עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lowdez,

שלום חברים, אני מחפש לקנות רמקולים למחשב בתצורת 2.1, אחרי חיפושים מעמיקים והרבה התלבטויות, הנה האפשרויות: JBL Creature Altec Lansing 4121 Altec Lansing 2421 Logitech X240 או לקנות מEBAY את הATP3 של Altec Lansing שזה סיפור ואני מעדיף להמנע ממנו. כעיקרון אני מוכן לשים על רמקולים באיזור ה400 שקל מינוס. אני מחפש משהו בשביל סרטים, סדרות ומוזיקה (מטאל כבד) אם למישהו יש המלצה לאחד מהדגמים, או לדגם אחר, אני אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  2. (זה סט רמקולים של קריאטיב) כאילו יש אור והכל אבל זה לא מנגן וחיברתי טוב מה לעשות

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  3. Started by moshiko211,

מה אתם אומרים על הARCHOS AV 700 40giga האם הוא נראה טוב? האם זה הדור החדש כי אני לא רוצה לקנות משהו ואחרי יומיים יצא משהו מטורף? האם הAV420 עדיף? האם הARCHOS AV402 כבר יצא ומה מיוחד בו כל כך?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  4. מה דעתכם חברה ? JBL Venue Series Stadium 8-Inch 3-Way Speaker http://www.amazon.com/JBL-Venue-Stadium-8-Inch-Speaker/dp/B000FD3W1G/ref=dp_return_1/002-3705129-8629614?ie=UTF8&n=172282&s=electronics&qid=1193599108&sr=1-10 Sony SS-MF650H 3-Way Floorstanding Speakers http://www.amazon.com/Sony-SS-MF650H-3-Way-Floorstanding-Speakers/dp/B00029U12Q/ref=sr_1_7/002-3705129-8629614?ie=UTF8&s=audio-video&qid=1193599995&sr=1-7 Sony SSF-5000 Floor Standing 3-way Speaker http://www.amazon.com/Sony-SSF-5000-Floor-Standing-Speaker/dp/customer-reviews/B000OG4E1G/ref=cm_cr_acr_dp_top/002-3705129-8629614?ie=UTF8&showViewpoints=1&customer-reviews.…

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. Started by shai25,

יש לי כ.מסך ישן מסוג FX5200 עם יציאת DVI וLCD עם כניסה של HDMI, אם אני יחבר את הכ.מסך מהיציאה של ה DVI ל LCD בכניסה של ה HDMI אני יקבל את מלוא האיכות או בגלל העובדה שהכ.מסך הוא ישן יהיו בעיות?(ה LCD עובד ברזולוציה של 1333X768 ותומך ב 1080P ואני רוצה לנגן סרט ב 1080P) אם הכ.מסך לא מהווה בעיה , רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב LCD כתור מסך מחשב והאם יראו כמו בעבודה עם LCD שקונים במיוחד למחשב (הLCD עם ניגודיות של 1:5000 ו5 MS) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  6. שלום החלטתי שהגיע הזמן להשתמש ביכולות ובדברים של GTXP בנוסף לשמיעת סאונד באיכות גבוהה וחיבור מיקרופון, אוזניות וUSB.. מה עוד נותן הRACK שאיתו בא הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by SyMiC,

יש לי 600 שקל אני רוצה לקנות אוזניות לא רוצה רמקולים יש לי כבר מערכת השימושים הם בעיקר משחקים !! CS;CSS;CRYSIS;FARCRY2;NFS אני מתלבט בין SteelSound 5h v2 קישור : http://www****eelseries.com/us/produ...sb/information ================================================== ========= Medusa 5.1 ProGamer Headset אם איזה כרטיס קול תמליצו עד 600 שקל ביחד חייב שהכרטיס לא יקח ביצועים מהמעבד קישור : http://www.speed-link.com/ ================================================== ========== Icemat headset siberia + usb sound card קישור : http://www****eelseries.com/teaser_h...ia-soundcard_w קישור : http://www****eelseries.com/teaser_h...siberia-full_w ================================…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  8. יש לי נגן MP3 שקיבלתי לאחרונה וראיתי וקראתי שאפשר לראות בו את המילים לשירים שמנגנים בו, אך רק בפורמט *.LRC . הורדתי קובץ כזה, אבל הוא לא פעל. (שמתי אותו באותה תיקיה עם השיר והם היו באותו שם). האם יש עוד דברים שאני צריכה לדעת כדי שזה יעבוד? ומאיפה אני יכולה להוריד עוד קבצי LRC? יש אתרים מיוחדים? אולי אתר עם הוראות איך ליצור קובץ כזה? (או שמישהו רוצה לכתוב הוראות?) תודה מראש. :-*

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  9. אני רוצה לשים רמקולים במקלחת ולחבר אותם למחשב שנמצא בחדר ליד, ואז יוצא מצב שיש ביניהם כבל של איזה 4 מטר. אני צריך שהרמקולים יהיה כמו שפחות עמוקים (מבחינת גודל, רוחב ואורך זה בסדר אבל יש בעיה עם העומק כי אין הרבה מקום). הבעיה היא שבדרך כלל הרמקולים האלה באים על כבל אודיו שמחובר אליהם ומתחבר למחשב, איך אני מאריך אותו ל4 מטר? האם זה יפגע באיכות הסאונד? איזה רמקולים אתם ממליצים בשבילי? ראיתי בZAP ונראה לי שאלה הכי התאימו לי : YSTM101 של YAMAHA וגם:Genius SP-HF 2.0 560Watt. אני יודע שהימאה נשמעים יותר טובים כי זה ימאה, אבל הג'יניוס הם 14W RMS והימאה רק 10, והאיכות פה גם ככה לא תהיה בשמיים, מה גם שהג'יניוס נראים לי יותר יפים. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by Goat17,

שלום בן דוד שלי התקין כרטיס מסך HD2600 של ATI, הכרטיס עובד מצויין אבל הסאונד נעלם לו.. אחרי הפעלה מחדש של המחשב הסאונד חזר אבל אז נעלם שוב... לפי מה שקראתי כרטיס המסך הזה נותן יציאת AUDIO כלשהי.. וניראה כי היא 'משתלטת' על הסאונד של המחשב.. אם מישהו ניתקל בבעיה הזאת ויכול לתת פתרון אני אודה לו מאוד..

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. שלום אני מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 32' ( Full HD כמובן), כרגע אני מתלבט בין סאמסונג 550 לבין פנסוניק U30... אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטלוויזיות או להמליץ על אחרת. תודה ויום טוב לכם!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. יש לי איפוד וידאו 30 GB אני מתאמן במכון כושר..ואני צריך אוזניות שיהיה לי נוח לרוץ איתן שלא יפלו לי כל הזמן ...הבעיה העיקרית היא שהאוזניים שלי קטנות יחסית...יש איזה שהוא דגם מסוים שמישהו יכול להמליץ לקנות שיתאים לשימוש הנל? אגב כמובן שאני מעוניין שהאוזניות יהיו איכותיות מספיק כדי לנצל את היכולות של האיפוד.. תודה מראש אביתר

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 וברשותי מערכת של 5 רמקולים קטנה משהו כמו בתמונה. הורדתי את כל המקודדים האפשריים של הסרטים מכל מיני אתרים וכולל מקודד של AC3 , ובכל זאת בכל פעם שאני רואה סרטים של AC3 אני שומע אותו מכל הרמקולים במקום שמרמקול הסנטר יצאו הקולות(כמו שהיה לי פעם) פשוט מכל הרמקולים יוצאים אותם הקולות. אני ממש לא יודע מה צריך לעשות, אני לא יודע מה עשיתי לא טוב! אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER , לפני כחודשיים לפני שעשיתי פורמט למחשב הכל עבד כמו שצריך (הכוונה בסרטים)! אשמח לקבל כל עזרה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by sherlock1212,

חיברתי אורגן למחשב וכנראה שבאורגן יש בעיה והוא מוציא סאונד רק לצד ימין, יש דרך לגרום לזה לפעול גם על הרמקולים מצד שמאל?

15. אח שלי נוסע לחו"ל . אני צריך המלצה לאוזניות עד 400 שקל מהדיוטי פרי בארץ. לא משנה איזה מבנה אבל העיקר שיהיו נוחות. השימושים הם שמיעת מוזיקה באייפוד. (ומן הסתם לא ג'נריות) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by SagroN,

שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות לגיימרים, אוזניות מקצועיות, התקציב הוא עד 250 ש"ח, אני מעדיף אוזניות במחיר שנע בין 200-250 כך שהאוזניות יהיו איכותיות. חשוב לציין שהאוזניות הם למשחקים בלבד, לא לשמיעת מוזיקה בשביל זה יש לי את הX-530, אני רוצה לשמוע צעדים וממש שמיעה צלולה ונעימה לאוזן. אשמח להמלצות עם קישורים מהאתרים שבהם המחיר הוא הטוב ביותר! וכמובן שתיהיה אחריות. אני לא חושב שצריך להשקיע באוזניות 750 שקל כמו על ברקודה וכו', כאילו מה לא חבל על הכסף? זה סה"כ אוזניות, אני לא טייס שאני צריך לטוס איתם או משהו כזה :-\

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by kirkagur,

לאלה שעוסקים בסאונד ויצירת מוסיקה: Mr. Soundman היא תוכנה לאימון אוזניים להורדה בחינם שכבר עשתה גל או שניים בעולם. עד סוף אוגוסט מתקיימת תחרות אוזן הזהב, עם פרסים מיוחדים לזוכים. Mר. Soundמן באתר LFO

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. בבקשה אנשים טובים, יש לי שתי שאלות, אם לא קשה לענות אליהן: 1. האם הנגן IRIVER H120 מוציא סראונד (ולא רק סטריאו) דרך היציאה האופטית שלו? 2. יש לי שני מקורות קול (מחשב ו-CD) עם יציאות אופטיות ואני רוצה לחבר את שניהם למערכת הרמקולים שלי. איפה אפשר למצוא מפצל לכבל אופטי? חיפשתי שעות ולא מצאתי. תודה לעונים ולמתעניינים!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  19. שלום אני רוצה לשדרג את חווית ההאזנה שלי וזכרתי את השם .EQUATION כמה שווה להשקיע?? האם זה איכותי ושווה?? מצאתי את הדגם בכותרת ב 470 שקל.יש מקומות יותר זולים? אשמח להמלצות לאוזניות טובות ואני פתוח להצעות.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. מתלבט בנושא אזניות לגיימינג (אין לי צורך במיקרופון ) , האים ללכת על אוזניה ייעודית של חברות כמו RAZER או STEELSERIES או שללכת על אוזניה מחברת סאונד ידוע כמו סנסהיזר או שור ?. התקציב עד 600 שקל. אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן ודגמים מומלצים במסגרת התקציב . תודה , דרור.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  21. סט רמקולים לקולנוע ביתי מבית YAMAHA דגם NSP240 רסיבר RXV350 Yamaha זה ויצא בערך 2000 שקל וזה התקציב שלי אם למישו יש הצעות טובות יותר אשמח לקבל אותם

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  22. רציתי לדעת איך האוזניות האלו התקציב שלי לא גדול מקסימום 250 שקל תודה! http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=464273

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. Started by jeyjey,

לא משנה לי סגורות/פתוחות, השימוש יהיה בתוך הבית. הבאס לא צריך להיות מפוצץ אבל חשוב לי שהוא יורגש. ואין לי בעיה להזמין מחו"ל. ראיתי את ה- Koss Porta Pro ו- Grado SR60i, איך הן?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by gal1,

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1844546

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  25. יש לא מעט תוכנות שעושות המרה מסטיראו ל5.1... אבל לא יצא לי לשמוע תוכנה שמבצעת זאת באיכות טובה יש המלצות לתוכנות שיאפשרו שמיעת מוזיקה ב5.1 באיכות טובה? סטיראו זה נחמד אבל חסר כל העניין של הסראונד לפעמים

• 0 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.