עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Monopoly,

שלום, אני מחפש אוזניות למחשב להאזנה למוזיקה וקצת משחקים וסרטים. שמעתי היום את הAKG K26P והחלטתי שאוזניות קטנות כאלה זה לא מתאים לי בעיקר בגלל האטימה של ה26P [לוחץ מאוד באוזן] וגם לא ממש ממש הרגשתי שיפור בסאונד [בהשוואה לאוזניות ג'נריות ב100 ש"ח] בכל אופן אני מחפש אוזניות גדולות כאלה שמכסות את האוזן. אני מאזין בעיקר לרוק, STEVE VAI [סגנון מיוחד ] וגם טראנס וקצת מטאל למרות שגם היפ הופ פופ וכאלה לפעמים לכן אני מחפש משהו שפחות או יותר ישמע טוב באותה מידה בכל הסגנונות.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by ביז'ו המוס,

לא ידעתי אם לשים את זה בפורום אודיו או פורום תוכנה.. אם טעיתי מנהלים תעבירו יש לי קובץ בפורמט APE שאני רוצה לשמוע, המדיה פלייר לא תומך בפורמט הזה אז הורדתי ווינאמפ שתומך עם פאץ' אבל אני יכול לשמוע את כל השירים בתור שיר אחד ארוך, אין חילוק בין השירים כמו שאמור להיות..? איך אני מפריד את הקובץ לכל שיר בנפרד?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. Started by stingeR-,

יש לי לוח KT4AV של MSI עם AC97 של REALTEK 5.1 OB ויש לי מהמחשב הישן SB PCI 128 איזה מן הכרטיסים יותר טוב ?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  4. המגבר... roksan kandy mkIII רמקולים: avance omaga 503 מעוניין בכרטיס קול איכותי שישרת ברמה את הנ"ל , בסטיראו , אין צורך בסראונד

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by ballerum,

קניתי רמקולים של קריאייטיב את הGigaWorks מה אתם אומרים עליהם איך הם בשביל מוזיקה ומשחקים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5286

6. יש לי בעיה שאני רואה טלוזיה במחשב עם הסאב וופר עושה זימזום מה הבעיה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  7. שלא עולה יותר מ-700ש"ח. ראיתי שיש גם מכשירים זולים שניתן לחבר להם הרדיסק של מחשב נייד. האם הם שווים משהו ואם כן איזה מכשיר.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מעצבנת בסאונד יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רמקולים altec lansing atp3 (2.1) ומקלדת logitech Internet Navigator special edition שמחוברת דרך PS2 (תמשיכו לקרוא ותבינו למה כתבתי את זה) אממ אז הבעיה היא כזאת כשאני שומע שירים (MP3) יש מידי פעם הפסקות והפרעות בסאונד הפסקות אני מתכוון שאני שומע את השיר ופתאום לשניה אחת השיר כזה נפסק וממשיך מאותה נקודה והפרעות זה נגיד באמצע השיר אני שומע כזה "צט" באמצע לאיזה שניה מאוד מעצבן זה בדרך כלל קורה כשאני כותב נגיד כמו למשל עכשיו. אבל כשאני משחק נגיד במשחקים ודברים כאלה ושומע MP3 אין את ההפרעות האלה מישהו יכול לעזור לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by Cooler-Master,

ערב שלום לכולם.. שבוע שעבר התחדשתי לי בטלוויזית LCD מסוג TOSHIBA 37 מדגם 3500c עכשיו חיברתי את המחשב בכבל של DVI TO HDMI והכל עובד ורואים מעולה אבל כל פעם שאני מכבה את הטלוויזיה ואז מדליק לא רואים כלום עד שאני לא עושה ריסטארת למחשב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? כי קודם חיברתי עם כבל VGA רגיל והכל היה טוב ועכשיו זה מחרפן לי את המוח כבר.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  10. אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by miki_9,

אני מחפש סאב וופר למחשב שיאפשר לי שליטה על-5 רמקולים (5.1) מחיר בין-500 ל-700 שקל (אפשרות לחריגה קלה) עדיפות לצבע שחור

