עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אז ככה.. חשבתי על הנושא הזה הרבה.. ויש לי כ- 400 ש"ח לקניית רמקולים.. חשבתי בהתחלה.. על . :"Altec Lansing ATP3" שמעתי עליו מלא ביקורות טובות.. והמלצות חמות אבל יש בו כמה חסרונות..: - אין עוד אקסטרה חיבורים/שקעים בו.. למשל חיבור ל-DVD אוזניות וכ'ו... - הסאב/בופר ממש גדול. - מתקשה ברמות הגבוהות יותר של הווליום / מזייף בבסים חזקים.. אפילו קראתי שאנשים אמרו שהוא צורם בווליום גבוה - אין שלט, לא חוטי ולא אלחוטי. - חוטים דיי קצרים עכשיו אם מישו באמת מבין יש לי שאלה.. האם ככל שהוואט יורד ברמקולים ככה האיכות יורדת או עולה :s05: נ.ב. אני מחפש הרכבים של 2.1 כל עוד זה לא חורג הרבה מ-400 +- שקל אם למישו יש המלצות.. הם יתקבלו בברכה.. או שאולי עדיף לי ללכת על ה"שידרוג" …

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  2. Started by JohnnyBravo,

אחרי קריאה בפורום למסכי מחשב ראיתי שאין המלצה גורפת למסך מסויים,מה גם שdell היא לא מה שהייתה פעם. אז אני מחפש מסך טלוויזיה בגדלים של 42-44" שישמש אותי גם כמסך מחשב בחיבור קבוע אבל לא במקום מסך מחשב. השימוש הוא בין הייתר למשחקים. התקציב,לא יודע,מה המחירים למסכים כאלה?בוא נגיד עד 4K.

3. אהלן חברים ותודה על העזרה, יש לי בעיה מעצבנת מאוד, ישלי מערכת של 4 רמקולי סראונד+ סאבוופר ורסיבר של YAMAHA....שהכל מחוברת לסטרימר של PLAYON HD....עם כבל אופטי... עכשיו כשאני צופה בסדרות שהורדתי מהרשת באיכות HD בפורמט MKV אני שומע רעשים מעצבים ברקע (רעש סטטי) שחוזר לפעמים בתדירות גבוהה, כמו הרעש שמשחקים עם שני קצוות של חוטי חשמל של רמקולים ויש רעש כזה סטטי מעצבן...אז כזה... הדבר המצחיק הוא שאני צופה בתכנים יותר איכותיים כמו סרטי BLURAY אז אין רעש כזה והכל נשמע מצויין.... עוד דבר, כשאני משנה את ההגדרה של הסטרימר שיעביר את הסאונד דרך כבל הHDMI ולא דרך הכבל האופטי הכל נשמע טוב, אך כפי שאתם יודעים, כשמשתמשים בכבל HDMI להעברת סאונד אין תמיכה ב5.1 DOLBY DIGITAL אלא רק ב2 CHANNEL…

4. Started by singera,

יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא מחובר לרסיבר בעזרת כבל דיגיטלי הריסבר מציג שהוא מקבל 2 ערוצים בלבד כאשר בתוכנה מוגדרים 5.1 ?? כאשר אני מחבר לו DVD אז הוא מזהה 5.1

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. Started by mik_amar,

תגידו ל X5L יש TV-OUT????

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. Started by madix,

אני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו את הממיר של HOT, רצוי בצורה דיגיטלית כלשהי (HDMI?), ואם לא, אז באיכות טובה (כלומר, שלא יקליט ב-SD). חיפשתי קצת משהו כזה, גם בפורום, אבל לא מצאתי. מישהו יכול לכוון אותי למוצר כזה?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  7. 1) אני רוצה לקנות סראונד לחדר, משהו בסגנון של המותגים האלה. השאלה שלי היא האם המערכת מגיעה עם רסיבר? האם הסאב משמש כרסיבר או משהו? אני פשוט רוצה לחבר את המערכת גם לטלויזיה, לא רק למחשב, ובטלויזה אין לי כרטיס קול 5.1... 2) על איזה מערכת אתם ממליצים? אפשר להשקיע עד ה2000 שקל ככה. תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  8. יש בידי מקרן מסוג DLP דגם : BENQ W600+ 720P התומך בתלת מימד למיטב הבנתי ישנם סוגים שונים של טכנולוגית ה3D אשמח אם מישהו יסביר לי מה הדרך הנכונה ביותר על מנת לצפות ב 3D במקרן האם רכישה של ה 3D של אופטומה יספיק ואם כן עליי להיות בטוח שזו הדרך הנכונה מכוון שהמוצר יקר אשמח לתשובה ממבינים בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי SIBERIA V2 USB ויש לי גם רמקולים של CREATIVE עכשיו שמתי לב שאני לא יכול להפעיל את שניהם בו זמנית בדקתי בלוח הבקרה והעניין הוא שאי אפשר לעשות שני DEFAULT DEVICE מישהו יודע אם יש איזושהי אפשרות ששניהם יפעלו בו זמנית? ובנוסף מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים (כולל באס) ב 100-150 ש"ח

10. לא למשחקים אלא לסרטים ומוזיקה. מזמן לא התעדכנתי וראיתי שיש כרטיסי מסך עם יציאת סאונד כגון ה5450 , האם הסאונד ההיקפי שלהם מספיק טוב לסרטים ? ולמוסיקה? האם עדיף כרטיס קול נפרד ואליו לחבר את הכרטיס מסך? האם יש השוואות וביקורות לגבי איכות הסאונד? יחובר לרסיבר ק"ב.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין להחליף את הרסיבר הקיים שכפי הנראה זמנו עבר, להשתדרג בטלוויזיה חדשה בגודל 42 אינצ' וכן סטרימר. אני מעוניין שהמערכת שאקנה תפעל בצורה שאם ארצה לשמוע דיסק אוכל לשמוע דרך הרסיבר (הוא כולל כונן לדיסקים?), ואם ארצה לראות סרטי FHD אוכל להעבירם דרך המחשב לסטרימר ולראות זאת בטלוויזיה שתומכת בכך, הסכום הינו סופי אולם אם מדובר בהבדל איכות משמעותי אוכל להתגמש. כמו כן שהרסיבר יוכל להתחבר לטלוויזיה כדי שאוכל להנות מהרמקולים שברשותי גם בעת צפיה בסרטים. ברשותי שני רמקולים רצפתיים, אולם חשוב שהרסיבר יתמוך במספר רב יותר של רמקולים במקרה של שדרוג עתידי. תודה לכל העוזרים, בברכה, עומר

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  12. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

זכיתי בנגן mp3 ממעריב לנוער, בעל 128 מגה. רציתי לדעת אם יש אפשרות שיראה עברית בנגן mp3 rio forg. לא מצאתי בסטיקי.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. Started by micoo,

שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. האם יש אפשרות לחבר כרטיס קול חיצוני USB ל-2 מחשבים בו זמנית עם כבל USB ? אם יש מפצל כזה ל-USB.... מצאתי אחד כזה....נקרא :4-Port USB 2.0 High-Speed 4-computer to one device sharing switch אבל לא מצאתי בארץ אחד כזה...

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  15. Started by hilikoh,

X530וLogitech 450 שקל בערך ... שווה לקנות? שווה את המחיר? יש משהו במחיר הזה שיותר טוב ואתם יכולים להמליץ לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by haviv822,

