אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם השבוע צילמתי סרט בים ,כשהעברתי את הסרט למחשב(premiere) גיליתי שיש מלא הפרעות של רוח בסאונד עכשיו שאלתי בן אדם מקצועי מה אפר לעשות ואמרו לי שאני צריך מיקסר עכשיו השאלה היא אם אין תוכנה שיכולה לעשות את אותו דבר ללא צורך במיקסר..? תודה מראש לעוזרים מקווה ששמתי את זה בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ MP3 שאני רוצה לפצל בחלק מסויים לשני קובצי MP3 אני צריך תוכנה שבעזרתה אני יוכל לעשות את זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש תוכנה כזו? אם כן אפשר לינק בבקשה להורדה שלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לעשות ריפ מדיסקים למחשב. בנוסף יש לי שאלה, האם אני אשמע הבדל בין 320 לFLAC? המערכת היא JVC th-l1.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לתוכנה שמעבירה מפורמט של מיני דיסק לדיסק רגיל. אם יש דבר כזה אשמח לקבל את שמה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אפשר בתוכנה אחת אפשר בכמה -הציעו לי את QBASE והבנתי שהיא כבדה ומסובכת..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Winamp כבר המון המון זמן (קצת מעל 15 שנים) ואני מאוד אוהב את הפשטות שלה והאקוולייזר ואת זה שבתחילת כל שיר קיימת אפשרות לשמוע את השיר בעמעום (Fade In) אבל אני חושב שזמנה כבר הגיע ואני מחפש תוכנה שתחליף אותה. אני מחפש תוכנה לא כבדה כל כך עם אותם אפשרויות אקוולייזר ועמעום בתחילת כל שיר כמו שיש ב-Winamp אבל שתציג את השירים כמו iTunes (לפי אמן/דיסק וכ'ו). קיימת חיה כזאת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין להוריד להרבה קבצים אאצלי את איכות השמע וע"י לכווץ אקבצים שששוקלים 20 מגה לפחות ממשמעותית כדי שאוכל להעלות אאותם לאתר. האם כל תוכנה של mp3 convert אמורה ללעשות את העבודה? ואיפה אני יכול למצוא תתוכנה כזו? עוד דבר שאשמח לקבל עליו הסבר זה איך אני מקטין וידאו מסוים שרץ על מסך כמעט מלא לקטן (להקטין רזולוציה ואפילו אאיכות) שיהיה בגודל ששל יוטיוב כד'.? התוכנה super נותנת פתרון לדבר השני שביקשתי? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכניות לבניית מגבר קטן ככל האפשר לנגן MP3 לא צריך איכות פנטסטית רק להגביר את ההגברה הפנימית של הנגן אם מישהו יוכל להביא לי תוכניות זה יהיה נהדר
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם! ??? יש לי מערכת קולנוע של 5.1 ערוצים ורסיבר של PIONEER שמחובר דרך מחשב ע"י כבל אופטי. אני מחפש תוכנת אקולייזר למחשב כדי לשלוט בסאונד של כל המחשב. תודה מראש על כל עזרה והחיפוש!
-
- 4 תגובות
- 13.3k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה לשמיעת סראונד במחשב? הייתה לי פעם תוכנה אבל אני לא זוכר את השם שלה, אני רוצה תוכנה שתתבסס על וינאמפ/על הכ.קול . תודה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עבדתי עם adobe audition, היא בסדר אבל אני בטוח שיש יותר טובות ונחות לשימוש ממנה אבל אני לא מכיר? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש נגן (כמו WINAMP או משוכלל יותר) אשר תידרש לאפשר לי את הפעולות הבאות: *ניגון אקראי של שירים מתוך מאגר אשר מ ח ו ל ק לתיקיות שונות. *אפשרות קביעת ניגון מתוך תיקייה מסויימת בשעה מסויימת ומעבר לתיקייה אחרת כפי שאקבע לו. *עליה אוטומטית עם הדלקת המחשב ותחילת נגינה. *קלות בתפעול. אשמח מאוד אם אתם מכירים תוכנה כזו - היא איננה חייבת להיות חינמית או לחלופין אם מישהו מכיר אתר או חברת תוכנה ששם אוכל לקבל את מבוקשי. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אחרי שנתיים + האוזן הימנית לא עובדת יותר(עברה נפילות רבות). אין לי ממש כלים לפתוח ולבדוק אם אפשר לתקן. חשבתי לקנות זוג חדש, אבל הן עולות כ100-150ש"ח יותר ממה שקניתי שזה קצת מבאס. התקציב שלי הוא 600~ וסתם בשביל הסקרנות, איך הCreative Aurvana Live 2?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, בבעלותי מערכת רמקולים של קריאייטיב SBS370 ששימשה אותי כבר שנתיים ואני מחפש להן תחליף... הגבול הוא 400 שקל אך כמובן שאשמח לא להתקרב אליו יותר מדי... כמובן שהדרישה היא מערכת 2.1. יש הצעות ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכבל של אוזניות הSHURE שלי מתחיל להיקרע (בחיבור עם האוזניה) ואני מחפש להן מחליפות. בזמנו קניתי אותן בBLACK FRIDAY ב400 ש"ח (בתכלס ב200). החסרון היחידי שלהן מבחינתי הוא שלא נוח לשמוע איתם שכמופעל לחץ על האוזן (לדוגמא כאשר שוכבים על הצד). אשמח להמלצה לאוזניות ברמתן בלי הבעיה הנ"ל. אין לי בעיה לחכות לBLACK FRIDAY אם זה יעזור. תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחרי שנה+ מס' חודשים, האוזן הימנית לא עובדת. :-\ מחיפוש אני רואה שזו בעיה נפוצה וכבר אין לי אחריות... אני לא בטוח שאני רוצה שוב headset, אם אני יכול לקחת אוזניות טובות יותר ללא MIC. השימוש הוא כללי:משחקים, סרטים, מוזיקה. התקציב לא סגור, אבל חשבתי על 600+-. מחיפוש בזאפ, הSennheiser PC350 נראה הכי מתאים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב.. בעצם הכותרת אומרת הכל. תכננו במשפחתינו לרכוש השבוע סט חדש ואיכותי של לוג'יטק בדמות הZ-560. אך אבוי!! לא ניתן להשיג בארץ יותר את הסט הזה. לכן פנינו אליכם בבקשת עזרה במציאת סט חלופי שנותן איכות/מחיר כמו הZ-560 ז"ל תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
במשך כמעט 3 שנים השתמשתי באוזניות Sennheiser CX300 וב ||Sennheiser CX300 ההבדל הוא ב || , את האחרונה טיפה פחות אהבתי בגלל החוט שארוך יותר באחד הוזניות. עכשיו הואזניות שלי (מגעיןם) מתחיל להראות סימני מוות החלטתי לקנות אוזניות, כמובן שהדבר הראשון שעלה לי לקנות עוד הפעם ||Sennheiser CX300 רק לל ה || הפעם אם אצליח למצוא. אבל אמרתי אבדוק כאן אם מישהו מכיר טווח המחיר כמו שרשמתי זה חייב להיות אוזניות שיושבות בתוך האוזן כמו הדגם הזה ולא אוזניות כמו של האייפון (איכס). אם מישהו מכיר אתר אמין בוודאות ללא זיופים אין לי בעיה להזמין שם. או חנות אזור חדרה - נתניה - הרצליה - תלאביב
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
תקציב של 300 ש"ח, מיועד למטבח תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה אתם יכולים בבקשה לימצוא לי תיבה לסאבוופר 15 אינטש??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים שצויינו למלעה בכותרת ויש רמקול אחד (קידמי שמאלי) שמדיי פעם לא עובד פניתי ללוגיטק (לא בארץ). אחרי כמה אימיילים הם אמרו לי תשלח תמונה של הרמקולים שלך "במצב כזה שאף אחד אחר לא יוכל להשתמש בהם יותר" ואנחנו נישלח לך רמקולים חדשים. הבעיה היא שאני לא רוצה לשבור את הרמקולים שלי לפני שאני מקבל חדשים, אין לי שום אחריות שאני יקבל אותם אני צריך לשמוח על המילה שלהם. יש לכם עצה או רעיון מה אני יכול לכתוב להם כדי לשכנע אותם לשלוח לי רמקולים חדשים בלי שאני ישבור את הישנים? ואם זה קרה למישהו ויש לו תמונות של הרמקולים האלה שבורים אני ישמח אם הוא ישלח לי תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.....וגם לא של מיני יהיה אחלה.... איתן
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-