עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חברים אני צריך בבקשה חוות דעת על המסך LCD הזה . והאם הוא שווה את המחיר 16,000 שקל???? אם לא שווה את המחיר ,אז מה יש לכם להציע באותו סדר גודל של מחיר ואינץ???? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LC37GA4M&Cat2Cat1ID=1844&Cat2ID=2119&aff=Zap

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by drago,

קניתי את הרמקולים האלו של חברת altec חוות דעת ? האם קניתי משהו חרא? אשמח לקבל תגובות

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  3. שלום. קניתי מחשב נייד חדש לפני כמה ימים D:. עכשיו, החלטתי שאני רוצה גם לקנות מערכת רמקולים איכותית לחדר למוזיקה בלבד. אני לא יודע מה כדי לי יותר לעשות, לקנות כרטיס קול 5.1 חיצוני של creative ואז לקנות מערכת רמקולים 5.1 או לקחת את הרסיבר שיש לי ולקנות שתי רמקולים איכותיים. אין לי מושג מה יותר יספק אותי ויהיה משתלם מבחינת המחיר בשביל הצרכים שלי. התקציב שעומד ברשותי הוא בין 700-1400 שקל. ואם אתם חושבים שכרטיס קול חיצוני ורמקולים 5.1 יתנו לי יותר אז גם הכרטיס וגם הרמקולים צריכים להכנס לתקציב הזה ביחד. תודה רבה [: נ.ב חשוב לי מאוד שהצליל יהיה איכותי ונקי, הרבה יותר משאני יוכל לפוצץ את הבית בווליום

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  4. מה זה בכלל, ואיך אני מחזיר את זה לסיומת WMA? אם זה עוזר משהו אני עובד עם ADOBE AUDITION, אבל זה קרא רק עכשיו, קודם זה היה WMA

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by eitanb3,

שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. m:Robe100 Olympus - אשמח לשמוע את דעתכם עליו! מחודש ב-888 ש"ח, לדעתי מחיר יחסית טוב. אשמח לקבל הצעות נוספות בתקציב הנ"ל, ולא פחות ביצועים כמובן.

7. שלום! אני די איבדתי את האוזניות שלי, אלו שבאו עם המיני. מכיוון שעוד פחות משבועיים אני באנגליה, אני מתכוון לקפוץ לחנות של אפל בלונדון ולרכוש סט אוזניות חדש. אני לא מעוניין באוזניות יקרות מידי ואני גם לא אודיופיל, פשוט אוזניות שיתנו תמורה טובה לכסף ויהיו נוחות. בהתחלה חשבתי על אלה: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16401A01&nplm=M9394, אבל מחיפו שפורום ראיתי שאנשים לא ממש אוהבים אותן... חשבתי על אלו: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16A7CD27&nplm=TD756. אך הן? נותנות תמורה טובה יותר לכסף? אם יש אלטרנטיבה אחרת של רכישת אוזניות בארץ …

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  8. שלום אנשים מחפש המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה - יציג סרטי DVD על הטלויזיה (כרגע אנאלוגית) + אופציה לתמכיה בטלויוזיה עם כניסה דיגיטאלית בעתיד והכי חשוב שיוכל להריץ סרט ברזולוציה שמתאימה לטלויזיה ובמקביל לאפשר לעבודה על המחשב ברזולוציה המתאימה לצג. רצוי שקט - ללא מאוורר עם עדיפות לATI בגלל הממשק הנח תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by gal663,

אני מעוניין לחבר כרטיס קול חיצוני למחשב נייד של IBM האם יש למישהו המלצה לכרטיס כזה?? כמו כן חשוב לציין שאין אצלי הגבלת תקציב רק הטוב ביותר

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by Kremb0,

מישהו יכול לתת לי בבקשה פרטים על הנגן בכותרת?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. הורדתי כמה סרטונים ואין בהם קול.. (בחלק יש ובחלק אין..) מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  12. טוב אני לא יודע אם פרסמו את זה קודם (בדקתי ומצאתי רק דברים לא רשמיים). אני לא חושב שמדובר בחדשות טריות, אבל עדיין אני מכיר המון אנשים שלא נהנים מה-X-Fi שלהם בגלל תמיכה בויסטה. ניגש לעניין, אני מניח ששמעתם כבר על ה-Leaked version, או YouPAX וכל זה (אני כבר התבלבלתי) אבל עכשיו מדובר על Official version ש-Creative מפיצים... (קיימים הבדלים מינורים בין ה-leaked ל-official) מי שלא יודע, Creative שולחים דיסק רשמי עם כל התוכנות ל-Vista, בתשלום, רק באירופה בינתיים: http://uk.europe.creative.com/shop/product.asp?category=7&subcategory=0&product=1485 כמובן שאותנו זה לא מעניין כי אפשר להוריד אותו ממשהו שכבר רכש את הדיסק והעלה בביטורנט ו-rapidshare: (הדיסק חינמי, התשלום הוא …

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מזה 4 וחצי שנים אודיג'י 2 ZS. אני חושד שיש בו בעיה טכנית עקב קול קטוע ובעיות בזיהוי (לא ענו לי בפורום תמיכה טכנית). השאלה שלי היא כזאת, האם לרכוש כרטיס זהה או להשקיע בXFI? האם יש ביניהם הבדלים משמעותיים? אני דורש הרבה מכרטיס קול, חיבור למערכת 5.1, מיקרופון וכו', אני שומע המון מוזיקה ומשחק משחקים. המפרט שלי: Amd athlon 64X2 4200 Asus A8V Deluxe 2GB DDR400 Radeon 1950PRO תודה מראש אנשים טובים, משה.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  14. איזה אוזניות הכי איכותיות בתקציב עד 300 ש"ח?

15. התקציב שלי הוא מינימום עם אפשרות להעלאה, זאת אומרת שאני רוצה לשלם כמה שפחות אבל לא להתפשר על משהו זבל אלא רק על משהו טוב אז אם אני מתחיל מ5 אלף ואתם אומרים שחייב לפחות 8 אני אשים 8. כבר פתחתי דיון דומה לזה לפני יותר משנה כשהתעניינתי בנושא אבל עכשיו אני שוקל ברצינות. 1. זה נכון שבמקרן רואים פחות טוב מאשר בטלויזיה?? אם זה נכון אז בשביל מה לקנות? יש לי טלויזיה רגילה ורואים בה ככה ככה, הרבה פחות טוב ממה שרואים במחשב. הכי מעצבן בטלויזיה זה לא רק שהאיכות פחות טובה אלא שבסצנות בהירות הטלויזיה זורקת אור מאוד חזק ואפילו מסנוור ישר לעיניים ואנחנו רואים סרטים תמיד בחושך. 2. עד כמה הרזולוציה חשובה? ומה זה הדחיסה? הדחיסה עוזרת במשהו, היא נותנת תוצאה כמו אותו רזולוציה כשהיא אמיתית ל…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by Roshos,

בדקתי עם היבואן של קריאטיב ובדקתי בכמה חנויות ונאמר לי שיש משלוחים של הנגן שאמורים להגיע לחנויות ובערך בשבועיים הקרובים כבר נוכל לקנות אותו המחיר נע בכיוון של 2100 ש"ח +/- סוף כל סוף מעט אושר... :jump1:

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by BmsKlane,

קנינו לאחי מתנה לצבא את הנגן(נגן מצוין) אבל יש לו חיסרון אין נרתיק סילקון למישהוא יש מוסג איך אני מסיג כזה אפילו בחול(חיפשתי בEBAY אבל יש רק ל 5X לא לX5L)

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. יש לא מעט תוכנות שעושות המרה מסטיראו ל5.1... אבל לא יצא לי לשמוע תוכנה שמבצעת זאת באיכות טובה יש המלצות לתוכנות שיאפשרו שמיעת מוזיקה ב5.1 באיכות טובה? סטיראו זה נחמד אבל חסר כל העניין של הסראונד לפעמים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  19. תראו אנחנו צריכים לעשות לחץ על IAUDIO שיוציאו כבר עדכון שיתמוך בעברית במכשיר שלנו... אנחנו בכלל לא יוצרים עליהם לחץ לעשות אז למה שהם יעשו לנו אנחנו די קהילה קטנה תראו את הישראלים שיש להם A2 הם ביקשו 100000 פעם ועשו לחץ וזה והינה לפני כמה זמן יצא להם תמיכה בעברית אז גם אנחנו צריכים לעשות את זה..!! למה לשבת בשילוב ידים... *לבעלי הקליטה הקשה גם לי יש X5...* עריכה: אוקי זה הפורום http://www.iaudiophile.net/forums/ תראו מה שאני אומר לקראת סוף הדף... כנסו בהמוניכם

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום אנשים יש לי מגבר רגיל - 2 ערוצים. 4 רמקולים - זוג אחד 89 DB שני עם 91 DB התוצאה היא שהרמקולים עם הניצולת הגבוהה משתלטים על הצליל והם במקרה גם הפחות איכותיים האם קיימת דרך במקבל 2 ערוצים כשלי עם יציאה ל-4 רמקולים וכרטיס קול OB לוח ASUS לשלוט ברמת הווליום של כל זוג בנפרד כך שניתן יהיה לנטל את הדומיננטיות של הרמקולים הפשוטים יותר? ואם לא מה הדרך להשיג את המטרה הנ"ל ללא הוצאה כספית נכבדה תודה!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by The Ball,

יש לי אייפוד דור 3 והתקנתי את תוספת העברית שיש באתר. אבל לצערי האותיות מופיעות הפוך. רואים עברית, אבל אם אמור להיות כתוב למשל להתלבש, אז כתוב באייפוד שבלתהל. מה לעשות ???

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by audio,

אנימחפש נגדן MP3 בדיוק כמו ה H320 האירופאי של IRIVER רק שאני נוסע לארה"C ובארץ לא בא בחשבון עקב המחיר אני צריך במכשיר: 20GB (אין לי מה לעשות עם 40) רדיו FM צבעוני תומך MP WMV USBTOGO מעביר תמונות ישירות מהמכשיר בלי המחשב תומך jpg , bmp ו20GB של שירים כמו כל מכשיר ומצידי שינגן גם וידאו לא משנה איזה חברה לא משנה איזה דגם רק שייייהיה מכשיר טוב ושאפשר להשיג אותו בארה"ב לכל הסיפור הזה יש לי תקציב של גג 330$ [move]בארה"ב[/move]

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  23. http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_240_Monitor http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_141M# יותר טובות מגדרו SR-80?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Joolmus,

בדיוק קיבלתי מארה"ב את ה-Creative Nomad ZenNX 20GB.. רציתי לדעת קצת, האם הוא נקרא טוב יחסית לשאר הנגנים או שאו לא טוב בכלל? תודה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by eazy,

מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE

• 5 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.