עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חג שמח יש לי רמקולים של HEMILTON 5.1 שנקנו לפני 3-4 שנים ב-350 ש"ח. ברוך ה' הרמקולים עובדים כמו גדולים והכל בסדר, ומכיוון שחופש ומשעמם אני רוצה לתלות את ה-2 הרמקוליים האחוריים, לשם כך אני צריך 2 כבלים מאריכים של AUX בין 8-10 מטר.(החיבור של הרמקולים הוא לסאב וזה בעזרת AUX) מה שעלה לי בראש זה לקנות 2 כבלי נחושת בגדלים הרצויים ואז להלחים לנחושת AUX זכר מכל כיוון, ולבסוף לחבר בעזרת AUX נקבה-נקבה לכבל המקורי של הרמקול. אני דיי קמצן בגלל זה אני לא רוצה לקנות כבלים רגילים מוכנים כי זה יוצא יקר יותר מאשר להכין כבל בעצמך. הינה 2 תמונות להמחשה, מה אתם אומרים? תודה מראש יום טוב.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/461/314.htm http://en.wikipedia.org/wiki/GP2X ולאחר פשפוש קטן הופתעתי לטובה ממגוון התוספות: http://archive.gp2x.de/cgi-bin/cfiles.cgi

3. Started by yosizach,

Creative X-Fi Fatality FPS Creative X-Fi Titanium 7.1 תודה .

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. התחדשתי היום בN85 :-* איזה אוזניות הכי כדאי להשתמש לשמיעה מוזיקה? סוני אריקסון - אחותי קחה את הW760 נוקיה- האוזניות שהגיעו עם הN85 אפלל - יש לו אוזניות של איפון סארף ?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  5. Started by mmooss,

תודה מראש עבור ההצעות

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים נייחים למחשב נייד (כלומר הכרטיס קול הוא on board). התקציב, כאמור הוא 600 ש"ח, אך אני אשמח אם המחיר שלהם ירד מ-500, והחדר דיי קטן אז 2.1 יספיקו. השימוש של הרמקולים יהיו בעיקר לשמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים ובסדרות, כאשר המשקל שאני נותן לכל אחד מהנ"ל הוא (גבוה יותר = חשוב לי יותר): מוזיקה - 4. סרטים - 2. סדרות - 1. תודה לעוזרים, גיל.

7. Started by Amir74,

איזה תוכנה מסוגלת לעשות עבודה של sequencer ?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  8. Started by Tal14,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי אתמול, ועשיתי את כל העידכונים והתקנתי בעזרת הדיסק שקיבלתי עם לוח האם בעבר את הדרייברים(כולל INTEL INF והכל..) הדרייבר של הכרטיס קול לא עבדו, ניסיתי להתקין ידנית דרך כניסה לדיסק, וקיבלתי שגיאה : install realtek hd audio driver failure מדובר בלוח אם Gigabyte P35-DS3L מה עושים ? תודה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  9. Started by Avivo,

אהלן יש לי רסיבר ותיק יחסית של חברת MARANTZ המצויינת, מדגם SR6200/N1G. כזה- http://www.avland.co.uk/marantz/sr6200/ הוא מקולקל, כל פעם שאני מדליק אותו, הדבר היחיד שאני שומע הוא זימזום מונוטוני אלקטרוני (סטטי?). לא משנה מה אני מחבר, מנתק, מגביר, מנמיך וכו', הזמזום לא מפסיק, ולא שומעים שומדבר אחר. הבעיה היא בוודאות במגבר, כשמחליפים מגבר הרמקולים עובדים יופי... השאלה היא מה הבעיה? (נשרף המגבר? צריך להחליף קבל\כבל\פיוז וכו')? האם אפשר לתקן אותה? איפה אפשר לעשות את זה? (אם כבר נסחפתי בבקשות, אז גם כמה זה יעלה?) והאם אני יכול לעשות את זה לבד? (אני לא מהנדס חשמל- יש לי ידיים "טובות", ואני לא אוהב לרוץ לתקן משהו שאני יכול לעשות לבד...) תודה מראש, אביב

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  10. הם נחשבות לאיכותיות? מה דעתכם עליהם? תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by RayZ,

שלום. יש לי רמקולים CREATIVE SBS 2.1 שעלו לי 190 ש"ח. עכשיו,לקרוב שלי יש רמקולים Logitac בשווי 150 ש"ח. לפי מה ששמעתי,הרמקולים שלי אמורים להשמיע כל דבר חזק יותר. עכשיו,למה אני מתכוון? קשה לי להסביר במדוייק.. אבל אני מקווה שתבינו. יש רמקולים (כמו הלוג'יטק) ששומעים בהם כל דבר בעוצמה כזו. שאתה שם אותם חלש ושומע חזק עדיין.. ואתה גם שומע מין כמו הד כזה שמשפר את האיכות (מה שאין ברמקולים שלי) הדבר היחיד שאני שומע ברמקולים זה הפצצות אטום של הסאב :-X (דווקא מרוצה מהסאב וופר) עזרה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by וייצ,

אם אני משנה גירסה בh10 האם אני חייב את הiriver plus או אפשר להעביר גם ככה לmusic תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. Started by ZUMARA1,

קניתי LCD חדשב 32 של LG FULLHD יש לי בעיה שרואים גלים על המסך זה במיוחד בולט בצבעים כהים אפור למשל. למישהו יש פתרון? לפי מה שהבנתי זה לא קשור לטלויזיה עצמה תודה לעוזרים. לפי מה שראיתי זה יכול להיות תלוי בכבל אם הוא לא באיכות טובה(DVI) י שמצב?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  14. מה הטלוויזיה הכי טובה לתקציב שהיא 32 אינץ' ושל LG שתומך ב FULL HD?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  15. Started by thedarkman,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים טובים למוזיקה תקציב:1300 שקל שימוש:רק למוזיקה כרטיס קול: אני אציין את הלוח אם שלי gigabyte ep45-ds3l בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה רמקולים טובים ואיכותיים למוזיקת אלקטרו/האוס 2.אני רוצה שיהיה ווליום גבוה מאוד 3.אם אפשר שיהיו לרמקולים כבלים ארוכים כי אולי אני אתלה אותם על הקיר 4.לגבי מספר הרמקולים מה הכי עדיף רק למוזיקה 2.1 או 5.1 תגידו לי אתם מה הכי מומלץ בקיצור אני רוצה את הרמקולים הכי משתלמים וטובים שאפשר להביא בתקציב הזה למוזיקה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Posford,

שלום, יש לי מערכת קולנוע שקניתי בדיוטי פרי לפני שנה בערך זו שעולה 299$ של LG. יש לי בעיה איתה כבר הרבה זמן רק עכשיו יחסתי לזה תשומת לב. היא מחוברת למחשב וממנה אני שומע סאונד מהמחשב. לפעמים אם אני שומע לדוגמא רדיו מהאינטרנט או כל קובץ אודיאו אחר ואני מגביר לווליום גבוה אני שומע רעש חזק "אוווווווווווווווווווווווווווווווו" ברמקולים. מה הבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  17. Started by Tzion,

איך הרמקולים הבאים: 1) Bose XL-2000 2) JBL! N-26 האם אלה רמקולים טובים, או שזאת סתם סדרה של רמקולים עם "שם"? ??? והאם הם עדיפים על פירלס?? ----------------------------------------------------------------------------------- ועכשיו בקשר למערכות רמקולים: איך מערכות רמקולים הבאות: 1) AREN ACOUSTIC מסדרת MAGIC ONE דגם: 266 2) HEMILTON HEM-406 *מישהו יכול לתת לי את המידות של ההמילטון? (לא כמו שכתוב בוואלה.. :-\) *האם ניתן לחבר את הרמקולים האלו (HEM-406) לרסיבר למרות שהם מוגברים? ? ? איזה מהמערכות יותר טובה ?? ??? ואיך החברות האלו? מישהו מכיר, התנסה, שמע?? (אני מניח ששניהן עדיפות על פירלס או קודה?! :-X) תודה!

18. Started by Yaron-Cohen,

יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  19. Started by Enable,

קניתי לפני כמה חודשים אוזניות CX300 II מ KSP היום הפסקתי לשמוע באוזניה אחת כי יש בעיות במגעים כל הזמן צריך לשחק עם הכבל ולוקח שנה לסדר את זה. ניראה לכם שהאחריות מכסה את זה? ואני צריך לתת להם את כל מה שקבלתי עם האוזניות [נרתיק,והכיסויי סיליקון הזה?] עכשיו נראה לכם שאני יקבל חדש או שישלחו לתיקון? תודה.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  20. Started by swampfrog,

אני קניתי את הרמקוליים logitech z-640 ואמרו לי שהם תומכים ב dolby digitl יש לי רקטיס קול soundstorm של nvidia שגם תומך בזה אבל אני לא מצליח להגדיר בwizard שהרמקוליים יעבדו לי dolby digital למה??.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  21. Started by solet,

התקנתי XP על לוח אסוס דגם P5GL עם כרטיס קול מובנה,אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח אך הוא רושם לי שהדרייבר לא תואם ללוח-ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר אך הוא רושם לי עדיין אותו דבר-האם מישהו יודע אך לפתור זאת? והאם במידה ואני אקנה כרטיס קול לא במובנה אני אוכל לשמוע סאונד ללא קשר לדרייבר??

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש רמקולים למחשב שולחני, במחשב הכרטיס קול מובנה בלוח האם והמחשב עצמו בן 4 שנים. אני מחפש רמקולים בתקציב של 400-500 ש"ח. עיקר השימוש ברמקולים הוא למוסיקה וסרטים, המחשב נמצא בחדר קטן ככה שאני לא מחפש עוצמה מטורפת אבל אני מחפש רמקול שהוא איכותי ביחס למחיר ואני יוכל להנאות מהם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ofer_shm,

איך הטלוויזה הזו? http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=39817 מה יחס בהירות המומלץ ל LCD? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. Started by guy_intel,

שלום, יש לי טלויזיה של Philips 42PFL9664H התומכת ב- DLNA. אני מסתבך בהבנה כיצד ניתן לנגן מדיה מהמחשב אל הטלויזיה בצורה אלחוטית בעזרת פרוטוקול DLNA. המחשב והטלויזיה מחוברים לאותו ראוטר שהקצה לכל אחד כתובות IP. כבר התקנתי על המחשב שרת מדיה אך אני לא מצליח לגרום לטלויזיה לזהות את המחשב או שהמחשב יזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעזרת TVersity, Googe Media Server, Windows Media Center ולא הצלחתי. יש לי מישהו הסברים על כל הנושא ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  25. Started by razoli,

איך הכרטיס הנל?? ראיתי אותו ב 170$ ב NEWEGG

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.