עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Rule The Pc,

הנה כל מי ששאל אינספור פעמים מתי זה מגיע הנה זה........ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-120pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 (קרדיט ללינק הולך לron_bby) עולה פחות מH340 וH320.................. חי חי....

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by usernet123,

תודה

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  3. המגבר... roksan kandy mkIII רמקולים: avance omaga 503 מעוניין בכרטיס קול איכותי שישרת ברמה את הנ"ל , בסטיראו , אין צורך בסראונד

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  4. Started by jetman,

אוקי אז קודם כל החומרה שיש ברשותי, AMD של 1800, 768MB DDR400 ו כרטיס מסך gf4 עם VGA וחיבור מיוחד שלהם שנראה כמו סוג של SVIDEO רק עם יותר חיבורים. השאלות: 1. באיזה דרך הכי כדי לחבר כדי לקבל איכות הכי טובה? בטלויזיה יש קומפוננט, יש SVIDEO ויש RGB. כבר יצה לי לחבר עם קומפוסיט דרך מתאם ,איזה מחשב שהרכבתי למישהוא לא מזמן (משהוא ישן), ראיתי כמה סרטי DVD בדרך הזאת והאמת די בסדר, רק שהתצוגה לא הכי ישרה וכו'. 2. העם יש איזה תוכנה שתאפשר לי לשחק הגאומטריה של המסך ? כמו שיש בCRT למחשבים הכוונה (רק שם זה מובנה) 3. אני כננרה ירצה להתקין עליו XP, ואני רואה צורך גדול ב תוכנה למדיה סנטר ,כי ככה זה סיוט לעבוד עם זה, איך נראה MC של XP על טלויזיות CRT? 4. איזה רזולוציה מומלץ להגדיר ?…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by ilai,

רכשתי מכשיר IAUDIO U3 שבא עם תוכנה jetaudio 6.2.6 הבעיה היא שאי אפשר להמיר סרטים בתוכנה ,פשוט לא קורה כלום והתוכנה נתקעת,(הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עוזר) האם משהו נתקל בבעיה הזאת? האם התוכנה הזאת אמורה להמיר סרטים או שצריך לרכוש תוספת לתוכנה בתשלום? נ.ב מצאתי תוכנה מקבילה של jetaudio 6.2.6 באינטרנט שמוגדרת כחינמית אבל ניתן להמיר בה סרטים רק עד 30 שניות!! משהו??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by rani,

שלום אני מחפש טלוויזית FHD לסלון בביתי, דגש על הרזולוציה (1920X1080) מינימום 42 אינץ', המטרה היא ניגון סרטים מהמחשב (HD 3850) אליה וטלוויזיה לכול דבר. התקציב הוא בין 5000 ל 6000 ש''ח עם חריגה אפשרית ל6500 ש''ח אם זה באמת ישתלם.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by Culandur,

הנה פק"ל הרכבת החדש שלי הנגן: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 האוזניות: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/04ProductDetailCall?ReadForm&Portable+Stereophones^SPARKPLUG אני מתחדשת! עריכה: הקישורים תוקנו

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by miki_9,

אני מחפש סאב וופר למחשב שיאפשר לי שליטה על-5 רמקולים (5.1) מחיר בין-500 ל-700 שקל (אפשרות לחריגה קלה) עדיפות לצבע שחור

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. יש לי מערכת 5.1 (microlab x23 אם זה משנה). לאחרונה מצאתי רמקולים ישנים (אבל מעולים) של מערכת סטראיו ששימשה אותי. חיברתי את הרמקולים האלה במקום 2 הרמקולים הקדמיים במערכת. עכשיו, נוצרה בעייה קטנה של חוסר איזון מכיוון שמקדימה יש גם סנטר וגם את 2 הרמקולים האלה (שגדולים פיזית הרבה יותר מאלה של מיקרולאב וגם כל אחד מהם מכיל סאב טוויטר ורמקול לתדרי אמצע) ומאחורה יש רק את 2 הרמקולים של מיקרולאב. חשבתי לקחת את 2 הרמקולים של המיקרולאב שהסרתי ולהוסיף אותם לרמקולים האחוריים, ככה שיהיו לי 2 רמקולים על הצ'אנל של הback left ו2 רמקולים על הצ'אנל של הback right. (גם כדי שתיהיה עוצמה כפולה מאחורה וגם כדי לא להשאיר רמקולים חסרי שימוש - כואב לי הלב לראות אותם שוכבים). החוט שמחבר את הרמקולי…

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה שבועות ומתקשה להחליט מה לקנות... דרישות: 1. צפיה בכמה שיותר סוגי קבצים מהרשת בצורה חלקה וטובה (לא צריך WIFI) 2. צפיה ב YOUTUBE (יש להם בממשק אפשרות להקרנה של playlist ???) 3. עדיף שיוכל לקלוט טלוויזיה דיגיטלית (במקום לקנות עידן+) 4. יש לי טלוויזיה ישנה בלי HD אז צריך חיבור רגיל. 5. עדיף אם יש עם DVD או שאפשר להוסיף. 6. כמובן תמיכה בעברית וכתוביות אם אתם חושבים שמה שאני צריך עולה יותר מ1000 בבקשה תציעו יותר חשוב לי שיהיה משהו טוב תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים בסביבות אלף שקל עם חריגה של עד 300 ככה...הרמקולים הם למטרות בעיקר של שמיעת מוזיקה, אך פה ושם גם למשחקים וסרטים. הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=31325 מעניינים אותי אבל יש שם ביקורת אחת שקוטלת אותם לחלוטין, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. היי, לחבר שלי H10 (של iRiver מין הסתם), והוא התנתק לו מהמחשב תוך כדי העתקת קבצים. עכשיו כשמנסים להדליק את המכשיר, הוא מראה שעון של טעינה אבל לא עובר את זה. מה עושים, למישהו יש הצעות? יש איזה משהו שאפשר לעשות? לתקן את הקבצים של מערכת ההפעלה של המכשיר? לשחזר את המערכת?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by a12beat,

הקדמה: בעיה: אוהבים לשמוע מוזיקה בחוץ בנסיעות,בדרך ,בכל מקום? ,כן? אז אתם מכירים את זה שהעולם פשוט מפריע לכם עם הרעשים הטורדנים האלה של הסביבה ,נשים קשקשניות והפלפונים שלהם ,נהגי מוניות שירות והשיחות המרתקות שלהם בקשר ,או סתם רעשים בכלל ,כל אלה שמפריעים למוזיקה לזרום חופשי לתוך האוזנים פתרון 1: לא עוד לכן, ישנם אוזניות iem -in ear monitor נכנסים לתוך האוזן ואוטמים אותך מהסביבה לחלוטין . בעיה: מה קורה שיש אנשים שלא אוהבים שאונסים להם את האוזנים ? פתרון :Akg K81dj הזמנתי אותם מאיביי עלה לי 350 ש"ח ,לקח שבוע וחצי עד שהגיע עד הבית . החבילה כללה אוזניות ,פאוצ לאחסון האוזניות,ומתאם מוברג שמעביר מ8\1 ל- 4\1 . האוזניות עצמם די נוחות,מתקפלות(יתרון למתנייד) ובניות די ט…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. איך עושים את זה (מבחינת החיבורים) ???

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by es88,

חיברתי את המחשב לטלווזיה 42 TOSHIBA, דרך חיבור רגיל של VGA. שיניתי את ה-HERTZ במחשב ל-60 לפני שהעברתי, כי אחריזה המסך של הטלווזיה קופץ כזה, ולא רואים תמונה. אחרי שחיברתי, יש משחקים שעובדים הרבה יותר מהר במסך הטלווזיה, מה יכול להיות ההסבר לזה? כלומר ה-FPS מהיר מידי, בטלווזיה, לא עובד כמו במסך של המחשב..

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by PuLsE,

אממ טוב אז הכותרת אומרת הכל אני מחפש אוזניות למשחקים בעיקר.. אממ שיתחבור לכרטיס X-FI בתקציב מקסימלי של 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  17. אהלן חבר'ה, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב ולא ממש יודעת איך... יש לי כרטיס טלויזיה Hauppauge WinTV PRV 150 MCE, כרטיס מסך Sapphire ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 PCI-E HDMI Retail ומסך 20" של דל (דגם 2007). יש לי ממיר של הוט והייתי רוצה לראות את הערוצים במסך המחשב. (אם יש צורך בפרטים נוספים רק תגידו לי...) אשמח אם תוכלו להסביר לי כיצד עליי לחבר בין הטלויזיה / הממיר למחשב. אם יש קישור למדריך או משהו כזה, זה גם יכול לעזור. תודה מראש, קרן.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  18. שלום! יש לי את הלוח P5B-DELUX ומאז שחיברתי אליו את המערכת (Logitech X-530) אני חושב שהיא נותנת ביצועים ירודים יותר אני מדבר מהבחינה הכי פשוטה שהווליום לא מגיע לעוצמה שהוא היה מגיעה בדקתי את בקרי העוצמות בכל מקום (בתוכנות בחלונות של המערכת עצמה..) ועדיין חלש יותר (אומנם לא מאוד משמעותית אבל מורגש) רציתי לדעת אם זה ככה בכל הלוחות האלה או שהדרייבר שלי לא מותקן כראוי? ושאלה נוספת זה האם עדיף לחבר את ה creative soudblaster live! 5.1 SE (ששוכב בארון) במקום הכרטיס המובנה וזהו? (הסאונד לשימושים יומיומיים שמיעת מוזיקה סרטים ומשחקים מחשב) תודה רבה לעזורים!

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by ElkaRib,

אני מתלבט בין כמה מערכות 2.1. שמעתי כבר דיי הרבה מערכות והמערכת היחידה שלא מצאתי מקום שבו מוכרים אותה וגם מאפשרים לשמוע אותה לבדיקה היא הCREATURE של JBL. מישהו יודע על חנות (באיזור ירושלים עדיף..) שמאפשרת לשמוע ולבדוק את הרמקולים לפני הקניה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by lfn,

שלום רב, יש לי ממיר של הוט וברצוני להסתיר אותו ז"א לשים אותו בתוך מגירה.שמעתי שלהוט יש אופציה של עיינית ע"מ להעביר ערוצים. האם עינית זו צריכה להיות מחוברת בצורה חוטית לממיר עצמו?או שניתן לחברה בצורה אלחוטית?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by Dunul,

היי, אני יכול לקנות בממש זול שני דגמים של LG ואני צריך לבחור איזה מה לבחור? הדגמים הם: 32LH35FR 32LF20FR

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. אהלן! אח שלי גילה את נפלאות הקאונטר סטרייק. והחליט שבא לו אוזניות עם מיקרופון, על מנת שיוכל לשוחח תוך כדי המשחק ובכלל.. אילו אוזניות למשחקים מומלצות, שכוללות גם מיקרופון? תקציב בעיקרון עד 200-300 ש"ח אבל גמיש (לשני הכיוונים). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by oshrinuri,

שלום, ברשותי הכ"מ 5200fx (לצערי הרב) ורציתי לחבר את המחשב לטלוויזית LCD (32"). עכשיו, הטלוויזיה אינה תומכת לפי מה שבדקתי בחיבורים מאחור ב-DVI (יש HDMI, VGA, S-VID).. אז כמובן שאני יכול לחבר באמצעות VGA או S-VID.. רציתי לדעת אם הבדלי התמונה ניכרים בין S-VID שיותר נחות לעומת VGA, כמה עולה כבל מכל סוג, ומה הרזולוציה המקסימלית שאפשר לסחוט מטלוויזיות כאלה? (PILOT 32 inch.. הדגם לא משנה). תודה.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.