עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איזה עדכון להוריד יש כמה ? זה דופק ת'מכשיר ? http://www.hebpod.info/ לא עובד או שאולי זה רק אצלי

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום, קניתי מכשיר SONY w800i וקיבלתי איתו אוזניות Sony MDR-EX71. עכשיו השאלה היא כזאת: האם האוזניות יכולות לממש פוטנציאל של מכשירים(MP3) איכותיים? נגיד אני אשמע איתן באייפוד, אחר כך אעבור לX5L האם אני ארגיש הבדלים? מה ישמע יותר טוב? תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by Green,

שלום אני לא יודע אם לקנות נגן חדש עכשיו או בעוד כמה חודשים שיצאו דברים חדשים רציתי לדעת אם יש אתר שמראה כל מני נגנים (ובכלל מוצרים אלקטרנים) שצפויים לצאת בשנה הקרוב תודה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. Started by shai-z,

שלום לכם יש לי iPod קורא הכל יש לי שתי שאלות אחת למה הiPod לא קורא לי את השירים שאני שם בעברית?? והשניה איך מכניסים סרטים לטוח הiPod ? ואם אפשר בפירוט

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. איך שומרים על רמקולים? מה הורס אותם? למה הם מתקלקלים עם הזמן? מגנט חזק יכול להרוס רמקולים פשוטים?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  6. אני רוצה לקנות את האוזניות האלה יש לי IAUDIO X5 ואני חם עליהם כמו שאומרים הם עולים בערך 600 שקל .. מה אתם אומרים כדאי לקנות איך האוזניות יש לכם ניסיון איתם איך שומעים ? האם הן ניתנות להשגה בקניון חיפה ספציפית .. נראה לי שיש בצליל .. רק את האתר בית שלהם אני לא יודע אם משיהו יכול לעזור לי למצוא עליהם מחיר טוב .. או למכירה בחיפה באיוזר שלי .. ?!

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  7. אני צרבתי סרט וכתוביות באותו שם כשמנגן בdvd מציג לי את הכתוביות הפוך יש איזה תוכנה שיודעת להפוך את הכתוביות?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by lt mor,

אני בשלבי סיום אחרונים של בית חדש שקניתי. מעוניין לרכוש 3 מסכי LCD 1 לחדר ילדים + שיתחבר למחשב. 1 למשרד שיש לי בבית + שיתחבר למחשב. 1 לסלון. חשבתי על המכשירים בלינקים המצורפים ... http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=411556

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  9. שלום, החלטתי לפנק את עצמי מסך חדש, (ViewSonic 930B תודה ששאלתם), והחלטתי להתחדש גם ברמקולים. כיום יש לי 2.1 בשימוש (labtec® pulse 485 http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=18,contentid=694,crid2=22) שהם בסדר, אבל הם לא באיכות שאני רוצה. אני אוהב את הסאונד של הATP3, אבל אני רוצה שקע כניסה לאוזניות מעל השולחן (אבל אני יכול לקנות גם מדיה האב ולפתור את הבעיה). מה אתם אומרים? נערך השימוש העיקרי שלי ברמקולים זה מוסיקה. נערך2 ראיתי בשFAQ ממליצים על הATP3, אבל מדברים עם על ה2421 (שלא ראיתי בשום מקום) ועל ה4121, אבל האם הוא יותר טוב מהATP3?

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by liran2001,

אז ככה, יש לי בבית CDP Sansui CD-V1000 שלא בשימוש. ה- DAC שיש בו הוא PCM56 הנ"ל. האם כדאי להוציא אותו משם ולהרכיב אותו על הכרטיס קול שלי או משהו בסגנון ? זה אמור להישמע מעולה ככה אם זה אפשרי ולא מסובך מדי, והאם יש חלקים נוספים מהנגן ששווה לקחת לכרטיס קול ? אנשים כבר עשו דברים בסגנון. *ויש שם עוד חלקים, גם של SONY, שאני מניח שיותר איכותיים משל כרטיס קול, אולי אפשר להשתמש בכל היחידה שם של ה- DAC כמו כרטיס קול ולחבר את זה לכרטיס קול איכשהו ? קישורים על ה- DAC: http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/pcm56.html http://www.tranzistoare.ro/datasheets/105/37425_DS.pdf http://www.ortodoxism.ro/datasheets/texasinstruments/pcm56.pdf

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by gbox,

בס"ד שלום רב לאבא שלי יש י'ום הולדת ואנחנו רוצים לקנות לו מערכת אודיאו במחיר של עד 800 שקל מערכת סיטראו קטנה מעץ יפה ואיכותית או נגן MP3 עם רמקולים בנוסף מה עדיף ואם כן איזה דגם וחברה? תודה רבה לכולם

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  12. Started by UBS,

שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340 רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב) כדי שלא ירמו אותו תודה

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  13. לא הממש קטנות,הרגילות...נראה לי שזה זה אם כן איזה אתם מכירים שיש לו נפח של 1GB ???

