עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. האוזניות היחידות שראיתי הן של מוטורולה ולוג'יטק האם יש איכות בשוק האוזניות BT? כרגע יש לי Siennhizer MX550 (לא יודע כרגע איך רושמים נכון) ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני רוצה להפתר מהחוט, יש משהו שירצה אותי ויחליף אותן? (לא חייב בארץ, מוכן להזמין מחו"ל אבל עדיף בארץ)

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. היי לכולם! ברצוני לרכוש סט רמקולים איכותי במחיר שכתוב בכותרת. בעיקרון השימוש ברמקולים יהיה הרבה מאוד מוזיקה אלקטרונית (אם זה משנה), לכן אני זקוק לרמת איכות גבוהה וכן סאונד גבוה. לא משנה לי מספר הרמקולים שיהיה בערכה אך כמובן מועדף שיהיה באס איכותי... ממש קשה לי לבחור בין מספר רב של ערכות הקיימות ברשת ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת הרמקולים העדיפים ביותר לתקציב שהבאתי. תודה מראש אלכס פלדמן

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  3. ברשותי מחשב נייד Lenovo 3000 N100, והסאונד שלו נמוך מאוד. במידה ואני רוצה לשמוע באמצעות הרמקולים הנמצאים במחשב עצמו, כמעט ולא שומעים. ואם אני מחבר אביזר חיצוני כגון אוזניות או רמקולים, אז שומעים כראוי. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן איכשהו להגביר את העוצמה של הרמקולים אשר נמצאים במחשב, בעזרת דרייברים, או כל שיטה אחרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  4. יש חבילת מקודדים שנראית לי מצויין CCCP : מהם ההגדרות הכי טובות למחשב חלש? (המינימלי ביותר ל HD ) בנתיים הגדרתי ש: FFDSHOW VIDEO לא יקרא H.264 FFDSHOW AUDIO לא יקרא AC3 מה עוד נראה לכם? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by larry_lurex,

שלום קניתי לא מזמן טלוויזיה LCD של SHARP. הטלוויזיה מן הסתם רחבה, אבל אני לרוב העברתי אותה למצב "רגיל". באיזשהו שלב, הבחנתי שכאשר אני מעביר אותה חזרה למצב רחב, נוצר פס שחור באחד הצדדים שלא עובר. התקשרתי למעבדה, הם אמרו שאין מה לעשות והנושא עבר לראלקו (היבואנית). אחרי טרטור נאמר לי שהם לא יכולים לעשות כלום ושלא הייתי צריך להעביר אותה יותר מדי למצב רגיל כי אז זה דופק את המצב הרחב..... אתם לא חושבים שזאת חוצפה? מה אני יכול לעשות במצב כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

אחד האנשים שיותר הדהימו אותי בתעשיית האנדר הוא ג'יימס הולדן. הבחור מ UK ופרץ את דרכו בגיל 19 בשנת 2000 עם הטראק ששבה את ליבם הרבה תקליטנים בעולם, Horizons. הטראק עבר גם עיבוד מאוד מוצלח ע"י ההרכב האיכותי Way Out West (ניק וורן וג'ודי וויסטרנוף) והוא מדהים לא פחות. עכשיו שיחרר לא מזמן גירסת דיפ האוס אפליפטית ל Miss Jane - Fine Day עם הווקאלז של Kirsty Hawkshaw (הלהיט הגדול מ99', היה מושמע לרוב בגירסתו של ATB). Kirsty Hawkshaw - Fine Day (James Holden Remix) כמו כן, יש גם את : Eternity, One For You, Into The Dawn, Nothing To Hold ועוד רבים ואיכותיים... מומלץ בחום!!!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

תראו אני מחפש תוכנה שתגביר לי את הוליום (לא בתוכנות שמיעה הכוונה בכלליות!) האם אפשר לעשות כזה דבר ? וזה בעיקרון לאוזניות

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  9. Started by sagioto,

היי, רכשתי את הטלויזיה בנידון ורציתי לדעת מה חושבים עליה? אולי יש לכם טיפים לגביה? איך הכי עדיף לחבר ממיר של YES? ובכלל אם יש לכם משהו שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by extasa,

http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676592 מה אתם אומרים שווה לא שווה תביאו חוות דעות בונות בבקשה ! ואם לא אז מה אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל !

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. מה שעשיתי עד עכשיו: הכנסתי את הקלטת למצלמה. חיברתי את המצלמה דרך כבל rca מהיציאת audio/video שלה לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402366 פתחתי את movie maker ועשיתי capture from video device וכל מה שיוצא זה שלג. ניסיתי בפרמייר אבל אין בכלל זיהוי של הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  12. Started by zion561,

קיים הבדל? למה קניתי את A450 של סמסונג לפני חודש וחצי פתאום הA550 עולה אותו דבר ואני מרגיש חארה!

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

14. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עד 600 שקל ,בעלות באסים איכותיים אך לא מפוצצים מדי ,שלא דורשות מגבר. אני אישית אהבתי את ה GRADO SR80 ,ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה על חנות בצפון שמוכרת את זה ,זה יהיה מעולה. תודה מראש, אנטון

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  15. Started by sagi_10,

אני צריך רמקולים טובים ב-200 שח אולי עם קצת חריגה בישביל טיפה יותר להנות מהמחשב רק מלוגיק פיסי

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by nadav275,

שלום החלטתי לקנות אוזניות, והתקציב העומד לרשותי הוא עד 200 ש"ח להמלצותיכם * הבחירה באוזניות היתה בעיקר בגלל הרעש של המחשב, ורעשים מסביב(איזור תעשייה וכו') אם אתם חושבים שעדיין עדיף בשבילי רמקולים- אשמח לשמוע. נדב

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  17. מה המצב חבר'ה ? השבוע קניתי מחשב חדש ותוך כדי שמתי לב לבעיה הבאה: בזמן שאני מעתיק קבצים ממקום למקום או מדיסק למחשב .. או מתקין איזשהו תוכנה או משחק.. ויש שירים ברקע אז השירים נדפקים באותו רגע נהיים נורא איטיים או שממש נתקעים.. הבעיה הזאת יכול להיות נובעת מהכרטיס קול ? או מהמחשב? אשמח לשמוע דעתכם בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור !

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by Track,

אני יודע שהאזניות CX300 של החברה מזויפות הרבה, אבל מה עם הHD555 או HD595? אני לא בטוח איפה לקנות אותם. תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by bluemail,

אם אני קונה את הכרטיס שתואם ל MCE ולי יש XP רגיל יהיו לי בעיות איתו ? איני צריך שלט כי איני מעוניין להפוך אותו למדיה סנטר (לא בשנים הקרובות) אלא כמערכת משנית לחדר .

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  20. שלום אני מחפש שלט מיוחד שאיתו אני יוכל לשלוט על המחשב בעיקר בוידוס מדיה פלייר להעביר שירים וכאלה אני מחפש משהו מוכן ולא איזה מדריך לבניית מקלט או משהו כזה תודה רבה נ.ב - אין הגבלת מחיר

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by eliau21071981,

חברה תמליצו לי בבקשה על רמקולים איכותיים 2.1 למחשב? ותציינו כמה בערך הם עולים תודה אנשים

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  22. אני מתלבט בין שתי הנגני פלאש האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31145 הוא 256 מגה אבל סתכלו על ההפרש הענקי הזה במחיר איך זה הגיוני?? בנוסף לזה גם שמעתי שהוא נגן מאוד איכותי מצד שני יש את זה שהוא 512 מגה והאיכות שלו דיי סבירה http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=141 אבל בגלל המחיר הזול המוזר של הפוקסדה אני ממש מתלבט מה אתם אומרים כדאי?

23. האם יש למישהו נסיון עם שלטים אלו? יש לי כבר כמה שנים את ה 525 (390 ש"ח) שעשה עבודה נאמנה אבל כבר די מתפרק. האם לקנות עוד אחד כזה חדש או שיש הצדקה לשדרג לharmony one בתוספת של בערך 500 ש"ח? מבחינת פונקיונליות ושימוש יומיומי האם יש הבדל משמעותי בין שניהם? ישנה עוד אופציה ב570 ש"ח בערך של 895 harmony לא מעניין אותי מסך צבעוני וכו. אני רוצה פעולה טובה של השלט.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by Deddy,

אני מחפש רמקולים לסרטים עד 400 שקל.... בגלל שאני די חירש בכל הקשור לאיכות של הסאונד אז חשבתי במקום ללכת על 2.1 ברמה גבוהה אז אפשר ללכת על יותר רמקולים ברמה פחות גבוהה... אז למישהו יש המלצה לאיזה רמקולים טובים? תודה!

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by uril,

אני חיברתי את הטלפון למחשב,כי אני צריך שברדיו שלי ישמעו שיחות. עכשיו,במחשב עצמו,ברגע שמחברים עוד מיקרופון,הוא מפריד אותו מהמיקרופון השני. כלומר שיש שני יציאות ושני ערוצים. בתוכנה עצמה,אני יכול להגדיר רק ערוץ אחד,מה שגורם לכך ששומעים או את הטלפון,או את המיקרופון. את יודעת אולי איך מחברים שני ערוצים לאחד? זה טיפה דחוף כי בשבת אמורה להתארח להקה ואני צריך את זה עד אז תודה רבה, אורי. אגב,אני עובד עם וירטואל דיג'יי

• 0 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים