עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yossi126,

לרגל יום ההולדת הקרב ובא יתפנו בוודאי מעט מזומנים ואוכל סוף סוף להשאיר את ה880 בבית. כרגע התמקדתי בדגמים SCL3 ו ER6i . אין לי העדפה לבאס מודגש או צביעה של הצליל. אני מעדיף היענות נייטרלית כמה שיותר, כי בIEM טרבל או באס מודגשים קצת יותר פוגעים באזניים.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. הי, אני מעוניין לקנות LCD, מעדיף 42, FHD, לשימושי YESMAX, PS3, ומחשב, חשוב שיהיה HDMI, כמה שיותר יותר טוב, ורציתי לדעת איך זו: Tohsiba 42X3000..אני רוצה אותה, היא בתקציב שלי ( 8-9K) ההתלבטות היחידה היא איך לחבר אותה, כי אני לא בטוח אם יש לה SCART או אין לה, ואם אין לה, איך לחבר אותה, והאם זה משנה? כי הבנתי שיהיו בעיות בשינויי יחסים, 16:9 ל3:4, אני אצטרך לשנות ידנית.. בכל אופן, באיזה אופן אוכל לחבר אותה בצורה הטובה ביותר, האם יש לה SCART, והאם יש תחליפים אחרים? אפשר להגיד 50 50 לSD ולHD.. תקציב 8-9K אני מזכיר, 42, תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by KindaLost,

שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by rani,

שלום אני מחפש טלוויזית FHD לסלון בביתי, דגש על הרזולוציה (1920X1080) מינימום 42 אינץ', המטרה היא ניגון סרטים מהמחשב (HD 3850) אליה וטלוויזיה לכול דבר. התקציב הוא בין 5000 ל 6000 ש''ח עם חריגה אפשרית ל6500 ש''ח אם זה באמת ישתלם.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by SuperSagi,

שלום, השאלה שלי זה אם יש הבדל מיוחד באיכות הסרטים שלי 720P/1080P במידה והם מחוברים ב-DVI2HDMI לבין חיבור HDMI2HDMI ?

6. Started by meidan,

היי, מישהו יכול להמליץ על מעמדים לרמקולים מדפיים גדולים (Kef IQ3) בסביבות ה- 500 ש"ח? חשוב שלא יהיו פחות מ- 60 ס"מ גובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. Started by barzanger,

אני מחפש אוזניות לבן דוד למתנה התקציב הוא 150 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל עם הבדל של חמישה שקלים מה לקנות? השימושים הם רוב הזמן מוזיקה וקצת משחקים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by Xodarap,

שלום שלום! כרגע יש לי בסלון HTPC שמחובר לטלוויזיה (איזה כיף לשמוע מוזיקה ככה), הייתי רוצה לצרף אליו מגבר ושני רמקולים כדיי לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית.. ניסיתי לחפש בעצמי אבל נראה לי שקצת איבדתי את הדרך בנוגע לציוד שאני צריך, אם אפשר לקבל עצה אני ממש אשמח. אני מקשיב בעיקר לרוק ואופרה (אני יודע סגנונות שונים לחלוטין..אולי אפשר למצוא משהו באמצע?). בכל מקרה, התקצב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לחרגה קטנה, תודה!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by aracer,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את המסך 32" של סאמסונג A450(מקווה שאני לא טועה משם) ורציתי לדעת איך הוא. אני הולך להשתמש בו לראות טלויזיה ולחבר למחשב שבוא אני משחק ורואה סרטים לפעמיים באיכות HD. כמובן אני ילך לראות את האיכות שלו בעצמי אבל אני רוצה לדעת מה חושבים אליו אנשים שהתנסו איתו. תודה מראש לכולם!!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  10. היי אשמח לקבל חוות דעת על שני הדגמים הנ"ל או דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה ולשיחות דרך האינטרנט בחדרי צ'אט קוליים ותוכנת כגון סקייפ תודה חזי

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין בקנייה של מערכת קולנוע לחדר TV , אך כאשר זה דורש קנייה של ריסבר ורמוקלים אכותיים זה יוצא סכום גבוה מידי בשבילי. ואז חשבתי אם אפשר למשל לקנות את הרמקולים SOLO 7 שלפי מה שראיתי בתמונות מתחברות עם החיבור האדום ולהבן של הבננה - ולחבר אותם ישירות לטלוויזיה. האם זה אפשרי? אם כן ישמעו טוב כמו שצריך או שזה לא יפיק את מייטב התועלת במצב כזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by onadiv,

אשמח להמלצות לקניית רסיבר, אני קונה בקרוב וזקוק לעזרה. מצאתי מספר דגמים ואשמח לשמוע את דעתכם: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=AVR255&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=253&aff=Zap〈=he http://www.hi-fi.co.il/sg_product~RX-V565~35~253.htm אלו שני הדגמים הכי טובים שמצאתי בתקציב שלי, ועוד שתי שאלות, -יש רסיברים שמתפקדים ככונני DVD שתומכים בFHD? או שסתם הם רושמים תמיכה ב1080P, יכול להיות שאני בור ואשמח להחכים. -רסיבר שתומך ב7.1 תומך מן הסתם גם ב2.0 נכון?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by Qman,

חח אני צריך אוזניות למחשב עם מיקרופון עד 45 שקל, KSP IVORY איפה שיותר טוב

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום, יש לי את הרמקולים Logitech Z4i, חיברתי בשבוע שבעבר את האוזניות הסיינייזר שלי (CX400II) לפאנל שליטה על הווליום. משום מה הוא גורם לקצר באוזניות... אחרי כמה שעות אותם אוזניות עשו בעיות, כלומר, אוזנייה אחת לא עבדה לי ועשתה לפעמים רעשים. בכל מקרה, רציתי לדעת למה זה עושה קצר... והאם עדיף לחבר את האוזניות ללוח האם בככל? נ.ב. כמובן שהחלפתי את האוזניות כי יש לי אחריות וכו'...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. בעיקרון אני משאיר על הווליום הכי גבוה דרך הוינדוס ופשוט מנמיך ומגביר את הווליום של הרמקולים דרך השלט,עכשיו השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורה כלשהי ברמקולים עצמם? תודה מראש לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. תומך ב i3 תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  17. אני ממש מתלבט בין כמה אופציות ואם יש לכם דרך לעזור - אשמח! זה טרייד אוף בין מחיר לחוטים לאיכות ועוצמה - להתעסק עם חוטים זה כאב ראש בייחוד אם זה 5.1, למרות זאת "סראונד סאונד" זה דיי חשוב וגם האיכות והבאסים בתקציב של 1000-1500 ש"ח הנה האופציות שאחרי יומיים "מחקר" ובלבול הגיעו לסוף. אם יש לכם דעה\דיס המלצה\המלצה - אשמח! 1. רמקול אלחוטי מבית SONOS דגם MOVE - מחיר 1650 https://www.netoneto.co.il/product/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-sonos-%D7%93%D7%92%D7%9D-move?aff=Zap&aff_a=1 2. רמקול אלחוטי מבית SONOS דגם ONEGEN2 מחיר 900 https://www.netoneto.co.il/product/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%9…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by mazoneli,

יש לי נגן DVD עם כניסת USB, ברשותי DOK של 8G, הייתי רוצה להעתיק DVD'S ולנגן אותם כ DVD, הייתי רוצה הכוונה כיצד ניתן לעשות זאת מאחר וסתם העתקה של הספריות מה PC לא הניבה את התוצאה המבוקשת. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by lfn,

שלום רב, יש לי ממיר של הוט וברצוני להסתיר אותו ז"א לשים אותו בתוך מגירה.שמעתי שלהוט יש אופציה של עיינית ע"מ להעביר ערוצים. האם עינית זו צריכה להיות מחוברת בצורה חוטית לממיר עצמו?או שניתן לחברה בצורה אלחוטית?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by eliran-bason,

מעוניין בכרטיס קול,רמקולים ומיקרופון בשביל קריוקי ברשותי כרטיס קול מובנה של רילטק ורמקולים בתצורת 2.1 של ג'יניוס מדגם sw j2.1 500 ומיקרופון של pro-luxe udm-328 משום מה לא שומעים איכותי וחזק האם יש טעם להשקיע בכרטיס קול רמקולים ומיקרופון? תודה על העזרה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by dmcinc,

משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by Silver Dragon,

מטרה - שידור תכנים ב 720P 1080P מהמחשב. תקציב: עד 700 ש"ח. ראיתי כמה דגמים, כולם בתאכלס אותו הדבר מבחינת השימושיות שלהם (ז"א חיבורים, תמיכות, כו') יש לי בבית רשת בתקן N.. וזו השיטה שאני מתכוון להשתמש בה. הנה השאלות שלי: (והן מכוונות למשתמשי הסטרימרים למיניהם! תודה) האם זה נתקע לפעמים באמצע? מה קורה כאשר אני מקפיץ לדקה אחרת בסרט? הוא מוריד מחדש? לוקח לו זמן? או שזה 100% זמן אמת? בעיות ודברים שמציקים לכם.. אני אשמח לשמוע. והשאלה הגדולה: איזה סטרימר עושה את העבודה הכי טוב? בנתיים נצנץ לי ה Xtreamer משום שהוא כל כך נמכר. תודה רבה לכל העוזרים D: !

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  23. Started by Adirz,

אני רוצה לקנות את האוזניות האלה, אתה מכירים מקום לקנות אותו בארץ?

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by ATI POWNZ,

שלום קניתי מלפני כמה ימים רמקולים חדשים, של לוג'טק, וכתוב בחוברת שהסאב כוחו 7 RMS?? זה טוב חזק? . מצטער אבל אני לא מבין בתחום. תודה רבה לתושמת לבכם.

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  25. באתי להזמין את הקריאטיב T5400, אך נאמר לי שלא קיים יותר. יש את המחליף שלו 5900(ככה נאמר לי), אך לצערי לא מצאתי הרבה מידע על הדגם הזה... (עולים 100 יותר) מצאתי משהו, אבל לא ממש הבנתי מה תכלס ההבדלים ביניהם,חוץ מדבר אחד-הסנטר שוכב ולא עומד. ההספק דומה,והנתונים דומים. אז מה ההבדלים פה?? (אשמח לשמוע אם מישהו מצא הבדל) 5400- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=5077&nav=-1 5900- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 אני רוצה להזמין עוד היום,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במהרה... תודה

• 5 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.