אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קיבלתי היום את הרמקולים של ALTEC LANSING החדשים שהזמנתי דגם VS2421 חיברתי והכול עובד מעולהההההההה! אבל, בגלל שזו התנסות ראשונה שלי עם רמקולים וסאב וופר...אין לי מושג איך לכוון את הבאס והטרבל באיזה יחסים הם צריכים להיות אחד לשני? תודה מראש על העזרה. ד"א המוסיקה שאני שומע בד"כ היא מוזיקה שחורה עם הרבה באסים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני מתכנן עוד מעט לקנות רמקולים+כרטיס קול. הרמקולים כנראה יהיו ATP3/Inspire2500/Z340 וההתלבטות בכרטיס היא ה GameSurround Muse 5.1 DVD או ה Fortissimo III. למרות ההבדל הכספי הוא "רק" 70 שקל אני מעוניין לחסוך אותם אם אין טעם לקנות את היותר יקר. הצרכים שלי הם: משחקים (CS, UT2k3, etc), שמיעת מוזיקה (mp3,cds..) אולי בעתיד הלא קרוב גם סרטים אבל כנראה שלא, סרטים אני כנראה אראה ב DVD בסלון ולא על צג מסכן של "17. חוץ מכל מיני התקנים נוספים שה Fort3 תומך בהם ההבדל היחיד הוא שה Sound Output הוא 20Bit לעומת ה Muse שהוא "רק" 16bit. האם לי זה בכלל משנה? ומה המשמעות בפועל של הנתון הזה? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער על הדיון השני פשוט נעול את הקודם ; הפעם אני לא אעבור על החוקים. אנשים ! תעזרו לי יש לי שתי בעיות... 1 - יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? 2 - יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם כרטיס קול SoundStorm מובנה בלוח ואני רוצה לחבר אותו למערכת עם חמישה רמקולים (שניים קדמיים, שניים אחוריים וסנטר). כרגע יש לי רק שני כבלים מתאימים (PL רגיל ל-RCAX2). אבל, בלי קשר להעדר הכבלים, אני לא מצליח להעביר קול לסנטר, אלא אם המערכת היא בדולבי פרולוג'יק... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כבר יצא לי לשמוע כמה אוזניות , ועתה אני מחפש אוזניות שיהיו קפיצת מדרגה משמעותית מן RP-21, SEN HD485 וAKG K518. מיועדות להאזנה מן מחשב בייתי, תחומי מוזיקה שלרוב שומע: האוס, טראנס,דאנס, פופ ושחורה. העדפה לצליל חם וכיפי לשמיעה, דגש על תחום הבאס, במה רחבה ככל הניתן. העדפה לאוזניות ללא צורך בהגברה יעודית, וקיימת אפשרות ליד שניה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ACER 5684 עם יציאת DVI , כשאר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור DVI<HDMI אני רואה לא ברור(חד) ואני לא מצליח לשים את הרזולוציה הטבעית 1366X768(גולש מהצדדים). אם מישהו נתקל באותה בעיה והצליח לתקן אותה?, אני בשמחה אוכל לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מחפש רמקולים מתקפלים לטיולים (שיכנסו בקטן למזוודה). מישהו יודע משהו על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2601822 או על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2607436
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי נגן של טושיבה דגם sd 2600y שנקנה באוסטרליה ולכן קורא רק את איזור 4 ולכן לא יכול לקרוא סרטים של איזור ישראל! איך אפשר לפתור את הבעיה שהנגן יקרא את כל האיזורים?? תודה מראש לכל אחד שיעזור
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא ממזמן את המחשב הנ"ל, מחשב מאד חזק עם ליבה כפולה. סרטי HD מעט מקרטעים לי, במיוחד אם אני מחבר את המחשב לטלוויזה (סוני, LCD, 40 אינץ) בעזרת כניסת HDMI. איזה חבילת מקודדים כדי לי להוריד? אולי אין לי תוכנה מתאימה להקרין סרטים בWINDOWS 7? יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה....
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחילו להשמע לי רעשי רקע מוזרים ביותר ב X530, גם כאשר אני לא עושה כלום עם המחשב. לדוגמא אני מקליד וזה עושה רעש, או יושב על המיטה ופתאום מגיעים רעשים, סוגר את הדלת זה עושה רעש, וזה הגיע למצב בלתי נסבל! עוד שניה אני מפרק את הרמקולים ושובר אותם. לפני שאני עושה את זה, יש מה לעשות? בהתחלה זה היה מן "פאקים ( PACIM )" כאלה, זה בכלל לא הפריע לי, אבל עכשיו זה עושה רעש, מציק ביותר! ללכת לממש אחריות?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בבית מגבר קטן של גיטרה, שממה שראיתי אין לו בכלל כניסות של אדום לבן צהוב, אלא רק 2 כניסות גדולות שאני מניח שהן של מיקרופון או כבל גיטרה. יש לנו אירוע ואנחנו מקרינים בו סרט ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לחבר את הלפטופ לשם כדי להשמיע את הסאונד תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה בעיקר למטרת העתקת קלטות וידאו ישנות אבל גם לצפיה והקלטה מהטלויזיה (אבל מאוד חשוב שהמרת הקלטות תיעשה תוך שמירת איכות מקסימלית). ראיתי ש WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge מאוד מומלץ אבל גם כבר די ישן . יש כרטיס משתלם יותר ו\או טוב יותר בטווח מחיר של עד 600 שח ? תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ההורים צופים בעיקר בטלויזיה, אבל מתעקשים על LCD ולא על פלזמה, השיקולים לא חשובים, אבל מדובר בנתון שלא ניתן לשנותו. צרכים : בעיקר צפייה בטלויזיה תקציב : כ 7,000 ש"ח סוג מסך : LCD בלבד אשמח לקבל המלצה ספציפית של חברה ודגם, עבור מסך LCD בגודל "42 טוב ואמין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז ככה לאמא ואבא הלכה הCRT "34 שהיתה בסלון (התפוצצה ^^) ועכשיו הם מחפשים חדשה להחליף אותה ונראה במחירים של היום שעדיך כבר לקנות LCD\פלזמה שימוש זה 95% מהזמן צפיה בהוט ממיר רגיל לא HD 5% זה צפיה בDVD. תקציב 2500 "עדיף כמה שפחות" (ציטוט של אמא) הקשר למרחק זה 3-4 מטר מהמסך אז הגודל הזה נראה לי סבבה HDMI-רצוי לא חייב אין רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חיבור הDVD לטלויזית LCD עדיף S-VIDEO או VGA?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום נדפק לי הכרטיס קול במחשב ואני מחפש כרטיס קול חדש מישהו מכיר משהו מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להמליץ על מעמדים לרמקולים מדפיים גדולים (Kef IQ3) בסביבות ה- 500 ש"ח? חשוב שלא יהיו פחות מ- 60 ס"מ גובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היי, המערכת תשמש בעיקר למוזיקה, אבל נשמרת האופציה להוספת עוד רמקולים ושימוש לסרטים בעתיד ולכן לא מעוניין במגבר סטראו. חשבתי על הרסיברים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36156 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31685 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40555 מה ההבדלים בין ה 2 האחרונים חוץ ממספר הערוצים? גזרת הרמקולים היא לדעתי יותר בעייתית... מה לגבי הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11129 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20248 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32437 כמובן שאם ישנם רמקולים רצפתיים בתקציב של 2000 ש"ח בערך והם יהיו עדיפים על 2 מדפיים אז למה לא.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני נכנס לתפריט מוזיקה איך אני מדפדף בתיקיות? זהו הסתדרתי תודה בכל זאת
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני חשבתי כל ה-Creative Inspire 4400 4.1 Speakers אבל לא בטוח.......
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב חבר'ה כל מי שמשרת ליד אילת וגר בצפון חייב שיהיה לו דיסקמן לנסיעות הארוכות.... והיום סופסוף אם לא יהיה שלג אני הולך לקנות, אז תעזרו לי בבקשה לבחור דגם וגם אוזניות... אז ככה: דיסקמן כמובן כי זה מה שיש לרוב ואני אוכל להחליף דיסקים עם חברים, וחוץ מזה לא צריך יותר... חייב שיקרא MP3 כי אני לא רוצה להיסחב עם הרבה דיסקים... התקציב הוא מקסימום בלחץ 400 שקל. אני חשבתי על PANASONIC SLSX-430. לא שאני יודע עליו משהו, פשוט היו עליו ביקורות טובות מאוד בזאפ (והרבה גם) והמחיר שלו ממש נוח... בקשר לאוזניות, שוב באמת שאני לא מבין בזה.. חשבתי על KOSS P9 וגם פה הבחירה הייתי משיקולי תקציב והמלצות... בעיקרון אם למישהו יש המלצות לדגמים אחרים אז בבקשה תכתבו. התקציב הוא עד 400 לדיסקמן ועד 20…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
היום הנגן יפיפה שלי התפגר אחרי תשעה חודשים. זה התחיל בכך שלא הצלחתי להעביר קבצים לנגן. הוא כל הזמן התנתק. ניתקתי את הנגן בצורה מסודרת, עשיתי ריסט למחשב (חשבתי שהבעיה היא במערכת הפעלה) וניסיתי לחבר את הנגן. הפעם הוא בכלל לא זיהה את הנגן. ניתקתי עוד הפעם את המכשיר, ניסיתי להפעיל אותו והנגן לא נדלק. טוב, הוא נדלק, אבל נכבה אחרי שניה. עשיתי ריסט לנגן, אך הבעיה לא נפתרה. מחר על הבוקר אלך לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. ואם זה לא מספיק גם אוזניות Shure e2c התחילו לעשות בעיות אחרי פחות משנה. אין לי מזל. פשוט אין. ואני עוד צריך לסגור שבת שמירות. מה אעשה בלי מוזיקה בשמירה? :'(
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את האוזניות האלה, אתה מכירים מקום לקנות אותו בארץ?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-