אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות בגודל מלא עד 500 ש"ח, יש לי כבר אוזניות IN-EAR, אבל זה ממש לא כיף כל פעם לשים אותם בבית אז בקיצור, אני מחפש משהו נוח ושישמע טוב, לא אכפת לי מחו"ל כל עוד יש אתר ששולח לארץ במחירים סבירים. חשבתי על גרדו SR80, יש הצעה יותר טובה *ונוחה* בטווח המחירים? לא אכפת לי שיהיו פתוחות כמו חלק מהאוזניות של סנהייזר, העיקר שישמעו טוב. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרחק הצפייה הוא כ3 מטרים. צפייה יותר בשידורי כבלים וDVD מאשר HD (בינתיים? :s05: ) מה אפשר להוציא מהסכום הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
טוב אחרי שהCX500 התחילו לגסוס אני בחיפוש אחר אוזניות שיחליפו אותן הדרישות- 1.IN EAR 2.כבל Y (צד ימין וצד שמאל באותו אורך) אני יכול גם להזמין מחול (ארה"ב) אז אפשר גם להביא לינקים מחנויות משם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לא יקרים על מנת לשמוע יותר טוב משחקים וסרטים מה אתם חושבים שיותר טוב? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז אני מחפש אוזניות למוזיקה מחו"ל ב-250 שזה איזה 70 דולר קנדי... האוזניות מיועדות למוזיקה... חשבתי על ה-CX300... הם יהיו טובות?? תודה מראש, אליאב.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי סט רמקולים חדש...לא סטאליסטים אלא "גדולים" ואני מתלבט איפה הכי כדאי למקם אותם...ובאיזה גובה? בעיקר אני מתלבט לגבי הסנטר....חובה שהוא יהיה על הטלויזיה כי זה לא אסטטי כל כך אם לא אז איפה? ובקשר לאחוריים באיזה גובה הם צריכים להיות מעל לספה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=3044&urlAdd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=12640 אני ממש לא מבין בזה...האם זה שווה? כי 3K להשקיע בשביל כזה דבר זה לא רציני... בקשה עזרו.. עריכה: האתר איכשהו מצנזר את הקישור... תיכנסו ל- http://www.p1000.co.il/p1000/ האתר פי 1000 ותחפשו את הדגם הבא: V440.909PS.M8-22 למי שלא הצליח או למי שאין כוח...הנה הפרטים: תיאור המוצר: מערכת לקולנוע ביתי 6.1 משוכללת ביותר הכוללת את : הרסיבר החדיש ביותר מבית YAMAHA דגם RX-V440 Digital ToP-ART 6x110Watts עם מפענחים ,96kHz/24-bit Dolby Prologic II Dolby Digital, DTS, Dolby Digital EX,DTS-ES Matrix 6.1, DTS-ES Discrete 6.1,DTS-NEO: 6 ,DVD מבית PROSOUND עם מערכת סריקה PROGRESSIVE SCAN וחיבור ישי…
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
עולה כ-80 דולר ,והמבצע בדיוטי פרי השני בחצי מחיר משמע 60 דולר לאחד. לינק לפורום הדן במכשיר http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showforum=65 [br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 18:41:45 האם מישהו רוצה לקנות יחד ולהתחלק בשווה בקניה??
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא במקסימום 100$ כרטיס קול מארה"ב, לשימוש עם מערכת 2.1 של אלטק לנסינג MX5021, אני שומע מוזיקה 80% מהזמן, אז מקסימום איכות למוזיקה, סרטים ומשחקים פחות חשוב. חשוב גם שתהיה אפשרות להקלטה איכותית מLINE-IN (למשל לחבר למגבר של גיטרה לצורך הקלטה). אם יש כרטיס יותר טוב, עם תאימות ל5.1 (לא חשוב כ"כ), שמתאים לדרישות ושיריץ אוזניות כמו שצריך, אשמח לקבל המלצה.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה בעיות עם הכרטיס קול שנמצא על הלוח אם שלי. ראשית קנינו לפני כמה זמן טלוויזית FULL HD 7403 של פיליפס ורציתי לחבר אליה את המחשב בשביל לצפות בסרטי בלוריי עם הכונן שלי במחשב, התמונה נראית טוב אבל היתה לי בעיה עם העברת הסאונד. לפני יומיים חשבתי שמצאתי לי פיתרון כאשר העברתי קבל קטן שמתחבר להתקן הסאונד שעל הכרטיס מסך מצד אחד ולשני פינים קטנים על לוח האם שנקראים SPDIF OUT וככה הצלחתי להעביר סאונד דרך כבר DVI-HDMI והייתי מבסוט עד הגג אבל היום בבוקר אני מגלה שהעסק לא עובד יותר משום מה. כשהעניין עבד לאחרונה צפיתי בסרט בלוריי ולאחריו הורדתי את עדכון הדרייבר האחרון שיצא לכרטיס מסך שלי. ניסיתי לראות אם משהו השתנה בהגדרות ולא נראה לי שעדכון דרייבר יבטל את הסאונד בכ…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק שתמליצו לי על דיסקמן אשר מבוסס על MP3 טוב. אני לא רוצה משהו קקי. שיהיה בזה איכות טובה. עזבו כרגע את התקציב תביאו לי פשוט את הדיסקמנים ואני כבר יראה.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי ריסטרט למחשב, ופתאום אין קול. ניסיתי להיכנס בלוח בקרה להגדרות וזה רושם "no audio device". הדרייבר מותקן ופועל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, יש סרטים שהוא פשוט לא מנגן (סרטים צרובים) חשבתי שאולי יש בעיה במקודדים שיש ב DVD עצמו, האם אפשר להוסיף מקודדים ל DVD ? אם כן איך עושים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המכון. אני רוצה להעביר חומר ממכשיר yesmax לאיחסון במחשב. כיצד אני עושה את זה? כמו כן כיצד ה yesmax מסדר את הקבצים על אמצעי האיחסון שלו? איזו מערכת קבצים יש לו? איזו מערכת הפעלה עובדת עליו? linux? אשמח לתשובה מפורטת. תודה מראש, גיא.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות playstation 3 גם כקונסולת משחקים וגם כנגן blu ray. בנוסף אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לצפייה בסרטים אך בעיקר למוסיקה. יש לי בנתיים בסלון טלוויזיה lcd וממיר hot hd. יש לי תקציב של בערך 4000 לרמקולים (הps3 לא חלק מה-4000). השאלה שלי היא מה אתם חושבים שיהיה עדיף: רסיבר+ שני רמקולים יד שנייה(לא נראה לי יהיה כסף ליותר מזה), או רמקולים מוגברים כמו Audioengine a5 ו-dac שימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי איכותי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס לבולגריה שבוע הבא והייתי סגור על זה שאני אקנה IAUDIO X5L, כי הוא נראה לי הכי מתאים, אבל היום ראיתי את הGMINI 400 שהוא בעל יציאת טלויזיה אז יש לי קצת מחלוקת בעניין... האם כדאי ללכת על הגימיני??
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל השאר עובד טוב מאוד, אבל כשאני נכנס למשחק GRAW2 לא שומעים כלום! זה היה לי ככה גם עם R6V. קיצר מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש כ. קול במחיר של עד 800 ש"ח עדיפות לקניה מחלילית. בגלל זיכוי שיש לי במקום. הכ. מיועד בעיקר למוזיקה: רוק ומוזיקה פסיכודלית. עכשיו, סביר להניח שאני גם אשחק במשחקים איתו.. האם אני ארגיש הבדל ממש גדול בינו לבין כ. של Creative ? מכל הבחינה של הEAX וכול'... בתודה מראש, דור
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
ראתי בחנות רמקולים בול כמו של כרטיב ורק כתוב A4TECH מוזר איך זה הם לא עובדים ביחד או משהו כזה נכון?????[stream=256,256][/stream]
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
או שאין דרכים אחרות להעלות שירים אלא בעזרת התוכנה של IRIVER? תודה.
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי אוזניות של נוקיה שאני אוהב כל כך ומתחשק לי לטפל בהן, אך חשוב לי להקנות להן את הטיפול המסור ביותר קיצר, רציתי לדעת האם אפשר לנקות ולחטא אותן בכך שאני אשים לכמה זמן את הסיליקונים באלכוהול 70%, ואם לא, או לא מומלץ, אז איזה טיפול טוב יותר? ואיך בכללי מנקים אוזניות? והאם יש להקפיד לעשות זאת? (חוץ מהקטע ההגייני כמובן) תודה
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
צהריים טובים, לחבר שלי יש יום הולדת והוא מת לאוזניות חדשות. אנחנו מתלבטים בין 3 דגמים שונים: Razer Carcharias Razer Megalodon Logitech G35 השאלה היא: איזה סוג הכי מומלץ לדעתכם. רוב העיסוקים שלו זה למוזיקה / משחקים. חבר אמר לי רק קארקארייאס, מה אתם חושבים? בתודה, ענבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול את הX5L 30GB רציתי לדעת איך אני מעדכן FW הורדתי קובץ BIN של גירסא 2.1 מהאתר אבל אנלא יודע כלכך מה לעשות עם זה ורציתי לדעת אם יש דרך להעיף את ה'סרטון' הזה של COWON כשמפעילים תמכשיר, זה יפה והכל אבל סתם מציק ומאריך את זמן ההפעלה של המכשיר ויש לי עוד בעיה...ניסיתי לחבר עם הUSB HOST קורא כרטיסי SD. נכנסתי למצב USBHOST ואז ניסיתי לעבור לכרטיס כמו שצריך (ע"י כפתור האדום) וזה לא עובד...ניסיתי 20 פעם וחיברתי גם נגן MP3 של חבר שלי של 1GB וזה עבד והצלחתי לדפדף בקבצים של הנגן שלו...זתמרת שהאפשרות של USBHOST כן עובדת... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
טוב קניתי את המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_705&products_id=3036 אני רוצה לחבר אותה למחשב ויש לי לוח אם כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_686_685&products_id=3829 ועכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס קול חדש כדי לחבר את המערכת למחשב או שאני יכול להישתמש בכרטיס קול שמובנה על הלוח אם (שיש לו 5.1 ) ובלי ששום דבר בלוח אם לא יהרס בגלל החיבור הזה !!! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איזה רמקולים כדי לי לקנות? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10323 או http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=162 אני ישתמש בעיקר למשחקים ומוזיקה וגם לסרטים.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-