עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Clint Eastwood,

חיפשתי רבות באינטרנט ולא מצאתי יותר מדי פרטים אז אולי פה מישהו יוכל לתת לי מענה. אני מתלבט בין creative a300 לבין altec lansing bxr 1121 שניהם אותו המחיר אבל הפרטים הטכניים של קריאטיב ממש מצומצמים... אני יודע שאני קונה רמקולים במחיר זעום של 140 ש"ח אבל עדיין, אני לא רואה סיבה למה לא לעשות השוואה... להלן הפרטים שמצאתי: קריאטיב: עוצמת RMS כוללת 21W סאב: 11W רמקולים: 5W יחס אות רעש 75db 20Hz-40KHz אלטק: עוצמת RMS כוללת 15W סאב: 7W רמקולים: 4W יחס אות רעש 75db 30Hz-20KHz total peak power 30 watts לפי מה שאני מבין... על פניו נראה שהקריאטיב יותר מוצלח. השאלה היא אם הוא באמת מצליח להגיע לנתונים אלו. תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by yonir,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות קשת, בעיקר לשמיעת מוזיקה או סרטים בלילה כשאני לא רוצה להרעיש. שיהיו נוחות לשימוש זמן רב (שיהיה אפשר לשמוע כמה שעות ברצף). תקציב 100-200 ש"ח אם יש זוג אוזניות עם מיקרופון (headset) במחיר דומה שלא יפגע משמעותית באיכות של הקול אז עדיף. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by shlomi8,

אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שיאפשר צפייה והקלטה של תוכניות דרך ממיר של הוט (בכמה שפחות מאמץ של המחשב עצמו) מוכן לחרוג טיפה אם ההשקעה תיהיה שווה את זה (כרטיס פנימי או חיצוני לא חשוב העיקר שיתמודד עם הקלטה באיכות סבירה ושיעבוד בXP) תודה. שלומי.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by ZeppeliN,

אז ככה, מביאים לי פטיפון ואני רוצה לדעת מה צריך כדי לחבר אותו. איך האיכות שמע של פטיפון? בהנחה שהתקליט חדש והפטיפון עצמו די טוב. ---------------- Now playing: Ramones - Animal Boy via FoxyTunes

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  5. מה דעתכם חברה ? JBL Venue Series Stadium 8-Inch 3-Way Speaker http://www.amazon.com/JBL-Venue-Stadium-8-Inch-Speaker/dp/B000FD3W1G/ref=dp_return_1/002-3705129-8629614?ie=UTF8&n=172282&s=electronics&qid=1193599108&sr=1-10 Sony SS-MF650H 3-Way Floorstanding Speakers http://www.amazon.com/Sony-SS-MF650H-3-Way-Floorstanding-Speakers/dp/B00029U12Q/ref=sr_1_7/002-3705129-8629614?ie=UTF8&s=audio-video&qid=1193599995&sr=1-7 Sony SSF-5000 Floor Standing 3-way Speaker http://www.amazon.com/Sony-SSF-5000-Floor-Standing-Speaker/dp/customer-reviews/B000OG4E1G/ref=cm_cr_acr_dp_top/002-3705129-8629614?ie=UTF8&showViewpoints=1&customer-reviews.…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. Started by shai25,

יש לי כ.מסך ישן מסוג FX5200 עם יציאת DVI וLCD עם כניסה של HDMI, אם אני יחבר את הכ.מסך מהיציאה של ה DVI ל LCD בכניסה של ה HDMI אני יקבל את מלוא האיכות או בגלל העובדה שהכ.מסך הוא ישן יהיו בעיות?(ה LCD עובד ברזולוציה של 1333X768 ותומך ב 1080P ואני רוצה לנגן סרט ב 1080P) אם הכ.מסך לא מהווה בעיה , רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב LCD כתור מסך מחשב והאם יראו כמו בעבודה עם LCD שקונים במיוחד למחשב (הLCD עם ניגודיות של 1:5000 ו5 MS) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. שלום, יש לי מסך 19' של LG מסוג L1960TR ואנחנו מחוברים לHOT ואני רוצה לשם כרטיס טלויזיה שיהיה פשוט וזול, העיקר שיראו סבבה.. אבל לא גרוע מידי..אני לא מחפש עם תוכנות עריכה או הקלטה וכאלה.. כי ההפרשי מחירים שראיתי גבוהים בIVORY‏: https://www.ivory.co.il/Category.asp?q=%EB%F8%E8%E9%F1+%E8%EC%E5%E5%E9%E6%E9%E4 1. מה ההבדל בעצם בין ה150-200 ל600 שקל שם?? האם גם ה150 מספיק טוב ועושה את העבודה? 2. מה ההבדל בין כרטיס טלוויזיה חיצוני לפנימי? 3. מסובך להרכיב כרטיס מסך פנימי? תודה רבהה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

אוקיי אז בX530 יש 5 רמקולי לויין , הסנטר פועל רק בוונטרילו ( ושומעים רק דרכו ) ובשירים כולם פועלים חוץ מהאמצעי איך אני עושה שכל ה5 יפעלו תמיד ?

9. שלום לכל חברי הפורום. יש לי טלוויזיה LG מדגם M228WA ורציתי לחבר אותה עם כבל קומפוננט לממיר HOT HD. 1. האם הכל יכול להגיע לאיכות של HD? 2. אם אני משווה אותו ל HDMI עד כמה הבדל יש ביינהם? 3. האם אני יוכל לראות את כל הערוצים באיכות טובה יותר ולא רק את הערוצי ה HD? נכון לעכשיו אני מחובר עם כבל בננה הצהוב הרגיל. תודה מראש לכל מי שיתן תשובה !

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  10. שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון וחבר שלי קנה לאחרונה את ה-CX300 לאייפון שלו והם מתאימות ונשמעות מעולה אז אמרתי שגם הגיע תורי לקנות. ראיתי שהמחיר הכי זול היה 180 ב-KSP וזה נראה בסדר גמור ואין חשד לזיוף בכלל. מה שגם החבר קנה משם והם נשמעות מעולה (למרות שאין לי ממש איך לבדוק אם זה זיוף או לא כי אני לא אודיופיל גדול) בכל אופן-ראיתי את המודעה הבאה ב-YAD 2 : http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2016920 המחיר להפתעתי -100 ש"ח בלבד. נראה לי זול מידיי אפילו שזה ייבוא אישי או משהו . רוב הסיכויים שזה זיוף? ואם כן,איך אני אוכל לבדוק את זה ברגע הקנייה ? (כלומר הבנתי שאפשר לבדוק את זה עפ"י סימנים ובמדריך שבנעוץ התמונות לא עובדות..) אשמ…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. מחפש המלצה למסך LCD בגודל 37 אינץ' FULL HD המסך ישמש לחיבור PLAYSTATION 3 ניגון סרטי בלו ריי וחיבור המחשב למסך עדיפות למסך שיש לו יציאת HDMI 1.3 או גרסה מתקדמת יותר. הצפיה תהיה ממרחק של 2 מטר. התקציב הוא 15K מה אתם אומרים שכדאי לקחת ?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  12. שלום, בכוונתי לרכוש אוזניות מחו"ל. שימוש עיקרי יהיה לשמיעת מוזיקה ממספר סוגים: * מטאל * רוק רך אקוסטי (Red House Painters, Low ודומיהם) * אינדי רוק * אמביינט * מוזיקה קלאסית * קצת פיוז'ן * מעט טראנס ודאנס למיניהם * מעט היפ הופ שימוש משני יהיה למשחקים, כך שנחוץ זוג אוזניות שיוכל למקם שחקנים אחרים בדיוק במשחקים נוסח Counter-Strike או Quake 3. התקציב גמיש אך המטרה היא לא לחרוג מגבולות ה250$. איני משתמש במגבר לאוזניות וגם לא מתכוון לקנות אחד בשנה-שנתיים הקרובות כך שיש צורך באוזניות בעלות עכיבות נמוכה. את כרטיס הקול סביר להניח שאשדרג עד סוף השנה. אין עדיפות ממשית לפתוחות/סגורות. בזמנו עמדתי ללכת על הAudio-Technica ATH-A900, הכוונה עודנה קיימת אבל עולות טענות בר…

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  13. אז מה לדעתכן האוזניות לGAMING בטווח מחיר של נניח עד 1500 (נראה לי מספיק גבוה, לא?!) הן צריכות להיות נוחות לשימוש שאפשר להשתמש בהן לטווח זמן ארוך (לא מחממות) וכמובן עבור משחקים כמו COD4 וכו', צריכות להכיל באסים טובים וחזקים. מה דעתכם? מה אתם ממליצים בחום?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by dvirb,

שלום חברים נפלו לידי רמקולים ישנים של מערכת סטריו.הרמקולים הרמקולים פשוטים, שמתחברים למערכת עם שני חוטים של פלוס ומינוס(אדום ושחור) שמתחברים לרמקול עם שני קליפסים קטנים ומתחברים למערכת גם כן עם שני קליפסים כאלה רציתי לדעת מה היא הדרך לחבר אותם למחשב(אין לי את המערכת סטריו שהרמקולים פעלו עליה או מערכת סרטיו אחרת). האם יש דרך להכין אוו לקנות כבל שיעביר את החוטים לפלאג אשר מתחבר ליצאה של המחשב?(יש לי כרטיס קול ישן שנקרא sound blaster live, אני חושב שהוא של logitech) בנוסף יש לי מערכת 5.1 גם כן ישנה(המחשב נקנה לפני כ 5-6 שנים והרמקולים הגיעו איתו) של DELL מהדגם הזה http://www.ciao.co.uk/Dell_5650_PC_multimedia_home_theatre_speaker_system__Review_5526735 האם יש אפשרות לחבר את…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by amit27,

התקציב שלי עד 500 ש"ח , אני רוצה רמקולים איכותיים ושהאיכות תיהיה מצוינת , הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  16. אני רוצה להקליט את הגיטרה שלי במחשב, לכן אני מחפש כרטיס קול שיתאים בטווח מחירים של 300~500ש"ח.. אני יודע שיש כרטיסי קול שמיועדים לזה ספציפית, אבל אותן מייצרות חברות המתמחות בגיטרות ולא בהכרח בכרטיסי קול, בנוסף לעובדה שכרטיס קול למחשב ישמש אותי לעוד דברים.. בעיקרון ראיתי כמה כרטיסים בחנות החדשה של TMS, אבל אני לא ממש מתמצא בזה.. בעיקרון אני רוצה שלכרטיס תהיה כניסה של חיבור של גיטרה(ה-PL גדול יותר).. תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  17. שלום, קניתי טלוויזיה Sony BRAVIA KDL-40W5500E ואני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI. כרטיס המסך שלי הוא GF9600GT של Leadtek ויש לי יציאת HDMI בלוח אם. אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלום לכם אני מחפש המלצה לרמקולים, שישמשו בעיקר לסרטים ומשחקים, אך גם למוסיקה. אני לא מחפש משהו מפוצץ, אלא בסך הכל רמקולים שעושים את העבודה ולא עולים יותר מידיי. חובה שיהייה להם גם חיבור לטלוויזיה וגם חיבור של כבר אופטי(לXbox) בעיקרון אין לי טווח מחירים ספציפי, אבל אם תתנו דוגמאות אני אראה אם אפילו כדאי לנסות הם הולכים להיות ממוקמים בסלון. חובה רמקולים לוויניים, רצפתיים לא באים בחשבון. עוד משהו: אני לא מבין כמעט כלום בכל הקטע של המגברים, הרמקולים, ואיך הם משתלבים, אז אני בסך הכל מעדיף לא להתעסק עם זה בכלל, אבל אם חובה מגבר עם הרמקולים אני אשמח להסבר קצר והמלצה על מגבר זול שעושה תעבודה. תודה רבה עריכה: שחכתי לציין שזה חשוב לי שהמקולים יראו נורמאלי, אני לא רוצ…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by matanyaniv,

הגעתי למסקנה שלא משנה איזה נגן mp3 אני אקנה אני צריך בשבילו אוזניות טובות (כמו למשל האכזבה מאוזניות האיי פוד). אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח (יש אפשרות לקנות בחו"ל), עדיפות גבוהה לאוזניות עורפיות או כפתור (Street Style). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אז חשוב לי שהאוזניות יוכלו לעמוד בבאסים חזקים. איזה אוזניות כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by BeRo,

מישהו יכול לעזור לי? יצא שהזמנתי אחד וקניתי אחד וכבר חייבו אותי, אבל אם אמצא קונה זה יסתדר. אם מישהו יכול לעזור שיפנה אלי. סליחה שזה המקום שאני כותב בו את זה, אני יודע שזה לא הכי מתאים, אבל אין לי מקום אחר.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. אני מוסיקאי מתחיל, ומכיוון שיש לי בעיות תקציב ואין לי באמת אולפן מקצועי להקלטות, ואני משתמש באותו מחשב גם להקלטות וגם למשחקים מדי פעם וסרטים, והרבה לשמוע מוסיקה (בסראונד, אם אפשר). חשבתי על לקנות את החדשים של קראיטיב, AUDIGY2, אבל הבנתי שבהקלטה הם לא משהו, יש להם דיליי\לייטנסי\עכבה (או איך שתרצו לקרוא לזה) יחסית גדול שיפריע, מלבד הדגם היקר ביותר, שממש אין לי תקציב בשבילו. בפורומים אחרים שביררתי ממליצים בעיקר על כרטיסים שמיועדים רק להקלטה ולא ממש לדברים אחרים, אבל זה לא מוצא חן בעיני, כי אני מחפש משהו שיודע לעשות כמה שיותר דברים. אני לא מחפש את האיכות הכי גבוהה, כי אני לא הולך להפיק סינגל או דיסק שלם גם ככה, אני יותר בקטע של לעשות סקיצות, ואני רוצה לשמור על מחיר נורמלי. בס…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. Started by swampfrog,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין שתי המערכות האלו ואיזה מהן יותר טובה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. יש לי נגן MP3 שקיבלתי לאחרונה וראיתי וקראתי שאפשר לראות בו את המילים לשירים שמנגנים בו, אך רק בפורמט *.LRC . הורדתי קובץ כזה, אבל הוא לא פעל. (שמתי אותו באותה תיקיה עם השיר והם היו באותו שם). האם יש עוד דברים שאני צריכה לדעת כדי שזה יעבוד? ומאיפה אני יכולה להוריד עוד קבצי LRC? יש אתרים מיוחדים? אולי אתר עם הוראות איך ליצור קובץ כזה? (או שמישהו רוצה לכתוב הוראות?) תודה מראש. :-*

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. שלום, קניתי את ה-DVD קורא Divx/Xvid - DVD LG DIVX8721P בחלק מקבצי הdivx/xvid שאני מריץ ב-DVD התמונה על הטלוויזיה יוצאת חתוכה למעלה ולמטה... שינוי הגדרות ה-DVD לא עזר. כמו כן, בדקתי אם מאפייני הקבצים תואמים את מגבלות מכשיר ה-DVD ולא ראיתי בעייה.. מביקורות שקראתי על המכשיר הבנתי שהוא קורא הכל וזאת לא הבעייה... מישהו יודע מה הבעייה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by Gangster,

אני רוצה לקנות מקרן אבל אני לא יודע מה לבדוק ואיך לדעת שהמקרן שאני קונה הוא טוב מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי תודה !

• 5 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.