אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
איזה מהרמקולים הבאים עדיפים בתקציב 200 ש"ח? Creative SBS380 (את הSBS390 לא מצאתי באף חנות) או Eacan E510? השימושים הם משחקים ומוזיקה (רוק כבד, מטאל). תודה.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני צריך שתעזרו לי פו יש לי שכום של 3000 ש"ח ואני חייב לקנות נגן שמאפשר שמיעת MP3 וגם לראות תמונות (צבעוני) וגם לאחסן תיקיות רו קבצים רגילים וגם כול דבר תוספת לא אכפת כמו הקלטה וכאלה ממה שהבנתי יש או את זה : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipode-40photo&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 IPOD PHOTO יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות זה דור רביעי אבל יש אפשרות גם לאחסן דברים רגילים כמו ב DISK ON KEY ??? ולראות סרטים אפשר ??? או : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 IRIVER IH 340 שהוא גם 40 גיגה כמו ה IPOD אבל יש לו מסך של 26000 צבים לעומת IPOD של 64000 עכשו - יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות אבל יש אפשרות גם לאחסן ד…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מדבר על הכרטיס הזה: (כרגע אין בארץ) http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17791 ועל זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=17813 הם פחות משפרים דברים, אך מוסיפים דרייברים יציבים יותר, וגם SHILD חיצוני, וגם PCI-X לא ראיתי עוד יותר מידי ביקורות ברשת, אבל ממה שאנשים טוענים הם אמורים להיות לא רעים. מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הבא Abit NF7SL והכרטיס קול הסאונדסטורם ויש בו 5 יציאות+אופטית שאלתי את אח שלי... מה היציאה הזאת עושה אז הוא אמר משהו בקשר לזיהוי של הרמקולים.. זתומרת שזה לבד יזהה את החיבורים... קדמיים\אחוריים\סנטר זה מה שהבנתי... SnoopDog
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל לא מצאתי מקום שיש בו הבנה גדולה כמו פה בנושא ולנושא שדרגתי לאחרונה את המחשב ל 7 64 ביט ולצערי הכרטיס קול שלי ב9 שנים האחרונות Creative Audigy ES עובד אך לא עובד על WIN 7 64BIT לצערי אחרי אלפי ניסיונות של התקנות דרייברים עם ה Creative התייאשתי לאחרונה רכשתי כרטיס אחר ASUS XONAR DG ומה אני אגיד לכם הבדל מטורף בין 2 הכרטיסים הישן והטוב לא משאיר לו אבק למרות שהמפרט של האסוס עושה רושם טוב אבל אין יותר חשוב מהסאונד והוא ממש רחוק מלהיות מספק .... כנראה שאצטרך לחזור לCreative אך השאלה איזה כרטיס בסיסי עובד על 7 64 כי שוב היו לי איתם בעיות מטורפות בהתקנות היעד הוא שמיעת מוסיקה וסרטים על מערכת רמקולים 5.1 מחשב (של Creative) אני מקווה שתוכלו לעזור לי !…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך בעל חיבור HDMI. ולחבר אותו עם הכבל הזה לממיר YES וגם למחשב אני יודע שזה אפשרי כי בכבל יש את החיבורים שאני צריך ובמסך יש חיבור DVI שאליו אמור המחשב להתחבר. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22753406 עכשיו הכבל אמור לספק לי גם סאונד וגם תמונה למרות שאני לא צריך סאונד כי במסך עצמו אין רמקולים.. רק רציתי לדעת אם הכבל יספק לי איכות תמונה טובה . וגם רציתי המלצה למסך שיש לו חיבור DVI וגם HDMI. תקציב 1500 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כרגע יש לי בחדר זוג רמקולים jbl lx55 עם רסיבר של קנווד בערך באותו גיל כמו של הרמקולים האלה (הם יוצרו בין 89ל 92 ) חשבתי אולי לקנות רסיבר חדש ולהוסיף עוד זוג רמקולים אחוריים וסנטר או מצד שני לקנות את הz-5500 שכנראה זה יצא יותר זול מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות 5 מתליים לרמקולים מדגם LOGITECH Z906, וברצוני לקבל מכם הצעה למתליים מתכווננים טובים מאחורה התקציב הוא עד 500 שקל לחמישה המתלים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר yamaha RX-V492 אני השתמשתי בו בשביל סטריאו עד עכשיו אבל לפני כמה ימים אח שלי הביא לי את הסנטר של הרמקולים שיש לי אבל מתי שאני מחבר את הסנטר הרמקולים שהיו לי נהפכיים לרמקוליים אחוריים..... אז זה או סטריאו או שיש לי סראונד בלי רמקולים קדמיים.. איך אני עושה עם הרסיבר הזה שיהיה לי שניים קדמיים וסנטר? לא מצאתי חוברת הדרכה שלו.. הכל עולה כסף
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הרבה אומרים לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530. הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים . האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש (תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אמממ טוב אז הבעיה היא כזאת במשחקימחשב כאשר מישהו במשחק הולך מצד שמאל של השחקן שלי אני שמעתי בעבר רק בשצד שמאל ואם מירה רץ בצד ימין הייתי שומע אותו רק באוזנייה ימינית לא ידוע מה קרה לא משנה איפה הולכים יורים אוכלים לא משנה מה מכונית הוקפת לא משנה אנישומע בשתי האוזניות ואני ל אמבדיל בצדדים מה אפשר לעשות?? בדקתי חיבורים DXDIAG תקין המחשב פועל ב CO STERO בהגדרותשל הכרטיס קול ב DEMO עדיין שומעים בשתיהאוזניות כאשר אמורים לשמוע בצד אחד בהגדרות האוזניות על HEADPHONE וניסיתי כמ המשחקים ומנהל התקנים תקין :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות In ear שיתחברו ל Sansa Clip Zip. חשוב לי בידוד רעשים חיצוני, נוחות באוזן ואיכות השמיע (אין צורך במיקרופון או איזה שלט על האוזניות) התקציב כ 300 ש"ח פחות או יותר אשמח למספר המלצות וגם לחנות איכן אפשר לקנות את האוזניות תודה רבה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
רציתי ליקנות siberia v2 כי הרבה אמרו לי ליקנות ושזה שווה. מצאתי את הsiberia v2 אחרי הרבה חיפושים בtms ובבאג. tms 340 וbug 400 בבאג סתם יקר אז קניתי מtms. הזמנתי הייתי מאושר שזה יגיע לדלת שלי עוד 4 ימים, חיכיתי 4 ימים לא הגיע, התקשרתי, מתברר שהם פשוט החליטו לבטל את ההזמנה שלי בלי להגיד כלום כי אין את זה במלאי (דיברתי עם מוכר בחנות ליפני זה כדי לוודא את זה לפני הקנייה). נקודה למחשבה אם אתם באים להזמין מtms... ראיתי הרבה תגובות טובות מאנשים שקנו מהם ועיצבן אותי מה שהם עשו. אני לא מצליח לימצוא שום מקום אחר בארץ ליקנות ממנו. 2 שאלות: א. יש למישהו עצה לאוזניות עם מיקרופון (לגיימינג) אחרות? ב. אם הן בכל זאת הכי מומלצות, מישהוא יודע אולי על עוד חנות בארץ שמוכרת אותם ויש לה …
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
חשבתי על הHD201. האם הן נוחות? מה לגבי הEH150? כרגע אני עם הmdr-xd100 והם מאד נוחות, אבל אני צריך למחשב אחר. חשוב לי שלא יהיה יותר מדי באס.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם האוזניות יותר טובות מ GRADO SR60?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על שילוב של הכרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 עם האוזניות Sennheiser HD485 ? השימוש הוא בעיקר לסרטים,מוזיקה וקצת משחקים..
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של DFI דגם Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus, וכמו בכל לוח, יש עליו כרטיס קול מובנה, בנוסף יש ברשותי AUDIGY 2 ZS שכרגע מורכב... המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית מאוד איכותית שכוללת רמקולים של חברת B&W מהדגם הכי גבוהה של סידרת 6... ככה שאיכות חשובה לי... ראיתי שקיים יציאה אופטית על הלוח אם, ב AUDIGY אין ואני מסתפק ביציאה דיגיטלית... מה לדעתכם יהיה עדיף מהכרטיסים... תודה עריכה, הנתונים על הכרטיס קול המובנה, מהאתר של DFI, Audio Realtek ALC885 High Definition audio CODEC 8-channel audio output DAC SNR/ADC SNR of 106dB/101dB Full-rate lossless content protection technology Optical S/PDIF-out and coaxial RCA S/PDIF-out interfaces מה עדיף הו…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מערכת של Comep מלפני שנתיים כמעט שכבר הספיקה לשנות את שמה ל Desmat. אז ככה זה 4 זוגות רמקולים המתחברים לסאבוופר 4": Front L, Front R, Rear L, Rear R הסאב מספק את החשמל ויש לו כיווני ווליום, באס וטרבל. המערכת משמיעה טוב מאוד אבל יש לה מגרעה רצינית: היא לא באמת סראונד כיוון שישה לה רק שתי בננות RCA בסאב להכניס אודיו כלומר שאם אני רוצה סראונד איאלץ לקחת את רמקולי הFront והRear והסאב בנפרד מהם ולחבר ליציאות האוזניות של הרמקולים, הקו הנכנס והמיקרופון. הבעיה היא שלא יהיה להם חשמל ואין לי מגבר או משהו בשבילם. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? תודה לכל העוזרים! אתר החברה(אין להם יותר את הדגם הזה אבל): http://www.desmat.com/speakers.htm
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מערכת 5.1 חדשה שומעים מעולה אבל בשירים זה מפעיל רק את ה2 רמקולים קידמיים והסאב (הרמקול המרכזי והאחוריים לא מנגנים) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנוגע לזה שהכל יפעל ביחד תמיד, זה אפשרי? אם כן ,איך?. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום האם אפשר לשים תמונה שהעתקתי לנגן מהמחשב, כתמונת רקע כשהמוסיקה מתנגנת? איך? תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ואני רוצה להשתמש בסקייפ עכשיו יש לי רק חיבור אחד ויש לידו ציור גם של מיקרופון וגם של אוזניות.. כשאני מחבר מיקרופון הוא מפסיק את הסאונד במחשב כי הוא חושב שחיברתי אוזניות.. אז אני כאילו לא יכול לחבר מיקרופון ולשמוע מהרמקולים של המחשבץץ דרך אגב כשאני מחבר אוזניות אז הם פועלות אבל כשאני מחבר לא משנה מה לחיבור הזה הסאונד במחשב נפסק.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הזמנתי X5L ואני רוצה לקנות לו אוזניות חדשות. אני לא אוהב אוזניות כפתור ואני מחפש רק אוזניות גדולות! אני יותר בכיוון של סנהייזר... ממש אוהב את הסאונד שלהם. התקציב שלי, כמו שכתוב בכותרת, הוא עד 400 שקל! אני ממש לא יודע מה לקנות, אז אני צריך את העזרה שלכם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מי לדעתכם חברת הנגנים הטובה ביותר היום?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אדע כמה מהירות צריך בשביל להריץ קובץ וידאו מסוים (למשל סרט HD) ? אני רוצה להריץ אותו ושתוכנה תגיד לי כמה מהר הוא רץ וכמה הוא צריך בשביל לרוץ חלק... (מבחינת FPS או מהירות קריאת קובץ)
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-