אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אם יש דוחה חתולים ל- iPod? כזה שימנע מהחתול של שותף שלי לנתק את ה- iPod מהמחשב?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, יש לי מגבר של סוני מדגם TA-F120. כעיקרון הוא אמור להיות סוס עבודה אבל בפועל שאני מעלה את הווליום מעבר לחצי הוא עושה MUTE לכמה שניות עד שמורידים קצת את הווליום. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש כרטיס עם יציאה קואקסאלית\אופטית במחיר שווה לכל נפש ? מצידי שיהיה לו רק יציאה אחת... תודה.
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הנה האופציות: IPOD מיני דור שני שעולה לי חדש 1100 שח.. ה-זן של קריאטיב ב- 1200 H-10 של Iriver שעולה 1350 M:ROB-100 של אולימפוס ב- 1170 שח מי עדיף ולמה?? עריכה: מצאתי את הביקורת הזו.. http://www.monsternet.org/reviews/mr100/page6.php מה הייתם לוקחים?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אלו אחלה רמקולים אבל אני לא שומע מכולם רק משתי הקדמיים והסאב למרות שיש לי 5.1 מובנה על הלוח אני צריך כרטיס שיוכל להפעיל לי את כולם באותו זמן משהוא נחמד 400-500 שקל אז תנו המלצות.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
השאלה בראש ההודעה מקווה שמישהו יידע.. בכל מקרה אני רוצה שהאקוליזר יתן לי אופציות יותר נרחבות תודה!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
בבקשה אנשים טובים, יש לי שתי שאלות, אם לא קשה לענות אליהן: 1. האם הנגן IRIVER H120 מוציא סראונד (ולא רק סטריאו) דרך היציאה האופטית שלו? 2. יש לי שני מקורות קול (מחשב ו-CD) עם יציאות אופטיות ואני רוצה לחבר את שניהם למערכת הרמקולים שלי. איפה אפשר למצוא מפצל לכבל אופטי? חיפשתי שעות ולא מצאתי. תודה לעונים ולמתעניינים!
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברה קניתי אוזניות חדשות של zalman 5.1 הקיצר יש לי שם 3 חיבורים . 1. rear 2. front 3. center הקיצר הבעיה שלי היא שעל הכרטיס קול שלי יש 5 יציאות שהם בצבעים. 1. שחור 2. ירוק בהיר 3. וורוד(מיקרופון) 4. כחול 5. אדום השאלה שלי היא לאן כל אחד משלושת החיבורים של האוזניות מתחבר בכרטיס הזה??? הכרטיס הזה הוא קראטיב 5.1
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הן טובות בכלל ? אלה: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3967156 אפשר המלצה לאוזניות עורף יפות לספורט? ועוד שאלה.. אם אני קונה כרטיס SD .. על איזה חברות להסתכל ?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אין לי קול במחשב וזו לא בעיה של רמקולים המחשב עבר פירמוט כרטיס קול מובנה על לוח אם מבית ASUS מסוג P5K SE/EPU מערכת הפעלה XP ניסיתי להוריד המון דריברים אך ללא הצלחה אנא עיזרו לי... ברשותי הדיסק שקיבלתי עם רכישת המחשב ובו דריברים אך הוא לא מאפשר להתקינם!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
או כל סטנד אחר של רמקולים לווייניים מישהו מכיר סטנדים איכותיים ומאיפה אפשר להשיג? אפילו להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, שאלה שבראש שלי כבר דיי הרבה זמן: למה בעצם נחוץ הכבל שמחבר את כונן התקליטורים לכרטיס הקול? שמתי לב שגם כאשר הוא לא מחובר אני יכול לשמוע תקליטורים אשר מנוגנים בכונן. אז מה הוא בעצם נותן? תודה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ממומחיי הפורום, לגבי כרטיס טלוויזיה להקלטה, אני מחפש כרטיס עם עיבוד חומרה, ושיודע להיות סוס עבודה. תודה מראש, עודד.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי כבל MIDI TO USB בכדי לחבר את הקלידים שלי כמקלדת שליטה בקיובייס ,הקלידים הם yamaha psr-275 , זה פשוט לא מזהה, או שאני לא עושה משהו נכון, אם למישהו יש מושג מה צריך לעשות אני אשמח לקבל עזרה, אני כבר נואש, אם יש איזה דרייבר שצריך להתקין אני אשמח לקבל קישור, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ חוד לפטיפון טורנסTD160 MK II החוד שהיה עד עכשיו זה SHURE VN35E כמה זה אמור לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 (השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה (רוק), אבל גם סרטים ומשחקים, ומהתבוננות בפורום הבנתי ש- 2.1 הכי יתאים לי) התקציב שלי הוא 600 ש"ח +-. רציתי לדעת אם יש באיזשהו אתר את רשימת הרמקולים שיש בדיוטי פרי ואת מחירם. גם בגלל ירידת הדולר, חשבתי אולי לקנות את הרמקולים באמזון או בחנות דומה בארה"ב (אני לא יגיע לשם, אני צריך בהזמנה) ולכן אשמח לשמות של חנויות דומות (אם המחירים או השירות שם יותר טוב מאמזון) וכמה יעלה לי סך הכל להזמין משם (כלומר, כולל המשלוח וכו'..). והאם המחירים שם יהיו יותר זולים מהדיוטי פרי. הסתכלתי בעיקר על הדגמים: http://zap.co.il/model.asp?model_id=501320- altec lansing fx4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275- altec lansing …
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות איזהשהוא גישור בין הZ לLCD ולמחשב ביחד ולקבל עדיין אותו צליל? או עדיף לא להסתבך וללכת על מערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות לגיימרים, אוזניות מקצועיות, התקציב הוא עד 250 ש"ח, אני מעדיף אוזניות במחיר שנע בין 200-250 כך שהאוזניות יהיו איכותיות. חשוב לציין שהאוזניות הם למשחקים בלבד, לא לשמיעת מוזיקה בשביל זה יש לי את הX-530, אני רוצה לשמוע צעדים וממש שמיעה צלולה ונעימה לאוזן. אשמח להמלצות עם קישורים מהאתרים שבהם המחיר הוא הטוב ביותר! וכמובן שתיהיה אחריות. אני לא חושב שצריך להשקיע באוזניות 750 שקל כמו על ברקודה וכו', כאילו מה לא חבל על הכסף? זה סה"כ אוזניות, אני לא טייס שאני צריך לטוס איתם או משהו כזה :-\
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר פתחתי בעבר דיון בנושא הרכישה הזו, אך טרם רכשתי את הטלוויזיה שלגביה התייעצתי. מצד שני המצב בשוק השתנה בצורה ניכרת, ולכן החלטתי להתייעץ שוב. אני מעוניין בטלוויזיה "37 (לא יותר מזה) באיזור ה-5000-5500 ש"ח. אני יודע שכנראה שעדיף לקחת טלוויזיה גדולה יותר, אבל אין לי איפה למקם טלוויזיה גדולה יותר. מספר דגמים ששמתי עליהם עין בתקציב הזה: Sharp LC37D65 LG 37LH70 Philips 37PFL5603 (מהדור הקודם, אבל אני לא יודע מתי ה-5604 אמורה להגיע לארץ וכמה היא תעלה). הדגש כאן הוא על איכות תמונה ולכן אני הולך על FHD, מכיוון שהיצרניות לא משקיעות בייצור של דגמי HDR ברמה גבוהה. הייעוד של המסך הוא בעיקר חיבור למחשב, ואולי מתישהו איזושהי קונסולה. אודה על עזרתכם בבחירת הדגם הטוב ביותר ב…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חיברתי אורגן למחשב וכנראה שבאורגן יש בעיה והוא מוציא סאונד רק לצד ימין, יש דרך לגרום לזה לפעול גם על הרמקולים מצד שמאל?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום ..חבר שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה (המלצתי לו על X530) ...בקיצור הוא הלך לבאג ואמרו לו שבמוזיקה הוא לא ישמע את הרמקולים האחוריים (לא דווקא ב X530 אלה בכל 5.1) זה נכון הדבר הזה ??ואם כן כדאי לו לקחת JBL 2.1??
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול sound blaster audigy 2 ZS אני רוצה לשים את הכטיס במחשב אבל אין לי את הדריבר מישהו יכול להביא לי קיזור הורדה לדריבר? יש לי את הלוח אם ga-p35c ds3 מישהו יכול להגיד לי איך אני מרכיב גם את הכרטיסס? תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
|המלצה לרמקולים למחשב 2.1 עד 1300 שקל שמיועדים למוזיקה :s05:
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, המשך: כלומר לפצח את שיטת ההצפנה של יס וגם את שיטת הקודים שהם משדרים לפני כל תוכנית או פרק בסידרה? בברכה קומפ13
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי לקחת את המחשב הישן שלהם ולהפוך אותו למחשב מולטימדיה נחמד (לא צריך יכולות רבות, רק שיהיה מסוגל להריץ סרטי HD). השאלה העיקרית היא האם הוא בכלל יהיה מספיק חזק בשביל זה. אני לא זוכר את המפרט המדויק, אבל זה בערך משהו כזה: מעבד AMD 2800 512מב זכרון Geforce 6200 מה דעתכם? יחזיק?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-