אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שתי הנגני פלאש האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31145 הוא 256 מגה אבל סתכלו על ההפרש הענקי הזה במחיר איך זה הגיוני?? בנוסף לזה גם שמעתי שהוא נגן מאוד איכותי מצד שני יש את זה שהוא 512 מגה והאיכות שלו דיי סבירה http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=141 אבל בגלל המחיר הזול המוזר של הפוקסדה אני ממש מתלבט מה אתם אומרים כדאי?
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש טלוויזיה חדשה עד לתקציב של 3000 שקל. מרחק ישיבה הוא באזור ה2.7 מטרים, ועיקרי השימוש הוא צפייה ב HOT ו YES. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של DVD בלי חיבור מאחורה.. זה 5 קטנים ואחד גדול כל 6 הכבלים בלי חיבור, חשוף כזה.. איך אני מחבר את כל הדבר הזה למחשב? אם זה עוזר יש לי גם את הDVD
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אוקיי אז אני מנחש שלא יהיה קל מדי לפתור את הבעיה שלי.. הקול הפסיק לעבוד במחשב שלי.. פשוט הפסיק לגמרי... יש לי את הלוח albatron k8x800 proii והכרטיס קול onboared envy24 7.1 (אני חושב..) בכל מקרה... הסאונד פשוט הפסיקר לעבוד לי עדכנתי דרייברים ניסיתי לחבר את הרמקולים גם בחיבור הרגיל על הלוח וגם בכרטיס שאפשר להתקין החלפתי רמקולים אך שום דבר לא עבד! מישהו יכול לעזור לי? :\
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל טווח מחירים- בסביבות 500 ש"ח רצוי איכותי עם שלט לשליטה חיפשתי בזאפ אבל לא יודע- האיכותי היחיד שם זה iriver והוא מדור די ישן- ראיתי ביקורות על הדגמים החדשים בcnet ו zdnet. למישהו שיש לו המלצה טובה ומבוססת מוזמן להביע אותה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב בכרטיס מסך דגם BFG-GTX260OC מחובר אליו למחשב כרגע 2407WHPFC DELL DVI-DVI ניסיתי לחבר את SONY 46W5500 עם כבל HDMI ,ליציאה השניה בכרטיס מסך דרך מתאם DVI TO HDMI ולא מצליח לראות תמונה,ניסיתי בכל הכניסות HDMI של המסך וללא הצלחה. מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
תראו, יש לי שני רמקולים של סוני די ישנים( יש להם 30 -40 שנה אולי יותר) והיה להם רסיבר זה עם הדיסק הגדול הזה שאפשר להכניס אותו. בקיצור הרסיבר התקלקל לא הצלחתי לסדר אותו וחיברתי את שני הרמקולים לבאס קטן כזה שקניתי איתו עם זוג רמקולים ואני חושב שהרמקולים נשרפו לי.. איך אני יודע אם זה הרמקולים או שזה הבאס הוא זה שנשרף? במידה והרמקולים הלכו אני הייתי רוצה ללכת על משהו אחר למחשב, גם כן עם שני רמקולים ורסיבר טוב רק בשביל המחשב .. אם תוכלו להמליץ לי איך החברה הזאת בכללי? הם נחשבים טובים? http://www.bit-tech.co.il/Category.aspx?CatCode=137 פשוט אף פעם לא שמעתי עליהם
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שלי 37 אינץ' hd ready כדי שאני יוכל לצפות בה במקום במחשב באיכות מקסימלית. בנוסף רציתי לדעת כמה יעלה לי אותו כרטיס ושאני יוכל להקליט מהטלויזיה למחשב לקובץ וידאו נורמלי... ככה שאני יוכל להמיר קלטות וידאו? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
התחלתי מווליום של 24 מתוך 100, נכון לכרגע כבר משהו כמו 16 שעות, זה בסדר? איך להמשיך? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לא מצאתי אפילו ביקורת בגוגל... אפשר איזה חוות דעת ?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אולי מכם תגיע הישועה.... כשקניתי את הIAUDIO XL5 נאמר לי שהוא תומך פונטים בעברית.. הפוכה אמנם אבל עדיין עברית. בתכלס כשניסתי לשים בו קבצים עם שמות בעברית הופיע לי שטח ריק ...בלי כיתוב בכלל ... אשמח לכל עצה או תגובה בנושא .. אפילו בעברית הפוכה אני אסתפק....
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים 5.1 דגם Creative Inspire T6060. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול מובנה בלוח אם NF7. ABIT NF7 אמור להגיע עם כרטיס קול 5.1 מובנה, אבל משום מה אני שומע רק את הרמקולים הקדמים (סנטר, סאב ורמקולים אחורים לא עובדים) למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אם אפשר לקנות את המכשיר הנ"ל בהונג-קונג והאם צריך להיזהר מזיופים? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב יש לי מסך בחדר LG 42LH90QR והוא בהחלא מספק אותי אבל אני רוצה לרכוש מסך לסלון אני גר עם ההורים ולהם יש מסך פשוט מסוג שארפ 32D44E אני רוצה לרכוש להם מסך בין 50-55 אינץ LED לא תלת מימיד כי שמעתי שזה לא משתלם הסכום שאני מוכן להשקיע זה 11000-17000 שקל תנו לי המלצות למסכים שיש להם בקרות טובות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם כרטיס קול SoundStorm מובנה בלוח ואני רוצה לחבר אותו למערכת עם חמישה רמקולים (שניים קדמיים, שניים אחוריים וסנטר). כרגע יש לי רק שני כבלים מתאימים (PL רגיל ל-RCAX2). אבל, בלי קשר להעדר הכבלים, אני לא מצליח להעביר קול לסנטר, אלא אם המערכת היא בדולבי פרולוג'יק... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה סבלנות והשקעה, סוף סוף קניתי את המערכת סטריאו הראשונה שלי שהיא כולה יד שנייה: מגבר: YAMAHA RX-1100 שהיה של אבא שלי ושופץ. רמקולים: AURA SP-50 כמו שאתם מבינים, נשאר לי רק לקנות CD. ההתלבטות היא כזאת: לקנות MARATNZ CD-94 במצב מצויין (אני עוד לא יודע אם זה MK II או לא, אבל אני ישמח להסבר על ההבדלים), או לקנות AUDIO BLOCK C220. מכיוון שיש לי בעיה קלה עם התקציב, יש עדיפות ל-MARANTZ, אבל אני יעשה את המאמץ בשביל ה-C220 אם הוא שווה את זה. אני יודע שיש פה חבר'ה שמתעסקים עם ציוד יד שנייה ובטח כאלה שמכירים את המוצרים של אייל פור (בתקווה שגם את הדגמים הספציפיים האלו) ורציתי לשמוע את דעתכם. בנוסף, יש לי מספר שאלות: 1. עד כמה דחוף לי לקנות כבלים איכותיים (כרגע יש …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מהי תועלת מגבר האוזניות מבחינת הצליל המתקבל? האם תוכלו לשתף את נסיונכם האישי בהוספת מגברים שונים אל האוזניות שברשותכם?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים וכתוב שיש להם דרייבר לחץ רשום שזה פטנט...רציתי לדעת מזה..
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי נגן של טושיבה דגם sd 2600y שנקנה באוסטרליה ולכן קורא רק את איזור 4 ולכן לא יכול לקרוא סרטים של איזור ישראל! איך אפשר לפתור את הבעיה שהנגן יקרא את כל האיזורים?? תודה מראש לכל אחד שיעזור
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות כרטיס קול שישמש אותי בעיקר למוזיקה וינצל את הרמקולים קריאטיב t20 הכי טוב שיש בסביבות ה300 שקל תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי תקשיבו יש לי מערכת קולנוע ביתי (5.1)שאני רוצה לחבר אותה למחשב עם חיבור דיגיטלי מסוג:COAXIAL התקציב שלי הוא עד 450 שקל אני צריך כרטיס קול שיש בו את החיבור לכבל COAXIAL... כול השאר אני לא צריך אני משתמש בכרטיס המובנה של המחשב בקצה אני צריך כרטיס קול טוב בתקציב של עד450 שקל שיש לו תמיכה ביציאת DTS ופענוח דולבי דיגיטל 5.1 (אם צריך להוסיף עוד פרטית תגידו)
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, בקיץ אני והמשפחה נוסעים לחול. עקב כך ישנה דרישה למצלמת וידאו ול DVD מקליט שבו תתבצע ההמרה ל DVD . אשמח להמלצות שלכם. התקציב הוא 2000-2500 בערך, אבל אם יש זול יותר וטוב אז אין בעיה . תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי לא מזמן מחשב חדש. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON HD 4850 בעל יציאת S-VIDEO יש לי כבל מתאים שמחובר לטלויזיה גם ל S-VIDEO אני לא מצליח להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה למרות שבמחשב הקודם לא היתה בעיה. תודה מראש על עזרה ניר.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הcowon a3 לבין הarchos 605 wifi האינטרנט שלו והמסך מגע קצת מטים אותי לכיוון הARCHOS אבל הבעיה בו היא שהוא לא תומך בכל סוגי הוידאו, אז רציתי לדעת אולי לא הבנתי נכון מה שקראתי, האם הARCHOS תומך בMKV, ובDIVX? שהם פשוט הסוג של רוב קבצי הוידאו שיש לי במחשב
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-