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  14. Started by vourt,

היי, יש לי נגן MP3 שלא מצליח לקרא קבצי MP3 בעברית. זה לא משנה אם שיניתי את שם הקובץ לאנגלית, כנראה יש עדיין סימנים שנשארים בתוך הקובץ. האם יש איזושהי דרך ל'נקות' את הקובץ שלא יהיה בו מידע בכלל?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. אני מחפש רמקולים לרכב עד 1000 ש"ח מה ממליצים?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by מנחם,

יש לי לוח אם של msi: neo p965 עם שבב אודיו realtek 883 7.1. בארון יש לי sblive! value. הרמקולים: altec lansing sx6021 (2.1( מה עדיף: להמשיך להשתמש במה שהגיע עם המחשב, או להוציא את הלייב מהפנסיה? חיפשתי קצת בגוגל וזה לא היה חד משמעי.

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

מה קורה ששני איקולזירים ומעלה מופעלים בבת אחת(לא משנה כרגע אם זה במחשב, אוטו .....)? לדוגמא האיקולזיר של התוכנה של הרמקולים עובדים ושל הWINAMP ושל הנגן שמחובר למחשב וממנו שומעים...

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. Started by PrefaceAlumni,

אני מתלבט בין : Philips 5604 42" או SONY S5600 40" מה אתם אומרים?

19. רשום על הרסיבר ששהוא לוקח 200W הרמקולים הקדמים הם (דגם E60) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 175W Power Handling (Continuous/Peak) 90W/360W הרמקול האמצעי הוא (דגם EC25) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 150W Power Handling (Continuous/Peak) 75W/300W רמקולים אחוריים הם (דגם E20) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 125W Power Handling (Continuous/Peak) 60W/240W סאב וופר הוא (E10) והנתונים הם Max. Recommended Amplifier Power 100W Power Handling (Continuous/Peak) 50W/200W מדובר על מערכת קולנוע יוקרתית ביותר של JBL…

20. Started by SuperSagi,

שלום, השאלה שלי זה אם יש הבדל מיוחד באיכות הסרטים שלי 720P/1080P במידה והם מחוברים ב-DVI2HDMI לבין חיבור HDMI2HDMI ?

21. Started by meidan,

היי, מישהו יכול להמליץ על מעמדים לרמקולים מדפיים גדולים (Kef IQ3) בסביבות ה- 500 ש"ח? חשוב שלא יהיו פחות מ- 60 ס"מ גובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  22. Started by ben060,

האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  23. שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by ma4351,

צריך המלצה לטלוויזיה לדודה שלי..26"..מרחק צפיה לא יותר מ2.5 מטר לכן מספיק 26" לראות בעיקר שידורי יס ואולי סרטים צריך שיהיה אפשרות גם לתליה עם זרוע וגם לשים על שולחן או משהו.. ע"פ מה שהבנתי עד כה אני צריך lcd שתהיה hdready אך אני לא יוגע איזה דגם טוב.. אשמח לקבל עזרה ודעה על מה שאמרתי עד עכשיו..

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום , יש ברשותי את הכרטיס קול ASUS XONAR D2X .. שאליו אני מעוניין לחבר את המערכת שלי Z5500 ואת האוזניות שלי HD555 . עכשיו הבעייה היא שכאשר אני מחבר את האוזניות שלי לחיבור הירוק בכרטיס , החיבור תפוס ואז אני לא יכול לחבר את הרמקולים בחיבור אנלוגי . בשביל לעשות זאת אני צריך להחליף כל הזמן בין האוזניות לרמקולים . אז כרגע אני משתמש בחיבור הדיגיטלי , ופשוט מחליף בנהם בעזרת הדרייבר . השאלה שלי .. האם יש אפשרות שהכל יהיה מחובר לכרטיס קול [אוזניות , רמקולים (אנלוגי , דיגיטלי )] ואז אני יוכל פשוט להחליף בנהם בעזרת הדרייבר של הכרטיס . תודה מראש לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.