אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כמו בכותרת, הדלקתי את הרמקולים ופתאום הופיעו ציקצוקים מעצבנים. ניתקתי אותם מהכ. קול והציקצוקים נעלמו... כך שזה בודאות הכ. קול. מדובר בAUDIGY2 ZS בן יותר משנתיים... האם ישנו פיתרון לבעיה חוץ מלקנות כ. קול חדש? עריכה - הבעיה ניפתרה ע"י חידוש הדרייבר.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן וסהלן!! יש לי 2000-2500 .... אני בטוח לא רוצה נגן מבוסס דיסק.. ברור שגם לא 8 מ"מ... עכשיו נשארו מבוססי זיכרון ומבוססי הארדיסק... אז מבוססי זיכרון יש את הcreative lx100/200 ואת הmpio למיניהם. הארדיסק יש את האייפוד שאני שמעתי שהוא סבבה אבל אני לא מת עליו... יש את הarchos אבל אם כבר ארקוס אז אני לא יודע... אולי אני יקח תצבעוני שאפשר לראות איתו סרטים ולצלם... אקיצר אני צריך עזרה.. בעיקר מבעלי נסיון תודה!! אני רוצה מכשיר אמין.. שלא מפסיק לנגן באמצע שיר.. ושלא יתקלקל.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הcowon a3 לבין הarchos 605 wifi האינטרנט שלו והמסך מגע קצת מטים אותי לכיוון הARCHOS אבל הבעיה בו היא שהוא לא תומך בכל סוגי הוידאו, אז רציתי לדעת אולי לא הבנתי נכון מה שקראתי, האם הARCHOS תומך בMKV, ובDIVX? שהם פשוט הסוג של רוב קבצי הוידאו שיש לי במחשב
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אז ככה ביום ראשון אני נוסע לאילת... עכשיו אני רוצה המלצה לאוזניות טובות בסביבות ה200 שקל... הנגן שלי: iriver h340
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כשהיה לי את הXP יכולתי לשנות את העוצמה של כל רמקול (יש לי רמקולים של מחשב בתור קדמיים ומערכת סטריאו בתור אחוריים) עשיתי כך שהקדמיים ייתנו חצי מהעוצה שהם נותנים ועוד כמה דברים, אבל עכשיו אין לי את כל האפשרויות האלה. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי אני חדש פה, ואני רוצה לקנות נגן מוזיקה ומהמבחר הגדול של המכשירים הישנים יותר ושל המכשירים החדשים, אני לא יודע במה לבחור (אני לא מבין בזה כלכך) אז אני אגיד את התכונות והמאפיינים שחשובים לי ואשמח אם תגידו איזה מכשיר הכי יתאים לצרכים שלי אז : - חובה - איכות מוסיקה גבוהה, צליל נקי וברור. עוצמה גבוהה של מוסיקה, שתעשה "חור בראש" אם צריך. שתהיה אחריות על המוצר ושיהיה לאן לפנות במקרה של תקלה. שיהיה מספיק מקום להכניס את כל השירים שלי, כלומר בין 8 ל-10 ג'יגה ( נגן של 10 ג'יגה הכי יתאים לי ) שיעבוד הרבה זמן רצוף, שלא אצטרך לטעון את המכשיר כל כמה שעות, ושהטעינה תהיה פשוטה ומהירה. - כדאי מאד - שיהיה רדיו באיכות גבוהה עם תחנות כמו גלגל"צ, 102FM וכו' ממשק נוח, שיהיה אפשר לסדר בתיקי…
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין בקנייה של מערכת קולנוע לחדר TV , אך כאשר זה דורש קנייה של ריסבר ורמוקלים אכותיים זה יוצא סכום גבוה מידי בשבילי. ואז חשבתי אם אפשר למשל לקנות את הרמקולים SOLO 7 שלפי מה שראיתי בתמונות מתחברות עם החיבור האדום ולהבן של הבננה - ולחבר אותם ישירות לטלוויזיה. האם זה אפשרי? אם כן ישמעו טוב כמו שצריך או שזה לא יפיק את מייטב התועלת במצב כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. היתי היום בדיזינגוף סנטר בחנות של ציוד אודיו בקומה העליונה, סמוכה לחנות של ציוד אודיו כבד לתקליטנים וסטודיו.. ראיתי שם מבחר גדול של אוזניות סנהייזר אך המוכר לא הסכים לתת לי לשמוע בהם כי לא היה עלי מזומנים.. :-\ "כשתירצה לקנות נשמיע לך משאתה רוצה.." רציתי לשאול מה אתם חושבים על החנות הזו (בעיקר על המחירים שבא) או שכדאי יותר להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים למחשב בסביבות 500 שקל רציתי המלצה על הרמקולים X530 של לוגיטק אני יודע שזה לא רמקולים מקצוענים אבל רציתי לדעת אם הם בסדר בשביל משחקים וסדרות וסרטים במחשב,ומוזיקה?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יכול להשיק כסף,מעדיף לא לקנות מחו"ל כי אין לי כח לזה אני עובד במקום רועש(המון אנשים),רוצה משהו שיראה טוב ושיכנס אל תוך האוזן ממש.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
היי, אני בימים הקרובים יכול לרכוש מארה"ב אוזניות. כרגע יש לי את הHD 202 ואני רוצה להשתדרג בהרבה לאוזניות בערך ב100$. אני משתמש באוזניות בבית כך שלא חשוב לי סגורות או פתוחות אלא הנוחות. אני בשתמש בהם להכל כלומר: מוזיקה (פופ, רוק, קלאסי, שחורה), משחקים וסרטים, מה שאומר שיש חשיבות לבאס איכותי ומהיר. אחרי מחקרים באינטרנט הגעתי לפיינליסטים ואני צריך עזרה לבחור בניהם: AKG K81DJ (55$) equation RP-21 (100$) alessandro ms1 (100$) Sennheiser HD 555 (100$) Sennheiser HD 280 (60$) audio-technica ATH A700 (120$) Grado SR-80 (95$) אני יודע שהבאתי מבחר די גדול הבעיה היא שלא יצא לי לנסות אף אחד מהם ואני צריך להחליט בימים הקרובים ולכן אני אסמוך עליכם. נ.ב מישהו מכיר חנות באזור המרכז שפתו…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב ולמוזיקה (בעיקר) שיהיו סגורות על כל האוזן ובתקציב של עד 130$. יש המלצות? אה ואם אפשר... שיהיו יפות.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
חבר שלי קיבל H340, בחוברת רשום רק WMA וASF, אלה היחידים?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן,פתאום הפסיקו לי הצלילים בוינדוס לעבוד וכנ"ל מוזיקה.. בדקתי הכול מחובר והרמקולים פועלים כי שנגעתי בחוט שמעתי את הרעש שנוצר בגלל החשמל הסטטי בידיים שלי... רק רציתי לעשות "וידאוי הריגה" שאני אלך בלב שקט לקנות כרטיס קול חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני עושה כבר זמן מה סקר לגבי נגני הרד דיסק ולא משנה מה הגעתי אל האיריבר 340 אז רציתי לרשום מה אני יודע עליו ולדעת מה אני לא יודע... אז 40 ג'יגה זה הגודל שאני צריך אז אין בעיות עם זה... חיבור מצלמות אל הנגן מאוד יעיל בשבילי במקום לקנות נגן אחר ולקנות מתאם לכרטיסי זיכרון... בהתחלה לא חיפשתי מסך צבעוני אבל אם כבר יש אז הוא ישמש גם לסרטים ואני מבין שבשביל לראות סרט חייבים לקודד אותו שיתאים...יענתו אם אני מוריד סרט איך שהוא מהאינטרנט ומעלה למכשיר הוא לא פשוט יציג לי את זה בזום אווט...