עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by doron_93,

שלום אני צריך עזרה בבחירת מכשיר DVD שיהייה בעל חיבור HDMI וחשוב שיהייה עם קורא כרטיסי זיכרון ומומלץ גם USB. יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש אוזניות בתג מחיר של עד 200$ כמובן אם למשל הסנהייזר 598: http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-598-Headphones-Accents/dp/B0042A8CW2/ref=sr_1_5?s=aht&ie=UTF8&qid=1342980664&sr=1-5 יותר טובות מכל דבר מתחת ל- 200$ וההפרש הוא קטן אז אין בעיה להוסיף. הקנייה יכולה להתבצע מכל אתר בחו"ל ששולח לארה"ב. אשמח לשמוע את העצות שלכם, תודה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by zivi99,

אני מחפש מערכת סטריאו במחיר של 800 ש"ח. חשוב לי שאיכויות הסאונד יהיו גבוהות. חשבתי על הדגמים panasonic SCPM4 panasonic SCPM21 איזה מערכת טובה יותר? מה כדאי לבחור? תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.טלוויזיה שיחובר למחשב נייד (vostro 1500), בUSB בתקציב של 300 ש"ח בערך (אם כל הדרישות יתקיימו במחיר גבוה יותר אז נעדכן). הדרישות הן: 1. הקלטת תוכניות דרך ממיר של YES 2. אפשרות לצפות בטלויזיה בערוץ מסויים, ואפשרות להקליט ערוץ אחר באותו הזמן. 3. אפשרות לעבוד עם EPG של יס (אם ישנה אפשרות כזו - עדיף, אם לא, אז אפשרות לתכנת זמני הקלטה קבועים של עד חודש קדימה). בינתיים מחיפוש מצאתי את האפשרויות הבאות: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=237&lineid=6&act=1 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=403 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=413 http://w…

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. יש לי ממיר של הוט כל שאר הפרטים נמצאים במפרט מימין עכשיו תראו אני שומע תמיד בכל ה4 רמקולים חוץ משאני רואה טלויזיה במחשב שאז אני שומע רק בצד שמאל (רמקול שמאלי קידמי ושמאלי אחורי) חיברתי את הרמקולים ללוח בחיבורים FRONT speaker וrear speacker *עכשיו אני רואה שיש הדבל בין המדריך שקיבלתי עם הלוח לבין זה שאני רואה עכשיו באיטרנט על הלוח שלי אחד אומר שחיבור של האחורי זה של הצד והשני אומר הפוך אבל אם אני מחבר את זה לחיבור השני שהאיטרנט אומר שהוא כיביכול האחורי אני לא שומע בוא...*

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by wrecker,

יצא לי לראות בכמה אתרים שיש אפשרות להוסיף תמיכה של DD בווינאמפ.. הורדתי כל מיני תוספים , DSP וכאלה ושום דבר לא באמת שינה משהו חוץ מאפקטים קטנים פה ושם המחשב מחובר למגבר בכבל אופטי. ואם יש לכם המלצות של תוספים לשיפור שמיעה בווינאמפ? באיזה אתם משתמשים?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  7. יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני פירמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והתחלתי לשחק אתמול עם ההגדרות של הסואנד והרגשתי שאני משפר את איך שאני שומע. אחרי שהמשכתי לשחק בהגדרות...פתאום אני שומע הד של כל צליל שיוצא מהמחשב...ניסיתי אוזניות..וזאת אותה בעיה... ניסיתי להחזיר תהגדרות לדיפולט..לא עזר.... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש בתקווה שזה יאפס תהגדרות...לא עזר... בבקשה עזרו לי..

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום ברשותי Creative Sound Blaster Live כזה: ולפי מה שהבנתי מכאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Sound_card הפין הצהוב משמש לסאב וופר. לקחתי את המערכת שלי וחיברתי לפין הצהוב, למה הוא לא עובד? הגדרתי וינדוס שיש לי רמקולים 5.1 אני יודע שאני צריך לחבר את המערכת לפין הירוק אבל אני מתכנן לשים בצהוב סאב עם הגברה עצמית. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by ew89,

היי חברה, לילה טוב ברצוני לקנות אוזניות מדגם Audio Technica ATH-M50, ומן הסתם באיביי הן יותר זולות מבארץ. השאלה שלי היא, האם יחייבו אותי בנוסף על עוד משהו כאשר הם יגיעו לארץ? אני יודע שמכס לא לוקחים מתחת ל 300 דולר.. השאלה אם יש איזשהו תשלום נוסף בארץ שאצטרך לשלם עליהם, ובכך כבר לא יהיה שווה להזמין אותם מהאינטרנט? אני לא יודע אם הדיון הזה מתאים לפה, אם לא, אני מצטער. לילה טוב ותודה מראש..

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by Stoned Junglist,

התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ToMeRv32,

אני צריך 2 מערכות רמקולים שונות כיוון שאני עדיין לא בטוח בתקציב. (הוא כנראה יהיה אחד מהשניים שצויינו פה.) בבקשה להתייחס להערות! (כמובן 2.1 רמקולים.) תקציב: 300-350 ש"ח או 500-550 ש"ח עדיף בלי לחרוג. כרטיס קול Realtek ALC888S (מובנה). הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה בכמה ז'אנרים, אז אני צריך שהרמקולים יתנו צליל כמה שיותר טבעי (מזרחית לדוג') ושהסאב יוכל להיות עוצמתי ועמוק (דאבסטפ). אני מניח שזה סטנדרט, אבל למקרה שלא: חייב שיהיה שליטה על עוצמת הסאב! אם צריך פרטים נוספים כלשהו תגידו..

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by Proteous,

מתלבט בין השניים הנל, המחיר הוא דומה 250 - 275 שקל .. אם יש לכם הצעות אחרות אז בברכה .. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. Started by Fungus Funk,

קודם כל רציתי לדעת איך הכרטיס שבא עם הלוחות הבאים: DFI INFINITY 975X/G (975X) - ATX ASUS P5B מה ההבדלים ביניהם ואיזה יותר טוב ? ורציתי גם המלצה של כרטיס חזק עם יכולות ביצועים גבוהות למטרות מוזיקה וקולנוע ביתי... בתקציב של עד 1600 ש"ח. מה אתם אומרים על ה - X-Fi Fatality FPS Creative ?! והאם יש עדיפים ומשתלמים ממנו באותו התקציב פחות או יותר...? והאם ידוע על ירידת מחירים של סדרת ה - X-Fi ?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by J.allmighty,

יש לי sound blaster live 5.1 של crative אני מחבר את המיקרופון לכניסה שלו בכרטיס ואני לא מצליח לשמוע את עצמי או את האחרים.. עזרה ?

16. Started by rotemcg,

שלום! אני מחפש כרטיס קול לחבר למערכת קולנוע ביתית באמצעות כניסה אופטית חשבתי על זה: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand אשמח לקבל המלצות התקציב שלי הוא עד ה400 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

לא מחפש משהו מטורף. שירגישו איכותיים מבחינת באס לפחות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sxs,

קניתי אוזניות AIWA חדשות HP-X122 לינק כשאני מחבר אותם למחשב יש צליל רקע "טססססססס" כזה כמו רמקולים על הווליום הכי גבוה בלי שמתנגן כלום.... זה לא קורה בחיבור למערכת או לדיסקמן, אלא רק במחשב ורק בווינדוס אפילו. ניסיתי להתקין מחדש את הדריברים, השתקתי את כל הווליומים המיותרים... לא עובד: כרטיס קול: SB Live! value מה אתם אומרים? :'(

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Shachar1986,

אהלן, זוהי הודעה ראשונה שלי בפורום אז קודם כל מתנצל מראש אם אעבור על חוקים כלשהם. אני מחפש אוזניות סגורות OVER THE EAR (בבקשה לא להגיד לי ביטס של דר. דרה)בעיניי אוזניות ממוצעות בעלות מטורפת פשוט בעל מיתוג מטורף. אני מחפש איכות צליל נקי ולא מעניין אותי אם אני נראה מגניב או לא עם האוזניות. הדרישות שלי הן כאלה. 1.צליל נקי ורפידות נוחות שיהיה אפשר לשמוע לזמן ממושך. 2.עדיפות לכבל שמגיע עם שלט לאייפון שנותן אופציות של לחיצה אחת לעצור,שתיים להעביר שיר קדימה,שלוש לשיר אחורה וכו' 3.מחיר נע בין $100-$250 (אני אקנה רק מחו"ל לא מחנויות בארץ. 4.עדיפות לאוזניות שנותנות באס טוב אבל מנגנות שירים כגון רוק מטאל דאבסטפ ופופ גם בצורה טובה. תודה רבה לעוזרים. ולא שאני אומר שאין לכם הבנה בנושא …

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by c0git0,

יש לי שאלה - ברשותי Fortissimo II, ויש איתו בעיה קשה - אני מחובר למערכת דרך היציאה האופטית, אבל אפשר לשמוע דרכה או את הסאונד הרגיל של המחשב (מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס Main Outputs), *או* את היציאה הדיגיטלית (שהדרייבר AC3 משתמש בה, למשל), מה שנקרא בקונפיגורציה של הכרטיס SPDIF. עד כאן אין בעיה, פשוט מחליפים כל פעם שרוצים לראות סרט, נכון? לא נכון. החלפת הייעוד של היציאה הדיגיטלית דורש רי-בוט של המחשב. מאוד מאוד מעיק. וממש לא מתאים לדור ה XP... ובכן, אם יש פתרון לזה אני אשמח לדעת, ואם לא, אז האם ל DigiFire (שמסך הקונפיגורציה שלו דומה מאוד לזה של ה Fortissimo) גם יש צורך לאתחל את המחשב כשמשנים את הניתוב של היציאה הדיגיטלית? תודה,

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by The-Fine,

איפה ניתן לרכוש כבלים ומחברים איכותיים בכדי להחליף את הישנים באוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by soundf,

שלום קניתי מחשב חדש ואני מעוניין לעשות את הדבר הבא: 1.לחבר את המחשב ב"חדר מחשב" למסך וגיל 2.להעביר ל"חדר שינה" 3 כבלים : כבל אדיו לרמקולים , כבל מאריך USB כדי לחבר את הUSBRECIVER של המקלדת והעכבר , וכבל HDMI הכבל אדיו והHDMI צריכים להיות 15 מטר ,והמאריך USB 10 מטר מספיק עכשיו השאלה שלי היא אם מה שאני רוצה לעשות זה ריאלי? לא יהיה תקיעות? המטרה לראות סרטים ולשחק במשחקי פעולה וכו... ךחפש את המוצרים אין לי בעיה (אם יש משהו מומלץ לקנות ובמחיר נורמלי אני ישמח - אפשר גם מאתרים בחול ששולחים לארץ...) תודה לכל בעוזרים

• 22 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by פייכלה,

אני עומד לרכוש מחשב חדש למחשב הזה אני מחבר [ב- midi ] אורגן של רולנד exr7 וגם מערכת סטראו שתתחבר לכרטיס הקול . אני רוצה כרטיס קול איכותי שיתאים למערכת בקשר לתקציב בסביבות 350 ש"ח תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  24. השאלה בכותרת, מתלבט האם לקנות אותה, ביקורות מצוינות ברשת. השאלה הנוספת האם למישהו יש אותה והיא שווה את מחירה הגבוה? השימושים הם בעיקר למוסיקה וקצת משחקים.

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by KoM,

מדובר כרגע לאוזניות ניידות יותר שמתחברות ל-ZVM. כרגע יש לי את ה-HD25 ואני מאד מרוצה, אני לא אודיופיל מטורף אבל אוהב איכות, למרות זאת ראיתי שהרבה מסתובב פה על ה-K81(שאגב זולות יותר בחו"ל) ורציתי לקבל השוואה בינהם, ובנוסף לדעת האם ניתן לשדרג אולי את ה-HD25 שכבר יש לי כדי לקבל קצת יותר מהן ? שומע בעיקר רוק, מטאל כשאני בתנועה...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.