עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום! יש לי מחשב עם כרטיס קול SoundStorm מובנה בלוח ואני רוצה לחבר אותו למערכת עם חמישה רמקולים (שניים קדמיים, שניים אחוריים וסנטר). כרגע יש לי רק שני כבלים מתאימים (PL רגיל ל-RCAX2). אבל, בלי קשר להעדר הכבלים, אני לא מצליח להעביר קול לסנטר, אלא אם המערכת היא בדולבי פרולוג'יק... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Dror520,

אני יכול למצוא את האוזניות האלו בארץ ???

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by ratzabi,

על איזה מערכת סאונד למחשב אתם ממליצים 5.1 . עוצמה גבוה ואיכות טובה. 600 ש"ח +- תודה לעוזרים. עריכה:-------------- המערכת תהיה למחשב. אם יש מערכת גם לTV שיכולה להתחבר למחשב ומתאימה לתקציב אז זה גם אפשרי.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by berko,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. הלוח של GIGABYTE מדגם 8I945P-G. יש לי VIVO בכרטיס מסך וניסיתי ללכוד וידאו ואודיו מהDVD. האודיו היה מחובר ל SPDIF (קואקסיאלי) במחשב אבל לא שומעים כלום. האם צריך להגדיר את זה באיזושהי צורה , או שבכלל אי אפשר לעשות דבר כזה וזה משמש רק כיציאה ולא גם ככניסה.....? ד"א בהנחה שזה משמש כיציאה. . יש צורך במפענח מיוחד בשביל לשמוע (רסיבר) או שאפשר לחבר יש לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by Einav,

שלום חברים יקרים!! עברתי דירה ובסלון החדש יש מסך גלילה כזה שמשתמשים בו בשביל מקרנים בערך בגודל של 2 מטר גובה על מטר רוחב (משהו כזה אל תתפסו אותי במילה) ואני חושב שזה סימן משמיים לכך שאני צריך לקנות מקרן. המקרן יהיה בשימוש ביתי ומטרתו להפעיל קריוקי פעם בכמה זמן וגם לצפות בסרטים ואם אפשר אז גם לשחק בפלייסטיישן. שוטטתי ביד2 ובזאפ וראיתי מקרן נחמד שנקרא LG DS325 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו אם הוא טוב ומתאים לצרכיי. בזאפ המחיר הכי נמוך הוא 2705 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by ==LION==,

קודם כל, הדבר שהכי מציק לי. האם אפשר לסדר את רשימת השירים שנמצא לי באיפוד במוצג ב ephpod לפי סדר מסויים? ( לפי סדר א,ב. וכאלה) דבר שני, באיפוד יש אפשרות של sound check? אני ניסיתי עם ובלי האופציה ולא בדיוק זיהיתי שום הבדל, מזתומרת בדיקת קול? שמעתי שאפשר להעביר מאיפוד למחשב שירים, אם כן, אז איך בדיוק? תודה מראש :-X

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. יש לי Px100, אוזניות באמת טובות, אבל אחרי כמעט שנתיים של שימוש הספוגיות שלהם דיי הרוסות... יש למישהו מושג איפה מוכרים בארץ דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. היי כולם, יש לי בבית מגבר קטן של גיטרה, שממה שראיתי אין לו בכלל כניסות של אדום לבן צהוב, אלא רק 2 כניסות גדולות שאני מניח שהן של מיקרופון או כבל גיטרה. יש לנו אירוע ואנחנו מקרינים בו סרט ורציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לחבר את הלפטופ לשם כדי להשמיע את הסאונד תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by Satlan,

חברים יש לי קובץ MID ואני רוצה רק מהשנייה ה12 מה עושים?

10. הרמקולים הם של קריאטיב שכוללים מגבר בתוך הסאב האם אפשר לחבר אותם ואם כן, אז איך (לרמקולים יש יציאה של שלשה חוטים ) תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by Jules Winnfield,

יש דבר כזה? אם מישהו מכיר אני אשמח לקישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. האם האיכות היא הטובה ביותר? יש לי כרטיס SB LIVE רסיבר ימאהה RXV440

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  13. באתי להזמין את הקריאטיב T5400, אך נאמר לי שלא קיים יותר. יש את המחליף שלו 5900(ככה נאמר לי), אך לצערי לא מצאתי הרבה מידע על הדגם הזה... (עולים 100 יותר) מצאתי משהו, אבל לא ממש הבנתי מה תכלס ההבדלים ביניהם,חוץ מדבר אחד-הסנטר שוכב ולא עומד. ההספק דומה,והנתונים דומים. אז מה ההבדלים פה?? (אשמח לשמוע אם מישהו מצא הבדל) 5400- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=5077&nav=-1 5900- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 אני רוצה להזמין עוד היום,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במהרה... תודה

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by guy shapira,

שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 (השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה (רוק), אבל גם סרטים ומשחקים, ומהתבוננות בפורום הבנתי ש- 2.1 הכי יתאים לי) התקציב שלי הוא 600 ש"ח +-. רציתי לדעת אם יש באיזשהו אתר את רשימת הרמקולים שיש בדיוטי פרי ואת מחירם. גם בגלל ירידת הדולר, חשבתי אולי לקנות את הרמקולים באמזון או בחנות דומה בארה"ב (אני לא יגיע לשם, אני צריך בהזמנה) ולכן אשמח לשמות של חנויות דומות (אם המחירים או השירות שם יותר טוב מאמזון) וכמה יעלה לי סך הכל להזמין משם (כלומר, כולל המשלוח וכו'..). והאם המחירים שם יהיו יותר זולים מהדיוטי פרי. הסתכלתי בעיקר על הדגמים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320- altec lansing fx4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275- altec lansing …

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. טוב אז ככה ביום ראשון אני נוסע לאילת... עכשיו אני רוצה המלצה לאוזניות טובות בסביבות ה200 שקל... הנגן שלי: iriver h340

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. היי, לחבר שלי H10 (של iRiver מין הסתם), והוא התנתק לו מהמחשב תוך כדי העתקת קבצים. עכשיו כשמנסים להדליק את המכשיר, הוא מראה שעון של טעינה אבל לא עובר את זה. מה עושים, למישהו יש הצעות? יש איזה משהו שאפשר לעשות? לתקן את הקבצים של מערכת ההפעלה של המכשיר? לשחזר את המערכת?

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by lazy-bones,

שלום. יש כרטיס קול OB מסוג AC97 או משהו כזה יש לי חיבור אופטי, איך אני בעצם יכול לשלוט בו?!... חיברתי למערכת הסראונד שלי, דרך הסיב האופטי, אבל לא ממש יכולתי לשלוט בזה נתחיל בזה שלא נראה לי שיצא סאונד ל5 רמקולים, וניגנתי סרטים שמשדרים סראונד (AC3) אני משתמש בתוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם המחשב, אין שם שום דבר שמזכיר סאונד אופטי, רק דיגיטלי. לדעתי זאת בעיה של דרייברים או משהו כזה. עזרה בבקשה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

איך אני מפעיל את ה5.1 פשוט מאפשר בכרטיס קול וזהו, או שצריך גם להגדיר בתוכנה שבה אני משתמש (BSPLAYER)? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  19. יש לי LCD32 שבה אני רואה הרבה תכנים של 720P, יש לי אפשרות בנגן לראות אותם על כל המסך או ברזולוציה הטבעית שלהם שבה חלק קטן מהמסך יהיה שחור השאלה היא האם השיפור באיכות שווה את זה לדעתכם או לא ? והאם זה משנה בכלל אם זה יהיה ברזולוציה הטבעית או ימתח קצת ? אני יודע שזה חשוב בהרבה דברים ב LCD השאלה היא אם גם בסרטים זה חשוב...

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by FearThis,

יש לי מחשב נישא של IBM R32. אני רוצה להוסיף לו כרטיס קול נורמלי, הכרטיס קול הנוכחי עושה קולות של ברווז. איזה אפשרויות יש לי ? איפה ניתן לקנות ? כמה עולה ? תודה, FearThis

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by idoodi,

יש לי מחשב ומסך טלוויזיה של טושיבה המסך חדש ולכן הוא בעל כניסת usb חיברתי עם כבל פשוט של usb cין המחשב למס אך איני מקבל תמונה כלל..הבנתי שעליי להגדיר את כרטיס המסך אך אינני יודע איך לעשות זאת או כל פיתרון אחר יעזור מאוד..והאם מחשב וטלוויזיה יכולים להתחבר בכלל דרך usb?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by eazy,

מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  23. כל פעם שאני רואה סרט או שומע שיר עם אוזניות אז אחרי שהוא מסתיים אני מתחיל לשמוע זמזומים קטנים כאלה באוזניות אז מה הבעיה? המחשב או האוזניות?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by someone,

על הדגם של ה20GB והUSB 2 אם למישהו יש? (זה מה שנמכר בארץ) אולי למי שיש יכול להעלות קצת תמונות ולספר על המכשיר? ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי זה לא מוצא משהו מוגדר... תודה מראש בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by eyaffe,

התקנתי וויסטה ואני רוצה להעביר את ההגדרות של ה MV2PLAYER שיש לי ב XP . היכן נמצאים קבצי ההגדרות ?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים