עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מישו יכול בבקשה להביא הצעה למיקרופון שולחני ממש טוב או אם אוזניות. אני לא מתכוון להוציא יותר מ60שקל על אוזניות אם מיקרופון או יותר מ 30שקל על מיקרופון שולחני אני לא צריך משו לא נורמלי של LOGITECH (יותר מ60שח ...) או משו ממש טוב ,אני צריך דבר פשוט שאפשר לקנות בOFFICE DEPOT או כל חנות אחרת.... ושאני לא יצטרך להזמין באינטרנט *מחול* (אם אתם חושבים שאני ילך לחנות ויבקש שימליצו לי אז לא כי מפגרים שמה כל אוזניה שיש לה מיקרופון הם ממליצים) תודה.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  2. Started by Mandheling,

אני מחפש מיקרופון לשיחות וועידה, וובינרים וסקייפ. אשמח לקבל המלצה למיקרופון טוב במחיר של עד 100 ש"ח (רצוי פחות). תודה!

3. Started by guru,

ברצוני לקנות מיקרופון למחש שיקליט באיכות סבירה ושתהיה אפשרות להדליק אותו ולכבות מן כפתור מסוים טווח המחירים משקל אחד עד 150 שקל האם יש הבדלים בין החברות איזה שמות גדולים נמצאים בתחום ומה צריך לבדוק לפני הקנייה וחשוב מאוד איפה משיגים את זה? אנא עיזרו לי אני נואש כל אחד שפניתי אליו התעלם מהשאלה או שדיבר שטויות אני זקוק לעצה רצינית

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. כי מIRIVER לא יצא משהו בעתיד הקרוב(ככה לפחות זה נראה) http://www.iriver.com/community/discussion_list.asp?top_title=User%20Forum&pre_idx=13985

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. אני מתכוון לדגם עם המסך של ה-20 ג'יגה. אה וגם כמה בערך הוא אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני כבר כמעט קורא ג'יבריש חלק וזה מתחיל להפחיד אותי. אה ומה זה הפורמט הזה Ogg Vorbis ?

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by RoyShefy,

Dolby Pro Logic II מישהו אי פעם שמע אותו ויכול לבקר אותו?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  8. microlab h600d ניסיתי בכל חנות בארץ למרות שהרמקולים נמצאים באתר , אין אותם במלאי . מישהו יודע ? איך אפשר להזמין אותם בכל זו ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. היי חבר'ה, אני חושב שהגיע הזמן לשידרוג מערכת ההפעלה שלי. אני לפני הפירמוט השנתי וחשבתי לעבור ל VISTA ULTIMATE (כרגע ב-32 ביט), הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הדרייברים של קרייאטיב לויסטה, הבנתי שהם רק מאפשרים תמיכה חלקית, וניטרול אופציות ה EAX (האם CMSS2 נתמך?), האמנם זה נכון? מה לגבי הדרייברים של קים הזה (הבחור מברזיל?) שפתר את הבעיות של ה EAX בויסטה, זה קיים? תודה לכל עונה.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי סט רמקולים 5.1 X530 בסלון מחובר ל HTPC. אני רוצה לתלות הת הרמקולים האחוריים, האם יש דרך להאריך אותם ? מישהו עשה את זה ? והאם יש סט דומה עם רמקולים אלחוטיים ? מנו

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  11. נכנסתי עכשיו להום ת'יאטר וראיתי שיש עוד שבוע וחצי תערוכה בכפר המכביה. רציתי לדעת אם מישהו הולך. אני יכול להיות אבוא. מידע נמצא כאן: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=1205 ---------------- Now playing: Led Zeppelin - Heartbreaker via FoxyTunes

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. ראיתי שהוא שולח לישראל, ומעניין אותי לדעת מה איכות השירות שלהם, והאם כדאי להזמין. תודה לעונים!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.mp3shopping.com/english/sm-200c.htm הוא מוכר לי אותו ב150 ש"ח. מה דעתכם נראה טוב... אבל אני לא ממש מבין בזה. בבקשה תעזרו ותגיבו כמה שיותר מהר... כדי שאני יתן לו תשובה. תודה

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  14. אשמח לדעת בכמה אפשר לזכות בה שם

15. לא זוכר היכן ראיתי שמישהו הצליח לכייל שלט הרמוני שיפעיל את המיקרולאב סולו 6\7. תהיתי אם הדבר אפשרי עם שלט של הוט... מישהו מבין בנושא? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ניסיתי לחבר אחד של 320GB אבל זה לא הלך.. תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לא מצאתי בשום מקום ביקורת בעברית (על מנת לדעת אם המכשיר עובד גם על יס ועל הוט - בומקרה שלי , על הקלטות אנלוגיות מ YES) למישהו יש את המכשיר ויכול לתת קצת פרטים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by FME,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]היי, אני מחפש אזניות בסביבות ה30$ (איביי). אני שמעתי קצת על הGR02 עם הבאס המודגש ושמעתי עליהן דברים טובים. עכשיו, רציתי לדעת מה דעתכם עליהן והאם יש אזניות אחרות בתקציב שעדיפות מבחינת נוחות\עמידות\סאונד. האזניות צריכות להתחבר לגאלקסי S3 ורוב הקבצים ב MP3 320KBPS (ממש מעט שירים אצלי הם פחות מ320). אני שומע די הרבה אלקטרונית אבל לפעמים גם רוק (לא הרבה יחסית ככה שפחות חשוב לי) אינפקטד מאשרום יש לי הרבה שירים שלהם, כל מיני דאבסטפים ושירים קצביים כאלו ואחרים.. - אלה הם מה שאני בעיקר שומע. כרגע אני עם אזניות של הגלקסי S3 והן לא הכי מספקות אותי.. אני חושב שהייתי לוקח אזניות עם סאונד שלא ישעמם .. ראיתי ש…

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  19. המצב הוא כזה, הרצתי את ה SETUP של התקנת הדרייברים, הוא הסיר את הישנים, עשה ריסטרט ובמקום להתקין את החדשים התקין לי את ה"ג'ינריים" (הדרייברים ממבית מיקירוסופט) שכמובן לא עובדים. בבדיקה מול דף ההוראות באתר היצרן מסתבר שהתקנה אמורה "לשפוך" את הדרייברים בסיפרייה בשם c:\program files\hercules - אבל נחשו מה? נכון - אצלי היא לא קיימת ולכן כנראה המחשב לא מוצא את הדרייברים החדשים ומשתמש בדרייברים מבית מיקרוסופט. רעיונות? אולי יש איזושהי דרך לפתוח את קובץ ה SETUP של התקנת הדרייברים ידנית ולעדכנם ידנית מקובץ ה INF? בכל מקרה - יש למישהו את הדרייברים הקודמים של GTXP לבינתיים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by NOVA,

אם כן, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  21. יש לי פשוט ארבעה כבלים צריך להלחים ואני צריך מישהו שמבין ספציפית באוזניות כי הבנתי שזה קצת שונה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. צהריים טובים לכולם... מישהו יודע איפה אפשר לשמוע רמקולים ? כי לקנות מוצר בגלל חוות דעת טובות זה לא הכי טוב =\ אולי האוזן שלי לא תאהב את הצליל שהרמקול מפיק ? מישהו יודע איפה אפשרי באזור המרכז... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  23. ואם בכלל שווה להזמים מהאתר שלהם.......

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מה ההבדל בין האוזניות האלו? Etymotic Research ER-6i Noise Isolator Earphones לבין Etymotic Research ER-6 Isolator Earphones תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים