אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני זוכר בזדמנו שדיברו כאן על זה שכשאתה קונה רמקולים חדשים צריך לשים אותם שינגנו בעוצמה חלשה במשך כמה שעות. אני לא בדיוק זוכר. הרמקולים שקניתי הם הALTEC LANSING ה2.1 הארוכים, היפים והידועים.. ב320 ש"ח. אני מניח שידוע על איזה דגם מדובר. מישהו יודע לתת לי תשובה? על איזו עוצמה וכמה זמן בדיוק לשים?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, צריכים להביא לי את הנגן D2+ ורציתי להביא לו גם אוזניות - חשוב לי שהאוזניות יהיו אטומות לגמרי מהסביבה ז"א שגם בכביש מהיר סואן וגם במכון כושר רועש אני לא אשמע כלום,אני לא יודע איזה סוג יותר מתאים לי INEAR או קשת מה שיותר חשוב לי זה האיכות ולא מעניין אותי הצורה שלהם כמובן שהעדיפות היא לINEAR אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז לא. מכיוון שאני בור בנושא האוזניות אזי אני לא יודע מה התקציב שנדרש עבורי להשקיע(אל תשתגעו יותר מדי,ואל תביאו לי משהו זול מדי שיזרק לפח) המוצר יקנה מארה"ב ככה שיהיה יותר זול מהארץ לגבי האוזניות חשוב לימאוד שיהיו עצמתיות,איכותיות,ובעלות נוכחות בבאסים,סגנון המוזיקה העיקרי שלי זה עופר ניסים וכל ההאוסים והטרקים שמסביב וקצת רוק וישראלית תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי כרגע AKG 414 אני לפעמים צריך אוזניות קצת יותר ניידות לכן החלטתי לרכוש אוזניות IN EAR, חשבתי על CX300 לפי מה שאני מבין הן הכי משתלמות בטווח של עד 200 שקל. איך הן מול הAKG 414? א. הן מתאימות לפעילות גופנית? ב. מה אתם אומרים על החנות הזאת :http://www.musicall.co.il/description.php?id=ES08-CX300 אם יש לכם המלצה אחרת לחנות בתל אביב אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים בסביבות אלף שקל עם חריגה של עד 300 ככה...הרמקולים הם למטרות בעיקר של שמיעת מוזיקה, אך פה ושם גם למשחקים וסרטים. הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=31325 מעניינים אותי אבל יש שם ביקורת אחת שקוטלת אותם לחלוטין, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני נכנס לתפריט מוזיקה איך אני מדפדף בתיקיות? זהו הסתדרתי תודה בכל זאת
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אחרי שידע הוציאה את הiPodHE, אני רוצה לפרמט את הiPod ולהתחיל הכל מחדש, כולל דרייברים, כולל שירים. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את 2 הרמקולים שלי למערכת סראונד אך בעיה אחת מנעה ממני. אני פשוט לא יכול להעביר חוטים בכל החדר בשל המיקום של המחשב וחפצים שונים... עכשיו תהיתי....האם יש מערכת 5.1 אלחוטית? שן כחולה אולי?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האוזניות היחידות שראיתי הן של מוטורולה ולוג'יטק האם יש איכות בשוק האוזניות BT? כרגע יש לי Siennhizer MX550 (לא יודע כרגע איך רושמים נכון) ואני מאוד אוהב אותן, אבל אני רוצה להפתר מהחוט, יש משהו שירצה אותי ויחליף אותן? (לא חייב בארץ, מוכן להזמין מחו"ל אבל עדיף בארץ)
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת האם כרטיס קול על לוח האם או כרטיס קול ככרטיס משפיעים על ביצועי מחשב במשחקים או שאולי לא בתודה שרון
-
- 14 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שמעו התייעצתי איתכם פה בקשר לרמקולים X530 ולבסוף קניתי אותם עכשיו בעיה אחת רק שניים מנגנים ולפי מה שהבנתי זה לא בעיה ברמקולים אלא צריך איזה תוכנה או משהו כדי לסדר שכל ה-5 יעבדו אם מישהו יכול לעזו לי... בתודה מראש....עידו
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יכול להשיק כסף,מעדיף לא לקנות מחו"ל כי אין לי כח לזה אני עובד במקום רועש(המון אנשים),רוצה משהו שיראה טוב ושיכנס אל תוך האוזן ממש.
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה עבור נגן MP3.... איזה עדיפה משתיהן מבחינת איכות צליל?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות ל-mp3 שלי, אוזניות בערך במחיר 100-120 שקל (אפשר לחרוג בכמה שקלים לא נמות מזה), אני שומע לרוב מטאל אז אני צריך שיהיה להם בס חזק.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים תפקוד עיקרי לסרטים יש לי רסיבר 516 של פיוניר התקציב הוא 5000 -5500 לא כולל סאב אני אשמח לקבל המלצה לסאב זול וטוב בנתיים חשבתי על JBL E80 רצפתיים סראוונד וסנטר JAMO מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מערכות 2.1. שמעתי כבר דיי הרבה מערכות והמערכת היחידה שלא מצאתי מקום שבו מוכרים אותה וגם מאפשרים לשמוע אותה לבדיקה היא הCREATURE של JBL. מישהו יודע על חנות (באיזור ירושלים עדיף..) שמאפשרת לשמוע ולבדוק את הרמקולים לפני הקניה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הזמנתי את הרמקולים הנ"ל.. ורציתי לדעת מה אורך הכבלים (הקדמים והאחורים) של המערכת ? מכייון שזה לא נראהלי יספיק . לפני שהמשלוח יגיע אני רוצהלדעת גם עם לקנות מאריכים .. תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלא עולה יותר מ-700ש"ח. ראיתי שיש גם מכשירים זולים שניתן לחבר להם הרדיסק של מחשב נייד. האם הם שווים משהו ואם כן איזה מכשיר.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ACER 5684 עם יציאת DVI , כשאר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה בחיבור DVI<HDMI אני רואה לא ברור(חד) ואני לא מצליח לשים את הרזולוציה הטבעית 1366X768(גולש מהצדדים). אם מישהו נתקל באותה בעיה והצליח לתקן אותה?, אני בשמחה אוכל לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שלט מיוחד שאיתו אני יוכל לשלוט על המחשב בעיקר בוידוס מדיה פלייר להעביר שירים וכאלה אני מחפש משהו מוכן ולא איזה מדריך לבניית מקלט או משהו כזה תודה רבה נ.ב - אין הגבלת מחיר
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישב בקולנוע הבייתי, השאלה היא איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? האם האיכות קול שלי תרד כתוצאה מכך? ואיזה כרטיס קול הכי מתאים? (למוזיקה גרידא זה כמובן emu, אבל בגלל שזה הרבה סרטים, ו 5.1, אז מה עדיף?) אני בבוקר אבדוק את כל הדגמים של הרסיבר והרמקולים ואערוך את הת'רד...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות לנגן MP4 חיקוי מתילאנד שישפרו את איכות השמיעה עד 100 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מקליט שיעורים בחיבור line in ממגבר למיני דיסק הבעיה היא שהוא מחלק לי את ההקלטה לחתיכות של משהוא כמו 500 קטעים לשיעור . איך אני מבטל את זה כי כבר ניסתי ולא מצאתי עדיין פיתרון !? הדגם הוא MZ-NHF800
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות אטומות שאפשר להסתובב אותן ברחוב מבלי שיחשבו שנפלתי מהחלל... ראיתי את ה px-200 אבל שמעתי מהרבה אנשים שאין להן כמעט באס. לכן ראיתי את ה K26P, והן ניראות לי אוזניות מעולות. יש למשהוא מושג אם פשר להשיג אותן בארץ?, אם לא בארץ אז בחו"ל עם מחיר סביר למשלוח ולא פי שתיים מהמחיר של האוזניות?. תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק, אך התעוררה בעיה חשמלית. הרמקולים הגיעו עם שקע אמריקאי (110V - למרות שרכשתי בישראל!), ואני כמובן צריך להמיר את זה לשקע ישראלי. בטיפשותי הרבה ניסיתי לחבר את הרמקולים לשנאי רגיל (26VA), אך הוא כמובן נשרף במהרה (לפחות אני מקווה שזה מה שנשרף). השאלה שלי היא: מה אני צריך כדי לגרום לסיפור הזה לעבוד? איפה אני קונה את זה וכמה זה יעלה לי?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-