עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yuraxp,

בוקר טוב, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 וחשבתי על אלו,קראתי ביקורות והבנתי שהסאב שלהם מצוין אבל הרמקולים פחות,כדי לדעת עד כמה פחות,היו לי בעבר X530 האם המערכת הזאת הרבה יותר איכותית? או שיש בחיר של של 890 שקל משהו יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=17509

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by eyaffe,

התקנתי וויסטה ואני רוצה להעביר את ההגדרות של ה MV2PLAYER שיש לי ב XP . היכן נמצאים קבצי ההגדרות ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. מה שעשיתי עד עכשיו: הכנסתי את הקלטת למצלמה. חיברתי את המצלמה דרך כבל rca מהיציאת audio/video שלה לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402366 פתחתי את movie maker ועשיתי capture from video device וכל מה שיוצא זה שלג. ניסיתי בפרמייר אבל אין בכלל זיהוי של הכרטיס.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. Started by ronf6,

אפשרי להשתמש בווינדוס מדיה סנטר של ויסטה על הXP ? פשוט של הXP מכוער ואני רוצה או את העיצוב של ויסטה או את המדיה סנטר של הויסטה עצמה. ניסיתי להעביר את תיקיית הehome , אולי אפשר לעשות לEXE שם איזה CONVERT מסוים? ממש חשוב לי , תודה רבה מראש

5. Started by Dau,

אהלן רכשתי צורב DVD שגם מקליט ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות איתו מבחינת צריבת סרטים... עד עכשיו צרבתי סרטים בפורמט SVCD על CD רגילים ואני רוצה להשתדרג. הבעיה היא שהDVD שלי לא קורא DIVX וXVID... יש איזה פורמט אחר חוץ מ SVCD שאפשר באמצעותו לראות סרטים צרובים עם תרגום? אני יכול לצרוב 4.7 ג'יגה ואני משתמש רק ב-650...

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by תחמן מתימן,

קיצר יש לי Inspire2500 אז אפשר לתלות אותם על הקיר כדאי? זה ייתן שיפור בשמיעה?, ומה הגובה המומלץ שהם יעמדו מהראש שלי? ספאסיבה,תודה,דאנקה,תנקיו,שוק ראם

7. Started by tastasalg,

יש לי את המערכת PIONEER HTZ 170 עכשיו היא מחוברת לטלויזיה שאני שם על מצב LINE אני שומע רק מהבאס ומשתי הרמקולים הקדמיים(יש לי 5 רמקולים ובאס) עכשין אפשר לעשות משהו כדי שישמע בכולם ? כשאני מחבר למחשב זה גם רק מהרמקולים הקדמיים ומהבאס אפשר אולי לשנות את זה במחשב עם כרטיס קול ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  8. Started by MeLeH,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה 32" לצורך צפיית סרטים בלבד. תקציב 3,000. תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. שלום אנשים יש לי מגבר רגיל - 2 ערוצים. 4 רמקולים - זוג אחד 89 DB שני עם 91 DB התוצאה היא שהרמקולים עם הניצולת הגבוהה משתלטים על הצליל והם במקרה גם הפחות איכותיים האם קיימת דרך במקבל 2 ערוצים כשלי עם יציאה ל-4 רמקולים וכרטיס קול OB לוח ASUS לשלוט ברמת הווליום של כל זוג בנפרד כך שניתן יהיה לנטל את הדומיננטיות של הרמקולים הפשוטים יותר? ואם לא מה הדרך להשיג את המטרה הנ"ל ללא הוצאה כספית נכבדה תודה!

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by lt mor,

אני בשלבי סיום אחרונים של בית חדש שקניתי. מעוניין לרכוש 3 מסכי LCD 1 לחדר ילדים + שיתחבר למחשב. 1 למשרד שיש לי בבית + שיתחבר למחשב. 1 לסלון. חשבתי על המכשירים בלינקים המצורפים ... http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=411556

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  11. יש לי קרובים בארה"ב שבאים בזמן הקרוב לביקור. חשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות רמקולים טובים למחשב. אני לא צריך גימיקים כמו שלט, חיבורים מיוחדים או שום דבר כזה. רוצה משהו שיתחבר למחשב, ינגן מוזיקה וישמיע משחקים וסרטים בצורה איכותית. נוכן להוציא על זה משהו בסביבות ה200 דולר. אני לא ממש מבין ברמקולים ורציתי לשמוע המלצות מחברי הרמקולים. זה חייב להיות 5.1, המלצות בבקשה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Mortar,

אני ואבא שלי רוצים לעשות מוד קטן לרמקול ולהוציא ממנו יציאה לאוזניות, כבר עשינו דבר כזה בעבר בטלויזיה ובכל אופן עוד לא סגור מה אנחנו הולכים לעשות אבל מה שבטוח זה שצריך לפתוח את אחד מהרמקולים הקטנים להתסכל ולהחליט מה עושים. יש רק בעיה קטנה... לא מצאנו ברגים בדקנו מאחורי המדבקות הקטנות ברגליים של הרמקול אבל גם שם אין כלום... יציקה זה בטוח לא... אז איך לעזאזל אפשר לפתוח אותם ? יכול להיות שהדביקו את זה ככה שלא יוכלו לפתוח אותם בכלל ? אין לי גם בעיה לפתוח אותם בכוח ולהדביק מחדש אבל אני לא רוצה שהפאנל ישבר :-\ אם למישהו יש רעיון... או נסיון... תודה.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by R9547655G,

מישהו ראיה ... שמע... ? אני מתכוננן לקנות אותן ... אני משלב אותן עים נגן IRIVER T30 ---עריכה---

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by Deddy,

אני מחפש רמקולים לסרטים עד 400 שקל.... בגלל שאני די חירש בכל הקשור לאיכות של הסאונד אז חשבתי במקום ללכת על 2.1 ברמה גבוהה אז אפשר ללכת על יותר רמקולים ברמה פחות גבוהה... אז למישהו יש המלצה לאיזה רמקולים טובים? תודה!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by אוריפ,

גבירותי ורבותי, קיבלתי את ההזמנה שלי! להזכירכם התייעצתי איתכם לגבי קנייה של כרטיס קול ורמקולים, ובכן להזכירכם הזמנתי את האודיג'י 2 ZS והלוג'יטק Z640. היום קיבלתי את החבילה (אחרי שעות של ריבים בטלפון עם PCH, חרא שרות, אבל זה לא נושא הדיון)! חיברתי בנתיים את האודיג'י ואיכות הסאונד השתפרה פלאים!!! (קודם היה לי לייב). בסוף השבוע אני אחבר את הרמקולים, מה שאמור לתת בוסט נוסף לביצועים! רציתי להגיד לכם זאת כי אתם ייעצתם לי, אז תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום, יש ברשותי גרמופון(פטיפון) של פיליפס ואני צריך למצוא להם מתאם ליציאת רמקולים.. יש יציאת רמקולים מוזרה של כמו שתי חורים מלבניים. צריכים תמונה? או שתוכלו להמליץ לי על מקום שאני יוכל להשיג בו כזה מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by Crazy Angel,

אהלן, בעקבות קניית מחשב חדש, אני על סף קניית סט הרמקולים LOGITECH Z-2300 החלטתי גם להשקיע על כרטיס קול, וכנראה שאקנה את M-Audio Revolution 5.1. אולם את רוב המפרט הרכבתי בTMS, וכדי להסתבך כמה שפחות, החלטתי שאולי עדיף שגם את הכרטיס קול אני אקנה שם. לכן אשמח שתמליצו לי על כרטיס קול מהרשימה הנ"ל: http://tms.co.il/cat/68 שיפיק מהרמקולים שלי את המטיב מחד, ומאידך לא יחרוג מגבול ה500-600 שקל. (כלומר אין לכם הרבה אפשרויות חח) אם אף כרטיס לא יכול להחליף את הM-Audio Revolution 5.1 מבחינת ההתאמה לרמקולים, תועלת ומחיר, אשמח שתציינו זאת. (ואז מקסימום אני יזמין אותו בנפרד) תודה.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  18. טוב אז אני קונה את הלוח: P4S800D-E Deluxe שיש לו S/PDIF ביציאת אודיו. ניראה ככה: וההתלבטות היא בין- האם לקנות Extigy ורמקולים של קריאייטיב (כניראה שINSPIRE T5900) לבין להשתמש ביציאה בדיגיטלית (S/pdif) של הלוח אם ולקנות את ה DDTS 100 של קריאייטיב ואת אותם הרמקולים. המערכת מיועדת לסלון בגול 5*5 מטרים בערך. תודה. כל טיפ יעזור לי כי אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות!!!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by xXx Lid,

שלום! אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 ערוציים משהו איכותי למחשב שלי יש לכם המלצות בטווח מחיר ככה של עד 650 ש"ח אני מצאתי שתי מערכות נחמדות של קריאטיב מה דעתכם עליהם ומה עדיף וגם מה הבדל בינהם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=607 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=6076 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  20. אני חייב לקנות מחר בבוקר לצורך הקלטת הרצאה אני בטוח שדנו בנושא זה בעבר ,אבל אני לא רואה שום טעם ליבדוק בדיונים קודמים ,משום שכול הזמן יוצאים דגמים חדשים והמחירים משתנים במהירות ,ומה שהיה נכון לאתמול ,אינו רלבנטי להיום. ככול הידוע לי כול המכשירים שיש להם מיקרופון מובנה ,מאפשרים במיקרה הטוב להקליט תיזכורות אישיות ,אולם לא ניתן להקליט באיכות טובה מרצה שנימצא מספר מטרים ממך ולכן על מנת לקבל תוצאות טובות ,הכרחי להישתמש במיקרופון חיצוני איכותי (רצוי כזה שיש בו הגברה פנימית בעזרת סוללה קטנה כמו שיש בשעוני יד). הקיצר אני מחפש נגן מקליט mp3 לשני צרכים: 1.להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני איכותי (מחייב כניסת mic in או line in) ורצוי גם אפשרות להקליט מהרדיו. חשוב שתהיה אפשרות לה…

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by qt1h00,

היי יש לי מחשב שמחובר לLCD ואני רוצה לחבר אליו רמקולים 5.1 , הם ישמשו בעיקר לסרטים וגם למוסיקה. ראיתי את ה X540 אבל לא מצאתי מידע עליו בפורום משום מה. יש המלצות נוספות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by MDK,

יש לי LOGITECH Z560, שזו מערכת 4.1, שהרמקולים שלה מתחברים לסאב, שמתחבר ל PAD, ומהPAD אל הכרטיס קול. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר רמקולים אחרים לא של מחשב לסאב וופר

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by levelone,

שלום לכולם. אחרי הרבה סבלנות והשקעה, סוף סוף קניתי את המערכת סטריאו הראשונה שלי שהיא כולה יד שנייה: מגבר: YAMAHA RX-1100 שהיה של אבא שלי ושופץ. רמקולים: AURA SP-50 כמו שאתם מבינים, נשאר לי רק לקנות CD. ההתלבטות היא כזאת: לקנות MARATNZ CD-94 במצב מצויין (אני עוד לא יודע אם זה MK II או לא, אבל אני ישמח להסבר על ההבדלים), או לקנות AUDIO BLOCK C220. מכיוון שיש לי בעיה קלה עם התקציב, יש עדיפות ל-MARANTZ, אבל אני יעשה את המאמץ בשביל ה-C220 אם הוא שווה את זה. אני יודע שיש פה חבר'ה שמתעסקים עם ציוד יד שנייה ובטח כאלה שמכירים את המוצרים של אייל פור (בתקווה שגם את הדגמים הספציפיים האלו) ורציתי לשמוע את דעתכם. בנוסף, יש לי מספר שאלות: 1. עד כמה דחוף לי לקנות כבלים איכותיים (כרגע יש …

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. שלום וברכה, אני מעוניין לקנות PMP ואני מתלבט בין 2 דגמים הראשון הנה הוא: http://www.archos.co.il/Product.asp?Pid=av...at2ID=0&aff=Zap והנה השני(SORELL): http://www.medialineinc.com/Product_MP3_So....asp?v_left=pmp על מי הייתם הולכים על הARCHOS או על השניSORELL? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים