אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לקנות את הסטרימר: WD TV Live Hub http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=570 האם הסטרימר הזה תומך בתרגום בעברית? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על רמקולים למחשב 2.1 עד 1400 שקל טובים?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן אני שומע מוזיקה אלקטרונית אינפקטד מאשרום ובסגנון. יוצר מוזיקה אלקטרונית בקיובייס 5 ואני מעוניין לקנות אוזניות מקצועיות שמתאימות לתחום התקיציב שלי בתווח של 300-600 שקל. לא איכפת לי מסרטים או משחקים, חשוב שלי שיתאימו לתחום שלי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום יש לי אורגן עם יציאה MIDI האם אפשר לחבר אותו למחשב ולנגן "סוגי פסנתר" אחרים במחשב?. שישמעו ברמקולים?.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ידידה שלי איבדה את הנגן שלה, והיא צריכה אחד די דחוף. התקציב הוא 500 שקל, בבקשה לנסות בלי חריגה, היא מסכימה לשלם עד 600 מקסימום, אבל בבקשה תנסו בפחות... חשבתי על הIAUDIO G3, שעולה 600 שקל בבאג. לפי הביקורות הוא נראה מכשיר ממש טוב, מה דעתכם? אם אתם מביאים הצעה אחרת שלא יהיה מעל ה600 שקל, כי היא אמרה שרק אם זה ממש יצדיק את המחיר ויהיה שווה אז היא מוכנה לחרוג... ואם ההזמנה מהאינטרנט, אז שזה יהיה מחנות מוכרת, כמו באג לדוגמה...
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ובכן קראתי לא מעט ממה שנכתב אודות כרטיסי הקול כאן בפורום-אבל חשוב לי לחדד שהכרטיס לא ישמש לשמיעת מוסיקה ולמשחקים אלא אך ורק לצפיה בסרטי DIVX אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: א--?AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect? שעולה ב-KSP כ-550 שח במזומן. http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 (שהיתרון שלו שיש לו מפענח dts בחומרה-מדמה צליל סטיראו ל-dts ) ב-לבין ה-m-audio revoulution 7.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9185 אני פתוח להצעות ורעיונות חדשים מעבר לשני הכרטיסים שלעיל. בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, לא ממזמן הזמנתי את האוזניות ATH AD-700 מחו"ל והם כנראה יגיעו אלי עד ראש השנה רציתי לשאול על כרטיס קול בשבילהם השימושים העקריים שלי הם בעיקר משחקים ופחות מוזיקה 70% משחקים 30% מוזיקה הרבה המליצו על ASUS XONAR D1 יש עוד המלצות? התקציב הוא עד 450 ש"ח (גמיש, אבל עדיף שלא לחרוג רק אם זה ממש שווה את זה) תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
1.האם יש כיסוי שמגן עליו??? 2.האם איכות התמונות טוב??? 3.ואיזה פעולות מיוחדות יש בו חוץ מלראות תמונות??? 4.איך הוא ניטען על ידי USB או שקע חשמל??? 5.האם צריך לרוקן את הסוללה ואז לטעון אותה??? הרבה שאלות אבל זה חשוב לי בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מקרן קול למיקרופונים אלחוטיים לטובת קריוקי? איך אפשר לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
לכרטיס ensonic או vibra, שניהם עובדים טוב. מצאתי קישור באתר של קראייטיב אבל כשניסיתי להוריד קיבלתי הודעת שהקישור שבור... תודה מראש לכל מי שיכול לעזור...
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד לקנות רמקולים למחשב ותכננתי ממזמן כבר לקנות את Logitech X530 70 w 5.1 וכו' רציתי לשמוע דעות והצעות למיניהן תודה לעוזרים נ.ב יש לי כרגע E-199 של EACAN
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את האוזניות steelseries siberia v2 ורציתי לדעת עם המוכר הזה אמין :http://www.ebay.com/itm/New-SteelSeries-Siberia-v2-USB-Soundcard-Stereo-Gaming-Headsets-free-shipping-/320854535494?pt=LH_DefaultDomain_0& hash=item4ab46bad46 או אם בכלל כדי לי ליקנות את האוזניות האלו כי לפי הכתבה שראיתי פה באתר הם ממש טובות .. אם לא כדי לי אולי תמליצו לי
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלוםם ברשותי כרטיס קול M-AUDIO FIREWIRE SOLO להקלטות גיטרה שירה מידי וכו' ואני צריך רמקולים לשמיעתם ולמוסיקה סרטים ומשחקים בכללי בתקציב מאודד צפוף 100-200 ש"ח ראיתי את הרמקולים הבאים: Creative SBS370 ו S200וLogitech מי הטוב מביניהים ?הם טובים ואם יש לכם המלצות אחרותת? תודהה רבה מראשש =]
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי את האוזניות Shock One כרגע. ראיתי שיש בבאג מבצע על SS Siberia V2 בגרסת USB (כלומר 7.1 וירטואלי) ב-350 ש"ח. השימושים שלי הם 90% גיימינג (אולי אפילו יותר), סקייפ יחד עם המשחקים, והשאר זה דברים שונים, עבודה משרדית. רציתי לדעת את הדברים הבאים: 1. האם כדאי לי למכור את ה-Shock One ולקנות Siberia V2 USB? 2. במידה וכן, בכמה למכור את ה-Shock One? הן במצב של ממש כמו חדש, אריזה מקורית, כל האביזרים והדברים. 3. מה דעתכם על ה-Siberia V2 לשימושים שציינתי (בעיקר משחקים)? משתלם ב-350 ש"ח? אם יש לכם הערות נוספות אני אשמח לקבל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5596&CatCode= עולה 200 ש"ח פחות מהאקסטרימר - מתחרה ראוי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ובעקרון אני עובר רכיב-רכיב. הגיע הזמן לרמקולים יש לי אוזניות מדוזה 5.1, אחלה אוזניות, משתמש בהם לגיימינג. ברמקולים אני משתמש יותר לכיוון של מוסיקה וסאונד יום-יום במחשב, משתמש בהם גם לגיימינג שהוא לא online fsp. אני לא מחפש רמקולים יקרים, מחפש רמקולים סטנדרטיים, אבל איכותיים. תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני חייב אוזניות sohrt cord למיני דיסק אני משתגע לא מצאתי בשום מקום אוזניות עם חוט קצר אני חייב את זה לשלט...מישהו יודע? אני כבר שקול לחתוך בעצמי
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום! המשפחה שלי כנראה קונה את ה42WP48 של טושיבה. האם הדגם מומלץ? יש לציין כי אנו משיגים את הטלוויזיה (חדשה לגמרי, לא עודפים וכו') ב15K במקום 20K שהיא עולה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=115&CategoryID=137&Page=1 דעות?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
מצטער אבל אנלא מבין בגרוש בסאונד ושטויות כאלו אז תדברו אליי בתור בנאדם פשוט ולא אחד שמבין. היום הגיע המקרן שקנינו ה EpsonTW200, מכיוון שאנו רוצים להנות ממנו בצורה רצינית החלטנו לקנות גם רמקולים לכל יחדית שידור אליה הוא מתחבר. למחשב - חשבתי על ה ATP3 או על ADA800 תלוי בתקציב. לטלוויזיה אנלא יודע מה זה דורש ואילו סוג דברים. תציעו דברים בתקציבים שונים תציעו נגיד את הדברים ששוה ב1000 שקל ואת הדברים שווה ב2000 שקל וכו' קיימת אפשרות לחבר תמערכת לטלוויזיה ? ואז להוסיף עוד רמקולים כדי ליצור תחוויה המלאה ? ועכשיו לנושא קצת אחר,האוזניות הפשוטות של אפל לא משהו בא לי משהו חדש,תקציב נמוך - 100 - 150 אנלא אשלם יותר מזה על אוזניות. תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי התקציב הוא גג 1000 ש"ח, בשאיפה ל 700-800 +-. בעיקרון אני מעוניין במערכת סטריאו פשוטה, בעלת רמקולים באיכות הדומה ל ATP3 של altec lansing. ?(מאוד מרוצה מהם במחשב). אפשרות נוספת היא לקנות סטריאו ורמקולים בנפרד, כאשר אחבר למערכת רמוקלים ATP3 שאקנה במיוחד (האופציה המועדפת עלי, השאלה היא האם קיימת סטריאו בעלת חיבור מתאים לרמקולים האלה, וגם במחיר של כ 300 כי ATP3 עולה כ 450) הסטריאו תשמש לשמיעת דיסקים ורדיו. שאלה נוספת שאינה קשורה, האם ישנן מערכות שביכולתן לקרוא דיסק שירים באופן רנדומלי, ללא קשר לסדר השירים? והאם ישנן מערכות בעלות חיבור USB, שאליו יהיה ניתן לחבר דיסק און קי המכיל שירים, והין יקראו את השירים? תודה רבה לממליצים אסף
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי h120 והתקנתי את ה rockbox (לפי המדריך). יש הצגה מצויינת של העברית במכשיר והכל פיקס אבל השלט פשוט לא עובד. רק מופייעה בו המילה rockbox כל הזמן ושום דבר אחר לא, כמו כן הכפתורים בו גם אינם עובדים. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני צריך כבלי RF באורכים שונים. את הכבלים הבאים: קבל צד אחד נקבה צד שני קונקטור רגיל הברגה RG59 או RG6 קבל RF חצי מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 5 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה קבל RF של 11 מטר -- צד אחד זכר צד שני הברגה רגילה מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין כאלה באיזור אשדוד? מישהו יכול לתת לי הערכה כמה בכלל דבר כזה יעלה לי ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול בשביל לחבר אליו אוזניות, תמליצו לי על מהשהו לא יקר ואיכותי! תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
כלומר הם אוזניות אוטומות לרעש?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-