אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח הבא Abit NF7SL והכרטיס קול הסאונדסטורם ויש בו 5 יציאות+אופטית שאלתי את אח שלי... מה היציאה הזאת עושה אז הוא אמר משהו בקשר לזיהוי של הרמקולים.. זתומרת שזה לבד יזהה את החיבורים... קדמיים\אחוריים\סנטר זה מה שהבנתי... SnoopDog
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב בכרטיס מסך דגם BFG-GTX260OC מחובר אליו למחשב כרגע 2407WHPFC DELL DVI-DVI ניסיתי לחבר את SONY 46W5500 עם כבל HDMI ,ליציאה השניה בכרטיס מסך דרך מתאם DVI TO HDMI ולא מצליח לראות תמונה,ניסיתי בכל הכניסות HDMI של המסך וללא הצלחה. מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך בעל חיבור HDMI. ולחבר אותו עם הכבל הזה לממיר YES וגם למחשב אני יודע שזה אפשרי כי בכבל יש את החיבורים שאני צריך ובמסך יש חיבור DVI שאליו אמור המחשב להתחבר. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22753406 עכשיו הכבל אמור לספק לי גם סאונד וגם תמונה למרות שאני לא צריך סאונד כי במסך עצמו אין רמקולים.. רק רציתי לדעת אם הכבל יספק לי איכות תמונה טובה . וגם רציתי המלצה למסך שיש לו חיבור DVI וגם HDMI. תקציב 1500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
או כל סטנד אחר של רמקולים לווייניים מישהו מכיר סטנדים איכותיים ומאיפה אפשר להשיג? אפילו להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן אנשים, בקצרה: אני מחפש לקנות נגן DVD/DIVX במחיר של עד 550ש"ח. יש לי אפשרות להביא את ה-LG DV9723P שנמכר בחנויות רגילות בסביבות ה-750-800ש"ח (אלא אם כן הייתה ירידה שלא שמעתי עליה)) ב-530~ש"ח בדיוטי-פרי. החסרון היחיד שלו הוא שהוא לא תומך בכתוביות בעברית, לא משהו כל-כך קריטי... אני לא פריק של איכות, אני אפילו מרוצה מאיזה DVD סיני של Prosound שקניתי לפני כמה שנים.. אבל מה שאני מחפש זה נגן שיתן לי איכות תמונה סבירה ולא יעשה בעיות עם צרובים וסרטי DIVX/XVID. עד עכשיו העדפתי את ה-LG בגלל שהוא מספק איכות תמונה טובה+, איכות סאונד טובה ולא עושה בעיות בניגון סרטים. אם למישהו יש נגן יותר טוב בסביבת המחירים הזאת אשמח לשמוע. תודה, מתן.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לקחתי מאחי את הכרטיס הזה Creative EMU10K1 ויש לי את הכרטיס default של הלוח Asus p4p800 delux עכשיו השאלה שלי.. האם שווה לי לחבר את הכרטיס לוח ולהפעיל אותו ולהתשתמש בו במקום הזה של האסוס? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי את הנגן cowon a3 ואני רוצה אוזניות אכותיות וטובות, יש המלצות כלשהן? כי חשבתי על אוזניות אלחוטיות (שהיה משהו בלי חוטים כי זה קצת מעצבן) תודה לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. יש לי טלוויזיה LG מדגם M228WA ורציתי לחבר אותה עם כבל קומפוננט לממיר HOT HD. 1. האם הכל יכול להגיע לאיכות של HD? 2. אם אני משווה אותו ל HDMI עד כמה הבדל יש ביינהם? 3. האם אני יוכל לראות את כל הערוצים באיכות טובה יותר ולא רק את הערוצי ה HD? נכון לעכשיו אני מחובר עם כבל בננה הצהוב הרגיל. תודה מראש לכל מי שיתן תשובה !
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איך החנות הזאתי? נראה אמין? http://www.mooliphone.co.il/prod_223500.html
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי אייפוד דור 3 והתקנתי את תוספת העברית שיש באתר. אבל לצערי האותיות מופיעות הפוך. רואים עברית, אבל אם אמור להיות כתוב למשל להתלבש, אז כתוב באייפוד שבלתהל. מה לעשות ???
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקציב שלי עד 500 ש"ח , אני רוצה רמקולים איכותיים ושהאיכות תיהיה מצוינת , הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה. תודה מראש..
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של מארנץ וsubwoofer של sonab ואני שמעתי מהרבה אנשים שאם מחברים את הסאב לרסיבר אז נוצרת התנגשות בין הcrossover של הרסיבר crossover של הסאב ובכך זה מסרס את הצלילים הנמוכים ,הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הcrossover של הסאב ובינתיים מה שעשיתי זה גם גרוע וזה לחבר את הרמקולים הקדמיים הגדולים דרך הסאב ואת הסאב לחבר לחיבור של הרמקולים הקיימים ברסיבר. אז האם יש דרך לבטל את הcrossover של הסאב?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי איכותיות בתקציב עד 300 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
האם הוא טוב יותר מהכרטיס המובנה שיש לי כרגע? הכרטיס שאני מתעתד לרכוש מגיע עם פאנל קידמי ושלט האם ארגיש בהבדל במשחקים\סרטים וכדומה בסאונד? בקרוב אני רוכש רמקולים 2.2 כנראה של DIVOOM שמעתי אותם למרות שהם די צעצועים הסאב עושה KABOOM עצבני הסאונד שלהם אינו רע בכלל,לאחר חיבור סטליטים נורמלים יותר (עץ) הסאונד מאוזן מאוד ומתאים מאוד למשחקים \ סרטים http://64.233.183.100/translate_c?hl=en&u=http://www.hkepc.com/1785&usg=ALkJrhgYHmT06-aIhm93oH33vqme9JftOA אני מחבר לו במקום הסטליטים המעפנים שלו 2 מוניטורים של MICROLAB SOLO2 או Behringer
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך ישן מסוג FX5200 עם יציאת DVI וLCD עם כניסה של HDMI, אם אני יחבר את הכ.מסך מהיציאה של ה DVI ל LCD בכניסה של ה HDMI אני יקבל את מלוא האיכות או בגלל העובדה שהכ.מסך הוא ישן יהיו בעיות?(ה LCD עובד ברזולוציה של 1333X768 ותומך ב 1080P ואני רוצה לנגן סרט ב 1080P) אם הכ.מסך לא מהווה בעיה , רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב LCD כתור מסך מחשב והאם יראו כמו בעבודה עם LCD שקונים במיוחד למחשב (הLCD עם ניגודיות של 1:5000 ו5 MS) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. יש לי את הקובץ של הכתוביות והכל וגם את השיר אבל אני לא הצלחתי לחבר אותם ביחד. מישו יודע איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מזה 4 וחצי שנים אודיג'י 2 ZS. אני חושד שיש בו בעיה טכנית עקב קול קטוע ובעיות בזיהוי (לא ענו לי בפורום תמיכה טכנית). השאלה שלי היא כזאת, האם לרכוש כרטיס זהה או להשקיע בXFI? האם יש ביניהם הבדלים משמעותיים? אני דורש הרבה מכרטיס קול, חיבור למערכת 5.1, מיקרופון וכו', אני שומע המון מוזיקה ומשחק משחקים. המפרט שלי: Amd athlon 64X2 4200 Asus A8V Deluxe 2GB DDR400 Radeon 1950PRO תודה מראש אנשים טובים, משה.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הייתי אצל חבר שהריץ את אווטאר בגירסה 1080P על המחשב שלו המעבד אינטל כפול ליבה פשוט היה על 80% והתצוגה מכרטיס O/B היתה על הפנים עם קווי סינכרון שריצדו על המסך. רכשתי עבורו HD 5550 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E ב-440 ש"ח (רצה משהו יותר מפשוט) הרצתי את אווטאר 1080P והופתעתי, המעבד היה על 10% !!! מעבר לתוצאה המצויינת לכרטיס יש 3 יציאות VGA, HDMI, DVI אני התרשמתי.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי 600 שקל אני רוצה לקנות אוזניות לא רוצה רמקולים יש לי כבר מערכת השימושים הם בעיקר משחקים !! CS;CSS;CRYSIS;FARCRY2;NFS אני מתלבט בין SteelSound 5h v2 קישור : http://www****eelseries.com/us/produ...sb/information ================================================== ========= Medusa 5.1 ProGamer Headset אם איזה כרטיס קול תמליצו עד 600 שקל ביחד חייב שהכרטיס לא יקח ביצועים מהמעבד קישור : http://www.speed-link.com/ ================================================== ========== Icemat headset siberia + usb sound card קישור : http://www****eelseries.com/teaser_h...ia-soundcard_w קישור : http://www****eelseries.com/teaser_h...siberia-full_w ================================…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מהי תועלת מגבר האוזניות מבחינת הצליל המתקבל? האם תוכלו לשתף את נסיונכם האישי בהוספת מגברים שונים אל האוזניות שברשותכם?
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש המלצה לרמקולים, שישמשו בעיקר לסרטים ומשחקים, אך גם למוסיקה. אני לא מחפש משהו מפוצץ, אלא בסך הכל רמקולים שעושים את העבודה ולא עולים יותר מידיי. חובה שיהייה להם גם חיבור לטלוויזיה וגם חיבור של כבר אופטי(לXbox) בעיקרון אין לי טווח מחירים ספציפי, אבל אם תתנו דוגמאות אני אראה אם אפילו כדאי לנסות הם הולכים להיות ממוקמים בסלון. חובה רמקולים לוויניים, רצפתיים לא באים בחשבון. עוד משהו: אני לא מבין כמעט כלום בכל הקטע של המגברים, הרמקולים, ואיך הם משתלבים, אז אני בסך הכל מעדיף לא להתעסק עם זה בכלל, אבל אם חובה מגבר עם הרמקולים אני אשמח להסבר קצר והמלצה על מגבר זול שעושה תעבודה. תודה רבה עריכה: שחכתי לציין שזה חשוב לי שהמקולים יראו נורמאלי, אני לא רוצ…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לשים רמקולים במקלחת ולחבר אותם למחשב שנמצא בחדר ליד, ואז יוצא מצב שיש ביניהם כבל של איזה 4 מטר. אני צריך שהרמקולים יהיה כמו שפחות עמוקים (מבחינת גודל, רוחב ואורך זה בסדר אבל יש בעיה עם העומק כי אין הרבה מקום). הבעיה היא שבדרך כלל הרמקולים האלה באים על כבל אודיו שמחובר אליהם ומתחבר למחשב, איך אני מאריך אותו ל4 מטר? האם זה יפגע באיכות הסאונד? איזה רמקולים אתם ממליצים בשבילי? ראיתי בZAP ונראה לי שאלה הכי התאימו לי : YSTM101 של YAMAHA וגם:Genius SP-HF 2.0 560Watt. אני יודע שהימאה נשמעים יותר טובים כי זה ימאה, אבל הג'יניוס הם 14W RMS והימאה רק 10, והאיכות פה גם ככה לא תהיה בשמיים, מה גם שהג'יניוס נראים לי יותר יפים. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 32' ( Full HD כמובן), כרגע אני מתלבט בין סאמסונג 550 לבין פנסוניק U30... אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטלוויזיות או להמליץ על אחרת. תודה ויום טוב לכם!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ראתי מידע ותמונות עליו בign וב iriver.com כעת הוא אחד מהאופציות המובילות שלי בעיקר בגלל שיש לו צג צבעוני מובנה ויכולת לנגן divx עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. אני יכול לצרוב סתם סרט בנרו כמידע (לדוגמא אני צורב בנרו finding nemo.avi על דיסק מידע, אני מכניס את הדיסק לדיסקמן ורואה את הסרט על הצג של הדיסקמן- זה עד כדי כך פשוט? 2. מה האיכות קול?? היא שווה לסדרת ה ihp?? 3. מה החסרונות פה?? זה נשמע יותר מדי טוב
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי לקחת את המחשב הישן שלהם ולהפוך אותו למחשב מולטימדיה נחמד (לא צריך יכולות רבות, רק שיהיה מסוגל להריץ סרטי HD). השאלה העיקרית היא האם הוא בכלל יהיה מספיק חזק בשביל זה. אני לא זוכר את המפרט המדויק, אבל זה בערך משהו כזה: מעבד AMD 2800 512מב זכרון Geforce 6200 מה דעתכם? יחזיק?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-