אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
הם נראים לי טובים, לא כל כך מצאתי ביקורות מקצועיות עליהם באינטרנט בעיקרון הם באים כמעט עם הכול (שלט, מטען, אנטנה לרדיו וכו) אז באתי לשאול אתכם אם למישהו יש הצעה לרמקולים יותר טובים לדרך בסגנון של הטרבל דוק או המלצה עם הטרבל דוק אז אני אשמח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש משדר FM לIPOD שלי כדי שאני אוכל לשמוע אותו באוטו. חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש מלא סוגים....מישהו יודע איזה משדר של איזה חברה הכי טוב??? (אני מחפש אחד שמתחבר למצת ומשמש גם כמטען)
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
התלבטתי בין הX5 לבין הX5L ובסוף הגעתי למסכנה שאני מעדיף את הX5 כי ההבדל בגודל משמעותי בשבילי עכשיו אני חושב על הכיסוי שלו... הוא אותו כיסוי לשני הנגנים כך שאם משתמשים בו לא מרגישים את ההבדל... אני צודק? או שאולי...
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי אייפוד דור 3 והתקנתי את תוספת העברית שיש באתר. אבל לצערי האותיות מופיעות הפוך. רואים עברית, אבל אם אמור להיות כתוב למשל להתלבש, אז כתוב באייפוד שבלתהל. מה לעשות ???
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי אני משתגע כבר הרבה זמן עם האוזניות של המינידיסק שלי (Sony) - האיכות בהן פשוט גרועה ביחס לאוזניות שמקבלים עם נגני Creative למשל. קיוויתי שתוכלו לייעץ לי. ההורים שלי טסים לספרד בסוכות וחשבתי לקנות אוזניות בדיוטי פרי. אילו אוזניות כדאי לקנות? אני צריך אוזניות קטנות (In-Ear) שיהיה להן סאונד חזק (יש לי אוזניות איכותיות של סוני שפשוט שומעים בהן ממש חלש במינידיסק) אין תקציב מוגדר, אבל אני משער שיותר מ200 שקלים אני לא אשים, אלא אם כן זה ממש משתלם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעיה כאשר בערך כ-80 אחוז מהשירים באנגלית על המחשב שלי (300+ שירים),נכתבים הפוך זאת אומרת מימין לשמאל... דוגמא: Eminem-rock city אז מופיע לי ytiC kcoR מה עושים? אני לא יכול להעביר שירים למכשיר אמ פי 3 שלי (creative zen touch) כי כל השירים כתובים הפוך..זאת בעיה לא רק על המכשיר אלא גם במחשב מה עושים? זה יכול להיות קשור לתוכנת שמיעה כמו winamp?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אוקי אז ככה : אני יודע שישנם מלא תארדים על קניית MP3, אבל מכיוון שהסיפור הזה יותר מורכב, אני חושב שלפתוח תארד חדש יהיה נכון, אם לא אז אני אשמח אם תפנו אותי לתארד הפתוח הנכון, ותנעלו נושא זה. קודם כל אח שלי מחפש תוכנה שאפשר להכניס דיסק רגיל של מוזיקה (קבצי WAV) ולהעביר את השירים למחשב במצב של MP3, ומשם לנגן. מכיוון שלאח שלי כל השירים נמצאים על דיסקים רגילים. (כמו שקונים). אז הוא אמר לי שאם אני מוצא תוכנה כזאתי, הוא ישמח אם אני אחפש לו נגן MP3, לא יקר מידי, שתיהיה כמות אחסון נדיבה, הוא מאוד מעדיף של sony, משום מה.. ובגלל שאבא שלנו טס לארה"ב אז אולי אפילו חנות בסוט-לייק-סיטי (מכירים את המקום, זה בארה"ב, אם רשמתי נכון.), אם תמצאו. עכשיו שאני נזכר, הם גם מאוד מעדיף …
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
הדגמים הם : VS4121 ו - VS2621 של Altec lansing ו Microlabs m880 מה העדיף בניהם מה שאני רוצה לדעת העצם איזה מהם "יחנק" פחות בווליום גבוה לפי התכונות שלהם הם פחות או יותר זהים אך השאלה נותרת מה "יותר טוב"
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לאוטו עד 2000 ש''ח, סאב מגבר ורמקולים כאילו הכל בייחד.... תודה מראש:]
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
מה ה encoder הכי טוב ל ogg and mp3 files ? על מה הייתם ממליצים , חיפשתי אבל לא מצאתי .... וגם לא יודע למה ה encoder של nero לא רואה את ה שירים שעל הדיסק.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
כרגע יש לי כבל רגיל (אדום\שחור) שיוצא מן הSB מכניסה אחת (LINE IN למגבר ל CD IN STEREO אני צריך כבל אחר בשביל לקבל 5.1 ?? אני מדבר על DIVX שהם AC3....
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש... והקול הוא פשוט חזק בצורה מוגזמת.... עם אותם הרמקולים במחשב הישן הקול היה חלש בצורה משמעותית.... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
I need headphones but not over 200nis what do you thnk about: Altec AHP512 the Altec AHP512 cost 179nis @ ARCADIA
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום. יש כרטיס קול OB מסוג AC97 או משהו כזה יש לי חיבור אופטי, איך אני בעצם יכול לשלוט בו?!... חיברתי למערכת הסראונד שלי, דרך הסיב האופטי, אבל לא ממש יכולתי לשלוט בזה נתחיל בזה שלא נראה לי שיצא סאונד ל5 רמקולים, וניגנתי סרטים שמשדרים סראונד (AC3) אני משתמש בתוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם המחשב, אין שם שום דבר שמזכיר סאונד אופטי, רק דיגיטלי. לדעתי זאת בעיה של דרייברים או משהו כזה. עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לקנות את השנאי הזה יחד עם המיני ושהוא לא יעשה בעיות... בחנות מציעים אותו כתוספת לאיפוד מיני אך רציתי להיות בטוח... http://www.pdastore.co.il/product.asp?Pid=ac-usb&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=17 השנאי הזה מתחבר לשקעים בישראל או לא??
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני צריך המלצה לLCD לסלון בגודל 32 . אבל אני צריך צריך את הטלויזיה מהאתר הזה. http://www.bestbuy.co.il/map.aspx?FolderID=53 בגלל שאנחנו קונים אותה בצקים אז הטלויזיה צריכה להיות רק מהאתר הזה . כי יש בעיר שלי סניף של BEST BUY ואנחנו קונים משם . אני לא מבין בכלל בLCD ככה שאין לי דרישות מיוחדות . מה שכן אם אפשר שהטלויזיה תתמוך בHD . הטלויזיה תיהיה רק בסלון ותתחבר לממיר של הוט ולDVD .(אני לא מתכוון לחבר אותה למחשב .) אם אפשר אז תמליצו על כמה טלויזיות, למקרה שאחת תיהיה חסרה להם במלאי . ועוד משהו , איך החנות עצמה ? למקרה שאני יצטרך לממש את האחריות . מישהו קנה משם ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן, החלטנו להצטייד בעוד טלויזיית LCD בנוסף ל 2 הקיימות ושוב עולה השאלה איזו טלויזיה כדאי...? כרגע יש לנו טושיבה 37" מסדרה 68 ושארפ 32" מדגם SA1. אנחנו מאוד מרוצים משתיהן ועוד שארפ זה בהחלט אופציה, אבל השאלה היא אם אין משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? במיוחד בהתחשב שהשארפ היא HD READY ולא FULL. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בעיקר לצפיה בשידוריי ממיר ובdvd. אין שימוש עתידי כרגע או עכשווי בhigh def אם יש תחום יותר זול מבחינת מחירים שעדיין ייתן תועלת, יתקבל בברכה. 32-37 אינץ' משהו חמוד לחדר. רצויה בתלייה. אשמח לשמוע המלצות תודה.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126 השמועות מדברות על אייפוד מסך 3.5"... שיהווה תחרות לנגני ה-pmp הקיימים... יותר נתונים מזה אין לי אבל אני אוכל לספר לכם שבאיי פוד הזה לא יהיו כפתורים אלא רק מסך שיהיה מסך טאצ' שהגלגלת תופיע כאשר תיגע במסך ותעלם כעבור כמה שניות... http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שיאפשר צפייה והקלטה של תוכניות דרך ממיר של הוט (בכמה שפחות מאמץ של המחשב עצמו) מוכן לחרוג טיפה אם ההשקעה תיהיה שווה את זה (כרטיס פנימי או חיצוני לא חשוב העיקר שיתמודד עם הקלטה באיכות סבירה ושיעבוד בXP) תודה. שלומי.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... ועוד 2: 1. האם אפשרי(או מומלץ) לקנות אוזניות באיביי? 2. מה הדרך הכי טובה לשמור על האוזניות? לנתק אותם כל פעם מהנגן? לקבל אותם? פשוט אצל הזוג האחרון שלי, אוזנייה אחת הפסיקה לעבוד פתאום ורציתי לדעת אם יש דרך למנוע את זה או שזה פשוט "בלאי" (זה היה של סוני). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לחבר את המחשב פיסי שלי למסך lcd 42" fhd לצורך משחקים וסרטים 50 אחוז כל אחד מהם ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר של בערך עד 400 שח שיהיה מחובר למערכת רמקולים 5.1 של לוגיטק x540 ואני מחפש המלצה לכרטיס קול שיהיה תואם את צרכיי ובהתאם לתקציב תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לדעת מה הדרך הטובה ביותר להעביר שירים מדיסק CD רגיל (דיסקים מקוריים) למחשב. השתמשתי עד כה בApple Lossless שיש ב iTunes. זה הכי טוב ? (ממה שיש לאייטונס להציע) אגב, מה זה אומר שיש דיסק שרשום עליו Digitally Remastered?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-