אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן של טושיבה דגם sd 2600y שנקנה באוסטרליה ולכן קורא רק את איזור 4 ולכן לא יכול לקרוא סרטים של איזור ישראל! איך אפשר לפתור את הבעיה שהנגן יקרא את כל האיזורים?? תודה מראש לכל אחד שיעזור
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 (microlab x23 אם זה משנה). לאחרונה מצאתי רמקולים ישנים (אבל מעולים) של מערכת סטראיו ששימשה אותי. חיברתי את הרמקולים האלה במקום 2 הרמקולים הקדמיים במערכת. עכשיו, נוצרה בעייה קטנה של חוסר איזון מכיוון שמקדימה יש גם סנטר וגם את 2 הרמקולים האלה (שגדולים פיזית הרבה יותר מאלה של מיקרולאב וגם כל אחד מהם מכיל סאב טוויטר ורמקול לתדרי אמצע) ומאחורה יש רק את 2 הרמקולים של מיקרולאב. חשבתי לקחת את 2 הרמקולים של המיקרולאב שהסרתי ולהוסיף אותם לרמקולים האחוריים, ככה שיהיו לי 2 רמקולים על הצ'אנל של הback left ו2 רמקולים על הצ'אנל של הback right. (גם כדי שתיהיה עוצמה כפולה מאחורה וגם כדי לא להשאיר רמקולים חסרי שימוש - כואב לי הלב לראות אותם שוכבים). החוט שמחבר את הרמקולי…
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי, קניתי מיד שניה רסיבר מדגם pioneer vsx 322 k, ראיתי מפרסומי עבר פה שיש לו אפשרות של 4K PASSTHROUGH (המכשיר עצמו לא תומך ב-4K) מישהו מכיר את הדגם ויכול לאשר לי שזה קיים ואיך מבצעים את זה? שאלה נוספת - אני מרגיש שהרסיבר נותן הרבה הרבה יותר דגש לרמקול הסנטר בהשוואה לרמקולי הצד (שגדולים יותר ונראים איכותיים יותר) ניסיתי לעשות כיול אבל אני חושב שזה משהו בהגדרת הפורמט הקולי..אשמח לעזרה, קצת חדש בתחום
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לשים תמונה שהעתקתי לנגן מהמחשב, כתמונת רקע כשהמוסיקה מתנגנת? איך? תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן יש לי סאב של סט 4.1 של קריאטיב (מערכת ממש טובה) ויש איתו כמה בעיות 1. בכל מגע קטן בסאב (לפעמים אני בועט בו קצת עם הרגל בטעות) הוא "מתחרפן" ונותן לי בזזזזזזזזזזזז חזק עד שאני בועט בו שוב. 2. אם הוא ישב בשקט כל הלילה, ואני מדליק את הWINAMP בבוקר לשמוע שיר, יקח לו 5 שניות "להתעורר" ולתת לי ווליום כלשהו. מה הבעיות האלה אומרות בד"כ ? לא מעוניין בקנייה של סט חדש שיעלה בסביבות 400-500 שקל (וחבל על הרמקולים שעובדים מצויין) כמו כן לא נראה לי שמוכרים סאבים 4.1 עם הגברה פנימית בנפרד ... תוד ה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, המשך: כלומר לפצח את שיטת ההצפנה של יס וגם את שיטת הקודים שהם משדרים לפני כל תוכנית או פרק בסידרה? בברכה קומפ13
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
כמו בכותרת, הדלקתי את הרמקולים ופתאום הופיעו ציקצוקים מעצבנים. ניתקתי אותם מהכ. קול והציקצוקים נעלמו... כך שזה בודאות הכ. קול. מדובר בAUDIGY2 ZS בן יותר משנתיים... האם ישנו פיתרון לבעיה חוץ מלקנות כ. קול חדש? עריכה - הבעיה ניפתרה ע"י חידוש הדרייבר.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי תקשיבו יש לי מערכת קולנוע ביתי (5.1)שאני רוצה לחבר אותה למחשב עם חיבור דיגיטלי מסוג:COAXIAL התקציב שלי הוא עד 450 שקל אני צריך כרטיס קול שיש בו את החיבור לכבל COAXIAL... כול השאר אני לא צריך אני משתמש בכרטיס המובנה של המחשב בקצה אני צריך כרטיס קול טוב בתקציב של עד450 שקל שיש לו תמיכה ביציאת DTS ופענוח דולבי דיגיטל 5.1 (אם צריך להוסיף עוד פרטית תגידו)
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחפש אוזיות עד 200 שקל עכשיו התחיל הצבא וכו.. רכבות אוטובוסים אני רוצה אוזניות חמודות עד 200 שקל יש משהו טוב בתקציב חשבתי על Sennheiser CX500 אבל אם יש משהו יותר טוב בתקציב או משהו הרבההה יותר טוב בגגגגגג של 300 שקל כללל הכל אז אפשרי ועוד משהו אם יש אוזניות בסגנון של AKG K404 גם אפשרי
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
טוב אז עכשיו יש לי LOGITECH X-540 או משהו כזה 5.1 אני רוצה ללכת על משהו חזק יותר חשבתי על LOGITECH Z-5500 אבל אני כמעט בטוח שבתקציב הזה יש משהו דומה אם לא יותר טוב. ועוד שאלה. הרמקולים שלי עכשיו הם 140W. במאפיינים הטכניים של Z-5500 רשום 1010W. ה-W זה הכוח? הגיוני שהם פי 7 חזקים יותר?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הקדמה: בעיה: אוהבים לשמוע מוזיקה בחוץ בנסיעות,בדרך ,בכל מקום? ,כן? אז אתם מכירים את זה שהעולם פשוט מפריע לכם עם הרעשים הטורדנים האלה של הסביבה ,נשים קשקשניות והפלפונים שלהם ,נהגי מוניות שירות והשיחות המרתקות שלהם בקשר ,או סתם רעשים בכלל ,כל אלה שמפריעים למוזיקה לזרום חופשי לתוך האוזנים פתרון 1: לא עוד לכן, ישנם אוזניות iem -in ear monitor נכנסים לתוך האוזן ואוטמים אותך מהסביבה לחלוטין . בעיה: מה קורה שיש אנשים שלא אוהבים שאונסים להם את האוזנים ? פתרון :Akg K81dj הזמנתי אותם מאיביי עלה לי 350 ש"ח ,לקח שבוע וחצי עד שהגיע עד הבית . החבילה כללה אוזניות ,פאוצ לאחסון האוזניות,ומתאם מוברג שמעביר מ8\1 ל- 4\1 . האוזניות עצמם די נוחות,מתקפלות(יתרון למתנייד) ובניות די ט…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
איך עושים את זה (מבחינת החיבורים) ???
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. היתי היום בדיזינגוף סנטר בחנות של ציוד אודיו בקומה העליונה, סמוכה לחנות של ציוד אודיו כבד לתקליטנים וסטודיו.. ראיתי שם מבחר גדול של אוזניות סנהייזר אך המוכר לא הסכים לתת לי לשמוע בהם כי לא היה עלי מזומנים.. :-\ "כשתירצה לקנות נשמיע לך משאתה רוצה.." רציתי לשאול מה אתם חושבים על החנות הזו (בעיקר על המחירים שבא) או שכדאי יותר להזמין מהאינטרנט? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול קריאייטיב AUDIGY ויש לי בעיה- ברמקולים האחוריים לא שומעים את צד ימין ואילו את צד שמאל שומעים בשני הרמקולים האחוריים!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב ולמוזיקה (בעיקר) שיהיו סגורות על כל האוזן ובתקציב של עד 130$. יש המלצות? אה ואם אפשר... שיהיו יפות.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מערכת סראונד עד 3000 שקל, כרגע חשבתי על מגבר הרנן-קרדון AVR130, ורמקולים BOSTON MS4000, המערכת גם לקולנוע ביתי אך לא פחות חשוב מזה- למוסיקה. יש לי בעיית מקום די רצינית תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אהלן! אח שלי גילה את נפלאות הקאונטר סטרייק. והחליט שבא לו אוזניות עם מיקרופון, על מנת שיוכל לשוחח תוך כדי המשחק ובכלל.. אילו אוזניות למשחקים מומלצות, שכוללות גם מיקרופון? תקציב בעיקרון עד 200-300 ש"ח אבל גמיש (לשני הכיוונים). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
על הדגם של ה20GB והUSB 2 אם למישהו יש? (זה מה שנמכר בארץ) אולי למי שיש יכול להעלות קצת תמונות ולספר על המכשיר? ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי זה לא מוצא משהו מוגדר... תודה מראש בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
התקנתי וויסטה ואני רוצה להעביר את ההגדרות של ה MV2PLAYER שיש לי ב XP . היכן נמצאים קבצי ההגדרות ?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה עבור נגן MP3.... איזה עדיפה משתיהן מבחינת איכות צליל?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש באפשרותי לרכוש אחד מן הדגמים הבאים בהנחה רצינית..רציתי לדעת איזה עדיף ? בלי קשר לגודל רק לאיכות ומה שכל טלוויזיה מציעה מעבר לגודל. LG 42LG80FR FULL HD LCD 42LG53FR FULL HD LCD 47LG70YR
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
צריך עזרה בקניית כרטיס קול עד 1000 ש"ח מ"נועה מחשבים" למוזיקה(לרוב שחורה) סרטים(מדי פעם לפעם) ומשחקים תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
עד לפני מספר חודשים היה לי את ה-AVC SOUL PLAYER הראשון, שנחשב לנגן מעולה. הוא הפסיק לעבוד משום מה והבנתי שלא כדאי לתקן אותו (אני לא יודע בכלל מה הבעיה...). עכשיו אני מחפש נגן חדש ומחפש המלצה על נגן ועל חנות שכדאי לקנות אותו ממנה (לא רק בארץ, אם יש הבדל מחיר משמעותי). הסתכלתי בינתיים על ה-IRIVER SLIMX IMP-550 שהמחיר שלו הוא בסביבות 150$ בחו"ל ו-1100 בארץ, שזה קצת יקר. רציתי לדעת אם יש נגן שקרוב אליו בתכונות ועולה פחות ממנו. כל המלצה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי, מחפש רמקולים טובים ככל הניתן בגבולות התקציב הזה ואף פחות מכך. אנא, אל תמליצו לי בבקשה על דברים יקרים מזה (גם לא על אלטק לנסינג) - זה התקציב שהמשרד שלי הקציב לרמקולים שהוא רוכש. המטרה - מוסיקה בלבד. דגש נוסף - לא חשוב לי לפוצץ בבסים, ובטח לא בווליום (אחרת אפוטר). תודה, איל
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג וכמה זה עולה?.. יש לי את האוזניות
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-