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר ממצוע. זה המחשב שלי: http://www.pcworld.com/article/id,127985-page,1-c,desktoppcs/article.html אני קונה את הכרטיס בחו"ל, אם מישהו יוכל למצוא לי כרטיס טוב באתר הבא: http://www.newegg.com/ זה יהיה מצויין... תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by spz,

בוקר טוב לכולם... אז ככה.... כרגע יש לי בחדר את הרמקולים ATP3 שאיתם אני רואה טלויזיה/ משחק בפס2/ שומע מוסיקה. אין לי כוונה לחבר אותם למחשב, אלא אם כן אני יקנה זוג רמקולים חדשים. בכל מקרה, אני בן אדם שאוהב מוסיקה, במיוחד אלקטרונית (האוס וטראנס בעיקר), בשביל זה אני צריך רמקולים ממש טובים כל עוד התקציב מאפשר . פעם אחרונה שקניתי זה היה את הATP3, עכשיו אני חושב אם כדאי לשדרג את החדר ברמקולים חדשים. חיפשתי רמקולים בתקציב (עד 600... אפילו לא) והיחידים שמצאתי "ראויים" הם הAL 2100 קרייטיב ולוג'יטק. ה2100 נראים הכי מתיאים כין אין לי צורך ב5.1 או 4.1, אני צריך 2.1 וזהו. השאלה הגדולה בעצם היא האם יש הבדל מורגש בין הATP3 לבין ה2100? אם כן איך הוא מתבטא? עריכה: עכשיו ש…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי מזה 4 וחצי שנים אודיג'י 2 ZS. אני חושד שיש בו בעיה טכנית עקב קול קטוע ובעיות בזיהוי (לא ענו לי בפורום תמיכה טכנית). השאלה שלי היא כזאת, האם לרכוש כרטיס זהה או להשקיע בXFI? האם יש ביניהם הבדלים משמעותיים? אני דורש הרבה מכרטיס קול, חיבור למערכת 5.1, מיקרופון וכו', אני שומע המון מוזיקה ומשחק משחקים. המפרט שלי: Amd athlon 64X2 4200 Asus A8V Deluxe 2GB DDR400 Radeon 1950PRO תודה מראש אנשים טובים, משה.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by boten,

מחפש רמקולים מתקפלים לטיולים (שיכנסו בקטן למזוודה). מישהו יודע משהו על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2601822 או על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2607436

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  17. שלום, יש לי את הרמקולים Logitech Z4i, חיברתי בשבוע שבעבר את האוזניות הסיינייזר שלי (CX400II) לפאנל שליטה על הווליום. משום מה הוא גורם לקצר באוזניות... אחרי כמה שעות אותם אוזניות עשו בעיות, כלומר, אוזנייה אחת לא עבדה לי ועשתה לפעמים רעשים. בכל מקרה, רציתי לדעת למה זה עושה קצר... והאם עדיף לחבר את האוזניות ללוח האם בככל? נ.ב. כמובן שהחלפתי את האוזניות כי יש לי אחריות וכו'...

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  18. יש לי מערכת 5.1 (microlab x23 אם זה משנה). לאחרונה מצאתי רמקולים ישנים (אבל מעולים) של מערכת סטראיו ששימשה אותי. חיברתי את הרמקולים האלה במקום 2 הרמקולים הקדמיים במערכת. עכשיו, נוצרה בעייה קטנה של חוסר איזון מכיוון שמקדימה יש גם סנטר וגם את 2 הרמקולים האלה (שגדולים פיזית הרבה יותר מאלה של מיקרולאב וגם כל אחד מהם מכיל סאב טוויטר ורמקול לתדרי אמצע) ומאחורה יש רק את 2 הרמקולים של מיקרולאב. חשבתי לקחת את 2 הרמקולים של המיקרולאב שהסרתי ולהוסיף אותם לרמקולים האחוריים, ככה שיהיו לי 2 רמקולים על הצ'אנל של הback left ו2 רמקולים על הצ'אנל של הback right. (גם כדי שתיהיה עוצמה כפולה מאחורה וגם כדי לא להשאיר רמקולים חסרי שימוש - כואב לי הלב לראות אותם שוכבים). החוט שמחבר את הרמקולי…

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  19. התקלקל להם הDVD כל הDVD היום עם אותן התכונות...קשה לי להחליט על איזה מכשיר / חברה / דגם אתם ממליצים ? למשל אני מצאתי את שני אלו >>> ודוקא הזול יותר ניראה מתאים ליותר פורמטים האם זה נכון? DVD APEX דגם: DVX-811 מחיר 294 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 DVD PIONEER דגם: DV393 מחיר 400 ש"ח (12 תשלומים) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 תודה מראש!!1

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  20. אהלן יש לי סאב של סט 4.1 של קריאטיב (מערכת ממש טובה) ויש איתו כמה בעיות 1. בכל מגע קטן בסאב (לפעמים אני בועט בו קצת עם הרגל בטעות) הוא "מתחרפן" ונותן לי בזזזזזזזזזזזז חזק עד שאני בועט בו שוב. 2. אם הוא ישב בשקט כל הלילה, ואני מדליק את הWINAMP בבוקר לשמוע שיר, יקח לו 5 שניות "להתעורר" ולתת לי ווליום כלשהו. מה הבעיות האלה אומרות בד"כ ? לא מעוניין בקנייה של סט חדש שיעלה בסביבות 400-500 שקל (וחבל על הרמקולים שעובדים מצויין) כמו כן לא נראה לי שמוכרים סאבים 4.1 עם הגברה פנימית בנפרד ... תוד ה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. Started by piro,

שלום! קיבלתי ipod אתמול וקראתי ת'רד איפהשהו לגבי תוכנות יותר מוצלחות לשימוש ב ipod מאשר ה .musicmatch אני מתעניין במיוחד באלו שמאפשרות גרירה והפלה של שירים לתוך ה ipod. תודה piro

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם (אני מקווה שזה הפורום הנכון)! קיצר לא מזמן קניתי DVD של איזו להקה, והמוכר הדביל בחנות אמר לי שזה לא בדיוק DVD אלא מעין VCD, בדוד הזה יש גם טראקים של מוזיקה, וגם טראקים של ווידאו, עכשיו המוכר הדביל אמר שמערכת רגילה תקרא את הטראקים של האודיו, אבל בשביל הווידאו צריך DVD. כמובן שזה לא כדלקמן, ורק DVD בכלל יכול לקרוא את הדיסק הזה. עכשיו אני רוצה לשמוע את הדיסק הזה באוטו למשל. אז השאלה שלי היא איך אני עושה ריפ לשירים בDVD הזה, וקצת יותר מסובך, איך אני עושה ריפ לווידואים בDVD הזה. חשוב להדגיש שקניתי את הדיסק הזה, ואין פה שום ווארז ודברים לא חוקיים.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. עולה בערך 4000 שקל, ביקורות לא רעות והמחיר מצויין לטלויזית LCD TV בגודל 32 אינץ' ועוד של LG, המליצו לי על toshiba 32wl66 אבל היא עולה 1000 שקל יותר, זה באמת שווה את זה? הLG 32LC2: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=411556 בבקשה תענו, אני רוצה להזמין בקרוב. ד"א היעוד העיקרי זה לחבר אקס בוקס 360, ואז אני רוצה שיראו איתו ממש טוב, כמובן גם לראות סרטים בHD ולחבר לממיר של HOT אבל אני כבר יודע שלא יראו משהו בHOT...

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תמיכה בעברית בנגן הנל.. עשיתי חיפוש ולפי הטרדים הישנים הבנתי שאין רציתי לדעת אם השתנה משהו..?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by AMIT_MEG,

מחפש אוזיות עד 200 שקל עכשיו התחיל הצבא וכו.. רכבות אוטובוסים אני רוצה אוזניות חמודות עד 200 שקל יש משהו טוב בתקציב חשבתי על Sennheiser CX500 אבל אם יש משהו יותר טוב בתקציב או משהו הרבההה יותר טוב בגגגגגג של 300 שקל כללל הכל אז אפשרי ועוד משהו אם יש אוזניות בסגנון של AKG K404 גם אפשרי

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים