עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by xindy,

אני מעוניין לקנות רמקולים בינונים למחשב ,ואני רוצה לדעת מי מבינהם הכי טוב.! 1. ALTEC LANSING AVS300 .2.1 2. . 2.1 LOGITECH S3-30 היקרים מבין השלושה 3.CREATIVE SBS 2.1 הזולים מבין השלושה תודה לכולם.!

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

המערכת שלי: 4 רמקולים->4 באסים,שתי טוויטרים,4 רמקולים רגילים,מחוברים לרסיבר של AIWA(בן 10 משהו כזה...),אם היא משנה... אני שומע משום מה רק מצד אחד,כשהכל מכוון בבאלנס,כולל דרך הרסיבר(מצד שמאל לא שומעים כ ל ו ם) מה עושים?...

3. Started by SixKiller,

יש לי את הלוח הבא Abit NF7SL והכרטיס קול הסאונדסטורם ויש בו 5 יציאות+אופטית שאלתי את אח שלי... מה היציאה הזאת עושה אז הוא אמר משהו בקשר לזיהוי של הרמקולים.. זתומרת שזה לבד יזהה את החיבורים... קדמיים\אחוריים\סנטר זה מה שהבנתי... SnoopDog

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 וברשותי מערכת של 5 רמקולים קטנה משהו כמו בתמונה. הורדתי את כל המקודדים האפשריים של הסרטים מכל מיני אתרים וכולל מקודד של AC3 , ובכל זאת בכל פעם שאני רואה סרטים של AC3 אני שומע אותו מכל הרמקולים במקום שמרמקול הסנטר יצאו הקולות(כמו שהיה לי פעם) פשוט מכל הרמקולים יוצאים אותם הקולות. אני ממש לא יודע מה צריך לעשות, אני לא יודע מה עשיתי לא טוב! אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER , לפני כחודשיים לפני שעשיתי פורמט למחשב הכל עבד כמו שצריך (הכוונה בסרטים)! אשמח לקבל כל עזרה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Jhon_Watt,

גלשתי בTGP וגיליתי שהם עשו מבצע עם באג או משהו, הם מוכרים את הסאנדיסק במחיר ממש זול,זה מה שהם אומרים לפחות http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkkFluFAAfuwTJmoi.php מה אתם אומרים ? אני לא צריך יותר מזה,וגם שמעתי מחברים שלי שהוא ממש טוב ועוד במחיר כזה הוא מציאה אם לא יגידו לי משהו אחר כנראה שאני אקנה אותו,הוא נראה דיי טוב למחיר שלו-מה שאין לי ממש

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by LRa,

מישהו יודע אם הנגנים תומכים במילים לשירים כמו בנגנים של cowon ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. שלום וברכה, אני מעוניין לקנות PMP ואני מתלבט בין 2 דגמים הראשון הנה הוא: http://www.archos.co.il/Product.asp?Pid=av...at2ID=0&aff=Zap והנה השני(SORELL): http://www.medialineinc.com/Product_MP3_So....asp?v_left=pmp על מי הייתם הולכים על הARCHOS או על השניSORELL? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by Dimness,

אני רוצה למצוא פתרון כמה שיותר איכותי וכמה שיותר זול כדי לשמוע מוזיקה בחדר שלי.... יש לי בבית מחשב עם כונן סי.די ישן שאין בו שום שימוש, האם אפשר להפוך אותו לנגן דיסקים, מבלי לחבר אליו שום ציוד היקפי מלבד רמקולים ואולי רסיבר? רסיבר ורמקולים פשוטים אבל לא זבליים, כמה אמורים לעלות? אם יש לכם תשובות, הערות, רעיונות ועיצות בבקשה תגיבו עריכה: במחשב יש כרטיס קול SY P8

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Ranash87,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות כרטיס קול ששימושו העיקרי הוא לשמיעת מוזיקה (בעיקר FLAC-ים). המחשב שלי מחובר לרסיבר (Yamaha RX-V563), אשר מוציא ל-2.1. Wharfedale Diamond 9.1 ול- Wharfedale SW-150. אין בכוונתי להוסיף רמקולים לסראונד. אני מתלבט בין Xonar DX, D2X and Essence STX. עיקר ההתלבטות היא לגבי המחיר כמובן. האם המערכת שלי בכלל תנצל את הSTX כמו שצריך או שהוא מיותר מבחינתי? יש לכם המלצות אחרות לגבי כרטיס קול? כל אינפוט יתקבל בברכה. תודה על העזרה, רן.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by CaRTeR,

דיפדפתי קצת אחורה וראיתי שה microlab האלה שכולם ממליצים עליהם זה ה ATP3 החדש. למען האמת אני לא אוהב כל כך את העיצוב שלהם ואיין שלט והשליטה בבאס היא מאחורי הסאב. אז אני מחפש רמקולים במחיר הזה +- עם שליטה על הבאס משלט אלחוטי או שלט חוטי כזה שיושב על השולחן. בעבר היה לי ADA880, כרגע יש לי במחשב אחד ATP3 בבית ובשני לוגיטק X540 ואני צריך רמקולים 2.1 סבבה לשלישי. תודה.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by jackok111,

שלום, יש לי xtreamer ultra שמחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. אני עובד על מערכת ההפעלה המסופקת עם המכשיר דרך ה- DOK. אני לא מצליח לשמוע סאונד כשאני רואה סרטים, אולם אני כן מצליח לשמוע סאונד אם אני שומע שירים. מישהו יודע מה הבעיה ? כיוונתי את כל ההגדרות ליציאה דיגיטלית... תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by asaf12,

שלום לכולם! ברשותי פטיפון מדגם CEC BD-5200, ולאחרונה אני חווה מעין "נפילות " בזמן השמיעה, כאילו השיר נופל לשניה ב2 אוקטבות,ואחכ שניה חוזר לסולם הנכון, וככה כל בערך דקה-שתיים. יש למישהו במקרה מושג מה הבעיה? המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  13. שלום ושבוע טוב יש לי מסך בחדר LG 42LH90QR והוא בהחלא מספק אותי אבל אני רוצה לרכוש מסך לסלון אני גר עם ההורים ולהם יש מסך פשוט מסוג שארפ 32D44E אני רוצה לרכוש להם מסך בין 50-55 אינץ LED לא תלת מימיד כי שמעתי שזה לא משתלם הסכום שאני מוכן להשקיע זה 11000-17000 שקל תנו לי המלצות למסכים שיש להם בקרות טובות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  14. שלום. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה. נועדה בעיקר לשדר תכני HD שמוזרמים מהמחשב (למרות שתהיה מחוברת גם לממיר של HOT). אני מעריך ש37" זה הכי גדול שאפשר להכניס בסלון. מפאת מיליוני הדגמים שיש- אשמח להמלצה. תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by Avi Levin,

מה אשתכם\חברה שלכם אומרת על זה? אצלי זה היה יותר לכיוון ה"למה אתה צריך את זה??? עדיף תקנה מערכת ב-200 ש"ח זה הרבה יותר יפה"..נשים.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by אנייניר,

שלום, יש לי תקציב של 400 שח (כולל החריגה) ואני מחפש רמקולים 2.1 עם האיכות המקסימלית שאפשר למצוא תודה מראש, יניר

17. Started by sbhtkK7,

שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. קניתי טלויזית LCD חדשה (A450 של סמסונג 32 אינץ' - הבנתי שהיא שווה ביותר!) בכל מקרה יש לי מס' שאלות לגביה: 1. האם יכולים לצוץ בטלויזיה פיקסלים שרופים ואם כן אחרי כמה יש אחריות? 2. למרות שחשבתי שדי קשה לצרוב טלויזית LCD, בהוראות רשומה אזהרה שאומרת שאחרי שעתיים של תמונת סטילס קבועה התמונה יכולה להצרב במסך - נשמע הגיוני? 3. אני מתכוון לחבר את המחשב שלי למסך, עד כה המחשב היה מחובר לטלויזיה הישנה שלי בעזרת כבל RCA רגיל ובטלויזיה החדשה קיים גם חיבור VGA, האם יש הבדל משמעותי באיכות שמצדיקה קניית כבל VGA? 4. אני מחבר גם PS3 לטלויזיה - מה יותר איכותי: HDMI או קומפוננט? ולאיזה חברה יש כבלים איכותיים? 5. אני יחבר את ממיר היס שלי לטלויזיה בעזרת כבל scart 2 s-video האם האיכ…

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

האם המפרט הבא, מריץ FHD או לפחות ?HDR AMD Athlon 64 3200+ DFI LanParty UT nf4 Ultra-D 2GB RAM DDR1 LEADTEK 6800gs pci-e 256mb@524mhz 1101mhz WD 160gb 8mb sata 2 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  20. מה קורה חבר'ה אני חדש פה.. שמעתי שיש פה קהילה איכותית אז באתי להתייעץ איתכם.. אשמח לקבל עזרה =]

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by meirdor,

אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב זה .הומלץ לי על ה ATP3 אבל כבר אין להשיג אותוהבנתי שהתחליף שלו ה VS4121 של AS גרועים בהשוואה אליו ה JBL CREATURE שחשבתי עליהםקטנים מאוד וחבר שלי שעבד בבאג אמר לי להתרחק מהם למה הם עושים מלא בעיות.אין לי שמץ איזה רמקולים יגיעו לרמה של ה ATP3 שמלא המליצו לי עליהם בתקציב 500 ?אולי I TRIGUE 3000 של קריאטיב?אולי ה Z4?(למרות שהבנתי שה Z3 היה גרוע)בכל אופן לי תקציב לHARMAN KARDON SOUND STICKS אין אז..............מישהו???תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  22. עד עכשיו הייתי נעול על ה-FX6021, אבל אז התברר לי שאני יכול להשיג את ה-Z-2300 ב700 ש"ח. האם שווה כמעט להכפיל את ההשקעה ולקנות את ה-FX6021? האם הם ברמה הרבה יותר גבוהה? תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. רוצה לחבר את הנייד לרסיבר....

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by DarkLloth,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת 2.1 טובה למחשב למשחקים בטווח הנ"ל , מה שמצאתי כרגע הוא : 1.http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=24889 2.http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501317.3 עכשיו , מבמחינת נתונים יבשים 2 המערכות הראשונות יותר טובות (40-20000) ה eacan עם תדרים פחות טובים אבל עיצוב שאני אוהב הרבה יותר (140-20000) מה אתם אומרים ? או שיש משהו יותר מומלץ במחיר 200-300 ש"ח ... (יש גם את ה eacan 199 )

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by MagnuM_47,

שלום אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר ממצוע. זה המחשב שלי: http://www.pcworld.com/article/id,127985-page,1-c,desktoppcs/article.html אני קונה את הכרטיס בחו"ל, אם מישהו יוכל למצוא לי כרטיס טוב באתר הבא: http://www.newegg.com/ זה יהיה מצויין... תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.