עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by meirdor,

אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב זה .הומלץ לי על ה ATP3 אבל כבר אין להשיג אותוהבנתי שהתחליף שלו ה VS4121 של AS גרועים בהשוואה אליו ה JBL CREATURE שחשבתי עליהםקטנים מאוד וחבר שלי שעבד בבאג אמר לי להתרחק מהם למה הם עושים מלא בעיות.אין לי שמץ איזה רמקולים יגיעו לרמה של ה ATP3 שמלא המליצו לי עליהם בתקציב 500 ?אולי I TRIGUE 3000 של קריאטיב?אולי ה Z4?(למרות שהבנתי שה Z3 היה גרוע)בכל אופן לי תקציב לHARMAN KARDON SOUND STICKS אין אז..............מישהו???תודה

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by Frozen-Ice,

צריך עזרה בקניית כרטיס קול עד 1000 ש"ח מ"נועה מחשבים" למוזיקה(לרוב שחורה) סרטים(מדי פעם לפעם) ומשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. Started by llliorrr,

יש לי תקציב של עד ל4000 ואני מתלבט בין 32 ל37 והמרחק שלי רוב הזמן זה מ3 מטר ולעיתים ממטר-מטר וחצי..אבל ההתלבטות שלי היא בזה שיש לי ממיר יס מקס רגיל ואני לא מתכוון להחליף בקרוב לHD,כלומר רוב הזמן אני אראה שידורים רגילים(לפעמים HD מהמחשב). עכשיו האם ה37 תהרוס את איכות השידור בגלל הרזולוציה? או שזה לא משנה בין שניהם? ואיזה LCD ממולצים יש בתקציב הזה עדיף כמה שזול יותר..

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by Zombiefied,

אני חושב שזה המקום לשאול טוב אז ככה היום בפתאומיות משהו קרה לאוזניות ואני שומע רק באוזן אחת(ימנית) ניסיתי לחבר את זה במקום אחר במחשב אבל זה לא עזר אני שומע ב2 אוזניות רק אם אני מחזיק את הכבל גבוה. יש לציין שזה קרה לי גם עם הזוג אוזניות הקודם שלי אחרי כמה זמן הם התחילו לעשות בעיות ואז הלכו קפוט יכול להיות שמשהו במחשב דופק אותם נגיד זרם חזק מדי שצולה אותם לאט לאט או משהו ? :'(

5. Started by אנייניר,

שלום, יש לי תקציב של 400 שח (כולל החריגה) ואני מחפש רמקולים 2.1 עם האיכות המקסימלית שאפשר למצוא תודה מראש, יניר

6. מגבר סטריאו שני ערוצים, Sonneteer Campion ורמקולים Triangle Zerius 202 כרגע המקור יהיה CD של SHERWOOD שיוחלף כמה שיותר מהר(אחרי שטיפה נתאושש מהקניה), ב-CD של ARCAM 72 או 73 המערכת תשמש בעיקר למוזיקה, ולכן החלטתי ללכת על המגבר סטריאו שנשמע פשוט מדהים במוזיקה לעומת הרסיברים למיניהם שפשוט נשמעים עלובים לידו. ושאלה אחרונה: איזה כבל צריך בשביל לחבר את המגבר סטריאו הנ"ל למחשב? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  7. אני צריך המלצה לאוזניות טובות עד 200 ש"ח. (אם ממש ממש חייבים לחרוג בכמה שקלים בשביל משהו טוב יותר בהרבה, אז אין בעיה.) אני צריך אוזניות עם איכות מצויינת, אבל ממש מצויינת שאפשר לשמוע איתה שירים באיכות חלקה ונקיה ולשים לב לצלילים שלצידי השיר (לא כמו האוזניות שהבאס זה הדבר הכמעט יחיד ששמים לב אליו כששומעים משהו.) אוזניות קשת שלא יהיו יותר מדי מטרד לאוזניים. והכי חשוב מהשאר- שיהיו מאסיביות, שהחוט לא יתנתק אחרי שימוש של 3 חודשים כמו עם שאר האוזניות שנתקלתי בהן עד היום. אני בטוח שקיים משהו במחיר הזה שעונה לקריטריונים האלה. תודה לעוזרים. פורים שמח שיהיה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by sos!!!!!,

מסך LCD 32 או 42 (או משהוא באמצה תלוי במחיר) רצויי FHD אבל לא חייב כי לא בטוח שיהיה שימוש בזה הטלוויזיה תחובר לממיר YES מהחנויות בחדרה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  9. Started by hwforcer,

For those who sad for Pandora limited the access from israel to it's services. http://www.last.fm Is Better, Free and usable from whole world wide! Enjoy!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. Started by EagleX2,

אוקיי אז אני מנחש שלא יהיה קל מדי לפתור את הבעיה שלי.. הקול הפסיק לעבוד במחשב שלי.. פשוט הפסיק לגמרי... יש לי את הלוח albatron k8x800 proii והכרטיס קול onboared envy24 7.1 (אני חושב..) בכל מקרה... הסאונד פשוט הפסיקר לעבוד לי עדכנתי דרייברים ניסיתי לחבר את הרמקולים גם בחיבור הרגיל על הלוח וגם בכרטיס שאפשר להתקין החלפתי רמקולים אך שום דבר לא עבד! מישהו יכול לעזור לי? :\

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת איזה חיבורים ויציאות לרמקולים יש ללוח הזה?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by usernet123,

תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by Avi Levin,

מה אשתכם\חברה שלכם אומרת על זה? אצלי זה היה יותר לכיוון ה"למה אתה צריך את זה??? עדיף תקנה מערכת ב-200 ש"ח זה הרבה יותר יפה"..נשים.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by ariel-ro,

האם המפרט הבא, מריץ FHD או לפחות ?HDR AMD Athlon 64 3200+ DFI LanParty UT nf4 Ultra-D 2GB RAM DDR1 LEADTEK 6800gs pci-e 256mb@524mhz 1101mhz WD 160gb 8mb sata 2 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by shimon956,

שלום לכולם אני חדש בתחום הזה וממש לא מבין בזה כלום רציתי לשאול אותכם איזה טובים וגם יחסית זולים שקימים היום וזיכרון שיהיה יחסית מהיר

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by pMor,

צריך לדעת סופית מה עדיף: האודיגי או הגיימ טיאטר (6.1), מבחינת איכות, והאם הגיימ טיאטר לוקח מהמעבד כמו הדיג'יפייר כי אחת הסיבות שאני קונה כרטיס זה בגלל שאני צריך פחות שאיבת משאבי מערכת... (מעבד חלש). אני צריך לדעת האם האודיגי פחות איכותי מהGTXP כי אין לי הגבלת תקציב.... אקדים תודה, pMor

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. אני חייב לקנות מחר בבוקר לצורך הקלטת הרצאה אני בטוח שדנו בנושא זה בעבר ,אבל אני לא רואה שום טעם ליבדוק בדיונים קודמים ,משום שכול הזמן יוצאים דגמים חדשים והמחירים משתנים במהירות ,ומה שהיה נכון לאתמול ,אינו רלבנטי להיום. ככול הידוע לי כול המכשירים שיש להם מיקרופון מובנה ,מאפשרים במיקרה הטוב להקליט תיזכורות אישיות ,אולם לא ניתן להקליט באיכות טובה מרצה שנימצא מספר מטרים ממך ולכן על מנת לקבל תוצאות טובות ,הכרחי להישתמש במיקרופון חיצוני איכותי (רצוי כזה שיש בו הגברה פנימית בעזרת סוללה קטנה כמו שיש בשעוני יד). הקיצר אני מחפש נגן מקליט mp3 לשני צרכים: 1.להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני איכותי (מחייב כניסת mic in או line in) ורצוי גם אפשרות להקליט מהרדיו. חשוב שתהיה אפשרות לה…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by quantoM,

במידה ואני מחבר אל הכרטיס Equation Rp-21, האם אני ארגיש הבדל ששווה 450 ש''ח בין הM-Audio Revo. 5.1 לבין הXONAR D2 ?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  19. חברה קניתי אוזניות חדשות של zalman 5.1 הקיצר יש לי שם 3 חיבורים . 1. rear 2. front 3. center הקיצר הבעיה שלי היא שעל הכרטיס קול שלי יש 5 יציאות שהם בצבעים. 1. שחור 2. ירוק בהיר 3. וורוד(מיקרופון) 4. כחול 5. אדום השאלה שלי היא לאן כל אחד משלושת החיבורים של האוזניות מתחבר בכרטיס הזה??? הכרטיס הזה הוא קראטיב 5.1

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  20. איזה אוזניות הכי איכותיות בתקציב עד 300 ש"ח?

21. שלום לכולם, ברשותי מזה 4 וחצי שנים אודיג'י 2 ZS. אני חושד שיש בו בעיה טכנית עקב קול קטוע ובעיות בזיהוי (לא ענו לי בפורום תמיכה טכנית). השאלה שלי היא כזאת, האם לרכוש כרטיס זהה או להשקיע בXFI? האם יש ביניהם הבדלים משמעותיים? אני דורש הרבה מכרטיס קול, חיבור למערכת 5.1, מיקרופון וכו', אני שומע המון מוזיקה ומשחק משחקים. המפרט שלי: Amd athlon 64X2 4200 Asus A8V Deluxe 2GB DDR400 Radeon 1950PRO תודה מראש אנשים טובים, משה.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by berko,

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש.. הלוח של GIGABYTE מדגם 8I945P-G. יש לי VIVO בכרטיס מסך וניסיתי ללכוד וידאו ואודיו מהDVD. האודיו היה מחובר ל SPDIF (קואקסיאלי) במחשב אבל לא שומעים כלום. האם צריך להגדיר את זה באיזושהי צורה , או שבכלל אי אפשר לעשות דבר כזה וזה משמש רק כיציאה ולא גם ככניסה.....? ד"א בהנחה שזה משמש כיציאה. . יש צורך במפענח מיוחד בשביל לשמוע (רסיבר) או שאפשר לחבר יש לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by haimvrt,

יש לי שאלות בקשר לרמקולים האלה 1. יש לי טלוויזיה lcd 32 + tvix 6500 עכשיו בשביל להנות מהסרטים כמו בקולנוע איך אני מחבר מה ולאן? 2. איך הכי טוב למקם אותם בחדר? איזה אפשרויות יש לי עם אני רוצה לתלות אותם ואיך? עם מסמרים? 3. כמו שהבנתי יש פגמים בחלק מהרמקולים שמוכרים בחנויות (התחממות והפסקת עבודת הרמקולים) איך אפשר להיות בטוח שאני לא יפול על פגם? 4. הכי חשוב איך איכות הצליל נגיד בסרטים ומשחקים ממש כמו בקולנוע? שומעים כול דבר קטן וכו'? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  24. אני ממש ממש לא בקיא בתחום האוזניות הקטנות ולכן אני מחפש אוזניות כפתור טובות שיחליפו את האוזניות הנוכחיות שיש לי שהשימוש העיקרי שלהן יהיה באייפוד ובזמן ריצה. אני שומע מטאל, יש אוזניות מומלצות לתחום כזה של מוסיקה? התקציב לא ממש מוגבל אבל לא להתפרע לכיוון האלף שקל, אם אוזניות ב400 שקל נותנות את התמורה למחיר אז זה מצוין. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.