עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חיברתי מיקרופון למחשב עכשיו הוא עובד כשאני מדבר במיקרופון שומעים ברמקולים אבל כשאני מנסה להישתמש בו במסנג'ר הוא לא פועל או כשאני מנסה להישתמש ברשמקול ... הוא מראה כאילו הוא לא מותקן במחשב אבל בעצם כשאני מדבר למיקרופון שומעים ברמקולים ... בעיה שנייה כשאני פותח סרט במדיה פלייר הוא מראה לי מצד שמאל למעלה כל מני פרטים על הקובץ תוך כדי שהוא מיתנגן וזה לא יורד משם .... תמונה לבעיה של המדיה פלייר: http://www.israup.net/images/dd8f5de97d9a9aa06a6820e1e3f62112.jpg תודה רבה ...

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. Started by TIbby,

מישהו הקשיב פעם באוזניות האלה? האם הם טובות? בבקשה תנו את דעתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by psychuil,

אני צריך אוזניות בעיקר למוסיקה (שישמשו גם קצת למשחקים פה ושם). שומע בעיקר רוק על בוריו, ואוהב באסים בריאים. אני מתלבט בין ATH-ES3 וATH-SJ3 של אודיו טכניקה לבין SE-MJ2 של פיוניר. איזה מהאוזניות האלו שווה לקחת במידה ואני יכול לבחור זוג חינם? (יחי באג והמבצעים שלהם)[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:29:10 אשמח לעזרה, היות ומחר אני מקווה לקנות..

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  4. אני DJ במיקצועי ואני צריך מוניטורים ואוזניות עקב תקציב דל, אני צריך יעוץ. חשבתי על אלה : http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={404EFE51-3B50-4DC3-BE17-21B626AE5077}&details_type=1&itemid={2AD63F6D-2303-4962-9A93-F526985332DA} מישהוא מכיר אותם ? עבד איתם ? יודע מה הגודל האיכות הלא יודע מה שלהם ? ובקשר לאוזניות אני צריך אוזניות עד 500 ש"ח מקילומבו . http://www.djshop.co.il/category/sennheiser תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by aviv_assulin,

שבת שלום, יש לי חדר של 3מטר על 2.5 מטר. אני מעוניין בפתרון מוזיקלי שיחבר לי את המחשב (נטו בשביל מוזיקה), והטלויזיה (LCD) למגבר אחד, אני מעוניין ברמקולים חזקים ואיכותיים שיתאימו לחדר - אין עדיפות לרצפתיים או מדפיים, כמו כן אני שומע מוזיקה מכל הסגנונות טראנס רוק ג'אז בלוז ועוד ועוד. התקציב הוא בסביבות ה2000- 2500 ש"ח, ושיכלול הכל - רמקולים ומגבר. אשמח לעזרה משום שאני די מאחורה בידע בנושא הזה, תודה מראש, אביב.

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by galgalgal2001,

אני צריך רמקולים למשחקי מחשב ועבודה במוזיקה כמו עריכת שירים, הקלטות, ויצירת מוזיקה ממוחשבת תאיתי את הסט הזה: Altec Lansing FX4021 אני מאד שומך על החברה הזו רק רציתי לשאול אם יש משהו אחר שיהיה יותר טוב? גם דעות שלכם יתקבלו בברכה בתקציב 700 ש'ח ומבנה רמקולים2.1 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by kheled,

שלום! אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות איזהשהוא גישור בין הZ לLCD ולמחשב ביחד ולקבל עדיין אותו צליל? או עדיף לא להסתבך וללכת על מערכת קולנוע?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by Dau,

אהלן רכשתי צורב DVD שגם מקליט ורציתי לשאול מה אני יכול לעשות איתו מבחינת צריבת סרטים... עד עכשיו צרבתי סרטים בפורמט SVCD על CD רגילים ואני רוצה להשתדרג. הבעיה היא שהDVD שלי לא קורא DIVX וXVID... יש איזה פורמט אחר חוץ מ SVCD שאפשר באמצעותו לראות סרטים צרובים עם תרגום? אני יכול לצרוב 4.7 ג'יגה ואני משתמש רק ב-650...

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום אנשים, נגמרו לי הכניסות האופטיות ברסיבר, עכשיו אני רוצה לחבר אליו סאונד עם כבל קואקסלי.. מישהו יודע איפה לעזאזל אני משיג אחד כזה? וכמה זה אמור לעלות לי?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by Jhon_Watt,

גלשתי בTGP וגיליתי שהם עשו מבצע עם באג או משהו, הם מוכרים את הסאנדיסק במחיר ממש זול,זה מה שהם אומרים לפחות http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkkFluFAAfuwTJmoi.php מה אתם אומרים ? אני לא צריך יותר מזה,וגם שמעתי מחברים שלי שהוא ממש טוב ועוד במחיר כזה הוא מציאה אם לא יגידו לי משהו אחר כנראה שאני אקנה אותו,הוא נראה דיי טוב למחיר שלו-מה שאין לי ממש

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by PrefaceAlumni,

אני מתלבט בין : Philips 5604 42" או SONY S5600 40" מה אתם אומרים?

12. Started by dani,

בסביבות ה 300 שקל ככה?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by Fir3^StorM,

מסתבר שיש בעית BSOD עם רילטק ב-BC2.. ובכל מקרה, הגיע כבר הזמן לכרטיס קול נורמלי, בתקווה שיעשה עבודה טובה יותר מהמובנה. הדרישות: - עד 300~ ש"ח - יציאת SPDIF - מתאים ל'הכל' - מוזיקה, משחקים סרטים (מוזיקה ומשחקים הכי חשוב). - בנוסף, שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה מוגברת לחור של הליין \ מיק' ויעבוד בלי בעיות \ לאגים. ראיתי כמה כרטיסים של קרייטיב ואסוס, אבל לא כ"כ ברור מה ההבדלים בכל דבר, מה טוב ומה לא. ואני לא מחפש עכשיו לעשות סקר שוק, לחפור ולקחת את ההכי-הכי. פשוט כרטיס טוב ולא יקר העונה על הדרישות. תודה

14. Started by oren99,

מעוניין לקנות נגן DVD שמנגן DIVX ו XVID עם כתוביות SRT וחיבור USB. מה מומלץ היום? יש כאלה שיכולים לנגן MKV ברזולוציה 720? עדיפות לבעלי חיבור HDMI (אם זה תורם משהו) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. אני צריך המלצה לאוזניות טובות עד 200 ש"ח. (אם ממש ממש חייבים לחרוג בכמה שקלים בשביל משהו טוב יותר בהרבה, אז אין בעיה.) אני צריך אוזניות עם איכות מצויינת, אבל ממש מצויינת שאפשר לשמוע איתה שירים באיכות חלקה ונקיה ולשים לב לצלילים שלצידי השיר (לא כמו האוזניות שהבאס זה הדבר הכמעט יחיד ששמים לב אליו כששומעים משהו.) אוזניות קשת שלא יהיו יותר מדי מטרד לאוזניים. והכי חשוב מהשאר- שיהיו מאסיביות, שהחוט לא יתנתק אחרי שימוש של 3 חודשים כמו עם שאר האוזניות שנתקלתי בהן עד היום. אני בטוח שקיים משהו במחיר הזה שעונה לקריטריונים האלה. תודה לעוזרים. פורים שמח שיהיה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by Mortar,

אני ואבא שלי רוצים לעשות מוד קטן לרמקול ולהוציא ממנו יציאה לאוזניות, כבר עשינו דבר כזה בעבר בטלויזיה ובכל אופן עוד לא סגור מה אנחנו הולכים לעשות אבל מה שבטוח זה שצריך לפתוח את אחד מהרמקולים הקטנים להתסכל ולהחליט מה עושים. יש רק בעיה קטנה... לא מצאנו ברגים בדקנו מאחורי המדבקות הקטנות ברגליים של הרמקול אבל גם שם אין כלום... יציקה זה בטוח לא... אז איך לעזאזל אפשר לפתוח אותם ? יכול להיות שהדביקו את זה ככה שלא יוכלו לפתוח אותם בכלל ? אין לי גם בעיה לפתוח אותם בכוח ולהדביק מחדש אבל אני לא רוצה שהפאנל ישבר :-\ אם למישהו יש רעיון... או נסיון... תודה.

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by ביז'ו המוס,

לא ידעתי אם לשים את זה בפורום אודיו או פורום תוכנה.. אם טעיתי מנהלים תעבירו יש לי קובץ בפורמט APE שאני רוצה לשמוע, המדיה פלייר לא תומך בפורמט הזה אז הורדתי ווינאמפ שתומך עם פאץ' אבל אני יכול לשמוע את כל השירים בתור שיר אחד ארוך, אין חילוק בין השירים כמו שאמור להיות..? איך אני מפריד את הקובץ לכל שיר בנפרד?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  18. Started by XMB,

אהלן, מתגורר ב LA ארה"ב, נדרש טלויזיה לשימוש HTPC ו/או GAMING ( WII AND XBOX360). הטלויזיה תהיה במוסך, תלוייה על קיר גבס (כן, אנחנו עושים "GAMING ROOM"), אני אצפה בה גם בסרטים וסדרות מהמחשב (HD/בלוריי (מקודד לא אמיתי)). עניין של מרחק מהטלויזיה הוא אינו בעיה כי המוסך יחסית גדול. יש מבצע עכשיו ב FRY`s על LCD של LG, נתונים נראים סבירים, המחיר במבצע (100$ פחות ממה שבד"כ) אבקש דעתכם: http://www.frys.com/product/5897943 המחיר 660$ אחרי מיסים. אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לקבל אותן. תודה.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by mazoneli,

יש לי נגן DVD עם כניסת USB, ברשותי DOK של 8G, הייתי רוצה להעתיק DVD'S ולנגן אותם כ DVD, הייתי רוצה הכוונה כיצד ניתן לעשות זאת מאחר וסתם העתקה של הספריות מה PC לא הניבה את התוצאה המבוקשת. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by quantoM,

מזה חודש שאני בחיפוש אחר אוזניות. הייעוד שלי לאוזניות הוא מוזיקה[פופ, פסיכודאלי, ראפ ורוק קל] ומשחקים, בעיקר משחקים. בהתחלה חשבתי שהסיבריה יהוו בחירה מצוינת עבורי אבל להפתעתי הביקורות היו כל-כך רעות שנפלתי מעצמי :-\ אז עברתי לחיפוש אחר ביקורות על הסטיל סאונד 5H וגיליתי שגם הן זה מסחור של זבל. הגעתי ל RP21 והבנתי שהן אוזניות מעולות לצרכיי שאני יכול להשיג בארץ אבל, הן בעצמם לאולפנים, שימוש שבחיים הן לא יקבלו אצלי. עכשיו מה שאני שואל זה: מה לעשות?, לקנות בכל זאת את ה RP21 ?,זה שווה לי ?, או שיש לכם משו חדש להציע לי שאני לא יודע עליו. תקציב: <500 ש''ח עם גמישות [+ 50] פרטים נוספים: אני יכול לקחת את זה מכל מקום בארץ מאילת ועד מטולה וכמו כן אני לא מוכן להזמין מח''ול.…

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  21. או אולי את שניהם...? ..כמובן אחרי העדכון לעברית... תודה. AAAAAA32

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, ברשותי לוח ga-965p-ds3 (rev3.3) מותקן עליו כרטיס קול alc888 של realtek על הלוח מותקנת יציאה אופטית וקואקסיאלית ניסיתי לחבר את המחשב לרסיבר באמצעות היציאה הקואקסיאלית לא עובד משום מה. ניסיתי לחבר באמצעות כבל RCA איכותי. אותו כבל עובד כאשר אני מחבר את הדיוידי... מישהו יודע אולי למה?[br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 21:39:49 מישהו?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. אני חייב לקנות מחר בבוקר לצורך הקלטת הרצאה אני בטוח שדנו בנושא זה בעבר ,אבל אני לא רואה שום טעם ליבדוק בדיונים קודמים ,משום שכול הזמן יוצאים דגמים חדשים והמחירים משתנים במהירות ,ומה שהיה נכון לאתמול ,אינו רלבנטי להיום. ככול הידוע לי כול המכשירים שיש להם מיקרופון מובנה ,מאפשרים במיקרה הטוב להקליט תיזכורות אישיות ,אולם לא ניתן להקליט באיכות טובה מרצה שנימצא מספר מטרים ממך ולכן על מנת לקבל תוצאות טובות ,הכרחי להישתמש במיקרופון חיצוני איכותי (רצוי כזה שיש בו הגברה פנימית בעזרת סוללה קטנה כמו שיש בשעוני יד). הקיצר אני מחפש נגן מקליט mp3 לשני צרכים: 1.להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני איכותי (מחייב כניסת mic in או line in) ורצוי גם אפשרות להקליט מהרדיו. חשוב שתהיה אפשרות לה…

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by DXT,

אני מתכנן עוד מעט לקנות רמקולים+כרטיס קול. הרמקולים כנראה יהיו ATP3/Inspire2500/Z340 וההתלבטות בכרטיס היא ה GameSurround Muse 5.1 DVD או ה Fortissimo III. למרות ההבדל הכספי הוא "רק" 70 שקל אני מעוניין לחסוך אותם אם אין טעם לקנות את היותר יקר. הצרכים שלי הם: משחקים (CS, UT2k3, etc), שמיעת מוזיקה (mp3,cds..) אולי בעתיד הלא קרוב גם סרטים אבל כנראה שלא, סרטים אני כנראה אראה ב DVD בסלון ולא על צג מסכן של "17. חוץ מכל מיני התקנים נוספים שה Fort3 תומך בהם ההבדל היחיד הוא שה Sound Output הוא 20Bit לעומת ה Muse שהוא "רק" 16bit. האם לי זה בכלל משנה? ומה המשמעות בפועל של הנתון הזה? תודה למגיבים.

25. אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים