עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן! אז אחרי הרבה לבטים על לשדרג את הCRT הנאמנה שלי או לא נראה לי שהגיע הזמן להודות לה ולהתקדם. הטלוויזיה תיהיה מחוברת לממיר של יס (כרגע ללא שידורי HD ונראה לי שגם בעתיד הקרוב/רחוק לא הולך להיות שדרוג לממיר שכזה), מערכת קולנוע בסיסית (נגן DVD, רסירבר ורמקולים 5.1) ומידי פעם למחשב (בזמן משחקים או ניגון סרטים באמצעות כרטיס מסך HD4830 עם רצון לשדרוג לגרסאות החדשות של ATI). המחשבה כרגע היא לרכוש קונסולת משחקים PS3/XBOX360 אז זה עדין רק בגדר מחשבה עקב היותי סטודנט דל תקציב. מרחק הצפייה נע על איזור 3.5 מטר ואני מעוניין במסך בעל רזולוציה התומכת בFHD (במיוחד לצפייה בסרטים ומשחקים דרך המחשב) בחדר של אחי נמצאת LCD 32 וגם אצלו מרחק הצפייה זהה.. אני די משוכנע שהגודל הזה יספיק ל…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by שניצל,

ההורים שלי מתכננים לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי לקחת את המחשב הישן שלהם ולהפוך אותו למחשב מולטימדיה נחמד (לא צריך יכולות רבות, רק שיהיה מסוגל להריץ סרטי HD). השאלה העיקרית היא האם הוא בכלל יהיה מספיק חזק בשביל זה. אני לא זוכר את המפרט המדויק, אבל זה בערך משהו כזה: מעבד AMD 2800 512מב זכרון Geforce 6200 מה דעתכם? יחזיק?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by DaMn18,

לצערי הרב, אחרי 3 שנים של איכות סאונד מעולה ויכולות בלתי רגילות, הלכו לעולמם הרמקולים שלי (Cambridge MegaWorks 510D). המערכת לא נדלקת ונראה לי שמדובר במקרה אבוד .... עכשיו אני מחפש תחליף ראוי ומתלבט בין כמה: Logitech Z-5500, Cambridge 550 THX או לייבא איכשהו רמקולים של Klipsch (פרומדיה 5.1). מה אתם אומרים , יש המלצות ?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by mtfl,

שלום לכולם... יש לי יציאת סאונד אופטית מהלוח אם של המחשב, ואני מעוניין לחבר למגבר כדי לשמוע בסראונד...( הטלוויזיה גם מחוברת למחשב...) הבעיה היא שהמרחק הוא עשרה מטרים ( אין דרך לקצר...) והמחיר לכזה כבל אם קיים בכלל גבוה מאוד! אז ירדתי מהאופטי וחשבתי לחבר דרך קואקסיאלי, הבעיה היא שאין לי יציאה כזו בלוח אם, ושמעתי שאולי יש איזה קונברטור שאני אחבר לו כניסה אופטית והוא ייתן לי יציאה קואקסיאלית... בכל מקרה עשיתי בירורים וכרטיס קול עם יציאה קואקסיאלית מתחיל מ450 ש"ח (אם מישהוא מכיר יותר זול ושייתן לי סראונד אני אשמח לשמוע) אני מחפש את הפתרון הכי זול על מנת לשמוע בסראונד ...(אולי כבל מיוחד, מתאם , או שפשוט להשקיע את ה450 לכרטיס קול וזהו...) תודה מראש. תמיר

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 וברשותי מערכת של 5 רמקולים קטנה משהו כמו בתמונה. הורדתי את כל המקודדים האפשריים של הסרטים מכל מיני אתרים וכולל מקודד של AC3 , ובכל זאת בכל פעם שאני רואה סרטים של AC3 אני שומע אותו מכל הרמקולים במקום שמרמקול הסנטר יצאו הקולות(כמו שהיה לי פעם) פשוט מכל הרמקולים יוצאים אותם הקולות. אני ממש לא יודע מה צריך לעשות, אני לא יודע מה עשיתי לא טוב! אני משתמש בתוכנה MV2PLAYER , לפני כחודשיים לפני שעשיתי פורמט למחשב הכל עבד כמו שצריך (הכוונה בסרטים)! אשמח לקבל כל עזרה! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by EnerGy,

שלום! כרגע יש לי את האודיגי', אבל בקרוב אני מקבל מחשב אחר עם הלוח P35-DSR3. האם יש צורך להוסיף את הכרטיס למחשב החדש או שזה מיותר ?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  7. היי, שאלה שבראש שלי כבר דיי הרבה זמן: למה בעצם נחוץ הכבל שמחבר את כונן התקליטורים לכרטיס הקול? שמתי לב שגם כאשר הוא לא מחובר אני יכול לשמוע תקליטורים אשר מנוגנים בכונן. אז מה הוא בעצם נותן? תודה

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  8. Started by Kremb0,

מזל טוב לי כבר אחרי הרבה זמן שאני מחפש אוזניות למחשב , קניתי את ה The best.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by shaks,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ATI (5750 ליתר דיוק). עד עכשיו היה לי כרטיס של NVIDIA ובכדי לשכפ תצוגות (לראות את אותו הדבר בשתי התצוגות ככה למשל אני רואה סרט על הטלויזית LCD שלי) הייתי צריך רק ללחוץ על CLONE DISPLAY וזה הכל. אני כרגע מסתבך עם הדרייבר של ATI ואין לי מושג איך עושים את זה עם הCATALYST תעזרו לי בבקשה שחכתי לציין שהמערכת הפעלה היא ווינדוס 7

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by ward,

אני רוצה קובץ MP3 שעובד ב 5.1 או 6.1 ערוצים שאצרוב על דיסק ואנגן אותו על מערכת מבוססת 6.1 כי אני רוצה לבדוק כי באמת ההתקנה בוצעה בהצלחה והיא מזהה את ה 6 ערוצצים כל אחד בנפרד תודהה רבה ? דרך אגב : זה המקום המתאים להודעה הזו ?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by AsD[eyal],

אוזניות in Ear חשבתי על mx500? אני מעדיף צליל של באס מטרבל שמעתי שזה משנה את הבחירה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  12. בבקשה אנשים טובים, יש לי שתי שאלות, אם לא קשה לענות אליהן: 1. האם הנגן IRIVER H120 מוציא סראונד (ולא רק סטריאו) דרך היציאה האופטית שלו? 2. יש לי שני מקורות קול (מחשב ו-CD) עם יציאות אופטיות ואני רוצה לחבר את שניהם למערכת הרמקולים שלי. איפה אפשר למצוא מפצל לכבל אופטי? חיפשתי שעות ולא מצאתי. תודה לעונים ולמתעניינים!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by jackok111,

שלום, יש לי xtreamer ultra שמחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. אני עובד על מערכת ההפעלה המסופקת עם המכשיר דרך ה- DOK. אני לא מצליח לשמוע סאונד כשאני רואה סרטים, אולם אני כן מצליח לשמוע סאונד אם אני שומע שירים. מישהו יודע מה הבעיה ? כיוונתי את כל ההגדרות ליציאה דיגיטלית... תודה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by tavor21,

רציתי לדעת מה יותר טוב ולמה <??? הDVD כאשר הוא מקודד ומעובד לAC3 ןMPEG2 או דיסק DIVX שהוכנס לDVD קורא DIVX והדיסק DIVX הודר מהאינטרנט ויש לו איכות קול AC3 איזה מהם יראה יותר טוב וישמע במערכת קולנוע ביתי ?<??? היום הראו לי והשמיעו לי דיסק צרוב DIVX ואיכות הקול מדהימה ?? מה כדיי יותר לעשות ??

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  15. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by redead,

אני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב כי הוא מחובר לטלויזיה וגם מוזיקיה לרוב אני ישמע דרך הרסיבר ככה שהרמקולים שאני רוצה לקנות למחשב ישמשו בעיקר לפעולה שותפת עם המחשב+משחקים ( אני לא משחק כולכך הרבה זה בעיקר תקופות). אז כמה כסף בעצם כדאי להשקיע ברמקולים חדשים? איזה דגם מומלץ?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  17. אני רוצה לקנות תאוזניות האלו מה אתם אומרים???? sennheiser MX 51 http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={BD682A21-0B3E-4C84-8EA9-0DAB0134A9B2} איך הנתונים טכניים שלו טובים? http://www.style-your-sound.com/oss2/data/pdf/SpecSheet_Street_US.pdf יהיו מספיק טובים בשביל iaudio u3 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  18. Started by janiv,

היי, רכשתי את הפופקורן C200 מ KSP. היות ואין לי נקודת רשת אני חייב להשתמש בפתרון wireless. אפילו אם רק לצורך העתקת הקבצים אל הדיסק שבסטרימר. לצורך כך, ב KSP המליצו לי על ה edimax EW-7206APg. בכל מקרה יש לי גם בבית compact wireless G USB Adapter, של linksys - WUSB54GC. כמובן שיש לי ראוטר אל חוטי בחדר המחשב. עכשיו, מכל החלקים הללו, איך אני גורם ל c200 שלי להיות נגיש אלחוטית? מה מכל אלו אני צריך ומה לא? תודה לכולם, יניב.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

אני מחפש שלט כמו הrm-mz4r רק שמתאים לחיבור אוזניות סטנדרטי איפה אפשר אפשר למצוא?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by popai,

שלום אני מתכנן לחבר את המחשב פיסי שלי למסך lcd 42" fhd לצורך משחקים וסרטים 50 אחוז כל אחד מהם ואני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במחיר של בערך עד 400 שח שיהיה מחובר למערכת רמקולים 5.1 של לוגיטק x540 ואני מחפש המלצה לכרטיס קול שיהיה תואם את צרכיי ובהתאם לתקציב תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by TYSON,

כי שמעתי שאמרו ש bug אולי מיביאים בקרוב... תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. Started by joni,

^^^

• 12 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by DrDeath,

מישהו ניסה אותם? שוות קנייה? אני מחפש אזניות איכותיות לנסיעות במחיר נורמלי, הבנתי שאלה האזניות שאני מחפש אך רציתי לקבל תגובות נוספות לפני שאני רוכש. אם כן, איפה הכי כדאי לקנות? הנה הלינק: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05176?Open&print=# שמתי לב שה-RANGE שלה מגיע רק עד 18,000Hz, זה נחשב טוב או שאני ארגיש בהבדל נניח אם זה היה 20,000?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by moog,

חיפשתי ולא מצאתי באתר של creamware יש רק SCOPE 4.0 ו 4.5 תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים