עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by IdolAdmin,

אני עושה כבר זמן מה סקר לגבי נגני הרד דיסק ולא משנה מה הגעתי אל האיריבר 340 אז רציתי לרשום מה אני יודע עליו ולדעת מה אני לא יודע... אז 40 ג'יגה זה הגודל שאני צריך אז אין בעיות עם זה... חיבור מצלמות אל הנגן מאוד יעיל בשבילי במקום לקנות נגן אחר ולקנות מתאם לכרטיסי זיכרון... בהתחלה לא חיפשתי מסך צבעוני אבל אם כבר יש אז הוא ישמש גם לסרטים ואני מבין שבשביל לראות סרט חייבים לקודד אותו שיתאים...יענתו אם אני מוריד סרט איך שהוא מהאינטרנט ומעלה למכשיר הוא לא פשוט יציג לי את זה בזום אווט...יענתו יקבץ את הסרט, מה שלא פוגע באיכות הסרט בדר"כ? והאם יש אם הזמן עם העידכונים של המכשיר הוא יוכל להראות באיכות יותר טובה או שזה כבר תלוי בחומרה של המכשיר? והאם זה ככה גם עם תמונות? אני יכול לראו…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. חיברתי מיקרופון למחשב עכשיו הוא עובד כשאני מדבר במיקרופון שומעים ברמקולים אבל כשאני מנסה להישתמש בו במסנג'ר הוא לא פועל או כשאני מנסה להישתמש ברשמקול ... הוא מראה כאילו הוא לא מותקן במחשב אבל בעצם כשאני מדבר למיקרופון שומעים ברמקולים ... בעיה שנייה כשאני פותח סרט במדיה פלייר הוא מראה לי מצד שמאל למעלה כל מני פרטים על הקובץ תוך כדי שהוא מיתנגן וזה לא יורד משם .... תמונה לבעיה של המדיה פלייר: http://www.israup.net/images/dd8f5de97d9a9aa06a6820e1e3f62112.jpg תודה רבה ...

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. Started by alon83438,

צריך עזרה בבחירה עבור נגן MP3.... איזה עדיפה משתיהן מבחינת איכות צליל?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by psychuil,

אני צריך אוזניות בעיקר למוסיקה (שישמשו גם קצת למשחקים פה ושם). שומע בעיקר רוק על בוריו, ואוהב באסים בריאים. אני מתלבט בין ATH-ES3 וATH-SJ3 של אודיו טכניקה לבין SE-MJ2 של פיוניר. איזה מהאוזניות האלו שווה לקחת במידה ואני יכול לבחור זוג חינם? (יחי באג והמבצעים שלהם)[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:29:10 אשמח לעזרה, היות ומחר אני מקווה לקנות..

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by yossi126,

לרגל יום ההולדת הקרב ובא יתפנו בוודאי מעט מזומנים ואוכל סוף סוף להשאיר את ה880 בבית. כרגע התמקדתי בדגמים SCL3 ו ER6i . אין לי העדפה לבאס מודגש או צביעה של הצליל. אני מעדיף היענות נייטרלית כמה שיותר, כי בIEM טרבל או באס מודגשים קצת יותר פוגעים באזניים.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

8. הי, מחפש רמקולים טובים ככל הניתן בגבולות התקציב הזה ואף פחות מכך. אנא, אל תמליצו לי בבקשה על דברים יקרים מזה (גם לא על אלטק לנסינג) - זה התקציב שהמשרד שלי הקציב לרמקולים שהוא רוכש. המטרה - מוסיקה בלבד. דגש נוסף - לא חשוב לי לפוצץ בבסים, ובטח לא בווליום (אחרת אפוטר). תודה, איל

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  9. אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by dragon772,

שלום, רציתי לשאול שאלה פשוטה: אם ברצוני לצרוב סרט שקיים לי על המחשב בכדי שאוכל לראות אותו ב DVD, מה עדיף לעשות, לקנות DVD קורא DVIX ולצרוב רגיל על דיסקים רגילים ולראות, או לקנות צורב DVD ולצרוב את הסרט בפורמט DVD-R (אם אני מבין נכון) ולראות ב DVD שלא קורא DVIX (שברשותי)? ברצוני לדעת מהם החסרונות והיתרונות של כל דרך כי ממה שראיתי לקנות DVD קורא DVIX ולקנות צורב DVD זה בערך אותו מחיר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by giladoX,

אהלן, מחפש מערכת 2.1 למחשב ביתי (מטרות גיימינג וצפייה בסרטי FHD). ברשותי מסך 23'. תקציב כולל למערכת הוא כ 600 שח. מעדיף רמקולים לוויינים על פני רמקולים עומדים על הרצפה. תודה מראש, גלעד.

12. Started by PrefaceAlumni,

אני מתלבט בין : Philips 5604 42" או SONY S5600 40" מה אתם אומרים?

13. Started by ido-nava,

הזמנתי את הרמקולים הנ"ל.. ורציתי לדעת מה אורך הכבלים (הקדמים והאחורים) של המערכת ? מכייון שזה לא נראהלי יספיק . לפני שהמשלוח יגיע אני רוצהלדעת גם עם לקנות מאריכים .. תודה.

14. יש לי קרובים בארה"ב שבאים בזמן הקרוב לביקור. חשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות רמקולים טובים למחשב. אני לא צריך גימיקים כמו שלט, חיבורים מיוחדים או שום דבר כזה. רוצה משהו שיתחבר למחשב, ינגן מוזיקה וישמיע משחקים וסרטים בצורה איכותית. נוכן להוציא על זה משהו בסביבות ה200 דולר. אני לא ממש מבין ברמקולים ורציתי לשמוע המלצות מחברי הרמקולים. זה חייב להיות 5.1, המלצות בבקשה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by oren99,

מעוניין לקנות נגן DVD שמנגן DIVX ו XVID עם כתוביות SRT וחיבור USB. מה מומלץ היום? יש כאלה שיכולים לנגן MKV ברזולוציה 720? עדיפות לבעלי חיבור HDMI (אם זה תורם משהו) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. האם יש למישהו נסיון עם שלטים אלו? יש לי כבר כמה שנים את ה 525 (390 ש"ח) שעשה עבודה נאמנה אבל כבר די מתפרק. האם לקנות עוד אחד כזה חדש או שיש הצדקה לשדרג לharmony one בתוספת של בערך 500 ש"ח? מבחינת פונקיונליות ושימוש יומיומי האם יש הבדל משמעותי בין שניהם? ישנה עוד אופציה ב570 ש"ח בערך של 895 harmony לא מעניין אותי מסך צבעוני וכו. אני רוצה פעולה טובה של השלט.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by aquarius,

האם אפשר לחבר שני כרטיסי קול לאותו לוח אם אם כן איך?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by johnwoo,

אני מתכנן לשדרג את המחשב כך שהשימושים העיקריים הם משחקים וצפייה בסרטים (אני אחבר את המחשב לטלויזיה). מה אני צריך לקחת בחשבון כשאני משדרג את המחשב? האם לוח האם משפיע? אם כן, איזה לוח אם מומלץ? האם מספיק מה שיש ONBOARD? התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח. מה מומלץ לי?

19. שלום. רציתי לברר האם אוכל לחבר לכרטיס הנ"ל את חמשת הרמקולים האנלוגיים שלי. ברשותי שתי מערכות STEREO שכל אחת מהן אחראית על שני ערוצים, אחת FRONT ואחת REAR וכמו כן מחובר SW. כרגע הם מחוברים באופן מוצלח יחסית לכ. קול OB של REALTEK. התיאשתי מהתמיכה החלקית של REALTEK ועל כן אני פונה לפתרונות טובים יותר... האם מישהו יכול לעזור לי מנסיונו? בדקתי במספר אתרים ונראה כי קיימת תמיכה אם האם מישהו בדק משהו כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by online,

שלום לא מזמן קניתי מערכת רמקולים למחשב מדגם Creative Inspire 2500 2.1 שקיבל ביקורות טובות ב"זאפ" וגם המלצות כאן. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=24891 עד הקנייה השתמשתי ברמקולים פשוטים (2.0) שהורכבו לצידי המסך. המסך סיים את חייו, ואיתו הלכו הרמקולים. הרמקולים החדשים אכן טובים, אבל יש לי איתם בעיה אחת: אני לא מצליח להתרגל לסאב-וופר שלהם. הבאסים שהוא מפיק גסים ומסיחים את הדעת. זה מפריע במיוחד בהאזנה למוזיקה. אמנם יש למערכת הזאת מחוג לקביעת עוצמת הבאס, אבל גם כשהוא על מינימום הסאב לא שותק. כשהוא לא על מינימום זו בכלל קטסטרופה. אין לי כוונה, חלילה, להטיח האשמות, כי הבעיה היא כנראה אצלי. שאר המשתמשים במחשב לא מוטרדים. בכל אופן, אני עדיין יכול להחזיר את הרמקולים לחנות, …

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by geta,

רציתי להבין האם יש איזה שהוא תקן של אוזניות לסלולארי, הכוונה לאוזניות עם 4 מגעים במקום שלושה - מה שמוסיף מיקרופון + שליטה על ווליום והעברת שירים. אני מניח שIphone עובדים בנפרד אבל האם יש משהו שמתאים לסמסונג גלקסי SII - האם זה יתאים גם לאנדרואידים אחרים? בנוסף אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאמו לסמסונג ויכללו שליטה במוזיקה במחיר של כ100-150$

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by kinggil,

כדאי לי?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by The World Champion,

לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש

24. שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. שלום! יש לי מחשב עם כרטיס קול SoundStorm מובנה בלוח ואני רוצה לחבר אותו למערכת עם חמישה רמקולים (שניים קדמיים, שניים אחוריים וסנטר). כרגע יש לי רק שני כבלים מתאימים (PL רגיל ל-RCAX2). אבל, בלי קשר להעדר הכבלים, אני לא מצליח להעביר קול לסנטר, אלא אם המערכת היא בדולבי פרולוג'יק... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.