אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
חיברתי מיקרופון(בשביל משחקי רשת) ולא שומעים דרכו כלום. כנראה צריך לסמן איפשהו V או משהו כזה. פעם כשהייתי מחבר כל דבר, היה קופץ חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי את מה שהמחשב חושב שחיברתי, והיום זה כבר לא קורה. בכל מקרה, איך אני מפעיל את המיקרופון? אני כרגע בתצורה של 5.1 אם זה משנה.(ויסטה, דרייבר soundmax black hawk) תודה. הסתדרתי, אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חיבור הDVD לטלויזית LCD עדיף S-VIDEO או VGA?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני רוצה אוזניות שיתחברו לפלא, נוקיה 5800 XM, האוזניות שהגיעו איתו הן מין הסתם זבל נוראי. בקיצור צריך אוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח, אפשר מחו"ל ואיביי. דרישות: אטימות-חשוב מעוד שיבודדו מרעשים חיצוניים. באס טוב וצליל טוב בכללי. עמידות-מן הסתם צריכות להיות עמידות לזיעה, אני לא מזיע הרבה יחסית אבל בכל זאת פעילות ספורטיבית מאומצת. עד עכשיו ממה שגיששתי קצת ראיתי את הJBL 220, איך הן? הן עולות 28 דולר בערך כולל משלוח מאיביי, מה אתם אומרים? תודה, ניצן
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חברה חיברתי עם כבל 2 1 כאשר 2 rca ואחד הולך ליציאה של הכרטיס קול והקול לא עובד לי בטלויזיה איך אני מגדיר זאת? בתודה lidor_abo
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני ממש לא מרוצה מהם, גם מבחינת נוחיות תלייה, גם מבחינת עוצמות ועוד דברים. דיברתי עם החנות והוא אמר שיש מצב להחליף אותם. בזמנו שקניתי אותם ושאלתי איזה כרטיס טוב ינצל כמו שצריך את ה רמקולים הוא אמר : רציתי לדעת איזה רמקולים אלו ב1000 ש"ח שיעשו עבודה ממש טובה. מודה לכם מאוד על העזרה
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ובכן, קראתי על טכנולוגיות ועל מבחנים השוואתיים, כיום המחירים מאוד זהים בין מסכי פלסמה ומסכי LCD תואמים. מסכי פלסמה אף עולים פחות כאשר משווים אותם למסך LCD באותו הגודל ( תקנו אותי אם אני טועה... אני מדבר על סמך נתונים מהאינטרנט ומחנות אחת). איכות התצוגה טובה יותר במסכי פלסמה, הניגודיות בהם גבוהה יותר מבמסכי LCD וקצב העדכון גבוה משמעותית כמו כן הם סובלים פחות מהתופעה של פיקסלים פגומים/חלשים . אבל, ויש אבל, אורך החיים שלהם נמוך יותר - משמעותית כמעט פי 2 (קראתי כי מדובר ב 25000 שעות לעומת 50000-75000 ב - LCD ) ,כמו כן הם לא ממש ידידותיים לסביבה ( יותר נכון פחות מאשר מסכי LCD ),כמו כן הם שבירים הרבה יותר וכנראה מחייבים התקנה של איש מקצוע. על סמך המידע היבש הזה (שוב, אשמח מאוד …
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקנות טלוויזיה LCD למרחק 3 מטר אולי קצת קצת פחות. אני רוצה LCD שהיא FHD עם חיבור USB שיקרא את הפורמטים החשובים של סרטים ושירים וכאלה... אני רוצה לחבר אל המסך רק את המחשב וממיר של YES. אני הולך לראות בטלוויזיה בעיקר סרטים והמון כדורגל! יש אפשרות לחריגה של 200-300 אם יש דגם הרבה יותר טוב שנכנס בתקציב אחרי ההגדלה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
התקנתי תכרטיס קול שלי.. כמו שאני תמיד מתקין והוא עובד עכשיו התקנתי תדרייבר המחשב מזהה אותו אבל הבעיה שלא שומעים ושאני בודק אם יש למטה את הרמקול למטה (כידוע שהמחשב מזהה כרטיס קול כמו שצריך הוא עושה תרמקול הזה) הוא לא עשה לי מישהו יודע מה עושים? תודה מראש לעוזרים זה דיי דחוף אז כמה שיותר מהר יותר טוב דרך אגב שאני נכנס למנהל ההתקנים יש שם בקר קול של מולטימדיה עם סימן שאלה צהוב כזה וזה אחרי שהתקנתי תדרייבר(אולי הדרייבר לא הותן טוב??)
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הי לא הייתי בפורום הרבה זמן אז אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה-450שח' בלי חריגות גדולות אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת תודה לכל מי שיעזור. נ.ב הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה וקצת סרטים תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שתי המערכות האלו ואיזה מהן יותר טובה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירה עבור נגן MP3.... איזה עדיפה משתיהן מבחינת איכות צליל?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק שצרבתי עליו 2 פרקים של גיבורים..הוא לא קרא לי אותם (unssuport format) וזה קבצים עם סיומת AVI עם תרגום מובנה..איך זה הגיוני?! אגב, מישהו יכול להמליץ לי על דיוידי נייד? איזה כדאי?? אני רוצה עד 900 ש"ח לא יותר מזה.. (או במקום זה,להמליץ לי על מסך "21 LCD כי עדיף לי מסך) תודהה!! ~נתי[br]פורסם בתאריך: 18.12.2007 בשעה 18:20:45 המסך LCD שהתכונתי..הוא לחדר, בתור TV ... (או "24 לא כזה עקרוני אבל אני צריך המלצות/ביקורות..) (=
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על העסקה שעשיתי...אז ככה חזרתי מאילת עם Sennheiser px100 שלדעתי אוזניות מדהימות! קניתי אותם ב250 שקל...האם עשיתי עסקה משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה hebpod flip flop שהופכת את האותיות של השיר???? :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, יש לי סט של X530. אני לא משתמש ברמקול סנטר ובאחוריים מאחר והיום אין לי איפה למקם אותם. הציעו לי לקנות את הסט הזה ממני ב300 ש"ח. האם יש סט 2.1 ב300 ש"ח ששווה את ההחלפה ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים תפקוד עיקרי לסרטים יש לי רסיבר 516 של פיוניר התקציב הוא 5000 -5500 לא כולל סאב אני אשמח לקבל המלצה לסאב זול וטוב בנתיים חשבתי על JBL E80 רצפתיים סראוונד וסנטר JAMO מה אתם אומרים???
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק mz-nf810 ושאני מכניס את האוזניות שיש לי עכשיו (סתם מעפנות) שומעים רק באוזן אחת.. ניסיתי עם עוד זוג אוזניות וגם בהן שומעים רק באוזן אחת.. רק שאני מוציא טיפה את החיבור של האוזניות מהמיני שומעים בשני האוזניות.. יש איזה דרך לסדר את זה??
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קניתי הרגע מפצל לאוזניות ב 5 ש"ח ב"בו ברגע" ... חיברתי אליו את הרמקולים שלי(2.1) ואוזניות ... באוזניות שומעים בסדר גמור , אך ברמקולים שומעים חלש ועם רעשי רגע מבולבים. כשאני מוציא את חיבור האוזניות מהמפצל שומעים טוב ברמקולים. יש לציין ששומעים טוב באוזניות כול הזמן לא משנה באיזה כניסה של המפצל עם או בלי חיבור הרמקולים. יש למישו רעיון מה הבעיה ואיך לפתור אותה ... ??? זה בעיה של המפצל או אויל של הכרטיס קול? תודה.
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם כרטיס קול ALC888 שיש לו יצאיה אופטית לרסיבר RXV361 של ימהה שום סאונד לא נשמע אני גם לא חושב שהדרייבר של הכרטיס קול זיהה משהו חדש מה אני אמור לעשות? עריכה: לא משנה - הסתדר
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי את הנגן cowon a3 ואני רוצה אוזניות אכותיות וטובות, יש המלצות כלשהן? כי חשבתי על אוזניות אלחוטיות (שהיה משהו בלי חוטים כי זה קצת מעצבן) תודה לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-