עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lipa,

הכי פשוטה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  2. הי, יש לי שירים שעשיתי להם ריפ לFLAC מדיסק מכיוון שהדיסקים התחיל להשרט, בזמן האחרון אני שומע כמעט רק אותם ולא את שאר השירים שלי בMP3 320 בנגן וזה טוחן לי את הסוללה. אני צריך תוכנה שתמיר לי את כולם לMP3 320 במכה אחת, (מדובר בלמעלה מ50 שירים ואני לא הולך לעשות את זה אחד אחד). מישהו מכיר תוכנה כזאת שלא תאפס לי את הID TAG? רצוי חינמית תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nondos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להמיר track ספציפים מתוך Midi ל mp3 ולא את כל ה tracks מישהו מכיר כזו? תודה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  4. אני יודע שזה לא הכי קשור לפה,אבל אני פשוט חייב למצוא את זה..ופורום אודיו נראה לי הכי מתאים לכך... פעם היתה לי תוכנה כזו,ועכשיו אני זקוק לאחת בדחיפות... אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשלב שני שירים ולהריץ את שניהם בו זמנית,וכן ליצור קובץ חדש של הקבצים המשולבים. אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אחת.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  5. אז ככה רציתי לברר אם יש נגן מוזיקה למחשב שאיכות הפלט באמת איכותית ועדיפה בהרבה על תוכנות אחרות לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תוכנה ככה שאם לא אשמח אם תעבירו

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  6. Started by mrraz,

יש לי HTPC שעובד נהדר אבל יש לי כמות גדולה של סרטים ואני מתחיל לאבד שליטה מחפש המלצה לתוכנה טובה לניהול ספריית סרטים ב-HTPC

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  7. Started by ras81,

שלום יש לי SANSA E250 אני מעוניין לסכרן שירים אולם יש לי בעיות עם ה MEDIA PLAYER של ווינדוס (הוא לא מסכרן לי אותם כמו שצריך בחינת סיווג שקבעתי) מישהו מכיר תוכנה נוספת לסיכרון שירים? תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שמעוותת מיתרי קול של בני אדם... מה שאני מדבר עליה זה כמו מה שיש בפרסומות של כלבוטק בערוץ 22? אז כזאת אם אתם מכירים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לחתוך את ההתחלה של השיר אם למישהו יש לינק אז אני אשמח, או שיתן לי שם של התוכנה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by nir12360,

משהוא מכיר תוכנה לעריכה קלה ממסרטת DV

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. שלום לכם, חזרתי היום מהקלטות (לא מקצועיות אני נחפז להוסיף) ואנחנו רוצים לערוך כמה קטעים. עד עכשיו, השתמשנו בתוכנה שבאה עם תוכנת הצריבה Nero, אבל מה שאני מנסה לעשות, דורש דיוק של מאית השנייה (או שזה יוצא לי שיש חצי מילה פעמיים). אז עכשיו, אני מחפש תוכנה מתאימה, שתאפשר לי להעתיק ולמחוק קטעים, על בסיס של מאיות השנייה. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by rani,

שלום אני מחפש תוכנה לעריכת מוסיקה ולעשיית רימקסים אשמח אם תרשמו שמות 8)

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. היי אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי וידאו בעיקר חיתוך קטעים, מישהו מכיר תוכנה חינאמית ופשוטה לכך? תודה!

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by HoBGoblin,

אני מחפש תוכנה שאוכל לחתוך קטעים משירים אם יש לכם רעיון בבקשה תגיבו =)

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. מחפש תוכנה לרכז את כל המוזיקה מדיסקים לספריות במחשב (שם של תוכנה) יש לי בערך כ 1000 דיסקים ואני רוצה לסדר אותם במחשב לספריות מסודר

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  16. אהלן, אני מחפש תוכנה שניתן דרכה להגביר/להחליש את התדרים בשיר, כמו שיש בוונאמפ או מדיה פלייר, רק שיהיה אפשר לשמור את זה על השיר ולהעביר את השיר לנגן. תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by qpalzm,

שלום לכולם. יש לי שירים בפורמטים נידחים (Mpc,Au וכו') שאף נגן mp3 לא יכול להשמיע. האם קיימת תוכנה שתוכל לסרוק את ספריית השירים שלי ולהמיר את הקבצים לפורמט מקובל יותר, כמו mp3 או wma? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. אני חיפשתי ולא מצאתי תוכנה כזו :-\ תוכנה אשר מוציאה את הפלט הסאונד הסטריאופוני מהכרטיס קול דרך היציאה הדיגיטלית (לא משנה אם אופטי או קואקסיאלי), על הערוצים האחוריים בנוסף. למי שמכיר את הרסיברים של YAMAHA , יש להם מצב של 5CH STEREO. לבסוף אני צריך שיעבור אות אשר ישדר אות סטראו לקדמיים ולאחוריים. תודה מראש לעוזרים, בני. עריכה: טוב אני אתן לכם קצת השראה: http://img266.imageshack.us/img266/848/nvmixerur5.jpg

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזו?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by habarbash,

טוב חברה אני יודע שזה לא בדיוק המקום לדבר על תוכנות, אבל לא מצאתי מקום אחר שאני יכול לקבל בו תשובה. אני מחפש תוכנה שאני אוכל להפעיל שיר אחד ואת השני ביחד איתו, ופשוט לשחק עם הווליום בכדי לבצע את המעבר בין השירים ללא כל הפסקה, זה דוגמא אחת אבל אני מחפש תוכנה בסגנון הזה עדיף חינמית. תודה רבה, ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שיודעת לפרק את המוזיקה לערוצים (ערוץ שירה, ערוץ תופים, וכו'), ושניתן לשלוט על כל ערוץ בנפרד, בדומה למגבר ווקאלי. מישהו מכיר?

22. אצלי בחדר הטלוויזיה והמחשב נמצאים על אותו קיר ואני לפעמים מאזין למוסיקה כאשר אני מול המחשב ולעיתים צופה בסרטים כשאני שוכב על המיטה והעניין הוא שכל פעם אני צריך להגדיר אחרת את הבאלאנס בין הרמקולים, וזה ממש מעצבן לעשות את זה כל פעם. אני מחפש תוכנה שיכולה בלחיצת כפתור לקבוע הגדרות מותאמות מראש של באלאנס וטון. למשל שבלחיצת כפתור יוסיף 4dB לרמקול ימין כדי שאני לא אצטרך לשנות את זה ידנית דרך הרסיבר כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by assaf990,

דרישות: פשוטה וידידותית קלה ורק לשם גזירת השיר ושמירתו חזרה בפורמט MP3 ושאיכותו לא תיפגע. תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה להקליד הרצאה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by itays,

לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני ינסה בכל זאת.. אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיתוך של שירי mp3, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים