עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ido-nava,

הזמנתי את הרמקולים הנ"ל.. ורציתי לדעת מה אורך הכבלים (הקדמים והאחורים) של המערכת ? מכייון שזה לא נראהלי יספיק . לפני שהמשלוח יגיע אני רוצהלדעת גם עם לקנות מאריכים .. תודה.

2. Started by Tov_Tov,

יש לי אפשרות לקנות אוזניות בחו"ל בנוסף לנגן שאני יקנה הבנתי ש וsennheiser וKOSS הם החברות המובילות והטובות בתחום אני מחפש אוזניות בין100-250 שקל... ( עד 60 דולר מחיר רשמי ) ואני מחפש אוזניות נוחות וקטנות (ניידות) בסגנון הזה: http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 או בסגנון הזה http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm.nsf/root/500228 דרך אגב מה אתם חושבים על האוזניות האלה? אני מחפש אוזניות שיבודדו רעשים מבחוץ כמה שאפשר ובנוסף יתנו איכות שמיעה מעולה ועוצמה גבוהה יש לחבר שלי את האוזניות KOSS P9 והם די טובות לדעתי ואני גם חושב שהם מאוד נוחות וגם מבחינת סאונד הם טובות.. רציתי לדעת עם יש משהו בסגנון שהוא יותר טוב? ( סגנון = צורה ) לפי מה שהבנת…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by אלון פ,

שלום לכולם, מצאתי הזדמנות מצויינת לקנות טלווזיה איכות (PH9 של PANASONIV בגודל 42") מיד שניה. הטלווזיה היא בת שנה וחצי. ואני הולך לראות את הטלווזיה בעוד כמה ימים. על מה אני צריך להסתכל לפני הקניה? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  4. אני מחפש סט רמקולים תפקוד עיקרי לסרטים יש לי רסיבר 516 של פיוניר התקציב הוא 5000 -5500 לא כולל סאב אני אשמח לקבל המלצה לסאב זול וטוב בנתיים חשבתי על JBL E80 רצפתיים סראוונד וסנטר JAMO מה אתם אומרים???

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. קניתי לא מזמן רמקולים של altec lansinc (הדגם היקר, שעולה 1400 שקל בארץ) ב-200 דולר בדיוטי פרי - מחיר מציאה לכל הדעות! אבא שלי כרגע בארה"ב, ואני מברר מחירים של כל מיני מוצרים, ביניהם כרטיס אודיו. מצאתי את הכרטיס הבא, Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570LPVP 5.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Low-Profile Sound Card - OEM http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102010 במחיר ממש מצחיק של 27 דולר, 110 שקלים. האם שווה לקנות את הכרטיס? האם הוא ישפר את הביצועים של המערכת סאונד שקניתי? הבנתי שכיום הכרטיסי סאונד און בורד הם לא רעים בכלל, אבל אני לא בטוח איזה יש לי. לבדוק דרך ה-device mangger?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  6. כשאני מחבר אוזניות, לא משנה איזה - רק אוזניות, לא רמקולים, יש ציפצוץ גבוה ומעצבן בטירוף! למשהו יש מושג איך לתקן את זה????

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by mccartney,

היי! אני סטודנט ומחפש recorder כדי להקליט הרצאות. האם המיקרופון המובנה שמגיע עם כל נגן MP3 עושה את העבודה טוב לדעתכם? יש הבדלים מהותיים בין גמים שונים או שזה "גנרי" ? יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים? (ובאופן כללי: מכשיר ייעודי יעשה את העבודה טוב יותר מנגן MP3?) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by uhabhv728,

אני צריך תוכנה שיכולה להקליט מאתרי אינטרנט שירים באורך יותר מ5 דק' תודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by Crazy Angel,

אהלן, בעקבות קניית מחשב חדש, אני על סף קניית סט הרמקולים LOGITECH Z-2300 החלטתי גם להשקיע על כרטיס קול, וכנראה שאקנה את M-Audio Revolution 5.1. אולם את רוב המפרט הרכבתי בTMS, וכדי להסתבך כמה שפחות, החלטתי שאולי עדיף שגם את הכרטיס קול אני אקנה שם. לכן אשמח שתמליצו לי על כרטיס קול מהרשימה הנ"ל: http://tms.co.il/cat/68 שיפיק מהרמקולים שלי את המטיב מחד, ומאידך לא יחרוג מגבול ה500-600 שקל. (כלומר אין לכם הרבה אפשרויות חח) אם אף כרטיס לא יכול להחליף את הM-Audio Revolution 5.1 מבחינת ההתאמה לרמקולים, תועלת ומחיר, אשמח שתציינו זאת. (ואז מקסימום אני יזמין אותו בנפרד) תודה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  10. טלויזיה מדהימה אין מילים ואני מכיר כמה אנשים שהצליחו להגדיר NR זה כנראה בעיה של הווינדוס או הדריברים של הכרטיס מסך יש דרך נוספת להוסיף את הרזולוציה 1366X768 בלי להשתמש בפאוור סטריפ שלא עובד בויסטה ? ניתקלתם במישהו שהגיע לNR עם ויסטה במסך הזה ? NVIDIA 8600GT VISTA

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. Started by Alfies,

עכשיו יש לי רמקולים מדפיים של POLK מלפני שנתיים, חבר שלי רוצה להביא רמקולים של boston acoustics ולקחת את POLK. אני לא מכיר את החברה ולכן מבקש עצה?

12. Started by audio,

אנימחפש נגדן MP3 בדיוק כמו ה H320 האירופאי של IRIVER רק שאני נוסע לארה"C ובארץ לא בא בחשבון עקב המחיר אני צריך במכשיר: 20GB (אין לי מה לעשות עם 40) רדיו FM צבעוני תומך MP WMV USBTOGO מעביר תמונות ישירות מהמכשיר בלי המחשב תומך jpg , bmp ו20GB של שירים כמו כל מכשיר ומצידי שינגן גם וידאו לא משנה איזה חברה לא משנה איזה דגם רק שייייהיה מכשיר טוב ושאפשר להשיג אותו בארה"ב לכל הסיפור הזה יש לי תקציב של גג 330$ [move]בארה"ב[/move]

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות 5 מתליים לרמקולים מדגם LOGITECH Z906, וברצוני לקבל מכם הצעה למתליים מתכווננים טובים מאחורה התקציב הוא עד 500 שקל לחמישה המתלים. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. אני משחק במחשב וזה, פתאום הרמקולים החליט שכל הזמן הם יהיו על עוצמת השמע הכי גבוהה.. אי אפשר להוריד ולהגביה רק תדליק תרמקולים ותשמע על העוצמה הכי גבוהה.. איזה עצביםם!! עכשיו צריך להגביר ולהנמיך דרך בקרת העוצמה במחשב... מישו יודע איך זה קרה? הרמקולים לא קבלו מכה או משהו..מזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by saarhadad,

כותרת הרמקולים הם למחשב של אחותי עיקר השימוש שלה הוא מוזיקה סטריאו תקציב 200-400 אם אפשר מאייבורי אז טוב למה הם דיי קרובים אלינו (לעניין של מימוש אחריות וכו') ואם יש משהו הרבה יותר טוב בתקציב הזה שאין באייבורי אז גם הולך תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מערכת לסלון לשמיעת מוזיקה (סטריאו) בתקציב של עד 2000 ש"ח. אני יודע שזה לא מספיק ליותר מידי, אבל בכל זאת עדיף לשאול... תודה על העצות.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Cooler-Master,

ערב שלום לכולם.. שבוע שעבר התחדשתי לי בטלוויזית LCD מסוג TOSHIBA 37 מדגם 3500c עכשיו חיברתי את המחשב בכבל של DVI TO HDMI והכל עובד ורואים מעולה אבל כל פעם שאני מכבה את הטלוויזיה ואז מדליק לא רואים כלום עד שאני לא עושה ריסטארת למחשב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? כי קודם חיברתי עם כבל VGA רגיל והכל היה טוב ועכשיו זה מחרפן לי את המוח כבר.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by eyalsha,

שלום לכולם, ברצוני לחבר כרטיס קול מסוג SB LIVE 5.1 digital (הקרוי SB0220) , לרסיבר ימהה עם כניסה קואקסיאלית. הכרטיס נראה כך : (החיבור הכתום העליון הוא יציאה דיגיטלית) השאלה שלי באיזה כבל צריך להשתמש? האם ביציאה הכרטיס צריך קונקטור סטריאופוני (3 מגעים) או מונו (2 מגעים) , בצד של הרסיבר ברור שמדובר בכבל עם קצה RCA רגיל. האם בכלל מדובר ביציאת SPDIF , או שזאת יציאה דיגיטלית שבכלל לא ניתן להשתמש בה? שאלה נוספת : היכן ניתן להשיג כבל + קונקטור SPDIF לכרטיס קול ONBOARD שאין לו יציאה ONBOARD אלא רק חיבור SPDIF. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

האם הוא טוב יותר מהכרטיס המובנה שיש לי כרגע? הכרטיס שאני מתעתד לרכוש מגיע עם פאנל קידמי ושלט האם ארגיש בהבדל במשחקים\סרטים וכדומה בסאונד? בקרוב אני רוכש רמקולים 2.2 כנראה של DIVOOM שמעתי אותם למרות שהם די צעצועים הסאב עושה KABOOM עצבני הסאונד שלהם אינו רע בכלל,לאחר חיבור סטליטים נורמלים יותר (עץ) הסאונד מאוזן מאוד ומתאים מאוד למשחקים \ סרטים http://64.233.183.100/translate_c?hl=en&u=http://www.hkepc.com/1785&usg=ALkJrhgYHmT06-aIhm93oH33vqme9JftOA אני מחבר לו במקום הסטליטים המעפנים שלו 2 מוניטורים של MICROLAB SOLO2 או Behringer

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by Kremb0,

שלום לכולם. רציתי לדעת איזה נגן יותר מומלץ x5l או h3xx? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  21. השאלה בכותרת. יש לי את הקובץ של הכתוביות והכל וגם את השיר אבל אני לא הצלחתי לחבר אותם ביחד. מישו יודע איך עושים את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by nesber,

קניתי את האוזניות הנ"ל ב140 שקל למטרות מוזיקה משחקים וסרטים. אין לי דרישה לביצועים מיוחדים אלא סתם סאונד סטנדרטי וטוב(אני לא מבין בכל הנושא של סאונד). למרבה אכזבתי גיליתי שכדי לשמוע שיר בעוצמה סבירה אני צריך להגביר את הווליום בווינדוס עד למקסימום(וגם אז זה שקט יחסית), דבר שכמובן גם מוריד את האיכות. במשחק כמו NBA LIVE כל הטבעה נשמעת איום ונורא ובקיצור חרה אוזניות. אותו סיפור גם חוזר בדיסקמן. האם פשוט מדובר בדגם עלוב של סוני(כביכול?) או שיש בעיה באוזניות הספציפיות שאצלי? 140 שקל.........

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  23. חשבתי על הALTEC LANSING ATP3 איזה עוד רמקולים שווים בדיקה באיזור המחיר(350).

24. אחרי חלקכם המצלתם לי על הJBL שבסוף יצאו כנפילה אני חושב על מה להשקיע עכשיו או על Altec Lansing ATP3 או על LOGITECH X530 על איזה מהם הייתם שמים כסף? מה יותר איכותי?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by elad-k1,

שלום פירמטתי תמחשב והתקנתי מחדש ואני לא יודע איזה כרטיס קול יש לי ..? תודה

• 13 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים