עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איך אני מחבר 5.1 ערוצים מהמחשב לטלבזיה ומשם למערכת יש לי לוח אם h61m-e23 g3 pentium d.core g 630 של אינטל וכרטיס מסך של gigabyte gt 430 שדרכו אני מעביר את הקול בכבל hdmi יש צליל אבל במערכת אני לא יוכול לשמועה dts זה עובד רק על שני הרמקולים הקדמים תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מערכת 5.1 השימוש העיקרי היה לסרטים ומעט מוזיקה(משחקים בכלל לא). התקציב שלו 300 שקל. והוא חושב לקנות את הדגם הזה, קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=127587 מה אתם חושבים על המערכת הזאת,ועל רמקולים 5.1 בכלל(במחיר הזה)?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by udi,

שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  4. המכשיר הזה כמה צריך בערך לעלות? 200-300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  5. חברי הפורום שלום לאחר שרכשתי כרטיס קול של קרייטיב 5.1 לייב התקנתי אותו במחשב. נוצרו לי מספר בעיות. יש לציין שאני מחובר בין המחשב לרסיבר ביציאה דיגיטלית. כאשר אני מפעיל בתוכנה של קרייטיב את הסאונד הדיגיטלי נוצרים לי על מסך הטלוויזיה הפרעות מין קווים לאורך עם אני מנתק את היציאה הדיגיטלית זה נעלם. שאלה נוספת היא היכן אני יכול לרכוש כבל קוקסיאלי באורך של 10 מטר שמצד אחד יהיה יציאה כמו של מיקרופון pl ומצד שני rca. אני רוצה לחבר את הכבל בין המחשב לרסיבר. ממתין לתשובה דחוף לביא.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני צריך המלצה לLCD לסלון בגודל 32 . אבל אני צריך צריך את הטלויזיה מהאתר הזה. http://www.bestbuy.co.il/map.aspx?FolderID=53 בגלל שאנחנו קונים אותה בצקים אז הטלויזיה צריכה להיות רק מהאתר הזה . כי יש בעיר שלי סניף של BEST BUY ואנחנו קונים משם . אני לא מבין בכלל בLCD ככה שאין לי דרישות מיוחדות . מה שכן אם אפשר שהטלויזיה תתמוך בHD . הטלויזיה תיהיה רק בסלון ותתחבר לממיר של הוט ולDVD .(אני לא מתכוון לחבר אותה למחשב .) אם אפשר אז תמליצו על כמה טלויזיות, למקרה שאחת תיהיה חסרה להם במלאי . ועוד משהו , איך החנות עצמה ? למקרה שאני יצטרך לממש את האחריות . מישהו קנה משם ? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  7. אני רוצה להעתיק מוסיקה מדיסק מקורי שיש לי הגדרתי בתוכנה שיעתיק לי בפורמט MP3 320kbs.. אחרי העתקה לא כל השירים יוצאים טוב וחלק ניתקעים באמצע.. למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by 11iceman11,

שלום, רציתי לדעת אם המסך 32A3000 Toshiba טוב? אני לא מכיר יותר מדי את התחום וראיתי פשוט מבצע שנראה ממש טוב: http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=203&CategoryName=LCD_Screens_UpTo_32&AuctionId=5464327 לפי הבנתי למסך יש 2 תצורות: C גרסה יפנית E גרסה אירופאית איך אפשר לדעת אם זה C או E ? לפי המכירה שבלינק שצירפתי, זה שהם רושמים שהניגודיות היא 500cd/m2 זה לא מרשים/מרגיע אותי... מה שמגיע לארץ זה רק E ? האם מישהו מכיר את המסך / ממליץ ?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. היום גיליתי שהכרטיס קול שלי CREATIVE SB LIVE! VALUE עושה בעיות עם המחשב, כנראה נדפק, חיברתי אליו מגבר STEREO, ושמעו מצויין. אחרי שהוצאתי אותו מהמחשב כי הוא נדפק, הפעלתי את הכרטיס קול ONBOARD AC'97 ושמתי לב ששומעים אותו דבר בדיוק, אין הבדלי איכותי בסטריאו בכל זאת. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין הכרטיסים, והאם בסטריאו אני לא אראה הבדל בכלל?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  10. יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ? עשיתי את מה שאמרו לי (מה שכתוב למטה) וזה לא עזר . "תינכס ללוח הבקרה>צלילים והתקני שמע/אם אתה משתמש בתצוגת קטגוריות תלחץ על כונן את עוצמת הקול של המערכת אחרי שתיכנס ל"צלילים דיבור והתקני שמע">עבור לכרטיסית קול>תראה שם סמל מיקרופון "הקלטת קול">תלחץ על עוצמה>תוודא שלא מסומן "השתק" לא בעוצמ מיקרופון ולא בעוצמת קו " [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  11. היי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שני וגי הipod, אז מי מהם יותר טוב ובמה? ואיפה אני יכול לקנות אותם?לינקים? ואם יש לכם המלצות נוספות לנגנים בטווח מחירים הזה אשמח לשמוע אותם... תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by giladsch1,

שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי עם טיפ לגבי התקן שבעזרתו ניתן לחבר את המחשב חדש לטלויזיה (s-video). פעם שמעתי על "קופסה" חיצונית עם מס' התקנים שפותרת את הבעיה. תודה, גלעד

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by avivshaia,

האם כבל של חיבור vga מצד אחד וחיבור scart יאפשר לי לראות טלויזיה על מסך המחשב? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by 69,

נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...) אם זה עוזר, במנהל ההתקנים זה נקרא PCI multimedia audio device (עם סימן שאלה/קריאה צהוב כמובן...)

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. אחרי חיפושים של כמה חודשים ארוכים "וקשים" נראה לי סוף סוף מצאתי את האבידה מבין מגוון רחב של אוזניות שבניהם היו- פורטה פרו SR-60 K414P HD201 HD201 PX100 PX200 ועוד רבים טובים ומולצים.. לבסוף נגלו אל עיניי בסניף באג בעזריאלי ה-אודיו המדוברות- (הגיעו היישר מיפן! ;D ;D) Audio-Technica ATH-SJ3 לינק לתמונה שלהם ומעט פרטים מ-אודיו קיוב, http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Portable,+Casual/product/Audio-Technica_ATH-SJ3_Portable_Headphones.html על הנייר ועל פי המראה הם נראו ממש יפות ויש להם מראה מאוד יפה ולא מגושם מבחינת גודל "הכוסות" מה שמאפשר לטייל איתם קצת ברחוב מבלי להית בבושות. ממה שהבנתי על האוזניות כמה דברים בסיסיים הם שהם טיפה באסיות ושהקשת שלהם…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. אני רוצה להקליט את הגיטרה שלי במחשב, לכן אני מחפש כרטיס קול שיתאים בטווח מחירים של 300~500ש"ח.. אני יודע שיש כרטיסי קול שמיועדים לזה ספציפית, אבל אותן מייצרות חברות המתמחות בגיטרות ולא בהכרח בכרטיסי קול, בנוסף לעובדה שכרטיס קול למחשב ישמש אותי לעוד דברים.. בעיקרון ראיתי כמה כרטיסים בחנות החדשה של TMS, אבל אני לא ממש מתמצא בזה.. בעיקרון אני רוצה שלכרטיס תהיה כניסה של חיבור של גיטרה(ה-PL גדול יותר).. תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by ARI_ARI,

מחפש רמקולים טובים לסלון (שיתחברו למחשב) במחיר סביר... בסביבות ה1000+- ש"ח חשבתי על 5.1. יאללה חברה תמליצו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by F430,

אני יכול להשיג אותו ב2500 ,כמה המגבר אכותי ואם כדיי לי לקנותו אותו? השימושים שלי הן סרטים משחקים ומוזיקה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by stojakovic,

אהלן, יש לי logitech-540 שמחוברים למחשב, ועד עכשיו כל פעם שהייתי רוצה לשמוע מוזיקה הייתי מכניס את הדיסק לCDROM... הבעיה היא שעשיתי קצת סדר בדיסקים ואני שומע יותר פתאום אז רציתי דרך לשמוע דיסקים גם שהמחשב מכובה, אבל מהרמקולים של המחשב... אין לי שום רעיון איך לחבר את הקומפקט דיסק ישירות לרמקולים, כי אין להם עוד שום כניסה.. למישהו יש רעיון? זה מאוד מאוד יעזור לי!! תודה!

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  20. Started by bluemail,

החיבורים נראים בסדר הנגן עובד מה יכול להיות הבעיה

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  21. http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?p=101698

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by Slavikik,

שלום... אמא שלי מעוניינת לקנות טלוויזיה לחדר השינה שלה בתקציב עד 2200 שקל...

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  23. Started by hagay21,

רכשתי את hercules fortissimo 3 7.1 החדש ויש לי מס שאלות 1) האם קיימת אופציית 7.1 או שזה סתם חארטה? 2) יש על הכרטיס חיבור ל2 קידמיים 2 אחוריים וסנטר וגם יציאת out למערכת בהנחה שהמערכת שלי תומכת ב 6.1 האם המערכת תוכל לפצל את קידוד הסואנד מהכרטיס ל 6 ערוצים ע"י יציאת ה out לבד או שיש צורך בחיבור נוסף? http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=56&b=0&f=1

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by aquarius,

האם אפשר לחבר שני כרטיסי קול לאותו לוח אם אם כן איך?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  25. כשאני מחבר אוזניות, לא משנה איזה - רק אוזניות, לא רמקולים, יש ציפצוץ גבוה ומעצבן בטירוף! למשהו יש מושג איך לתקן את זה????

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים