עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by galgalgal2001,

אני צריך רמקולים למשחקי מחשב ועבודה במוזיקה כמו עריכת שירים, הקלטות, ויצירת מוזיקה ממוחשבת תאיתי את הסט הזה: Altec Lansing FX4021 אני מאד שומך על החברה הזו רק רציתי לשאול אם יש משהו אחר שיהיה יותר טוב? גם דעות שלכם יתקבלו בברכה בתקציב 700 ש'ח ומבנה רמקולים2.1 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by Satlan,

שלום פעם ראיתי איפהשהוא לא יודע בטלוייזיה או באינרטנט איזה מכשיר בקיבולת של 20 GIGA שאפשר לאחסן בו הכול, יש לו מסך גדול, צבעוני, אפשר לשים וידאו שירים הכול הכול ... מישהו יודע איך קוראים לו ? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by Max.isr,

היי, אז לאחר שהאוזניות המאוד מאוד ג'נריות והלא נוחות שלי מתו, החלטתי להשקיע קצת הפעם במשהו איכותי. לכן אני מחשב אוזניות למחשב שבעיקר מיועדות למשחקים, וגם קצת לסרטים ומזיקה. חשוב שיהיה: 1. מיקרופון שיהיה אפשר לדבר דרכו בTS ובVENT. 2. כפתור או משהו כזה לוויסות עוצמת הקול (שמע), זה לא חובה אבל מאוד רצוי ^^. 3. שיהיה בהם סאונד טוב ואיכותי למשחקים. 4. שיהיה נוחות ואורגנמיות (יש לי אוזניים לא קטנות). 5. שיהיו אמינות, כשאני משקיע באוזניות 200 ש"ח אני מצפה שיחזיקו לי כמה שנים טובות. 6. שיהיה בבאג או חנות אחרת באשקלון. אם יש לכם גם רמקולים למחשב (עם אותם היעודים) להמליץ לי בתקציב של 200-300 שקל, זה יהיה מצויין, אבל האוזניות בTOP PRIOTITY ^^

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by Zombiefied,

אני חושב שזה המקום לשאול טוב אז ככה היום בפתאומיות משהו קרה לאוזניות ואני שומע רק באוזן אחת(ימנית) ניסיתי לחבר את זה במקום אחר במחשב אבל זה לא עזר אני שומע ב2 אוזניות רק אם אני מחזיק את הכבל גבוה. יש לציין שזה קרה לי גם עם הזוג אוזניות הקודם שלי אחרי כמה זמן הם התחילו לעשות בעיות ואז הלכו קפוט יכול להיות שמשהו במחשב דופק אותם נגיד זרם חזק מדי שצולה אותם לאט לאט או משהו ? :'(

5. Started by sagi_10,

אני צריך רמקולים טובים ב-200 שח אולי עם קצת חריגה בישביל טיפה יותר להנות מהמחשב רק מלוגיק פיסי

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by singera,

הדיגיטלית, על איזה הגדרות יש לשים את תוכנת הDIVX אני משתמש בנמו

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by dragon772,

שלום, רציתי לשאול שאלה פשוטה: אם ברצוני לצרוב סרט שקיים לי על המחשב בכדי שאוכל לראות אותו ב DVD, מה עדיף לעשות, לקנות DVD קורא DVIX ולצרוב רגיל על דיסקים רגילים ולראות, או לקנות צורב DVD ולצרוב את הסרט בפורמט DVD-R (אם אני מבין נכון) ולראות ב DVD שלא קורא DVIX (שברשותי)? ברצוני לדעת מהם החסרונות והיתרונות של כל דרך כי ממה שראיתי לקנות DVD קורא DVIX ולקנות צורב DVD זה בערך אותו מחיר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by dani,

בסביבות ה 300 שקל ככה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by bluemail,

אם אני קונה את הכרטיס שתואם ל MCE ולי יש XP רגיל יהיו לי בעיות איתו ? איני צריך שלט כי איני מעוניין להפוך אותו למדיה סנטר (לא בשנים הקרובות) אלא כמערכת משנית לחדר .

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. אני חושב לקנות MX5021 או FX6021 אני צריך השוואהMX5021 נגד FX6021 נגד Z5500 תשמעו אני לא חושב לקנות תZ5500 אבל סתם אני רוצה לדעת מה האבדלים כי הZ5500 עולה פי 2 יותר אני צריך השוואה אבל בחיית אל תגידו לי סתם בגלל שהשם FX6021 בגלל שהמספר שלו יותר גבוה אז הוא יותר טוב בדקתי הרבה ולרוב הMX5021 נחשב ליותר טוב הFX6021 נחשב לגם איכות אבל בנו אותו רמקול דק יענו שהוא יישב עם מסך LCD ורמקולים דקים יענו שיהיה שילוב ביחד עכשיו השאלה שלי לפי אתרים בחוץ לארץ מה ההיתרונות של MX5021 והיתרונות של FX6021 ובכללי תוסיפו גם להשוואה תZ5500 סתם בשביל ליראות מה האבדל אני פשוט מטלבט הרבה מה לקנות ועוד לא הגעתי להחלטה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. קניתי טלויזית LCD חדשה (A450 של סמסונג 32 אינץ' - הבנתי שהיא שווה ביותר!) בכל מקרה יש לי מס' שאלות לגביה: 1. האם יכולים לצוץ בטלויזיה פיקסלים שרופים ואם כן אחרי כמה יש אחריות? 2. למרות שחשבתי שדי קשה לצרוב טלויזית LCD, בהוראות רשומה אזהרה שאומרת שאחרי שעתיים של תמונת סטילס קבועה התמונה יכולה להצרב במסך - נשמע הגיוני? 3. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי למסך, עד כה המחשב היה מחובר לטלויזיה הישנה שלי בעזרת כבל RCA רגיל ובטלויזיה החדשה קיים גם חיבור VGA, האם יש הבדל משמעותי באיכות שמצדיקה קניית כבל VGA? 4. אני מחבר גם PS3 לטלויזיה - מה יותר איכותי: HDMI או קומפוננט? ולאיזה חברה יש כבלים איכותיים? 5. אני יחבר את ממיר היס שלי לטלויזיה בעזרת כבל scart 2 s-video האם האיכ…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by אלון פ,

שלום לכולם, מצאתי הזדמנות מצויינת לקנות טלווזיה איכות (PH9 של PANASONIV בגודל 42") מיד שניה. הטלווזיה היא בת שנה וחצי. ואני הולך לראות את הטלווזיה בעוד כמה ימים. על מה אני צריך להסתכל לפני הקניה? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  13. Started by haim1440,

שלום ..חבר שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה (המלצתי לו על X530) ...בקיצור הוא הלך לבאג ואמרו לו שבמוזיקה הוא לא ישמע את הרמקולים האחוריים (לא דווקא ב X530 אלה בכל 5.1) זה נכון הדבר הזה ??ואם כן כדאי לו לקחת JBL 2.1??

14. שלום, קניתי רמקולים עם סאב CREATIVE SBS 2.1 370 ויש לי כרטיס קול CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE VALUE שקניתי לפני 5 שנים. הצלחתי להפעיל את רמקולים עם סאב, גם הצלחתי להתחבר לטלויזיה בעזרת חיבור 2 יציאות אודיו מממיר YES לכניסה כחולה בכרטיס קול ויציאה ירוקה שייך לרמקול עם סאב. יש לי כמה שאלות: 1. כשאזנתי למוסיקה שקטה עם עוצמה בנונית-נמוכה, אחרי שעה אני מרגיש שהאוזניים שלי נסתמו כמו שמרגישים בטיסה, מה עליי לעשות כדי שלא ארגיש "סתימות". הרמקולים נמצאים בחדרי שאורכו החדר 10 מ"ר. 2. איך מגדירים "צליל נקי"? מכוון שאין לי ניסיון עם רמקולים מיוחדים עם סאב, אשמח לקבל מדריך שימוש ברמקולים עם סאב. במיוחד מקומות מתאימים לרמקולים, טיפול וניקוי רמקולים ותוכנות שליטה ברמקולים עם קטרוגיית להתא…

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  15. אני מתלבט בין שתי הנגני פלאש האלו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31145 הוא 256 מגה אבל סתכלו על ההפרש הענקי הזה במחיר איך זה הגיוני?? בנוסף לזה גם שמעתי שהוא נגן מאוד איכותי מצד שני יש את זה שהוא 512 מגה והאיכות שלו דיי סבירה http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=141 אבל בגלל המחיר הזול המוזר של הפוקסדה אני ממש מתלבט מה אתם אומרים כדאי?

16. שלום לכולם. מחפש טלוויזיה חדשה עד לתקציב של 3000 שקל. מרחק ישיבה הוא באזור ה2.7 מטרים, ועיקרי השימוש הוא צפייה ב HOT ו YES. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by EagleX2,

אוקיי אז אני מנחש שלא יהיה קל מדי לפתור את הבעיה שלי.. הקול הפסיק לעבוד במחשב שלי.. פשוט הפסיק לגמרי... יש לי את הלוח albatron k8x800 proii והכרטיס קול onboared envy24 7.1 (אני חושב..) בכל מקרה... הסאונד פשוט הפסיקר לעבוד לי עדכנתי דרייברים ניסיתי לחבר את הרמקולים גם בחיבור הרגיל על הלוח וגם בכרטיס שאפשר להתקין החלפתי רמקולים אך שום דבר לא עבד! מישהו יכול לעזור לי? :\

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. קניתי COWON S9 השבוע ואני מתבלט בקניית אוזניות מתאימות. כולם ממליצים sennheiser אז חיפשתי בחנויות את הCX400-ii אבל אין בשום מקום. כולם מכורים לCX300 ואני שונא את האוזניות באורך הלא שווה. מישהו מכיר אוזניות שוות ערך? אני מחפש אוזניות IE עם באס איכותי במחיר שפוי של 200~ ש"ח. כנ"ל לגבי המחשב, אני צריך אוזניות לא IE (רצוי עם מיקרופון) עם אטימה טובה ובאסים טובים. לא צריך תמיכה בSURROUND. כרגע יש לי סתם אוזניות שקניתי בחנות קטנה ב50 שקלים של חבר'ה לא ידועה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by Peri228,

שלום לכולם ! הטלוויזיה הישנה שלנו (34" CRT ...) התקלקלה, וזו הזדמנות מוצלחת להחליף לטלוויזיה דקה, גם אם באיחור מסוים. אני לא מאוד בקיא בהבדלי השימוש בין פלזמה ל LCD, ולכן אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה. הטלוויזיה תחובר לממיר רגיל של הוט, ל DVD ול Wii, והשימוש העיקרי שלה יהיה צפייה בתכנים מהממיר. ייתכן בעתיד חיבור של הטלווזיה למחשב HTPC לצפייה בסרטים באבחנה גבוהה (מסך Full HD נכנס בתקציב הזה?). מרחק הצפייה הוא 3 מטרים, ולפי הבנתי גודל המסך הרצוי למרחק זה הוא 37". כמו שציינתי בכותרת, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-4000 שקל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לגבי פלזמה\LCD, גודל הטלוויזיה והמלצות לדגמים ספציפיים. תודה מראש תום

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by geta,

רציתי להבין האם יש איזה שהוא תקן של אוזניות לסלולארי, הכוונה לאוזניות עם 4 מגעים במקום שלושה - מה שמוסיף מיקרופון + שליטה על ווליום והעברת שירים. אני מניח שIphone עובדים בנפרד אבל האם יש משהו שמתאים לסמסונג גלקסי SII - האם זה יתאים גם לאנדרואידים אחרים? בנוסף אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאמו לסמסונג ויכללו שליטה במוזיקה במחיר של כ100-150$

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by ^GunX^,

היי לכולם, אז חשבתי על לקנות אוזניות כפתור עד 80 ש"ח מוכרים בצליל את הsennheiser mx350 בדיוק במחיר הזה .. איך הם? למישהו יש הצעה יותר טובה בתקציב הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, ברשותי לוח ga-965p-ds3 (rev3.3) מותקן עליו כרטיס קול alc888 של realtek על הלוח מותקנת יציאה אופטית וקואקסיאלית ניסיתי לחבר את המחשב לרסיבר באמצעות היציאה הקואקסיאלית לא עובד משום מה. ניסיתי לחבר באמצעות כבל RCA איכותי. אותו כבל עובד כאשר אני מחבר את הדיוידי... מישהו יודע אולי למה?[br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 21:39:49 מישהו?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by eli308,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה. כרגע האפשרות הכי זמינה שיש לי זה לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל VGA to VGA ואת הסאונד בכבל פשוט 3.5 mm משני הצדדים , כמו של אוזניות. המרחק בין הטלויזיה למחשב דורש כבלים של 8 מטר +-. השאלה אם במרחק כזה גדול האיכות לא תפגע,גם סאונד (3.5 mm) וגם וידאו (VGA) ? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by lior777,

אח שלי כרגע עם מערכת 2.1 של מיקרולאב שמשרתת אותו נאמנה! הוא מחפש סט 5.1 לשדרוג החוויה, תקציבו בסביבות 1200 (אם שווה להוסיף תציעו). הוא הולך לחבר ממיר YES HD ואת המחשב לLCD לצפייה בסרטים ומשחקים. הוא שם עין על מיקרולאב X23 ועל Microlab X15 האם הם יתנו חווית סראונד 5.1 אמיתית? האם יש למערכות הללו מספיק חיבורים איכותיים לחבר את כולם?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע אם אפשר לקנות את המכשיר הנ"ל בהונג-קונג והאם צריך להיזהר מזיופים? תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים