עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by AtR,

אהלן חבר'ה טוב אז בעיקרון אני בנאדם שממש אוהב מוזיקה ובעיקר כזו עם הרבה באס, הבנתי שללכת על רמקולים מעץ היום זה יותר נפוץ מ"רמקולים למחשב" כמו פעם... אבל בכל זאת זה נראה לי די נכון אחרי כמה דוג' ששמעתי אנשים המליצו לי ללכת על ה-Microlab Solo 7C ואמרו לי שהם נהדרים... השאלה שלי מה אתם אומרים על כך והאם יש אלטרנטיבות אחרות באותו סדר גודל של מחיר? ועוד שאלה קטנה, שמעתי שיש הבדל בוואטים בין ה-7 ל-7C לטובת ה-7 רק של-7C יש שלט מה שדי חשוב לי, האם זה נכון? תודה מראש חבר'ה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  2. Started by yanro,

שלום לכולם, קניתי פלזמה מהי הצורה האיכותית ביותר לחבר את המחשב הנישא לטלוויזיה בהתחשב שעלי לחבר גם DVD אבל האיכות שלו פחות חשובה לי.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by danieldavid10,

שלום פירמטתי עכשיו את המחשב ואחרי הפירמוט עכשיו אני לא שומע שום קול במחשב. בטח צריך דרייבר או משהו אבל אני לא יודע איך לדעת מה כרטיס קול שלי ואיך אפשר לדעת מהו תודה למי שיעזור

4. התקנתי כל הדריוורים הכי עדכניים והמחשב מזזה שיש את הכרטיס כמקור פלט אבל משומה כשאני מחבר אותו לטלויזיה יש רק תמונה אין סאונד

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. איך אדע כמה מהירות צריך בשביל להריץ קובץ וידאו מסוים (למשל סרט HD) ? אני רוצה להריץ אותו ושתוכנה תגיד לי כמה מהר הוא רץ וכמה הוא צריך בשביל לרוץ חלק... (מבחינת FPS או מהירות קריאת קובץ)

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מחפש לידידה רמקולים לבית שישמשו את המחשב הנייד שלה. התקציב הוא בין 200 ל-300 ש"ח. חשוב שתהייה עוצמה סבירה. תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by kirkagur,

לאלה שעוסקים בסאונד ויצירת מוסיקה: Mr. Soundman היא תוכנה לאימון אוזניים להורדה בחינם שכבר עשתה גל או שניים בעולם. עד סוף אוגוסט מתקיימת תחרות אוזן הזהב, עם פרסים מיוחדים לזוכים. Mר. Soundמן באתר LFO

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. Started by udi,

שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by AsD[eyal],

אוזניות in Ear חשבתי על mx500? אני מעדיף צליל של באס מטרבל שמעתי שזה משנה את הבחירה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by jetman,

אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by redead,

אני לא מתכוון לראות סרטים על המחשב כי הוא מחובר לטלויזיה וגם מוזיקיה לרוב אני ישמע דרך הרסיבר ככה שהרמקולים שאני רוצה לקנות למחשב ישמשו בעיקר לפעולה שותפת עם המחשב+משחקים ( אני לא משחק כולכך הרבה זה בעיקר תקופות). אז כמה כסף בעצם כדאי להשקיע ברמקולים חדשים? איזה דגם מומלץ?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by Boomerang,

מישהו יודע אם יש דוחה חתולים ל- iPod? כזה שימנע מהחתול של שותף שלי לנתק את ה- iPod מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. היום גיליתי שהכרטיס קול שלי CREATIVE SB LIVE! VALUE עושה בעיות עם המחשב, כנראה נדפק, חיברתי אליו מגבר STEREO, ושמעו מצויין. אחרי שהוצאתי אותו מהמחשב כי הוא נדפק, הפעלתי את הכרטיס קול ONBOARD AC'97 ושמתי לב ששומעים אותו דבר בדיוק, אין הבדלי איכותי בסטריאו בכל זאת. מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין הכרטיסים, והאם בסטריאו אני לא אראה הבדל בכלל?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  14. יש לי למשל שירים באיכות של128 קילובייט.. אני רוצה להעלות את האיכות..אני זוכר שפעם דוד שלי השתמש בתוכנה כזאת אבל אני לא יודע מה השם שלה.. תודה מראש [=

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by swampfrog,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שתי המערכות האלו ואיזה מהן יותר טובה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Dimness,

אני רוצה למצוא פתרון כמה שיותר איכותי וכמה שיותר זול כדי לשמוע מוזיקה בחדר שלי.... יש לי בבית מחשב עם כונן סי.די ישן שאין בו שום שימוש, האם אפשר להפוך אותו לנגן דיסקים, מבלי לחבר אליו שום ציוד היקפי מלבד רמקולים ואולי רסיבר? רסיבר ורמקולים פשוטים אבל לא זבליים, כמה אמורים לעלות? אם יש לכם תשובות, הערות, רעיונות ועיצות בבקשה תגיבו עריכה: במחשב יש כרטיס קול SY P8

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by TaMiRn2,

אני מחפש שלט כמו הrm-mz4r רק שמתאים לחיבור אוזניות סטנדרטי איפה אפשר אפשר למצוא?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. Started by jeyjey,

לא משנה לי סגורות/פתוחות, השימוש יהיה בתוך הבית. הבאס לא צריך להיות מפוצץ אבל חשוב לי שהוא יורגש. ואין לי בעיה להזמין מחו"ל. ראיתי את ה- Koss Porta Pro ו- Grado SR60i, איך הן?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by TYSON,

כי שמעתי שאמרו ש bug אולי מיביאים בקרוב... תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. אחרי חיפושים של כמה חודשים ארוכים "וקשים" נראה לי סוף סוף מצאתי את האבידה מבין מגוון רחב של אוזניות שבניהם היו- פורטה פרו SR-60 K414P HD201 HD201 PX100 PX200 ועוד רבים טובים ומולצים.. לבסוף נגלו אל עיניי בסניף באג בעזריאלי ה-אודיו המדוברות- (הגיעו היישר מיפן! ;D ;D) Audio-Technica ATH-SJ3 לינק לתמונה שלהם ומעט פרטים מ-אודיו קיוב, http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Portable,+Casual/product/Audio-Technica_ATH-SJ3_Portable_Headphones.html על הנייר ועל פי המראה הם נראו ממש יפות ויש להם מראה מאוד יפה ולא מגושם מבחינת גודל "הכוסות" מה שמאפשר לטייל איתם קצת ברחוב מבלי להית בבושות. ממה שהבנתי על האוזניות כמה דברים בסיסיים הם שהם טיפה באסיות ושהקשת שלהם…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. שלום, קניתי את ה-DVD קורא Divx/Xvid - DVD LG DIVX8721P בחלק מקבצי הdivx/xvid שאני מריץ ב-DVD התמונה על הטלוויזיה יוצאת חתוכה למעלה ולמטה... שינוי הגדרות ה-DVD לא עזר. כמו כן, בדקתי אם מאפייני הקבצים תואמים את מגבלות מכשיר ה-DVD ולא ראיתי בעייה.. מביקורות שקראתי על המכשיר הבנתי שהוא קורא הכל וזאת לא הבעייה... מישהו יודע מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by ARI_ARI,

מחפש רמקולים טובים לסלון (שיתחברו למחשב) במחיר סביר... בסביבות ה1000+- ש"ח חשבתי על 5.1. יאללה חברה תמליצו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by DAVIDKI19,

SONY SRS-D511 זה הדגם... הבעיה היא שכשאני מסתכל סרט אז הקול שמדברים נשמע מאחור ה3 רמקולים לא עובדים הקידמיים והסנטר כשנפעלת מוזיקת רקע זה עובד..... על השלט יש כפתור DUAL STEREO כשהוא בOFF בסרטים יש רק את המוזיקה כשאני שם אותו על OC אז הקול של השחקנים מאחור מקדימה הם עובדים רק כשנפעלת המוזיקה במוזיקה במצב שOFF האחוריים לא עובדים וחסר משהו ... כשאני שם ON הכל עובד בסדר... הרמקולים מוגדרים כ 5.1 מערכת הפעלה וינדוס 7 לוח אם <<< מה לעשות תעזרו לי בבקשה....

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. שלום לכם! אני מחפש DVD שישמש גם לצפיה בדיסקים, אבל הרבה ממנו ישמש לחיבור DOK בUSB ולראות סרטים. אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר זול, וכמה שיותר טוב. ושידע כמובן לקרוא סרטים בכל פורמט(גם צרובים) וגם עם כתוביות שמחוץ לסרט עצמו(בקובץ נפרד) אריאל

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הממיר YES הרגיל לרסיבר ומשם לLCD . באיזה חיבורים להשתמש? בננות רגילות או 21 פינים?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים