אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
סט רמקולים לקולנוע ביתי מבית YAMAHA דגם NSP240 רסיבר RXV350 Yamaha זה ויצא בערך 2000 שקל וזה התקציב שלי אם למישו יש הצעות טובות יותר אשמח לקבל אותם
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן,פתאום הפסיקו לי הצלילים בוינדוס לעבוד וכנ"ל מוזיקה.. בדקתי הכול מחובר והרמקולים פועלים כי שנגעתי בחוט שמעתי את הרעש שנוצר בגלל החשמל הסטטי בידיים שלי... רק רציתי לעשות "וידאוי הריגה" שאני אלך בלב שקט לקנות כרטיס קול חדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הנגנים תומכים במילים לשירים כמו בנגנים של cowon ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ? עשיתי את מה שאמרו לי (מה שכתוב למטה) וזה לא עזר . "תינכס ללוח הבקרה>צלילים והתקני שמע/אם אתה משתמש בתצוגת קטגוריות תלחץ על כונן את עוצמת הקול של המערכת אחרי שתיכנס ל"צלילים דיבור והתקני שמע">עבור לכרטיסית קול>תראה שם סמל מיקרופון "הקלטת קול">תלחץ על עוצמה>תוודא שלא מסומן "השתק" לא בעוצמ מיקרופון ולא בעוצמת קו " [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (לא רמקולים רצפתיים למערכת סטריאו בגלל שאין לי רסיבר\מגבר ותקציב). אין לי מחשב לחדר אז בתור נגן חשבתי על SANSA CLIP PLUS בגלל שהאות יציאה שלו איכותית יחסית (וקניתי אוזניות של סנהייזר אז על הדרך גם לזה). אני שומע בעיקר היפ הופ \R&B האוס וסגנונות דומים. חשבתי על הSOUNDSTICKS או SOLO6C.. אין לי מגבלת מקום ואני פתוח להצעות השאלה אם הנגן יצליח להרים אותם כמו שצריך. חשוב לי שיהיה באס טוב וירד נמוך ושלא יזייף בגבוהים או במיד. סאונד חם ובאס עמוק. החדר בערך בגודל של 4X3 מטר והתקציב 700-800 ומטה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לא מעט תוכנות שעושות המרה מסטיראו ל5.1... אבל לא יצא לי לשמוע תוכנה שמבצעת זאת באיכות טובה יש המלצות לתוכנות שיאפשרו שמיעת מוזיקה ב5.1 באיכות טובה? סטיראו זה נחמד אבל חסר כל העניין של הסראונד לפעמים
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קיים הבדל? למה קניתי את A450 של סמסונג לפני חודש וחצי פתאום הA550 עולה אותו דבר ואני מרגיש חארה!
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי את הX540 ולמרות שאמרו שהכבלים שלהם ארוכים,הם לא מספיק ארוכים בשבילי. יש אפשרות להאריך אותם עם כבל מאריך RCA? אם כן אז איפה מוכרים כזה?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה-DVD קורא Divx/Xvid - DVD LG DIVX8721P בחלק מקבצי הdivx/xvid שאני מריץ ב-DVD התמונה על הטלוויזיה יוצאת חתוכה למעלה ולמטה... שינוי הגדרות ה-DVD לא עזר. כמו כן, בדקתי אם מאפייני הקבצים תואמים את מגבלות מכשיר ה-DVD ולא ראיתי בעייה.. מביקורות שקראתי על המכשיר הבנתי שהוא קורא הכל וזאת לא הבעייה... מישהו יודע מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים ב-200 שח אולי עם קצת חריגה בישביל טיפה יותר להנות מהמחשב רק מלוגיק פיסי
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן (כמו WINAMP או משוכלל יותר) אשר תידרש לאפשר לי את הפעולות הבאות: *ניגון אקראי של שירים מתוך מאגר אשר מ ח ו ל ק לתיקיות שונות. *אפשרות קביעת ניגון מתוך תיקייה מסויימת בשעה מסויימת ומעבר לתיקייה אחרת כפי שאקבע לו. *עליה אוטומטית עם הדלקת המחשב ותחילת נגינה. *קלות בתפעול. אשמח מאוד אם אתם מכירים תוכנה כזו - היא איננה חייבת להיות חינמית או לחלופין אם מישהו מכיר אתר או חברת תוכנה ששם אוכל לקבל את מבוקשי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת 2.1 נחמדה לחדר, מוזיקה סרטים ומשחקים, ושמעתי טובות עליה. התקציב שלי זה עד 400 שקל. אגב, אם כבר את זו, יש לכם המצלה איפה לקנות אותה (חי במרכז)?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן.. נגיע לעיקר מחפש בחיפה אוזניות איכותיות.. המליצו לי על 201HD אבל אני מחפש אוזניות כפתור.. משהו פחות בולט תקציב עד 150 ש"ח- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כבל MIDI TO USB בכדי לחבר את הקלידים שלי כמקלדת שליטה בקיובייס ,הקלידים הם yamaha psr-275 , זה פשוט לא מזהה, או שאני לא עושה משהו נכון, אם למישהו יש מושג מה צריך לעשות אני אשמח לקבל עזרה, אני כבר נואש, אם יש איזה דרייבר שצריך להתקין אני אשמח לקבל קישור, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול ששימושו העיקרי הוא לשמיעת מוזיקה (בעיקר FLAC-ים). המחשב שלי מחובר לרסיבר (Yamaha RX-V563), אשר מוציא ל-2.1. Wharfedale Diamond 9.1 ול- Wharfedale SW-150. אין בכוונתי להוסיף רמקולים לסראונד. אני מתלבט בין Xonar DX, D2X and Essence STX. עיקר ההתלבטות היא לגבי המחיר כמובן. האם המערכת שלי בכלל תנצל את הSTX כמו שצריך או שהוא מיותר מבחינתי? יש לכם המלצות אחרות לגבי כרטיס קול? כל אינפוט יתקבל בברכה. תודה על העזרה, רן.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ברמקולים ג'נריים למחשב. האם אפשר לקנות את הרמקולים הבאים ולהרכיבם? האם הם יעבדו מבחינת כרטיס הקול? הרמקולים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5987 סוג כרטיס קול (עובד מצויין): Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום רב אני עומד לרכוש רמקולים ותקציבי עומד על 2000-2500 אי יודע שהתקציב בעיתי מאוד אבל אין באפשרותי לעלות אותו המערכת קולנוע תחובר לטלווזיה שהיה טלווזיה LCD LED 42 אני רוצה להרגיש הבדל מהרמקולים של הטלווזיה אני בעיקר שומע מוזקיה היפ הופ מזרחי טרנסים שירים ישראלים משחק במשחקי פעולה ואקשן רואה סרטי הרפתקות כמו שוודדי הקרבים סרטי פעולה כמו חטיפה ברכת תחתית 123 סרטים מדע בדיוני כמו מלחמת הכוכבים אני יחבר גם תמערכת לאקס בוקס 360 ולWII עכשיו אלו המערכות שאני מתלבט בניהם: מערכת 5.1 עם דוודי מגבר ביחדה אחת Panasonic SCPT560 מחיר 2000 שקל עוחמד ממש בתקציב LG HT964PZ מחיר 2400-2800 זה ממש הגבול שלי …
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P4P 800 ASUS DELUXE אם כרטיס קול OB וכרטיס קול SB LIVE 5.1 VALUE איזה עדיף ואיזה דריוור יש יותר אפשרויות לשליטה על הרמקולים יש לי רמקולים 4,1
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
For those who sad for Pandora limited the access from israel to it's services. http://www.last.fm Is Better, Free and usable from whole world wide! Enjoy!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
טוב אז מה שאני רוצה להשיג בסופו של דבר זה רמקול אלחוטי (מבחינת כבל אודיו, אין לי בעיה שיהיה מחובר לחשמל) שמתחבר למחשב. אז חשבתי על הרמקול הזה: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666291822#footNotes אבל הבעיה היא ששולטים עליו רק מסמארטפון. האם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? האם התוכנה הזאת יכולה לעזור? (היא שולחת סאונד אלחוטי על בסיס רשת WIFI ביתית למחשב אחר ברשת): http://www.extendoffice.com/product/share-speaker-player.html ובסוף המחיר. שיהיה מתחת ל600 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כצפוי.... באסה איתם, גררררר.... לפחות הם פרסמו הודעת התנצלות בפורום שלהם http://www.iriver.com/community/discussion_list.asp?pre_idx=13146&top_title=User%20Forum&page=1&category=&p_name=&word=
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי לכולם! מהו מכשיר הDVD הכי משתלם,איכותי,מדהים,וכו' ?? :jump: אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
השלום... התעניינתי לקניית נגן DVD XORO 415 יש לו שם אפשרות של Nero Digital... משהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-