אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איזה טלויזיה 32 לקנות ? כמובן FULL HD היא תתחבר גם למחשב כמסך נוסף. משהו באיכות גבוהה בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים ב-200 שח אולי עם קצת חריגה בישביל טיפה יותר להנות מהמחשב רק מלוגיק פיסי
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום ברשותי נמצאים רמקולים של BROTHER לא כתוב עליהם כמעט כלום חוץ מ BR 150 וכמה שטויות חיפשתי בגוגל ובברודר ולא מצאתי כלום זה רמקולים מאוד ישנים אני מניח יותר מ10 שנים הם מחוברים כרגע גם לרסיבר דיי מצוקמק, אבל יש להם באסים נחמדים ומגיעים לעוצמות נחמדות מאוד, אני לא מוצא כרגע את המצלמה הדיגיטלית אז יש לי תמונה טיפה רחוקה שלהם שצילמתי את החדר שלי בזמנו http://www.tomz.us/room2.jpg גם האיכות ממש לא משהו חח אני יחפש וינסה להשיג תמונה מקרוב יותר אם זה יעזור ד"א זה הרמקולים שהם בלי המסננת השחורה הזאת חח תודה מראש, תום
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את זה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=065 כתוב שם שזה תומך Win XP MCE, מישהו יודע אם זה עובד גם על Vista ultimate?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני ואבא שלי רוצים לעשות מוד קטן לרמקול ולהוציא ממנו יציאה לאוזניות, כבר עשינו דבר כזה בעבר בטלויזיה ובכל אופן עוד לא סגור מה אנחנו הולכים לעשות אבל מה שבטוח זה שצריך לפתוח את אחד מהרמקולים הקטנים להתסכל ולהחליט מה עושים. יש רק בעיה קטנה... לא מצאנו ברגים בדקנו מאחורי המדבקות הקטנות ברגליים של הרמקול אבל גם שם אין כלום... יציקה זה בטוח לא... אז איך לעזאזל אפשר לפתוח אותם ? יכול להיות שהדביקו את זה ככה שלא יוכלו לפתוח אותם בכלל ? אין לי גם בעיה לפתוח אותם בכוח ולהדביק מחדש אבל אני לא רוצה שהפאנל ישבר :-\ אם למישהו יש רעיון... או נסיון... תודה.
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לנגן MP4 חיקוי מתילאנד שישפרו את איכות השמיעה עד 100 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום ,אשמח לעזרה... הייתי רוצה להקים בסלון הבית סוג של מערכת שתענה על הצרכים הבאים: - יכולת לצפות סרטים ב HD ממקורות שונים - DVD, אינטרנט(גם בצפייה ישירה),USB בפורמטים שונים - יכולת לשמוע מוסיקה ולראות תמונות ממקורות שונים (DVD, אינטרנט,USB ) - יכולת לגלוש באינטרנט - יכולת להורדת תוכן מהאינטרנט ואחסון כל סוגי המדיה הנ"ל במערכת הרכיבים שיש לי כרגע: - טלוזיית LCD 42 אינץ עם חיבור HDMI (זה נראה לי החיבור החשוב,לא?) - מחשב בן כמה שנים עם כרטיס טלויזיה ישן,Hard DIsk 60G, עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N (עם כנראה MotherBoard דפוק) - DVD עם כניסת USB ללא חיבור HDMI - נתב תקן n - מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה כאמור ה MotherBoard של המחשב הישן דפוק, השאלה איך מתקדמים מכאן? מה אתם ממליצים?…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי רק 5 GB של מוסיקה על המחשב..אז אני לא צריך נגן עם הרבה נפח...10GB מספיק לי בהחלט.. קראתי פה קצת בפורום וראיתי את הDELL DJ, הוא דווקא נראה לי בסדר..והוא נכנס לי בתקציב אם אני אצליח לקנות אותו בארה"ב השאלה שלי היא אם יש אולי נגן אחר בתקציב נמוך יותר עם פחות נפח אבל איכול טובה שיכנס לי בתקציב? ועוד שאלה.. איזה נגנים כן תומכים בעברית? אני אסתדר גם בלי כי אני לא שומע הרבה עברית אבל זה יהיה טוב אם הוא יתמוך בעברית תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://oldi.ru/catalog/album.php?idx=9378&im=3075 או אלה ? http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php?category=EVO&idnya=48
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי לוח KT4AV של MSI עם AC97 של REALTEK 5.1 OB ויש לי מהמחשב הישן SB PCI 128 איזה מן הכרטיסים יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הטלוויזיה הישנה שלנו (34" CRT ...) התקלקלה, וזו הזדמנות מוצלחת להחליף לטלוויזיה דקה, גם אם באיחור מסוים. אני לא מאוד בקיא בהבדלי השימוש בין פלזמה ל LCD, ולכן אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה. הטלוויזיה תחובר לממיר רגיל של הוט, ל DVD ול Wii, והשימוש העיקרי שלה יהיה צפייה בתכנים מהממיר. ייתכן בעתיד חיבור של הטלווזיה למחשב HTPC לצפייה בסרטים באבחנה גבוהה (מסך Full HD נכנס בתקציב הזה?). מרחק הצפייה הוא 3 מטרים, ולפי הבנתי גודל המסך הרצוי למרחק זה הוא 37". כמו שציינתי בכותרת, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-4000 שקל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לגבי פלזמה\LCD, גודל הטלוויזיה והמלצות לדגמים ספציפיים. תודה מראש תום
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות קניית מחשב חדש, אני על סף קניית סט הרמקולים LOGITECH Z-2300 החלטתי גם להשקיע על כרטיס קול, וכנראה שאקנה את M-Audio Revolution 5.1. אולם את רוב המפרט הרכבתי בTMS, וכדי להסתבך כמה שפחות, החלטתי שאולי עדיף שגם את הכרטיס קול אני אקנה שם. לכן אשמח שתמליצו לי על כרטיס קול מהרשימה הנ"ל: http://tms.co.il/cat/68 שיפיק מהרמקולים שלי את המטיב מחד, ומאידך לא יחרוג מגבול ה500-600 שקל. (כלומר אין לכם הרבה אפשרויות חח) אם אף כרטיס לא יכול להחליף את הM-Audio Revolution 5.1 מבחינת ההתאמה לרמקולים, תועלת ומחיר, אשמח שתציינו זאת. (ואז מקסימום אני יזמין אותו בנפרד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קניתי רמקולים של קריאייטיב את הGigaWorks מה אתם אומרים עליהם איך הם בשביל מוזיקה ומשחקים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5286
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טלויזיה מדהימה אין מילים ואני מכיר כמה אנשים שהצליחו להגדיר NR זה כנראה בעיה של הווינדוס או הדריברים של הכרטיס מסך יש דרך נוספת להוסיף את הרזולוציה 1366X768 בלי להשתמש בפאוור סטריפ שלא עובד בויסטה ? ניתקלתם במישהו שהגיע לNR עם ויסטה במסך הזה ? NVIDIA 8600GT VISTA
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
הם נראים לי טובים, לא כל כך מצאתי ביקורות מקצועיות עליהם באינטרנט בעיקרון הם באים כמעט עם הכול (שלט, מטען, אנטנה לרדיו וכו) אז באתי לשאול אתכם אם למישהו יש הצעה לרמקולים יותר טובים לדרך בסגנון של הטרבל דוק או המלצה עם הטרבל דוק אז אני אשמח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני רואה טלוזיה במחשב עם הסאב וופר עושה זימזום מה הבעיה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
2000 לרסיבר 2000 לרמקולים מיועד לסרטים ולמוסיקה עם דגש על סרטים
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
רכשתי מכשיר IAUDIO U3 שבא עם תוכנה jetaudio 6.2.6 הבעיה היא שאי אפשר להמיר סרטים בתוכנה ,פשוט לא קורה כלום והתוכנה נתקעת,(הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עוזר) האם משהו נתקל בבעיה הזאת? האם התוכנה הזאת אמורה להמיר סרטים או שצריך לרכוש תוספת לתוכנה בתשלום? נ.ב מצאתי תוכנה מקבילה של jetaudio 6.2.6 באינטרנט שמוגדרת כחינמית אבל ניתן להמיר בה סרטים רק עד 30 שניות!! משהו??? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש אוזניות עורף נוחות לספורט (ריצה), אני מתכוון לקנות בארה"ב והתקציב שלי עומד על סביבות ה 25$... יש המלצות? תודה מראש... (עשיתי חיפוש, אבל הנושא האחרון שמצאתי היה ב 4/2005... )
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני מתכנן עוד מעט לקנות רמקולים+כרטיס קול. הרמקולים כנראה יהיו ATP3/Inspire2500/Z340 וההתלבטות בכרטיס היא ה GameSurround Muse 5.1 DVD או ה Fortissimo III. למרות ההבדל הכספי הוא "רק" 70 שקל אני מעוניין לחסוך אותם אם אין טעם לקנות את היותר יקר. הצרכים שלי הם: משחקים (CS, UT2k3, etc), שמיעת מוזיקה (mp3,cds..) אולי בעתיד הלא קרוב גם סרטים אבל כנראה שלא, סרטים אני כנראה אראה ב DVD בסלון ולא על צג מסכן של "17. חוץ מכל מיני התקנים נוספים שה Fort3 תומך בהם ההבדל היחיד הוא שה Sound Output הוא 20Bit לעומת ה Muse שהוא "רק" 16bit. האם לי זה בכלל משנה? ומה המשמעות בפועל של הנתון הזה? תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות לנגן שלי, באיזור ה-200 שקל פלוס-מינוס. הדרישה הראשונה והחשובה ביותר שלי מהן היא שהן יהיו עמידות, וזאת לאחר שהשקעתי בעבר בכמה אוזניות in-ear כמו CX300 (ועוד 3 אחרות) וכולן החזיקו מספר חודשים ואז נקרעו או התקלקלו. אז כנראה שאני צריך אוזניות קשת, עם כבל חזק כאמור ועמידות גבוהה. חשוב גם שהן יהיו סגורות ונוחות (ואיכותיות, מן הסתם). איזה דגם ממולץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ההורים צופים בעיקר בטלויזיה, אבל מתעקשים על LCD ולא על פלזמה, השיקולים לא חשובים, אבל מדובר בנתון שלא ניתן לשנותו. צרכים : בעיקר צפייה בטלויזיה תקציב : כ 7,000 ש"ח סוג מסך : LCD בלבד אשמח לקבל המלצה ספציפית של חברה ודגם, עבור מסך LCD בגודל "42 טוב ואמין. תודה.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם יש מכס או משהו בסגנון כאשר קונים סט 2.1 למחשב מחול? ואפשר המלצה לסט שיעלה סביבות 500 ש"ח בארה"ב? (2.1 ויש לי כבר שנאי מתאים למתח של ארה"ב מסט קליפס שהה לי ומת..)
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
I have another Ipod-related question: eIs it possible to buy a cable with an earphon plug on one end and a "banana" on the other end, or must I improvise something? I ask this because I want to use my pod as a source with my (now fixed) amplifier. thanks a lot Jonathan
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-