עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, יש שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. ישנם סוגים מסויימים של אוזניות שיש להן מיקרופון מובנה שתומך רק במכשירי iDevice רציתי לדעת למה עושים את החסימה הזו ודופקים לקוחות בעלי android ו WP וגם עם יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ולגרום לאוזניות לחשוב שנעשה שימוש ב iDevice שבפועל אני אשתמש במכשיר android. לא מצאתי מידע על הנושא בכלל. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה שבועות ומתקשה להחליט מה לקנות... דרישות: 1. צפיה בכמה שיותר סוגי קבצים מהרשת בצורה חלקה וטובה (לא צריך WIFI) 2. צפיה ב YOUTUBE (יש להם בממשק אפשרות להקרנה של playlist ???) 3. עדיף שיוכל לקלוט טלוויזיה דיגיטלית (במקום לקנות עידן+) 4. יש לי טלוויזיה ישנה בלי HD אז צריך חיבור רגיל. 5. עדיף אם יש עם DVD או שאפשר להוסיף. 6. כמובן תמיכה בעברית וכתוביות אם אתם חושבים שמה שאני צריך עולה יותר מ1000 בבקשה תציעו יותר חשוב לי שיהיה משהו טוב תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. יש לי כרגע CREATIVE SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION SERIESכמעט בטוח שזה הדגם, יש לי אותו כבר מספר שנים ולאחרונה התחיל לזייף למרות שהייתי בסך הכל מרוצה ממנו. אני משתמש בו לסרטים, משחקים ומוזיקה, שומע בעיקר באוזניות HD595 אבל משתמש גם בחיבור קוקסיאל לרסיבר להעברת סאונד שאני רואה סרטים בחיבור המחשב לטלויזיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by yuvalm2,

האם קיים היום מכשיר שניתן לקנות, לחבר לכניסה של הכבלים / לוויין (שבד"כ הממיר של הכבלים מתחבר אליה) ומאפשר לצפות בערוצים החינמיים? (11,22,10 וכו') אני לא מעוניין בפתרון מבוסס אנטנה, כיוון שאני גר באמצע העיר והקליטה אצלי די גרועה. (קניתי מכשיר שמתחבר ל-USB ואנטנה ואמור לקלוט שידורים, והוא לא הצליח למצוא אף ערוץ)

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. אהלן, אחרי המון קריאה בפורומים מוכרים בחו''ל (בכוונה לא מצין את השם - כדי שלא יהיה התנגשות עם חוקי הפורום) וגם בארץ, החלטתי לקנות כרטיס קול מדגם Xonar Essence ST ואוזניות AD700 של אודיו-טכניקה. אך לפני הרכישה, אני מעוניין מספר תגובות אחרונות כדי להיות 100% בטוח שאקבל את הסט האוליטמטיבי למשחק. לגבי הAD700 למען האמת אני כבר החלטתי - ממש היה לי קשה למצוא עליו תגובות רעות, אם בכלל מצאתי - סלחו לי, האשימו את השעה. ובכן, אני די OLDSCHOOL ועדיין משחק, למרות כל השנים שעברו מאז היציאה של הבטאות והגירסאות של המשחק קאונטר סטריק 1.6 שמבוסס על טכנולוגיות הסאונד די ישנות, אך אם תמיכה בEAX 2.0 וA3D 1.0 (לא שזה חדש כן? ) - אבל נתמך על ידי הXonar Essence ST ושאר החבר'ה שלו (STX וכו') ובכ…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by f16qwe,

היי תקשיבו יש לי מערכת קולנוע ביתי (5.1)שאני רוצה לחבר אותה למחשב עם חיבור דיגיטלי מסוג:COAXIAL התקציב שלי הוא עד 450 שקל אני צריך כרטיס קול שיש בו את החיבור לכבל COAXIAL... כול השאר אני לא צריך אני משתמש בכרטיס המובנה של המחשב בקצה אני צריך כרטיס קול טוב בתקציב של עד450 שקל שיש לו תמיכה ביציאת DTS ופענוח דולבי דיגיטל 5.1 (אם צריך להוסיף עוד פרטית תגידו)

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by Gleeb,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה. הדרישות שלי מהאוזניות הם: 1: שישמעו טוב. 2: אני מעדיף אוזניות שיכסו את האוזן לשמיעה ממושכת. 3: חשוב מאוד שהאוזניות יסננו את הרעש כלפי חוץ. אני יושב במשרד ואינני מעוניין להפריע ליושבים סביבי, פרט זה הינו חשוב מאוד. בקשר לסינון רעשים מבחוץ קצת פחות חשוב. אפילו הייתי מעדיף לשמוע אם מדברים אלי. 4: צריך להתאים לחיבור אוזניות של המחשב וגם של איפון (אני מבין לשחולארות יש איזה חיבור מיוחד משהו ). התקציב עומד על 500 שקל. למראת שהייתי שמח לא להוציא כל כך הרבה על אוזניות. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by giladoX,

אהלן, מחפש מערכת 2.1 למחשב ביתי (מטרות גיימינג וצפייה בסרטי FHD). ברשותי מסך 23'. תקציב כולל למערכת הוא כ 600 שח. מעדיף רמקולים לוויינים על פני רמקולים עומדים על הרצפה. תודה מראש, גלעד.

9. איך אני מחבר 5.1 ערוצים מהמחשב לטלבזיה ומשם למערכת יש לי לוח אם h61m-e23 g3 pentium d.core g 630 של אינטל וכרטיס מסך של gigabyte gt 430 שדרכו אני מעביר את הקול בכבל hdmi יש צליל אבל במערכת אני לא יוכול לשמועה dts זה עובד רק על שני הרמקולים הקדמים תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. אהלן, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, בעיקר למוזיקה. חשוב לי שיהיה להן בידוד טוב, כי אני רוצה להשתמש בהן בין היתר במקומות רועשים. מבחינת הסאונד אני מעדיף שלא יהיה "צבוע" מידי ושיהיה כמה שיותר טבעי, אני רוצה לנגן איתן דרך מדמה מדברים דיגיטלי (Line6 POD HD). אני מעדיף גם שתהיה אפשרות לפרק את הכבל ולקפל את האוזניות, כי אני הולך להזיז אותן מהבית למשרד.. ראיתי כמה אוזניות שמוזכרות די הרבה ככאלה עם יחס תמורה/מחיר גבוה שעל הנייר מתאימות לקריטריונים, מה מהן הכי מתאים כרגע? AKG K81DJ (או ה-AKG K518 DJ, זהות לפי מה שהבנתי) Shure SRH240 SHURE SRH440 AKG K450 תודה!

11. Started by bimbim,

שלום, אני מחפש אוזניות למחשב ולמוזיקה (בעיקר) שיהיו סגורות על כל האוזן ובתקציב של עד 130$. יש המלצות? אה ואם אפשר... שיהיו יפות.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by swg,

שלום, אני גר בבית שלי בתוך ממ"ד, ואני יודע שאני לא שומע הכי טוב שאני יכול לשמוע, כי אני שומע דיי גרוע(בעיקר על ווליום גבוה). יש לי מערכת PANASONIC SC-AK520 שיש לה סאב והווליום שלה דיי רציני, בייחוד שיש לי את ה CREATIVE AUDIGY 2 NX. אז חשבתי לעצמי אולי(כלומר בטוח)אפשר לשפר את האקוסטיקה בחדר שלי, ע"י שטיחים על הקירות, או עצים על הקירות, או כל דבר אחר אשר משפר את האקוסטיקה בחדר (ובייחוד שזהו ממ"ד). אז מה אתם אומרים בנושא? יש עצות? תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. שלום. רציתי לברר האם אוכל לחבר לכרטיס הנ"ל את חמשת הרמקולים האנלוגיים שלי. ברשותי שתי מערכות STEREO שכל אחת מהן אחראית על שני ערוצים, אחת FRONT ואחת REAR וכמו כן מחובר SW. כרגע הם מחוברים באופן מוצלח יחסית לכ. קול OB של REALTEK. התיאשתי מהתמיכה החלקית של REALTEK ועל כן אני פונה לפתרונות טובים יותר... האם מישהו יכול לעזור לי מנסיונו? בדקתי במספר אתרים ונראה כי קיימת תמיכה אם האם מישהו בדק משהו כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. האתר THINK SECRET (שכרגע נמצא בתביעה משפטית ע"י APPLE בגלל כל הדברים החסויים שהוא מפרסם), מפרסם פרטים חדשים על המשל ה IPOD: ה IPOD MINI החדש, יכיל דיסק חדש (כנראה 5GB אבל יתכן שיגיע במספר גדלים), יהיה אותו גודל, אבל יתכן שיגיע בצבעים נוספים.. הוא יצא לשוק בתחילת Q2 2005.. ה IPOD 5G, הדור הבא של נגן הדגל, יהיה בצבע שונה מהלבן הרגיל (צבא יותר מתכתי כמו ה MAC MINI), ויצא גם בדגמים של 80GB, ודגם של 40GB קטן יותר מהדגמים של דור רביעי... הנגן יצא אחרי Q3 2005... http://www.thinksecret.com/news/0501briefly2.html אין פה יותר מדי פרטים מרעישים, אבל לאתר הזה יש יכולת ניבוי די טובה לגבי מה ש APPLE מתכננים... כנראה שהם ימשיכו להוציא נגן יחסית מוגבל מבחינת אפשרויות, והתוספות יעלו יותר…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  15. אהלן,פתאום הפסיקו לי הצלילים בוינדוס לעבוד וכנ"ל מוזיקה.. בדקתי הכול מחובר והרמקולים פועלים כי שנגעתי בחוט שמעתי את הרעש שנוצר בגלל החשמל הסטטי בידיים שלי... רק רציתי לעשות "וידאוי הריגה" שאני אלך בלב שקט לקנות כרטיס קול חדש. תודה.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by aquarius,

האם אפשר לחבר שני כרטיסי קול לאותו לוח אם אם כן איך?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Mortar,

אני ואבא שלי רוצים לעשות מוד קטן לרמקול ולהוציא ממנו יציאה לאוזניות, כבר עשינו דבר כזה בעבר בטלויזיה ובכל אופן עוד לא סגור מה אנחנו הולכים לעשות אבל מה שבטוח זה שצריך לפתוח את אחד מהרמקולים הקטנים להתסכל ולהחליט מה עושים. יש רק בעיה קטנה... לא מצאנו ברגים בדקנו מאחורי המדבקות הקטנות ברגליים של הרמקול אבל גם שם אין כלום... יציקה זה בטוח לא... אז איך לעזאזל אפשר לפתוח אותם ? יכול להיות שהדביקו את זה ככה שלא יוכלו לפתוח אותם בכלל ? אין לי גם בעיה לפתוח אותם בכוח ולהדביק מחדש אבל אני לא רוצה שהפאנל ישבר :-\ אם למישהו יש רעיון... או נסיון... תודה.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by GAL_FX,

כמו שכולם יודעים יש לי נגן h320 ואני רוצה משהו בסיגנוון הזה ...?? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1498&scat=279&tcat=33 כל מי שיכול לעזור תודה מראש ....

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  19. יש לי SB LIVE ואני מחפש רמקולים שאני אוכל לשמוע מוזיקה בעוצמה גבוהה ושהצליל לא ייתעוות.... (אם יש כזה דבר אז אני צריך רמקולים מותאמים למטאל). תודה.... עד מחיר.....אממ....800 +\-

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. Started by Dark_Phantom,

הכותרת אומרת הכל טווח מחירים- בסביבות 500 ש"ח רצוי איכותי עם שלט לשליטה חיפשתי בזאפ אבל לא יודע- האיכותי היחיד שם זה iriver והוא מדור די ישן- ראיתי ביקורות על הדגמים החדשים בcnet ו zdnet. למישהו שיש לו המלצה טובה ומבוססת מוזמן להביע אותה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  21. מגבר סטריאו שני ערוצים, Sonneteer Campion ורמקולים Triangle Zerius 202 כרגע המקור יהיה CD של SHERWOOD שיוחלף כמה שיותר מהר(אחרי שטיפה נתאושש מהקניה), ב-CD של ARCAM 72 או 73 המערכת תשמש בעיקר למוזיקה, ולכן החלטתי ללכת על המגבר סטריאו שנשמע פשוט מדהים במוזיקה לעומת הרסיברים למיניהם שפשוט נשמעים עלובים לידו. ושאלה אחרונה: איזה כבל צריך בשביל לחבר את המגבר סטריאו הנ"ל למחשב? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by master17,

כל פעם שהמחשב "חושב" (הנורה האדומה מהבהבת) יש לי רעשים די חזקים שמפריעים מאוד מה יכולה להיות סיבה לכך ואיך אפשר להפתר מרעשים אלה ? (כרטיס קול חדש -קניתי רק אתמול..)

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by TIbby,

מישהו הקשיב פעם באוזניות האלה? האם הם טובות? בבקשה תנו את דעתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  24. Started by drumtroll85,

עד לפני מספר חודשים היה לי את ה-AVC SOUL PLAYER הראשון, שנחשב לנגן מעולה. הוא הפסיק לעבוד משום מה והבנתי שלא כדאי לתקן אותו (אני לא יודע בכלל מה הבעיה...). עכשיו אני מחפש נגן חדש ומחפש המלצה על נגן ועל חנות שכדאי לקנות אותו ממנה (לא רק בארץ, אם יש הבדל מחיר משמעותי). הסתכלתי בינתיים על ה-IRIVER SLIMX IMP-550 שהמחיר שלו הוא בסביבות 150$ בחו"ל ו-1100 בארץ, שזה קצת יקר. רציתי לדעת אם יש נגן שקרוב אליו בתכונות ועולה פחות ממנו. כל המלצה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…

• 4 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.