עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. גם ראיתי פה שמישהו עשה איזה קובץ לעברית,לי יש H140,זה יתאים לי? וגם איך אני משתמש בזה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  2. יש שם משהו ששווה קניה? משהו שיעלה באיכותו על videologic ZXR-500? (רק מערכות 5.1 אמיתיות! )

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מעונין בטלויזית LCD 32 INCH האם לשם קריאת טקסטים ובכלל בחיבור למחשב ועבודה על WIN דרוש (למטרה זו בלבד) להשקיע ב- FULL HD- אם למישהו יש נסיון אשמח תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  4. מישהו יודע איך אני משיג את הSound Storm? כי רק ככה אני יכול להפעיל את ה 4.1 שלי!

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Cupid Me,

חבר'ה יצא לכם להתרשם מ-LCD של חברת Fujicom? זו סתם חברה סינית אבל יש לה מחיר ללא תחרות ונתונים גבוהים + שנתיים אחריות. אני מעונין לקנות אותה (דגם FC3240) אז אודה אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  6. אני יודע שיש משהו שעושה את זה בצורה לא רעה, ניסיתי עם COOL EDIT PRO 2.1 אבל זה לא היה מוצלח במיוחד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ראיתי כמה אנשים שעשו את זה...אבל לא הסבירו איך לקחו סידי פשוט והם משתמשים בו עם מגבר, ללא שום קשר למחשב... הייתי רוצה לדעת איך לעשות את זה תודה מראש לעוזרים

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. נראה לי שזה קורא שמדברים קרוב למיקרופון או שהמקריפון קגיש מדיי יש מין צליל כזה צורם וגבוה שלפעמים מדברים חזק יותר האם ניתן לתקן את זה עם Aodbe audition, תודה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  10. אני צריך כמה סטים של אוזניות דקות כאלו שאיתם אפשר לתקשר בצוות בשביל משחקי פיינטבול,אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה כאלו אשמח לדעת

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by MDK,

חיפשתי בSUPRNOVA, קזה, SOULSEEK...ועדיין בקושי מצאתי קבצים..ואם כן אז הם יורדים במהירות של 5 K... מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד בו קבצים מהסוג הזה במהירות?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. קודם כל תודה לנחום (Nahum) שעזר לי באשכול הקודם שפתחתי כאן לפני מספר ימים, לא רציתי להקפיץ את האשכול ולכן לא הגבתי שם. ירדתי מהעניין של קולנוע ביתי למחשב, לא מתאים .. עכשיו חיפשתי באינטרנט את המערכת ולא מצאתי..מישהו מכיר איזה חנות או משהו שאפשר לקנות אותה שם ? בנוסף, נניח שהתקציב שלי 1300 שקל, יש לכם משהו להמליץ ? חשוב שיהיה איכותי ועוצמתי, ויהיה חיבור למחשב.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. נסתם לי הזוג האחרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני בספק אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבל שווה לנסות.. ייש לי רמקולים ישנים מאד (בני בערך 20 שנה..) של BOSE דגם SERIES 301 .. לפני כעשר שנים הוחלפו להם גומיות הממברנה של הוופר לאחר שהמקוריות הפסידו במאבק שלהם נגד הטבע ונקרעו.. לפני מספר שנים גם הגומיות ה"חדשות" נקרעו .. מאחר ולא היה לי זמן או ידע מאיפה בכלל להשיג גומיות כאלו ויתרתי על ההחלפה ועברתי לחלופה חאפרית - הדבקה. כן זה נשמע רע, אבל למרבה הפתעתי הצליל לא היה כזה רע וככה אני איתם כבר מספר שנים.. בזמן האחרון חשבתי לשפץ אותם ולהתקין להם גומיות חדשות .. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלו ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי Px100, אוזניות באמת טובות, אבל אחרי כמעט שנתיים של שימוש הספוגיות שלהם דיי הרוסות... יש למישהו מושג איפה מוכרים בארץ דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. נגמרה לי האחריות של הרמקולים האלה ויש לי בעיות איתם (שומעים מן רעש מרגיז כזה בלי ששמים אפילו מוזיקה) כנראה בגלל מגעים לא טובים. הצלחתי לסדר את זה כמה פעמים אבל כל הזמן זה חוזר.. בקיצור אני לא יודע איך לסדר את זה ולא יודע איפה נמצא המפעל שלהם ומה המספר טלפון והכל.. למישהו יש אולי מושג, אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם כי אני לא רוצה לזרוק את הרמקולים האלה כי אני ממש מרוצה מהם. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  17. ואם כן ...מאיפה אפשר להוריד.. תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  18. מישהו יודע אם יש את הדף הזה באנגלית ??? מצויינים שם כל הנגנים של איי אודיו שלא מופיעים באתר האמריקאי... אז זה הלינק http://mp3.iaudio.com/take.php?returl=http://mp3.iaudio.com/product/product.php ואם אתם יודעים מה הכתובת של הדף הזה באנגלית תכתבו פה. תודה לעוזרים, בר.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. מישהו יודע אם יצא או הולכים לעשות מערכת סטריו שכמו שיש דיסק וקלטת יש פתח למיני דיסקים מה זה רעיון סבבה ברור שיש את החיבורים אבל זה יכול להיות יותר נוח בעתיד זה יהיה במקום הקלטות לא?

20. http://www.razerzone.com/p-90-razer-mako-21-advanced-desktop-audio.aspx הם נראים לא רע, וקראתי ביקורות טובות מישהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשרי לשמוע אותם ואולי לקנות?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך GAINWARD GEFORCE GT9600 וסמסונג 32 אינצ' LAB530 חיברתי מהמחשב את הHDMI לטלויזיה, יש תמונה אבל אין קול חיברתי עם כבל סאונד מהכרטיס מסך ללוח אם לפינים של הSPDIF (החיבור על הלוח אם), אבל קניתי בטעות כבל 3.5 זכר לזכר, ובטלויזיה יש לי חיבור אופטי מסתבר ובמחשב יש גם אופטי וגם רגיל (3.5 אם אני לא טועה) אני צריך להשיג מתאם מנקבה 3.5 לזכר TOSLINK קיים דבר כזה? ואם כן אז מישהו יודע איפה אפשר להשיג? ואם לא אז איזה פתרון אחר יש? אשמח להצעות למתאמים וחנויות או אפשרויות אחרות, פשוט קניתי בKSP כבל והם לא היו מוכנים להחליף / להחזיר, טוב האמתי זה לא באמת בשבילי זה בשביל חבר שלי אבל אני יותר מבין בזה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מישהו יודע את המספר של פוליפון?{יבואן של iAudio}. אני חייב בדחיפות את המספר שלהם וכבר חרשתי את כל האינטרנט. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. מישהו יודע בערך מתי הנגן הזה יגיעלארץ? מפני שההיצע שלו הוא טוב ולפי מה שאני יודע הוא כולל הכל... אז אם מישהו יודע אני אשמח הנגן הוא: CREATIVE Zen Vision:M נתונים:מידות-104x62x18.9mm נפח-30GB מסך-2.5" ,320x240 ,262,144 colours פורמטים-WMA,MP3,WAV,MPEG,DivX,XviD,WMV,JPG. יציאות-TV,AUDIO. זמן סוללה-14 שעות של סאונד ו-4 שעות של וידאו. יחס אות לרעש-Signal-to-Noise Ratio: up to 97dB הוא כולל רדיו טייפ מנהלים אורגנייז,לוח שנה וכו' טעינה דרך שקע חשמל או usb USB 2.0 EQ-8 presets & custom 5 band EQ setting החבילה כוללת:מטען כבל usb 2.0 ,פאוצ',מדריך למשתמש,ונגן. הוא מגיע בחמישה צבעים. וזהו זה מה שבינתיים למדתי עליו.... השאלה היא מתי פלא העולם הזה מגיע לארץ?מישהו יודע? [att…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. אני מדבר על עיברית בשמות הקבצים והטאגים ולא על תפריטים בעיברית.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  25. חיפשתי אבל אני לא מוצא. (זו מתנת יום ההולדת שלי לעצמי )

דיונים חדשים בפורומים