עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ronf6,

אפשרי להשתמש בווינדוס מדיה סנטר של ויסטה על הXP ? פשוט של הXP מכוער ואני רוצה או את העיצוב של ויסטה או את המדיה סנטר של הויסטה עצמה. ניסיתי להעביר את תיקיית הehome , אולי אפשר לעשות לEXE שם איזה CONVERT מסוים? ממש חשוב לי , תודה רבה מראש

2. Started by yossi126,

לרגל יום ההולדת הקרב ובא יתפנו בוודאי מעט מזומנים ואוכל סוף סוף להשאיר את ה880 בבית. כרגע התמקדתי בדגמים SCL3 ו ER6i . אין לי העדפה לבאס מודגש או צביעה של הצליל. אני מעדיף היענות נייטרלית כמה שיותר, כי בIEM טרבל או באס מודגשים קצת יותר פוגעים באזניים.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by Lyor,

שמעתי פעם שיש בכ.קול של Creative (למשל) פונקצייה מיוחדת שהופחת גם אוזניות של Stereo למצב של 5.1 . השאלה שלי היא: האם זה נכון/הגיוני? אם כן הייתי רוצה לדעת איזה כרטיסים אלה בדיוק, וגם האם יש את הפונקצייה הזאת לרסיבר סטנדרטי?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

5. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות עד 600 שקל ,בעלות באסים איכותיים אך לא מפוצצים מדי ,שלא דורשות מגבר. אני אישית אהבתי את ה GRADO SR80 ,ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה על חנות בצפון שמוכרת את זה ,זה יהיה מעולה. תודה מראש, אנטון

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. Started by drumtroll85,

עד לפני מספר חודשים היה לי את ה-AVC SOUL PLAYER הראשון, שנחשב לנגן מעולה. הוא הפסיק לעבוד משום מה והבנתי שלא כדאי לתקן אותו (אני לא יודע בכלל מה הבעיה...). עכשיו אני מחפש נגן חדש ומחפש המלצה על נגן ועל חנות שכדאי לקנות אותו ממנה (לא רק בארץ, אם יש הבדל מחיר משמעותי). הסתכלתי בינתיים על ה-IRIVER SLIMX IMP-550 שהמחיר שלו הוא בסביבות 150$ בחו"ל ו-1100 בארץ, שזה קצת יקר. רציתי לדעת אם יש נגן שקרוב אליו בתכונות ועולה פחות ממנו. כל המלצה תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by GAL_FX,

כמו שכולם יודעים יש לי נגן h320 ואני רוצה משהו בסיגנוון הזה ...?? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1498&scat=279&tcat=33 כל מי שיכול לעזור תודה מראש ....

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  8. אהלן. אני מחפש נגן (כמו WINAMP או משוכלל יותר) אשר תידרש לאפשר לי את הפעולות הבאות: *ניגון אקראי של שירים מתוך מאגר אשר מ ח ו ל ק לתיקיות שונות. *אפשרות קביעת ניגון מתוך תיקייה מסויימת בשעה מסויימת ומעבר לתיקייה אחרת כפי שאקבע לו. *עליה אוטומטית עם הדלקת המחשב ותחילת נגינה. *קלות בתפעול. אשמח מאוד אם אתם מכירים תוכנה כזו - היא איננה חייבת להיות חינמית או לחלופין אם מישהו מכיר אתר או חברת תוכנה ששם אוכל לקבל את מבוקשי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by jacobra,

אני קונה מחשב חדש עכשיו, ואני גם צריך כרטיס קול (דאה)... עכשיו אני מתלבט בין מובנה בלוח אם לבין משהו נפרד... התקציב הוא 500 שקל גג... אני צריך בשביל הקלטות של הגיטרה ואולי גם קלידים (מחובר למחשב, לא דרך מיקרופון).

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by giladoX,

אהלן, מחפש מערכת 2.1 למחשב ביתי (מטרות גיימינג וצפייה בסרטי FHD). ברשותי מסך 23'. תקציב כולל למערכת הוא כ 600 שח. מעדיף רמקולים לוויינים על פני רמקולים עומדים על הרצפה. תודה מראש, גלעד.

11. שלום אני מחפש שלט מיוחד שאיתו אני יוכל לשלוט על המחשב בעיקר בוידוס מדיה פלייר להעביר שירים וכאלה אני מחפש משהו מוכן ולא איזה מדריך לבניית מקלט או משהו כזה תודה רבה נ.ב - אין הגבלת מחיר

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by shaharo,

שלום לכולם . אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח אפשר סטייה קטנה, אם זה ממש קריטי. ראיתי 3 מערכות שמתאימות לתקציב שלי Logitech Z640 Creative Inspire 5200 Yamaha TSS-1 (לינק מתחת) http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=305 רציתי לדעת איזה בין שלושתם הכי טובה , ואם אתם בכלל ממליצים על משהו אחר תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by ktanta harta,

הקטע שזה כבר פעל וכבר היה כתוב על הרסיבר DOLBY D אבל אחרי שעשיתי ריסטארט למחשב זה הפסיק לעבוד מישהו מכיר פתרון לבעיה המוזרה שלי? שחכתי לרשום הכרטיס קול הוא פורטיסימו3 ואני משתמש ביציאה האופטית שלו

14. יש לי לוח intel 945gtp, בכניסה מאחורי המחשב כניסת האודיו בסדר,אך שאני מחבר מיקרופון(לא משנה איזה סוג,גם איכותיים מאוד) ישנה בעיה בסקייפ שיש רעש רקע כמו שדה תעופה, מתי שאני מחבר ליציאה הקדמית אין סאונד בזמן האחרון,אבל שומעים אותי טוב שאני מדבר בסקייפ, עזרה מישהו? האוזניות הן logitech precision pc gaming...דרך אגב הבעיה קיימת עם כל המיקרופונים.

15. Started by Deddy,

אני מחפש רמקולים לסרטים עד 400 שקל.... בגלל שאני די חירש בכל הקשור לאיכות של הסאונד אז חשבתי במקום ללכת על 2.1 ברמה גבוהה אז אפשר ללכת על יותר רמקולים ברמה פחות גבוהה... אז למישהו יש המלצה לאיזה רמקולים טובים? תודה!

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by XMB,

אהלן, מתגורר ב LA ארה"ב, נדרש טלויזיה לשימוש HTPC ו/או GAMING ( WII AND XBOX360). הטלויזיה תהיה במוסך, תלוייה על קיר גבס (כן, אנחנו עושים "GAMING ROOM"), אני אצפה בה גם בסרטים וסדרות מהמחשב (HD/בלוריי (מקודד לא אמיתי)). עניין של מרחק מהטלויזיה הוא אינו בעיה כי המוסך יחסית גדול. יש מבצע עכשיו ב FRY`s על LCD של LG, נתונים נראים סבירים, המחיר במבצע (100$ פחות ממה שבד"כ) אבקש דעתכם: http://www.frys.com/product/5897943 המחיר 660$ אחרי מיסים. אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לקבל אותן. תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by geta,

רציתי להבין האם יש איזה שהוא תקן של אוזניות לסלולארי, הכוונה לאוזניות עם 4 מגעים במקום שלושה - מה שמוסיף מיקרופון + שליטה על ווליום והעברת שירים. אני מניח שIphone עובדים בנפרד אבל האם יש משהו שמתאים לסמסונג גלקסי SII - האם זה יתאים גם לאנדרואידים אחרים? בנוסף אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות שיתאמו לסמסונג ויכללו שליטה במוזיקה במחיר של כ100-150$

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by mr.Man,

שלום לכולם... אני מחפש אוזניות עורף נוחות לספורט (ריצה), אני מתכוון לקנות בארה"ב והתקציב שלי עומד על סביבות ה 25$... יש המלצות? תודה מראש... (עשיתי חיפוש, אבל הנושא האחרון שמצאתי היה ב 4/2005... )

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by kinggil,

כדאי לי?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by The Ball,

שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מעצבנת בסאונד יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רמקולים altec lansing atp3 (2.1) ומקלדת logitech Internet Navigator special edition שמחוברת דרך PS2 (תמשיכו לקרוא ותבינו למה כתבתי את זה) אממ אז הבעיה היא כזאת כשאני שומע שירים (MP3) יש מידי פעם הפסקות והפרעות בסאונד הפסקות אני מתכוון שאני שומע את השיר ופתאום לשניה אחת השיר כזה נפסק וממשיך מאותה נקודה והפרעות זה נגיד באמצע השיר אני שומע כזה "צט" באמצע לאיזה שניה מאוד מעצבן זה בדרך כלל קורה כשאני כותב נגיד כמו למשל עכשיו. אבל כשאני משחק נגיד במשחקים ודברים כאלה ושומע MP3 אין את ההפרעות האלה מישהו יכול לעזור לי? תודה!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, ברשותי לוח ga-965p-ds3 (rev3.3) מותקן עליו כרטיס קול alc888 של realtek על הלוח מותקנת יציאה אופטית וקואקסיאלית ניסיתי לחבר את המחשב לרסיבר באמצעות היציאה הקואקסיאלית לא עובד משום מה. ניסיתי לחבר באמצעות כבל RCA איכותי. אותו כבל עובד כאשר אני מחבר את הדיוידי... מישהו יודע אולי למה?[br]פורסם בתאריך: 3.06.2007 בשעה 21:39:49 מישהו?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע אם אפשר לקנות את המכשיר הנ"ל בהונג-קונג והאם צריך להיזהר מזיופים? תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by MDK,

יש לי LOGITECH Z560, שזו מערכת 4.1, שהרמקולים שלה מתחברים לסאב, שמתחבר ל PAD, ומהPAD אל הכרטיס קול. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר רמקולים אחרים לא של מחשב לסאב וופר

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by barzanger,

אני מחפש אוזניות לבן דוד למתנה התקציב הוא 150 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל עם הבדל של חמישה שקלים מה לקנות? השימושים הם רוב הזמן מוזיקה וקצת משחקים

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  25. אני זוכר בזדמנו שדיברו כאן על זה שכשאתה קונה רמקולים חדשים צריך לשים אותם שינגנו בעוצמה חלשה במשך כמה שעות. אני לא בדיוק זוכר. הרמקולים שקניתי הם הALTEC LANSING ה2.1 הארוכים, היפים והידועים.. ב320 ש"ח. אני מניח שידוע על איזה דגם מדובר. מישהו יודע לתת לי תשובה? על איזו עוצמה וכמה זמן בדיוק לשים?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.