אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לאמא ואבא הלכה הCRT "34 שהיתה בסלון (התפוצצה ^^) ועכשיו הם מחפשים חדשה להחליף אותה ונראה במחירים של היום שעדיך כבר לקנות LCD\פלזמה שימוש זה 95% מהזמן צפיה בהוט ממיר רגיל לא HD 5% זה צפיה בDVD. תקציב 2500 "עדיף כמה שפחות" (ציטוט של אמא) הקשר למרחק זה 3-4 מטר מהמסך אז הגודל הזה נראה לי סבבה HDMI-רצוי לא חייב אין רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הדלקתי את הרמקולים ופתאום הופיעו ציקצוקים מעצבנים. ניתקתי אותם מהכ. קול והציקצוקים נעלמו... כך שזה בודאות הכ. קול. מדובר בAUDIGY2 ZS בן יותר משנתיים... האם ישנו פיתרון לבעיה חוץ מלקנות כ. קול חדש? עריכה - הבעיה ניפתרה ע"י חידוש הדרייבר.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
דוד שלי טס ביום ראשון לחו"ל ואני יכול לבקש ממנו שיקנה לי בדיוטי פרי את הרמקולים MX 5021 או את הFX 6021 1. הMX יותר טוב מה הFX נכון? 2. יש אחריות בדיוטי פרי? 3. האם זה ממש קריטי עם אני קונה את הרמקולים (כניראה MX 5021) בלי לשמוע אותם, זה ממש קריטי? 4. האם כדי לנצל את הרמקולים אצטרך לקנות כרטיס קול, כרגע יש לי כרטיס מובנה AC 96, אני אשקול לקנות את האודג'י 2. 5. מה משקלם של הרמקולים תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן וסהלן!! יש לי 2000-2500 .... אני בטוח לא רוצה נגן מבוסס דיסק.. ברור שגם לא 8 מ"מ... עכשיו נשארו מבוססי זיכרון ומבוססי הארדיסק... אז מבוססי זיכרון יש את הcreative lx100/200 ואת הmpio למיניהם. הארדיסק יש את האייפוד שאני שמעתי שהוא סבבה אבל אני לא מת עליו... יש את הarchos אבל אם כבר ארקוס אז אני לא יודע... אולי אני יקח תצבעוני שאפשר לראות איתו סרטים ולצלם... אקיצר אני צריך עזרה.. בעיקר מבעלי נסיון תודה!! אני רוצה מכשיר אמין.. שלא מפסיק לנגן באמצע שיר.. ושלא יתקלקל.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא מינימום עם אפשרות להעלאה, זאת אומרת שאני רוצה לשלם כמה שפחות אבל לא להתפשר על משהו זבל אלא רק על משהו טוב אז אם אני מתחיל מ5 אלף ואתם אומרים שחייב לפחות 8 אני אשים 8. כבר פתחתי דיון דומה לזה לפני יותר משנה כשהתעניינתי בנושא אבל עכשיו אני שוקל ברצינות. 1. זה נכון שבמקרן רואים פחות טוב מאשר בטלויזיה?? אם זה נכון אז בשביל מה לקנות? יש לי טלויזיה רגילה ורואים בה ככה ככה, הרבה פחות טוב ממה שרואים במחשב. הכי מעצבן בטלויזיה זה לא רק שהאיכות פחות טובה אלא שבסצנות בהירות הטלויזיה זורקת אור מאוד חזק ואפילו מסנוור ישר לעיניים ואנחנו רואים סרטים תמיד בחושך. 2. עד כמה הרזולוציה חשובה? ומה זה הדחיסה? הדחיסה עוזרת במשהו, היא נותנת תוצאה כמו אותו רזולוציה כשהיא אמיתית ל…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים פשוטים עד 200 ש"ח בשביל אמא שלי , לשימושים פשוטים כמו skype , youtube וכו' , את הרמקולים אני אקנה בK.S.P אז אם אפשר להמליץ לי על משהו משם אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני חשבתי כל ה-Creative Inspire 4400 4.1 Speakers אבל לא בטוח.......
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כאבל שמחבר בין הכרטיס מסך לטלויזיה ואני רוצה לראות טלויזיה במחשב או ההפך לראות את מה שהמחשב מציג בטלויזיה.. אני מחפש שם של תוכנה שתוכל לעזור לי במה שאני רוצה לא תהיה לי בעיה להשיג אותה אני חושב אני רק צריך שם של תוכנה.. אשמח עם מישהו יוכל לעזור לי!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
למרות שאני מאוד מרוצה מהאקווה עם ה990 (השילוב קרוב למושלם לדעתי) אני מתפתה מאוד לשינוי לאחר שנה וחצי סטטיות בסט אפ שלי. הOMZ כמובן נשאר, ואני מחכה יותר מדי שאורי יגיע לארץ לעדכן לי גרסה. עכשיו, חשבתי על מנורות לאוזניות הבאות שלי (מי שיודע יודע, אשכול על העניין יהיה ברגע שזה ייסגר). Woo Audio 3+ Little Dot Mk III Darkvoice 332 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקולים למחשב בסגנון ATP3 של Altec , עכשיו רציתי לשאול בסכום של 300-400 ש"ח מה עדיף? atp3? או את הדגם שמחליף אותם? ומה ההבדלים בין הדגמים? או שבכלל עדיף רמקולים של Creative? בכל מקרה השימוש הוא לשירים , משחקים , סרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב ולא ממש יודעת איך... יש לי כרטיס טלויזיה Hauppauge WinTV PRV 150 MCE, כרטיס מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ומסך 20" של דל (דגם 2007). יש לי ממיר של הוט והייתי רוצה לראות את הערוצים במסך המחשב. (אם יש צורך בפרטים נוספים רק תגידו לי...) אשמח אם תוכלו להסביר לי כיצד עליי לחבר בין הטלויזיה / הממיר למחשב. אם יש קישור למדריך או משהו כזה, זה גם יכול לעזור. תודה מראש, קרן.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום ... יש לי שאלה יש לי כניסה ברסיבר לסאב לפי מה שהבנתי הסאב שיש לי הוא פסיבי אבל הרסיבר דורש אקטיבי יש אפשרות להפוך את הסאב לאקטיבי אכישהו אולי דרר חיבור מגבר קטן או משהו
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי לוח אם:gigabyte k8ns ועליו יש מובנה כרטיס קול... התקנתי את הדריבר שמסופק עם האריזה של הלוח אבל קורא לי הרבה פעמים שמתי שאני משחק המחשב נתקע ומופיע מסך כחול ואמרו לי שזו בעה בדריבר של הכרטיס קול... חיפשתי באתר של gigabyte דריברים ולא מצאתי מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון לדריבר או לתת לי דרך אחרת לסדר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן! אח שלי גילה את נפלאות הקאונטר סטרייק. והחליט שבא לו אוזניות עם מיקרופון, על מנת שיוכל לשוחח תוך כדי המשחק ובכלל.. אילו אוזניות למשחקים מומלצות, שכוללות גם מיקרופון? תקציב בעיקרון עד 200-300 ש"ח אבל גמיש (לשני הכיוונים). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל מקרה. קניתי רכב מודל 2010 ויש לי כרגע ברכב מערכת של חברה לא ברורה שה-DVD לא עובד. (עוד משהו שצריך לבדוק כשקונים רכב משומש.) יכול להיות שאתקן את ה-DVD. עוד לא החלטתי. רציתי לדעת האם יש המלצות עד 2000 ש"ח למערכת עם מסך מגע 6.1 עם blietooth ואם חיבור למצלמת רוורס? תודה מראש למייעצים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לרגל יום ההולדת הקרב ובא יתפנו בוודאי מעט מזומנים ואוכל סוף סוף להשאיר את ה880 בבית. כרגע התמקדתי בדגמים SCL3 ו ER6i . אין לי העדפה לבאס מודגש או צביעה של הצליל. אני מעדיף היענות נייטרלית כמה שיותר, כי בIEM טרבל או באס מודגשים קצת יותר פוגעים באזניים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קיים הבדל? למה קניתי את A450 של סמסונג לפני חודש וחצי פתאום הA550 עולה אותו דבר ואני מרגיש חארה!
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ידוע לי כי APPLE תצא עם הודעה בשנה הבאה בנוגע לעברית ב-iPod שלה. האם קיימים כיום נגני MP3 בתומכים בשפה העברית? ואם לא כרגע, האם ישנה הערכה מתי יעודכנו המערכות בחברות השונות ויזנקו את שפתנו אל המאה ה-21? תודה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתקל בפורומים השונים ובכלל באנשים אשר נהרס להם הקונקטור באוזניות והם זקוקים להחליף אותו (מתאפיין לרוב באוזניות יקרות ולא בכאלו ב-20 ש"ח). המדריך הבא שיצא לי במקרה להתקל בו ביוטיוב (עקב כך שנהרס לי הקונקטור של ה-HF5 שלי) יסביר לכם במפורט שלב אחריי שלב את ההליך הפשוט של החלפת הקונקטור הפגום והלחמה של קונקטור חדש ותקין. ככה תוכלו להמשיך להנות מהאוזניות הישנות והטובות שלכם לאורך עוד הרבה זמן. -ניתן להשיג קונקטורים פשוטים ולא ממותגים בשקלים בודדים בחנויות האלקטרוניקה. תהנו מהמוזיקה! :ylsuper:
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות איזהשהוא גישור בין הZ לLCD ולמחשב ביחד ולקבל עדיין אותו צליל? או עדיף לא להסתבך וללכת על מערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה בבחירת מקרן שישמש לצפייה משפחתית במרפסת/חצר הבית, צפייה בעיקר בסרטים, לא בשעות האור כמובן, אבל מחוץ לבית. הצפייה תתבצע במרפסת ממרחק של כשלושה מטרים ומעוניינים לצפות על מסך של בסביבות "120. לא החלטנו עדיין על הגודל, אבל יהיה בבית מסך טלויזיה של "65 לפחות, אז צריך מסך הקרנה גדול משמעותית מהטלויזיה. התחלתי עם הכנת שיעורי בית וכתבתי את הפרמטרים החשובים, אשמח להתייחסותכם: 1. עוצמת הארה, כמה אנסי לומנס מומלץ לצפייה שלא בחדר חשוך, אלא במרפסת בערב? לפחות 1,000? יותר? 2. מה יחס הניגודיות המינימלי לצפייה במרפסת? 1:1,000? 3. רזולוציה, האם 4K מייקר משמעותית לעומת Full HD/1080p? 4. סוג נורה: רגילה היא מיושנת, …
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב העומד לרשותי הוא עד 200 ש"ח להמלצותיכם * הבחירה באוזניות היתה בעיקר בגלל הרעש של המחשב, ורעשים מסביב(איזור תעשייה וכו') אם אתם חושבים שעדיין עדיף בשבילי רמקולים- אשמח לשמוע. נדב
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו כאן היה בזמן האחרון בדיוטי פרי וראה שם CX300? אם כן אז מה המחיר? פשוט אני נוסע ב1 לאוגוסט לפולין, ואני רוצה ת'CX300 עד אז. הזמנתי מ pompa.co.il, והם התקשרו ואמרו לי שהאזוניות לא במלאי והם מגיעות לארץ רק ב15 לאוגוסט ( :'( ) יענתו יש מצב שגם בהרבה חנויות אחרות בארץ לא יהיה אותן.... (אם מישהו מכיר חנות שיש בה את האזוניות במלאי - גם טוב!) תודה מראש לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
בסוף קניתי את המיקרולב FC330, מאוד מרוצה מהקנייה. נמאס לי מהאוזניות, אז החלטתי לעבור לזוג רמקולים, עם סאבוופר בתקציב לא גבוה במיוחד. השימוש יהיה למוסיקה, ברובה מוסיקת מטאל (על כל סוגיו). כרטיס הקול מובנה על לוח האם (מצויין במפרט מחשב). עשיתי חיפוש בפורום, וקראתי קצת בסטיקיס, והרמקולים שציינתי בכותרת נראים כהכי משתלמים בתקציב (יש אחרים, אבל כבר לא מוכרים). מה דעתכם? תכלס, יש הבדל בין רמקולים של 250 ש"ח לאלה של 430 ש"ח? לפחות הבדל שאחד שהוא לא אודיופיל יוכל לשים לב אליו? אני מתלבט אם בכלל שווה לי לשים 430 ש"ח על רמקולים, כשהם בעצם גם לא יהיו שיא האיכות. ואם יש אופציות אחרות, אשמח לשמוע עריכה: אופציה נוספת, טיפה זולה יותר שמצאתי הפרש המחיר לא קריטי, עדיפות לאיכות קודם. עוד …
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לנגן MP4 חיקוי מתילאנד שישפרו את איכות השמיעה עד 100 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-