עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי במסך תמיכה בHD, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה כדי שאני אחבר את הממיר YES שלי, במקום למסך LCD, למסך של המחשב שלי. זה אפשרי נכון? אני יוכל לצפות נורמלי? הכל יהיה בסדר? אני יוכל להקליט? מאיפה אני מחליף ערוצים? מה הכרטיס שאני צריך והכי מומלץ לי? תודה לעונים. ואני צריך טיפה בסיס של איך זה עובד על הסיפור הזה...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by nadaw,

מישו יודע היכן ניתן להשיג את זה: https://secure11.nexternal.com/shared/StoreFront/product_detail.asp?CS=iriver&RowID=198&All= תודהה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. יש לי כרטיס קול של ריאלטק ודריוור שלהם. הדריוור כל הזמן מקפיץ הודעה שאומרת you just plugged a device into the audio jack וגם you just unplugged a device into the audio jack וזה כאשר האוזניות מחוברת! זה פשוט כל כמה שניות מקפיץ או את ההודעה הראשונה או את ההודעה השניה. ניסיתי לבחור באפשרות disable front panel jack detection אבל זה לא עוזר. מה עוד אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by TYCOONMAN,

שלום, כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את 2 הרמקולים שלי למערכת סראונד אך בעיה אחת מנעה ממני. אני פשוט לא יכול להעביר חוטים בכל החדר בשל המיקום של המחשב וחפצים שונים... עכשיו תהיתי....האם יש מערכת 5.1 אלחוטית? שן כחולה אולי?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by adirnasri,

שלום היום קניתי LCD 32 אינץ של חברת סמסונג זה הוא הגדם: http://www.maximedia.pl/?c=telewizory_lcd&p=samsung_le_32s81_b עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את המסך למחשב ?איזה כבל אני צריך לקנות ובבקשה קישורים תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by qpalzm,

חבר'ה מה דעתכם? איפה הקאטץ'? http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen60nomad&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by 8-Ball,

יש לי רק 5 GB של מוסיקה על המחשב..אז אני לא צריך נגן עם הרבה נפח...10GB מספיק לי בהחלט.. קראתי פה קצת בפורום וראיתי את הDELL DJ, הוא דווקא נראה לי בסדר..והוא נכנס לי בתקציב אם אני אצליח לקנות אותו בארה"ב השאלה שלי היא אם יש אולי נגן אחר בתקציב נמוך יותר עם פחות נפח אבל איכול טובה שיכנס לי בתקציב? ועוד שאלה.. איזה נגנים כן תומכים בעברית? אני אסתדר גם בלי כי אני לא שומע הרבה עברית אבל זה יהיה טוב אם הוא יתמוך בעברית תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by eyal00,

איזה רמקולים אתה מציעים עד 600 ש"ח? התקציב מאפשר מערכת 5.1 איכותית או שעדיף ללכת על 2.1? תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by Avi Levin,

מה אשתכם\חברה שלכם אומרת על זה? אצלי זה היה יותר לכיוון ה"למה אתה צריך את זה??? עדיף תקנה מערכת ב-200 ש"ח זה הרבה יותר יפה"..נשים.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  10. טוב אז אני קונה את הלוח: P4S800D-E Deluxe שיש לו S/PDIF ביציאת אודיו. ניראה ככה: וההתלבטות היא בין- האם לקנות Extigy ורמקולים של קריאייטיב (כניראה שINSPIRE T5900) לבין להשתמש ביציאה בדיגיטלית (S/pdif) של הלוח אם ולקנות את ה DDTS 100 של קריאייטיב ואת אותם הרמקולים. המערכת מיועדת לסלון בגול 5*5 מטרים בערך. תודה. כל טיפ יעזור לי כי אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות!!!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by ban26,

הרבה אומרים לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530. הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים . האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש (תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by BeNnYBoO,

שלום לכולם קיבלתי היום את הרמקולים של ALTEC LANSING החדשים שהזמנתי דגם VS2421 חיברתי והכול עובד מעולהההההההה! אבל, בגלל שזו התנסות ראשונה שלי עם רמקולים וסאב וופר...אין לי מושג איך לכוון את הבאס והטרבל באיזה יחסים הם צריכים להיות אחד לשני? תודה מראש על העזרה. ד"א המוסיקה שאני שומע בד"כ היא מוזיקה שחורה עם הרבה באסים

13. שלום,רכשתי לאחרונה את הנגן של iRIVER T60 עכשיו אני צריך אוזניות איכותיות שיהיו In Ear Monitor דגש על באס (לטראנסים ולשחורה) תקציב:300-350 תודה אבי. חשבתי בנתיים על http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=523524 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401055

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר ממצוע. זה המחשב שלי: http://www.pcworld.com/article/id,127985-page,1-c,desktoppcs/article.html אני קונה את הכרטיס בחו"ל, אם מישהו יוכל למצוא לי כרטיס טוב באתר הבא: http://www.newegg.com/ זה יהיה מצויין... תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. התנקתי היום את הZ5500... הדבר הראשון ששמתי לב אליו... כשאני על 6 ערוצים ישירים (מצב ברמקולים) אז כששומעים סטריאו הסאב לא פעיל,כנל לגבי מצב סטריאו וגם סטריאוX2.. כאשר אני מעביר לאחד ממצבי הקידוד של הרמקולים פתאום הוא נהיה פעיל וכך שאר הערוצים...נכון שבתכלס שירים זה סטריאו ויפעלו רק 2 ערוצים אבל אין לי באס בכלל וזה מציק כשאני רואה סרטים שמקודדים בAC3 למשל אז אני לא מקבל ממש צליל מהרמקולים האחוריים אלה אם אני מפעיל את אפשרות ה CMSS 3D בכרטיס (הדמיה של סראונד) ואני לא מבין למה זה ככה,ושוב כשאני מעביר לקידוד של הרמקולים שומעים אחלה סראונד.... יש אפשרות לפתור בעיות כאלה?...

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by ==LION==,

קודם כל, הדבר שהכי מציק לי. האם אפשר לסדר את רשימת השירים שנמצא לי באיפוד במוצג ב ephpod לפי סדר מסויים? ( לפי סדר א,ב. וכאלה) דבר שני, באיפוד יש אפשרות של sound check? אני ניסיתי עם ובלי האופציה ולא בדיוק זיהיתי שום הבדל, מזתומרת בדיקת קול? שמעתי שאפשר להעביר מאיפוד למחשב שירים, אם כן, אז איך בדיוק? תודה מראש :-X

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. האם האיכות היא הטובה ביותר? יש לי כרטיס SB LIVE רסיבר ימאהה RXV440

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by thebestof2005,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות של חברת koss דגם ksc6. רציתי לדעת אם האושניות טובות ושוות את הכסף {85ש"ח} אני גם רוצה לדעת היכן ניתן לקנות אותם. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  19. מי לדעתכם חברת הנגנים הטובה ביותר היום?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  20. אח שלי נוסע לחו"ל . אני צריך המלצה לאוזניות עד 400 שקל מהדיוטי פרי בארץ. לא משנה איזה מבנה אבל העיקר שיהיו נוחות. השימושים הם שמיעת מוזיקה באייפוד. (ומן הסתם לא ג'נריות) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  21. איך עושים את זה (מבחינת החיבורים) ???

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

איך אני מפעיל את ה5.1 פשוט מאפשר בכרטיס קול וזהו, או שצריך גם להגדיר בתוכנה שבה אני משתמש (BSPLAYER)? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by Systema,

יש לי כרטיס קול קריאייטיב AUDIGY ויש לי בעיה- ברמקולים האחוריים לא שומעים את צד ימין ואילו את צד שמאל שומעים בשני הרמקולים האחוריים!

24. Started by Joolmus,

בדיוק קיבלתי מארה"ב את ה-Creative Nomad ZenNX 20GB.. רציתי לדעת קצת, האם הוא נקרא טוב יחסית לשאר הנגנים או שאו לא טוב בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by LeM0n^,

אני צריך המלצה לאוזניות ל-mp3 שלי, אוזניות בערך במחיר 100-120 שקל (אפשר לחרוג בכמה שקלים לא נמות מזה), אני שומע לרוב מטאל אז אני צריך שיהיה להם בס חזק.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים