אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר כמה זמן אוניות BLUETOOTH תואמות A2DP כדי להיפטר מהחוטים המעצבנים האלה. אז הצרכים שלי: *תואמות A2DP חובה ורצוי גם AVRCP *זמן סוללה בינוני-טוב (רצוי 5,6 שעות לפחות למוזיקה) *לא חייבות להיות מסוגלות לקבל שיחות *שיהיו נוחות באופן כללי, ולא יכאיבו גם אחרי שימוש ממושך *שלא יהיו גדולות מדי, עיצוב יפה יחסית * שלא ישמעו רועשות מדי מבחוץ *שלא יהיו ניתוקים ובעיות סינכרון, צריך טווח קליטה של כמה מטרים בודדים, בד"כ אפילו פחות ממטר *בשימוש עם: מכשיר סלולארי תואם A2DP וAVRCP וגם מחשב (יש מקלט BT) *והכי חושב: איכות סאונד כמה שיותר טובה למוזיקה (סגנונות: מטאל וטראנסים). יהיה נחמד אם גם יהיה באס טוב. האם יש בשוק משהו איכותי יותר מאשר הPLANTRONICS PULSAR 590A או שהאוזניות הללו …
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ברמקולים ג'נריים למחשב. האם אפשר לקנות את הרמקולים הבאים ולהרכיבם? האם הם יעבדו מבחינת כרטיס הקול? הרמקולים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5987 סוג כרטיס קול (עובד מצויין): Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איזה רמקולים אתה מציעים עד 600 ש"ח? התקציב מאפשר מערכת 5.1 איכותית או שעדיף ללכת על 2.1? תודה
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
השלום... התעניינתי לקניית נגן DVD XORO 415 יש לו שם אפשרות של Nero Digital... משהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב עם הרכב של 2.1 התקציב שלי הוא נמוך, עד 200 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1) Microlab M-200 2) Logitech S220 האם יש למישהו מכם המלצה על אחד מהדגמים הללו ? האם יש לכם המלצה על דגם אחר במסגרת המחיר המדובר ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לחנות אולפן של אבי יפה בירושלים לשמוע ולקנות אוזניות . בסופו של דבר יצאתי עם חיוך ענק על הפנים וUltrasone PROline 750. אוזניות באמת נפלאות שמעתי שם את ה650 ואת הבייר dt880 ו dt990 ולא היה לי יותר מדי התלבטות. לאחר מכן הלכתי לחנות של p-see שאני אוהב לקנות בה והזמנתי אתה הCreative SoundBlaster Fatal1ty platinum. http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=872&product=16559&listby= הכרטיס יגיע כנראה מחר והאוזניות נשמעות חלום עכשיו. ההתנגדות של האוזניות 40 אוהם אז השאלה שלי היא האם נחוץ מגבר אוזניות בשביל שדרוג משמעותי של הסאונד.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב אחרי ששיגעתי אתכם למשך שבועיים (או יותר ;D), החלטתי לקנות נגן פלאש סופית. ממה שראיתי, לחבר אחד שלי יש נגן פלאש פשוט ועובד לו בסדר גמור מנובמבר 04. (הוא לא רץ איתו) מצד שני, אחד אחר שרץ עם הפלאשים שלו, נדפקו לו והוא החליף מספר פעמים. קיבלתי מבצע על נגן LENCO ב500 שקל - ג'יגה פלאש..נשמע סביר במיוחד בגלל שזו לא חברה ג'נרית, אלא ידועה במוצריה בתחום האלקטרוניקה. למה בעצם להשקיע 1000 בנגן פלאש אם יש אפשרות קנייה ב500? אשמח לשמוע הסברים ונימוקים. איך אני יכול להיות בטוח שמשהו שאני אקנה ב1000 לא יתקלקל כמו הזולים? (נגיד IRIVER) - כולם מיוצרים בסין גם ככה! - מהסקר שוק שערכתי, הצרכן הישראלי הממוצע מסתפק בזולים וגם כמה אנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני קונה פלאש עדיף לקנות אחד פשוט…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הרבה אומרים לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530. הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים . האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש (תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, ה-iRiver H340 שלי מת. היה לי עוד אחד, ואותו איבדתי. באמת, אני מאוד מוכשר.. ב-iRiver שלי הותקנה הקושחה של Rockbox והייתי מרוצה מאוד מאיך שהוא נשמע באוזניות שלי. סה"כ המכשיר, למרות היותו ישן - סחב בקלות כמעט כל סאונד שנתתי לו להשמיע. עכשיו, אני מחפש את היורש שלו. בתקציב של עד 1200 ש"ח (אבל מן הסתם עדיף הרבה פחות ואני מאמין שאפשר) אני מחפש נגן שיש לו יכולת להשמיע קבצי FLAC (או שאפשר להתקין עליו Rockbox) ושמוציא סאונד חם וקריספי, כמו שה-iRiver האהוב שלי ידע להוציא. חשוב להדגיש שלא משנה לי המשקל שלו - הריבר היה בלטה כמו הטלפונים הישנים של נוקיה - חשוב שיהיה לו הארדיסק גדול, כי אני מתכוון להפציץ של בקבצי FLAC. ו-16 ג'יגה זה לא מספיק בכלל בשבילי. תודה לכל מי שנו…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים S750 7.1 700RMS ונדפקו לי שני טוויטרים. לרמקול אחד הטוויטר עובד חלש מאוד, וברמקול השני הטוויטר עושה רעשים כשהרמקולים על עוצמה גבוהה. אפשר אולי איך שהוא להחליף טוויטרים לרמקולי האלו ? זה ממש מבאס לשמוע ככה מוזיקה וכו' :\ הנה לכם תמונה של הרמקול מהאינטרנט. http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-gigaworks-s750_2.html תודה מראש לעוזרים...!
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
מה דעתכם חברה ? JBL Venue Series Stadium 8-Inch 3-Way Speaker http://www.amazon.com/JBL-Venue-Stadium-8-Inch-Speaker/dp/B000FD3W1G/ref=dp_return_1/002-3705129-8629614?ie=UTF8&n=172282&s=electronics&qid=1193599108&sr=1-10 Sony SS-MF650H 3-Way Floorstanding Speakers http://www.amazon.com/Sony-SS-MF650H-3-Way-Floorstanding-Speakers/dp/B00029U12Q/ref=sr_1_7/002-3705129-8629614?ie=UTF8&s=audio-video&qid=1193599995&sr=1-7 Sony SSF-5000 Floor Standing 3-way Speaker http://www.amazon.com/Sony-SSF-5000-Floor-Standing-Speaker/dp/customer-reviews/B000OG4E1G/ref=cm_cr_acr_dp_top/002-3705129-8629614?ie=UTF8&showViewpoints=1&customer-reviews.…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי את הרמקולים הללו אתמול.. יש לי לוח אם של אסוס p4s800d (שלפי המרפט הוא תומך ב 6 ערוצים , אך יש בו רק 3 כניסות - שאחד מהם נועד למיקרופון..) בכל אופן, ברמקולים שקניתי יש 3 יציאות (שאמורות להתחבר למחשב..) כתום שחור וירוק (שחור=לסאב, כתום וירוק = אחד לקדמים ואחד לאחורים).. עשיתי "קומבינה" וחיברתי בעזרת מתאם שבא עם הרמקולים (שנועד בכלל בשביל לחבר אותם לקונסלות/טלויזיות) וקבל RCA את הרמקולים למחשב.. יש רעשים מוזרים וכו' (גם ברגע שאני מחבר את הרמקולים ישירות ואז פועלים רק ה2 הקדמים/האחורים..) [ברגע שאני מחבר את הרמקולים לדוגמא לנגן MP3 אין רעשים].. בקיצר - איך אשפר לחבר את כל הרמקולים ישירות למחשב לכרטיס קול על הלוח אם בלי המפצלש גורם לבעיות ? איך זה יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני יכול למצוא את האוזניות האלו בארץ ???
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
השאלה נמצאת בכותרת^ פשוט יש לי כרטיס קול אונבורד עם 3 כניסות: מיקרופון, LINE IN והכניסה הרגילה. הקטע הוא שהLINE IN תפוס בידי כרטיס הטלוויזיה שלי.. לכן רציתי לדעת אם אני אצתרך לקנות כרטיס קול חדש בשביל לחבר את ATP3 שהזמנתי.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז ככה, מביאים לי פטיפון ואני רוצה לדעת מה צריך כדי לחבר אותו. איך האיכות שמע של פטיפון? בהנחה שהתקליט חדש והפטיפון עצמו די טוב. ---------------- Now playing: Ramones - Animal Boy via FoxyTunes
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ חוד לפטיפון טורנסTD160 MK II החוד שהיה עד עכשיו זה SHURE VN35E כמה זה אמור לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני שומע בעיקר: Rock & Metal RAP אוהב גם מוזיקה קלסית(אבל לא שומע \= ) כרטיס הקול שלי : Sound Max חשבתי על: Sennheiser HD-20 Sennheiser HD-200 Sennheiser EH-350 ההיתי מעדיף שהאוזניות יהיו סגורה ואטומות. אם יש משהו יותר איכותי בתוספת תשלום(לא הרבה כסף) ויש שיפור משמעותי באיכות אז אפשר להציע.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון(בשביל משחקי רשת) ולא שומעים דרכו כלום. כנראה צריך לסמן איפשהו V או משהו כזה. פעם כשהייתי מחבר כל דבר, היה קופץ חלון כזה בכדי לאשר שאכן חיברתי את מה שהמחשב חושב שחיברתי, והיום זה כבר לא קורה. בכל מקרה, איך אני מפעיל את המיקרופון? אני כרגע בתצורה של 5.1 אם זה משנה.(ויסטה, דרייבר soundmax black hawk) תודה. הסתדרתי, אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי יציאת סאונד אופטית מהלוח אם של המחשב, ואני מעוניין לחבר למגבר כדי לשמוע בסראונד...( הטלוויזיה גם מחוברת למחשב...) הבעיה היא שהמרחק הוא עשרה מטרים ( אין דרך לקצר...) והמחיר לכזה כבל אם קיים בכלל גבוה מאוד! אז ירדתי מהאופטי וחשבתי לחבר דרך קואקסיאלי, הבעיה היא שאין לי יציאה כזו בלוח אם, ושמעתי שאולי יש איזה קונברטור שאני אחבר לו כניסה אופטית והוא ייתן לי יציאה קואקסיאלית... בכל מקרה עשיתי בירורים וכרטיס קול עם יציאה קואקסיאלית מתחיל מ450 ש"ח (אם מישהוא מכיר יותר זול ושייתן לי סראונד אני אשמח לשמוע) אני מחפש את הפתרון הכי זול על מנת לשמוע בסראונד ...(אולי כבל מיוחד, מתאם , או שפשוט להשקיע את ה450 לכרטיס קול וזהו...) תודה מראש. תמיר
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שמעתי בעיקר על ה iriver h320/340 אני מאוד רוצה לקנות אותו אבל אני לא סגור עליו... האם הוא קורא עברית? ומה זה אומר עברית הפוכה? חיי סוללה..? איכות וידאו..? והאם זה בכלל שווה..? צריך לקדד? זה פשוט או שזה סיפור גדול מדי? העברת קבצים ממצלמות או מקורות אחרים..? האם זה עובד? וכמה זה באמת נוח? איזה נגן בכלל עדיף 20 ג'יגה או 40 ג'יגה...? אילו קבצים הוא יכול לקרוא במוזיקה ואילו בוידאו ואילו בטקסט? הוא נוח? גדול? קטן? אני פשוט חדש בעסק הזה... תעשו לי טובה שפכו עלי כל טיפת מידע שיש לכם... ;D
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אוקיי אז בX530 יש 5 רמקולי לויין , הסנטר פועל רק בוונטרילו ( ושומעים רק דרכו ) ובשירים כולם פועלים חוץ מהאמצעי איך אני עושה שכל ה5 יפעלו תמיד ?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-