אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על ה- HAUPPAUGE WIN TV PVR 150 MCE LOW PROFILE אבל הוא נורא יקר - 400 ש"ח האם תוכלו להמליץ לי על כרטיס אחר זול יותר? איך הוא נגיד לעומת ה-Leadtek TV 2000XP : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2254? תודה יצורף למפרט הבא (HTPC): מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD2400XT 256MB DDR : GV-RX24T256H - RETAIL ¤179 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS - זמין במלאי ¤258 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ¤125 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE WIN TV…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי אז בעקרון אני צריך מה שכתוב בכותרת, פשוט הלכתי לזאפ ויש מבחר עצום, לכל חברה גדולה יש עשרות דגמים..... נאבדתי הייתי שמח אם היה משהו שקורא DVD (40+ אלבומים בדיסק בודד זה נחמד) אבל הדברים היחידים שעושים את זה זה איזה מערכת JVC - KDDV4200 שיש לה בזאפ ביקרות על הפנים (גם לא מופיעה באתר של JVC) ומוצרים של חברות לא מוכרות כמו LANZAR שמכאלה הייתי מעדיף להמנע אה כן עוד שאלה מערכות עם כניסת USB תקבלנה כל התקן USB (למשל קורא כרטיסים או אפילו הרד דיסק נייד) או רק דיסק-און-קיי למיניהם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
היי מה קורה חבר'ה? אני חדש פה ורציתי לבקש ממכם שתתנו לי אוזניות טובות לגיימינג אבל שטובות גם למוזיקה בוא נגיד-35אחוז מוזיקה ו75 גיימינג עד 400 שקל תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לקנות סט רמקולים של וורפידל diamond 8: קידמיים- 8.4, אחוריים- 8.1 וסנטר- 8. בנוסף לזה מגבר YAMAHA RXV800. כל זה ביד שנייה ב- 3300 שקל. איך נשמע? האם כדי לוותר על הרסיבר ולחפש אחד חדש יותר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מה שנימע, אני מעונין ליקנות רמקולים במחיר של 400-500 שקל, אני שומע דאבסטפ HARD STYLE ודברים בסיגנון בעיקר, אלב לפעמים גם רוק מטאל וכו'... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
האם יש דרך לפי נתונים יבשים של רמקול לדעת פחות או יותר על כיוון לרסיברים שיתאימו לו?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום! הורדתי דריברים חדשים של סאונד למחשב ואחרי שהתקנתי אותם נתקלתי באיקון חדש בסרגל הכלים שהוביל אותי לתוכנה NVMIXER (של NVIDIA). ואז שהתקנתי אותו שמתי לב שיש איזה זימזום מוזר כשאני שם שירים... אז נכנסתי לתוכנה ובין כול האפשרויות ראיתי אקולייזר...ועכשיו אין לי מושג איזה הגדרות לשים וריתי בצד כול מיני התאמות ועשיתי ללא שינוי..עכשיו הזימזום נעלם אבל איכות השמיעה נחותה מלפני ההתקנה....הייתי רוצה שמישהו שמבין יגיד לי איזה הגדרות לשים בבקשה... גם מצאתי בין כול ההגדרות משהוא בקשר לסביבה ואין לי מושג מזה זה עושה...חוץ משכשאני משנה שם משהוא זה יוצר הד או שמהוא כזה... אני מצרף תמונות שמראות מה אפשר לשנות ובבקשה שימשהו יעזור לי. יש לי רמקולים APT3 של ALTEC LANSING. תודה מראש לעוזר…
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת על ה- MegaWorks THX 5.1 550. עדיף מניסיון אישי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבקש המצלצה לכרטיס טלויזיה. התקציב הוא בסביבות ה200 שקלים, אני לא מחפש כרטיס לעריכה מקצועית ממש, אני רק רוצה שאני אוכל לחבר את הממיר, אבל לא לחבר אנטנה אני יודע שלרוב הכרטיסיים יש רק S-VIDEO חוץ מהאנטנה, אז אני אמצא מתאם אבל מה שחשוב חוץ מזה זה שאני אוכל להקליט, שיראו טוב, ואם יש כרטיס עם יותר מכניסה אחת זה יהיה נחמד
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כשאני מעביר קבצים מהמחשב לנגן (אני שם בתיקיה כי כשאני מוחק את כל התיקיה ככה לא נשאר זבל) ומעביר אותם אח"כ בחזרה (או מוחק) אני שם לב שנשאר פחות מקום (כמה k פחות בנגן) אז השאלה שלי היא למה,האם נשאר "זבל" ואיך אני מסדר את זה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לרכוש בזמן הקרוב LCD 32' או לחכות עד שהLED יכנסו יותר לשוק ויהיה ניתן לרכוש בגדלים 32-37 ?? האם זה ממש משמעותי ההבדל ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מחפש רמקול "סנטר" למערכת: Panasonic SA-HE75 APEX DVX-811 המערכת ממוקמת אצלי בחדר ומחוברת ל-4 רמקולים ממערכות סטריאו שהיו לי לפני, AIWA ו- סוני. רמקולים גדולים ואיכותיים. מה שכן - אין לי רמקול סנטר. ברשותי 400 שקל. אשמח לעצתכם לגבי רמקול, מהעמוד הבא. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Speaker&DB67772=120049&DB67773=129727 אין לי כסף בכמויות בלתי נגמרות, לכן גם אם יש רמקול זול מאוד שווה את המחיר במיוחד, אשמח לדעת. תודה מראש חברים.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
להעביר טראקים הנגן התחיל להשמיע רעשים מוזרים והמסך פתיחה שלו (צבעים מתחלפים) לא הפסיק לחזור על עצמו עד שניתקתי אותו וגם במחשב הוא כתב לי שהוא לא מזהה את מה שמחובר אליו ויש בעייה אחרי זה ניסיתי עוד פעם וזה עוד פעם קרה!! אבל אחרי הפעם השנייה שזה קרה הוצאתי את הכבל מהנגן והחזרתי אותו והחיבור הצליח והכול עבד סבבה..עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה הרעשים המוזרים האלה?? ולמה הוא נתקע לי ככה בצבעים המתחלפים האלה? אני יודע שזה בטח בגלל הכבל שכנראה לא הכנסתי אותו עד הסוף בטעות או משו אבל למה היו הרעשים האלה?? ויכול להיות שנגרם לנגן נזק או משו??
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי היום טלויזיה LG Scarlet 32LH70YR LCD3. ואני רוצה לחבר אותה לממיר של יס.. יש לטלוויזיה חיבור Component. רציתי לדעת אם אני קונה את הכבל הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7502&salenum=#topnews אם אני יכול לחבר את זה וזה יהיה יותר איכותי מכבל רגיל.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מרחק צפייה 1.5-2 מטר, עדיפות על FHD בשביל XBOX360. תודה.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום , ציתי לשאול האם קיימת דרך לעבוד עם טקסטים ע"ג צג HD READY 32 כעת אני עובד עם כרטיס מסך משולב - NVIDIA 6150 ואני לא מצליח לראות בבירור טקסטים כגון ORD ןאינטרנט. תודה לכל העוזרים. אם הדבר כרוך בהחלפת צג אז זו אינה אופציה שאני בנוי לה מבחינה כלכלית כרגע אם מדובר בכרטיס מסך אשמח לדעת מה הדגם הכי זול שמספק את התוצאה הנ"ל (אני לא מפעיל משחקים כבדים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי קול: 1. על הלוח אם 2. קריאטיב ליב עכשיו , יש לי יציאה מקדימה לאזניות שהיא מחוברת לכטיס השני ! הכל טוב עד פה עכשיו אני רוצה לעשות שאני יוכל גם לחבר מאחורה לקריאטיב ואז להשתמש ב2 ערוצים שונים (בתוכנה) כדי לשמוע בערוץ אחד את האוזניות ובשני את הרמקולים ! זה אפשרי? או שאפשר רק יציאה אחת לאוזניות במחשב ? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי מגבר יישן שאילו מחובר הכרטיס קול לאן לחבר לירוק או לשחור \ כתוום ???..... בינתיים זה בירוק ושומעים טוב... אבל מזה הכניסה השחורה למה היא מיועדת ולמה הכתומה ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום הנכון ! שלום רב ! אני זקוק למידע על מיני דיסקים במחיר שלט יעלו על 500 שקלים ויהיו סבירים ! האם יעילים גם באימון שלא בחדר כושר ? ואיכן אפשר להשיג במחיר הזה ? תודה אסף
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
נמאס לי מהXioami piston 2 אני רוצה אוזניות in ear סיליקון חדשות עם צליל נקי וברור, יש לי נגן mp3 עם dac, אני לא שומע מהטלפון, לא צריך מגבר או מיקרופון. לא ביטס תקציב באזור ה200 שומע רק flac לא להמליץ אם לא ניסיתם בעצמכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קצת מבולבל... ראיתי שזה עולה מידי פעם פה בפורום ואשמח להבהרה: למטרת מצגות במשרד (יש קירות מסך בחדר הישיבות, כלומר חלונות גדולים, אך לכיוון צפון) 42" - מה עדיף? למטרת צפיה בטלוויזיה דרך YES/כבלים, ומעט פלייסטיישן - 32" בסלון, מה עדיף? ואם יש לכם המלצות ספציפיות, אשמח לשמוע. למשל, במשרד ה- LG 32" הנוכחי שלנו מסתנכרן ומציג את כל המחשבים מעולה (וגם את האטארי 2600 ), לכן אני חושב לדבוק ב- LG, אם כי נראה לי ש- HD READY 42" LCD, יספיק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים: 2 אחוריים הם הקטנים יותר ו 2 קדמיים הגדולים יותר. אין לי סאב ואין לי סנטר. ויש לי בעייה: כשאני מחבר את הרמקולים כמו שצריך הקטנים אחורים והגדולים קדמיים אז אני לא שומע את האחוריים כמעט לחלוטין. הם ממש לא דומיננטיים ולא שמים לב לסראונד. (עשיתי את בדיקה כזאת של הרמקולים בדרייבר של הכרטיס קול) ואני חושב שאני יודע מה הבעייה... ברסיבר כתוב שהרמקולים האחוריים צריכים להיות בהתנגדות של מינימום 8 אוהם. אצלי הרמקולים האחוריים הם עם התנגדות של 4 אוהם. זאת יכולה להיות הסיבה לזה שאני לא שומע את הרמקולים האחוריים? האם זאת באמת הבעייה שאני לא שומע את האחוריים? או סיבה אחרת? אתם יכולי לעזור לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזיות in ear ל- H10 שלי... חשוב שיהיו עם אטימה. התקציב הוא 300 ש"ח. חשבתי על ה- CX300, מה דעתכם עליהם? האם אני ארגיש הבדל ניכר בהשוואה ל- MX400 שבאו עם הנגן?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כבל HDMI באורך 10 מטר, ואני לא מבין מה ההבדלים בין הדגמים השונים והבדלי המחירים הענקיים. לדוגמה, מבין שלושת אלו, איזה כדאי לקחת? (המטרה היא לחבר את המחשב לטלויזיה LCD בגודל 37" בשביל צפיה בסרטי HD ואולי משחקים) http://www.mediagalaxy.co.il/rec/630-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-HDMI-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%96%D7%94%D7%91 http://www.mediagalaxy.co.il/rec/435-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-1-3B-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-10-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים למוזיקה/סרטים .. חשבתי על ה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II או שיש משהו יותר זול עם אותה איכות?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-