עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי COWON S9 השבוע ואני מתבלט בקניית אוזניות מתאימות. כולם ממליצים sennheiser אז חיפשתי בחנויות את הCX400-ii אבל אין בשום מקום. כולם מכורים לCX300 ואני שונא את האוזניות באורך הלא שווה. מישהו מכיר אוזניות שוות ערך? אני מחפש אוזניות IE עם באס איכותי במחיר שפוי של 200~ ש"ח. כנ"ל לגבי המחשב, אני צריך אוזניות לא IE (רצוי עם מיקרופון) עם אטימה טובה ובאסים טובים. לא צריך תמיכה בSURROUND. כרגע יש לי סתם אוזניות שקניתי בחנות קטנה ב50 שקלים של חבר'ה לא ידועה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. היי לכולם... יש לי בעייה.. שהיה לי הוינדוס XP גם הייתה לי את הבעייה הזו שמעו אך ורק בצד ימין אבל בבדיקה זה היה ככה: חיברתי אוזניות שמעו רק בצד ימין גם בטסט של הריאלטק שמכוון על אוזניות חיברתי עוד זוג אוזניות אותו הדבר חיברתי את ה- ATP3 שלי היה על מצב רמקולים 2.1 שמעו רק בצד ימין חיברתי את המיקרולאב X23 שלי שמעו בכל הרמקולים חוץ מהרמקול הקדמי שמאלי שלי ( עכשיו על מצב 5.1 ) עכשיו במיקרולאב כמו כל השאר בסרט ובמוסיקה שומעים אך ורק בצד ימין ( רק בטסט שומעים בצד שמל מאחורה אבל במוסיקה ובסרטים לא שומעים ) ניסיתי לעדכן דרייבר להכי חדש... פירמטתי את המשב לויסטה 64 ביט אולטימייט ( מקורי כמו ה- XP ) התקנתי הכול כמו שצריך עכשיו זאת אותה הבעייה כולל העדכון דרייבר... ( יש לציין שהכו…

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלא עולה יותר מ-700ש"ח. ראיתי שיש גם מכשירים זולים שניתן לחבר להם הרדיסק של מחשב נייד. האם הם שווים משהו ואם כן איזה מכשיר.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  4. או אולי את שניהם...? ..כמובן אחרי העדכון לעברית... תודה. AAAAAA32

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by eli308,

אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה. כרגע האפשרות הכי זמינה שיש לי זה לחבר את את המחשב לטלויזיה בכבל VGA to VGA ואת הסאונד בכבל פשוט 3.5 mm משני הצדדים , כמו של אוזניות. המרחק בין הטלויזיה למחשב דורש כבלים של 8 מטר +-. השאלה אם במרחק כזה גדול האיכות לא תפגע,גם סאונד (3.5 mm) וגם וידאו (VGA) ? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, מישהו יודע אם אפשר לקנות את המכשיר הנ"ל בהונג-קונג והאם צריך להיזהר מזיופים? תודה

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  7. שלום ושבוע טוב יש לי מסך בחדר LG 42LH90QR והוא בהחלא מספק אותי אבל אני רוצה לרכוש מסך לסלון אני גר עם ההורים ולהם יש מסך פשוט מסוג שארפ 32D44E אני רוצה לרכוש להם מסך בין 50-55 אינץ LED לא תלת מימיד כי שמעתי שזה לא משתלם הסכום שאני מוכן להשקיע זה 11000-17000 שקל תנו לי המלצות למסכים שיש להם בקרות טובות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by barzanger,

אני מחפש אוזניות לבן דוד למתנה התקציב הוא 150 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל עם הבדל של חמישה שקלים מה לקנות? השימושים הם רוב הזמן מוזיקה וקצת משחקים

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. אני מנוי של STING וגם סלקום. לשתי החברות הללו יש ממירי ANDROID שלהם שמשום מה אני לא מצליח לראות בהם עברית דרך VLC (גם בשינוי קידוד ל WINDOWS ISO ) . לעומתם, יש לי MI BOX (שלשה) שאין בהם שום בעיה לראות כתוביות דרך VLC . זה נראה שההגדרות זהות בכל הממירים אז מעניין אם מישהו יודע מה קורה.

10. Started by Einav,

שלום חברים יקרים!! עברתי דירה ובסלון החדש יש מסך גלילה כזה שמשתמשים בו בשביל מקרנים בערך בגודל של 2 מטר גובה על מטר רוחב (משהו כזה אל תתפסו אותי במילה) ואני חושב שזה סימן משמיים לכך שאני צריך לקנות מקרן. המקרן יהיה בשימוש ביתי ומטרתו להפעיל קריוקי פעם בכמה זמן וגם לצפות בסרטים ואם אפשר אז גם לשחק בפלייסטיישן. שוטטתי ביד2 ובזאפ וראיתי מקרן נחמד שנקרא LG DS325 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו אם הוא טוב ומתאים לצרכיי. בזאפ המחיר הכי נמוך הוא 2705 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. התקלקל להם הDVD כל הDVD היום עם אותן התכונות...קשה לי להחליט על איזה מכשיר / חברה / דגם אתם ממליצים ? למשל אני מצאתי את שני אלו >>> ודוקא הזול יותר ניראה מתאים ליותר פורמטים האם זה נכון? DVD APEX דגם: DVX-811 מחיר 294 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 DVD PIONEER דגם: DV393 מחיר 400 ש"ח (12 תשלומים) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2702 תודה מראש!!1

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by f16qwe,

היי תקשיבו יש לי מערכת קולנוע ביתי (5.1)שאני רוצה לחבר אותה למחשב עם חיבור דיגיטלי מסוג:COAXIAL התקציב שלי הוא עד 450 שקל אני צריך כרטיס קול שיש בו את החיבור לכבל COAXIAL... כול השאר אני לא צריך אני משתמש בכרטיס המובנה של המחשב בקצה אני צריך כרטיס קול טוב בתקציב של עד450 שקל שיש לו תמיכה ביציאת DTS ופענוח דולבי דיגיטל 5.1 (אם צריך להוסיף עוד פרטית תגידו)

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. חיבור הDVD לטלויזית LCD עדיף S-VIDEO או VGA?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים בסביבות אלף שקל עם חריגה של עד 300 ככה...הרמקולים הם למטרות בעיקר של שמיעת מוזיקה, אך פה ושם גם למשחקים וסרטים. הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=31325 מעניינים אותי אבל יש שם ביקורת אחת שקוטלת אותם לחלוטין, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by reggie,

היי אני חדש פה, ואני רוצה לקנות נגן מוזיקה ומהמבחר הגדול של המכשירים הישנים יותר ושל המכשירים החדשים, אני לא יודע במה לבחור (אני לא מבין בזה כלכך) אז אני אגיד את התכונות והמאפיינים שחשובים לי ואשמח אם תגידו איזה מכשיר הכי יתאים לצרכים שלי אז : - חובה - איכות מוסיקה גבוהה, צליל נקי וברור. עוצמה גבוהה של מוסיקה, שתעשה "חור בראש" אם צריך. שתהיה אחריות על המוצר ושיהיה לאן לפנות במקרה של תקלה. שיהיה מספיק מקום להכניס את כל השירים שלי, כלומר בין 8 ל-10 ג'יגה ( נגן של 10 ג'יגה הכי יתאים לי ) שיעבוד הרבה זמן רצוף, שלא אצטרך לטעון את המכשיר כל כמה שעות, ושהטעינה תהיה פשוטה ומהירה. - כדאי מאד - שיהיה רדיו באיכות גבוהה עם תחנות כמו גלגל"צ, 102FM וכו' ממשק נוח, שיהיה אפשר לסדר בתיקי…

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  16. איך עושים את זה (מבחינת החיבורים) ???

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by lazy-bones,

שלום. יש כרטיס קול OB מסוג AC97 או משהו כזה יש לי חיבור אופטי, איך אני בעצם יכול לשלוט בו?!... חיברתי למערכת הסראונד שלי, דרך הסיב האופטי, אבל לא ממש יכולתי לשלוט בזה נתחיל בזה שלא נראה לי שיצא סאונד ל5 רמקולים, וניגנתי סרטים שמשדרים סראונד (AC3) אני משתמש בתוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם המחשב, אין שם שום דבר שמזכיר סאונד אופטי, רק דיגיטלי. לדעתי זאת בעיה של דרייברים או משהו כזה. עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by Talr,

שלום רב אני מעוניין למכור זוג רמקולים בני 15 שנה לערך של Wharfedale שהיו חלק ממערכת של חמישה. אשמח להערכת מחיר בכמה אפשר למכור?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by overload,

במחיר של 6000-8000 שקל אני יכל למצא מקרן הגון לתמונה של 70 אינץ~ ופחות? באיזה רזולוצייה מדובר במחירים האלה? אם יש דבר כזה, איזה כדאי לי לשקול בחשבון?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  20. Started by Adirz,

אני רוצה לקנות את האוזניות האלה, אתה מכירים מקום לקנות אותו בארץ?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  21. לאחר התקנת כרטיס הקול החדש במערכת והתקנת הדרייברים הנחוצים(לאחר מאמץ לא פשוט יש לציין), אני נתקל בבעיה מוזרה שעוצמת הווקלס (VOCALS - שירה, או שיח)בשירים או בסרטים, נמוכה משמעותית לעומת מוזיקת או קולות הרקע. השאלה היא מה עושים ואיזו הגדרה יכולה לאזן מצב זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. היי לכולם! ברצוני לרכוש סט רמקולים איכותי במחיר שכתוב בכותרת. בעיקרון השימוש ברמקולים יהיה הרבה מאוד מוזיקה אלקטרונית (אם זה משנה), לכן אני זקוק לרמת איכות גבוהה וכן סאונד גבוה. לא משנה לי מספר הרמקולים שיהיה בערכה אך כמובן מועדף שיהיה באס איכותי... ממש קשה לי לבחור בין מספר רב של ערכות הקיימות ברשת ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת הרמקולים העדיפים ביותר לתקציב שהבאתי. תודה מראש אלכס פלדמן

• 12 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by bimbim,

שלום, אני מחפש אוזניות למחשב ולמוזיקה (בעיקר) שיהיו סגורות על כל האוזן ובתקציב של עד 130$. יש המלצות? אה ואם אפשר... שיהיו יפות.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. יש לי את המפרט שבצד.. כרטיס המסך ללא מפענח HD - G80 וסרטי HD (48,720,1080) מקרטעים לי עם קודקים אחרונים בארבעה נגנים שונים - Jet Audio , wmp, Crytal Player, Media Player Classic. הגיוני?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.