אהלן חברה החלטתי להגדיל את התקציב עבור מערכת המיועדת, הסתכלתי ב FAQ וההתלבטות שלי בין האלטק לסינג FX 4021 לבין הZ-2300 של לוגיטק, העוצמה של הלוגיטק פשוט מטורפת מדי בשבילי, והשאלה שלי היא לגבי איכות שמיעה, איזו מערכת איכותית יותר, שתספק לי איכות טובה יותר במוזיקה. כרגע נוטה לכיוון האלטק, מה גם שיש לו שלט.. ברשותי כרגע כרטיס OB, בתקופה הקרובה המערכת החדשה תהיה עליו, האם מעבר לכרטיס קול בתקציב של 400 ~ יתן שיפור בביצועים ? כדאי להוציא כסף על כרטיס קול חדש (400) או להשאר על OB? אשמח לשמוע גם המלצות לכרטיסים, איך ה Audigy 2 ZS ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  17. איך מתגברים על בעיית הZONE? ותמליצו לי על תוכנה חינמית שמנגנת DVD תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. קשה לי להחליט אם אני מגביל את עצמי לסוג אזניות מסוים, כרגע אני משתמש באזניות כפתור סנסהייזר. עיקר השימוש האזנה למוזיקה וצפייה בהופעות חיות במחשב נייד ובסמרטפון GALAXY בדרכים (אוטובוס, רכבת,מטוס...) חשוב לי שהבס יישמע ושהווליום יהיה כמה שיותר גבוה שניתן. מאיפה להתחיל והאם יש המלצות? תודה!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם קיבלתי את הכרטיס קול הנ"ל ללא דרייברים וקראתי בת'רדים באתר שיש לו דרייברים ל XP שתומכים ביציאה האופטית שלו. חיפשתי באתר החברה ואין שם דרייברים לכרטיס קול הזה. מישהו יכול להפנות אותי לקישור לדרייברים עדכניים של הכרטיס הכוללים את התמיכה ביציאה האופטית? דבר נוסף איך הכרטיס קול הזה לעומת creative soundblaster live? ct 4760 - מבחינת איכות סאונד בעיקר.

20. Started by Anabol,

יש לי בחדר ממיר שלא משתמשים בו, אבל עכשיו מגיע מחשב עם מסך חדש (DELL 2209), אז אני רוצה לחבר את הממיר. האם אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל זה (איזה כרטיס- דוגמא מחנות)? ואם כן, מה הם החיבורים הבסיסים? אני מניח שזה חיבור הממיר לקיר ואז חיבור הממיר למסך דרך HDMI/DVI?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by gmpc,

שלום לכולם, שאלה שאני מקווה הקשורה לפורום הנ"ל: ברשותי כ.מסך 4850HD בעל יציאת VGA, DVI , HDMI: VGA מחובר למסך המחשב. כאשר אני מחבר כבל HDMI ל LCD כל הסאונד של המחשב יוצא לטלויזיה, שזה לא קע יחד עם זאת במידה ואני מעוניין לגלוש בטלויזיה לצורך העניין ולשמוע מוסיקה במחשב - המצב בעייתי. האם ניתן איכשהוא לקנפג שהסאונד יצא מהרמקולים של המחשב במקום מהטלויזיה כאשר ה HDMI מחובר? האם עליי להשתמש ביציאת DVI במקום ה HDMI לצורך כך? תודה רבה מראש.. אלעד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  23. Started by ranbd0,

שלום רב! אני די חדש בפורום ובכלל באתר הזה וראשית רציתי לומר שהתרשמתי עד עכשיו מאוד לטוב ..ישר-כוח! שנית אני אצתרך את עזרתכם בבחירת מערכת לחדר...אני חייב להתוודות אני לא מבין בזה כלום... אז ככה אני צריך טלויזיה שתהיה טובה 32 אינצ' בעיקר לצפייה בשידורי HD סרטים וPS3 בנוסף אצתרך איזה מערכת רמקולים שתהיה מחוברת לטלפויזיה ולIPOD שלי ואם אפשר גם למחשב כדי לשמוע מוזיקה...אני אוהב להשתמש ב IPOD... הבעיה לדעתי זהו התקציב (3600) ...ובכלל צריך רסיבר? אני אשמח לעזרה מכם כמו כן החדר הוא 4*4 מטר פחות או יותר (שיקול עבור בחירת הרמקולים) אשמח לעזרה... תודה מראש ויום טוב רן

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by Bar1234,

חברים.... מישהו יודע מה אפשר לעשות אם יציאות סאונד של מכשיר די וי די...?? אולי לחבר אותם למחשב דרך כרטיס קול או דרך חיבור כלשהו....?? יש לי לוח אם MSI P4MAM-V תודה לכל מי שעוזר........

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. האם מישהו יודע גם מה הפונט שמשתמשים בו בתרגום בקולנוע\בערוצי הטלוויזיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 8.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.