יענתו יקבץ את הסרט, מה שלא פוגע באיכות הסרט בדר"כ? והאם יש אם הזמן עם העידכונים של המכשיר הוא יוכל להראות באיכות יותר טובה או שזה כבר תלוי בחומרה של המכשיר? והאם זה ככה גם עם תמונות? אני יכול לראו…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בעיה רצינית שכבר מתחילה להרגיז בקשר לרמקולים\סאונד או איך שתקראו לזה. הרמקולים עובדים, פתאום אחרי שבוע הם מפסיקים לעבוד למשך שבוע! אחרי שבוע שוב חוזרים לעבוד! ואז שוב מפסיקים לשבוע! וכך הלאה.. בעיה מאוד מעצבנת אבל אפשר עוד איכשהו להסתדר! בנוסף לזה, זה גורם לעוד בעיה! בזמן שהם מפסיקים לעבוד אז גם הסרטונים שאני רואה במחשב (מדיה פלייר\דיוקס\קוויק טיים ועוד..) הם דפוקים כי שאני רואה סירטון אז הוא מקפיא את התמונה באמצע אבל הוא ממשיך לרוץ... מי שעוזר אני מנשק לו את הרגליים כי פשוט זה בלתי ניסבל כבר!
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי וויסטה ואני רוצה להעביר את ההגדרות של ה MV2PLAYER שיש לי ב XP . היכן נמצאים קבצי ההגדרות ?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ויתרתי על הרעיון של טלויזיה+מערכת קולנוע כרגע אני אקנה רק טלויזיה! אני רוצה בסביבות 42 אני לא יודע מה עדיף LCD או פלזה! אם אפשר הסבר מה עדיף והצעות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
תראו אני מחפש תוכנה שתגביר לי את הוליום (לא בתוכנות שמיעה הכוונה בכלליות!) האם אפשר לעשות כזה דבר ? וזה בעיקרון לאוזניות
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
האם יש הבדל שמצדיק 500 שקל בין שני הכרטיסים? אני צריך את הכרטיס למוזיקה משחקים וסרטים האם יהיה הבדל שאני ישמע במשחקים נגיד או בסרטים או במוזיקה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שימוש בעיקר למשחקים כמו CS, ראיתי את ה- Icemat Audio - Siberia אבל אני לא בטוח שהמיקרופון בהן טוב.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בעיקר למוסיקה (שישמשו גם קצת למשחקים פה ושם). שומע בעיקר רוק על בוריו, ואוהב באסים בריאים. אני מתלבט בין ATH-ES3 וATH-SJ3 של אודיו טכניקה לבין SE-MJ2 של פיוניר. איזה מהאוזניות האלו שווה לקחת במידה ואני יכול לבחור זוג חינם? (יחי באג והמבצעים שלהם)[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:29:10 אשמח לעזרה, היות ומחר אני מקווה לקנות..
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אח שלי נוסע לארה"ב מחר בערב(לסן פרנסיסקו אם זה יכול לעזור איכשהו מבחינת חנויות) ואני רוצה שיקנה לי שם אוזניות, המיועדות למחשב נייד. כרטיס הקול במחשב הנייד: 3D Sound Blaster Pro?, עם HD AUDIO, אם יש צורך במידע הזה מבחינת זה שכרטיס המסך עלול להגביל את האוזניות. אין לי צורך באוזניות in-ear, כי זה קצת מגביל את השימוש של האוזניות לאישי בלבד לא? אלא אם כן ממש שווה ללכת על דגם מסויים בגלל סאונד מדהים שלו. בכל מקרה חשובה לי איכות הסאונד נטו, סוג האוזניות משני. מה שגם קצת חשוב לי שהאחרים לא ישמעו את האוזניות בווליום גבוה, כי למשל באוזניות פשוטות in-ear שיש לי, זה מפריע לפעמים לאנשים שיושבים לידי ורוצים לישון ברכבת אם יש אוזניות שהן באמת קפיצת מדרגה אדירה, אז אפשר לחרוג …
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-