אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלא עולה יותר מ-700ש"ח. ראיתי שיש גם מכשירים זולים שניתן לחבר להם הרדיסק של מחשב נייד. האם הם שווים משהו ואם כן איזה מכשיר.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
2000 לרסיבר 2000 לרמקולים מיועד לסרטים ולמוסיקה עם דגש על סרטים
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
רמקולים קצת ישנים...,אני יודע. אני מתכוון לקנות כאלה ב450-500 יד שנייה. כאמור: Creative Labs Desktop Theatre 5.1 אני רוצה דעה ואם למישהו יש סקירה,-תודה.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
פתחתי על כך אשכול בפורום גאדג'טים, אך אף אחד לא ענה שם כבר כמה ימים. אולי מישהו מפה ידע, או לפחות ידע להגיד לי איך לברר את העניין. אני בעיצומו של סקר שוק. כבר החלטתי ב-90% ללכת על iPod 120GB, אבל אחרי שקראתי קצת על אודיו וכו', אני פתאום קצת מהסס. כמה שאלות, אני מקווה שיש למישהו מכם את התשובות מכיוון שבאתר של Apple לא מציינים את הפרטים הללו משום מה. 1. מה ה"יחס אות לרעש" - SNR באייפוד קלאסיק 120 ג'יגה? 2. מהו ערך "עיוות הצליל"? למישהו יש מושג? 3. האם יש אקוולייזר עם אפשרות לשינוי אישי? זה מה שקראתי בביקורת על מכשיר iPod, לא מסוג Classic, אבל נדמה לי שהוא מדבר על כלל מכשירי ה-iPod. במכשירים של cowon\iAudio איכות השמע טובה יותר? תודה רבה, גל
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כבר יצא לי לשמוע כמה אוזניות , ועתה אני מחפש אוזניות שיהיו קפיצת מדרגה משמעותית מן RP-21, SEN HD485 וAKG K518. מיועדות להאזנה מן מחשב בייתי, תחומי מוזיקה שלרוב שומע: האוס, טראנס,דאנס, פופ ושחורה. העדפה לצליל חם וכיפי לשמיעה, דגש על תחום הבאס, במה רחבה ככל הניתן. העדפה לאוזניות ללא צורך בהגברה יעודית, וקיימת אפשרות ליד שניה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן להשקיע ברצינות בעניין הסאונד במחשב שלי.. אמנם המחשב שלי לא חדש במיוחד (פנטיום 3) אבל אני מחליף אותו בקרוב ואני מרבה לשמוע מוסיקה כך שהחלטתי שהגיע הזמן לעלות רמה.. כרגע אני עובד עם כרטיס OB די עלוב ו- 2 רמקולים עם סאב. אני מחפש כ.קול חדש ורמקולים 4.1 (סאב ו- 4 רמקולים), לא צריך להיות משהו מפוצץ אבל שתהיה איכות טובה. אני מקווה לסגור את העסק הזה בסביבות ה- 900 שקל. ממה שראיתי רמקולים 4.1 סבירים או אפילו טובים עולים בסביבות ה 500 שקל (INSPIRE 4400) וכ.קול משהו בסביבות ה- 400.. אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על כ.קול ורמקולים. אני מחפש רמקולים עם מתלים ואם יש להם חיבור לכבלים חשופים (בלי בננה או משהו כזה) אז בכלל טוב כי אני מתכנן לקנות כבלים משלי לרמ…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות (עם מקרופון מובנה עליהם) בשביל משחקים (CS) עכשיו יש לי אוזניות עם מקרופן כאלה מהמעאפנות שקניתי ב20 שקל האם בתקציב של 100 ש"ח אפשר למצוא אוזניות טובות? ואם כן אז איפה? תודה לעונים. ואני מקווה שזה המקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לפתוח
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות לנגן שלי, באיזור ה-200 שקל פלוס-מינוס. הדרישה הראשונה והחשובה ביותר שלי מהן היא שהן יהיו עמידות, וזאת לאחר שהשקעתי בעבר בכמה אוזניות in-ear כמו CX300 (ועוד 3 אחרות) וכולן החזיקו מספר חודשים ואז נקרעו או התקלקלו. אז כנראה שאני צריך אוזניות קשת, עם כבל חזק כאמור ועמידות גבוהה. חשוב גם שהן יהיו סגורות ונוחות (ואיכותיות, מן הסתם). איזה דגם ממולץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
אז ככה התחתי להישתכלל בחיים והבאתי I POD עכשיו הח** הזה לא עובד לי ויש מצב שזה בגלל משהו שאני עשיתי הכנסתי את זה ל-USB והיה רשום לי אם אני רוצה לאתחל את המכשיר אמרתי כן זה איתחל שמתי שירים ולא בא לזה להשמיע לי וכל מה שזה מראה לי זה תיקיה עם אות קריאה אליה וסימן של תפוח עכשיו איך אני מתקן את הח** הזה לעזאזל תודה לעוזרים עידן
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האודיו במחשב שהתחיל כשהחלפתי את הcodecs pack אני לא בטוח שזה הגורם לבעיה אבל זה קרה לאחר ההחלפה. הבעיה גורמת לכך שאני לא יכול לשמוע במחשב כלום (חוץ מאודיו של הווינדוס-לדוגמא הצליל של הפעלת המחשב). בנוסף הוא נותן לי הודעות שגיאה לדברים מסוימים(http://img243.imageshack.us/img243/5629/150015001488151315015jb.png). יש איזה דרך לפתור את הבעיה?(נסיתי להחזיר אתת חבילת הקודקים הקודמת אבל הבעיה משכה)
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס קול שישמש אותי בעיקר למוזיקה וינצל את הרמקולים קריאטיב t20 הכי טוב שיש בסביבות ה300 שקל תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
512 Mb not more than 300 NIS 1024 Mb not more than 500 NIS thanks
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הרמקולים הנל למרות שהסאונד נחמד אבל איכשהו הוא "כבד", לא משוחרר, אני סבור שזהוא הכרטיס קול שלי שמגביל אותם. הכרטיס הנוכחי שלי הוא כרטיס אונבורד מדגם Realtek ALC882. אני מחפש כרטיס שיגרום להבדל מורגש גם עם הרמקולים וגם עם האוזניות שלי (Altec Leansing im716). מדובר בסאונד בפורמט FLAC וMP3 בביטרייט של 320. תודה מראש. עריכה: נכון, שככתי את התקציב אך מדובר בתקציב גמיש שנע ביין 100-1000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
I have another Ipod-related question: eIs it possible to buy a cable with an earphon plug on one end and a "banana" on the other end, or must I improvise something? I ask this because I want to use my pod as a source with my (now fixed) amplifier. thanks a lot Jonathan
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום קניתי מלפני כמה ימים רמקולים חדשים, של לוג'טק, וכתוב בחוברת שהסאב כוחו 7 RMS?? זה טוב חזק? . מצטער אבל אני לא מבין בתחום. תודה רבה לתושמת לבכם.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אז קניתי טלויזיה טובה. UE46D8000 של סמסונג. היא טלויזית תלת מימד והייתי מעוניין להוריד סרטים. יש לה חיבור USB ואמרו לי שאפשר לנגן עליה סרטים, למשל MKV או DIVX. מה לגבי קבצי ISO? אני יודע שאם אני מוריד משחקים, אני צריך לטעון את הקבצים הלאה לאנשהו (או לצרוב) ורק אז אפשר להשתמש בהם כאילו הם היו דיסק רגיל. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי.. יש למישהו נסיון בזה?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי רמקולים בהרכב של 5.1 של חברת Hemilton שנקנו לפני 3 שנים בקירוב ועד עכשיו עבדו כמו גדולים. יש לי סאב ועוד 5 רמקולים שמתחברים בעצם לסאב שיש בו שליטה על הווליום. אבל לא יודע מה קרה לפני כמה ימים הבחנתי בשינוי בסאונד וכשבדקתי את זה גיליתי שהחיבור בסאב של הרמקול האחורי ימני לא פעיל... רציתי לשאול אם יש לי אפשרות לתקן את זה לבד או שאני חייב ללכת לחנות? ואם חנות אז כמה בממוצע זה יעלה לי? תודה מראש:]
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, צריכים להביא לי את הנגן D2+ ורציתי להביא לו גם אוזניות - חשוב לי שהאוזניות יהיו אטומות לגמרי מהסביבה ז"א שגם בכביש מהיר סואן וגם במכון כושר רועש אני לא אשמע כלום,אני לא יודע איזה סוג יותר מתאים לי INEAR או קשת מה שיותר חשוב לי זה האיכות ולא מעניין אותי הצורה שלהם כמובן שהעדיפות היא לINEAR אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז לא. מכיוון שאני בור בנושא האוזניות אזי אני לא יודע מה התקציב שנדרש עבורי להשקיע(אל תשתגעו יותר מדי,ואל תביאו לי משהו זול מדי שיזרק לפח) המוצר יקנה מארה"ב ככה שיהיה יותר זול מהארץ לגבי האוזניות חשוב לימאוד שיהיו עצמתיות,איכותיות,ובעלות נוכחות בבאסים,סגנון המוזיקה העיקרי שלי זה עופר ניסים וכל ההאוסים והטרקים שמסביב וקצת רוק וישראלית תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
נגן הDVD שלי (StandAlone) ישן מאוד. כשאני אני אומר ישן אני מדבר על כמה שנים טובות. בכל אופן בגלל שהוא ישן הוא לא תומך בכמעט כלום אפילו לא CD-R, שלא נדבר על DVD-R. אני מתכוון לקנות נגן חדש שתומך במדיות הקיימות היום, וגם חושב על לקנות נגן שתומך ב DIVX. יש למישהו פה נגן כזה ויכול להמליץ לי על דגם? המבחר בארץ לנגנים שתומכים בDIVX לא גדול. אני חושב על לקנות PHILIPS DVP630 או PIONEER DV-470 הסתכלתי במאגר מידע על הנגנים בVIDEOHELP אבל חלק מהתגובות שם טובות וחלק לא... אם למישהו פה יש את אחד הנגנים הנ"ל בבקשה תכתוב פה עליו ואם כדאי לקנות אותו...
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בעיקרון אני משאיר על הווליום הכי גבוה דרך הוינדוס ופשוט מנמיך ומגביר את הווליום של הרמקולים דרך השלט,עכשיו השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורה כלשהי ברמקולים עצמם? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היום הנגן יפיפה שלי התפגר אחרי תשעה חודשים. זה התחיל בכך שלא הצלחתי להעביר קבצים לנגן. הוא כל הזמן התנתק. ניתקתי את הנגן בצורה מסודרת, עשיתי ריסט למחשב (חשבתי שהבעיה היא במערכת הפעלה) וניסיתי לחבר את הנגן. הפעם הוא בכלל לא זיהה את הנגן. ניתקתי עוד הפעם את המכשיר, ניסיתי להפעיל אותו והנגן לא נדלק. טוב, הוא נדלק, אבל נכבה אחרי שניה. עשיתי ריסט לנגן, אך הבעיה לא נפתרה. מחר על הבוקר אלך לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. ואם זה לא מספיק גם אוזניות Shure e2c התחילו לעשות בעיות אחרי פחות משנה. אין לי מזל. פשוט אין. ואני עוד צריך לסגור שבת שמירות. מה אעשה בלי מוזיקה בשמירה? :'(
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה. הדרישות שלי מהאוזניות הם: 1: שישמעו טוב. 2: אני מעדיף אוזניות שיכסו את האוזן לשמיעה ממושכת. 3: חשוב מאוד שהאוזניות יסננו את הרעש כלפי חוץ. אני יושב במשרד ואינני מעוניין להפריע ליושבים סביבי, פרט זה הינו חשוב מאוד. בקשר לסינון רעשים מבחוץ קצת פחות חשוב. אפילו הייתי מעדיף לשמוע אם מדברים אלי. 4: צריך להתאים לחיבור אוזניות של המחשב וגם של איפון (אני מבין לשחולארות יש איזה חיבור מיוחד משהו ). התקציב עומד על 500 שקל. למראת שהייתי שמח לא להוציא כל כך הרבה על אוזניות. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מערכות 2.1. שמעתי כבר דיי הרבה מערכות והמערכת היחידה שלא מצאתי מקום שבו מוכרים אותה וגם מאפשרים לשמוע אותה לבדיקה היא הCREATURE של JBL. מישהו יודע על חנות (באיזור ירושלים עדיף..) שמאפשרת לשמוע ולבדוק את הרמקולים לפני הקניה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-