אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי סט של X530. אני לא משתמש ברמקול סנטר ובאחוריים מאחר והיום אין לי איפה למקם אותם. הציעו לי לקנות את הסט הזה ממני ב300 ש"ח. האם יש סט 2.1 ב300 ש"ח ששווה את ההחלפה ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מדבר על הכרטיס הזה: (כרגע אין בארץ) http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17791 ועל זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17813 הם פחות משפרים דברים, אך מוסיפים דרייברים יציבים יותר, וגם SHILD חיצוני, וגם PCI-X לא ראיתי עוד יותר מידי ביקורות ברשת, אבל ממה שאנשים טוענים הם אמורים להיות לא רעים. מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
דודים שלי לא רוצים את המערכת קולנוע שיש להם בסלון אז אמרתי להם: "אם אתם לא רוצים אותה אני אקח" אז הם אמרו בכיף. עכשיו, אני לא יודע איזה דגם בדיוק, אז ראיתי בזאפ כמה דגמים של החברה (אני גם לא בטוח שזאת החברה כי ראיתי רק "pur" והיו שתי מילים אחת מתחחת לשניה אז אני משער זה החברה הזאת) בקיצור, הרמקולים טובים? העלתי תמונה של הרמקולים מהצד (ככה אני זוכר אותם) אז אולי זה יכול לעזור לזהות את הדגם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רכשתי את hercules fortissimo 3 7.1 החדש ויש לי מס שאלות 1) האם קיימת אופציית 7.1 או שזה סתם חארטה? 2) יש על הכרטיס חיבור ל2 קידמיים 2 אחוריים וסנטר וגם יציאת out למערכת בהנחה שהמערכת שלי תומכת ב 6.1 האם המערכת תוכל לפצל את קידוד הסואנד מהכרטיס ל 6 ערוצים ע"י יציאת ה out לבד או שיש צורך בחיבור נוסף? http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=56&b=0&f=1
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חבר'ה מה דעתכם? איפה הקאטץ'? http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen60nomad&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מכין מחשב קטן שישמש לצפיית סרטים על TV, וגם לשמיעת MP3 מידי פעם... (בעיקר לסרטים) לפי מה שהבנתי לקריאטיב יש רמקולים טובים וחשבתי אולי לקחת את הסט הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd895375313.htm אבל זה טיפה יקר לי... בבקשה תמליצו לי על רמקולים טובים לצפייה בסרטים (DIVX\XVID\כמובן DVD ועוד כמה פורמטים שונים) מצפה לתשובות איתי
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
או כל סטנד אחר של רמקולים לווייניים מישהו מכיר סטנדים איכותיים ומאיפה אפשר להשיג? אפילו להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אנימחפש נגדן MP3 בדיוק כמו ה H320 האירופאי של IRIVER רק שאני נוסע לארה"C ובארץ לא בא בחשבון עקב המחיר אני צריך במכשיר: 20GB (אין לי מה לעשות עם 40) רדיו FM צבעוני תומך MP WMV USBTOGO מעביר תמונות ישירות מהמכשיר בלי המחשב תומך jpg , bmp ו20GB של שירים כמו כל מכשיר ומצידי שינגן גם וידאו לא משנה איזה חברה לא משנה איזה דגם רק שייייהיה מכשיר טוב ושאפשר להשיג אותו בארה"ב לכל הסיפור הזה יש לי תקציב של גג 330$ [move]בארה"ב[/move]
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לא מצאתי אפילו ביקורת בגוגל... אפשר איזה חוות דעת ?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אולי מכם תגיע הישועה.... כשקניתי את הIAUDIO XL5 נאמר לי שהוא תומך פונטים בעברית.. הפוכה אמנם אבל עדיין עברית. בתכלס כשניסתי לשים בו קבצים עם שמות בעברית הופיע לי שטח ריק ...בלי כיתוב בכלל ... אשמח לכל עצה או תגובה בנושא .. אפילו בעברית הפוכה אני אסתפק....
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חיפשתי כבר בפורומים, אבל לא מצאתי משו שעזר לי במיוחד. אני לא מבין איך עושים את כל התהליך, איזה דברים צריך, ואם צריך תוכנה או משהו בשביל זה. תודה
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מהי תועלת מגבר האוזניות מבחינת הצליל המתקבל? האם תוכלו לשתף את נסיונכם האישי בהוספת מגברים שונים אל האוזניות שברשותכם?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD שתומך ב-Divx והכי חשוב שיהייה לו ממשק USB, כדאי שאני אוכל לחבר אליו DOK/דיסק קשיח נייד. בינתיים ראיתי רק מכשיר אחד שעונה לקריטריונים הנ"ל והוא XORO HSD2100. אשמח אם אנשים ימליצו לי על מכשירים נוספים מהסוג הנ"ל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ולנקות את הרשת מבפנים ? ועם אפשרי חיפשתי ברשת ולא מצאתי תמונות של האוזניות מבפנים .
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקיי חיברתי את כל החיבורים לצבעים המתאימים ורוב הרמקולים לא עבדו, אז התחלתי לשחק עם החיבורים ולהכניס אותם לצבעים שונים והגעתי למצב שרק רמקול אחד לא עובד (אחורי) הגדרתי את כל ההגדרות על 7.1 (במצב הזה יותר רמקולים עובדים) בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל שהרמקול האחורי יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גדולות איכותיות עד 150 שקל עדיף פחות... זה בשביל הנגן mp3 usb שלי אני אל מבין כל כך בחברות ונתונים שרשומים עבור כל אוזניות..תודה האם אלו נחשבות טובות ? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3759153
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים בינונים למחשב ,ואני רוצה לדעת מי מבינהם הכי טוב.! 1. ALTEC LANSING AVS300 .2.1 2. . 2.1 LOGITECH S3-30 היקרים מבין השלושה 3.CREATIVE SBS 2.1 הזולים מבין השלושה תודה לכולם.!
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי לקחת את המחשב הישן שלהם ולהפוך אותו למחשב מולטימדיה נחמד (לא צריך יכולות רבות, רק שיהיה מסוגל להריץ סרטי HD). השאלה העיקרית היא האם הוא בכלל יהיה מספיק חזק בשביל זה. אני לא זוכר את המפרט המדויק, אבל זה בערך משהו כזה: מעבד AMD 2800 512מב זכרון Geforce 6200 מה דעתכם? יחזיק?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון(בשביל משחקי רשת) ולא שומעים דרכו כלום. כנראה צריך לסמן איפשהו V או משהו כזה. פעם כשהייתי מחבר כל דבר, היה קופץ חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי את מה שהמחשב חושב שחיברתי, והיום זה כבר לא קורה. בכל מקרה, איך אני מפעיל את המיקרופון? אני כרגע בתצורה של 5.1 אם זה משנה.(ויסטה, דרייבר soundmax black hawk) תודה. הסתדרתי, אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות 5.1 ואני מתלבט בין שני דגמים: המדוזה פרו גיימר או הזלמן 5.1 . אני רוצה לדעת מה יותר נוח,אילו בילו ביצועים עדיפים,הן במוזיקה והן במשחקים. קראתי את הביקורת של המדוזה באתר אבל אני לא יודע כלום לגבי הזלמן. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש רעש מוזר ברמקולים שלי , אני מתכוון לא כשאני שומע משהו , יש מין רעש מעצבן כזה "שששששששש" האם זאת תקלה ברמקולים עצמם? או שאפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הזמנתי X5L ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות. אני לא אוהב אוזניות כפתור ואני מחפש רק אוזניות גדולות! אני יותר בכיוון של סנהייזר... ממש אוהב את הסאונד שלהם. התקציב שלי, כמו שכתוב בכותרת, הוא עד 400 שקל! אני ממש לא יודע מה לקנות, אז אני צריך את העזרה שלכם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מי לדעתכם חברת הנגנים הטובה ביותר היום?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הכוונה היא למדיה סנטר בכלל (לא בהכרח מ"ה של מיקרוסופט ... למרות שאין לי זמן להתעסק עם זה אז היא עומדת בעדיפות ראשונה... אלא אם כן יש רוב להמלצות על משהו אחר .... חשוב שיהיה ידידותי למשתמשים רגילים - כלומר להורים שלי) הכוונה שמחשב ישמש בעיקר למדיה סנטר (אולי לפעמים גלישה בסלון כי זה נוח או דברים אחרים פשוטים) ובזמן הפנוי שלו (נגיד בלילה כשהוא כבר לא בשימוש) ישמש להורדות. תודה על עזרה, טל נ.ב. התקציב לא משהו ... כרגע אני יכול לקבל ללא עלות P3-1000 ולשים עליו המון זכרון 750 MB ואולי אפילו 1 גיגה יותר (תלוי כמה הסלוטים של זכרון יהיו ללוח אם שאקבל)
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות לגיימרים, אוזניות מקצועיות, התקציב הוא עד 250 ש"ח, אני מעדיף אוזניות במחיר שנע בין 200-250 כך שהאוזניות יהיו איכותיות. חשוב לציין שהאוזניות הם למשחקים בלבד, לא לשמיעת מוזיקה בשביל זה יש לי את הX-530, אני רוצה לשמוע צעדים וממש שמיעה צלולה ונעימה לאוזן. אשמח להמלצות עם קישורים מהאתרים שבהם המחיר הוא הטוב ביותר! וכמובן שתיהיה אחריות. אני לא חושב שצריך להשקיע באוזניות 750 שקל כמו על ברקודה וכו', כאילו מה לא חבל על הכסף? זה סה"כ אוזניות, אני לא טייס שאני צריך לטוס איתם או משהו כזה :-\
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-