אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני כנראה היום אקנה אוזניות חדשות, אני מחפש אוזניות IN EAR וחשובה לי איכות כמה שיותר גבוהה, לכל סוגי המוזיקה.. הבנתי שה CX500 איכותיות ויש אותן בסניף KSP ליד הבית שלי http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=8397 * האם המחיר הגיוני כי ראיתי בכל אתר אחר שהן יקרות יותר * האם יש אוזניות IN EAR איכותיות יותר בטווח המחיר - עד 300+-
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
טוב אז ככה ביום ראשון אני נוסע לאילת... עכשיו אני רוצה המלצה לאוזניות טובות בסביבות ה200 שקל... הנגן שלי: iriver h340
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
הורדתי סרט ולא היה לי סאוונד אמרו לי שאני צריך codec אחר מה הכי ממולץ ואם אפשר בבקשה לינק תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל ייעוץ בנושא רכישת כרטיס טלויזיה (הכוונה לדגימת וידאו אנלוגי והפיכתו לקובץ דיגיטלי). מה צריך לבדוק, יציאות כניסות וכו', בנוסף הייתי מעוניין לקבל הצעות לכרטיסים קונקרטיים. התקציב הוא 400 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
איך אני מחבר 5.1 ערוצים מהמחשב לטלבזיה ומשם למערכת יש לי לוח אם h61m-e23 g3 pentium d.core g 630 של אינטל וכרטיס מסך של gigabyte gt 430 שדרכו אני מעביר את הקול בכבל hdmi יש צליל אבל במערכת אני לא יוכול לשמועה dts זה עובד רק על שני הרמקולים הקדמים תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על לקיחת הסיכון של קניית נגן MP3 חדש כמו הIHP100 או הPHILIPS HDD100 בחו"ל במחיר סביר של בערך 1500-1600 שקל אבל חוסר באחריות.. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
במגבר שלי יש 2 כניסות phono אחת ceramic phono ואחת magnetic phono מה ההבדל ביניהם ומה השימוש של כל אחת מהם?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני מחפש מידע על המערכת הזאת ,מתכנן לקנות אותה אבל הייתי רוצה לשמוע עליה חוות דעת ממשהו שמכיר שהתנסה איתה. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2175&products_id=14430
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB עם המתאם וידאו NVIDIA® GeForce 8400M GS 128 MB זיכרון עם יציאת HDMI ושמע פנימי 3D Sound Blaster Pro שמע 16 bit תואם משולב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 האם הוא יוכל לתפקד כ HTPC עם תמיכה ב HD ו BlueRay?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת מיני ותהיתי אם חיבור של 2 רמקולים ליציאה אחת יהווה נזק? ועוד שאלה, אם המערכת שלי מספקת 35 וואט לכל רמקול לא נורא יהיה לחבר אליה רמקולים גדולים של קולנוע ביתי במקום הקטנים שבאים איתה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
חשוב לי שתיהיה חכמה עם אפשרות הקרנה מהסמרטפון. קישורית wifi עדיף ac פאנל ips על מה אתם ממליצים? ראיתי את: http://www.anakhaodafim.co.il/items/436811 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב מנגנון 100 הרץ גורם לאפקט HD בתכני SD נגיד' בערוצים 1.2.3.4 בYES כי באיזה פורום מישהוא אמר לי שמנגנון מאה הרץ גורם לאפקט FULL HD האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יעוד: משחקים בעיקר, סרטים הכי פחות, והרבה מוסיקה.. יש לי משהו 5.1 אולי בתקציב הזה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה באמצעות HDMI - HDMIעד עכשיו הכל עבד טוב, ראיתי סרטים והכל. בקיצור לא יודע מה קרה אתמול אני לא מצליח להעביר את התצוגה של המחשב לטלוויזיה, למרות שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מחוברת אבל שאני מהעביר את התצוגה למסך 2 (הטלוויזיה) המסך של המחשב נכבה כמו שצריך אבל בטלוויזיה ממשיכים לראות רק מסך כחול בלי כלום. ניסיתי לעשות גם שכפול צגים או הרחבת צגים ושוב הוא לא מראה כלום בטלוויזיה. מחקתי את הכ.מסך והתקנתי גרסא חדשה יותר וגם ישנה יותר. עשיתי שחזור מערכת. ניסיתי עם עוד 2 כבלים שבוודאות עובדים במחשבים אחרים. כלום לא עזר.. עוד דבר שניסיתי הוא לחבר לטלוויזיות אחרות בבית באחת מהטלוויזיות זה עבד כמו שצריך, ובטלוויזיה שלי ובעוד 2 אחרות עדי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב HTPC עם מפרט יחסית טוב E6300 2.8GHZ 3GB RAM DDR2 667MHZ ATI Radeon 4670 HD 1GB DDR3 בכל מקרה, יש לי עשרות סרטים על המחשב אבל יש לי 2 סרטים שפשוט לא רוצים לעבוד כרגיל. מדובר על סרט אחד שהוא 720P ואחד בלו-ריי 1080P (יש לציין שהרצתי בעבר וכיום סרטים משני הסוגים והם עובדים חלק). הבעיה היא, שהסרט רץ עם מריחות של צבעים (בהתחלה מתחיל בצבע ירוק ולאחר מכן פשוט הכל נמרח אבל יש כמה שניות שהסרט עובד חלק לגמרי (בכלל הוא עובד חלק והסאונד נקי, רק שלא רואים כמעט כלום כי הצבעים מרוחים). היו לי רק 2 קודקים שהמליצו כאן FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter, לאחר מכן הסרתי אותם (עשיתי ריסט) והתקנתי K-LITE MEGA CODEC PACK ועדיין אותה הבעיה. מה שמצחיק שבמחשב השני ש…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אייפוד עכשיו מניו-יוק... חבר שלי שקנה לי את זה שם העלה לי את כל השירים שלו אליו. כשהתקנתי אייטונס הוא שאל אותי אם אני רוצה לעדכן אותו עם הספריה שעל המחשב שלי (שריקה) ואמרתי לא כי פחדתי שהוא ימחוק לי את כל השירים. איך אני מעביר את השירים מהאייפוד למחשב? אני רוצה שהם יופיעו לי ב- LIBRARY... תודה, יונתן נ.ב. חג שמח
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
בעבר הייתי מחבר את האוזניות לרסיבר ימאהה RXV 520 ואהבתי את הירידה לנמוכים הבאס היה הדוק ומעולה לטעמי . כיום אני מחבר את האוזניות לכרטיס קול Asus Xonar Essence STX ועדיין חסר לי קצת באס כמו שהיה לי בעבר עם הרסיבר.. http://www.ebay.com/itm/NEW-ABB-CMoy-headphone-amplifier-with-Adjustable-Bass-Boost-ABB-DC-input-/251241570620?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a7f2a213c חשבתי לקנות את זה... האם שווה את ההשקעה ? האם זה יכול להרוס לי את איכות השמיעה בצורה אחרת ? למישהו יש פתרונות אחרים ...?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש קריאטיב ינספייר 2500 שזב 2 רמקולים וסאב. מה עדיף, לקנות עוד 2 רמקולים וסאב אותו דבר או פשוט להחליף ל 5.1? לא לשכוח שאם אני קונה עוד 2.1 אז יש לי 2 סאבוופרים תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לנו בבית מערכות סטריאו ישנה מאוד, שמורכבת משלוש חלקים משהו מרכזי שמשמ גם כרדיו עוד חלק שמשמש כקורא טייפים ועוד אחד שהוא קורא דיסקים. קורא הדיסיקים התקלקל, לא מצאתי מקומות שמוכרים קוראי דיסקים ניפרדים, וחשבתי שעם המחירים המגוחכים של הDVD (פחות מ200) אולי עדיף לקנות DVD בתור קורא דיסקים. אשמח לדעת מה אתם חושבים על הרעיון הנ"ל מכל הבחינות. תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
זהו! חזרתי היום מחו"ל מטיול קצר ובאמתחתי ה-LOGITECH Z560 לאחר שהערמתי על פקידי המכס המנומנמים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך הרמקולים האלו? ראיתי גם שמהסאב יוצאים שני כבלים עם בננות לאן אני אמור לחבר אותם? מה גם שכרטיס הקול שלי הוא זה שבא על הלוח אם(VAX של ג'יגבייט)-איך הוא? מה יתן כרטיס כל איכותי בהשוואה לשמיעה כיום?(אם אפשר גם המלצות על כרטיסי קול אני אשמח מאוד,משהו בסביבות 500 ש"ח) ועוד משהו-אני לא יודע אם אני צריך(לפחות כיום) 4 רמקולים אז האם ישנה אפשרות לחבר רק שניים(האפשרות קיימת הכוונה שלי מה זה נותן או מזיק)? אם מישהו גם יוכל להסביר לי איך אני מצרף תמונות לפורום הזה אז אני אשלח כי אני לא מוצא פה איך עושים את זה. בתודה מראש ,פרודו.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במערכת רמקולים 5.1 עד 800 שקל, היא מיועדת לPS3 כך שחובה אבל חובה שתיהיה לה יציאה אופטית, ושיתתמוך בדולבי 5.1, תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-G33M-S2L וכשהורדתי את הדריבר החדש לכרטיס קול היום שמתי לב לתוכנה נסיונית שבחינם בשם 3D Sound Back הורדתי והתקנתי ויש אופציות כדיי להגדיר משחקים וצריך לסמן היכן ולא ממש הבנתי מה התפקיד או המטרה של אותה תוכנה... יש לכם מושג? מכירים? (אולי היא כמו ALCHIMIA של קראיטיב) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-