אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
החלטתי ללכת על IAUDIO G3 כי למרות שנחמד לא להתעסק עם סוללות, אי אפשר להיות תלוי כל הזמן במחשב. האם באמת כדאי להוציא על זה 900 שקל ? או עדיף לקנות ג'נרי ב 400שח... סך הכל אני מחפש מכשיר עם איכות שמע מעולה ובמחיר סביר. מה אתם אומרים... ללכת על ה G3 או על משהו אחר ? בנוסף.. מה זה SRS WOW.. האם זה ממש משהו שכדאי שיהיה ? ואילו מכשירים תומכים ב M3U... playlists? אשמח לתגובות..תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שראיתם בכותרת, מחר מגיע טכנאי של YES בכדי לחבר לי את הממיר HD החדש למסך מחשב שלי(Samsung 245T) רציתי לדעת אם תהיה בעיה כלשהי כי כנראה שאפילו הגעה של הטכנאי כרוכה בתשלום של 230 ש"ח אלו החיבורים של המסך עכשיו לגבי האודיו, למסך מחשב שלי אין רמקולים מובנים ומן הסתם גם הייתי מעדיף לשמוע ברמקולים שיש לי של המחשב, 2 רמקולים+סאב. ניתן לשמוע בהם? איך אני מחבר את זה לממיר?(ברור שהטכנאי ידע, אבל אני רוצה להיות בראש שקט שבכלל אפשר לשמוע טלוויזיה דרך הרמקולים האלה) או שצריך כבל מפצל כלשהו? בקיצור, לעזרתכם. אם זה עוזר לכם אז יש לי כרטיס קול SupremeFX II 8-CH Audio(למרות שלא נראה לי זה קשור ;D) תודה!!
-
- 27 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
נגיד אני נכנס לחנות אלקטורינקה ממוצעת בניו יורק מה יהיו המחירים של הנגנים הבאים פחות או יותר: iriver h10 ipod mini
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש משהו איכותי כמה שיותר בתקציב של עד 200 ש"ח. אוזניות גדולות כאלה, שלא נכנסות לתוך האוזן כמו IN EAR. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אולי חלק זוכרים שפתחתי דיון על המגבר SONY שיש לי והייתה לי בעיה לשמוע בעוצמה נורמלית כאשר אני מחבר את המגבר למחשב ולרמקולים של מערכת מיני סטריאו של aiwa. בכל אופן, היום סוף סוף התפניתי והעליתי את הרמקולים של המערכת (המקוריים) לחדר שלי וחיברתי הכל וזה נשמע מאוד חלש! ז כאשר אני מחבר R למגבר ואז לרמקולים וL למערכת סטריאו של aiwa אז אני שומע מצוין במערכת של aiwa אבל חלש מאוד במערכת של sony. מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, חיברתי את המחשב לVIDEO 1 ולVIDEO2, שומעים אבל חלש מאוד)
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטאריו שמשמשת כרמקוליים של המחשב יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1031880981.htm ורציתי לשאול אם אני יקנה את הכרטיס קול הזה -( http://www.pch.co.il/docs/pd929388361.htm ( Creative Audigy 2 האם אני ישמע יותר איכות או שזה קשור למערכת ולא לכרטיס קול ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב, המרוחק משהו כמו 6-7 מטרים מהטלווזיה, תהיתי האם קיים כבל באורך כזה? כמו כן, יש לטלווזיה כניסת VGA, מה עדיף: RCA / VGA? אם קיים כבל כזה, מישהו יכול להפנות אותי לאתר שממנו ניתן לרכוש? כ.מסך : 9600GT, תודה! צחי
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני חודשיים רכשתי פלזמה 42# של סמסונג דגםQ7 לאחרונה התחלתי להתעניין בכל הנושא של HTPC,ובכן לפני 3 חודשים גם רכשתי מחשב ואני מעוניין בשינויים קלים להפוך אותו למחשב HTPC ולמקם אותו בסלון המטרה בעיקר לראות תכנים של HD ו H264 ללא בעיות,אני מעוניין בחיבור המחשב לפלזמה ב HDMI ל HDMI (האם זה החיבור הכי טוב מבחינת איכות?) ,להלן המפרט המחשב שקיים ברשותי כיום: 1.לוח - asus p5b deluxe 2.מעבד - Intel duo core e6400 2.14 mhz 3.זיכרון - GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 4.כ.מסך - Leadtek winfast px 7600 GT extreme 5.כונן קשיח - Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 6.ספק כח - Enermax Liberty 400W Active PFC 7.קי…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב HTPC בסביבות 1500 שח. האם כדאי לקנות מוכן - לדוגמאות מהאתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=142 או שעדיף להרכיב לבד למשל על בסיס המלצה מלפני שלושה חודשים מהאתר המעולה HWZONE http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133339§ion=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 וכמובן שאני אשמח לשמוע הצעות נוספות. ושאלה נוספת, טכנאי שהיה בביתי אמר לי שהכרטיס מסך של המחשב שלי פגע בטלויזיה (מתח גבוה מדי לכיוונה דרך יציאת הDVI אל הHDMI של הטלוויזיה). במקרה וזה נכון, איך אני יכול לוודא שזה לא יקרה שוב? כרטיס מסך איכותי יותר?? תודה חברה.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה ששמתי את ההודעה הזאת בפורום המתאים... דוד שלי קנה פלזמה רמקולים רסיבר הכל יותר מ13k עכשיו ביגלל שהוא התלהב ממש (שלא נדבר על הקיר גבס שהוא עשה והכל ממש בתוך הקיר ממש ממש יפה הוא עשה שם) עכשיו הוא רוצה להתנתק ויאס ולשים צלחת לווין אין לי מושג מה מי מו ואיך זה הולך הוא רוצה מארז שיהיה ממש יפה למרות שמצאנו מלא אבל הבעיה שלי בעצם היא יש לו מחשב אינטל 1.6 גיפורס 2 וזיכרון 256 האם הוא יוכל להכניס את זה למארז HTPC.? האם המערכת הזאתי תספק אותו לצפיה בסרטים בילבד? (לא משחקים רק מערכת הפעלה וסרטים) אני צריך קצת פרטים על הנושא הזה של מערכות HTPC תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב קולנוע ביתי עם הדרישות הבאות: [list type=decimal] [*]תאימות מלאה של המפרט ל- XBMC. [*]יכולת התקנה של דיסק קשיח בגודל 3.5 אינטש (עדיפות ליכולת להתקין 2). [*]קירור פסיבי. [*]רשת קווית 1GB + WiFi. [*]יכולת התמודדות עם סרטים ב- High Bitrate ובכל פרופילי הדחיסה. [*]שלט אלחוטי תואם XBMC. [*]יציאב אופטית לסאונד. [*]יציאת HDMI ו- Display Port. האם אתם מכירים מחשב מוכן מראש שעונה לדרישות הללו? אם לא, כיצד ניתן לבנות ידנית (אני מניח שנקודת התחלה היא המארז ולוח אם תואם), אילו חלקים תואמים לדרישות הללו? תודה ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב יד שנייה כדי לראות סרטים לטלוזיה .. שאלתי עם פנטיום 3 800 מספיק בשביל לראות סרטים בלי קפיצות ? ואם לא איזה מחשב מספיק בשביל זה (הרעיון לא להשקיע יותר מ 1000 שקל ) מדובר רק במעבד + זיכרון + לוח אם+כרטיס מסך פשוט +DVD+ מארז משופצר+ ספק פשוט
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את הטליוזייה שלי ואת כל המערכת קולנוע בייתית שלי למחשב.. איזה מחשב כדי לקנות? האם יש בו חיבורים מתאימין לרמקולים והכל? עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, עברתי דירה, וברצוני לרכוש טלויזיה חדשה (42 אינץ בערך, FULL HD). אני מתלבט בין טלויזיה חכמה לבין רגילה עם אופציה לחיבור מחשב או סטרימר. אשמח לעצתכם על בסיס המידע הבא: מעבר לערוצים הבסיסיים שיש בעידן פלוס, שיגיעו עם הממיר בטלויזיה, אין לי כבלים או לויין. אני רואה מדי פעם סרטים וסדרות, ומעדיף ערוצי טלויזיה מחו"ל, בעיקר מבריטניה, כאלה שאין בחבילות הכבלים בארץ. לדוגמא, SKY SPORTS, BT SPORTS, BBC ONE וכו'. אני מתלבט האם יש ערך מוסף לטלויזיה חכמה (האם שווה לשלם עוד בשביל YOU TUBE...) ? האם נוח יהיה לחבר מחשב ? בכל פעם שארצה לראות אצטרך להעביר את הטלויזיה ל HDMI הרלוונטי, להדליק את המחשב, לחכות שיעלה הווינדוז, להיכנס לאפליקציה שדרכה אראה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח!אני מעוניין לשים בעסק שלי קליפים שהכנתי בhd בסגנון הזה: זה קליפים שיש בהם הרבה בלאגן כמו שאתם רואים שדורשים כנראה כרטיס מסך/כרטיסי מסך חזקים.המקום ענק (800 מ"ר) ובכל פינה יש טלוויזיות (מקרן 1 ו5 טלוויזיות).אני מנסה לחסוך את הטכנאים ולחבר הכל לבד עם דוד שלי.הטלוויזיות הם full hd. ואני רוצה שזה יעבוד כמובן באיכות הכי טובה.כמו כן, הכי חשוב שלא יהיה דיליי בין האודיו לווידאו כי כמו ששמתם לב בסרטון למעלה הכל זז שם לפי הקצב.1. איך לדעתכם אני צריך לחבר את זה? סטרימרים או כבלים?2. איזה מחשב אני צריך בשביל שזה יעבוד ואיזה כרטיס/כרטיסי מסך? המחשב שיש לי כרגע בעסק לא ממש טוב אבל יש לי את המחשב בבית (שמתי את המפרט שלו למטה למטה), האם הוא יספיק? מעדיף …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל ננסה. יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל אפשרות HDMI AUDIO. ה-HDMI מחובר לטלוויזיה. כמו כן, יש לי כרטיס קול חיצוני של m-audio. כאשר כרטיס הקול פועל, האאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הכרטיס קול - מבחינתי זה אומר, הרמקולים/אוזניות שלי. כאשר כרטיס הקול לא פועל, ההאוטפוט יוצא אוטומטית דרך הטלוויזיה - מבחינתי זה אומר, וידיאו(עם VLC). אני תוהה - האם יש דרך לגרום לVLC(או תוכנה אחרת או פתרון אחר) שהאודיו אאוטפוט תמיד יהיה דרך הHDMI, גם כאשר כרטיס הקול פועל ולכן אפליקציות אחרות(ווינאמפ, פיירפוקס וכד') יוציאו אאוטפוט דרך הכרטיס קול? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך 24 אינץ אז החלטתי ללכת סטייל קולנוע ולשדרג את הרמקולים שלי 2.1 ל5.1 התקציב שלי הוא בסביבות 500 שקל. חשבתי על ללכת על הלוג'יטק X משהו 530 נראה לי...למישהו יש מה להגיד בנידון? ואמור להיות לי על הלוח אם משו של 7.1 רציתי לדעת אם זה מספיק הוא שצריך לקנות כרטיס קול אחר... אגב הלוח אם הוא ABIT AB9 PRO
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב. אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים. מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים. מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב. בקיצור נדפקתי. השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא? ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמק…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה למבינים אמיתים. אני מעוניין כמו רבים וטובים לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון, בעיקרון הרעיון שעלה לי הוא להפוך מחשב למערכת מושלמת ( לחבר לו DVD , כרטיס טלוויזיה, כרטיס קול 7.1 ) חפשתי קצת באינטרנט על הנושא ועלתה לי שאלה : במקרה ויש לי כרטיס קול איכותי, בשביל מה צריך רסיבר? חוץ מזה מה דעתם על מחשב בלבד כלב של מערכת קולנוע ביתית ( לא כולל כמובן מסך ורמקולים )?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אז ככה, קניתי כבל HDMI על מנת לחבר את הטלוויזיה עם המחשב, לאחר שחיברתי ביניהם (שתיהם דרך יציאות HDMI), נכנסתי לההגדרות DISPLAY במחשב ומשום מה המחשב לא מגלה את הטלוויזיה כמסך נוסף, ניסיתי הרבה דברים כמו להתקין מחדש דרייבירם של הכרטיס מסך, הדלקה מחדש, ניתוק הכבל והחזרתו.. בינתיים שום דבר לא עזר. יש לי כרטיס מסך - GTX 560TI ולוח אם GIGABYTE H77M-D3H כמובן עם יציאת HDMI והטלוויזיה היא Sharp Aquos LC-32LE240M. אני לא משתמש במתאמים, זה נטו חיבור HDMI to HDMI. אני אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי, מבאס כל הסיפור הזה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 25.3k צפיות
-
-
דבר מוזר - החלפתי רמקולים והמחשב לא מזהה לי את הרמקולים החדשים. אותה מערכת הפעלה (VISTA) אותו כרטיס סאונד (ON BOARD) אותה כניסה. יש פיתרון? תודה, אלון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב HP ProBook 440 G4 ואוזניות Audio-technica M40x. המחשב לא מוציא שום סאונד (גם ברמקולים) וניסיתי את כל הפתרונות שיש באתר של HP, ניסיתי להחליף כבלים, בדקתי שהאוזניות מתפקדות גם בחיבור למכשיר אחר וכלום לא עבד. יש למישהו פתרון? תודה רבה מאוד לכל העונים והעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה, המחשב לא קולט לי את הטלוויזיה, הרבה פעמים בפוקס או לא יודע מה. אחרי הרבה פעמים שאני מכבה ומדליק, מחבר ומנתק את הקבל של המסך הרגיל ואת הקבל של הטלוויזיה איכשהוא הוא קולט אותו ואז אפשר להריץ. כשאני מחבר את החיבור ישירות הוא כלל לא מזהה לי את הטלוויזיה ולא מוצא בכלל את מסך 2 כשאני עושה זיהוי. גם הכפתור של חלונות+P לא עוזר. יש פיתרון לזה? כי כרגע אני כלל לא מצליח לראות
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-