (HD) אבל איכות הקלטת הסאונד לא משהו ויש גם בעיה במקומות כמו ים וכו' שיש רוח והרעש של הרוח מוקלט ולא מבינים מה אני אומר בצילום הוידיאו. אז אני מחפש נגן MP3 או מכשיר דיגיטלי קטן כלשהו שאפשר לחבר לו מיקרופון חיצוני. המיקרופון יהיה מיקרופון קטן שאפשר לחבר על על החולצה ולא ישימו לב שהוא עליי. יש לי חבר שעשה את זה עם אייפון והאיכות יצאה מדהימה ובלי רעשים חיצוניים כמו רוח וכו' אבל אין לי אייפון. אני מחפש משהו קטן, זול אבל עם הקלטה יחסית איכותית. ראיתי שלכל הנגני MP3 יש מיקרופון מובנה אבל לא מצאתי נגן שיש לו חיבור למיקרופון חיצוני. תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש ברשותי משחב נייד של טושיבה מהדגם L500D149. אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה שיש בה רק חיבורי RCA. בנייד יש יציאות VGA וHDMI. שמתי לב לדבר הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 אבל משיטוט קטן באינטרנט עושה רושם שזה לא בדיוק עובד. זה נכון? יש אולי איזשהו מתאם מHDMI לRCA? תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את המסך 32" של סאמסונג A450(מקווה שאני לא טועה משם) ורציתי לדעת איך הוא. אני הולך להשתמש בו לראות טלויזיה ולחבר למחשב שבוא אני משחק ורואה סרטים לפעמיים באיכות HD. כמובן אני ילך לראות את האיכות שלו בעצמי אבל אני רוצה לדעת מה חושבים אליו אנשים שהתנסו איתו. תודה מראש לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם אני קונה את הכרטיס שתואם ל MCE ולי יש XP רגיל יהיו לי בעיות איתו ? איני צריך שלט כי איני מעוניין להפוך אותו למדיה סנטר (לא בשנים הקרובות) אלא כמערכת משנית לחדר .
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בסוף קניתי את המיקרולב FC330, מאוד מרוצה מהקנייה. נמאס לי מהאוזניות, אז החלטתי לעבור לזוג רמקולים, עם סאבוופר בתקציב לא גבוה במיוחד. השימוש יהיה למוסיקה, ברובה מוסיקת מטאל (על כל סוגיו). כרטיס הקול מובנה על לוח האם (מצויין במפרט מחשב). עשיתי חיפוש בפורום, וקראתי קצת בסטיקיס, והרמקולים שציינתי בכותרת נראים כהכי משתלמים בתקציב (יש אחרים, אבל כבר לא מוכרים). מה דעתכם? תכלס, יש הבדל בין רמקולים של 250 ש"ח לאלה של 430 ש"ח? לפחות הבדל שאחד שהוא לא אודיופיל יוכל לשים לב אליו? אני מתלבט אם בכלל שווה לי לשים 430 ש"ח על רמקולים, כשהם בעצם גם לא יהיו שיא האיכות. ואם יש אופציות אחרות, אשמח לשמוע עריכה: אופציה נוספת, טיפה זולה יותר שמצאתי הפרש המחיר לא קריטי, עדיפות לאיכות קודם. עוד …
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מטרה - שידור תכנים ב 720P 1080P מהמחשב. תקציב: עד 700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים, כולם בתאכלס אותו הדבר מבחינת השימושיות שלהם (ז"א חיבורים, תמיכות, כו') יש לי בבית רשת בתקן N.. וזו השיטה שאני מתכוון להשתמש בה. הנה השאלות שלי: (והן מכוונות למשתמשי הסטרימרים למיניהם! תודה) האם זה נתקע לפעמים באמצע? מה קורה כאשר אני מקפיץ לדקה אחרת בסרט? הוא מוריד מחדש? לוקח לו זמן? או שזה 100% זמן אמת? בעיות ודברים שמציקים לכם.. אני אשמח לשמוע. והשאלה הגדולה: איזה סטרימר עושה את העבודה הכי טוב? בנתיים נצנץ לי ה Xtreamer משום שהוא כל כך נמכר. תודה רבה לכל העוזרים D: !
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, קיבלתי את ההזמנה שלי! להזכירכם התייעצתי איתכם לגבי קנייה של כרטיס קול ורמקולים, ובכן להזכירכם הזמנתי את האודיג'י 2 ZS והלוג'יטק Z640. היום קיבלתי את החבילה (אחרי שעות של ריבים בטלפון עם PCH, חרא שרות, אבל זה לא נושא הדיון)! חיברתי בנתיים את האודיג'י ואיכות הסאונד השתפרה פלאים!!! (קודם היה לי לייב). בסוף השבוע אני אחבר את הרמקולים, מה שאמור לתת בוסט נוסף לביצועים! רציתי להגיד לכם זאת כי אתם ייעצתם לי, אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב אז מה שאני רוצה להשיג בסופו של דבר זה רמקול אלחוטי (מבחינת כבל אודיו, אין לי בעיה שיהיה מחובר לחשמל) שמתחבר למחשב. אז חשבתי על הרמקול הזה: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666291822#footNotes אבל הבעיה היא ששולטים עליו רק מסמארטפון. האם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? האם התוכנה הזאת יכולה לעזור? (היא שולחת סאונד אלחוטי על בסיס רשת WIFI ביתית למחשב אחר ברשת): http://www.extendoffice.com/product/share-speaker-player.html ובסוף המחיר. שיהיה מתחת ל600 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
Creative X-Fi שלי הלך לעולמו אחרי פחות משנה ללא שום סיבה. אין לי חשק לזרוק את הפאנל הקדמי המצויין של Creative, אבל מצד שני אין לי חשק לקנות כרטיס קול נוסף של Creative. האם Auzen X-Fi Prelude יעבוד עם הפאנל? אחרי הכל הם מבוססים פחות או יותר על אותה טכנולוגיה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים, יש ברשותי אוזניות מחברת SteelSeries שרכשתי מהחנות TMS הדגם המדויק הוא: SteelSound 5Hv2 USB יש לי בעיה באוזנייה הימנית אשר צצה לא מזמן כל פעם שאני מזיז את הראש טיפה או עושה תנועה האוזנייה הימנית מפסיקה לעבוד עד שאני מרעיד את האוזניות או נוגע בכבל שמחבר לאוזנייה השמאלית קניתי את האוזניות עם אחריות ל3 שנים אבל נראה לי שהתעודה או הקבלה של האחריות לא ברשותי ועכשיו אני לא יודע אם החנות תוכל לטפל בי במיוחד שאין להם אוזניות כאלה במלאי הנוכחי מישהו יודע מה אני צריך לעשות או התנסה בחנות זו בנושאי אחריות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז אם לא, מתנצל מראש ואנא להעביר. אני כרגע עם MCE של WIN7, הEPG מראה לי את כל הערוצים והסדרות, אך הוא מקדים את הלוח כשעתיים (למשל: מ22:35 ל20:45) יש דרך לסדר את זה? תודה מראש עריכה: נפתר בעזרת שינוי אזור זמן ושעון קיץ.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הם אצלי שנתיים וחצי והם במצב מצויין כמו חדשים ולא קרה להם שום דבר רע..... לעוד פרטים תבואו לאיי סי קיו *********
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התחלתי מווליום של 24 מתוך 100, נכון לכרגע כבר משהו כמו 16 שעות, זה בסדר? איך להמשיך? תודה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רמקולים קצת ישנים...,אני יודע. אני מתכוון לקנות כאלה ב450-500 יד שנייה. כאמור: Creative Labs Desktop Theatre 5.1 אני רוצה דעה ואם למישהו יש סקירה,-תודה.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי לכולם, אז חשבתי על לקנות אוזניות כפתור עד 80 ש"ח מוכרים בצליל את הsennheiser mx350 בדיוק במחיר הזה .. איך הם? למישהו יש הצעה יותר טובה בתקציב הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני משחק במחשב וזה, פתאום הרמקולים החליט שכל הזמן הם יהיו על עוצמת השמע הכי גבוהה.. אי אפשר להוריד ולהגביה רק תדליק תרמקולים ותשמע על העוצמה הכי גבוהה.. איזה עצביםם!! עכשיו צריך להגביר ולהנמיך דרך בקרת העוצמה במחשב... מישו יודע איך זה קרה? הרמקולים לא קבלו מכה או משהו..מזה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איזה דברים חשובים שאדע ? איפה אני יכול לקרוא ביקורות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
פתחתי על כך אשכול בפורום גאדג'טים, אך אף אחד לא ענה שם כבר כמה ימים. אולי מישהו מפה ידע, או לפחות ידע להגיד לי איך לברר את העניין. אני בעיצומו של סקר שוק. כבר החלטתי ב-90% ללכת על iPod 120GB, אבל אחרי שקראתי קצת על אודיו וכו', אני פתאום קצת מהסס. כמה שאלות, אני מקווה שיש למישהו מכם את התשובות מכיוון שבאתר של Apple לא מציינים את הפרטים הללו משום מה. 1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה רבה, גל
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-