אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מחפש רמקולים למשחקים ו-MP3 ה-ATP3 יתאימו לשימוש הזה? איך ה-Hercules XPS-210 2.1 Speakers לעומת ה- CREATIVE ISPIRE 2.1 כמו כן יש מספר דגמים של ה-INSPIRE אחד עם רמקולים דקים ואחד עם עבים איזה עדיף לפי מה שאני יודע מרמקולים דקים לא יוצא צליל טוב http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=171 http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=170
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איכות קול ועוצמה סבירים - לא משהו Best אבל שכיף לשמוע. (שאפשר לחבר אליהם דרך חיבור רגיל של אוזניות) יש המלצות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כבר כמה שנים יש לי בחדר שגודלו 3*4 מטרים מערכת מסוג Cambridge SoundWorks FourPointSurround FPS1600 - 4.1 computer speakers http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=26&product=47 שימושי המערכת: 50% מוזיקה, 25% משחקים, 25% סרטים. יש לנו סלון גדול 7*8 מטרים שכרגע אנו שומעים בו מוזיקה עם JBL ON STAGE http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=JBL%20ON%20STAGE&cat=HMM&ser=HMM אבל בשלושת מפינות הקיר בסלון יש חיבורים אפשריים לרמקולים ואפשרות לרמקול רביעי במטבח, כ-4 מטרים מרחק מהסלון. חשבתי להעביר את ה-FPS1600 לסלון, כי גם ככה שומעים שם רק מאיפוד או דיסקמן אבל צריך שם רמקולים חזקים וה-FPS1600 חזקים מאוד. ולקנות לעצמי לחדר א…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לסרטים עד 400 שקל.... בגלל שאני די חירש בכל הקשור לאיכות של הסאונד אז חשבתי במקום ללכת על 2.1 ברמה גבוהה אז אפשר ללכת על יותר רמקולים ברמה פחות גבוהה... אז למישהו יש המלצה לאיזה רמקולים טובים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים שישמשו אותי לשמיעת מוזיקה , סרטים ומשחקים בעקרון אני רוצה 5.1 אבל התקציב לא הכי מאפשר , לכן רציתי חוות דעת על רמקולים 5.1 אלו שהם ממש זולים http://skypc.co.il/pl_product~4280101~11~0.htm אם אלו לא מתאימים אני אתפשר על 2.1 .. חשוב מאוד שיהיה סאב וופר וגם מאוד חשוב לי שיוכלו לנגן ממש ממש חזק כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הייתי רוצה לקבל המלצה על רמקולים בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר לעסק קטן ... תודה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, פעם ראשונה שלי בפורום אודיו, נראה שנחמד פה =] לאחותי יש פלזמה 42, נראה לי של יונדאי... בכל מקרה יש לה איזה זוג רמקולים אחוריים עלובים, כרמקולים יחידים.. שומעים חרא, אבל שמנו את זה כי זה מה שהיה... אם תוכלו להמליץ לי על רמקולים, בעיקר לצפיה בטלויזיה, אולי קצת סרטים... אם זה אפשרי להביא לי מערכת רמקולים שאני כבר אוכל לחבר אליה גם את המחשב וגם את הפלזמה זה יהיה מעולה.. במחשב השימוש העיקרי הוא מוזיקה... היא ילדה בת 13, אז לא להתפרע בציוד וגם לא במחיר כי בכל זאת זה מתנה ממני ואני עוד לא זכיתי ב-50 מיליון.. תודה
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים קומפקטיים לא גדולים במיוחד בערך כמו של אולפן הקלטות אבל מהחזקים האלה ..אני צריך בשביל הציוד שיש לי בבית כי המערכת שיש לי CD-C7000 של שארפ עם הדאבל סאפ וופר ...איתם אי אפשר לתקלט בכלל כמה באסים הם נותנים אז זה הורס לי את כל הסט , אז אני מחפש רמקולים כמו שאמרתי קטנים כאלה ומספקים סאונד נקי טוב וחזק ... במחיר לא בשמים ...תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה , כדי להחליף את הרמקולים ברכב הבנתי שכדאי להחליף את כל 6 הרמקולים שברכב. הבעייה שאני לא מבין מאיפה להתחיל כדי שהרמקולים יהיו תואמים ושיהיה איזון בינהם (שלא יהיה מצב שישמעו פחות טוב באחד מהרמקולים) יש למישהו המלצה על סט רמקולים עוצמתיים לרכב, והאם באמת צריך להחליף את כל ה6? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים נורמאלים לא חייב עיצוב יפה אבל לא צריך ברמה של 10000 ש"ח ב 400 ש"ח גג ככה משהו טוב רק כדי לשמוע ברכב
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
זה רסיבר די ישן, אני צריך רמקולים בשבילו, הרמקולים צריכים ליהיות קטנים יחסית (בערך בגודל של הsolo 6C) השימושים זה בעיקר מוסיקה, סרטים, טלוויזיה וגם קצת רדיו (יש בו אחד מובנה) ומשחקים. אני גם צריך לנקות אותו קצת יש המלצות איך לנקות אותו מבלי לפגוע בו? תמונות: מלפנים: מאחור: הדגש ברמקולים זה שהם יהיו נטריילים ולא יעוותו את המוסיקה (בלי להגביר/להחליש את הבאסים וכו'). הרסיבר ישן יש איזה דרישה מסויימת מרמקולים כדי שיתאימו לו? (מבחינת סאונד ומבחינת התאמה למכשיר עצמו). אין לי עדיין תקציב ברור, אני רוצה לבדוק את השטח לפני שאני מחליט על תקציב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש רמקולים חדשים לשימוש יום-יומי רגיל (סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה). לפי מעבר על הזמן האחרון אני רואה שמאוד ממליצים כאן על רמקולים של MicroLab (בעיקר סדרת הSolo - למוזיקה, והX13 לשימוש מגוון). לפי הסקירה כאן אני מבין שהX13 הם רמקולים די טובים, אך עדיין אינם טובים דיים כדי לרשת את הATP3 של AltecLansing. בהקשר הזה, אני מבין שאת הATP3 החליף דגם אחר (Octane7), שלפי חיפוש בZAP נמכר ב418 שקל. (מחיר קרוב מאוד לX13). אגב, אני רואה שלMicrolab יש דגמים רבים בטווח המחירים הזה (כמו למשל הFC360 והSolo1C, או הSolo5C שקצת חורג מהטווח) מה אתם חושבים שיהיה הדגם שהכי יתאים לי? (אני לא כל כך מבין בתחום ופתוח להצעות, אלה פשוט דגמים שראיתי שהומלצו בעבר). דגם נוסף שנתקלתי…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על אחד מהבאים: MicroLab X-13 Philips SPA5300 MicroLab FC661 SonicGear EVO8 JBL CREATURE 2.1 Logitech Z4 Creative GigaWork T20 II או Creative GigaWorks T20 (מישהו יודע להגיד מה ההבדל חוץ מהצבע?) Logitech Z520 Altec Lansing VS2321 Logitech Z10 בניתי את הרשימה על סמך מחיר (בין 400-800 ש"ח) מראה חיצוני וביקורות של המוצר... מישהו מכיר או יכול להמליץ לי על דגם ספציפי מהרשימה הזו? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי מערכת סראונד נחמדה מאוד לסרטים אני מחפש 2 רמקולים סטריאו שיהיו לי בכדי לשמוע מוזיקה באיכות טובה יש המלצות ?
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי את עזרתכם בבחירה של רמקולים מדפיים / מוניטוריים למוזיקה בעיקר למרות שהם ישמשו אותי גם לקולנוע. ( יש לי סאב..) בכל מקרה יצא לי לשמוע כמה זוגות אבל די התאכזבתי עד עכשיו כמו למשל - B&W 602 , פראדיים , JPW ועוד כמה.. הציעו לי מאוד ללכת על EPOS אבל התקשרתי ליבואן ויש בעייה להשיג אותם. עוד אופציות שהציעו לי הם : DALI וגם JMLAB .. תנו לי כיוון על רמקול שנותן הכי תמורה לכסף ( אני יודע שזה עניין של טעם אבל אני ישמע קודם לפני הקנייה ) תקציב של 3000 שקל לזוג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היות שנמאס לי מהרמקולים הנוכחיים שלי (שעושים לי רעש רקע בתדר מאוד נמוך, כנראה משהו מהחשמל) - אני רוצה רמקולים שמקור המתח שלהם הוא USB. אני רוצה רמקולים שיגיבו גם ב-50Hz. לא שיתנו באס מהמם, אבל שיתנו איזשהו המהום (ולא צרצור) שאומר שהם מבינים שהם אמורים לעשות משהו. אני רוצה שני סאטלייטים, לא צריך סאב (למרות שאם יש סאב אז מה טוב, אבל נראה לי שזה קצת יותר מדי בשביל מתח מ-USB). נראה ש-Logitech שולטים בתחום הזה. יש לחבר שלי את ה-S-150 שהם מאוד זולים ונשמעים לא רע אבל הצלילים שלהם קצת עמומים מדי לטעמי. יש את ה-Z-5 שנורא נורא יקרים בארץ והחנויות בחו"ל שמוכרות בזול לא שולחות לארץ. יש את ה-V-10 ו-V-20 שקצת פחות יקרים אבל עדיין יקרים מדי. יש משהו באיזור העד 100-150 ש"ח שנותן צליל טו…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני בונה תיבה לרמקולים, משהו שיהיה יפה ומועצב לפי הבית ובשורה התחתונה - HOMEMADE, בגלל הוואפר (10'' בכל רמקול) אני צריך רמקול מיד-נאנג' סגור/אטום מצידו האחורי של הרמקול, בכדי שלא ייקבל את האוויר שהוואפר יוצר בתוך התיבה ויקפיץ את הרמקול (הרגיל). רצוי מאוד שהרמקול יהיה 6.5''.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים טובים למחשב שישפרו לי את המשחקים שאני משחק בהם ושיכניסו אותי אל אוירה של המשחק התקציב שלהם הוא 500-200 עם זה עוזר ככה אני ישתמש ברמקולים : 50% - משחקים 25% - סרטים 25% - מוזיקה תודה למי שעוזר באמת מגיע לו כפיים
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים שכוללים בתוכם מגבר כדי לחבר אותם ל DVD שלי, התקציב הוא עד 1000 ש"ח, תודה....
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
משהו יכול להציע זוג רמקולים זולים ואיכותיים תודה רבה נ.ב אל תציעו לי רמקוליים עם סאבוופר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש רמקולים ניידים לפלאפון ולאייפוד בעד 200 שח אני שומע רוק, רוק כבד, מוסיקה שחורה, אלקטרונית והיפ הופ ישראלי. אני צריך לפחות 12 עות סוללה עדיפות לסטריאו (זוג) ואני צריך משהו חזק יחסית. חשבתי על משהו כמו xmini max 2.0 או משהו כזה אפשר גם תיפה גדולים יותר מה שחשוב לי בעיקר זה כניסת 3.5. חוץ מזה אני צריך רמקולים חדשים למחשב 2.1 עם הספק של 100W לפחות בעד 550 שח עם חריגה של 50 שח רק אם זה שווה את זה. ואני צריך חוות דעת על כרטיסי קול של עד 370 שח חשבתי על זה asus xonar D1 dolby home theater 7.1 שיתחבר גם פעם בלמערכת 5.0 שנמצאת בחדר המקביל ולרמקולים שתציאו לי תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סט של 5 רמקולים סטאליטיים + סאב למטרת סרטים ומוזיקה לחדר בגודל בינוני (כ-10 מ"ר). ברשותי רסיבר של NAD מדגם T 750. התקציב שלי הוא עד 1,000 עם עדיפות לכמה שפחות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תקציב די גדול אין עדיין מדוייק אבל תקציב שצריך להספיק לכל הרמקולים הבנויים למחשב. אני די אוהב סאונד טוב יש לי IAUDIO 6 + CREATIVE EP-630 אוזניות מעולות לדעתי, העדפתי על CX300 בגלל החיבור בעיקר ובגלל הסאונד שנאמר לי שהוא יותר חם(לפני זה היו לי MX500 מקוריות לכמה זמן ואני חייב לציין שזה זבל שלא מהעולם הזה, מאיכות הבניה ועד הסאונד). טוב עכשיו לעיקר: אני שומע בעיקר רוק,מטאל ודברים דומים אז אני צריך שלא תהיה בעיה לרמקולים עם הצלילים האלה, החדר שלי קטן משהו כמו 4*4.5 מטרים, מקום על השולחן לא ממש חסר, אני לא שומע בעוצמה גבוה בכלל אז אני צריך שידייק כמה שאפשר בסאונד נמוך ואני מוכן לסבול זיופים בסאונד גבוה. יש לי כרטיס קול AL888 OB http://www.realtek.com.tw/products/productsView.…
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
מה נשמע חברה? אני מחפש לקנות מערכת סראונד לחדר. הבעייה היא שזו פעם ראשונה שאני קונה כזה דבר ואני באמת לא מבין בזה כלום. האם הכבלים שמגיעים מספיק ארוכים כדי לתלות אותם בחדר שגודלו 4 מטר בערך? (אני רוצה בכל פינה של קיר רמקול).. האם יש סאב וופר שהם צריכים להתחבר אליו איכשהו? המטרה היא שהוא יתחבר ללפטופ שלי ולטלוויזיה. LGהטלוויזיה היא מדגם 42LC53 (משנת 2007). תקציב הרמקולים: עד 800 ש"ח. המטרה של הרמקולים - מוסיקה וסרטים. לא צריך משהו מקצועי ממש.. העיקר שישמעו סבבה. (עד עכשיו השתמשתי ב- ATP5 או משהו כזה אם אני זוכר נכון - רמקולים2.1 והם היו מצויינים...) תודה רבה והמשך שבוע טוב!
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-