אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לדעת האם כרטיס קול על לוח האם או כרטיס קול ככרטיס משפיעים על ביצועי מחשב במשחקים או שאולי לא בתודה שרון
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם יש משהו איכותי במחיר הזה? אשמח אם זה יהיה מ KSP או מפנדה. המטרה העיקרית היא שישמעו עם באס כמה שיותר חזק. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מעוניין לקנות נגן DVD שמנגן DIVX ו XVID עם כתוביות SRT וחיבור USB. מה מומלץ היום? יש כאלה שיכולים לנגן MKV ברזולוציה 720? עדיפות לבעלי חיבור HDMI (אם זה תורם משהו) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4P 800 ASUS DELUXE אם כרטיס קול OB וכרטיס קול SB LIVE 5.1 VALUE איזה עדיף ואיזה דריוור יש יותר אפשרויות לשליטה על הרמקולים יש לי רמקולים 4,1
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום ,אשמח לעזרה... הייתי רוצה להקים בסלון הבית סוג של מערכת שתענה על הצרכים הבאים: - יכולת לצפות סרטים ב HD ממקורות שונים - DVD, אינטרנט(גם בצפייה ישירה),USB בפורמטים שונים - יכולת לשמוע מוסיקה ולראות תמונות ממקורות שונים (DVD, אינטרנט,USB ) - יכולת לגלוש באינטרנט - יכולת להורדת תוכן מהאינטרנט ואחסון כל סוגי המדיה הנ"ל במערכת הרכיבים שיש לי כרגע: - טלוזיית LCD 42 אינץ עם חיבור HDMI (זה נראה לי החיבור החשוב,לא?) - מחשב בן כמה שנים עם כרטיס טלויזיה ישן,Hard DIsk 60G, עם כרטיס רשת אלחוטי תקן N (עם כנראה MotherBoard דפוק) - DVD עם כניסת USB ללא חיבור HDMI - נתב תקן n - מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה כאמור ה MotherBoard של המחשב הישן דפוק, השאלה איך מתקדמים מכאן? מה אתם ממליצים?…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הינה הרמקולים http://www.amazon.co.uk/Sony-SRSD511-CEK-5-1-Speaker-System/dp/B0007YQNM8 אני מזמין אותם ממקום אחר במבצע ב 40 דולר איך הם שווים את הכסף או שלהוסיף עוד 40 דולר ולקחת את הX-540 של לוג'יטק http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?productID=1605
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
קניתי COWON S9 השבוע ואני מתבלט בקניית אוזניות מתאימות. כולם ממליצים sennheiser אז חיפשתי בחנויות את הCX400-ii אבל אין בשום מקום. כולם מכורים לCX300 ואני שונא את האוזניות באורך הלא שווה. מישהו מכיר אוזניות שוות ערך? אני מחפש אוזניות IE עם באס איכותי במחיר שפוי של 200~ ש"ח. כנ"ל לגבי המחשב, אני צריך אוזניות לא IE (רצוי עם מיקרופון) עם אטימה טובה ובאסים טובים. לא צריך תמיכה בSURROUND. כרגע יש לי סתם אוזניות שקניתי בחנות קטנה ב50 שקלים של חבר'ה לא ידועה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי הרגע מפצל לאוזניות ב 5 ש"ח ב"בו ברגע" ... חיברתי אליו את הרמקולים שלי(2.1) ואוזניות ... באוזניות שומעים בסדר גמור , אך ברמקולים שומעים חלש ועם רעשי רגע מבולבים. כשאני מוציא את חיבור האוזניות מהמפצל שומעים טוב ברמקולים. יש לציין ששומעים טוב באוזניות כול הזמן לא משנה באיזה כניסה של המפצל עם או בלי חיבור הרמקולים. יש למישו רעיון מה הבעיה ואיך לפתור אותה ... ??? זה בעיה של המפצל או אויל של הכרטיס קול? תודה.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://oldi.ru/catalog/album.php?idx=9378&im=3075 או אלה ? http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php?category=EVO&idnya=48
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר האם אוכל לחבר לכרטיס הנ"ל את חמשת הרמקולים האנלוגיים שלי. ברשותי שתי מערכות STEREO שכל אחת מהן אחראית על שני ערוצים, אחת FRONT ואחת REAR וכמו כן מחובר SW. כרגע הם מחוברים באופן מוצלח יחסית לכ. קול OB של REALTEK. התיאשתי מהתמיכה החלקית של REALTEK ועל כן אני פונה לפתרונות טובים יותר... האם מישהו יכול לעזור לי מנסיונו? בדקתי במספר אתרים ונראה כי קיימת תמיכה אם האם מישהו בדק משהו כזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RWPAVDVP606M4 או Z5500וLogitech
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי לכולם... יש לי בעייה.. שהיה לי הוינדוס XP גם הייתה לי את הבעייה הזו שמעו אך ורק בצד ימין אבל בבדיקה זה היה ככה: חיברתי אוזניות שמעו רק בצד ימין גם בטסט של הריאלטק שמכוון על אוזניות חיברתי עוד זוג אוזניות אותו הדבר חיברתי את ה- ATP3 שלי היה על מצב רמקולים 2.1 שמעו רק בצד ימין חיברתי את המיקרולאב X23 שלי שמעו בכל הרמקולים חוץ מהרמקול הקדמי שמאלי שלי ( עכשיו על מצב 5.1 ) עכשיו במיקרולאב כמו כל השאר בסרט ובמוסיקה שומעים אך ורק בצד ימין ( רק בטסט שומעים בצד שמל מאחורה אבל במוסיקה ובסרטים לא שומעים ) ניסיתי לעדכן דרייבר להכי חדש... פירמטתי את המשב לויסטה 64 ביט אולטימייט ( מקורי כמו ה- XP ) התקנתי הכול כמו שצריך עכשיו זאת אותה הבעייה כולל העדכון דרייבר... ( יש לציין שהכו…
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טלויזיה מדהימה אין מילים ואני מכיר כמה אנשים שהצליחו להגדיר NR זה כנראה בעיה של הווינדוס או הדריברים של הכרטיס מסך יש דרך נוספת להוסיף את הרזולוציה 1366X768 בלי להשתמש בפאוור סטריפ שלא עובד בויסטה ? ניתקלתם במישהו שהגיע לNR עם ויסטה במסך הזה ? NVIDIA 8600GT VISTA
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הם נראים לי טובים, לא כל כך מצאתי ביקורות מקצועיות עליהם באינטרנט בעיקרון הם באים כמעט עם הכול (שלט, מטען, אנטנה לרדיו וכו) אז באתי לשאול אתכם אם למישהו יש הצעה לרמקולים יותר טובים לדרך בסגנון של הטרבל דוק או המלצה עם הטרבל דוק אז אני אשמח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
טוב אז אני קונה את הלוח: P4S800D-E Deluxe שיש לו S/PDIF ביציאת אודיו. ניראה ככה: וההתלבטות היא בין- האם לקנות Extigy ורמקולים של קריאייטיב (כניראה שINSPIRE T5900) לבין להשתמש ביציאה בדיגיטלית (S/pdif) של הלוח אם ולקנות את ה DDTS 100 של קריאייטיב ואת אותם הרמקולים. המערכת מיועדת לסלון בגול 5*5 מטרים בערך. תודה. כל טיפ יעזור לי כי אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות!!!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה. כרגע האפשרות הכי זמינה שיש לי זה לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל VGA to VGA ואת הסאונד בכבל פשוט 3.5 mm משני הצדדים , כמו של אוזניות. המרחק בין הטלויזיה למחשב דורש כבלים של 8 מטר +-. השאלה אם במרחק כזה גדול האיכות לא תפגע,גם סאונד (3.5 mm) וגם וידאו (VGA) ? תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אח שלי כרגע עם מערכת 2.1 של מיקרולאב שמשרתת אותו נאמנה! הוא מחפש סט 5.1 לשדרוג החוויה, תקציבו בסביבות 1200 (אם שווה להוסיף תציעו). הוא הולך לחבר ממיר YES HD ואת המחשב לLCD לצפייה בסרטים ומשחקים. הוא שם עין על מיקרולאב X23 ועל Microlab X15 האם הם יתנו חווית סראונד 5.1 אמיתית? האם יש למערכות הללו מספיק חיבורים איכותיים לחבר את כולם?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק, אך התעוררה בעיה חשמלית. הרמקולים הגיעו עם שקע אמריקאי (110V - למרות שרכשתי בישראל!), ואני כמובן צריך להמיר את זה לשקע ישראלי. בטיפשותי הרבה ניסיתי לחבר את הרמקולים לשנאי רגיל (26VA), אך הוא כמובן נשרף במהרה (לפחות אני מקווה שזה מה שנשרף). השאלה שלי היא: מה אני צריך כדי לגרום לסיפור הזה לעבוד? איפה אני קונה את זה וכמה זה יעלה לי?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סרט וידאו, 30 דקות, ואני רוצה את השמע של הדקה השנייה בלבד. איך אפשר לקבלו? באיזו תוכנה אולי להעזר? תודה !
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך אוזניות לנגן שלי, באיזור ה-200 שקל פלוס-מינוס. הדרישה הראשונה והחשובה ביותר שלי מהן היא שהן יהיו עמידות, וזאת לאחר שהשקעתי בעבר בכמה אוזניות in-ear כמו CX300 (ועוד 3 אחרות) וכולן החזיקו מספר חודשים ואז נקרעו או התקלקלו. אז כנראה שאני צריך אוזניות קשת, עם כבל חזק כאמור ועמידות גבוהה. חשוב גם שהן יהיו סגורות ונוחות (ואיכותיות, מן הסתם). איזה דגם ממולץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, אחרי המון קריאה בפורומים מוכרים בחו''ל (בכוונה לא מצין את השם - כדי שלא יהיה התנגשות עם חוקי הפורום) וגם בארץ, החלטתי לקנות כרטיס קול מדגם Xonar Essence ST ואוזניות AD700 של אודיו-טכניקה. אך לפני הרכישה, אני מעוניין מספר תגובות אחרונות כדי להיות 100% בטוח שאקבל את הסט האוליטמטיבי למשחק. לגבי הAD700 למען האמת אני כבר החלטתי - ממש היה לי קשה למצוא עליו תגובות רעות, אם בכלל מצאתי - סלחו לי, האשימו את השעה. ובכן, אני די OLDSCHOOL ועדיין משחק, למרות כל השנים שעברו מאז היציאה של הבטאות והגירסאות של המשחק קאונטר סטריק 1.6 שמבוסס על טכנולוגיות הסאונד די ישנות, אך אם תמיכה בEAX 2.0 וA3D 1.0 (לא שזה חדש כן? ) - אבל נתמך על ידי הXonar Essence ST ושאר החבר'ה שלו (STX וכו') ובכ…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אחרי חלקכם המצלתם לי על הJBL שבסוף יצאו כנפילה אני חושב על מה להשקיע עכשיו או על Altec Lansing ATP3 או על LOGITECH X530 על איזה מהם הייתם שמים כסף? מה יותר איכותי?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-